Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Scandal cu elevi bătuți la Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia

Directorul Paul Frîncu, incapabil să gestioneze conflictele din cadrul instituției

Scandal cu elevi bătuți la Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia

Scandalurile din cadrul Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia sînt de notorietate. De la cel privind cataloagele pînă la conflictul cu iz politic dintre ultimii doi directori și de la scandalul uniformelor și pînă la incidentul de față, această unitate școlară confirmă că performanța și renumele unui liceu pot fi oricînd umbrite de incidente regretabile.

Dreptate, ochii plînși vor să te vadă
Incidentul pe care urmează să-l relatăm a avut loc miercuri, 3 noiembrie, fix în urmă cu o săptămînă, în cadrul orei de engleză a clasei a X-a G, susținută de către profesoara de engleză Karin Ciurea, în intervalul orar 12,00-13,00. Potrivit relatărilor elevilor, doi dintre colegi, Adrian Ghioc și Iulian Teodosiu, «elevi fără probleme școlare deosebite» au fost surprinși de către profesor duelîndu-se cu pixurile în timpul alocat rezolvării unuia dintre exercițiile cerute de către profesor. Iritată de impertinența elevilor, profesoara Karin Ciurea l-a pălmuit pe Adrian Ghioc și a încercat să facă același lucru și cu Iulian Teodosiu. Pentru că acesta s-a ferit, profesoara a renunțat spunînd că «nu-l mai lovește pentru că are inel și acesta ar putea lăsa urme».
Deși banal în aparență, excesul profesoarei a revoltat colegii de clasă și a determinat părinții celor doi elevi să facă o plîngere verbală directorului Colegiului, Paul Frîncu. Întîlnirea a avul loc a doua zi, joi, 4 noiembrie, după ce profesoara Karin Ciurea a încercat să-l determine pe elevul molestat să renunțe la plîngerea sa. Întîlnirea, una desfășurată cu ușile închise, a fost mediată de către directorul Liceului care a refuzat prezența în cabinet a dirigintelului clasei, Daniela Ciocea.
În ciuda revoltei părinților, care au solicitat atît prezența dirigintelui, cît și sancționarea profesoarei, directorul Colegiului, Paul Frîncu, a refuzat adoptarea unei măsuri coercitive fără a oferi nici măcar o explicație reparatorie vreunuia dintre cei implicați în conflict.

Avem un director! Cum procedăm?
Mai mult decît atît, la trei zile de la incident, solicitat telefonic de către ziarul nostru pentru a oferi un punct de vedere oficial vizavi de evenimente, a declarat: «Nu știu despre ce vorbiți. Nu am nicio plîngere scrisă în acest sens. În Liceul acesta treburile merg bine și n-am să distrug cariera niciunui profesor...».
Deloc surprinzătoare în contextul precizat mai sus, declarația directorului Paul Frîncu confirmă faptul că acesta încalcă grav cutumele și regulamentul școlar. Potrivit regulamentului, orice profesor care se face vinovat de o faptă de acest gen, în funcție de gravitatea ei, este sancționat. Cea mai ușoară dintre sancțiunile care pot fi aplicate este observația, însă directorul CNMV a refuzat elevilor molestați și această minimă reparație morală. Refuzul directorului Paul Frîncu de a aplica regulamentul este cu atît mai grav cu cît incidentul este confirmat oficial și de către diriginta clasei, profesorul Daniela Ciocea.
Aceasta ne-a declarat că a fost informată cu privire la fapte, că regretă incidentul, dar consideră că se impun măsuri reparatorii: «Știu ce s-a întîmplat în clasă și vă pot confirma că nu am fost lăsată să particip la medierea conflictului dintre profesorul de limba engleză, părinți și elev. Este regretabil și consider că lucrurile nu pot rămîne așa. De aceea am încercat și voi încerca să iau atitudine împotriva unor astfel de fapte pentru a le stopa și atrag atenția celor care au putere de decizie că Legea trebuie respectată în spiritul și litera ei, de oricine, oriunde și oricînd».

Inspectoratul Școlar susține că va lua măsuri
În ciuda încercărilor directorului Paul Frîncu de a minimiza incidentul și urmările lui, acesta a fost adus la cunoștința inspectorului general Ilie Stavăr. La o săptămînă de la consumarea evenimentului, acesta nu a reușit însă să ia o decizie legată de acest caz.
«Ne preocupă problema și vă asigurăm că vom ajunge la o soluție legată de acest caz. Evident că nu sîntem de acord cu lovirea elevilor în timpul orelor și că pentru astfel de abateri există sancțiuni. Ar fi însă regretabil ca o carieră de excepție, cum este cea a doamnei profesoare, să fie ștearsă cu buretele din cauza unei singure palme» a declarat inspectorul general.
În ciuda asigurărilor oferite de reprezentantul Inspectoratului Școlar este puțin probabil ca acest caz să-și reia cursul normal. Într-adevăr, profesoara Karin Ciurea este un cadrul didactic de excepție, dar nu meritele didactice, ci poziția socială a soțului ar fi motivul care l-ar fi făcut pe directorul Paul Frîncu să refuze sancționarea acesteia. Într-adevăr, CNMV este un liceu de excepție, dar directorul Paul Frîncu nu a ezitat nicio clipă să dea declarații care au denigrat imaginea instituției pentru a ocupa funcția pe care o deține în prezent. Și da, de obicei, inspectorul general Ilie Stavăr ia măsuri, dar niciodată atunci cînd în culpă sînt colegi de partid, ca Paul Frîncu.

10 Noiembrie 2010, 14:20 (183641 vizualizări - 130 comentarii)

Citiți și:
Jacheta care sună la 112
Slobozia: Arme de luptă la Colegiul Național «Mihai Viteazul»
O elevă de la Colegiul Național «Mihai Viteazul» la NASA
Directorul Frâncu, spaima Codului Etic

Comentariile cititorilor:


ce mi-e tuica,ce mi-e vodca...:
(13 August 2012, 09:52)
1 august 2012: i s-a dat un picior undeva lui frincu si l-au re-reînscaunat  pi...buzu!  Aveti vreo mirare?!  Șuica la rece, in frigiderul directorial, c-o  vinit însetat!!!  Ce-am avut si.... ce AVEM!?
c.d.:
(4 Iulie 2012, 09:30)
Cea mai potrivita alegere pentru conducerea  CNMV:  prof. KARIN CIUREA!  Să te ții atunci falsificări de acte, la minut...! Numai să i se  SUGEREZE și ea, docilă și profesoară de excepție,  se va conforma urgent, ce mare scofală...!
NICOLETA:
(9 Iunie 2012, 07:30)
de ce buzu si nu frincu, tot al drac  mai putin alcoolul la frincu. deci e mai treaz frincu da tot prost. DE CE FINCU SI NU BUZU ca tot al drac, mai  mult  alcool la buzu da tot prost....ALEGETI
Halenă alcoolică:
(1 Iunie 2012, 15:58)
Directorul vostru urmează a fi....BUZU!!!!  Victorie!  Daca nu mai are răbdare sa-si facă orele, măcar director să redevină!  Și nu e niciun amestec politic, e doar competență de mahmur! V-a pus D-zeu mâna-n cap, și vodka pe catedre! Un profesor sancționat disciplinar, demis, apoi demisionar, se-ntoarce la tron, îngeraș!
FRÎNCU şi CODU?!:
(12 Mai 2012, 07:45)
Pe Directorul vostru l-au tâmpit meditațiile...L-au tâmpit mai mult decât era pe vremea lui Stan N.!!
FRÎNCU şi CODU:
(11 Mai 2012, 17:01)
Dragă INDEPENDENT, te rog, publică acest bilet desecretizat către DIRECTORUL meu. INTELECTUALUL, FRÂNCU PAUL, de la CNMV, SLOBOZIA. Eu nu pot comunica cu acest intelectual sofisticat ( o fi stricat?), decât în scris. Cum deschide el gura, iese jignirea...Deci: ,,Directore, ai profanat CODUL ETIC cu ,,dezbaterea" de azi, 11 mai 2012, în pauza mare. Nu te mai obosi să mă calomniezi, în lipsă, în fața preacinstitei cancelarii. Mă predau singură, de bunăvoie și nesilită de tine, COMISIEI JUDEȚENE DE ETICĂ ( cred că așa se cheamă): "
Pentru INDPENDENT- Procesul-verbal obiectiv, neutru și complet al acestei ,,DEZBATERI" îți poate fi de folos! Eu nu l-am semnat, nefiind prezentă intenționat la acest bâlci.
Indisciplinata, denigratoarea, tupeista și viitoarea primă sancționată de COMISIA...de sus!
Prof.( încă), Daniela Adriana Ciocea, rog demiterea acestui incompetent.
P.S. Aștept ORDONANȚELE DV. !!!!!!
PROFESOR CNMV:
(28 Aprilie 2012, 05:51)
Frâncule, acum sau niciodată, să te duci unde-a  înțărcat Buzu iapa!  Amândoi ați demonstat cum se poate dărâma, într-o școală de excepție, tot ce alții au clădit cu migală...Luați-o și pe Ciurea Excepționala și  faceți-vă o firmă de BOMBE..FUNEBRE. 
ANA MARIA:
(17 Aprilie 2012, 14:50)
 COD ETIC pentru profesori?!  Să-l  și respecte?!  Să trăim bine și s-o vedem și pe-asta!
PROFESOR CNMV:
(17 Aprilie 2012, 08:12)
Este dat pentru dezbatere proiectul CODULUI ETIC PENTRU INVĂȚĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR.
Când se va alpica, DACĂ se va aplica, va fi obligatoriu de respectat pentru toată suflarea? Ca și ROI: ținând cont de gradul de excelență, de modificare de note...neintenționată la o lună după ce EXCELENȚA SA le-a consemnat in catalog, ținănd cont de moralitatea DIRECTORULUI, inspectorului... și alte circumstanțe, care au fost omise din noul COD, foarte tolerant și permisibil...
Shakespeare:
(20 Martie 2012, 16:44)
@ GIGI cel curajos, care director se menține prin șantaj? Aici era vorba de un DASCĂL....DE EXCEPȚIE, de! care a scăpat basma curată, dintr-o măgărie și dintr-un fals în acte oficiale.
Directorul CNMV și fostul general i-au parfumat fecalele, dacă mă-nțelegi....în traducere liberă!
Vali:
(3 Martie 2012, 14:41)
Ciurea împarte mărțișoare fraierilor care au susținut-o, băgând mizeriile ei în tăcere complotistă! Directorul care se menține prin șantaj, are tot fraieri în jur! Amândoi sunt "mișto" că, deocamdată, sunt de neatins, orice idioțenie ar face!!
gigi:
(3 Martie 2012, 10:03)
Ciurea da martisoare, altul se mentine director cu santajul. Care-i mai misto?
DISPREȚ BOIERESC:
(2 Martie 2012, 16:54)
Ce n-a făcut CIUREA de când e ea printre români, face acum: DĂ MĂRȚIȘOARE...UNORA! Doamne, câtă falsitate. ipocrizie, prostie! Pe cine crede ea că mai "cumpără" acum?! Pe cei deja...vânduți!
VREM numai SERBARI:
(21 Ianuarie 2012, 14:01)
FRINCU, inca director, vrea acordul parintilor elevilor din liceu pentru anularea sau scurtarea programului scolar, in anumite zile si facerea de bilciuri, ca cel de la Craciun, pentru care a anulat toate orele, din 23 dec. 2011. PDL/istul vrea serbari, ca toate celelalte merg struna!
IOI, Domne! `:
(21 Ianuarie 2012, 08:22)
Scuze, era "cui sa-i spui... " (eram pe drum)!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 24 Feb 2018
167 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Gheorghe Doja: A smuls din pământ un stâlp de electricitate cu mașina

Gheorghe Doja: A smuls din pământ un stâlp de electricitate cu mașina

Grav accident rutier în această seară, la intrarea în localitatea Gheorghe Doja. Șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului, a pătruns cu autoturismul pe câmp și a smuls din pământ un stâlp de electricitate ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2018, 21:30
(710 vizualizări - 1 comentariu)


Percheziții la Ion Roată și Axintele la contrabandiștii de țigări

Percheziții domiciliare în comunele Ion Roată și Axintele. Polițiștii au ridicat din locuința unui bărbat, de 42 de ani, din Ion Roată, peste 8000 de țigarete de contrabandă. Cel în cauză s-a ales cu un ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2018, 18:50
(130 vizualizări - 0 comentarii)


2

Urziceni: Avea asupra sa un cuțit

În timpul unei razii desfășurată de polițiști într-un bar din oraș, un bărbat de 37 de ani din Urziceni s-a ales cu un dosar penal după ce asupra sa a fost descoperit un cuțit. El este cercetat pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2018, 18:35
(120 vizualizări - 0 comentarii)


3

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 26 februarie-2 martie 2018, în localitățile Munteni Buzău, Săveni, Slobozia ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2018, 18:20
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestat pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui tânăr, de 22 de ani, din comuna Axintele, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate. Acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2018, 18:05
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Metoda «Loverboy»: Proxenet din Bucu, reținut

Un proxenet care acționa prin metoda «loverboy» a fost reținut joi, 22 februarie 2018, de polițiștii din Slobozia. Tânărul, domiciliat în localitatea Bucu, ar fi convins trei tinere, niciuna mai mare de ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2018, 16:55
(598 vizualizări - 0 comentarii)


6
Căzănești: Și-a înjunghiat concubina cu un cuțit

Căzănești: Și-a înjunghiat concubina cu un cuțit

Conflict casnic într-o familie din localitatea ialomițeană Căzănești. O femeie de 50 de ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia după ce a fost înjunghiată în spate, cu un cuțit de bucătărie ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2018, 10:30
(423 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2018, 10:25


8

Ioan Becali s-a predat la sediul IPJ Ialomița și va fi încarcerat la Penitenciarul Slobozia

Potrivit Mediafax, Ioan Becali, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul Transferurilor, s-a predat marți seara, 20 februarie 2018, la sediul IPJ Ialomița. El urmează ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2018, 08:10
(625 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

20 Februarie 2018, 18:10


Sărățeni: Adolescent de 16 ani, reținut după ce a spart un magazin

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Ion Roată cercetează un tânăr, de 16 ani, pentru «furt calificat», cel în cauză fiind reținut pentru 24 de ore. Bănuitul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 17:10
(351 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

depozit materiale de construcții
din București, Șos. Alexandriei
angajează
muncitori, vânzătoare magazin,
șofer cu categoria B, C, E
eventual și posesor atestat
de macaragiu, doar curse locale

Oferim cazare
Relații la telefon 0722/678.956

20 Februarie 2018, 16:20


12

Fetești: Se oprește gazul!

Din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor, Distrigaz Sud Rețele anunță întreruperea temporară a furnizării gazelor naturale, în data de miercuri, 21 februarie 2018, între orele 8,00-14,00, pe străzile ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 16:05
(360 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

închiriem spații comerciale,
hală, teren depozitare
materiale
și utilaje construcții

Relații la sediul firmei din
str. Gării Noi, nr. 5, Slobozia,

telefon 0243/211.406

20 Februarie 2018, 15:55


APIA Ialomița: Campanie de informare pentru depunerea Cererii Unice de Plată

Agenția pentru Plăți și Intervenție în Agricultură anunță public faptul că începând cu 1 martie 2018 fermierii pot depune Cererile Unice de Plată pentru acordarea subvențiilor pe suprafață ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 15:50
(349 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 28 mii de lei, 5 permise de conducere reținute

Polițiștii au intervenit, în ultimele 24 de ore, la 8 evenimente, toate sesizate prin 112. Au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor, au constatat aproape ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 15:45
(301 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Precizări privind aplicarea Legii Prevenirii de către polițiști

O dată cu intrarea în vigoare a Legii Prevenirii nr. 270/2017, atunci când polițiștii constată o faptă care intră sub incidența de reglementare a acesteia nu vor aplica amendă, ci vor acorda un termen de ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 09:10
(360 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Arestat pentru șofat sub influența alcoolului

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au acționat, la acest sfârșit de săptămână, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 08:35
(334 vizualizări - 0 comentarii)


18

Ion Roată: Cu cuțitul în magazin

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Ion Roată, este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de «portul fără drept de obiecte periculoase», după ce a fost depistat în timp ce avea asupra ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 08:25
(384 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Ion Roată cuțit


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii au depistat doi bărbați de 30 și 49 de ani, din județul Călărași și localitatea Sfântu Gheporghe, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice deși aveau acest drept suspendat. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 08:20
(329 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți pentru motorina subvenționată

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că începând de marți, 20 februarie 2018, va efectua plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorină utilizată în agricultură, ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 08:05
(296 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii la Copuzu și Poiana, accident la Jilavele

Un grajd în care erau adăpostite 12 animale a fost cuprins de flăcări în seara zilei de sâmbătă, 17 februarie 2018. Proprietarii gospodăriei din satul Copuzu, comuna Balaciu, au alertat pompierii în jurul ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 07:40
(367 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 50 mii de lei, 9 permise de conducere reținute

Miercuri și joi, 14 și 15 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. S-a intervenit la 23 de ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2018, 17:05
(596 vizualizări - 0 comentarii)


Gospodării inundate la Bărbulești

Gospodării inundate la Bărbulești

Pompierii Detașamentului Urziceni au intervenit în cursul zilei de joi, 15 februarie 2018, pentru scoaterea apei din curțile a 5 gospodării din comuna Bărbulești. Căderile semnificative de precipitații ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2018, 16:40
(630 vizualizări - 0 comentarii)


Lansare de carte regală la Slobozia

«Curtea Veche Publishing» și Librăria «Casa Cărților» din Slobozia invită iubitorii de carte din Slobozia, joi, 22 februarie 2018, începând cu orele 11,45, la o dublă lansare de carte regală: albumul « ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2018, 16:30
(632 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Întreruperi programate în alimentarea cu energie electrică

Enel Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în zonele și în ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2018, 16:15
(645 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o mașină

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Sinești, acesta fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt», faptă ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2018, 16:10
(563 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Se oprește gazul!

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Astfel, Distrigaz ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2018, 16:05
(614 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în creștere

La sfârșitul lunii ianuarie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 6829 șomeri, din care 1519 șomeri indemnizați, respectiv 5310 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2018, 13:10
(696 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Vaccinare la cabaline

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță deținătorii de cabaline că, în perioada februarie-aprilie 2018, desfășoară prin medicii veterinari de liberă practică împuterniciți ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2018, 13:05
(779 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Pt eu în Înfrângere «sintetică» Lulu din gica lazar în «Am realizat 16,5% din programul de guvernare!» Georgeta în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! ion în «generații de sacrificiu» Gică de la sculărie în «Am realizat 16,5% din programul de guvernare!» Eu în la pavele... Un OM ... în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Eu în Gheorghe Doja: A smuls din pământ un stâlp de electricitate cu mașina Usurel,dragilor în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! te iubim în «Am realizat 16,5% din programul de guvernare!» politica paralela în «Am realizat 16,5% din programul de guvernare!» @Eduard în Legile administrației Moraru pentru Ialomița Urmasul lui Urmasul lui Sava în «Am realizat 16,5% din programul de guvernare!» Olimpia în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Eu în Înfrângere «sintetică» Tot EU! în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! ADRIANA în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! V.V. Drăcilă în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Ieși afară! în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Gina în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean!
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...