Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Urban a murit. Trăiască...Urban!

Societatea de furnizare a apei, «oaia neagră» a administrației locale

Urban a murit. Trăiască...Urban!

De aproape 20 de ani, prin luna februarie, conducerea SC Urban emite și prezintă Adunării Generale a Acționarilor (consilierii locali ai Consiliului Municipal Slobozia) un raport anual privind activitatea firmei. Și tot de aproape 20 de ani, raportul este catastrofal, iar consilierii locali cer cu vehemență măsuri drastice și imediate pentru redresarea societății. Anul acesta, raportul a fost prezentat Consiliului Local într-o zi de joi, 24 februarie. Iar concluziile vă aparțin!

Urban a produs cu 25 la sută mai puțin decît anul trecut
Potrivit raportului prezentat Consiliului Local, rezultatele financiare brute ale SC Urban în anul 2010 sînt mai mici cu 25,5% față de anul precedent. Declinul se datorează în principal scăderii producției realizate, dar și cheltuielilor generate de pierderile din rețea și de remedierea avariilor apărute pe parcursul anului.
Pierderi la activitatea de bază. Cosmetizat cu minuțiozitate, raportul prezentat în cadrul Adunării Generale a Acționarilor SC Urban nu poate ascunde evidența. Potrivit datelor prezentate «la activitatea de bază, apă, canal, epurare, societatea înregistrează o pierdere de -118604 lei, din care doar la activitatea apă pierderea este de -335576 lei, pierderea fiind diminuată de rezultatul favorabil la activitatea canal și din rezultatul din alte prestări». Citatul prezentat este doar unul dintre zecile de exemple prin care SC Urban încearcă să-și ascundă pierderile. Iată un altul, la fel de relevant: «Rezultatul financiar pozitiv pe total societate se datorează facturării penalităților în luna decembrie, conform reglementărilor în vigoare, în sumă totatlă de 1234857 de lei». Altfel spus, deși are pierderi pe toată linia, SC Urban a ieșit pe plus pentru că a reușit, ca în fiecare an, să-și cosmetizeze rapoartele. Singura realizare notabilă a conducerii SC Urban în ultimii ani o reprezintă reducerea datoriilor și creanțelor toale ale societății, de la 9,2 milioane la 3,3 milioane de lei.
Această reușită este umbrită însă de pierderile de apă, lipsa unei politici coerente de recuperare a creanțelor, precum și de eșecul furnizării unei apei potabile din sursa subterană de apă a orașului. În ciuda evidențelor însă (și total depășiți de situație!), consilierii locali au decis să acorde în continuare credit necondiționat conducerii SC Urban, lăsînd la latitudinea conducerii acestei societăți măsurile care se impun pentru rentabilizarea firmei.

Ionașcu, bolnav de RAJAtită: «Societatea este supusă unor presiuni externe!»
La ședinta AGA de joi a fost prezent și primarul Gabi Ionașcu. Acesta a reiterat principalele declarații publice legate de presiunile la care este supusă administrația și SC Urban, a înfierat proletar presa locală și centrală susținînd că «informațiile vehiculate pe tema apei au condus la scăderea încasărilor societății» și a sfîrșit apoteotic prezentînd un scenariu științifico-fantastic legat de presiunile la care este supus pentru a ceda SC Urban rechinilor de pe piața națională de profil.
«Evident, societatea este supusă și unor presiuni externe! (...) Și apropo de această presiune externă, vă informez că într-un ziar de Constanța apare un articol în care sînt acuzat că firma mea ar fi implicată într-un furt de cereale. Iar alături de numele meu apare și numele domnului Cilibeanu. Foarte interesant! Și o dovadă că unii oameni sînt interesați de promovarea unei imagini false legate de noi. Dragi, colegi (...) evident că nu mi-aș dori niciodată ca operatorul nostru să ajungă sub talpa altuia (...) și să fim privați de anumite drepturi pe care noi ni le-am rezervat în dreptul nostru vizavi de anumite servicii pe care SC Urban le furnizează. (...) Și mă refer aici și la dreptul de a stabili prețul apei. Situația financiară depinde, evident, și de deciziile pe care dumneavoastră le luați. Eu am convingerea că veți lua cele mai înțelepte decizii» a declarat edilul înainte de a părăsi sala sub pretextul unor treburi administrative care nu suferă amînare.
Curioși, am încercat să verificăm informațiile publice colportate de Gabi Ionașcu în Consiliul Local. Și, evident, am descoperit că sînt numai parțial adevărate. Într-adevăr, numele primarului Gabi Ionașcu a apărut într-un articol publicat de ziarul constănțean Replica. Dar nominalizarea lui n-a fost decît o eroare de tipar, asumată de către ziar și recunoscută ca atare. Prin urmare, tragem concluzia logică că primarul muncipiului Slobozia a ascultat mult, în tinerețea sa revoluționară, Radio Erevan. De unde a aflat, ca noi toți de altfel, că la întrebarea: «Cînd va da primarul Gabi Ionașcu slobozenilor apă potabilă?», raspunsul corect este: «Primarul Gabi Ionașcu nu o va da, ci o va lua! Și nu este vorba despre apă potabilă, ci de apă menajeră!».

Deși datorăm peste 8,4 milioane lei: Urban nu ne poate debranșa individual pînă în 2012
Una dintre principalele probleme abordate în cadrul AGA de joi, 24 februarie 2011, a fost cea a recuperării creanțelor SC Urban. În valoare de peste 13,9 milioane lei noi, creanțele neîncasate ale SC Urban reprezintă în acest moment cea mai mare provocare a conducerii societății. Din păcate, din acest total, peste 8,4 milioane lei reprezintă datorii restante ale populației, iar SC Urban nu poate face nimic pentru recuperarea lor.
Doar 67 de rău-platnici debranșați într-un an. SC Urban are datorii de 17,3 milioane lei și creanțe de 13,9 milioane. Din păcate, faptul că are de încasat de la populație și agenții economici atît de mulți bani nu ajută la nimic. În cazul debitelor restante ale populației, după cum singur recunoaște directorul societății, Valentin Cilibeanu, aceasta va putea fi obligată să plătească abia în 2012, după finalizarea procesului de branșare individuală. În cea mai optimistă dintre variante, acest proces va fi finalizat undeva la sfîrșitul anului 2012, cînd SC Urban speră să finalizeze lucrările legate de branșarea individuală a beneficiarilor.
Pînă atunci, singurele soluții pentru recuperarea debitelor rămîn somațiile, reeșalonările la plată, acționarea în instanță și angajamentele de plată. Din păcate, aceste soluții au un grad scăzut de eficiență. O informare statistică furnizată de SC Urban în acest sens este relevantă: numărul rău-platnicilor debranșați în 2010 pentru că nu și-au respectat obligația de a plăti pentru serviciile primite este de numai 67.
Nici în celelalte situații SC Urban nu stă mai bine. La acest moment s-au acționat în instanță pentru recuperarea creanțelor 254 de persoane fizice, 35 de asociații și 13 agenți economici. Deși cifrele par impresionante, sumele recuperate în mod real sînt mici și nu reprezintă decît victorii izolate care nu asigură o alimentare constantă a bugetului SC Urban.

Amara, sacrificată pe altarul rentabilității Urban
Independent a informat încă de numărul trecut al publicației că SC Urban datorează Administrației Bazinale de Apă Buzău-Ialomița peste 1 milion lei pentru exploatarea apei din sursa subterană. Pentru neplata timp de trei ani a debitelor, Apele Române au obținut un titlu executoriu pe care amenință că îl va pune în aplicare. În cadrul ședinței, SC Urban a condiționat plata acestei sume de stingerea creanțelor principalului debitor al societății, Consiliul Local Amara.
Pentru Urban-cu ocaua mare, pentru Amara-cu ocaua mică. La începutul lunii februarie a anului în curs, Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomița anunța demararea procedurii de insolvență a SC Urban pentru o datorie de 1,2 milioane lei. Suma reprezintă contravaloarea taxei de exploatare a unei surse de apă subterană, taxă care nu a mai fost plătită din 2007. Pentru a scăpa de acestă datorie, Urban a propus Administrației Bazinale de Apă Buzău-Ialomița, în cadrul a două întîlniri desfășurare în 2 și 17 februarie, cesionarea creanțelor Consiliului Local Amara, în valoare de 927945 lei, precum și a datoriilor populației, în valoare de aproximativ 200000 de lei. Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomița a respins această propunere și a acordat un termen de grație de un an pentru plata datoriilor.
În cadrul ședințe AGA de joi, directorul SC Urban Valentin Cilibeanu a precizat că nu poate plăti aceste debite în mai puțin de trei ani. Mai mult, a precizat directorul SC Urban, plata debitelor restante către Apele Rămîne este condiționată de obligarea Consiliului Local Amara la plata eșalonată, pe o perioadă de 4 ani, a debitelor restante către SC Urban.
«Recunoaștem aceste debite, deși ele reprezintă datorii istorice și pierderi înregistrate pe rețea în perioada în care apa furnizată de SC Urban către Amara se scurgea undeva în pămînt. Suma este însă prea mare pentru a putea fi plătită într-un termen așa de scurt. Prin urmare, vă solicităm să aprobați o perioadă de rambursare de 5 ani, la valoarea de 10000 lei lunar» a cerut în cadrul ședinței viceprimarul orașului Amara, Gheorghe Soholodeanu. Solicitarea a fost respinsă de plenul AGA, urmînd ca orașului Amara să i se fixeze termenul și condițiile de rambursare a debitului în funcție de negocierile cu Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomița.

8 Martie 2011, 09:40 (6341 vizualizări - 4 comentarii)

Citiți și:
Amonil refuză reeșalonarea datoriilor Urban!
Slobozenii au de dat 9 milioane lei la Urban!
Slobozia: Amonil vrea să preia Urban!
Apa mizerabilă și scandalul etern Ionașcu-RAJA

Comentariile cititorilor:


ironic:
(11 Martie 2011, 09:06)
domnule"apa plata pe mese"apa din sticlele domnilor,e apa de la robinet!iar peturile de pe masa sint din acelea adunate de pe marginea strazilor!reciclare,domnule,reciclare!
..:
(11 Martie 2011, 08:33)
La toti din conducerea primariei si prefecturii o urare ...sta-v-ar in gat apa care o beti din leafa aia enorma .
Apă plată pe mese:
(11 Martie 2011, 07:50)
Dacă ăștia (Cilibeanu, Ionașcu & compania) tot susțin în sus și în jos că apa e potabilă, de ce au apă plată pe mesele lor? Să bea apă d-asta, cu care îmbolnăvesc zilnic atâția oameni!
adrian ialomiteanul:
(10 Martie 2011, 15:39)
Daca URBAN a fost si este oaia neagra a orasului poate ne explica si noua cineva cum se face ca incompetentii de la URBAN lucreaza acum in Primarie ? Nu cumva au lucrat ptr. politicienii din Primarie iar acestia s-au revansat ?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 15 Aug 2020
386 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august a.c., între localitățile Movila și Fetești. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Printre ...[citește_toată_știrea]

15 August 2020, 11:00
(380 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor

Joi, 13 august a.c., polițiștii din Slobozia au organizat o razie de amploare cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale pe raza orașului. Astfel, au fost controlate 333 de autovehicule și legitimate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:30
(162 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Alături de oameni... pentru oameni»

Protopopiatul Urziceni continuă și în acest an programul social, lansat în urmă cu 11 ani, «Alături de oameni... pentru oameni». Astfel, joi, 13 august a.c., preoții din zona Urziceniului au donat bunuri ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:25
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Transporta ilegal peste 2 tone de roșii

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic transportând peste 2 tone de roșii, fără a avea documente de proveniență a mărfii. În valoare de peste 2300 de lei, întreaga cantitate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în zona Cartierului Buliga din Fetești

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Călarași din orașul Fetești, RAJA Constanța a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:15
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(237 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(157 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(124 vizualizări - 0 comentarii)


10

Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(137 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(203 vizualizări - 2 comentarii)


13

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(545 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(636 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mecanic în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Cetatean sincer în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Gica în Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean Relu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 cetatean în Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști cetatean în Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor Cunostinta în Fotografii care NU au făcut istorie Potorist în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Io în Fotografii care NU au făcut istorie vasile în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Viitor ancorat in Trecut în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro M&M's în Fotografii care NU au făcut istorie garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 august 2020 Benoit în Unirea Slobozia a promovat în «B» Gigel în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia lovrin în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...