Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«Conducerea Consiliului Județean și a Prefecturii nu a reprezentat niciodată nimic și nici nu va reprezenta»

Constantin Sava, un primar prea mare pentru un oraș atît de mic. Sau viceversa

«Conducerea Consiliului Județean și a Prefecturii nu a reprezentat niciodată nimic și nici nu va reprezenta»

Primarul PNL de Urziceni este un exemplu tipic de grobianism politic. L-a dat afară în șuturi din primărie pe prefectul Alecsandru Știucă, și-a repudiat consilierii locali și și-a condus alegătorii la urne cu mîna de fier a vechilului de moșie care face ce vrea pe moșia încredințată de boier. În mod paradoxal însă, atitudinea lui, în loc să-l exileze, l-a propulsat și mai abitir în pseudotopul politicenilor locali. Și pentru că primarul Constantin Sava a văzut că rețeta funcționează, a ales să recidiveze... Iar noi, o dată cu el.

Administrația sînt eu și cu mine
Din biroul lui de primar de Urziceni, unde a ales să ne acorde interviul, lipsește de la ultima noastră vizită tabloul superiorului său politic, Gheorghe Petre. Semn că, o dată cu căderea acestuia în dizgrație, nici simțul artistic al administrației locale nu mai e ce-a fost odată.
-Cîte partide ați schimbat de cînd ați intrat în politică? Cînd ați intrat în această oală?
-În politică am intrat din anul 2000. În anul 2000 am participat pe liste la alegeri în partidul Alianța pentru România, condus de Teodor Mleșcanu. După desființarea APR, o parte din membrii partidului s-a dus către PNL, alții către PSD, alții către alte partide, în funcție de zona de influență. Eu am optat la vremea aceea pentru PDSR, pentru că se știe foarte bine, toții banii erau la Consiliul Județean, iar dacă nu eram la PDSR, nu primeam niciun ban pentru localitatea Manasia, unde eram primar, pentru că președinte era Gheorghe Savu. La alegerile din 2004 nu am acceptat să candidez tot în Manasia pentru PDSR și am intrat în bătălia pentru Urziceni, din partea Partidului Național Liberal, unde am și rămas.
-Cum sînt partidele pentru politicieni? Precum cămășile dimineața?
-De multe ori, primarii fac multe compromisuri pentru comunitate. Vînătorile astea, treci la noi că nu-ți mai dau bani... La mine nu se mai pune problema asta. Pentru că am accesat fonduri europene... Vreo 1300 de miliarde și nu 500 miliarde credite cum are Slobozia pentru a face același lucru, dar prost. Urziceniul a atras, prin forțele proprii, bani europeni. Fără sprijin politic. Sau, dacă vreți, fără aportul stăpînilor de la județ. Și aici mă refer la conducerea Consiliului Județean și a Prefecturii care, pînă acum, pentru mine nu a reprezentat oricum nimic și nici nu va reprezenta. Nu-mi amintesc să fi bătut vreun cui pentru Urziceni cu care să se poată lăuda președintele Consiliului Județean sau fostul prefect. Știucă, cu care eu am avut divergențe nu mari, ci foarte mari. Dar vedeți, Dumnezeu le așează, le adună și de oamenii slabi societatea scapă încet, dar sigur!
-Aveți remușcări că ați îngropat filiala PD-L Urziceni?
-Încă n-am terminat!
-Ieri ați ieșit să spuneți că-l susțineți pe Băsescu, azi ce spuneți? Oprescu?
-Eu nu am ieșit niciodată să spun că-l susțin pe Băsescu. Eu îl susțin, cu toate forțele, pe Crin Antonescu.
-Vă mai ascultă alegătorii din Urziceni?
-O să vedeți...
-Ce le spuneți în campanie?
-Nu m-am implicat niciodată în campaniile electorale așa cum trebuie și o recunosc. Dar, de data asta, am să fac mai mult decît pentru mine. Așa cum au avut încredere în mine să aibă încredere și în cel pe care eu îl propun. Alegătorii, știm foarte bine cu toții cum sînt, unii cred în liderul lor, alții sînt momiți, alții sînt plătiți, iar mie îmi este teamă că cele două partide mai mari vor sta cu traista de bani la colțuri...
-Și PNL-ul știe să plătească?
-Este un partid mai mic, este al treilea partid, nu are resursele PD-L sau ale PSD. O să vedeți oamenii PSD și PD-L cu traista de bani la ușa secțiilor de votare, plătind oamenii.
-PNL-ul este un partid liberal, trimite CEC-uri direct...
-Ar fi bine...
-În concluzie, e bine la PNL, politic vorbind?
-Politic, da. Să vă spune de ce. La orice întîlnire pe care o avem la partid, la orice nivel, discuțiile sînt la fel de libere ca aceasta. La noi nu se spune, «săru' mîna!, să trăiți!».
-Atunci ce are Gogu de nu-l iubește nimeni?
-Nu știu... Președintele nostru de la Slobozia, poate este un pic prea moale, poate nu-l are pe „vino-ncoace“. Asta este structura lui, nu este un om rău, dar îl lipsește ceva din tehnica politică de a-și atrage oamenii lîngă el, lîngă partid. Oricum, nu-l poți schimba, asta este construcția lui...
-Dar îl poți înlocui!
-Nimeni nu este de neînlocuit.
-Visați noaptea să ajungeți președinte?
-Nu. La ora asta am prea multă treabă în Urziceni ca să mă pot ocupa și de altceva.
-Aveți bani pentru partid?
-Nu mi-a cerut nimeni de la centru să pun un leu pentru campania electorală. Campania o să o facem cu materialele pe care le primim, ziare, pliante așa cum și le face fiecare partid. În rest, noi ne constituim în grupuri de persoane pentru susținerea lui Crin Antonescu. Vom face tot ce ne stă în putință ca Antonescu să intre în turul al doilea. Și, eu vă spun, dacă ajunge în turul II, iese președintele României.
-Gheorghe Petre sau Cristina Pocora?
-În niciun caz Cristina Pocora.

Zero taiat în patru=Tinel
Pentru declarațiile făcute în ultimul său interviu, Constantin Sava se judecă și-acum prin instanțele de judecată. Acest neajuns nu l-a învățat însă nimic. Semn că nu poate învăța din greșeli! De aceea, pentru cei mai slabi de înger (și pentru minori) frazele care urmează «pot conține imagini șocante»!
-Lăudați-vă într-un minut.
-1300 de miliarde și punct. Un iluminat public performant, asfaltarea străzilor, pavaj și, dacă-mi reproșez ceva, este aceea că mi-am propus ca anul acesta să încep construcția noii piețe dar nu am reușit. În primăvară, jos cu cea veche și facem una modernă!
-Vă citez: «consilierii sînt proști». S-au mai deșteptat între timp?
-Oi fi zis... Mai sînt și speculații ale presei. Dacă am zis îmi cer scuze acum, dar mi se pare anormal ca orice cetățean ales consilier local să voteze împotriva proiectelor europene atunci cînd banii sînt deja în contul primăriei. Am avut o speță în care în Consiliul Local, cei de la PD-L, nu au votat pentru însușirea unui proiect. Nu făcea mult acea hotărîre, dar era o procedură legală ce trebuia respectată.
-Dar care a fost motivația?
-Să nu se facă în Urziceni ceva în mandatul meu. Vreau să spun că avem un deputat aici, pentru mine o valoare zero tăiată în patru, de la PD-L, care vine și ațîță consilierii spunîndu-le să nu voteze nimic. Bine, el este un venetic și nu-l interesează Urziceniul... Dar, ce este mai grav, cei de sub el, pe care această haimana îi amenință, se conformează. Ăsta și tovarășu' Găină de la PSD, care nu a mai trecut pe aici niciodată de cînd a ieșit senator. A uitat de Urziceni. Spunea că ne va trece de Ilfov... O aberație, un nemernic! O lichea, cu alte cuvinte.
-Cîte hotărîri ilegale a aprobat Consiliul Local Urziceni?
-La 1 septembrie am avut o ședință de Consiliu în care am aprobat bugetul local al municipiului Urziceni pe 2009. Aceeași hotărîre am dat-o și în februarie. Numai că un prefect inconștient sau bolnav mintal, eu așa-l consider pe Știucă, a decis că este ilegală. Acum a fost legală, dar se schimbase prefectul. Vă dați seama ce conducere tîmpită avem la nivel de județ?
-Aveți pile la Prefectură?
-Acum sau înainte?
-Am înțeles, nu ați avut pînă acum...
-Deci, eu l-am dat afară din Primărie. Am zis out!
-Dar cum i-ați zis?
-Păi, prima dată, a venit cu doi «antemergători». Au intrat în sală și le-am zis «poftiți repede afară!». Și gata.
-De ce vă acuză presa că sînteți «tiran» în Consiliul Local?
-Comportamentul meu ca administrator public este adecvat situației de fapt.
-Deci Urziceniul are nevoie de un tiran?
-Nu, are nevoie de un om care să poată, prin orice metode, să ducă la bun sfîrșit ceva bun pentru locuitorii săi. Pentru că la Urziceni opoziția nu votează nici lucrurile bune.
-Atunci care să fie atributul dacă nu tiran?
-Puternic.
-Mînă de fier?
-Un primar puternic!
-Vă e dor de Ceaușescu?
-Nu mi-a fost niciodată, eu nu am fost nici membru de partid.
-Dar este un model bun?
-Nu.

Sînt primar, dar mă tratez. La Miami!
Și ca să nu credeți cumva că puseele de grobianism politic despre care vorbeam la începutul interviului sînt fără acoperire, am ales pentru finalul interviului o serie scurtă de întrebări extra-politice. Ele au menirea să-i lămurească pe eventualii naivi de unde își trage primarul Constantin Sava fervoarea administrativ-financiară, atît de necesară în lupta pentru supremația politică. Și, mai ales, să ne convingă pe noi toți că administrația e și ea, în ultimă instanță, o afacere ca oricare alta!
-Sînteți și om de afaceri.
-Absolut. Din 1991.
-Mai aveți depozitul de materiale de construcții?
-Da, îl am, am numit acolo un administrator.
-Se simte criza în afacerea dumneavostră?
-Sincer, da.
-Dar în administrația publică se simte?
-Aici nu. Urzcieniul nu a avut atît de mulți bani niciodată.
-Ce faceți cu banii? Îi puneți la saltea? Îi investiți?
-Nu. Afacerea nu mai este așa profitabilă cum era înainte.
-Și cum faceți să uitați de afacere cînd sînteți la Primărie?
-Am trei băieți de încredere acolo.
-Cît mai stați la Primărie?
-Încă un mandat!
-Se poate fura la Primărie?
-Eu, cînd am venit în 2004, la Urziceni se făcea jumătate de trotuar în jumătate de an. Eu am început să fac tot orașul. De ce eu pot și înainte nu? Să nu credeți că peste zi au venit bani la Primărie. Numai că anumite planșe se făceau cu 400-500 milioane și acum se fac gratis...
-Deci se poate fura la Primărie...
-Toată lumea știe situația mea financiară...
-Mai mergeți la Miami în concedii?
-Sigur.

20 Octombrie 2009, 14:36 (4484 vizualizări - 1 comentariu)

Comentariile cititorilor:


elena banisor:
(22 Octombrie 2009, 18:09)
un articol bun intrbarea mea din ce am inteles conducerea nu trebuie sa fie puternica? daca primarul se trateaza la Miami poate vede multe lucruri care le poate aplica in urziceni cea mai buna lozinca pentru toti NU MAI FURATI OCUPATI-VA DE ORGANIZARE SI CURATEIA ORASELOR

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 07 Dec 2019
152 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Decembrie 2019, 19:05


Traian: Polițiștii ialomițeni, în rolul lui Moș Nicolae

Moș Nicolae a venit cu autospeciala de poliție la un copil de numai 10 luni, din localitatea Traian, abandonat de mamă la naștere. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost joi, 5 decembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2019, 13:40
(50 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din Slobozia, a desfășurat joi, 5 decembrie 2019, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 13:20
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Pește confiscat

Movilița: Pește confiscat

65 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, care transporta pe raza comunei Movilița pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:50
(129 vizualizări - 0 comentarii)


4
Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a inițiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:35
(120 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:10
(142 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la Gârbovi

Un accident rutier s-a produs în localitatea Gârbovi, pe DJ 203B. Evenimentul a fost înregistrat marți, 3  decembrie a.c., în jurul orelor 19,20, un autoturism părăsind partea carosabilă și acroșând ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:35
(89 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi accident


Fetești: Bărbat găsit mort în propriul apartament

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul zilei de marți, 3 decembrie 2019, în jurul orelor 15,10, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat, de 48 de ani. Pompierii de la Stația de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:15
(123 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Veșniciei, din orașul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 4 decembrie ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:05
(93 vizualizări - 0 comentarii)


9

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

3 Decembrie 2019, 17:55


10

Slobozia: Liceul Tehnologic Special «Ion Teodorescu» a serbat Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Marți, 3 decembrie 2019, cei 140 de elevi ai Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» din Slobozia au marcat printr-o serbare Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul ceremoniei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 16:25
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Copil posibil înecat în Borcea

Încă de duminică, 1 decembrie 2019, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești, la solicitarea forțelor de Poliție, au intervenit pentru căutarea unui minor dispărut în zona pontonului din comuna Bordușani ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 08:20
(161 vizualizări - 0 comentarii)


12
Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de căutare a unui minor de 13 ani, Costel Cătălin Ioniță. Joi, 28 noiembrie 2019, băiatul a plecat de la domiciliul unchiului său din comuna ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:45
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Manifestări dedicate «Zilei Naționale a României»

Spectacole de muzică folclorică și tradiționala paradă militară sunt principalele evenimente care se vor desfășura la Slobozia cu ocazia «Zilei Naționale a României». Manifestările debutează la ora 11, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:40
(357 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Un bărbat de 59 de ani, din Urziceni, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 luni închisoare a fost indentificat de polițiști și încarcerat. Acesta a fost condamnat definitiv, printr-o sentință ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:35
(247 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni arestare


Ialomița: Campanie de donare susținută de preoți

Preoții din 4 localități ialomițene, respectiv Iazu, Valea Ciorii, Scânteia și Murgeanca, au participat marți, 26 noiembrie 2019, la o campanie de donare de sânge, organizată de Centrul Județean de Transfuzie ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:30
(255 vizualizări - 1 comentariu)


Jandarmii și polițiștii ialomițeni, la datorie de «Ziua Națională a României»

Manifestările organizate în județul Ialomița cu ocazia Zilei Naționale a României vor fi supravegheate de jandarmi. Astfel, efectivele de intervenție ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 61 mii de lei aplicate de polițiști

În urma unei acțiuni a polițiștilor ialomițeni privind abaterile de la regimul rutier, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale de 61 mii de lei. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:20
(262 vizualizări - 0 comentarii)


O bătrână de 73 de ani din Jilavele a dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni caută o bătrână de 73 de ani care a dispărut de la domiciliul din localitatea Jilavele. Rudele femeii spun că în data de 26 noiembrie 2019 aceasta a plecat de acasă și nu a mai revenit ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:15
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Acțiunile preventive în școli desfășurate de polițiștii ialomițeni au continuat și în această săptămână. Miercuri, 27 noiembrie 2019, oamenii legii au mers la Fetești, acolo unde au discutat cu elevii din ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispece­ratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:25
(183 vizualizări - 0 comentarii)


CJAS Ialomița: Înregistrarea în sistemul informatic a bolnavilor cronici

Înregistrarea în Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a bolnavilor cu afecțiuni incluse în Programele Naționale de Sănătate stabilite de Ministerul Sănătății se va face numai pe baza adeverinței ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:10
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Copil de 4 ani, mort după ce a fost intoxicat cu fum

Marți, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 9,20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Săveni-sat Frățilești. La fața ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:25
(415 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: A intrat cu camionul în lac

Un accident rutier s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 6,15, în localitatea Movilița, când un autotren a derapat de pe partea carosabilă și a intrat în Balta Movilița. Pentru salvarea victimei ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:20
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Cinci persoane intoxicate cu fum de la o sobă

Cinci persoane au fost intoxicate cu fum în comuna Ciochina luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 07,30. Pentru salvarea victimelor, intoxicate cu fum produs de o sobă cu lemne folosită la încălzirea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:15
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: S-au răsturnat cu mașina

Accident rutier cu trei victime în localitatea Coșereni, pe DN2. Evenimentul s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,55, la intersecția cu localitatea Borănești, când o autoutilitară a părăsit ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Informare cu privire la prevenirea apariției unor noi focare de pestă porcină africană

Având în vedere dinamica evoluției pestei porcine africane și în contextul debutului sezonului rece, în care sacrificarea tradițională a suinelor din gospodării cunoaște o creștere semnificativă, DSVSA Ialomița informează toți crescătorii de porcine, din exploatațiile nonprofesionale, cu privire la necesitatea respectării următoarelor măsuri: ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:30
(316 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română, alături de organizații din țara noastră și agenții de aplicare a legii din Bulgaria și Ungaria, este parte a campaniei regionale a OSCE de sensibilizare împotriva violenței bazate pe gen ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:25
(274 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 24 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 68 de ani, din Slobozia, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:20
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Grivița, reținut de polițiști după o urmărire ca în filme

Un bărbat de 32 de ani, din Grivița, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru «ultraj» și cumul de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:15
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
ion2 în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Autorizatul în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița #Alegator în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița #Alegator în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița body în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița body în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Bubu în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Corbu în Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală @Bubu în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița votant în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Geo în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Adevarul în LIDERII TURULUI Bubu în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița pullypop în Legea parlamentarului Bullyi-Pop body în DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană! Trrh în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Tinel bombonel în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Sonia în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Valerică în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița USR în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...