Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Scandal cu elevi bătuți la Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia

Directorul Paul Frîncu, incapabil să gestioneze conflictele din cadrul instituției

Scandal cu elevi bătuți la Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia

Scandalurile din cadrul Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia sînt de notorietate. De la cel privind cataloagele pînă la conflictul cu iz politic dintre ultimii doi directori și de la scandalul uniformelor și pînă la incidentul de față, această unitate școlară confirmă că performanța și renumele unui liceu pot fi oricînd umbrite de incidente regretabile.

Dreptate, ochii plînși vor să te vadă
Incidentul pe care urmează să-l relatăm a avut loc miercuri, 3 noiembrie, fix în urmă cu o săptămînă, în cadrul orei de engleză a clasei a X-a G, susținută de către profesoara de engleză Karin Ciurea, în intervalul orar 12,00-13,00. Potrivit relatărilor elevilor, doi dintre colegi, Adrian Ghioc și Iulian Teodosiu, «elevi fără probleme școlare deosebite» au fost surprinși de către profesor duelîndu-se cu pixurile în timpul alocat rezolvării unuia dintre exercițiile cerute de către profesor. Iritată de impertinența elevilor, profesoara Karin Ciurea l-a pălmuit pe Adrian Ghioc și a încercat să facă același lucru și cu Iulian Teodosiu. Pentru că acesta s-a ferit, profesoara a renunțat spunînd că «nu-l mai lovește pentru că are inel și acesta ar putea lăsa urme».
Deși banal în aparență, excesul profesoarei a revoltat colegii de clasă și a determinat părinții celor doi elevi să facă o plîngere verbală directorului Colegiului, Paul Frîncu. Întîlnirea a avul loc a doua zi, joi, 4 noiembrie, după ce profesoara Karin Ciurea a încercat să-l determine pe elevul molestat să renunțe la plîngerea sa. Întîlnirea, una desfășurată cu ușile închise, a fost mediată de către directorul Liceului care a refuzat prezența în cabinet a dirigintelului clasei, Daniela Ciocea.
În ciuda revoltei părinților, care au solicitat atît prezența dirigintelui, cît și sancționarea profesoarei, directorul Colegiului, Paul Frîncu, a refuzat adoptarea unei măsuri coercitive fără a oferi nici măcar o explicație reparatorie vreunuia dintre cei implicați în conflict.

Avem un director! Cum procedăm?
Mai mult decît atît, la trei zile de la incident, solicitat telefonic de către ziarul nostru pentru a oferi un punct de vedere oficial vizavi de evenimente, a declarat: «Nu știu despre ce vorbiți. Nu am nicio plîngere scrisă în acest sens. În Liceul acesta treburile merg bine și n-am să distrug cariera niciunui profesor...».
Deloc surprinzătoare în contextul precizat mai sus, declarația directorului Paul Frîncu confirmă faptul că acesta încalcă grav cutumele și regulamentul școlar. Potrivit regulamentului, orice profesor care se face vinovat de o faptă de acest gen, în funcție de gravitatea ei, este sancționat. Cea mai ușoară dintre sancțiunile care pot fi aplicate este observația, însă directorul CNMV a refuzat elevilor molestați și această minimă reparație morală. Refuzul directorului Paul Frîncu de a aplica regulamentul este cu atît mai grav cu cît incidentul este confirmat oficial și de către diriginta clasei, profesorul Daniela Ciocea.
Aceasta ne-a declarat că a fost informată cu privire la fapte, că regretă incidentul, dar consideră că se impun măsuri reparatorii: «Știu ce s-a întîmplat în clasă și vă pot confirma că nu am fost lăsată să particip la medierea conflictului dintre profesorul de limba engleză, părinți și elev. Este regretabil și consider că lucrurile nu pot rămîne așa. De aceea am încercat și voi încerca să iau atitudine împotriva unor astfel de fapte pentru a le stopa și atrag atenția celor care au putere de decizie că Legea trebuie respectată în spiritul și litera ei, de oricine, oriunde și oricînd».

Inspectoratul Școlar susține că va lua măsuri
În ciuda încercărilor directorului Paul Frîncu de a minimiza incidentul și urmările lui, acesta a fost adus la cunoștința inspectorului general Ilie Stavăr. La o săptămînă de la consumarea evenimentului, acesta nu a reușit însă să ia o decizie legată de acest caz.
«Ne preocupă problema și vă asigurăm că vom ajunge la o soluție legată de acest caz. Evident că nu sîntem de acord cu lovirea elevilor în timpul orelor și că pentru astfel de abateri există sancțiuni. Ar fi însă regretabil ca o carieră de excepție, cum este cea a doamnei profesoare, să fie ștearsă cu buretele din cauza unei singure palme» a declarat inspectorul general.
În ciuda asigurărilor oferite de reprezentantul Inspectoratului Școlar este puțin probabil ca acest caz să-și reia cursul normal. Într-adevăr, profesoara Karin Ciurea este un cadrul didactic de excepție, dar nu meritele didactice, ci poziția socială a soțului ar fi motivul care l-ar fi făcut pe directorul Paul Frîncu să refuze sancționarea acesteia. Într-adevăr, CNMV este un liceu de excepție, dar directorul Paul Frîncu nu a ezitat nicio clipă să dea declarații care au denigrat imaginea instituției pentru a ocupa funcția pe care o deține în prezent. Și da, de obicei, inspectorul general Ilie Stavăr ia măsuri, dar niciodată atunci cînd în culpă sînt colegi de partid, ca Paul Frîncu.

10 Noiembrie 2010, 14:20 (189442 vizualizări - 134 comentarii)

Citiți și:
Jacheta care sună la 112
Slobozia: Arme de luptă la Colegiul Național «Mihai Viteazul»
O elevă de la Colegiul Național «Mihai Viteazul» la NASA
Directorul Frâncu, spaima Codului Etic

Comentariile cititorilor:


Vanda :
(16 Iulie 2018, 15:00)
@ionel Ilași este un om care scrie la Independent? Este incredibil ce citești acum față de omerta din jurul CNMV-ului Slobozia, dintotdeauna! Cred că primul spion a fost S.N. aici, la CNMV Slobozia, apoi, B.V. ( Pe F.P. nu-l duce mintea.) Primul cocoșel a preferat romalină din Amara...el fiind din Crăsani, tot țăran! Ale tinereții valuri! Grav este că romalina a rămas nemăritată și acum....Îl așteaptă pe filozof!
Nicușor 33:
(16 Iulie 2018, 06:36)
Pisoiul D.N. este mare Președinte de Asociație locatari. Îl fac administratora și încă o fufă, pe toate părțile. Așa au vrut “oamenii” pe care el, preșul, nu i-a putut refuza. S-a pus Președinte să mai învețe meserie de la Vecinul său Soare cel Hoț...
ADRIANA:
(15 Iulie 2018, 19:00)
Ionel Ilași, este grav ce afirmi și semnezi. Am fost foarte afectată, ca și cadru didactic al acestui liceu, de ceea ce s-a întâmplat pe 10. 10. 2010.... Nu am înțeles de ce Directorul Frâncu Paul a fost așa mârșav. Și inspectorul de-atunci, 2010, de la Urziceni! Profesorul cu chelie e spion? Ești sigur?! Elevii au încheiat un pact diabolic cu conducerea. I-am înțeles. Dar, cu ce a fost vinovată diriginta? Le tulbura lor apele?!? Cine este D.N.? Că n-o fi inofensivul (aparent) D.N., incompetent ca profesor?!
IONEL ILASI:
(15 Iulie 2018, 12:12)
Ionel Ilasi, 0757 738 710. SPIONII RUSI LA CNVM DSLOBOZIA. Eu am fost in vara anului 2010 la acest liceu din Slobozia. Ceea ce INDEPENDENT a surprins aici, e  un fapt oarecum neinsemnat, cicumstantele atenuante au fost date de faptul ca gestul profesoarei a fost public si poate palma data nu a fost chiar o lovitura cu palma. ASPECTE GRAVE NEPUBLICE  - daca ar fi fost publice, scandalul ar fi implicat DOSARELE PENALE OBLIGATORII - au fost in acel moment la CNVM. Am solicitat Politiei Slobozia si Sectiei Judetene a SRI, MONITORIZAREA UNOR PROFESORI. Este  vorba de abateri grave si anume, CORUPEREA SEXUALA A UNOR MINORE SUB PRETEXTUL PREGATIRII PENTRU SPIONAJ, LA ACEL LICEU EXISTAND UN NUCLEU LEGENDAT DE  MOSCOVA  IN SLOBOZIA. PRACTIC UN GRUP DE PROFESORI, IN CENTRUL LOR FIIND UN BASARABEAN, AU INITIAT O PRACTICA DE ASA -ZISA PREGATIRE  IN SPIONAJ A UNOR ELEVE, de fapt un pretext pentru BATJOCORIREA UNOR ELEVI. In mod  normal, un serviciu de Contrainformatii eficient, ar fi trimis  pe lumea cealalta pe numitul D.N. si ar fi desfacut contractul de munca al directorului F.P., care a supervizat toata afacerea "secreta". Cine a fost profesorul cu chelie, cu accent basarabean, care a facut afirmatia: "-Pai, nu trebuie s-o cunoasca?". El este seful nucleului de spionaj rus in Slobozia. In 8 ani, este posibil ca politia Slobozia si SRI ialomita sa fi TERMINAT DOCUMENTAREA SPECIFICA. SAU CEI DIN POLITIA SLOBOZIA SI SRI SLOBOZIA SUNT ORI PROSTI, ORI TICALOSI???
ce mi-e tuica,ce mi-e vodca...:
(13 August 2012, 09:52)
1 august 2012: i s-a dat un picior undeva lui frincu si l-au re-reînscaunat  pi...buzu!  Aveti vreo mirare?!  Șuica la rece, in frigiderul directorial, c-o  vinit însetat!!!  Ce-am avut si.... ce AVEM!?
c.d.:
(4 Iulie 2012, 09:30)
Cea mai potrivita alegere pentru conducerea  CNMV:  prof. KARIN CIUREA!  Să te ții atunci falsificări de acte, la minut...! Numai să i se  SUGEREZE și ea, docilă și profesoară de excepție,  se va conforma urgent, ce mare scofală...!
NICOLETA:
(9 Iunie 2012, 07:30)
de ce buzu si nu frincu, tot al drac  mai putin alcoolul la frincu. deci e mai treaz frincu da tot prost. DE CE FINCU SI NU BUZU ca tot al drac, mai  mult  alcool la buzu da tot prost....ALEGETI
Halenă alcoolică:
(1 Iunie 2012, 15:58)
Directorul vostru urmează a fi....BUZU!!!!  Victorie!  Daca nu mai are răbdare sa-si facă orele, măcar director să redevină!  Și nu e niciun amestec politic, e doar competență de mahmur! V-a pus D-zeu mâna-n cap, și vodka pe catedre! Un profesor sancționat disciplinar, demis, apoi demisionar, se-ntoarce la tron, îngeraș!
FRÎNCU şi CODU?!:
(12 Mai 2012, 07:45)
Pe Directorul vostru l-au tâmpit meditațiile...L-au tâmpit mai mult decât era pe vremea lui Stan N.!!
FRÎNCU şi CODU:
(11 Mai 2012, 17:01)
Dragă INDEPENDENT, te rog, publică acest bilet desecretizat către DIRECTORUL meu. INTELECTUALUL, FRÂNCU PAUL, de la CNMV, SLOBOZIA. Eu nu pot comunica cu acest intelectual sofisticat ( o fi stricat?), decât în scris. Cum deschide el gura, iese jignirea...Deci: ,,Directore, ai profanat CODUL ETIC cu ,,dezbaterea" de azi, 11 mai 2012, în pauza mare. Nu te mai obosi să mă calomniezi, în lipsă, în fața preacinstitei cancelarii. Mă predau singură, de bunăvoie și nesilită de tine, COMISIEI JUDEȚENE DE ETICĂ ( cred că așa se cheamă): "
Pentru INDPENDENT- Procesul-verbal obiectiv, neutru și complet al acestei ,,DEZBATERI" îți poate fi de folos! Eu nu l-am semnat, nefiind prezentă intenționat la acest bâlci.
Indisciplinata, denigratoarea, tupeista și viitoarea primă sancționată de COMISIA...de sus!
Prof.( încă), Daniela Adriana Ciocea, rog demiterea acestui incompetent.
P.S. Aștept ORDONANȚELE DV. !!!!!!
PROFESOR CNMV:
(28 Aprilie 2012, 05:51)
Frâncule, acum sau niciodată, să te duci unde-a  înțărcat Buzu iapa!  Amândoi ați demonstat cum se poate dărâma, într-o școală de excepție, tot ce alții au clădit cu migală...Luați-o și pe Ciurea Excepționala și  faceți-vă o firmă de BOMBE..FUNEBRE. 
ANA MARIA:
(17 Aprilie 2012, 14:50)
 COD ETIC pentru profesori?!  Să-l  și respecte?!  Să trăim bine și s-o vedem și pe-asta!
PROFESOR CNMV:
(17 Aprilie 2012, 08:12)
Este dat pentru dezbatere proiectul CODULUI ETIC PENTRU INVĂȚĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR.
Când se va alpica, DACĂ se va aplica, va fi obligatoriu de respectat pentru toată suflarea? Ca și ROI: ținând cont de gradul de excelență, de modificare de note...neintenționată la o lună după ce EXCELENȚA SA le-a consemnat in catalog, ținănd cont de moralitatea DIRECTORULUI, inspectorului... și alte circumstanțe, care au fost omise din noul COD, foarte tolerant și permisibil...
Shakespeare:
(20 Martie 2012, 16:44)
@ GIGI cel curajos, care director se menține prin șantaj? Aici era vorba de un DASCĂL....DE EXCEPȚIE, de! care a scăpat basma curată, dintr-o măgărie și dintr-un fals în acte oficiale.
Directorul CNMV și fostul general i-au parfumat fecalele, dacă mă-nțelegi....în traducere liberă!
Vali:
(3 Martie 2012, 14:41)
Ciurea împarte mărțișoare fraierilor care au susținut-o, băgând mizeriile ei în tăcere complotistă! Directorul care se menține prin șantaj, are tot fraieri în jur! Amândoi sunt "mișto" că, deocamdată, sunt de neatins, orice idioțenie ar face!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 17 Iul 2018
208 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Slobozia: A murit în urma unui infarct

Un bărbat de 55 de ani a murit luni, 16 iulie 2018, în timp ce mergea pe bicicletă, în municipiul Slobozia. Cel mai probabil, omul a suferit un infarct. El a fost descoperit în stare de inconștiență, căzut ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2018, 14:45
(578 vizualizări - 0 comentarii)


1

anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOUTILITARĂ/AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea de
Autoutilitare <3,5 to minim 5 ani
și a Autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
-disponibil la deplasări în alte orașe
din Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila
-livrează comenzile conform
programului de distribuție
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/162.458

13 Iulie 2018, 10:05


2

Urziceni: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o mașină

Un tânăr de 17 ani, din Urziceni, a fost surprins de către polițiști în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism parcat. Marți, 10 iulie a.c., Poliția a fost sesizată, în miezul nopții, cu privire ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:25
(885 vizualizări - 0 comentarii)


3
Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Marți, 10 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat în flagrant un bărbat din Urziceni, bănuit că ar fi încercat să comercializeze o cantitate de tutun transportată cu ajutorul autoturismului propriu ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:20
(824 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

11 Iulie 2018, 11:05


Urziceni: Tânără dispărută

Urziceni: Tânără dispărută

Polițiștii solicită sprijin pentru depistarea unei tinere care, la data de 28 iunie a.c., a plecat de la domiciliul său din Urziceni și nu a revenit până în prezent. Persoana dispărută se numește DOBRE ADRIANA ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 18:20
(1123 vizualizări - 8 comentarii)


6

AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii iunie 2018, în evidențele  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5317 șomeri, din care 702 șomeri indemnizați, respectiv 4615 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 17:20
(863 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Marea Unire în viziunea celor mici»

Luni, 9 iulie 2018, Protopopiatul Slobozia a desfășurat prima activitate din proiectul educațional «Clubul de vară», aflat la cea de a IV-a ediție. Astfel, în parteneriat cu Biblioteca Județeană «Ștefan ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 16:05
(745 vizualizări - 0 comentarii)


8

Controale ale ITM Ialomița

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege, cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2018, în perioada 18-29 iunie 2018 , s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 15:50
(896 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Iulie 2018, 16:15


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 176000 de lei, 18 permise de conducere reținute

La acest sfârșit de săptămână, 29 iunie-1 iulie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente și au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 176500 de lei, iar pentru ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 15:05
(1146 vizualizări - 1 comentariu)


Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Șase subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița au fost mobilizați să intervină în localitățile din Moldova, afectate de inundațiile din ultimele săptămâni. ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 14:05
(1133 vizualizări - 0 comentarii)


12

Amara: A murit din cauza extenuării

Un bărbat de 49 de ani, angajat ca maseur în cadrul Hotelului «Lebăda» din stațiunea Amara a murit la serviciu, din cauza oboselii. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce făcea un masaj unei persoane și ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2018, 15:05
(2123 vizualizări - 8 comentarii)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-distribuție Dobrogea anunță pentru săptămâna viitoare, 2-6 iulie 2018, mai multe intervenții la rețeaua de distribuție și alimentare cu energie electrică din județul Ialomița. Astfel, energia electrică ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:40
(1506 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Coșereni și Movilița

Joi, 28 iunie 2018, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza județului s-au produs două accidente rutiere, soldate cu victime. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DN ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:25
(1280 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele colective de muncă, în vizorul ITM Ialomița

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, numărul unităților din județul Ialomița cu peste 21 de salariați, la 31.05.2018,
era de 427, din care cu capital de stat (inclusiv bugetari) ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 16:20
(1368 vizualizări - 0 comentarii)


«O viață cât un Centenar»: O ialomițeancă, sărbătorită de reprezentanții MAI

Joi, 28 iunie 2018, s-a desfășurat la Valea Măcrișului acțiunea locală a proiectului, derulat la nivel național de Ministerul Afacerilor Interne, «O viață cât un Centenar». Campania are ca scop omagierea ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 13:55
(1414 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Infractor arestat

Polițiștii din Ialomița au identificat un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Borănești, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani pentru comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată». Acesta ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:40
(1666 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beat la volan

În urma unei acțiuni desfășurată de polițiștii din Ialomița pe șoselele județului, a fost identificat un tânăr de 29 de ani care conducea în stare de ebrietate. Acesta a refuzat testarea cu aparatul Drager ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:15
(1768 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri preventive împotriva incendiilor de vegetație uscată

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița trag un semnal de alarmă cu privire la modul în care fermierii trebuie să protejeze terenurile agricole de riscul izbucnirii ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:05
(1705 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit strivit de un copac

Este anchetă la Postul de Poliție Vlădeni după ce un bărbat, de 60 de ani, a murit miercuri, 20 iunie 2018, strivit de un copac, într-o pădure de la marginea localității. În momentul de față se fac cercetări ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2018, 10:55
(2482 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii mai 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5447 șomeri, din care 678 șomeri indemnizați, respectiv 4769 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 18:10
(1870 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiști din Ialomița, la «Cupa Zâmbetelor»

Polițiști din cadrul IPJ Ialomița s-au alăturat campaniei umanitare «Cupa Zâmbetelor», care a fost inițiată de un localnic din Ciulnița și se află la a doua ediție. Scopul campaniei este ajutorarea copiilor ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 17:25
(1756 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional din Săveni, reținut

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au depistat un bărbat de 31 de ani, din Săveni, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autoritățile franceze. Cel în ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 16:35
(2190 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 160000 de lei, 18 permise reținute

La acest sfârșit de săptămână, 15-17 iunie a.c., polițiștii au intervenit la 100 de evenimente și au aplicat 499 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 160000 de lei. De asemenea, au constatat ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 16:15
(1823 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Hoț arestat

Un bărbat de 33 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunilor de «furt» și «furt calificat», a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 17:15
(1958 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia furt


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în zonele și în intervalele ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 16:05
(1880 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Furt comis după metoda «Sinești»

Doi tineri 20 și 25 de ani, ambii din Urziceni, au fost arestați după ce au furat bunuri dintr-o mașină parcată pe DN2A, în zona localității Lilieci, după metoda «Sinești». Polițiștii nu exclud varianta ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 15:48
(1884 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Adolescentă de 13 ani, înghițită de apele Brațului Borcea

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița intervin în momentul de față pentru a scoate din apele Brațului Borcea o adolescentă de 13 ani, din zona municipiului Fetești, care ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2018, 16:46
(2132 vizualizări - 0 comentarii)


CNAIR: Se închide DN21A pentru lucrări de reparații, între localitățile Bărăganu și Țăndărei

Începând de marți, 12 iunie 2018, se închide circulația rutieră pe DN21A, pe sectorul de drum cuprins între km 0+000 (Bărăganu)-km 21+126 (Țăndărei), pentru execuția lucrărilor de reparații sistem rutier ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2018, 09:25
(1944 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Mary în «Sala lui Mocioniu» costă 66,5 milioane de lei Dedy în Poștăriță din Căzănești, reclamată de o nevăzătoare IONEL ILASI în Morții sunt obligați la muncă în folosul comunității Lacomia în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» metehne psd-iste în Morții sunt obligați la muncă în folosul comunității Buffff în Amara: A murit din cauza extenuării Anton care toarna'c☆r beton în Morții sunt obligați la muncă în folosul comunității N.Tudorel în «Sala lui Mocioniu» costă 66,5 milioane de lei laza în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Piaza Rea în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Anonim în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» pt OANA C în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Proprietar în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 11 iulie 2018 Pulanay în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Circ online! în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» PRODANCA în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» BIJU în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Oana C în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Nastase.Dar nu ilie în «Sala lui Mocioniu» costă 66,5 milioane de lei Oana C în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor»
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...