Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Local Slobozia a decis schimbarea rețelei de apă

Apă potabilă, abia anul viitor

Consiliul Local Slobozia a decis schimbarea rețelei de apă

În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Slobozia, consilierii municipali au decis înlocuirea rețelei de apă a orașului Slobozia. Cei 42 de kilometri de conductă de oțel, vechi de peste 30 de ani, se află în acest moment într-o fază avansată de deteriorare, din cauza compoziției chimice a apei provenite din sursa subterană a orașului. Potrivit documentației, pentru înlocuirea conductelor Primăria Slobozia a solicitat 380 de mii lei, sumă necesară achiziționării de conductă de polietilenă de înaltă densitate tip PHD, în vederea reabilitării sistemului de distribuție. Potrivit declarațiilor reprezentanților autorităților locale, termenul avansat pentru înlocuirea în totalitate a conductelor este toamna anului 2010.

Conducte de plastic pentru apa lui Ionașcu
Marți, 13 octombrie, în cadrul ședinței Consiliului Local al municipiului Slobozia, consilierii locali au luat în dezbatere posibilitatea înlocuirii celor 42 de kilometri de conducte de oțel existente la nivelul orașului Slobozia. Propunerea de hotărîre a fost inițiată de primarul Gabi Ionașcu, ca o posibilă variantă pentru rezolvarea problemelor legate de compoziția chimică a apei potabile furnizate populației, apă care, în acest moment, are o concentrație de fier ce depășește limitele admise și o turbiditate nepermis de mare. Potrivit expunerii de motive semnate de primarul Gabi Ionașcu, suma aflată la dispoziția autorităților locale pentru înlocuirea conductelor de oțel este de de 379870,59 lei. Cu această sumă, autoritatea locală va achiziționa conductă de polietilenă de înaltă densitate care, potrivit opiniei specialiștilor, va rezolva problema concentrație de fier și a turbidității din apa potabilă furnizată orașului. «Avînd în vedere starea proastă a rețelelor publice de distribuție din oțel a apei potabile în municipiul Slobozia, proiectul de hotărîre propune reabilitarea rețelelor publice de distribuție a apei potabile din municipiul Slobozia. (...) La acest moment, suma disponibilă este de 379870,59 lei, ce poate fi utilizată pentru achiziționarea de conductă de polietilenă de înaltă densitate tip PHD, în vederea reabilitării sistemului de distribuție» explică primarul Gabi Ionașcu în expunerea de motive.

Apă potabilă în 2010
Deși autoritățile locale au evitat să facă public un termen final pentru înlocuirea rețelei de conducte de oțel a orașului, există informații potrivit cărora acest proces va dura minimum un an de zile. Termenul a fost avansat în urmă cu 10 zile de reprezentanții Primăriei și cei ai SC Urban în cadrul unei întîlniri cu prefectul Mădălin Teculescu, întîlnire la care acesta a solicitat explicații oficiale privind calitatea apei. Potrivit declarațiilor lui Mădălin Teculescu, responsabilii locali au dat asigurări că înlocuirea rețelei de conducte de oțel va dura între 9 și 12 luni. Pînă atunci, SC Urban face eforturi pentru a înlocui din resurse proprii o parte din conductele existente și caută soluții pentru repararea avariilor zilnice apărute pe rețea. Potrivit declarațiilor directorului Valentin Cilibeanu, pînă în prezent au fost achiziționate țevi de polietilenă cu care se poate înlocui un tronson de 700 de metri, iar alți aproximativ 2 kilometri de rețea urmează să fie reabilitați pînă la sfîrșitul lunii decembrie. Banii necesari pentru înlocuirea conductelor de apă ale orașului provin, la acest moment, exclusiv din fondul de dezvoltare aflat la dispoziția Primăriei. În cazul în care aceste fonduri nu vor fi suficiente pentru înlocuirea tuturor celor 42 de kilometri de conducte de oțel, autoritatea locală urmează să identifice fondurile suplimentare necesare finalizării lucrărilor.

Banii de la populație, posibilă soluție de finanțare
O posibilă soluție pentru susținerea finanțării o reprezintă emisia de obligațiuni municipale decisă de Primăria Slobozia pentru sfîrșitul acestui an. Potrivit contractului încheiat în urmă cu 2 ani, aceasta este cea de-a doua fază a împrumutului de 500 milioane lei contractat de către Primăria Slobozia. Valoarea emisiei de obligațiuni (al cărei prospect de ofertă a fost aprobat de Comisia Națională a Valorilor Mobiliare la începutul acestei luni), este de 50 milioane lei, iar valoarea nominală a obligațiunilor care urmează a fi puse în vînzare este de 100 de lei, cu o dobîndă de 10,06 la sută pentru primul interval de plată. Pentru demararea procedurii, Primăria Slobozia a aprobat, de asemenea, suplimentarea cu suma de 120000 lei pentru acoperirea comisioanelor aferente emisiunii de obligațiuni în cadrul aceleeași ședințe desfășurate ieri. Cunoscut fiind faptul că CNVM este controlat, indirect, de către PD-L, surse apropiate instituției susțin că aprobarea fără probleme a emisiei de obligațiuni municipale este rezultatul unei înțelegeri apărute la nivel politic, ca urmare a recentei vizite a președintelui Traian Băsescu la Slobozia. Reamintim că, pe tot parcursul acestei vizite, Traian Băsescu a fost secondat de primarul Gabi Ionașcu și că, deși acesta a negat existența unei discuții pe marginea acestui subiect, problema apei a fost adusă la cunoștința președintelui. Emiterea de obligațiuni municipale reprezintă, la acest moment, cea mai facilă soluție pentru o investiție de proporții în rețeaua de apă a orașului și are meritul de a nu afecta, pe termen scurt, bugetul local.

16 Octombrie 2009, 14:37 (7429 vizualizări - 11 comentarii)

Comentariile cititorilor:


adiana:
(31 Ianuarie 2010, 15:16)
apa ese un dezastru ionascu isi bate joc de intreg orasul de ce nu se suspenda autorizatia de catre sanepid are un miros de amoniac si cand gatesi rufele sau innecat sa se revina din nou la apa de la amonil ca nu mai are bani ionascu sa mai schimbe conductele
Ghita:
(19 Noiembrie 2009, 22:16)
Adevarul e ca institutia, numita pompos CURTE DE CONTURI, nu mai exista demult in judetul Ialomita. Papusarii aia numiti controlori au alte activitati complet diferite de ceea ce au in regulamentul de functionare. Daca ar avea si ei o sclipire de inteligenta atunci cand isi admira extrasul de cont al cardului de salariu, ar observa ca exista o discrepanta intre numarul puturilor existente de-a lungul soselei Slobozia-Drajna si cele existente in scripte, precum si faptul ca pretul investitiei pe put forat, este mai mare de cel putin zece ori decat unul platit de un muritor de rand. Dar cum spagulita nu se ia de unul singur, nu putem sa il acuzam pe Ionascu ca (cacofonia nu e intamplatoare) si-a supt degetele singur, dupa ce a bagat botu' in butoiul cu miere. Trist e ca pe ceilalti nu o sa-i aflam niciodata. Si mai trist e faptul ca nu putem face nimic. Pentru ca in orasul asta decide numai un cap sec. Restul aplaudacilor nu fac altceva decat sa se scobeasca in nas, in timpul sedintelor de consiliu. Cat despre schimbarea tevilor, daca ar fi sa ma pun la mintea incompetentului (ceea ce mi se pare extrem de greu), o vad ca pe o decizie, daca nu logica, cel putin fireasca. Ala pus sa administreze orasul, nu poate recunoaste niciodata ca apa nu este buna, pentru ca ar insemna sa-si dea singur cu tesla-n chestiile alea pe care nu le are. O sa mai dureze cativa ani pana schimba tevile, alta perioada de timp pana asfalteaza, alta perioada de timp pana vor vedea locuitorii orasului ca apa e la fel de infecta. In acesta perioada de timp, unii se mai curata, altii mai uita, altii se muta...plus ca tevile alea costa si ele mai mult decat una normala, asfaltul e mai subtire decat ar trebui...asa ca se vor produce niste bani de avocati, ca de vila s-au produs din costul puturior. Si uite cum primarul nostru isi va savura mult timp din pensie pana sa se ia cineva de el. Plus ca politistii ies la pensie mai devreme, asa ca dosarul se va plimba din mana in mana, mult timp. Eu ma intreb doar atat: ce ne ramane de facut???
chimistu din amara:
(19 Noiembrie 2009, 10:00)
Pt Ghita... Hello people!!! Exact cum ai spus amoniu este teluric (adica din sol) este prezent el acolo alaturi de CO2, H2S si alte gaze pentru ca sursa este perfect izolata in roca. Exceptand clorinarea, singura metoda este aerarea, adica barbotarea aerului in apa si eliminarea gazelor. Dar metoda este scumpa in exploatare, consumul energetic al pompelor este destul de ridicat+investitie bazine de aerare. Ei doar au trantit acolo o pompa de Clor si gata statia DE TRATARE A ORASULUI SLOBOZIA ALIMENTATA DIN AGLOMERAREA DRAJNA; pentru ca bazine aveau, retea de distributie aveau...deci pe ce au cheltuit banii? un put de forat costa cam 100-120 euro pe metru adica 10000 euro pe put. Da de ce sa forezi 25 de puturi? si SA NU-MI ARGUMENTATI CA NU VA AJUNGEA DEBITUL PENTRU CA DUPA CE VENEAU ANALIZELE DE LA LAB APA NOVA (FACUTE CU SPECTOFOTOMETRU IR HACH LANGE NU PRIN TITRARE LA URBAN)SE FACE UN CALCUL PT DEBIT SI STIATI EXACT CATA APA DA UN PUT. Da de ce sa nu forezi 1 unu, one, edin si dupa sa vezi ce apa ai acolo;daca e buna mergi mai departe, dar daca e nu e ce faci???!!!pui o pompa de clorinare si gata PENTRU CA PRIORITATEA SUNT BANII. dragi cetateni ai orasului Slobozia va informez solemn ca si dupa ce tevile vor fi schimbate apa tot nu va fi potabila. Alta solutie ar fi sa schimbe sursa de apa dar atunci cum se explica investitia???
Ghita:
(18 Noiembrie 2009, 22:18)
Pentru chimistul de la Amara. Sa intelegem ca amoniacul din strat este teluric si nu cauzat de rezidurile injectate in strat de Amonil. In acest caz, tinand cont de cantitatea mare de amoniac, alta solutie de a-l scoate din apa, nu exista? Si ce efect daunator are amoniacul din apa, asupra organismului uman?...Cumva unul mai mic decat cel cauzat de clorul in exces si rezidurile de metal prezente in apa de la robinet?
Chimistu din Amara:
(18 Noiembrie 2009, 10:10)
Ce ingrijorare?! apa de la drajna e din sratul acvifer Fratesti cu apa bruta foarte buna (vezi alte companii de apa au puturi tot pe Fratesti cum ar fi CUMPANA-cititi pe sticle-)doar ca are putin amoniu-e un gaz dizolvat in apa- si caracterizeaza stratul Fratesti. Amoniu este eliminat chimic cu ajutorul clorului gazos; numai ca desteptii de la slobozia nu au luat in calcul timpul de reactie asa ca amoniu nu are timp sa consume clorul si asta pleaca din rezervoare in exces pe tevi, atacandu-le si antrenand o cantitate de rugina la consumatori.CONCLUZIE:chiar daca tevile sun schimbate cu PEHD(PLASTIC) APA NU VA FI POTABILA. de ce???? pt ca vom avea un exces de clor (vezi limita max din lege 458 0,5mgl) sau daca se reduce dozajul clorului avem exces de amoniu. Astept comentarii la ampacet@yahoo.com BYE BBACK
adeluta:
(20 Octombrie 2009, 11:26)
sunteti niste nenorociti care nu se gandesc la cei din jur . genocid asta faceti voi cu apa voastra infecta
Nelutu::
(20 Octombrie 2009, 08:19)
Sa fie clar.Apa nu va fi potabila niciodata,solul unde sunt amplasate puturile este infectat cu reziduuri de la combinatul chimic.Chestia cu schimbatul tevilor este o strategie de a mai trage de timp de a mai minti poporul din acest oras in care sportul principal a devenit caratul bidoanelor cu apa plata. Si ca sa-l ajute Ionascu la luat alaturi pe marele specialist Stefan Teodor un om care a pus umarul la distrugerea acestui oras.
Ionel:
(18 Octombrie 2009, 18:04)
Pana si un copil de gradinita invata ca apa potabila trebuie sa intruneasca cel putin trei calitati: sa fie incolora, inodora si insipida. Apa asa zis potabila livrata de Urban cu acordul ilustrului nostru tzaran pus sa administreze orasul, are si culoare si gust de fier si miros de clor. Si ei sunt asa de nenorociti incat sa ne spuna ca apa este potabila dar conductele sunt proaste. Dar ele nu erau oare la fel si cand se livra apa prin intermediul conductei de la Amonil? Nici o minte stralucita care ar trebui sa verifice asta nu compileaza ca tratamentul prin care se incearca potabilizarea apei si care ataca conductele, au acelasi efect si asupra organismului nostru? Nu se gandesc ca cei mai afectati sunt copii? Asa nenorocita clasa politica sta in spatele lui ionascu incat atunci cand cineva vrea sa ia atitudine incearca sa-i inchida gura si cu politia, cu IGP-ul, cu parchetul, sau orice alt organ pe care-l controleaza....RUSINE infractorilor...
Ioana:
(18 Octombrie 2009, 17:14)
Cum poate fi apa potabila cind "chimismul ei" ataca conductele de fier !!! Agresivitatea asupra fierului din conducte se produce si asupra organismului nostru ,prea multa inconstienta si prefacatorie !
Seherezada:
(17 Octombrie 2009, 20:11)
Plin de lingai la sedinta asta. Mai ales arogantul ala care sta cu mainile incrucisate la piept. Macar de i-ar aprinde vreunul o lumanare, poate asa mai scapa ialomitenii de un avocat care apara numai infractori. La masa aia , daca aveau ceva demnitate, trebuiau sa serveasca numai apa de la robinet. Dupa ce ne-au intoxicat cu apa acum ne spun povesti nemuritoare. Binenteles ca trebuie schimbate conductele si nu sursa de apa...binenteles ca nu sunt bani , dar se vor gasi surse...binenteles ca lucrarile vor fi executate de TMUCB, prietenii lui ionascu...
kitzu:
(17 Octombrie 2009, 17:16)
Platim apa rece(si nepotabila) la un pret mai mare decat il platesc bucurestenii la apa calda pe metru cub.E strigator la cer!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 09 Dec 2019
260 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Decembrie 2019, 19:05


Traian: Polițiștii ialomițeni, în rolul lui Moș Nicolae

Moș Nicolae a venit cu autospeciala de poliție la un copil de numai 10 luni, din localitatea Traian, abandonat de mamă la naștere. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost joi, 5 decembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2019, 13:40
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din Slobozia, a desfășurat joi, 5 decembrie 2019, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 13:20
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Pește confiscat

Movilița: Pește confiscat

65 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, care transporta pe raza comunei Movilița pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:50
(192 vizualizări - 1 comentariu)


4
Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a inițiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:35
(154 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:10
(209 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la Gârbovi

Un accident rutier s-a produs în localitatea Gârbovi, pe DJ 203B. Evenimentul a fost înregistrat marți, 3  decembrie a.c., în jurul orelor 19,20, un autoturism părăsind partea carosabilă și acroșând ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:35
(155 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi accident


Fetești: Bărbat găsit mort în propriul apartament

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul zilei de marți, 3 decembrie 2019, în jurul orelor 15,10, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat, de 48 de ani. Pompierii de la Stația de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:15
(206 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Veșniciei, din orașul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 4 decembrie ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:05
(153 vizualizări - 0 comentarii)


9

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

3 Decembrie 2019, 17:55


10

Slobozia: Liceul Tehnologic Special «Ion Teodorescu» a serbat Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Marți, 3 decembrie 2019, cei 140 de elevi ai Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» din Slobozia au marcat printr-o serbare Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul ceremoniei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 16:25
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Copil posibil înecat în Borcea

Încă de duminică, 1 decembrie 2019, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești, la solicitarea forțelor de Poliție, au intervenit pentru căutarea unui minor dispărut în zona pontonului din comuna Bordușani ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 08:20
(192 vizualizări - 0 comentarii)


12
Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de căutare a unui minor de 13 ani, Costel Cătălin Ioniță. Joi, 28 noiembrie 2019, băiatul a plecat de la domiciliul unchiului său din comuna ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:45
(398 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Manifestări dedicate «Zilei Naționale a României»

Spectacole de muzică folclorică și tradiționala paradă militară sunt principalele evenimente care se vor desfășura la Slobozia cu ocazia «Zilei Naționale a României». Manifestările debutează la ora 11, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:40
(414 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Un bărbat de 59 de ani, din Urziceni, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 luni închisoare a fost indentificat de polițiști și încarcerat. Acesta a fost condamnat definitiv, printr-o sentință ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:35
(282 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni arestare


Ialomița: Campanie de donare susținută de preoți

Preoții din 4 localități ialomițene, respectiv Iazu, Valea Ciorii, Scânteia și Murgeanca, au participat marți, 26 noiembrie 2019, la o campanie de donare de sânge, organizată de Centrul Județean de Transfuzie ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:30
(295 vizualizări - 1 comentariu)


Jandarmii și polițiștii ialomițeni, la datorie de «Ziua Națională a României»

Manifestările organizate în județul Ialomița cu ocazia Zilei Naționale a României vor fi supravegheate de jandarmi. Astfel, efectivele de intervenție ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:25
(213 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 61 mii de lei aplicate de polițiști

În urma unei acțiuni a polițiștilor ialomițeni privind abaterile de la regimul rutier, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale de 61 mii de lei. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:20
(311 vizualizări - 0 comentarii)


O bătrână de 73 de ani din Jilavele a dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni caută o bătrână de 73 de ani care a dispărut de la domiciliul din localitatea Jilavele. Rudele femeii spun că în data de 26 noiembrie 2019 aceasta a plecat de acasă și nu a mai revenit ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:15
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Acțiunile preventive în școli desfășurate de polițiștii ialomițeni au continuat și în această săptămână. Miercuri, 27 noiembrie 2019, oamenii legii au mers la Fetești, acolo unde au discutat cu elevii din ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispece­ratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:25
(213 vizualizări - 0 comentarii)


CJAS Ialomița: Înregistrarea în sistemul informatic a bolnavilor cronici

Înregistrarea în Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a bolnavilor cu afecțiuni incluse în Programele Naționale de Sănătate stabilite de Ministerul Sănătății se va face numai pe baza adeverinței ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:10
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Copil de 4 ani, mort după ce a fost intoxicat cu fum

Marți, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 9,20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Săveni-sat Frățilești. La fața ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:25
(457 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: A intrat cu camionul în lac

Un accident rutier s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 6,15, în localitatea Movilița, când un autotren a derapat de pe partea carosabilă și a intrat în Balta Movilița. Pentru salvarea victimei ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:20
(389 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Cinci persoane intoxicate cu fum de la o sobă

Cinci persoane au fost intoxicate cu fum în comuna Ciochina luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 07,30. Pentru salvarea victimelor, intoxicate cu fum produs de o sobă cu lemne folosită la încălzirea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:15
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: S-au răsturnat cu mașina

Accident rutier cu trei victime în localitatea Coșereni, pe DN2. Evenimentul s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,55, la intersecția cu localitatea Borănești, când o autoutilitară a părăsit ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:10
(347 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Informare cu privire la prevenirea apariției unor noi focare de pestă porcină africană

Având în vedere dinamica evoluției pestei porcine africane și în contextul debutului sezonului rece, în care sacrificarea tradițională a suinelor din gospodării cunoaște o creștere semnificativă, DSVSA Ialomița informează toți crescătorii de porcine, din exploatațiile nonprofesionale, cu privire la necesitatea respectării următoarelor măsuri: ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:30
(353 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română, alături de organizații din țara noastră și agenții de aplicare a legii din Bulgaria și Ungaria, este parte a campaniei regionale a OSCE de sensibilizare împotriva violenței bazate pe gen ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:25
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 24 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 68 de ani, din Slobozia, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:20
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Grivița, reținut de polițiști după o urmărire ca în filme

Un bărbat de 32 de ani, din Grivița, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru «ultraj» și cumul de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:15
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...