Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Răul iese în față întotdeauna!»

Viorel Ștefu, polițistul polițiștilor ialomițeni

«Răul iese în față întotdeauna!»

Pentru că politica ne-a acaparat cu totul, pentru că jarul campaniei electorale încă nu s-a stins, pentru că oamenii politici sînt mai preocupați de căutat fraude electorale decît să vorbească ialomițenilor, Independent a decis să schimbe profilul paginii unde v-ați obișnuit să citiți dumele politicienilor locali și să ofere un interviu, în exclusivitate, cu noul șef al Poliției județene, Viorel Ștefu.

Ștefu-i șef de meserie
Viorel Ștefu are 50 de ani. Și 20 de carieră! Este buzoian și asta se cunoaște după accent. Are părul grizonat, este prezentabil și a făcut școala de maniere la Poliție. Ca orice inspector șef ocupă biroul de la etajul 1, acolo unde ne întîmpină fără protocol. Este sfios și neîncrezător, dar pregătit cu răspunsuri aproape perfecte pentru întrebări incomode. E mîndru și se grăbește să ne vorbească despre realizările de la Buzău, motiv pentru care a fost «exportat» în Ialomița. Este șef de aproape două luni, după ce a condus nu mai puțin de patru ani și jumătate Inspectoratul de Poliție Buzău. Biroul domniei sale este gol, la fel de gol cum l-a lăsat Bîtlan. Lipsește orice efect personal, orice dosar în lucru; doar cascheta cu care a venit și cu care, probabil, va pleca, aruncată neglijent într-un colț al mesei. Nu se dă în lături de la afirmați defăimătoare legate de poliția ialomițeană. Trece grăbit în revistă scandalurile ce au bîntuit instituția. Amintește de principalele probleme ale sistemului polițienesc din județul nostru. Refuză însă vreo tangență cu zona politică. Și atît!
-Conduceți un Inspectorat de Poliție pe care nimeni nu l-a vrut. Cum vă explicați asta?
-Nu e corect «nimeni nu l-a vrut». Sînt mulți care vroiau să conducă acest Inspectorat, dar nu au ajuns să-l conducă. Eu îl conduc pentru că am fost numit să-l conduc.
-Atunci care a fost principiul de numire?
-Aceste posturi se ocupă prin două modalități legale: organizarea unui concurs sau numirea unui inspector șef de la alt județ pe aceeași funcție. În cazul meu, s-a ales această variantă. Eu am condus Inspectoratul Buzău patru ani și jumătate. Înainte, am mai condus și Poliția Municipiului Buzău, am fost și adjunct, zic eu că am destulă experiență să rezolv problemele de management ale unui inspectorat.
-Imediat după ce IPJ a rămas fără conducere s-a speculat faptul că nimeni din interiorul instituției nu a dorit să vină la conducere...
-Aici a fost și o perioadă mai grea, în care s-au petrecut multe scandaluri în care au fost implicați și ofițeri din cadrul conducerii instituției. Asta a generat neîncrederea polițiștilor în sistem.
-Fiecare dintre șefii din cadrul instituției dumneavostră a fost mediatizat negativ. Ce știți despre oamenii cu care lucrați?
-Mai mult sau mai puțin. Prima problemă care a fost cînd am venit aici a fost să încerc să cunosc oamenii cu care lucrez. Mi-am propus să discut despre un subordonat cu alte vreo zece persoane. Să ascult mai multe păreri despre același om.
-Îi lucrați din interior?
-Nu, nu se pune problema așa...
-O caracterizare a polițistului ialomițean?
-Trebuie să vă spun că și în județul Ialomița sînt foarte mulți polițiști profesioniști care vor să facă această meserie și să o facă corect.
-Dar avem și uscături...
-Numărul lor este mic. Dar știți că, în general, ce este rău iese în față întotdeauna.
-Deficitul de polițiști a fost tot timpul invocat ca o cauză principală pentru imaginea negativă a Poliției. Ce personal aveți?
-Deficitul de polițiști creează o alterare a calității serviciului polițienesc. Ca în orice alt domeniu, dacă nu ai suficient personal, serviciul pe care îl prestezi nu poate să fie de cea mai bună calitate. Atîta vreme cît vom avea deficit de polițiști și, să adăugăm că nu sînt toți la același nivel de pregătire și competență profesională, sarcinile de serviciu pot să sufere din punct de vedere al calității. De aceea, o prioritate a noastră este o continuă profesionalizare a efectivelor. Sînt polițiști tineri care au venit și le trebuie o anumită perioadă pentru a învăța această meserie. Nu e chiar așa simplu, polițistul trebuie să învețe să aplice legea în mod corect și echidistant.
-S-a vorbit destul de mult în jurul Poliției Ialomița despre o colaborare deficitară, ca să nu-i spunem conflict, cu procurorii. Este asta o cauză de nesoluționare a unor dosare?
-Cred că afirmația este deformată, cooperarea cu procurorii este foarte bună. Numai că, la procurori și la judecători nu te poți duce decît cu un dosar documentat, cu suficiente probe, instanța se pronunță numai atunci cînd ai suficiente probe. Sînt și cazuri cînd noi considerăm că o faptă e de o gravitate mai mare, iar instanța consideră că nu este așa, și îl lasă în libertate. Desigur că lăsarea în stare de libertate a infractorului induce o stare de nesiguranță cetățeanului...
-Întotdeauna s-a apreciat că IPJ Ialomița este subordonată politic. În mandatul dumneavoastră cui vă subordonați?
-Eu niciodată nu m-am subordonat politic nimănui. Eu mă subordonez direct Inspectoratului General al Poliției. Am o colaborare foarte bună cu prefectul județului, cu care este normal să discut problemele de siguranță ale comunității. De asemenea, cu Consiliul Județean am o colaborare foarte bună. Nu se pune problema subordonării. Eu, ca șef de poliție, voi fi întrebat întotdeauna despre ceea ce se întîmplă pe linia de siguranță. Avem exemple chiar aici în acest județ. Au fost diverse scandaluri, cine a plătit? Șeful Poliției. În momentul în care pe funcții sînt puși anumiți oameni neprofesioniști sau cu anumite influențe, nu ai decît de pierdut. În primul rînd, că sînt incapabili să-și desfășoare activitatea în bune condiții, nu ajung la performanțele necesare și pentru rezultatele necorespunzătoare singurul care plătește este inspectorul șef. Din acest motiv eu prefer ca oamenii care sînt puși pe funcții de conducere să fie oameni profesioniști și capabili, pentru că nu vreau să răspund pentru alții.
-Vă veți schimba șefii din subordine?
-De la caz la caz. În momentul de față, sînt foarte multe funcții de conducere libere. Am demarat o acțiune pentru a scoate la concurs funcțiile libere. Deja efectuăm evaluări în anumite zone și acolo unde constatăm că actul managerial nu se ridică la nivelul pe care îl aștepăm probabil că vor fi schimbați din funcție.
-Șeful de la Poliția Slobozia îl puneți din interior sau din altă parte?
-Se va organiza un concurs unde se pot înscrie ofițeri din toată țara. Ideea este să fie oameni competenți care să poată gestiona problemele unui municipiu reședință de județ.
-Îl aduceți de la Buzău?
-Probabil că nu... Cu toate că la Buzău sînt destui oameni competenți.

Nota bene
Ștefu merită o bilă albă. Dacă trebuie apreciat pentru ceva, ei bine, pentru asta merită. Ștefu nu este străin de Ialomița. În timpul scurt de la instalare, inspectorul șef, nou venit, cunoaște aproape toate clanurile interlope locale. Și, nu doar atît. Are un plan secret pentru aceste grupuri. Știe și despre problemele din interiorul instituției, dar ne facem că nu auzim și trecem mai departe.
-Cine-i «Kalu» și cum se scrie?
-Nu știu dacă se scrie altfel decît se aude. Am auzit despre acest personaj, nu cred că e ceva deosebit.
-Cine-i Frusin și cu ce se ocupă?
-Ce pot să spun... Sînt oameni ai comunității. Unii încalcă mai mult legea, alții nu o încalcă deloc. După părerea mea, fiecare trebuie să răspundă după faptele pe care le-a comis.
-Avem grupări interlope în Ialomița? Le recunoaște Poliția?
-Da, sînt.
-Sau doar niște interlopi autointitulați?
-Sînt grupuri, reprezentate de cîte un lider care, pe fondul slăbiciunii, la un moment dat, a aplicării legii, probabil că au crescut, s-au dezvoltat și au căpătat tupeu.
-Există vreo soluție reală nu doar declarativă pentru combaterea acestor fenomene?
-Da, eu cred că există. Cred că trebuie luat un complex de măsuri.
-Mai este județul Ialomița campion la furturile de animale?
-Este.
-Și? Mai rămîne?
-Ne-am propus să facem mai multe lucruri pentru a stopa acest fenomen. Nu știu dacă va mai rămîne pe primul loc, dar infracționalitatea în acest domeniu este destul de ridicată.

Asul din mîneca lui Ștefu-sancționarea politiștilor!
Ca orice nou «numit» Viorel Ștefu are planuri. Nimic nou, căci le-am mai auzit cîndva. De fapt, le auzim de fiecare dată cînd se schimbă conducerea instituției. Vrea să reabiliteze imaginea poliției. Vrea să reducă numărul infracțiunilor. Vrea să instituie ordinea și competența în rîndul subordonaților. Are chiar și un renume de campion la sancțiuni. Ce mai! Aproape că ne impresionează! Așteptăm doar să vedem cum polițistul cu caschetă într-o parte din intersecția principală a orașului ia poziția de drepți în fața cetățeanului de rînd. Iar la final, pentru popularitate, Ștefu face urări...
-Se apropie bilanțul. Tot hoții mărunte și infracțiuni rutiere?
-Păi, ăsta-i specificul județului... Eu sper să le reducem și pe astea.
-Ce vă propuneți pentru anul viitor?
-După evaluarea pe care am făcut-o, am stabilit un set de măsuri pe care le vom lua anul viitor. Printre acestea, sînt măsurile organizatorice, apoi măsuri concrete în stradă. Una dintre priorități este creșterea încrederii cetățenilor în instituția Poliției și în polițiști. O a doua prioritate este creșterea siguranței cetățeanului și a bunurilor cetățenilor. Mai avem în vedere și scăderea infracționalității judiciare, în special. Eu mi-am fixat niște ținte și sînt încrezător că le voi atinge.
-Pe cînd o Poliție ialomițeană reabilitată în ochii opiniei publice?
-Tot ce voi face eu și Poliția în continuare va fi ca cetățenii să conștientizeze că au o instituție credibilă și o instituție care să fie exact pentru cetățeni, care să lucreze în favoarea cetățenilor.
-Sînteți recunoscut drept campion în a vă sancționa subalternii. Este asta o metodă de conducere?
-Eu nu pot să accept și nu e normal să tratezi oamenii la fel. Nu-i poți trata la fel pe cei care muncesc și pe cei care nu muncesc, pe cei care au rezultate bune, care își fac meseria în mod corect, cu cei care nu-și fac meseria. Pe cei care muncesc și-și fac treaba trebuie să găsești soluții să-i recompensezi, iar pe cei care nu muncesc, care cu rea voință încalcă niște reglementări interne, să-i sancționezi!
-Le urăm împreună ialomițenilor Crăciun fericit sau liniștit?
-Eu le urez și Crăciun fericit, și liniștit... Și îi asigur că îl vor avea!

18 Decembrie 2009, 10:14 (7451 vizualizări - 3 comentarii)

Comentariile cititorilor:


MANEA:
(31 Decembrie 2009, 17:16)
Toti ialomitenii avem incredere in domnul comisar-sef Viorel Stefu.Sunt sigur 100% ca este pregatit sa redreseze situatia din judet.
Ion:
(24 Decembrie 2009, 12:09)
Domnul Viorel Stefu imi inspira incredere, si din poza, si mai ales din modul in care vorbeste. Ii doresc succes in activitate. La multi ani politistilor din Ialomita ! La multi ani redactiei Independent !
COSTY:
(20 Decembrie 2009, 18:02)
LA MULTI ANI TUTUROR POLITISTILOR IALOMITENI SI IN SPECIAL DOMNULUI COMISAR SEF STEFU VIOREL

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
05 Apr 2020
211 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Amara: Incendiu la o fermă de animale

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:16
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(349 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(103 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(117 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(366 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(109 vizualizări - 0 comentarii)


8
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(233 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(147 vizualizări - 1 comentariu)


10

Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(104 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(99 vizualizări - 0 comentarii)


12

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(250 vizualizări - 0 comentarii)


13

Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(308 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(219 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(220 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(192 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(880 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(411 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(293 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
#pasajladrajna în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină @lia în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină dorel în Înfrățirea Sloboziei: «Frații» chinezi din Nanyang nu (mai) răspund la e-mail Cetățean din Tandarei în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină cetatean în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Coruptia ucide în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Solutie în Înfrățirea Sloboziei: «Frații» chinezi din Nanyang nu (mai) răspund la e-mail lia în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Răduță Aurelian-Constantin în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Vela în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Nero în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Răduță Aurelian-Constantin în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Un om în Carantina la Sfântu Gheorghe: Cartonașe colorate la ferestre! Nicu miraj în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Nicu miraj în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Om în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Mihai în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști liviu în Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19 Nae în Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19 Flame în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...