Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Scandal cu elevi bătuți la Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia

Directorul Paul Frîncu, incapabil să gestioneze conflictele din cadrul instituției

Scandal cu elevi bătuți la Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia

Scandalurile din cadrul Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia sînt de notorietate. De la cel privind cataloagele pînă la conflictul cu iz politic dintre ultimii doi directori și de la scandalul uniformelor și pînă la incidentul de față, această unitate școlară confirmă că performanța și renumele unui liceu pot fi oricînd umbrite de incidente regretabile.

Dreptate, ochii plînși vor să te vadă
Incidentul pe care urmează să-l relatăm a avut loc miercuri, 3 noiembrie, fix în urmă cu o săptămînă, în cadrul orei de engleză a clasei a X-a G, susținută de către profesoara de engleză Karin Ciurea, în intervalul orar 12,00-13,00. Potrivit relatărilor elevilor, doi dintre colegi, Adrian Ghioc și Iulian Teodosiu, «elevi fără probleme școlare deosebite» au fost surprinși de către profesor duelîndu-se cu pixurile în timpul alocat rezolvării unuia dintre exercițiile cerute de către profesor. Iritată de impertinența elevilor, profesoara Karin Ciurea l-a pălmuit pe Adrian Ghioc și a încercat să facă același lucru și cu Iulian Teodosiu. Pentru că acesta s-a ferit, profesoara a renunțat spunînd că «nu-l mai lovește pentru că are inel și acesta ar putea lăsa urme».
Deși banal în aparență, excesul profesoarei a revoltat colegii de clasă și a determinat părinții celor doi elevi să facă o plîngere verbală directorului Colegiului, Paul Frîncu. Întîlnirea a avul loc a doua zi, joi, 4 noiembrie, după ce profesoara Karin Ciurea a încercat să-l determine pe elevul molestat să renunțe la plîngerea sa. Întîlnirea, una desfășurată cu ușile închise, a fost mediată de către directorul Liceului care a refuzat prezența în cabinet a dirigintelului clasei, Daniela Ciocea.
În ciuda revoltei părinților, care au solicitat atît prezența dirigintelui, cît și sancționarea profesoarei, directorul Colegiului, Paul Frîncu, a refuzat adoptarea unei măsuri coercitive fără a oferi nici măcar o explicație reparatorie vreunuia dintre cei implicați în conflict.

Avem un director! Cum procedăm?
Mai mult decît atît, la trei zile de la incident, solicitat telefonic de către ziarul nostru pentru a oferi un punct de vedere oficial vizavi de evenimente, a declarat: «Nu știu despre ce vorbiți. Nu am nicio plîngere scrisă în acest sens. În Liceul acesta treburile merg bine și n-am să distrug cariera niciunui profesor...».
Deloc surprinzătoare în contextul precizat mai sus, declarația directorului Paul Frîncu confirmă faptul că acesta încalcă grav cutumele și regulamentul școlar. Potrivit regulamentului, orice profesor care se face vinovat de o faptă de acest gen, în funcție de gravitatea ei, este sancționat. Cea mai ușoară dintre sancțiunile care pot fi aplicate este observația, însă directorul CNMV a refuzat elevilor molestați și această minimă reparație morală. Refuzul directorului Paul Frîncu de a aplica regulamentul este cu atît mai grav cu cît incidentul este confirmat oficial și de către diriginta clasei, profesorul Daniela Ciocea.
Aceasta ne-a declarat că a fost informată cu privire la fapte, că regretă incidentul, dar consideră că se impun măsuri reparatorii: «Știu ce s-a întîmplat în clasă și vă pot confirma că nu am fost lăsată să particip la medierea conflictului dintre profesorul de limba engleză, părinți și elev. Este regretabil și consider că lucrurile nu pot rămîne așa. De aceea am încercat și voi încerca să iau atitudine împotriva unor astfel de fapte pentru a le stopa și atrag atenția celor care au putere de decizie că Legea trebuie respectată în spiritul și litera ei, de oricine, oriunde și oricînd».

Inspectoratul Școlar susține că va lua măsuri
În ciuda încercărilor directorului Paul Frîncu de a minimiza incidentul și urmările lui, acesta a fost adus la cunoștința inspectorului general Ilie Stavăr. La o săptămînă de la consumarea evenimentului, acesta nu a reușit însă să ia o decizie legată de acest caz.
«Ne preocupă problema și vă asigurăm că vom ajunge la o soluție legată de acest caz. Evident că nu sîntem de acord cu lovirea elevilor în timpul orelor și că pentru astfel de abateri există sancțiuni. Ar fi însă regretabil ca o carieră de excepție, cum este cea a doamnei profesoare, să fie ștearsă cu buretele din cauza unei singure palme» a declarat inspectorul general.
În ciuda asigurărilor oferite de reprezentantul Inspectoratului Școlar este puțin probabil ca acest caz să-și reia cursul normal. Într-adevăr, profesoara Karin Ciurea este un cadrul didactic de excepție, dar nu meritele didactice, ci poziția socială a soțului ar fi motivul care l-ar fi făcut pe directorul Paul Frîncu să refuze sancționarea acesteia. Într-adevăr, CNMV este un liceu de excepție, dar directorul Paul Frîncu nu a ezitat nicio clipă să dea declarații care au denigrat imaginea instituției pentru a ocupa funcția pe care o deține în prezent. Și da, de obicei, inspectorul general Ilie Stavăr ia măsuri, dar niciodată atunci cînd în culpă sînt colegi de partid, ca Paul Frîncu.

10 Noiembrie 2010, 14:20 (206090 vizualizări - 134 comentarii)

Citiți și:
Jacheta care sună la 112
Slobozia: Arme de luptă la Colegiul Național «Mihai Viteazul»
O elevă de la Colegiul Național «Mihai Viteazul» la NASA
Directorul Frâncu, spaima Codului Etic

Comentariile cititorilor:


Vanda :
(16 Iulie 2018, 15:00)
@ionel Ilași este un om care scrie la Independent? Este incredibil ce citești acum față de omerta din jurul CNMV-ului Slobozia, dintotdeauna! Cred că primul spion a fost S.N. aici, la CNMV Slobozia, apoi, B.V. ( Pe F.P. nu-l duce mintea.) Primul cocoșel a preferat romalină din Amara...el fiind din Crăsani, tot țăran! Ale tinereții valuri! Grav este că romalina a rămas nemăritată și acum....Îl așteaptă pe filozof!
Nicușor 33:
(16 Iulie 2018, 06:36)
Pisoiul D.N. este mare Președinte de Asociație locatari. Îl fac administratora și încă o fufă, pe toate părțile. Așa au vrut “oamenii” pe care el, preșul, nu i-a putut refuza. S-a pus Președinte să mai învețe meserie de la Vecinul său Soare cel Hoț...
ADRIANA:
(15 Iulie 2018, 19:00)
Ionel Ilași, este grav ce afirmi și semnezi. Am fost foarte afectată, ca și cadru didactic al acestui liceu, de ceea ce s-a întâmplat pe 10. 10. 2010.... Nu am înțeles de ce Directorul Frâncu Paul a fost așa mârșav. Și inspectorul de-atunci, 2010, de la Urziceni! Profesorul cu chelie e spion? Ești sigur?! Elevii au încheiat un pact diabolic cu conducerea. I-am înțeles. Dar, cu ce a fost vinovată diriginta? Le tulbura lor apele?!? Cine este D.N.? Că n-o fi inofensivul (aparent) D.N., incompetent ca profesor?!
IONEL ILASI:
(15 Iulie 2018, 12:12)
Ionel Ilasi, 0757 738 710. SPIONII RUSI LA CNVM DSLOBOZIA. Eu am fost in vara anului 2010 la acest liceu din Slobozia. Ceea ce INDEPENDENT a surprins aici, e  un fapt oarecum neinsemnat, cicumstantele atenuante au fost date de faptul ca gestul profesoarei a fost public si poate palma data nu a fost chiar o lovitura cu palma. ASPECTE GRAVE NEPUBLICE  - daca ar fi fost publice, scandalul ar fi implicat DOSARELE PENALE OBLIGATORII - au fost in acel moment la CNVM. Am solicitat Politiei Slobozia si Sectiei Judetene a SRI, MONITORIZAREA UNOR PROFESORI. Este  vorba de abateri grave si anume, CORUPEREA SEXUALA A UNOR MINORE SUB PRETEXTUL PREGATIRII PENTRU SPIONAJ, LA ACEL LICEU EXISTAND UN NUCLEU LEGENDAT DE  MOSCOVA  IN SLOBOZIA. PRACTIC UN GRUP DE PROFESORI, IN CENTRUL LOR FIIND UN BASARABEAN, AU INITIAT O PRACTICA DE ASA -ZISA PREGATIRE  IN SPIONAJ A UNOR ELEVE, de fapt un pretext pentru BATJOCORIREA UNOR ELEVI. In mod  normal, un serviciu de Contrainformatii eficient, ar fi trimis  pe lumea cealalta pe numitul D.N. si ar fi desfacut contractul de munca al directorului F.P., care a supervizat toata afacerea "secreta". Cine a fost profesorul cu chelie, cu accent basarabean, care a facut afirmatia: "-Pai, nu trebuie s-o cunoasca?". El este seful nucleului de spionaj rus in Slobozia. In 8 ani, este posibil ca politia Slobozia si SRI ialomita sa fi TERMINAT DOCUMENTAREA SPECIFICA. SAU CEI DIN POLITIA SLOBOZIA SI SRI SLOBOZIA SUNT ORI PROSTI, ORI TICALOSI???
ce mi-e tuica,ce mi-e vodca...:
(13 August 2012, 09:52)
1 august 2012: i s-a dat un picior undeva lui frincu si l-au re-reînscaunat  pi...buzu!  Aveti vreo mirare?!  Șuica la rece, in frigiderul directorial, c-o  vinit însetat!!!  Ce-am avut si.... ce AVEM!?
c.d.:
(4 Iulie 2012, 09:30)
Cea mai potrivita alegere pentru conducerea  CNMV:  prof. KARIN CIUREA!  Să te ții atunci falsificări de acte, la minut...! Numai să i se  SUGEREZE și ea, docilă și profesoară de excepție,  se va conforma urgent, ce mare scofală...!
NICOLETA:
(9 Iunie 2012, 07:30)
de ce buzu si nu frincu, tot al drac  mai putin alcoolul la frincu. deci e mai treaz frincu da tot prost. DE CE FINCU SI NU BUZU ca tot al drac, mai  mult  alcool la buzu da tot prost....ALEGETI
Halenă alcoolică:
(1 Iunie 2012, 15:58)
Directorul vostru urmează a fi....BUZU!!!!  Victorie!  Daca nu mai are răbdare sa-si facă orele, măcar director să redevină!  Și nu e niciun amestec politic, e doar competență de mahmur! V-a pus D-zeu mâna-n cap, și vodka pe catedre! Un profesor sancționat disciplinar, demis, apoi demisionar, se-ntoarce la tron, îngeraș!
FRÎNCU şi CODU?!:
(12 Mai 2012, 07:45)
Pe Directorul vostru l-au tâmpit meditațiile...L-au tâmpit mai mult decât era pe vremea lui Stan N.!!
FRÎNCU şi CODU:
(11 Mai 2012, 17:01)
Dragă INDEPENDENT, te rog, publică acest bilet desecretizat către DIRECTORUL meu. INTELECTUALUL, FRÂNCU PAUL, de la CNMV, SLOBOZIA. Eu nu pot comunica cu acest intelectual sofisticat ( o fi stricat?), decât în scris. Cum deschide el gura, iese jignirea...Deci: ,,Directore, ai profanat CODUL ETIC cu ,,dezbaterea" de azi, 11 mai 2012, în pauza mare. Nu te mai obosi să mă calomniezi, în lipsă, în fața preacinstitei cancelarii. Mă predau singură, de bunăvoie și nesilită de tine, COMISIEI JUDEȚENE DE ETICĂ ( cred că așa se cheamă): "
Pentru INDPENDENT- Procesul-verbal obiectiv, neutru și complet al acestei ,,DEZBATERI" îți poate fi de folos! Eu nu l-am semnat, nefiind prezentă intenționat la acest bâlci.
Indisciplinata, denigratoarea, tupeista și viitoarea primă sancționată de COMISIA...de sus!
Prof.( încă), Daniela Adriana Ciocea, rog demiterea acestui incompetent.
P.S. Aștept ORDONANȚELE DV. !!!!!!
PROFESOR CNMV:
(28 Aprilie 2012, 05:51)
Frâncule, acum sau niciodată, să te duci unde-a  înțărcat Buzu iapa!  Amândoi ați demonstat cum se poate dărâma, într-o școală de excepție, tot ce alții au clădit cu migală...Luați-o și pe Ciurea Excepționala și  faceți-vă o firmă de BOMBE..FUNEBRE. 
ANA MARIA:
(17 Aprilie 2012, 14:50)
 COD ETIC pentru profesori?!  Să-l  și respecte?!  Să trăim bine și s-o vedem și pe-asta!
PROFESOR CNMV:
(17 Aprilie 2012, 08:12)
Este dat pentru dezbatere proiectul CODULUI ETIC PENTRU INVĂȚĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR.
Când se va alpica, DACĂ se va aplica, va fi obligatoriu de respectat pentru toată suflarea? Ca și ROI: ținând cont de gradul de excelență, de modificare de note...neintenționată la o lună după ce EXCELENȚA SA le-a consemnat in catalog, ținănd cont de moralitatea DIRECTORULUI, inspectorului... și alte circumstanțe, care au fost omise din noul COD, foarte tolerant și permisibil...
Shakespeare:
(20 Martie 2012, 16:44)
@ GIGI cel curajos, care director se menține prin șantaj? Aici era vorba de un DASCĂL....DE EXCEPȚIE, de! care a scăpat basma curată, dintr-o măgărie și dintr-un fals în acte oficiale.
Directorul CNMV și fostul general i-au parfumat fecalele, dacă mă-nțelegi....în traducere liberă!
Vali:
(3 Martie 2012, 14:41)
Ciurea împarte mărțișoare fraierilor care au susținut-o, băgând mizeriile ei în tăcere complotistă! Directorul care se menține prin șantaj, are tot fraieri în jur! Amândoi sunt "mișto" că, deocamdată, sunt de neatins, orice idioțenie ar face!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 14 Dec 2019
179 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat din Ion Roată

Miercuri, 11 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 de Poliție Ion Roată au fost sesizați de o femeie, de 46 de ani, din comuna Ion Roată, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soțul ei ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2019, 14:55
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Bătrână de 72 de ani, accidentată

Miercuri, 11 decembrie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza municipiului Fetești, soldat cu rănirea unui pieton. Din primele cercetări efectuate de ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2019, 14:45
(144 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Tânăr din Țăndărei, arestat pentru săvârșirea de ««infracțiuni contra libertății și integrității sexuale»

Polițiștii din Țăndărei au acționat pe raza județului, pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2019, 14:40
(222 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Hoții îți invadează intimitatea»

În perioada decembrie 2019-februarie 2020, Poliția Română derulează, la nivel național, Campania de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». În județul Ialomița, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2019, 17:45
(152 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ciocârlia: Legume și fructe, confiscate de polițiști

Peste o tonă de legume și fructe au confiscat polițiștii ialomițeni de la un tânăr, de 22 de ani, din județul Prahova, care transporta bunurile în vederea comercializării, fără a îndeplini condițiile legale ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2019, 17:40
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire în școlile din Fetești

Polițiștii feteșteni au desfășurat marți, 10 decembrie 2019, activități de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor la 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2019, 17:35
(132 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica, în colaborare cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere București și ai Ocolului Silvic Fetești au organizat marți, 10 decembrie 2019, o acțiune pentru ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2019, 17:30
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

10 Decembrie 2019, 17:40


8

Manasia: Tânăr de 17 ani, reținut de polițiști după ce a furat o mașină și a condus beat la volan

Un tânăr de 17 ani, din județul Buzău, a fost reținut de polițiștii ialomițeni după ce a furat un autoturism staționat în localitatea Manasia, pe care ulterior l-a condus sub influența băuturilor alcoolice ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2019, 16:50
(152 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Evenimente dedicate memoriei muzicianului Ionel Perlea

Anul acesta, pe data de 13 decembrie, se împlinesc 119 ani de la naștererea dirijorului ialomițean Ionel Perlea. Pentru a marca acest eveniment, reprezentanții Centrului Cultural din Slobozia, al cărui ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2019, 16:35
(143 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Și-au pierdut viața sub roțile mașinilor

Luni, 9 decembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu decesul a două persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orelor 12, ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2019, 16:20
(291 vizualizări - 0 comentarii)


ANOFM a împlinit 21 de ani de activitate

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a împlinit marți, 10 decembrie 2019, 21 de ani de activitate. ANOFM funcționează sub autoritatea Ministerului Muncii și Protecției Sociale și are rolul ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2019, 16:05
(133 vizualizări - 0 comentarii)


12
Polițiști noi la IPJ Ialomița

Polițiști noi la IPJ Ialomița

44 de absolvenți ai unităților de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne își încep cariera de polițist la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița. Cei 44 de absolvenți ai unităților de învățământ ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:55
(304 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Pește confiscat de polițiști

Ialomița: Pește confiscat de polițiști

Peste 500 de kilograme de pește din speciile crap și fitofag precum și setci și unelte de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni. Sâmbătă, 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:35
(225 vizualizări - 1 comentariu)


Șofer din Amara, urmărit din polițiști

Vineri, 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Amara, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la efectuarea semnalelor de oprire unui conducător auto ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:20
(155 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Coșereni au depistat un bărbat, de 45 de ani, din comuna Roșiori, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:15
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Păltinișu

Sâmbătă, 7 decembrie 2019, în jurul orei 2,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Perieți-sat Păltinișu. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 11:35
(130 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,30%

La sfârșitul lunii octombrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4023 șomeri (din care 1840 femei), rata șomajului fiind de 4,30%, cu 0,97% sub ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 09:40
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Moș Nicolae a sosit la Centrul de Copii din Urziceni

Moș Nicolae a sosit la Centrul de Copii din Urziceni

Vineri, 6 decembrie 2019, copiii aflați în Complexul de Servicii Sociale Urziceni au avut o frumoasă surpriză. Momentul a fost plănuit de parintele Bogdan Ionuț Stancu, parohul Catedralei din Urziceni, ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 08:10
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Decembrie 2019, 19:05


Traian: Polițiștii ialomițeni, în rolul lui Moș Nicolae

Moș Nicolae a venit cu autospeciala de poliție la un copil de numai 10 luni, din localitatea Traian, abandonat de mamă la naștere. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost joi, 5 decembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2019, 13:40
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din Slobozia, a desfășurat joi, 5 decembrie 2019, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 13:20
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Pește confiscat

Movilița: Pește confiscat

65 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, care transporta pe raza comunei Movilița pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:50
(297 vizualizări - 1 comentariu)


Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a inițiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:35
(240 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:10
(370 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la Gârbovi

Un accident rutier s-a produs în localitatea Gârbovi, pe DJ 203B. Evenimentul a fost înregistrat marți, 3  decembrie a.c., în jurul orelor 19,20, un autoturism părăsind partea carosabilă și acroșând ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:35
(289 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi accident


Fetești: Bărbat găsit mort în propriul apartament

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul zilei de marți, 3 decembrie 2019, în jurul orelor 15,10, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat, de 48 de ani. Pompierii de la Stația de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:15
(351 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Veșniciei, din orașul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 4 decembrie ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:05
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Liceul Tehnologic Special «Ion Teodorescu» a serbat Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Marți, 3 decembrie 2019, cei 140 de elevi ai Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» din Slobozia au marcat printr-o serbare Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul ceremoniei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 16:25
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Copil posibil înecat în Borcea

Încă de duminică, 1 decembrie 2019, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești, la solicitarea forțelor de Poliție, au intervenit pentru căutarea unui minor dispărut în zona pontonului din comuna Bordușani ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 08:20
(299 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...