Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Scandal cu elevi bătuți la Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia

Directorul Paul Frîncu, incapabil să gestioneze conflictele din cadrul instituției

Scandal cu elevi bătuți la Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia

Scandalurile din cadrul Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia sînt de notorietate. De la cel privind cataloagele pînă la conflictul cu iz politic dintre ultimii doi directori și de la scandalul uniformelor și pînă la incidentul de față, această unitate școlară confirmă că performanța și renumele unui liceu pot fi oricînd umbrite de incidente regretabile.

Dreptate, ochii plînși vor să te vadă
Incidentul pe care urmează să-l relatăm a avut loc miercuri, 3 noiembrie, fix în urmă cu o săptămînă, în cadrul orei de engleză a clasei a X-a G, susținută de către profesoara de engleză Karin Ciurea, în intervalul orar 12,00-13,00. Potrivit relatărilor elevilor, doi dintre colegi, Adrian Ghioc și Iulian Teodosiu, «elevi fără probleme școlare deosebite» au fost surprinși de către profesor duelîndu-se cu pixurile în timpul alocat rezolvării unuia dintre exercițiile cerute de către profesor. Iritată de impertinența elevilor, profesoara Karin Ciurea l-a pălmuit pe Adrian Ghioc și a încercat să facă același lucru și cu Iulian Teodosiu. Pentru că acesta s-a ferit, profesoara a renunțat spunînd că «nu-l mai lovește pentru că are inel și acesta ar putea lăsa urme».
Deși banal în aparență, excesul profesoarei a revoltat colegii de clasă și a determinat părinții celor doi elevi să facă o plîngere verbală directorului Colegiului, Paul Frîncu. Întîlnirea a avul loc a doua zi, joi, 4 noiembrie, după ce profesoara Karin Ciurea a încercat să-l determine pe elevul molestat să renunțe la plîngerea sa. Întîlnirea, una desfășurată cu ușile închise, a fost mediată de către directorul Liceului care a refuzat prezența în cabinet a dirigintelului clasei, Daniela Ciocea.
În ciuda revoltei părinților, care au solicitat atît prezența dirigintelui, cît și sancționarea profesoarei, directorul Colegiului, Paul Frîncu, a refuzat adoptarea unei măsuri coercitive fără a oferi nici măcar o explicație reparatorie vreunuia dintre cei implicați în conflict.

Avem un director! Cum procedăm?
Mai mult decît atît, la trei zile de la incident, solicitat telefonic de către ziarul nostru pentru a oferi un punct de vedere oficial vizavi de evenimente, a declarat: «Nu știu despre ce vorbiți. Nu am nicio plîngere scrisă în acest sens. În Liceul acesta treburile merg bine și n-am să distrug cariera niciunui profesor...».
Deloc surprinzătoare în contextul precizat mai sus, declarația directorului Paul Frîncu confirmă faptul că acesta încalcă grav cutumele și regulamentul școlar. Potrivit regulamentului, orice profesor care se face vinovat de o faptă de acest gen, în funcție de gravitatea ei, este sancționat. Cea mai ușoară dintre sancțiunile care pot fi aplicate este observația, însă directorul CNMV a refuzat elevilor molestați și această minimă reparație morală. Refuzul directorului Paul Frîncu de a aplica regulamentul este cu atît mai grav cu cît incidentul este confirmat oficial și de către diriginta clasei, profesorul Daniela Ciocea.
Aceasta ne-a declarat că a fost informată cu privire la fapte, că regretă incidentul, dar consideră că se impun măsuri reparatorii: «Știu ce s-a întîmplat în clasă și vă pot confirma că nu am fost lăsată să particip la medierea conflictului dintre profesorul de limba engleză, părinți și elev. Este regretabil și consider că lucrurile nu pot rămîne așa. De aceea am încercat și voi încerca să iau atitudine împotriva unor astfel de fapte pentru a le stopa și atrag atenția celor care au putere de decizie că Legea trebuie respectată în spiritul și litera ei, de oricine, oriunde și oricînd».

Inspectoratul Școlar susține că va lua măsuri
În ciuda încercărilor directorului Paul Frîncu de a minimiza incidentul și urmările lui, acesta a fost adus la cunoștința inspectorului general Ilie Stavăr. La o săptămînă de la consumarea evenimentului, acesta nu a reușit însă să ia o decizie legată de acest caz.
«Ne preocupă problema și vă asigurăm că vom ajunge la o soluție legată de acest caz. Evident că nu sîntem de acord cu lovirea elevilor în timpul orelor și că pentru astfel de abateri există sancțiuni. Ar fi însă regretabil ca o carieră de excepție, cum este cea a doamnei profesoare, să fie ștearsă cu buretele din cauza unei singure palme» a declarat inspectorul general.
În ciuda asigurărilor oferite de reprezentantul Inspectoratului Școlar este puțin probabil ca acest caz să-și reia cursul normal. Într-adevăr, profesoara Karin Ciurea este un cadrul didactic de excepție, dar nu meritele didactice, ci poziția socială a soțului ar fi motivul care l-ar fi făcut pe directorul Paul Frîncu să refuze sancționarea acesteia. Într-adevăr, CNMV este un liceu de excepție, dar directorul Paul Frîncu nu a ezitat nicio clipă să dea declarații care au denigrat imaginea instituției pentru a ocupa funcția pe care o deține în prezent. Și da, de obicei, inspectorul general Ilie Stavăr ia măsuri, dar niciodată atunci cînd în culpă sînt colegi de partid, ca Paul Frîncu.

10 Noiembrie 2010, 14:20 (198722 vizualizări - 134 comentarii)

Citiți și:
Jacheta care sună la 112
Slobozia: Arme de luptă la Colegiul Național «Mihai Viteazul»
O elevă de la Colegiul Național «Mihai Viteazul» la NASA
Directorul Frâncu, spaima Codului Etic

Comentariile cititorilor:


Vanda :
(16 Iulie 2018, 15:00)
@ionel Ilași este un om care scrie la Independent? Este incredibil ce citești acum față de omerta din jurul CNMV-ului Slobozia, dintotdeauna! Cred că primul spion a fost S.N. aici, la CNMV Slobozia, apoi, B.V. ( Pe F.P. nu-l duce mintea.) Primul cocoșel a preferat romalină din Amara...el fiind din Crăsani, tot țăran! Ale tinereții valuri! Grav este că romalina a rămas nemăritată și acum....Îl așteaptă pe filozof!
Nicușor 33:
(16 Iulie 2018, 06:36)
Pisoiul D.N. este mare Președinte de Asociație locatari. Îl fac administratora și încă o fufă, pe toate părțile. Așa au vrut “oamenii” pe care el, preșul, nu i-a putut refuza. S-a pus Președinte să mai învețe meserie de la Vecinul său Soare cel Hoț...
ADRIANA:
(15 Iulie 2018, 19:00)
Ionel Ilași, este grav ce afirmi și semnezi. Am fost foarte afectată, ca și cadru didactic al acestui liceu, de ceea ce s-a întâmplat pe 10. 10. 2010.... Nu am înțeles de ce Directorul Frâncu Paul a fost așa mârșav. Și inspectorul de-atunci, 2010, de la Urziceni! Profesorul cu chelie e spion? Ești sigur?! Elevii au încheiat un pact diabolic cu conducerea. I-am înțeles. Dar, cu ce a fost vinovată diriginta? Le tulbura lor apele?!? Cine este D.N.? Că n-o fi inofensivul (aparent) D.N., incompetent ca profesor?!
IONEL ILASI:
(15 Iulie 2018, 12:12)
Ionel Ilasi, 0757 738 710. SPIONII RUSI LA CNVM DSLOBOZIA. Eu am fost in vara anului 2010 la acest liceu din Slobozia. Ceea ce INDEPENDENT a surprins aici, e  un fapt oarecum neinsemnat, cicumstantele atenuante au fost date de faptul ca gestul profesoarei a fost public si poate palma data nu a fost chiar o lovitura cu palma. ASPECTE GRAVE NEPUBLICE  - daca ar fi fost publice, scandalul ar fi implicat DOSARELE PENALE OBLIGATORII - au fost in acel moment la CNVM. Am solicitat Politiei Slobozia si Sectiei Judetene a SRI, MONITORIZAREA UNOR PROFESORI. Este  vorba de abateri grave si anume, CORUPEREA SEXUALA A UNOR MINORE SUB PRETEXTUL PREGATIRII PENTRU SPIONAJ, LA ACEL LICEU EXISTAND UN NUCLEU LEGENDAT DE  MOSCOVA  IN SLOBOZIA. PRACTIC UN GRUP DE PROFESORI, IN CENTRUL LOR FIIND UN BASARABEAN, AU INITIAT O PRACTICA DE ASA -ZISA PREGATIRE  IN SPIONAJ A UNOR ELEVE, de fapt un pretext pentru BATJOCORIREA UNOR ELEVI. In mod  normal, un serviciu de Contrainformatii eficient, ar fi trimis  pe lumea cealalta pe numitul D.N. si ar fi desfacut contractul de munca al directorului F.P., care a supervizat toata afacerea "secreta". Cine a fost profesorul cu chelie, cu accent basarabean, care a facut afirmatia: "-Pai, nu trebuie s-o cunoasca?". El este seful nucleului de spionaj rus in Slobozia. In 8 ani, este posibil ca politia Slobozia si SRI ialomita sa fi TERMINAT DOCUMENTAREA SPECIFICA. SAU CEI DIN POLITIA SLOBOZIA SI SRI SLOBOZIA SUNT ORI PROSTI, ORI TICALOSI???
ce mi-e tuica,ce mi-e vodca...:
(13 August 2012, 09:52)
1 august 2012: i s-a dat un picior undeva lui frincu si l-au re-reînscaunat  pi...buzu!  Aveti vreo mirare?!  Șuica la rece, in frigiderul directorial, c-o  vinit însetat!!!  Ce-am avut si.... ce AVEM!?
c.d.:
(4 Iulie 2012, 09:30)
Cea mai potrivita alegere pentru conducerea  CNMV:  prof. KARIN CIUREA!  Să te ții atunci falsificări de acte, la minut...! Numai să i se  SUGEREZE și ea, docilă și profesoară de excepție,  se va conforma urgent, ce mare scofală...!
NICOLETA:
(9 Iunie 2012, 07:30)
de ce buzu si nu frincu, tot al drac  mai putin alcoolul la frincu. deci e mai treaz frincu da tot prost. DE CE FINCU SI NU BUZU ca tot al drac, mai  mult  alcool la buzu da tot prost....ALEGETI
Halenă alcoolică:
(1 Iunie 2012, 15:58)
Directorul vostru urmează a fi....BUZU!!!!  Victorie!  Daca nu mai are răbdare sa-si facă orele, măcar director să redevină!  Și nu e niciun amestec politic, e doar competență de mahmur! V-a pus D-zeu mâna-n cap, și vodka pe catedre! Un profesor sancționat disciplinar, demis, apoi demisionar, se-ntoarce la tron, îngeraș!
FRÎNCU şi CODU?!:
(12 Mai 2012, 07:45)
Pe Directorul vostru l-au tâmpit meditațiile...L-au tâmpit mai mult decât era pe vremea lui Stan N.!!
FRÎNCU şi CODU:
(11 Mai 2012, 17:01)
Dragă INDEPENDENT, te rog, publică acest bilet desecretizat către DIRECTORUL meu. INTELECTUALUL, FRÂNCU PAUL, de la CNMV, SLOBOZIA. Eu nu pot comunica cu acest intelectual sofisticat ( o fi stricat?), decât în scris. Cum deschide el gura, iese jignirea...Deci: ,,Directore, ai profanat CODUL ETIC cu ,,dezbaterea" de azi, 11 mai 2012, în pauza mare. Nu te mai obosi să mă calomniezi, în lipsă, în fața preacinstitei cancelarii. Mă predau singură, de bunăvoie și nesilită de tine, COMISIEI JUDEȚENE DE ETICĂ ( cred că așa se cheamă): "
Pentru INDPENDENT- Procesul-verbal obiectiv, neutru și complet al acestei ,,DEZBATERI" îți poate fi de folos! Eu nu l-am semnat, nefiind prezentă intenționat la acest bâlci.
Indisciplinata, denigratoarea, tupeista și viitoarea primă sancționată de COMISIA...de sus!
Prof.( încă), Daniela Adriana Ciocea, rog demiterea acestui incompetent.
P.S. Aștept ORDONANȚELE DV. !!!!!!
PROFESOR CNMV:
(28 Aprilie 2012, 05:51)
Frâncule, acum sau niciodată, să te duci unde-a  înțărcat Buzu iapa!  Amândoi ați demonstat cum se poate dărâma, într-o școală de excepție, tot ce alții au clădit cu migală...Luați-o și pe Ciurea Excepționala și  faceți-vă o firmă de BOMBE..FUNEBRE. 
ANA MARIA:
(17 Aprilie 2012, 14:50)
 COD ETIC pentru profesori?!  Să-l  și respecte?!  Să trăim bine și s-o vedem și pe-asta!
PROFESOR CNMV:
(17 Aprilie 2012, 08:12)
Este dat pentru dezbatere proiectul CODULUI ETIC PENTRU INVĂȚĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR.
Când se va alpica, DACĂ se va aplica, va fi obligatoriu de respectat pentru toată suflarea? Ca și ROI: ținând cont de gradul de excelență, de modificare de note...neintenționată la o lună după ce EXCELENȚA SA le-a consemnat in catalog, ținănd cont de moralitatea DIRECTORULUI, inspectorului... și alte circumstanțe, care au fost omise din noul COD, foarte tolerant și permisibil...
Shakespeare:
(20 Martie 2012, 16:44)
@ GIGI cel curajos, care director se menține prin șantaj? Aici era vorba de un DASCĂL....DE EXCEPȚIE, de! care a scăpat basma curată, dintr-o măgărie și dintr-un fals în acte oficiale.
Directorul CNMV și fostul general i-au parfumat fecalele, dacă mă-nțelegi....în traducere liberă!
Vali:
(3 Martie 2012, 14:41)
Ciurea împarte mărțișoare fraierilor care au susținut-o, băgând mizeriile ei în tăcere complotistă! Directorul care se menține prin șantaj, are tot fraieri în jur! Amândoi sunt "mișto" că, deocamdată, sunt de neatins, orice idioțenie ar face!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 21 Sep 2019
175 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Septembrie 2019, 16:15


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 23-27 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2019, 15:20
(81 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

Servicii Publice Slobozia SRL
vă face cunoscut faptul că,
în perioada 05-06.10.2019,
se vor desfășura
«Zilele Recoltei»
în incinta Pieței Agroalimentare Ialomița

20 Septembrie 2019, 08:10


3

Biciclist acroșat de o mașină între Bucu și Ograda

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe DN2A, între localitățile Bucu și Ograda. În timp ce un bărbat, de 39 de ani, din Țăndărei, conducea ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:10
(181 vizualizări - 0 comentarii)


4

Urziceni: Acțiune de prevenire a furturilor de și din autovehicule

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de și din autovehicule pe raza localităților ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:05
(111 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea de apă în Fetești

Pentru remedierea unei avarii survenite joi, 19 septembrie 2019, la nivelul unui branșament de pe strada Garofiței, din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:55
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 18 septembrie 2019, părintele protopop Laurențiu Cioranu, împreună cu părintele Daniel Ferbințeanu de la Parohia Ograda au săvârșit Slujba sfeștaniei, Sfințirea cea mică a apei și au rostit rugăciuni ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:50
(218 vizualizări - 3 comentarii)


DSVSA Ialomița: 21 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, la data de 18.09.2019, pe raza județului Ialomița sunt declarate 21 focare de Pestă Porcină Africană. Acestea au fost ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:30
(155 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din Manasia


Marți, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Manasia, și-ar fi agresat și amenințat fosta soție. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:25
(134 vizualizări - 0 comentarii)


9

APM Ialomița: Zi pentru combaterea ambroziei

Conducerea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului a propus ziua de sâmbătă, 28 septembrie a.c., o zi a mișcării civice pentru mediu și sănătate cu implicare națională când, într-o singură zi, prin ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:20
(142 vizualizări - 0 comentarii)


10

Gheorghe Lazăr: Beat la volan

Marți, 17 septembrie 2019, polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 29 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:15
(148 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Clean Stations»

Miercuri, 18 septembrie a.c., la nivel național, Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi a desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:10
(143 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Septembrie 2019, 18:20


AJOFM Ialomița: 320 locuri de muncă în Europa

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante. Țările vizate sunt Austria, Franța, Germania, Irlanda, Norvegia, Olanda, Polonia și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 17:10
(223 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 83 mii de lei, 12 permise reținute

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, polițiștii au intervenit la 98 evenimente, cele ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:55
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Târgul «Pâinea și Vinul» la Muzeul Agriculturii

În perioada 20-22 septembrie 2019, orele 11,00-18,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va desfășura, în cadrul Târgului «Pâinea și Vinul», expoziția și lansarea albumului «Pâinea noastră cea de toate ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:50
(204 vizualizări - 0 comentarii)


«Săptămâna Mobilității Europene», la Slobozia

În perioada 16-22 septembrie a.c., se desfășoară la nivel european Campania «Săptămâna Mobilității Europene». Astfel, Primăria municipiului Slobozia, prin Direcția Educație, Cultură și Tineret, în parteneriat ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:45
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi conducători auto, de 22 și 39 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice fără a avea acest drept. În fapt, polițiștii Secției ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:40
(187 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie vaccinare vulpi

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează locuitorii județului că, începând cu data de 23 septembrie 2019, în funcție de condițiile meteorologice, se va desfășura, la nivel ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:35
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2334 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(255 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(308 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(443 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(533 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(425 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(342 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(509 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(342 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(459 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...