Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

RAJA cu de-a sila la Țăndărei

Furnizorul de apă obligă proprietarii de apartamente să încheie contracte dezavantajoase

RAJA cu de-a sila la Țăndărei

Proprietarii de apartamente din Țăndărei sînt obligați de către RAJA Constanța, noul furnizor local de apă, să încheie contracte dezavantajoase pentru ei. În cazul în care aceștia refuză semnarea documentelor, RAJA Constanta debranșează proprietarii fără nicio explicație. În această situație s-au aflat la începutul acestei săptămîni proprietarii apartamentelor de peste drum de Primărie în care locuiesc, printre alții, și oficialii locali. Proprietarii de apartamente susțin că metoda practicată de furnizor este abuzivă și ilegală. În relică, reprezentanții RAJA Constanța a anunțat că își rezervă dreptul de a da în judecată proprietarii care refuză semnarea contractelor pentru... sechestrare de persoane.

Abuz pe spinarea locatarilor
Luni seară, la orele 22,00, la sediul furnizorului de apă din Țăndărei, un grup de 7-8 proprietari ai blocului 52H, de peste drum de Primăria Țăndărei, reclamau sistarea abuzivă a alimentării cu apă în apartamente. Epuizați de așteptare și aproape agresivi, oamenii reclamau că reprezentantul RAJA Constanța, Viorel Alexandrescu, a sistat furnizarea apei pe scara blocului în care locuiesc, a instigat proprietarii de apartamente împotriva lor și refuză din «orgoliu și prostie» să reia furnizarea apei. «Două apartamente din blocul nostru nu au semnat convenția. Și au oprit apa, au trimis lumea peste noi și i-au instigat... Că cică din cauza noastră nu pot să reia furnizarea apei. De aceea, direct de la muncă, am venit aici să rezolvăm problema. Ne-au cerut să semnăm un contract impus de ei. Și nu vrem. Pentru că acel contract nu este unul individual, ci unul colectiv. Adică după ce îl semnez eu sînt bun de plată pentru toate pierderile pe care ni le impun ei» susție Țuican Milică, unul dintre proprietarii care a refuzat să semneze noul contract de furnizare a apei. De remarcat este faptul că sistarea apei de către reprezentanții RAJA Constanța nu s-a făcut pe fondul datoriilor acumulate de proprietarii care refuză semnarea noilor contracte. Potrivit facturilor puse la dispoziția noastră, aceștia și-au plătit cu regularitate datoriile către societatea RAJA Constanța, deși între ei și acest furnizor nu mai există relații contractuale din luna ianuarie. Oamenii susțin că această practică se derulează pe fondul datoriilor permanente acumulate de noul furnizor. «Vor să-și scoată banii pe spinarea noastră. Înregistrează pierderi de două miliarde lunar și nu le pot acoperi decît dacă ne silesc să încheiem aceste contracte înrobitoare, lipsite de orice bază legală» susține un al doilea locatar al blocului, Traian Mitrea.

Unde-i ordin, nu-i tocmeală
Viorel Alexandrescu, reprezentantul RAJA Constanța în Țăndărei a fost, pentru o perioadă de timp, și directorul SC AquaTermo, defunctul furnizor de apă al orașului. Prezent la sediul noii societății, a acceptat să stea de vorbă cu noi și să ofere o explicație pentru abuzul reclamat de către proprietari: «Este vorba despre stabilirea condițiilor legale de furnizare a apei în condomeniu, situație care s-a întîmplat în lunile anterioare la toate blocurile din Țăndărei. În momentul de față majoritatea oamenilor au semnat convențiile de facturare și s-au încheiat contractele de facturare pe branșament. A mai rămas o singură scară debranșată astăzi, la care din cauza unor locatari care au refuzat semnarea contractului și respectarea cadrului legal de furnizare am fost obligați să luăm această măsură. Nu se poate presta un serviciu fără existența unor relații contractuale» susține reprezentantul RAJA.
Viorel Alexandrescu nu reușește însă să explice de ce a sistat furnizarea apei pentru toți locatari scării, fie că aceștia au semnat contractul, fie că nu, și care este justificarea legală care a stat la baza deciziei de sistare a apei. Mai mult decît atît, susțin prorietarii (iar reprezentantul RAJA a confirmat) nu poate explica de ce la scara alăturată, unde locuiește primarul municipiului Țăndărei, Vasile Sava și președintele Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă, RAJA Constanța a reluat furnizarea apei în urma intervenției telefonice a acestora.

Caracatița RAJA se întinde în toată Ialomița
Acolo unde angajatul RAJA Constanța nu poate oferi o explicație, încercăm noi. RAJA Constanța este furnizorul de apă agreat de către autoritățile locale și județene din Ialomița încă din 2008, dată la care master-planul Consiliului Județean (un proiect de 70 milioane de euro care ar fi trebuit să fie finanțat din fonduri europene), de refacere și modernizare a sistemelor de apă din Ialomița, a eșuat. Alternativa identificată atunci de oficialii județeni a fost RAJA Constanța, o caracatiță venită de pe litoral, dar cu tentacule care se întind în Fetești, Țăndărei, Urziceni, Fiebinți...
Adică în toate orașele unde autoritățile locale au permis falimentul furnizorilor locali în favoarea celor externi. Singurul oraș care nu a cedat (încă) presiunilor politice ale RAJA este Slobozia, acolo unde SC Urban se chinuie să supraviețuiască practicînd niste prețuri cu 20 la sută mai mici decît cele practicate de RAJA. Din păcate, așa cum și locatarii o confirmau, la Țăndărei, după 8 luni de exploatare a sistemului, RAJA a eșuat. Surse apropiate instituției confirmă că pierderile înregistrate depășesc 2 miliarde lunar, în timp în timp ce defuncta Aquatermo înregistra pierderi de doar 4 miliarde anual. În aceste condiții, presiunile RAJA Constanța asupra proprietarilor par justificate. Din păcate, sînt abuzive și ilegale!

20 Octombrie 2010, 14:54 (24887 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!
RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!
RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în orașul Țăndărei!
Fără apă la Țăndărei

Comentariile cititorilor:


oana:
(31 Martie 2011, 10:53)
un oras fantoma asta este tandarei
INSTALMAN:
(17 Ianuarie 2011, 21:18)
comentariulmeu este mult intirziat fata de anterioarele dar sper sa fie vizualizat de concetatenii mei TZANDARENI. vina pentru ceea ce se intimpla la ora actuala in orasul nostru e vina d-voastra multstimati concetateni. va spun asa pentru ca sunt un fost salariat al defunctei SC APATERMO atit de hulita inainte de 01.dec.2009 si atit de regretata dupa citeva luni , atit de populatie cit si de angajati chiar si de cei care ( se stiu ei bine) injurau Apatermo atunci cind am fost chemati de Sava la primarie sa semnam contractele cu RAJA. Putina lume din oras stie adevarul despre ceea ce s-a intimplat in ultimul an si ceva asa ca multi ar trebui sa-si tina gura si sa vorbeasca atunci cind trebuie si cind cineva le spune ce trebuie sa scoata din gusa. in privinta subsolurilor va spun ceva si sper ca ceea ce scriu aici sa fie citit de citzi mai multzi concetateni: LEGEA SPUNE FOARTE CLAR : TOT CEEA CE INTRA IN LIMITA DE PROPRIETATE A BLOCULUI DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC-ADMINISTRATIV IN CALITATE DE CONDOMINIU, NU POATE FACE OBIECTUL UNUI LITIGIU INTRE PROPRIETAR/adica locatar SI OPERATOR SERVICII PUBLICE , DECI PTR ORICE SERVICIU de tip apa-canal (pentru ca tocmai ptr asa ceva a fost emisa LEGEA PROPRIETARULUI SI LEGEA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI)PROPRIETARUL RASPUNDE DE ORICE DEFECTIUNE PE ACEASTA SUPRAFATA. S C U R T .
Gore din Chitila:
(27 Noiembrie 2010, 12:51)
Da apa celor care fura prin instalatii ce ocolesc bransamentul, cine-o plateste domnilor de la Raja iar apa care se pierde din instalatiile defecte, pana la intrarea in blocuri sau case, cine o plateste?????
LOGIC:
(21 Noiembrie 2010, 09:38)
NORMATIV TREBUIA SA SE FACA BRANSAMENTE LA FIECARE SCARA,OAMENII CARE AU UN BRANSAMENT LA 3 SCARI AU CEL MAI MULT DE SUFERIT.SA SPUNEM LUCRURILOR PE NUME:NU AM FOST INVATATI SA NE INGRIJIM DE BUNUL NOSTRU SI ACUM CAUTAM UN TAP ISPASITOR,DACA INVATAM SA NE GOSPODARIM SI SA NE PREOCUPAM SA AVEM SUBSOLURILE CURATE,FARA SA SPARGEM TEVILE DE SCURGERE SI MIZERIA SA PLUTEASCA SUB BLOC,ATUNCI VOM VEDEA CA VINOVATI 90% SUNTEM SI NOI.ABUZUL CU ,,RAJA,,SA FACUT IN PRIMUL RIND DE PRIMAR SI CONSILIERI CARE AVEAU OBLIGATIA SA INFORMEZE CETATENII INAINTE DE SEMNAREA CONTRACTULUI DE VINZARE..NE-AU VINDUT EDILUL SI CEI CARE S-AU ALES SINGURI......
acelasi anonim:
(4 Noiembrie 2010, 18:30)
asa este, politia o duce bine dar nu si merge bine. adica este bine pt. ei cu atatia hoti ca au de unde manca...intelegi ce vreau sa zic, dar pt. cetatenii orasului, cand ii vezi pe domnii politisti, plini de figuri, se dau jos din masinile lor, 5 minute cauta sapca, ca de, e politist. sa nu mai vorbim de reguli de circulatie, in tot orasul este linie continua, sa va mai spun ca nu se respecta nici macar de catre ei? mai bine va spun ca lea fost lene sau nu au gandit acea linie continua ca nu e posibil sa nu poti face la dreapta sau stanga cu masina. si inca ceva...cate treceri de pietoni sunt marcate? pai trebuie sa ma duc pana in oras ca sa pot trece pe cealalta parte a drumului? vai de noi si de noi. si in cincheiere, sa incerce cineva sa intre in sectia de politie sa vada doar ce aroganta intalneste.
Io:
(30 Octombrie 2010, 08:16)
Anonimu-le îți spun eu ce merge bine în Țăndărei, Poliția, acest oraș fiind plin de hoți.
anonim:
(25 Octombrie 2010, 16:03)
oricum numele meu nu conteaza, dar totusi vreau sa ii sustin pe cei ce au postat anterior. daca este cineva care poate sa spuna ceva de bine de orasul asta atunci o sa imi dezvalui identitatea si o sa ii strang mana. nimik nu merge in oras, nici macar un magazin de colt, la primarie, sunt aceasi oameni ca si inainte de revolutie, oameni care nu au carte, cu asemenea conducere nu o sa avem niciodata un oras care sa prospere. daca nu ar fi fost acesti TIGANI, pe care ii tot injuram, nu vad ce ar fi construit romanii. dar ce vreau sa spun este ca tigaini au vazut in occident, au aplicat in tandarei. conducatorii nostrii au o impresie prea buna despre ei dar cum am mai spus, nu se itampla nimik diferit fata de acum 10 ani. acum a aparut raja, eco2000, dar conducerea este TANDAREANA, si o sa fie vai si mar de capul nostru.
IORGA:
(24 Octombrie 2010, 17:40)
Va spun eu cine-i ALEXANDRESCU, un terchea-berchea care a frecat menta la umbra relatiilor lu tacsu cu actualul presedinte de cons jud si car nu se pricepe la nimic decat la a fi sef impus de partid. O sa fie vai de orasul asta ca de alde Alexandrescu sunt prin toate institutiile din Tandarei. Mai uit cum la RAJA si asociatia aia de strange gunoiul Eco2000 s-au adunat toate scursurlie orasului, oameni care nu-i mai primea nimeni,puturosii societatii, si-au facut loc si toaca banii contribuabililor ca sobolanii .
alt tandarean:
(24 Octombrie 2010, 16:00)
o sa postez si eu dar nu cred ca se va rezolva ceva sau cineva ne va lua in serios...deci, sunt din oras, aici avem un primar cu ceva mai multe clase decat trenul ROMANESC, si ca atare suferim, si e normal ca tot noi l-am votat. RAJA, este o companie, care daca nu ar fi fost buna nu ar fi avut cum sa se extinda, dar conducerea e cheia. Acest alexandrescu nu poate avea nici mcar un dialog coerent, acum ceva timp am fost in aceasi situatie, si am constatat ca aveam un dialog cu o persoana care nu avea habar de management. Si la case si la blocuri, aceleasi probleme, contrcte facute de ei si indesate cetatenilor in cutia postala. Sincer a fiu, nu stiu ce o sa fie de orasul asta al nostru ca oamenii ce ne conduc acum sunt tot aceasi de acum 15 ani, deci de unde idei si conceptii noi? Dar pe de alta parte, cum sa aiba altii loc cand isi dau locurile numai la relatii, sau unii asteapta sa moara in birouri. Cu parere de rau spun ca nu cred ca se va schimba ceva aici. in incheiere ii sustin pe protestatari, si ar fi bine sa facem cu totii proteste sa vedem ce se alege de acest MAGAR-director- ALEXANDRESCU.
iulian:
(22 Octombrie 2010, 10:55)
fara exista unui bransament individual (defint astfel in Legea nr. 241/2006 - bransament de apa - partea din reteaua publica de alimentare cu apa care asigura legatura dintre reteaua publica de distributie si reteaua interioara a unei incinte sau a unei cladiri. Bransamentul deserveste un singur utilizator), nu se pot incheiea contracte individuale. In caz contrar, se incalca prevederile legale in materie (Legea nr. 51/2006, Legea nr. 241/2006)...ANRSC-ul oare stie de astfel de practici?
Io:
(21 Octombrie 2010, 17:26)
Majoritatea oamenilor au fost prostiti in Tandarei ca sa semneze acele conventii, speriindu-i ca le vor taia apa, desi exista un contract intre RAJA si Consiliul local Tandarei care reprezinta interesele tuturor cetanilor in privinta folosirii serviciului public de furnizare a apei, asa ca este o minciuna cand se afirma ca nu sunt contracte semnate. Ce-ar fi daca am semna contracte si pentru folosirea drumurilor, a parcurilor, a cosurilor de gunoi, a aerului. E un abuz din partea RAJA cand obliga oamenii sa semneze conventii sub amenintare, iar cei care fac asta vor raspunde, probat cu toti cetatenii din oras.
TANDAREAN:
(20 Octombrie 2010, 15:55)
Acesti domni. Mitrea, Tuican si altii din Tandarei au dreptate cand se opun acestei firme RAJA care impune locuitorilor( cu sprijinul tacit al primarului Sava si presedintelui Ciperca care nu se sesizeaza in niciun fel) o conventie vaforabila doar furnizorului serviciului si care nu este deloc echitabila. De exemplu se stipuleaza in conventie ca acel plus de cantitate de apa inregistrat la consumul locatarilor va fi impartit pe apartamente si-l vor plati toti, dupa care RAJA mai actioneaza in judecata si-i executa silit si pe cei care au consumat si nu au platit, deci va incasa banii pe apa de doua ori de la aceiasi sursa. Pe de alta parte in cartierul Strachina apa curge pe sant si nimeni nu o contabilzeaza, dar cineva trebuie sa o plateasca si cine-s mai usor de pus la plata decat locatarii de la blocuri care, fie c-au platit fie ca nu, trebuie sa suporte preturile impuse de RAJA si golaniile acestora fiindca e monopol si are radacini PSD-iste. Singura solutie e ca instalatia de furnizare a apei sa fie adusa de RAJA sau primarie pana la intrarea in apartament si acolo sa se contorizeze asa cum fac ceilalti furnizori(electricitate, gaze) si sa se terminie cu vrajeala asta cu pierderea din instalatie pe care RAJA o face cat vrea ea de mare.Nu le convine sa faca investitii pana la fiecare beneficiar, sa se duca drak la Constanta de unde au venit si sa termine cu inselaciunile astea de doi lei la Tandarei. Iar betivu ala de primar si consiliu local sa-si dea demisia daca nu sunt in stare sa aduca o firma serioasa pentru a concesiona serviciul de furnizare a apei.oricum miroase a spaga PSD-ista de la distanta in toata afacerea asta.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 20 Iul 2019
163 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(68 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(77 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(85 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(308 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(201 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(203 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(209 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(405 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(344 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(402 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(316 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(322 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(326 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1021 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(725 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(629 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(715 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(714 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(718 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(651 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(798 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1105 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1064 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...