Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

RAJA cu de-a sila la Țăndărei

Furnizorul de apă obligă proprietarii de apartamente să încheie contracte dezavantajoase

RAJA cu de-a sila la Țăndărei

Proprietarii de apartamente din Țăndărei sînt obligați de către RAJA Constanța, noul furnizor local de apă, să încheie contracte dezavantajoase pentru ei. În cazul în care aceștia refuză semnarea documentelor, RAJA Constanta debranșează proprietarii fără nicio explicație. În această situație s-au aflat la începutul acestei săptămîni proprietarii apartamentelor de peste drum de Primărie în care locuiesc, printre alții, și oficialii locali. Proprietarii de apartamente susțin că metoda practicată de furnizor este abuzivă și ilegală. În relică, reprezentanții RAJA Constanța a anunțat că își rezervă dreptul de a da în judecată proprietarii care refuză semnarea contractelor pentru... sechestrare de persoane.

Abuz pe spinarea locatarilor
Luni seară, la orele 22,00, la sediul furnizorului de apă din Țăndărei, un grup de 7-8 proprietari ai blocului 52H, de peste drum de Primăria Țăndărei, reclamau sistarea abuzivă a alimentării cu apă în apartamente. Epuizați de așteptare și aproape agresivi, oamenii reclamau că reprezentantul RAJA Constanța, Viorel Alexandrescu, a sistat furnizarea apei pe scara blocului în care locuiesc, a instigat proprietarii de apartamente împotriva lor și refuză din «orgoliu și prostie» să reia furnizarea apei. «Două apartamente din blocul nostru nu au semnat convenția. Și au oprit apa, au trimis lumea peste noi și i-au instigat... Că cică din cauza noastră nu pot să reia furnizarea apei. De aceea, direct de la muncă, am venit aici să rezolvăm problema. Ne-au cerut să semnăm un contract impus de ei. Și nu vrem. Pentru că acel contract nu este unul individual, ci unul colectiv. Adică după ce îl semnez eu sînt bun de plată pentru toate pierderile pe care ni le impun ei» susție Țuican Milică, unul dintre proprietarii care a refuzat să semneze noul contract de furnizare a apei. De remarcat este faptul că sistarea apei de către reprezentanții RAJA Constanța nu s-a făcut pe fondul datoriilor acumulate de proprietarii care refuză semnarea noilor contracte. Potrivit facturilor puse la dispoziția noastră, aceștia și-au plătit cu regularitate datoriile către societatea RAJA Constanța, deși între ei și acest furnizor nu mai există relații contractuale din luna ianuarie. Oamenii susțin că această practică se derulează pe fondul datoriilor permanente acumulate de noul furnizor. «Vor să-și scoată banii pe spinarea noastră. Înregistrează pierderi de două miliarde lunar și nu le pot acoperi decît dacă ne silesc să încheiem aceste contracte înrobitoare, lipsite de orice bază legală» susține un al doilea locatar al blocului, Traian Mitrea.

Unde-i ordin, nu-i tocmeală
Viorel Alexandrescu, reprezentantul RAJA Constanța în Țăndărei a fost, pentru o perioadă de timp, și directorul SC AquaTermo, defunctul furnizor de apă al orașului. Prezent la sediul noii societății, a acceptat să stea de vorbă cu noi și să ofere o explicație pentru abuzul reclamat de către proprietari: «Este vorba despre stabilirea condițiilor legale de furnizare a apei în condomeniu, situație care s-a întîmplat în lunile anterioare la toate blocurile din Țăndărei. În momentul de față majoritatea oamenilor au semnat convențiile de facturare și s-au încheiat contractele de facturare pe branșament. A mai rămas o singură scară debranșată astăzi, la care din cauza unor locatari care au refuzat semnarea contractului și respectarea cadrului legal de furnizare am fost obligați să luăm această măsură. Nu se poate presta un serviciu fără existența unor relații contractuale» susține reprezentantul RAJA.
Viorel Alexandrescu nu reușește însă să explice de ce a sistat furnizarea apei pentru toți locatari scării, fie că aceștia au semnat contractul, fie că nu, și care este justificarea legală care a stat la baza deciziei de sistare a apei. Mai mult decît atît, susțin prorietarii (iar reprezentantul RAJA a confirmat) nu poate explica de ce la scara alăturată, unde locuiește primarul municipiului Țăndărei, Vasile Sava și președintele Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă, RAJA Constanța a reluat furnizarea apei în urma intervenției telefonice a acestora.

Caracatița RAJA se întinde în toată Ialomița
Acolo unde angajatul RAJA Constanța nu poate oferi o explicație, încercăm noi. RAJA Constanța este furnizorul de apă agreat de către autoritățile locale și județene din Ialomița încă din 2008, dată la care master-planul Consiliului Județean (un proiect de 70 milioane de euro care ar fi trebuit să fie finanțat din fonduri europene), de refacere și modernizare a sistemelor de apă din Ialomița, a eșuat. Alternativa identificată atunci de oficialii județeni a fost RAJA Constanța, o caracatiță venită de pe litoral, dar cu tentacule care se întind în Fetești, Țăndărei, Urziceni, Fiebinți...
Adică în toate orașele unde autoritățile locale au permis falimentul furnizorilor locali în favoarea celor externi. Singurul oraș care nu a cedat (încă) presiunilor politice ale RAJA este Slobozia, acolo unde SC Urban se chinuie să supraviețuiască practicînd niste prețuri cu 20 la sută mai mici decît cele practicate de RAJA. Din păcate, așa cum și locatarii o confirmau, la Țăndărei, după 8 luni de exploatare a sistemului, RAJA a eșuat. Surse apropiate instituției confirmă că pierderile înregistrate depășesc 2 miliarde lunar, în timp în timp ce defuncta Aquatermo înregistra pierderi de doar 4 miliarde anual. În aceste condiții, presiunile RAJA Constanța asupra proprietarilor par justificate. Din păcate, sînt abuzive și ilegale!

20 Octombrie 2010, 14:54 (25230 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
RAJA Constanța: Avarie la furnizarea de apă în Țăndărei și Fetești
RAJA Constanța: Avarie la Țăndărei
Lipsă apă în Cartierul Sinistrați din orașul Țăndărei
RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!
Fără apă la Țăndărei

Comentariile cititorilor:


oana:
(31 Martie 2011, 10:53)
un oras fantoma asta este tandarei
INSTALMAN:
(17 Ianuarie 2011, 21:18)
comentariulmeu este mult intirziat fata de anterioarele dar sper sa fie vizualizat de concetatenii mei TZANDARENI. vina pentru ceea ce se intimpla la ora actuala in orasul nostru e vina d-voastra multstimati concetateni. va spun asa pentru ca sunt un fost salariat al defunctei SC APATERMO atit de hulita inainte de 01.dec.2009 si atit de regretata dupa citeva luni , atit de populatie cit si de angajati chiar si de cei care ( se stiu ei bine) injurau Apatermo atunci cind am fost chemati de Sava la primarie sa semnam contractele cu RAJA. Putina lume din oras stie adevarul despre ceea ce s-a intimplat in ultimul an si ceva asa ca multi ar trebui sa-si tina gura si sa vorbeasca atunci cind trebuie si cind cineva le spune ce trebuie sa scoata din gusa. in privinta subsolurilor va spun ceva si sper ca ceea ce scriu aici sa fie citit de citzi mai multzi concetateni: LEGEA SPUNE FOARTE CLAR : TOT CEEA CE INTRA IN LIMITA DE PROPRIETATE A BLOCULUI DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC-ADMINISTRATIV IN CALITATE DE CONDOMINIU, NU POATE FACE OBIECTUL UNUI LITIGIU INTRE PROPRIETAR/adica locatar SI OPERATOR SERVICII PUBLICE , DECI PTR ORICE SERVICIU de tip apa-canal (pentru ca tocmai ptr asa ceva a fost emisa LEGEA PROPRIETARULUI SI LEGEA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI)PROPRIETARUL RASPUNDE DE ORICE DEFECTIUNE PE ACEASTA SUPRAFATA. S C U R T .
Gore din Chitila:
(27 Noiembrie 2010, 12:51)
Da apa celor care fura prin instalatii ce ocolesc bransamentul, cine-o plateste domnilor de la Raja iar apa care se pierde din instalatiile defecte, pana la intrarea in blocuri sau case, cine o plateste?????
LOGIC:
(21 Noiembrie 2010, 09:38)
NORMATIV TREBUIA SA SE FACA BRANSAMENTE LA FIECARE SCARA,OAMENII CARE AU UN BRANSAMENT LA 3 SCARI AU CEL MAI MULT DE SUFERIT.SA SPUNEM LUCRURILOR PE NUME:NU AM FOST INVATATI SA NE INGRIJIM DE BUNUL NOSTRU SI ACUM CAUTAM UN TAP ISPASITOR,DACA INVATAM SA NE GOSPODARIM SI SA NE PREOCUPAM SA AVEM SUBSOLURILE CURATE,FARA SA SPARGEM TEVILE DE SCURGERE SI MIZERIA SA PLUTEASCA SUB BLOC,ATUNCI VOM VEDEA CA VINOVATI 90% SUNTEM SI NOI.ABUZUL CU ,,RAJA,,SA FACUT IN PRIMUL RIND DE PRIMAR SI CONSILIERI CARE AVEAU OBLIGATIA SA INFORMEZE CETATENII INAINTE DE SEMNAREA CONTRACTULUI DE VINZARE..NE-AU VINDUT EDILUL SI CEI CARE S-AU ALES SINGURI......
acelasi anonim:
(4 Noiembrie 2010, 18:30)
asa este, politia o duce bine dar nu si merge bine. adica este bine pt. ei cu atatia hoti ca au de unde manca...intelegi ce vreau sa zic, dar pt. cetatenii orasului, cand ii vezi pe domnii politisti, plini de figuri, se dau jos din masinile lor, 5 minute cauta sapca, ca de, e politist. sa nu mai vorbim de reguli de circulatie, in tot orasul este linie continua, sa va mai spun ca nu se respecta nici macar de catre ei? mai bine va spun ca lea fost lene sau nu au gandit acea linie continua ca nu e posibil sa nu poti face la dreapta sau stanga cu masina. si inca ceva...cate treceri de pietoni sunt marcate? pai trebuie sa ma duc pana in oras ca sa pot trece pe cealalta parte a drumului? vai de noi si de noi. si in cincheiere, sa incerce cineva sa intre in sectia de politie sa vada doar ce aroganta intalneste.
Io:
(30 Octombrie 2010, 08:16)
Anonimu-le îți spun eu ce merge bine în Țăndărei, Poliția, acest oraș fiind plin de hoți.
anonim:
(25 Octombrie 2010, 16:03)
oricum numele meu nu conteaza, dar totusi vreau sa ii sustin pe cei ce au postat anterior. daca este cineva care poate sa spuna ceva de bine de orasul asta atunci o sa imi dezvalui identitatea si o sa ii strang mana. nimik nu merge in oras, nici macar un magazin de colt, la primarie, sunt aceasi oameni ca si inainte de revolutie, oameni care nu au carte, cu asemenea conducere nu o sa avem niciodata un oras care sa prospere. daca nu ar fi fost acesti TIGANI, pe care ii tot injuram, nu vad ce ar fi construit romanii. dar ce vreau sa spun este ca tigaini au vazut in occident, au aplicat in tandarei. conducatorii nostrii au o impresie prea buna despre ei dar cum am mai spus, nu se itampla nimik diferit fata de acum 10 ani. acum a aparut raja, eco2000, dar conducerea este TANDAREANA, si o sa fie vai si mar de capul nostru.
IORGA:
(24 Octombrie 2010, 17:40)
Va spun eu cine-i ALEXANDRESCU, un terchea-berchea care a frecat menta la umbra relatiilor lu tacsu cu actualul presedinte de cons jud si car nu se pricepe la nimic decat la a fi sef impus de partid. O sa fie vai de orasul asta ca de alde Alexandrescu sunt prin toate institutiile din Tandarei. Mai uit cum la RAJA si asociatia aia de strange gunoiul Eco2000 s-au adunat toate scursurlie orasului, oameni care nu-i mai primea nimeni,puturosii societatii, si-au facut loc si toaca banii contribuabililor ca sobolanii .
alt tandarean:
(24 Octombrie 2010, 16:00)
o sa postez si eu dar nu cred ca se va rezolva ceva sau cineva ne va lua in serios...deci, sunt din oras, aici avem un primar cu ceva mai multe clase decat trenul ROMANESC, si ca atare suferim, si e normal ca tot noi l-am votat. RAJA, este o companie, care daca nu ar fi fost buna nu ar fi avut cum sa se extinda, dar conducerea e cheia. Acest alexandrescu nu poate avea nici mcar un dialog coerent, acum ceva timp am fost in aceasi situatie, si am constatat ca aveam un dialog cu o persoana care nu avea habar de management. Si la case si la blocuri, aceleasi probleme, contrcte facute de ei si indesate cetatenilor in cutia postala. Sincer a fiu, nu stiu ce o sa fie de orasul asta al nostru ca oamenii ce ne conduc acum sunt tot aceasi de acum 15 ani, deci de unde idei si conceptii noi? Dar pe de alta parte, cum sa aiba altii loc cand isi dau locurile numai la relatii, sau unii asteapta sa moara in birouri. Cu parere de rau spun ca nu cred ca se va schimba ceva aici. in incheiere ii sustin pe protestatari, si ar fi bine sa facem cu totii proteste sa vedem ce se alege de acest MAGAR-director- ALEXANDRESCU.
iulian:
(22 Octombrie 2010, 10:55)
fara exista unui bransament individual (defint astfel in Legea nr. 241/2006 - bransament de apa - partea din reteaua publica de alimentare cu apa care asigura legatura dintre reteaua publica de distributie si reteaua interioara a unei incinte sau a unei cladiri. Bransamentul deserveste un singur utilizator), nu se pot incheiea contracte individuale. In caz contrar, se incalca prevederile legale in materie (Legea nr. 51/2006, Legea nr. 241/2006)...ANRSC-ul oare stie de astfel de practici?
Io:
(21 Octombrie 2010, 17:26)
Majoritatea oamenilor au fost prostiti in Tandarei ca sa semneze acele conventii, speriindu-i ca le vor taia apa, desi exista un contract intre RAJA si Consiliul local Tandarei care reprezinta interesele tuturor cetanilor in privinta folosirii serviciului public de furnizare a apei, asa ca este o minciuna cand se afirma ca nu sunt contracte semnate. Ce-ar fi daca am semna contracte si pentru folosirea drumurilor, a parcurilor, a cosurilor de gunoi, a aerului. E un abuz din partea RAJA cand obliga oamenii sa semneze conventii sub amenintare, iar cei care fac asta vor raspunde, probat cu toti cetatenii din oras.
TANDAREAN:
(20 Octombrie 2010, 15:55)
Acesti domni. Mitrea, Tuican si altii din Tandarei au dreptate cand se opun acestei firme RAJA care impune locuitorilor( cu sprijinul tacit al primarului Sava si presedintelui Ciperca care nu se sesizeaza in niciun fel) o conventie vaforabila doar furnizorului serviciului si care nu este deloc echitabila. De exemplu se stipuleaza in conventie ca acel plus de cantitate de apa inregistrat la consumul locatarilor va fi impartit pe apartamente si-l vor plati toti, dupa care RAJA mai actioneaza in judecata si-i executa silit si pe cei care au consumat si nu au platit, deci va incasa banii pe apa de doua ori de la aceiasi sursa. Pe de alta parte in cartierul Strachina apa curge pe sant si nimeni nu o contabilzeaza, dar cineva trebuie sa o plateasca si cine-s mai usor de pus la plata decat locatarii de la blocuri care, fie c-au platit fie ca nu, trebuie sa suporte preturile impuse de RAJA si golaniile acestora fiindca e monopol si are radacini PSD-iste. Singura solutie e ca instalatia de furnizare a apei sa fie adusa de RAJA sau primarie pana la intrarea in apartament si acolo sa se contorizeze asa cum fac ceilalti furnizori(electricitate, gaze) si sa se terminie cu vrajeala asta cu pierderea din instalatie pe care RAJA o face cat vrea ea de mare.Nu le convine sa faca investitii pana la fiecare beneficiar, sa se duca drak la Constanta de unde au venit si sa termine cu inselaciunile astea de doi lei la Tandarei. Iar betivu ala de primar si consiliu local sa-si dea demisia daca nu sunt in stare sa aduca o firma serioasa pentru a concesiona serviciul de furnizare a apei.oricum miroase a spaga PSD-ista de la distanta in toata afacerea asta.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 12 Nov 2019
254 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Misiuni pentru siguranța desfășurării Alegerilor Prezidențiale

În perioada 9-10 noiembrie 2019, polițiștii, jandarmii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor asigura paza și protecția a 220 secții de votare ce s-au constituit pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:25
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 11-15 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:20
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:15
(121 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire în unitățile de învățământ din Fetești

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești au participat la activități preventive în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:10
(106 vizualizări - 0 comentarii)


4

Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea!

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din municipiul Fetești, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 8 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 17:10
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Jandarmii, prezenți la «Târgul de Toamnă»

În perioada 8-9 noiembrie a.c., jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în localitatea Munteni Buzău cu ocazia «Târgului de Toamnă». În plus, în cadrul acestui eveniment ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 16:10
(188 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Marți, 5 noiembrie a.c., 49 de polițiști  ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia. Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:20
(332 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Slobozia: Tânăr reținut după ce a fost prins la volanul mașinii pe care o furase

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au reținut pentru 24 ore doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de «furt calificat», «tentativă de furt calificat» și «distrugere», fapte săvârșite ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:15
(227 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bărbat din Fetești, arestat pentru conducere fără permis

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Fetești au identificat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:10
(142 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


9

Slobozia: Cercetat pentru «deținere de obiecte periculoase»

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza municipiului Slobozia un tânăr de 19 ani care avea asupra sa un baston metalic cu 3 elemenți. Cel în cauză a fost sancționat contravențional ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:05
(209 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

5 Noiembrie 2019, 19:15


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Marți, 5 noiembrie 2019, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, împreună cu toți preoții Eparhiei noastre și peste 4000 de credincioși au întâmpinat la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 19:05
(388 vizualizări - 1 comentariu)


12
S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

Ziua de 5 noiembrie 2019 a început cu o veste extrem de tristă pentru handbalul românesc. S-a stins din viață, la vârsta de 72 de ani, unul dintre cei mai longevivi și valoroși antrenori pe care i-a avut ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:45
(513 vizualizări - 2 comentarii)


Movilița: Persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, o femeie de 52 de ani, din localitatea Movilița, a apelat numărul de urgență 112 sesizând faptul că fiul ei, în vârstă de 31 de ani, are stări de leșin. În ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:40
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Beat la volan, a provocat un accident

Duminică, 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În fapt, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:35
(147 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 500 sancțiuni contravenționale aplicate

În perioada 1-3 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 155 evenimente și au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale. Astfel, în urma activităților au fost constatate 37 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:30
(163 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: 15 focare active de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației despre situația ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:25
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Lansare de carte pentru copii

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, începând cu orele 12,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia va avea loc lansarea de carte pentru copii «Povestea Mimozei». ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:20
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Percheziție la un hoț din locuințe

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Axintele au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Axintele pentru documentarea activității infracționale a unei persoane bănuite ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:15
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Ordin de protecție emis pe numele unui brăilean

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizați cu privire la un scandal în familie produs în localitatea Scânteia. În fapt, un bărbat, de 36 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:10
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Femeie acroșată de o mașină la Lăcusteni

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Lăcusteni, soldat cu rănirea unui pieton. Concret, în timp ce un bărbat, de 31 de ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:05
(254 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,49%-rata șomajului în luna septembrie 2019

La sfârșitul lunii septembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4194 șomeri (dintre care 1947 femei), rata șomajului fiind de 4,49%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 16:20
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 4-8 noiembrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:15
(299 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 1 noiembrie ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:05
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

În perioada 5-11 noiembrie 2019, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi Hramului «Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil» al străvechiului așezământ ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:15
(501 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Învăț, știu să mă apăr!»

Miercuri, 30 octombrie a.c., Protopopiatul Slobozia, în colaborare cu Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Ialomiță a organizat acțiunea «Învăț, știu să mă apăr!». Evenimentul s-a desfășurat la ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:10
(357 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat din Rădulești

Luni, 28 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Rădulești, și-ar fi agresat soția. În urma formularului de evaluare a riscului întocmit ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2019, 16:15
(506 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Arestat pentru «efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice»

Luni, 28 octombrie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 32 de ani, din Amara, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2019, 16:10
(996 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara arestare


Protopopiatul Slobozia: Campania «Donează sânge, salvează o viață!»

Luni, 28 octombrie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia, Protopopiatul Slobozia a organizat ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2019, 15:20
(669 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, RAJA SA  a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile luni, 28 octombrie ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2019, 14:25
(538 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Paula în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean @Om în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Flori Dicianu în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean Mihai în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean Ucenic în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean Om în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) @Ion în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Neconcordante în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate #pasajladrajna în USR crede în voturile ialomițenilor goe în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate anonim în S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv veorica vot mishto în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Traditii psdiste în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate State în Dispensar modern în Cartierul Strachina din Țăndărei mirel în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Ion în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Menumorut în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate GOGU în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) mariana în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Curiosul în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL)
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...