Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Caracatița RAJA se pregătește să preia Urban Slobozia

Transferul anului în Ialomița

Caracatița RAJA se pregătește să preia Urban Slobozia

Anul 2011 debutează în forță. Potrivit unor informații confirmate neoficial, la sfîrșitul anului trecut reprezentanții RAJA Constanța au venit la Slobozia pentru a discuta cu autoritățile locale posibila preluare a SC Urban. Deși pînă la acest moment intențiile RAJA nu au fost concretizate într-un document oficial, niciunul dintre protagoniștii acestei posibile tranzacții nu neagă această posibilitate. Slobozia este ultimul bastion administrativ ialomițean din mediul urban în care serviciile publice de apă, canal și epurare încă mai sînt gestionate de către autoritățile locale. Miza acestei posibile tranzacții este una uriașă, iar efectele asupra consumatorilor sînt ușor de prevăzut. Primul și cel care va afecta direct populația îl reprezintă creșterea facturilor cu 20 de procente. Pe celelalte, vă invităm să le identificăm împreună...

RAJA, picătura chinezească în Ialomița
Practic un «noname» pentru Ialomița, RAJA Constanța a reușit să penetreze administrația ialomițeană o dată cu eșecul răsunător al masterplanului lansat de Tahal Consulting Engineers LTD în iunie 2008, «pentru reabilitarea sectorului de apă și apă uzată din județul Ialomița», masterplan care cuprindea nu mai puțin de 5 județe și care ar fi trebuit să aducă în Ialomița 70 milioane de euro pentru toate cele 7 orașe ale județului. După cum vă informam și anul trecut, aflat la acel moment «pe caii alegerilor» abia cîștigate, primarul Gabi Ionașcu a refuzat să se alăture acelui proiect și a continuat să cheltuiască banii din creditul de 50 de milioane contractat la BCR pentru sursa subterană de apă. În degringolada administrativă (și legislativă) care a urmat, RAJA Constanța a reușit, cu sprijinul discret al administrației PSD județene, să devină furnizorul agreat al majorității comunităților urbane din județul Ialomița. Așa se face că de la Fetești pînă la Fierbinți și de la Urziceni pînă la Țăndărei, administrațiile locale au bătut palma cu RAJA Constanța «al doilea mare operator în domeniul alimentării cu apă a populației din România, după București, care deservește peste un milion de locuitori, iar în timpul sezonului estival depașește 2,5 milioane de persoane» după cum se explică succint pe site-ul firmei. În principiu, și dacă închidem ochii la implicațiile politice ale acestor tranzacții, preluarea serviciilor de apă ale orașelor de către un operator regional puternic nu a fost o idee atît de păguboasă pentru autorități. Acestea au scăpat de bătăile de cap provocate de gestionarea serviciilor, și-au diminuat chetuielile și au putut face declarații optimiste privind accesarea unor fonduri europene orientate către investiții în reabilitarea și dezvoltarea sistemelor de apă. În fapt însă, costurile acestor preluări au fost și continuă să fie suportate de către populație. Pentru că oriunde RAJA Constanța a preluat sistemele de apă, costurile au crescut spectaculos, în unele cazuri cu pînă la 50%.

Majorări de 20 de procente după preluare
Implicațiile posibilei preluări a SC Urban de către RAJA Constanța sînt uriașe. Efectul imediat, așa cum am precizat, îl reprezintă creșterea contravalorii serviciilor care urmează să fie furnizate de către noul operator. În cazul Sloboziei și a localităților limitrofe care sînt deservite acum de către operatorul SC Urban, această creștere este de minimum 20 la sută. Adică de la 1,8 lei pentru mc de apă, cît plătim în acest moment, la 2,5 lei (mai mult de 20 de procente) cît sînt obligați să plătească locuitorii din Țăndărei. Pentru că, am uitat să vă precizăm, o dată cu preluarea serviciilor de apă, canal și epurare, RAJA impune și o nouă politică de contracte după principiul: «Vrei apă, plătești cît vrem noi. Nu plătești, îți sigilăm robinetul».
Să încercăm să privim însă dincolo de buzunarele proprii, către cel public. A doua mare problemă a preluării o reprezintă datoria istorică a SC Urban către Amonil. Cifrată undeva în jurul sumei de 14 milioane de lei noi, această datorie reprezintă o piatră de moară pe care nicio societate, oricît de interesată ar fi de extindere, nu și-o poate agăța de gît. Prin urmare, este evident că RAJA va încerca să evite preluarea datoriilor, iar acestea vor continua să atîrne, ca și pînă acum, de gîtul contribuabililor. O altă necunoscută pe care autoritățile o păstrează într-un con de umbră o reprezintă viitoarea stație de tratare a apei din Slobozia. Potrivit ultimelor informații vehiculate la nivelul autorităților, procedurile de licitație se află în plină desfășurare, stația reprezentînd pentru SC Urban garanția furnizării în 2011 a unei ape potabile la nivelul orașului. Ce se va întîmpla în cazul în care RAJA preia sistemul de apă, în condițiile în care pentru această stație de tratare au fost alocați bani din bugetul local? Nimeni nu știe! Și șirul întrebărilor ar putea continua... Ne vom opri însă aici pentru a face loc declarațiilor oficiale. Nu înainte însă de a preciza că singurul cîștigător cert al unei eventuale preluări a SC Urban este chiar primarul Gabi Ionașcu, care se poate degreva în acest fel de toate responsabilitățile legate de apă și poate candida mai curat decît un sugar proaspăt schimbat pentru un nou mandat de primar.

ADI Slobozia vine prea tîrziu
Nu putem avea o o imagine globală a situației existente la nivelul serviciilor de apă, canal, epurare de la nivelul Sloboziei fără a aminti de cea mai nouă idee a administrației locale, respectiv aceea de a înființa o Asociație de Dezvoltare Intercomunitară pentru dezvoltarea infrastructurii aferente acestor servicii. Potrivit administrației locale, «proiectul a demarat acum 3 ani și are drept scop realizarea în comun a proiectelor de dezvoltare a infrastructurii aferente serviciilor pe baza strategiei de dezvoltare la nivelul unităților administrativ teritoriale membre și furnizarea în comun a acestor servicii». Practic însă, acest proiect a rămas uitat în sertarele administrației locale pînă anul trecut, cînd la solicitarea primarului Gabi Ionașcu, în ședința AGA a SC Urban din 12 noiembrie, consiliul local a aprobat o majorare de capital de 1000 de lei pentru dezvoltarea unor proiecte comune. La acel moment Gabi Ionașcu declara că viitorul sistemului periurban de alimentare cu apă depinde de fondurile structurale europene care ar putea fi accesate pînă în 2013: «Trebuie să ne gîndim că banii vor rămîne în dreptul Ialomiței pînă în 2013. După aceea nimeni nu ne va mai aștepta. De aceea, trebuie să utilizăm zona periurbană pe care am creat-o pentru a încerca accesarea acestor fonduri europene și a le folosi în sprijinul nostru». Imediat după Anul Nou însă, același edil precizează într-un comunicat de presă remis redacției că «datorită conjuncturii nefavorabile creată de situația economică a operatorului serviciilor de apă și canalizare în municipiul Slobozia nu s-au putut absorbi fonduri structurale pentru dezvoltarea unor proiecte de infrastructură hidroedilitară».
Altfel spus, ADI Periurbană Slobozia a reprezentat ultima încercare a administrației locale de a păstra monopolul asupra serviciilor de apă și canalizare în zonă. Pînă acum!

RAJA poate oferi apă potabilă Sloboziei. Pentru a nu reduce informațiile oferite opiniei publice locale la «simple speculații de ziar» am solicitat RAJA Constanța un punct de vedere privitor la intențiile viitoare ale societății, precum și precizări privind întîlnirea de la sfîrșitul anului trecut cu autoritățile locale. Deși nu au confirmat negru pe alb existența unor negocieri preliminare, reprezentanții RAJA Constanța nici nu le-au infirmat. Și, mai mult decît atît, în infomarea trimisă redacției au precizat explicit atît posibila manieră de preluare a SC Urban, cît și faptul că, după preluare, societatea va putea furniza orașului APĂ POTABILĂ: «SC RAJA SA Constanța este un operator regional puternic la nivel național, ce-și desfășoară activitatea în 110 localități din județele Constanța, Ialomița, Călărași, Ilfov și Dîmbovița, operator ce se află în plin proces de extindere și în alte județe. Pentru a putea beneficia de servicii de alimentare cu apă și de canalizare performante, conform normativelor legale în vigoare și pentru a putea accesa fonduri europene, unitățile administrative teritoriale trebuie să fie membre în asociații de dezvoltare intercomunitară, constituite potrivit HG nr 855/2008 și Legea 215/2001, modificată. Numai prin aderarea la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Constanța (ADI), SC RAJA SA va putea asigura municipiului Slobozia o strategie de dezvoltare și modernizare a sistemului de alimentare cu apă și de canalizare aparte, beneficiind astfel atît de fonduri proprii ale operatorului, cît și de fonduri europene. Garanția implementarii cu succes a fondurilor europene este experiența pe care SC RAJA SA Constanța o are în accesarea, gestionarea și finalizarea programelor europene derulate pînă acum. Prin preluarea serviciilor de furnizare apă potabilă și canalizare SC RAJA SA Constanța va putea să rezolve problema potabilității apei din orașul Slobozia și implicit conformarea la directivele Uniunii Europene privind calitatea apei potabile și a apelor uzate». QED!

Primarul Ionașcu recunoaște că «apele sînt tulburi». Ceea ce n-am reușit vreme de un an și mai bine, reușim astăzi în premieră. Solicitat să facă precizări cu privire la intențiile RAJA Constanța de preluare a SC Urban, primarul Gabi Ionașcu s-a întrecut pe sine și recunoaște că, la Slobozia, «apele sunt tulburi». O declarație în premieră, de o sinceritate neforțată, pe care o apreciem ca atare și o reproducem integral: «Periodic apare această preocupare și consider că este preocuparea „unor interesați“, gest menit să intoxice opinia publică sau posibil să facă unele servicii celor interesați. Dacă va exista o astfel de intenție din partea noastră aceasta va fi făcută publică declarînd, bineînțeles, și oportunitatea unei astfel de decizii. Consider că prin prezenta intervenție se va pune capăt oricăror păreri, opinii sau zvonuri menite să „tulbure apele“ și așa tulburate de situația actuală. Cetățenii noștri trebuie să aibă încredere în administrația publică pentru că aceasta slujește interesului public local și nu așa cum probabil „unii interesați“ o fac».

Urban moare, dar nu se lasă preluat. Cea mai interesantă dintre declarațiile publice declanșate de întrebările noastre rămîne cea a directorului SC Urban, Valentin Cilibeanu. Director al unei societăți care are conturile blocate de 5 ani, a înregistrat pierderi de peste 50 milioane de lei în prima jumătate a anului 2010 și furnizează servicii sub standardul cerut de comunitate, acesta a negat și el, firesc, orice informație legată de existența unor negocieri preliminare privind preluarea societății de către RAJA Constanța. A făcut însă o precizare demnă de toată atenția: «Nu am competența să discut despre eventuala preluare a societății. Competența într-o astfel de situație aparține proprietarului, respectiv Consiliul Local Slobozia». Un Consiliu Local cu care SC Urban are semnat un contract valabil pentru încă patru ani și care se va reuni, cel mai probabil, la finele lunii februarie, cînd este prognozată a avea loc o nouă ședința AGA a SC Urban. La acel moment, ca în fiecare an, conducerea SC Urban va face noi precizări legate de situația financiară a societății, precum și de soluțiile care urmează a fi adoptate în decursul acestui an pentru a grăbi eforturile de potabilizare a apei furnizată populației. Reamintim că la acest moment există întîrzieri semnificative în procesul de înlocuire a țevilor uzate din rețeaua de apă a orașului, numărul kilometrilor de conducte înlocuite nedepășind cifra 10.

Dosarul lui Ionașcu, imersiune în adîncuri: DNA Slobozia rescrie istoria penală a apei. Vă mai amintiți de cele nouă volume de dosar penal, scrise doar pentru sursa de alimentare cu apă a municipiului Slobozia? Da, maldărul acela de dosare, ce compuneau acuzația penală pentru «abuz» și «neglijență în serviciu» ale primarului Gabi Ionașcu? Ei bine, dosarul despre care facem vorbire nu s-a «scufundat», dar ar urma să intre la apă printr-o metodă clasică.
Pe scurt, la sfîrșitul anului 2009, la cîteva luni de la intrarea în exploatare a sursei de apă subterană, problema calității apei furnizate slobozenilor devenea subiectul unui dosar penal întocmit de IPJ Ialomița. După cercetări amănunțite și analize regulate ale apei de la robinete, polițiștii aveau să-și atingă limita de competență trimițînd dosarul constituit spre soluționarea procurorilor Direcției Naționale Aticorupție. La acel moment, potrivit informațiilor deținute de noi, obiectul dosarului întocmit de Poliție era primarul Gabi Ionașcu, acuzația reținută în sarcina edilului fiind aceea de «abuz» și «neglijență în serviciu». Prejudiciul stabilit de polițiștii ialomițeni depășea un milion de euro, motiv pentru care competența de soluționare a trecut din sarcina Poliției în curtea DNA...
De atunci a trecut un an, iar despre «dosarul apei» de la Slobozia nu s-a mai spus nimic. Cu atît mai mult cu cît ancheta s-a desfășurat la DNA București, instituție abilitată să soluționeze astfel de cauze. Doar că, recent, surse apropiate DNA Slobozia ne-au informat cu privire la o posibilă «reîntoarcere» a dosarului pe meleaguri slobozene, acesta actual aflîndu-se în cercetarea procurorului șef Dumitru Cristudor. Confirmarea oficială a acestor aspecte nu am obținut-o, întrucît solicitînd acest aspect șefului DNA, domnia sa și-a exprimat intenția de a nu discuta despre obiectul muncii sale... Iar asta nu era tot. Sursele noastre bine informate susțin că «dosarul apei» de la Slobozia ar fi fost divizat în mai multe dosare, prejudiciul fiind, astfel, la rîndu-i împărțit pe mai multe capitole. Singura explicație logică a acestor aspecte aparține tot surselor noastre care susțin că o dată prejudiciul de un milion de euro divizat, competența de soluționare revine DNA Slobozia...

13 Ianuarie 2011, 03:38 (13906 vizualizări - 3 comentarii)

Citiți și:
Centrul Zonal al RAJA devine realitate
RAJA Constanța vrea să aducă apă potabilă la Slobozia!
Apa mizerabilă și scandalul etern Ionașcu-RAJA

Comentariile cititorilor:


Pentru CJI:
(14 Ianuarie 2011, 06:49)
Foarte bine au facut cei de la CL Slobozia ca s-au retras din ADI,pentru ca la VIVANII,cetatenii din Slobozia platesc doar 3,6 ron+TVA la gunoi.Asta da protectie sociala,nu ca la Tandarei 7 ron+TVA.Iar daca s-au luat 70 milioane euro,unde sunt,ca aceasta rampa de gunoi nu face nici 100.000 ron sau a fost facuta cu licitatii a caror costuti sunt marca Neculaiciuc??(un surub 500 ron)
C.J.I:
(13 Ianuarie 2011, 23:15)
pt.Anton:CJI a facut toate demersurile pentru accesarea a 70 milioane euro ,insa CL Slobozia a blocat totul retregrindu-se din ADI ,vexing hot.CL Slobozia din 2009.
Anton:
(13 Ianuarie 2011, 05:32)
Mafie la nivel inalt.Golirea buzunarelor cetatenilor,prin nesimtire.Daca stai sau nu in aprtament,ai de plata cel putin 100 ron,pierderile RAJA.Sa nu mai vorbim de ADI ECO 2009 Tandarei.Vivani ne taxa cu 5 ron+TVA/persoana,iar de cand au infiintat ADI ECO 2009,platim 7 ron+TVA/persoana.Daca preia RAJA si Slobozia,sa vedeti ce facturi vor veni.Rusine CJI,nu ati fost in stare sa faceti o societate de apa,canal,salubrizare la nivel judetean.Veti fi taxat ca atare de electorat.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
09 Aug 2020
327 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(426 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(195 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(153 vizualizări - 0 comentarii)


9

Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(162 vizualizări - 0 comentarii)


10

Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(128 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA Constanța: Avarie în localitatea Dridu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare, de pe strada Lăcrămioarei, din localitatea Dridu/Ialomița, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercduri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:45
(146 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 784 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 784, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 13:05
(247 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 37 de candidați au obținut definitivatul

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este de 53,62%. Astfel, din totalul de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 21:20
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 773 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 773, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 13:05
(258 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Miercuri dimineață, 5 august a.c., în jurul orei 2,30, polițiștii din Fetești au oprit pentru control, pe raza municipiului Fetești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. Șoferul a refuzat în ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 11:20
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Miloșești a fost scos din fântâna în care s-a aruncat cu intenția de a se sinucide. Gestul său a fost observat de câțiva localnici, care i-au sărit în ajutor. Totuși ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 20:30
(463 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

4 August 2020, 19:15


Bărbat din Movilița, reținut de polițiști pentru furturi din autoturisme

În cursul zilei de luni, 3 august a.c., polițiștii din Urziceni au pus în executare 3 mandate de aducere, în baza cărora au reușit identificarea unui tânăr de 25 de ani, căutat pentru comiterea infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:20
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Agresată de concubinul său

Un bărbat, de 39 de ani, s-a ales cu un dosar penal după ce și-a agresat concubina, o femeie de 48 de ani. Cei doi locuiau în localitatea Movilița, iar în cursul zilei de luni, 3 august a.c., în urma unui ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:15
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: La volan sub influența alcoolului

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal unui bărbat, de 42 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, întrucât acesta s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Luni, 3 august a.c., la orele ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 768 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 768, cu 20 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 13:10
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Muniție de război, descoperită la fier vechi

Peste 50 de cartușe de infanterie au fost descoperite la Alexeni. Muniția, provenită din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, a fost găsită în depozitul unui centru de colectare a fierului vechi din ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:45
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Alexeni și Fierbinți-Târg

Un incendiu violent a cuprins în dimineața zilei de luni, 3 august a.c., în jurul orei 9,00, o locuință din comuna Alexeni. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul Urziceni ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:35
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 2 august a.c., în jurul orelor 22,30, polițiștii din Amara au observat pe un drum neiluminat din extravilanul localității o autoutilitară al cărei șofer, în momentul efectuării semnalelor de oprire ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:55
(254 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: 22 de permise reținute, amenzi de peste 187000 de lei

În perioada 1-3 august a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, la sfârșitul de ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:50
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 748 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 748, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:15
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 744 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 744, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2020, 13:10
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 742 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 742, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

1 August 2020, 13:10
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Auto sh în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 4 august 2020 @@alegeri covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Linux în Salvați Conacul «Ioan Chiroiu»! Exjucator în Galben-albaștrii, cu un picior în Liga a II-a A în Salvați Conacul «Ioan Chiroiu»! jos cu hahalerele din CJ IL în Luminița Barcari candidează pentru șefia Consiliului Județean Ialomița Da cu virgulă în Moștenirea administrației Moraru Vali dar nu ala. în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei @alegeri covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Nae în Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare Luminita în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei 000 în Alexandru Stoica se întoarce la PSD Alegeri Covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Erdocana în Moștenirea administrației Moraru Ionita Bogdan în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților Alegator în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Alegator în Moștenirea administrației Moraru Luigi în Valeriu Roșca a revenit în funcția de director al DADP Slobozia ALT AMAREAN în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Moraru în Moștenirea administrației Moraru
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...