Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Local Slobozia a decis schimbarea rețelei de apă

Apă potabilă, abia anul viitor

Consiliul Local Slobozia a decis schimbarea rețelei de apă

În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Slobozia, consilierii municipali au decis înlocuirea rețelei de apă a orașului Slobozia. Cei 42 de kilometri de conductă de oțel, vechi de peste 30 de ani, se află în acest moment într-o fază avansată de deteriorare, din cauza compoziției chimice a apei provenite din sursa subterană a orașului. Potrivit documentației, pentru înlocuirea conductelor Primăria Slobozia a solicitat 380 de mii lei, sumă necesară achiziționării de conductă de polietilenă de înaltă densitate tip PHD, în vederea reabilitării sistemului de distribuție. Potrivit declarațiilor reprezentanților autorităților locale, termenul avansat pentru înlocuirea în totalitate a conductelor este toamna anului 2010.

Conducte de plastic pentru apa lui Ionașcu
Marți, 13 octombrie, în cadrul ședinței Consiliului Local al municipiului Slobozia, consilierii locali au luat în dezbatere posibilitatea înlocuirii celor 42 de kilometri de conducte de oțel existente la nivelul orașului Slobozia. Propunerea de hotărîre a fost inițiată de primarul Gabi Ionașcu, ca o posibilă variantă pentru rezolvarea problemelor legate de compoziția chimică a apei potabile furnizate populației, apă care, în acest moment, are o concentrație de fier ce depășește limitele admise și o turbiditate nepermis de mare. Potrivit expunerii de motive semnate de primarul Gabi Ionașcu, suma aflată la dispoziția autorităților locale pentru înlocuirea conductelor de oțel este de de 379870,59 lei. Cu această sumă, autoritatea locală va achiziționa conductă de polietilenă de înaltă densitate care, potrivit opiniei specialiștilor, va rezolva problema concentrație de fier și a turbidității din apa potabilă furnizată orașului. «Avînd în vedere starea proastă a rețelelor publice de distribuție din oțel a apei potabile în municipiul Slobozia, proiectul de hotărîre propune reabilitarea rețelelor publice de distribuție a apei potabile din municipiul Slobozia. (...) La acest moment, suma disponibilă este de 379870,59 lei, ce poate fi utilizată pentru achiziționarea de conductă de polietilenă de înaltă densitate tip PHD, în vederea reabilitării sistemului de distribuție» explică primarul Gabi Ionașcu în expunerea de motive.

Apă potabilă în 2010
Deși autoritățile locale au evitat să facă public un termen final pentru înlocuirea rețelei de conducte de oțel a orașului, există informații potrivit cărora acest proces va dura minimum un an de zile. Termenul a fost avansat în urmă cu 10 zile de reprezentanții Primăriei și cei ai SC Urban în cadrul unei întîlniri cu prefectul Mădălin Teculescu, întîlnire la care acesta a solicitat explicații oficiale privind calitatea apei. Potrivit declarațiilor lui Mădălin Teculescu, responsabilii locali au dat asigurări că înlocuirea rețelei de conducte de oțel va dura între 9 și 12 luni. Pînă atunci, SC Urban face eforturi pentru a înlocui din resurse proprii o parte din conductele existente și caută soluții pentru repararea avariilor zilnice apărute pe rețea. Potrivit declarațiilor directorului Valentin Cilibeanu, pînă în prezent au fost achiziționate țevi de polietilenă cu care se poate înlocui un tronson de 700 de metri, iar alți aproximativ 2 kilometri de rețea urmează să fie reabilitați pînă la sfîrșitul lunii decembrie. Banii necesari pentru înlocuirea conductelor de apă ale orașului provin, la acest moment, exclusiv din fondul de dezvoltare aflat la dispoziția Primăriei. În cazul în care aceste fonduri nu vor fi suficiente pentru înlocuirea tuturor celor 42 de kilometri de conducte de oțel, autoritatea locală urmează să identifice fondurile suplimentare necesare finalizării lucrărilor.

Banii de la populație, posibilă soluție de finanțare
O posibilă soluție pentru susținerea finanțării o reprezintă emisia de obligațiuni municipale decisă de Primăria Slobozia pentru sfîrșitul acestui an. Potrivit contractului încheiat în urmă cu 2 ani, aceasta este cea de-a doua fază a împrumutului de 500 milioane lei contractat de către Primăria Slobozia. Valoarea emisiei de obligațiuni (al cărei prospect de ofertă a fost aprobat de Comisia Națională a Valorilor Mobiliare la începutul acestei luni), este de 50 milioane lei, iar valoarea nominală a obligațiunilor care urmează a fi puse în vînzare este de 100 de lei, cu o dobîndă de 10,06 la sută pentru primul interval de plată. Pentru demararea procedurii, Primăria Slobozia a aprobat, de asemenea, suplimentarea cu suma de 120000 lei pentru acoperirea comisioanelor aferente emisiunii de obligațiuni în cadrul aceleeași ședințe desfășurate ieri. Cunoscut fiind faptul că CNVM este controlat, indirect, de către PD-L, surse apropiate instituției susțin că aprobarea fără probleme a emisiei de obligațiuni municipale este rezultatul unei înțelegeri apărute la nivel politic, ca urmare a recentei vizite a președintelui Traian Băsescu la Slobozia. Reamintim că, pe tot parcursul acestei vizite, Traian Băsescu a fost secondat de primarul Gabi Ionașcu și că, deși acesta a negat existența unei discuții pe marginea acestui subiect, problema apei a fost adusă la cunoștința președintelui. Emiterea de obligațiuni municipale reprezintă, la acest moment, cea mai facilă soluție pentru o investiție de proporții în rețeaua de apă a orașului și are meritul de a nu afecta, pe termen scurt, bugetul local.

16 Octombrie 2009, 14:37 (7665 vizualizări - 11 comentarii)

Comentariile cititorilor:


adiana:
(31 Ianuarie 2010, 15:16)
apa ese un dezastru ionascu isi bate joc de intreg orasul de ce nu se suspenda autorizatia de catre sanepid are un miros de amoniac si cand gatesi rufele sau innecat sa se revina din nou la apa de la amonil ca nu mai are bani ionascu sa mai schimbe conductele
Ghita:
(19 Noiembrie 2009, 22:16)
Adevarul e ca institutia, numita pompos CURTE DE CONTURI, nu mai exista demult in judetul Ialomita. Papusarii aia numiti controlori au alte activitati complet diferite de ceea ce au in regulamentul de functionare. Daca ar avea si ei o sclipire de inteligenta atunci cand isi admira extrasul de cont al cardului de salariu, ar observa ca exista o discrepanta intre numarul puturilor existente de-a lungul soselei Slobozia-Drajna si cele existente in scripte, precum si faptul ca pretul investitiei pe put forat, este mai mare de cel putin zece ori decat unul platit de un muritor de rand. Dar cum spagulita nu se ia de unul singur, nu putem sa il acuzam pe Ionascu ca (cacofonia nu e intamplatoare) si-a supt degetele singur, dupa ce a bagat botu' in butoiul cu miere. Trist e ca pe ceilalti nu o sa-i aflam niciodata. Si mai trist e faptul ca nu putem face nimic. Pentru ca in orasul asta decide numai un cap sec. Restul aplaudacilor nu fac altceva decat sa se scobeasca in nas, in timpul sedintelor de consiliu. Cat despre schimbarea tevilor, daca ar fi sa ma pun la mintea incompetentului (ceea ce mi se pare extrem de greu), o vad ca pe o decizie, daca nu logica, cel putin fireasca. Ala pus sa administreze orasul, nu poate recunoaste niciodata ca apa nu este buna, pentru ca ar insemna sa-si dea singur cu tesla-n chestiile alea pe care nu le are. O sa mai dureze cativa ani pana schimba tevile, alta perioada de timp pana asfalteaza, alta perioada de timp pana vor vedea locuitorii orasului ca apa e la fel de infecta. In acesta perioada de timp, unii se mai curata, altii mai uita, altii se muta...plus ca tevile alea costa si ele mai mult decat una normala, asfaltul e mai subtire decat ar trebui...asa ca se vor produce niste bani de avocati, ca de vila s-au produs din costul puturior. Si uite cum primarul nostru isi va savura mult timp din pensie pana sa se ia cineva de el. Plus ca politistii ies la pensie mai devreme, asa ca dosarul se va plimba din mana in mana, mult timp. Eu ma intreb doar atat: ce ne ramane de facut???
chimistu din amara:
(19 Noiembrie 2009, 10:00)
Pt Ghita... Hello people!!! Exact cum ai spus amoniu este teluric (adica din sol) este prezent el acolo alaturi de CO2, H2S si alte gaze pentru ca sursa este perfect izolata in roca. Exceptand clorinarea, singura metoda este aerarea, adica barbotarea aerului in apa si eliminarea gazelor. Dar metoda este scumpa in exploatare, consumul energetic al pompelor este destul de ridicat+investitie bazine de aerare. Ei doar au trantit acolo o pompa de Clor si gata statia DE TRATARE A ORASULUI SLOBOZIA ALIMENTATA DIN AGLOMERAREA DRAJNA; pentru ca bazine aveau, retea de distributie aveau...deci pe ce au cheltuit banii? un put de forat costa cam 100-120 euro pe metru adica 10000 euro pe put. Da de ce sa forezi 25 de puturi? si SA NU-MI ARGUMENTATI CA NU VA AJUNGEA DEBITUL PENTRU CA DUPA CE VENEAU ANALIZELE DE LA LAB APA NOVA (FACUTE CU SPECTOFOTOMETRU IR HACH LANGE NU PRIN TITRARE LA URBAN)SE FACE UN CALCUL PT DEBIT SI STIATI EXACT CATA APA DA UN PUT. Da de ce sa nu forezi 1 unu, one, edin si dupa sa vezi ce apa ai acolo;daca e buna mergi mai departe, dar daca e nu e ce faci???!!!pui o pompa de clorinare si gata PENTRU CA PRIORITATEA SUNT BANII. dragi cetateni ai orasului Slobozia va informez solemn ca si dupa ce tevile vor fi schimbate apa tot nu va fi potabila. Alta solutie ar fi sa schimbe sursa de apa dar atunci cum se explica investitia???
Ghita:
(18 Noiembrie 2009, 22:18)
Pentru chimistul de la Amara. Sa intelegem ca amoniacul din strat este teluric si nu cauzat de rezidurile injectate in strat de Amonil. In acest caz, tinand cont de cantitatea mare de amoniac, alta solutie de a-l scoate din apa, nu exista? Si ce efect daunator are amoniacul din apa, asupra organismului uman?...Cumva unul mai mic decat cel cauzat de clorul in exces si rezidurile de metal prezente in apa de la robinet?
Chimistu din Amara:
(18 Noiembrie 2009, 10:10)
Ce ingrijorare?! apa de la drajna e din sratul acvifer Fratesti cu apa bruta foarte buna (vezi alte companii de apa au puturi tot pe Fratesti cum ar fi CUMPANA-cititi pe sticle-)doar ca are putin amoniu-e un gaz dizolvat in apa- si caracterizeaza stratul Fratesti. Amoniu este eliminat chimic cu ajutorul clorului gazos; numai ca desteptii de la slobozia nu au luat in calcul timpul de reactie asa ca amoniu nu are timp sa consume clorul si asta pleaca din rezervoare in exces pe tevi, atacandu-le si antrenand o cantitate de rugina la consumatori.CONCLUZIE:chiar daca tevile sun schimbate cu PEHD(PLASTIC) APA NU VA FI POTABILA. de ce???? pt ca vom avea un exces de clor (vezi limita max din lege 458 0,5mgl) sau daca se reduce dozajul clorului avem exces de amoniu. Astept comentarii la ampacet@yahoo.com BYE BBACK
adeluta:
(20 Octombrie 2009, 11:26)
sunteti niste nenorociti care nu se gandesc la cei din jur . genocid asta faceti voi cu apa voastra infecta
Nelutu::
(20 Octombrie 2009, 08:19)
Sa fie clar.Apa nu va fi potabila niciodata,solul unde sunt amplasate puturile este infectat cu reziduuri de la combinatul chimic.Chestia cu schimbatul tevilor este o strategie de a mai trage de timp de a mai minti poporul din acest oras in care sportul principal a devenit caratul bidoanelor cu apa plata. Si ca sa-l ajute Ionascu la luat alaturi pe marele specialist Stefan Teodor un om care a pus umarul la distrugerea acestui oras.
Ionel:
(18 Octombrie 2009, 18:04)
Pana si un copil de gradinita invata ca apa potabila trebuie sa intruneasca cel putin trei calitati: sa fie incolora, inodora si insipida. Apa asa zis potabila livrata de Urban cu acordul ilustrului nostru tzaran pus sa administreze orasul, are si culoare si gust de fier si miros de clor. Si ei sunt asa de nenorociti incat sa ne spuna ca apa este potabila dar conductele sunt proaste. Dar ele nu erau oare la fel si cand se livra apa prin intermediul conductei de la Amonil? Nici o minte stralucita care ar trebui sa verifice asta nu compileaza ca tratamentul prin care se incearca potabilizarea apei si care ataca conductele, au acelasi efect si asupra organismului nostru? Nu se gandesc ca cei mai afectati sunt copii? Asa nenorocita clasa politica sta in spatele lui ionascu incat atunci cand cineva vrea sa ia atitudine incearca sa-i inchida gura si cu politia, cu IGP-ul, cu parchetul, sau orice alt organ pe care-l controleaza....RUSINE infractorilor...
Ioana:
(18 Octombrie 2009, 17:14)
Cum poate fi apa potabila cind "chimismul ei" ataca conductele de fier !!! Agresivitatea asupra fierului din conducte se produce si asupra organismului nostru ,prea multa inconstienta si prefacatorie !
Seherezada:
(17 Octombrie 2009, 20:11)
Plin de lingai la sedinta asta. Mai ales arogantul ala care sta cu mainile incrucisate la piept. Macar de i-ar aprinde vreunul o lumanare, poate asa mai scapa ialomitenii de un avocat care apara numai infractori. La masa aia , daca aveau ceva demnitate, trebuiau sa serveasca numai apa de la robinet. Dupa ce ne-au intoxicat cu apa acum ne spun povesti nemuritoare. Binenteles ca trebuie schimbate conductele si nu sursa de apa...binenteles ca nu sunt bani , dar se vor gasi surse...binenteles ca lucrarile vor fi executate de TMUCB, prietenii lui ionascu...
kitzu:
(17 Octombrie 2009, 17:16)
Platim apa rece(si nepotabila) la un pret mai mare decat il platesc bucurestenii la apa calda pe metru cub.E strigator la cer!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
05 Iul 2020
111 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Sosele însângerate în județul Ialomița

Sosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița, sâmbătă, 4 iulie 2020. 5 persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(296 vizualizări - 1 comentariu)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(140 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(81 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(115 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(129 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


8

Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(190 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(251 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(130 vizualizări - 0 comentarii)


12
Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(170 vizualizări - 0 comentarii)


13

IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(279 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(67 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

30 Iunie 2020, 19:10


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(206 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: 4,13%-rata șomajului în mai 2020

La sfârșitul lunii mai 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3864 șomeri (din care 1777 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:20
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 430 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 30 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 430, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:05
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 425 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 29 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 425, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 13:05
(245 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește localitatea Dridu, RAJA Constanța va sista furnizarea apei marți, 30 iunie 202 ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 11:55
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Borănești

Razie de amploare la Borănești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat vineri după amiază, 26 iunie a.c., în comuna Borănești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2020, 10:40
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Un mort și trei răniți, este bilanțul unui accident petrecut în urmă cu aproximativ 40 de minute, în zona Urziceni. Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit. La fața locului au intervenit ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 19:15
(621 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căruță implicată într-un accident rutier

Trei tineri din Țăndărei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au ajuns la spitalul din oraș fiind victime ale unui accident rutier. Aceștia se aflau într-o căruță care a fost lovită de o mașină. În cauză ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:20
(210 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Scânteia, arestat pentru «conducere fără permis»

Un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Scânteia, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani și 20 de zile, a ajuns după gratii. El a fost identificat de polițiștii din Grivița vineri, 26 mai ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:15
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: 3 hectare de grâu, incendiate

Pompierii din Urziceni au intervenit joi, 25 iunie 2020, pentru stingerea unui incediu produs într-un lan de grâu de pe raza localității Bărcănești. Flăcările au distrus aproximativ 3 hectare de grâu, cauza ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:10
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Aurel în Sosele însângerate în județul Ialomița Edu Katzie ncsf în Școlile ialomițene «repetente» la Evaluarea Națională @haiduc în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» giovani în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» MMC în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Dan în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Baloții LUI STOICA în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» analiza în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» PSD ist în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Scutaru Daniel în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» cititor în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» Fântânel @haiduc în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» CONTRIBUABIL în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» CETATEAN în Ialomițeni amendați pentru că nu purtau măștile de protecție cetatean în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Rodica în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Frizeru pnlist în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Fff în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Catalin în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Radu V în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...