Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dr Filip amenință cu judecata Prefectura și Consiliul Județean!

Hospital Clinic devine calvarul autorităților

Dr Filip amenință cu judecata Prefectura și Consiliul Județean!

După ce la începutul săptămînii precedente dr Filip a reușit performanța de a intra cu forța în incinta Spitalului Orășenesc Țăndărei, în urmă cu cîteva zile s-a consumat un nou episod din telenovela turnată în orașul primarului Vasile Sava. De această dată, pretențiile dr Filip au crescut, războiul documentelor mutîndu-se strategic la județ, acolo unde prefectul Teculescu este amenințat că va fi obligat să plătească 5 milioane de euro drept despăguburi! În cazul președintelui Consiliului Județean Ialomița, dr Filip a găsit de cuviință doar să aducă niscaiva jigniri gratuite și scrise, catalogîndu-l pe Ciupercă drept «un circar de modă veche»...

Hotărîrile Consiliului Local Țăndărei sînt ilegale
Depășită de situația asocierii în participațiune cu dr Filip, administrația locală din Țăndărei așteaptă... ploaia. Cum ploaia a avenit și avînd un contract de asociere în participațiune imposibil de reziliat, Primăria Țăndărei s-a văzut pusă în situația de a vedea cu proprii ochi efectele dezastruoase ale unei asocieri păguboase și iresponsabile pentru comunitate.
Necazurile la Țăndărei au început o dată cu decizia de reprofilare a Spitalului din localitate în «Cămin pentru persoane vîrstnice». Refuzînd să pună în aplicare decizia ministerială ce lăsa fără asistență medicală peste 38000 oameni din Țăndărei și împrejurimi, primarul Vasile Sava a căutat soluții pentru a evita închiderea unității spitalicești. Iar în ajutor i-a sărit Hospital Clinic, o firmă din București condusă de neurochirurgul Filip. Crezînd că salvarea Spitalului se află în mîinile medicului bucureștean și fără a căuta o soluție de rezervă, primarul și consilierii locali au decis o asociere în participațiune perfect păguboasă. Așa a ajuns doctorul Filip să fie deținătorul de drept al Spitalului Orășenesc Țăndărei, cu tot cu patrimoniul instituției!
Iar pentru ca asocierea să fie posibilă, Consiliul Local s-a întrunit în ședințe-fulger unde s-au pus pe adoptat hotărîri care mai de care mai pe lîngă lege. În tot acest timp, autoritățile județene au vegheat cu bună știință la neghiobia autorităților locale fără a avea o poziție oficială cu privire la preluarea Spitalului din localitate. Așa că, de la apariția listei negre a spitalelor desființate, Consiliul Local Țăndărei a tot centrat și dat cu capu’ pînă s-a împiedicat și și-a rupt gîtu’. Ne scuzați de expresie.
O primă hotărîre a executivului local a fost aceea privind aprobarea unor măsuri de management la Spitalul Orășenesc Țăndărei, act ce a constatat încetarea temporară a activității la Spitalului Orășenesc Țăndărei, începînd cu data de 1 aprilie 2011. Deși aparent legală, Hotărîrea 35, căci despre aceasta este vorba, a fost adoptată în data de 13 aprilie 2011. Observația aparține prefectului județului Ialomița, Mădălin Teculescu care a primit pentru avizare hotărîrile Consiliului Local Țăndărei.
«Dat fiind faptul că Hotărîrea Consiliului Local Țăndărei nr. 35, din 13.04.2011, a fost adoptată în 13.04.2011, conform principiului neretroactivității, aceasta nu poate produce efecte începînd cu data de 1 aprilie 2011. Avînd în vedere această situație, urmează să procedați la reanalizarea Hotărîrii Consiliului Local în vederea revocării» și-a motivat avizul de nelegalitate prefectul Teculescu în data de 23 iunie 2011.
Inutil să mai precizăm că prevederile legale ce privesc administrația publică locală au fost flagrant încălcate. Astfel, «hotărîrile cu caracter normativ devin obligatorii și produc efecte de la data aducerii lor la cunoștință publică, iar cele individuale de la data comunicării. Aducerea la cunoștința publică a hotărîrilor cu caracter normativ se face în termen de 5 zile de la data comunicării oficiale către prefect» se mai arată în legislația administrativă. La Țăndărei însă, hotărîrea de Consiliu Local a fost adoptată în data de 13 aprilie și trebuia să producă efecte retroactiv, începînd cu 1 aprilie. Ilegalitatea administrativă de la Țăndărei a fost taxată de prefectul Teculescu ce nu a avizat actul executivului din Țăndărei.
Iar asta nu e tot. Aceeași soartă a avut-o și hotărîrea de asociere în participațiune a unității administrativ teritoriale Țăndărei și Spitalul Orășenesc cu Hospital Clinic. Controversata hotărîre a fost adoptată în data de 17 mai 2011, în aceeași zi fiind semnat și contractul de asociere în participațiune. La o lună de la decizia consilierilor locali, prefectul Teculescu a rezoluționat negativ legalitatea hotărîrii Consiliului Local Țăndărei. Astfel, Teculescu susține că «Statul, județul și comuna nu pot avea calitatea de comercianți», potrivit legislației în vigoare. Mai mult, «bunurile din domeniul public și privat nu pot fi folosite gratuit de o societate comercială privată» argumentează același prefect.
Acestea fiind spuse, iar cele două hotărîri neprimind avizul de legalitate al prefectului județului, cel puțin la nivel teoretic contractul se reziliază de drept. Dar cum dreptatea la Țăndărei se face cu lacăte sparte și uși tăiate, doctorul Filip contraatacă...

Daune de 5 milioane de euro. În ciuda încălcării legislației într-un mod aproape ireal, doctorul Filip susține că deține un contract de atribuire a Spitalului Țăndărei. Mai mult, medicul acuză autoritățile locale și, mai nou, județene, despre faptul că nu i-au permis accesul în incinta unității sanitare, fiindu-i astfel îngrădit dreptul de a-și exercita sarcinile trasate de contractul de asociere în participațiune. Și cum Primăria Țăndărei tace și ridică din umeri, invocînd mai nou neavizarea hotărîrilor de Consiliu Local de către prefectul Teculescu, Filip și-a stabilit un nou țel: acționarea în judecată a Prefecturii Ialomița. «Vă solicit și vă pun în vedere ca în termen de 5 zile să ne puneți la dispoziție toate demersurile și documentele pe care le-ați înaintat instituțiilor abilitate respectiv Ministerului Sănătății și Guvernului României» ordonă doctorul Filip prefectului Teculescu într-o adresă remisă Prefecturii Ialomița. Dr Filip acuză direct prefectul județului despre faptul că nu și-a îndeplinit obligația de a realiza demersurile «obligatorii și legale» pentru ca asocierea cu Consiliul Local Țăndărei să-și atingă obiectivele. «Nu cunoaștem ce demersuri ați făcut, dar credem că nu v-ați achitat de obligațiile legale din moment ce Ministerul Sănătății nu ne-a eliberat autorizația de funcționare. Pentru a rezolva pe cale amiabilă această situație vă notificăm și vă punem în vedere să ne prezentați documentele. În cazul în care nu veți da curs acestei notificări, ne vedem nevoiți să ne apărăm drepturile în instanță, prin cererea pe care o vom înainta vom solicita cu titlu de daune 5 milioane de euro, la care se vor adăuga începînd din 25 iunie 2011 și suma de 5000 euro pentru fiecare zi de întîrziere» sună halucinant solicitarea doctorului Filip. Evident, reacția survine ca urmare a deciziilor prefecturale de neavizare legislativă a hotărîrilor Consiliului Local Țăndărei.

Dr Filip despre președintele Consiliului Județean, Silvian Ciupercă: «Am știut de la început că sînteți un circar» Prefectura Ialomița nu este singura instituție intrată în vizorul războinicului doctor Filip. Vineri, 24 iunie, medicul a transmis o adresă Consiliului Județean Ialomița ce pare mai degrabă un fragment dintr-o veritabilă comedie. Astfel, domnia sa debutează furtunos cu un reproș la adresa președintelui Silvian Ciupercă, continuă cu jigniri impertinente, obraznice și grosolane, și sfîrșește apoteotic cu amenințări. «Vă facem cunoscut faptul că în data de 17 mai ați fost prezent la semnarea contractului de asociațiune între noi și Consiliul Local Țăndărei, afirmînd că documentul este beton, este făcut de șapte juriști, iar dvs sînteți de acord cu ei. Ați afirmat că susțineți 100% acest contract și vă veți implica direct. În prezent, am înțeles că faceți presiuni să nu ni se elibereze autorizații, să nu ni se elibereze documentele de la fostul spital, într-un cuvînt ne împiedicați să realizăm obiectivele din contract» susține în scris medicul Filip Tițian cu referire la președintele Silvian Ciupercă. Așadar, medicul Filip, acuză autoritățile județene de reacredință în susținerea demersurilor de autorizare a desfășurării ativității spitalicești la Țăndărei. «Am știut de la început că sînteți un circar după felul în care erați îmbrăcat, un clovn după costumul cu dungi cu care erați îmbrăcat și vă dădeați interesant, beton. Nu vreau să cred că sînteți un mincinos, o hahaleră, un iresponsabil și un incompetent» sînt doar cîteva dintre rîndurile adresate de șeful Hospital Clinic, dr Filip, președintelui Silvian Ciupercă.

Cine n-are Filip să nu-și cumpere. Doctorul Filip s-a mutat la Țăndărei. S-a mutat cu sediul firmei fix în curtea Spitalului Orășenesc. Suține că are angajați și că vrea să desfășoare activități medicale. Practic însă, medicul Filip are un scop clar și precis. Miza în războiul de la Țăndărei este aparatura medicală. Surse apropiate administrației din Țăndărei susțin că dr Filip urmărește să «ușureze» instituția medicală de aparatura de ultimă generație. În acest sens, doctorul s-ar fi prezentat săptămîna precedentă la Primăria Țăndărei invocînd faptul că are drept de folosință asupra aparaturii, motiv pentru care trebuie să o utilizeze. Și cum Spitalul de la Țăndărei nu se poate redeschide, oportun pentru medicul bucureștean este să transporte aparatura la București. Că doar, deh, Contractul de asociere în participațiune nu scrie unde să se manifeste dreptul de folosință!

Centrul multifuncțional, ultima speranță. După ce a decis reprofilarea Spitalului din Țăndărei, același Minister al Sănătății reglementează o nouă legislație ce permite înființarea unui centru multifuncțional în localitate. Această din urmă propunere a Ministerului este privită drept colacul de salvare al bolnavilor din Țăndărei. Primarul Vasile Sava agreează soluția și promite înființarea unui centru de sănătate în locul Spitalului. E drept, centrul multifuncțional ar urma să funcționeze în structura Spitalului Județean de Urgență Slobozia, drept o secție exterioară a instituției. Privită drept un succes, decizia de înființare a centrului vine într-o vreme în care Spitalul Orășenesc Țăndărei se află în ditamai litigiul cu dr Filip, iar singura soluție pare să fie instanța de judecată care va decide asupra legalității contractului de asociere în participațiune. În eventualitatea în care contractul nu va putea fi reziliat, prin gara Țăndărei va trece cu siguranță ultimul tren de salvare a Spitalului Orășenesc din localitate.

30 Iunie 2011, 06:14 (8410 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
Aparatura medicală a Spitalului Țăndărei, scoasă la mezat

Comentariile cititorilor:


LEX ET HONOR:
(9 Iulie 2011, 03:14)
Si apropos.Daca nu ma insel in lege,spune ca inainte de incredintarea contractelor de apa,canal,salubritate,se face cu CONSULTAREA POPULATIEI,adica sedinte publice,etc.RAJA a facut sedinta publica dupa ce preluase apa si canalul,iar cu ADI ECO nu s-a facut deloc.Si inca ceva,unde sunt pubelele selective a gunoaielor(hartie,plastic si metal)De ce Garda de mediu nu le da amenzi??Sunt fonduri Phare si Euro.
LEX ET HONOR:
(9 Iulie 2011, 02:54)
Niciodata nu am scris neprobat.Solicitati Primariei datele de incheiere a contractelor si HCL-urile.Sunt informatii cu caracter public.De ce a fost falimentat Apatermo???
Tica:
(8 Iulie 2011, 13:35)
Pai impozitul pe terenuri, cladiri si masini, la nivel local, este stabilit de Consiliul local. Ce poa' sa faca prefectul? Cat despre RAJA si ADI ECO, exista probe?
LEX ET HONOR:
(2 Iulie 2011, 13:32)
De unde sa atie domnul Secretar(ca de la militie nu) si domnul Primar Spiru Haretist,despre principiul neretroactivitatii.Nimeni nu vrea sa vada ca acelasi lucru s-a facut si cu RAJA si ADI ECO.Vedeti si va minunati.Domnul prefect este orb si la aceste aspecte,precum este orb asupra faptului ca Tandarenii platesc taxe si impozite pe cladiri si terenuri mai mari ca la Slobozia.Halal juristi.Ciolanul ii intereseaza si restul nimic.Rusine,rusine,rusine!!!
pyagora:
(30 Iunie 2011, 14:02)
A se verifica situatia spitalului orasenesc din Anina, spital "achizitionat" tot de faimosul dr. filip !
dan:
(30 Iunie 2011, 11:39)
Persoanele care trbuiau să vegheze la legalitatea celor două Hotărâri ale Consiliului local (jurist,secretat,primar)ce fac, nu sunt chemate să dea cu "subsemnatul"?
nike:
(30 Iunie 2011, 10:28)
Pai da, psd-istii au comis-o din nou si acum tot Prefectura, sireaca, trebuie sa rezolve situatia; cum comenteaza ciuperca fapta psd-istilor din Tandarei? Incompetenti, de buna seama!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 23 Iul 2019
139 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(351 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(408 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(383 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(350 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(429 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(428 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(581 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(387 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(402 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(402 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(611 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(554 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(580 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(509 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(493 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(517 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(517 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(495 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1248 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(931 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(808 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(894 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(906 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(911 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(850 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(1009 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1314 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1246 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...