Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dr Filip amenință cu judecata Prefectura și Consiliul Județean!

Hospital Clinic devine calvarul autorităților

Dr Filip amenință cu judecata Prefectura și Consiliul Județean!

După ce la începutul săptămînii precedente dr Filip a reușit performanța de a intra cu forța în incinta Spitalului Orășenesc Țăndărei, în urmă cu cîteva zile s-a consumat un nou episod din telenovela turnată în orașul primarului Vasile Sava. De această dată, pretențiile dr Filip au crescut, războiul documentelor mutîndu-se strategic la județ, acolo unde prefectul Teculescu este amenințat că va fi obligat să plătească 5 milioane de euro drept despăguburi! În cazul președintelui Consiliului Județean Ialomița, dr Filip a găsit de cuviință doar să aducă niscaiva jigniri gratuite și scrise, catalogîndu-l pe Ciupercă drept «un circar de modă veche»...

Hotărîrile Consiliului Local Țăndărei sînt ilegale
Depășită de situația asocierii în participațiune cu dr Filip, administrația locală din Țăndărei așteaptă... ploaia. Cum ploaia a avenit și avînd un contract de asociere în participațiune imposibil de reziliat, Primăria Țăndărei s-a văzut pusă în situația de a vedea cu proprii ochi efectele dezastruoase ale unei asocieri păguboase și iresponsabile pentru comunitate.
Necazurile la Țăndărei au început o dată cu decizia de reprofilare a Spitalului din localitate în «Cămin pentru persoane vîrstnice». Refuzînd să pună în aplicare decizia ministerială ce lăsa fără asistență medicală peste 38000 oameni din Țăndărei și împrejurimi, primarul Vasile Sava a căutat soluții pentru a evita închiderea unității spitalicești. Iar în ajutor i-a sărit Hospital Clinic, o firmă din București condusă de neurochirurgul Filip. Crezînd că salvarea Spitalului se află în mîinile medicului bucureștean și fără a căuta o soluție de rezervă, primarul și consilierii locali au decis o asociere în participațiune perfect păguboasă. Așa a ajuns doctorul Filip să fie deținătorul de drept al Spitalului Orășenesc Țăndărei, cu tot cu patrimoniul instituției!
Iar pentru ca asocierea să fie posibilă, Consiliul Local s-a întrunit în ședințe-fulger unde s-au pus pe adoptat hotărîri care mai de care mai pe lîngă lege. În tot acest timp, autoritățile județene au vegheat cu bună știință la neghiobia autorităților locale fără a avea o poziție oficială cu privire la preluarea Spitalului din localitate. Așa că, de la apariția listei negre a spitalelor desființate, Consiliul Local Țăndărei a tot centrat și dat cu capu’ pînă s-a împiedicat și și-a rupt gîtu’. Ne scuzați de expresie.
O primă hotărîre a executivului local a fost aceea privind aprobarea unor măsuri de management la Spitalul Orășenesc Țăndărei, act ce a constatat încetarea temporară a activității la Spitalului Orășenesc Țăndărei, începînd cu data de 1 aprilie 2011. Deși aparent legală, Hotărîrea 35, căci despre aceasta este vorba, a fost adoptată în data de 13 aprilie 2011. Observația aparține prefectului județului Ialomița, Mădălin Teculescu care a primit pentru avizare hotărîrile Consiliului Local Țăndărei.
«Dat fiind faptul că Hotărîrea Consiliului Local Țăndărei nr. 35, din 13.04.2011, a fost adoptată în 13.04.2011, conform principiului neretroactivității, aceasta nu poate produce efecte începînd cu data de 1 aprilie 2011. Avînd în vedere această situație, urmează să procedați la reanalizarea Hotărîrii Consiliului Local în vederea revocării» și-a motivat avizul de nelegalitate prefectul Teculescu în data de 23 iunie 2011.
Inutil să mai precizăm că prevederile legale ce privesc administrația publică locală au fost flagrant încălcate. Astfel, «hotărîrile cu caracter normativ devin obligatorii și produc efecte de la data aducerii lor la cunoștință publică, iar cele individuale de la data comunicării. Aducerea la cunoștința publică a hotărîrilor cu caracter normativ se face în termen de 5 zile de la data comunicării oficiale către prefect» se mai arată în legislația administrativă. La Țăndărei însă, hotărîrea de Consiliu Local a fost adoptată în data de 13 aprilie și trebuia să producă efecte retroactiv, începînd cu 1 aprilie. Ilegalitatea administrativă de la Țăndărei a fost taxată de prefectul Teculescu ce nu a avizat actul executivului din Țăndărei.
Iar asta nu e tot. Aceeași soartă a avut-o și hotărîrea de asociere în participațiune a unității administrativ teritoriale Țăndărei și Spitalul Orășenesc cu Hospital Clinic. Controversata hotărîre a fost adoptată în data de 17 mai 2011, în aceeași zi fiind semnat și contractul de asociere în participațiune. La o lună de la decizia consilierilor locali, prefectul Teculescu a rezoluționat negativ legalitatea hotărîrii Consiliului Local Țăndărei. Astfel, Teculescu susține că «Statul, județul și comuna nu pot avea calitatea de comercianți», potrivit legislației în vigoare. Mai mult, «bunurile din domeniul public și privat nu pot fi folosite gratuit de o societate comercială privată» argumentează același prefect.
Acestea fiind spuse, iar cele două hotărîri neprimind avizul de legalitate al prefectului județului, cel puțin la nivel teoretic contractul se reziliază de drept. Dar cum dreptatea la Țăndărei se face cu lacăte sparte și uși tăiate, doctorul Filip contraatacă...

Daune de 5 milioane de euro. În ciuda încălcării legislației într-un mod aproape ireal, doctorul Filip susține că deține un contract de atribuire a Spitalului Țăndărei. Mai mult, medicul acuză autoritățile locale și, mai nou, județene, despre faptul că nu i-au permis accesul în incinta unității sanitare, fiindu-i astfel îngrădit dreptul de a-și exercita sarcinile trasate de contractul de asociere în participațiune. Și cum Primăria Țăndărei tace și ridică din umeri, invocînd mai nou neavizarea hotărîrilor de Consiliu Local de către prefectul Teculescu, Filip și-a stabilit un nou țel: acționarea în judecată a Prefecturii Ialomița. «Vă solicit și vă pun în vedere ca în termen de 5 zile să ne puneți la dispoziție toate demersurile și documentele pe care le-ați înaintat instituțiilor abilitate respectiv Ministerului Sănătății și Guvernului României» ordonă doctorul Filip prefectului Teculescu într-o adresă remisă Prefecturii Ialomița. Dr Filip acuză direct prefectul județului despre faptul că nu și-a îndeplinit obligația de a realiza demersurile «obligatorii și legale» pentru ca asocierea cu Consiliul Local Țăndărei să-și atingă obiectivele. «Nu cunoaștem ce demersuri ați făcut, dar credem că nu v-ați achitat de obligațiile legale din moment ce Ministerul Sănătății nu ne-a eliberat autorizația de funcționare. Pentru a rezolva pe cale amiabilă această situație vă notificăm și vă punem în vedere să ne prezentați documentele. În cazul în care nu veți da curs acestei notificări, ne vedem nevoiți să ne apărăm drepturile în instanță, prin cererea pe care o vom înainta vom solicita cu titlu de daune 5 milioane de euro, la care se vor adăuga începînd din 25 iunie 2011 și suma de 5000 euro pentru fiecare zi de întîrziere» sună halucinant solicitarea doctorului Filip. Evident, reacția survine ca urmare a deciziilor prefecturale de neavizare legislativă a hotărîrilor Consiliului Local Țăndărei.

Dr Filip despre președintele Consiliului Județean, Silvian Ciupercă: «Am știut de la început că sînteți un circar» Prefectura Ialomița nu este singura instituție intrată în vizorul războinicului doctor Filip. Vineri, 24 iunie, medicul a transmis o adresă Consiliului Județean Ialomița ce pare mai degrabă un fragment dintr-o veritabilă comedie. Astfel, domnia sa debutează furtunos cu un reproș la adresa președintelui Silvian Ciupercă, continuă cu jigniri impertinente, obraznice și grosolane, și sfîrșește apoteotic cu amenințări. «Vă facem cunoscut faptul că în data de 17 mai ați fost prezent la semnarea contractului de asociațiune între noi și Consiliul Local Țăndărei, afirmînd că documentul este beton, este făcut de șapte juriști, iar dvs sînteți de acord cu ei. Ați afirmat că susțineți 100% acest contract și vă veți implica direct. În prezent, am înțeles că faceți presiuni să nu ni se elibereze autorizații, să nu ni se elibereze documentele de la fostul spital, într-un cuvînt ne împiedicați să realizăm obiectivele din contract» susține în scris medicul Filip Tițian cu referire la președintele Silvian Ciupercă. Așadar, medicul Filip, acuză autoritățile județene de reacredință în susținerea demersurilor de autorizare a desfășurării ativității spitalicești la Țăndărei. «Am știut de la început că sînteți un circar după felul în care erați îmbrăcat, un clovn după costumul cu dungi cu care erați îmbrăcat și vă dădeați interesant, beton. Nu vreau să cred că sînteți un mincinos, o hahaleră, un iresponsabil și un incompetent» sînt doar cîteva dintre rîndurile adresate de șeful Hospital Clinic, dr Filip, președintelui Silvian Ciupercă.

Cine n-are Filip să nu-și cumpere. Doctorul Filip s-a mutat la Țăndărei. S-a mutat cu sediul firmei fix în curtea Spitalului Orășenesc. Suține că are angajați și că vrea să desfășoare activități medicale. Practic însă, medicul Filip are un scop clar și precis. Miza în războiul de la Țăndărei este aparatura medicală. Surse apropiate administrației din Țăndărei susțin că dr Filip urmărește să «ușureze» instituția medicală de aparatura de ultimă generație. În acest sens, doctorul s-ar fi prezentat săptămîna precedentă la Primăria Țăndărei invocînd faptul că are drept de folosință asupra aparaturii, motiv pentru care trebuie să o utilizeze. Și cum Spitalul de la Țăndărei nu se poate redeschide, oportun pentru medicul bucureștean este să transporte aparatura la București. Că doar, deh, Contractul de asociere în participațiune nu scrie unde să se manifeste dreptul de folosință!

Centrul multifuncțional, ultima speranță. După ce a decis reprofilarea Spitalului din Țăndărei, același Minister al Sănătății reglementează o nouă legislație ce permite înființarea unui centru multifuncțional în localitate. Această din urmă propunere a Ministerului este privită drept colacul de salvare al bolnavilor din Țăndărei. Primarul Vasile Sava agreează soluția și promite înființarea unui centru de sănătate în locul Spitalului. E drept, centrul multifuncțional ar urma să funcționeze în structura Spitalului Județean de Urgență Slobozia, drept o secție exterioară a instituției. Privită drept un succes, decizia de înființare a centrului vine într-o vreme în care Spitalul Orășenesc Țăndărei se află în ditamai litigiul cu dr Filip, iar singura soluție pare să fie instanța de judecată care va decide asupra legalității contractului de asociere în participațiune. În eventualitatea în care contractul nu va putea fi reziliat, prin gara Țăndărei va trece cu siguranță ultimul tren de salvare a Spitalului Orășenesc din localitate.

30 Iunie 2011, 06:14 (8664 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
Aparatura medicală a Spitalului Țăndărei, scoasă la mezat

Comentariile cititorilor:


LEX ET HONOR:
(9 Iulie 2011, 03:14)
Si apropos.Daca nu ma insel in lege,spune ca inainte de incredintarea contractelor de apa,canal,salubritate,se face cu CONSULTAREA POPULATIEI,adica sedinte publice,etc.RAJA a facut sedinta publica dupa ce preluase apa si canalul,iar cu ADI ECO nu s-a facut deloc.Si inca ceva,unde sunt pubelele selective a gunoaielor(hartie,plastic si metal)De ce Garda de mediu nu le da amenzi??Sunt fonduri Phare si Euro.
LEX ET HONOR:
(9 Iulie 2011, 02:54)
Niciodata nu am scris neprobat.Solicitati Primariei datele de incheiere a contractelor si HCL-urile.Sunt informatii cu caracter public.De ce a fost falimentat Apatermo???
Tica:
(8 Iulie 2011, 13:35)
Pai impozitul pe terenuri, cladiri si masini, la nivel local, este stabilit de Consiliul local. Ce poa' sa faca prefectul? Cat despre RAJA si ADI ECO, exista probe?
LEX ET HONOR:
(2 Iulie 2011, 13:32)
De unde sa atie domnul Secretar(ca de la militie nu) si domnul Primar Spiru Haretist,despre principiul neretroactivitatii.Nimeni nu vrea sa vada ca acelasi lucru s-a facut si cu RAJA si ADI ECO.Vedeti si va minunati.Domnul prefect este orb si la aceste aspecte,precum este orb asupra faptului ca Tandarenii platesc taxe si impozite pe cladiri si terenuri mai mari ca la Slobozia.Halal juristi.Ciolanul ii intereseaza si restul nimic.Rusine,rusine,rusine!!!
pyagora:
(30 Iunie 2011, 14:02)
A se verifica situatia spitalului orasenesc din Anina, spital "achizitionat" tot de faimosul dr. filip !
dan:
(30 Iunie 2011, 11:39)
Persoanele care trbuiau să vegheze la legalitatea celor două Hotărâri ale Consiliului local (jurist,secretat,primar)ce fac, nu sunt chemate să dea cu "subsemnatul"?
nike:
(30 Iunie 2011, 10:28)
Pai da, psd-istii au comis-o din nou si acum tot Prefectura, sireaca, trebuie sa rezolve situatia; cum comenteaza ciuperca fapta psd-istilor din Tandarei? Incompetenti, de buna seama!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 28 Mai 2020
188 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(274 vizualizări - 2 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(151 vizualizări - 0 comentarii)


9

Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(499 vizualizări - 3 comentarii)


10
Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(384 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(168 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(131 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(384 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(348 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Audiențe digitale pentru clienții ENEL

Începând de luni, 25 mai 2020, companiile E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:25
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Reprezentanții Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești au precizat faptul că 64% dintre pacienții bolnavi de COVID-19 s-au vindecat. Estimativ, în cadrul unității medicale, au fost internați 187 de ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:05
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Axintele, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «amenințare», «nerespectare ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:40
(191 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada de acordare a indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că beneficiarii de indemnizație de șomaj, aflați în plată la data de 22 mai 2020, dreptul la indemnizație de șomaj ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:20
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 346 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 22 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 346 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:05
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 342 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 21 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 342 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2020, 13:10
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Feteși: Lovit de tren la trecerea de cale ferată

Un bărbat de 49 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la București după ce a fost lovit de un tren de marfă. Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:20
(338 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Modele de bună practică privind educația on-line

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dat publicității lista localităților unde administrațiile locale au făcut eforturi pentru a-i sprijini pe elevii fără posibilități materiale să aibă acces la resursele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:10
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Pasagera unui taxi, victimă a unui accident rutier

O femeie de 29 de ani, din Fetești, pasageră a unui taxi, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri, 20 mai 2020. Șoferul taxiului nu a respectat ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 14:05
(266 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Țăndărei: Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări

Pompierii din Țăndărei au intervenit miercuri, 20 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în gospodăria unui localnic. Flăcările au cuprins o anexă și au ars aproximativ 5 mp din acoperișul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:45
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Incendiu de vegetație uscată

Pompierii din Fetești au intervenit marți, 19 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs în zona localității Stelnica. Flăcările au distrus un hectar cultivat cu grâu. Cel mai probabil ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:30
(229 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stelnica incendiu


ITM Ialomița: Măsuri de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 în căminele pentru bătrâni

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că administratorii centrelor dedicate îngrijirii vârstnicilor trebuie să ia măsuri de prevenire a infectării cu ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:20
(244 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun alt caz de COVID-19 înregistrat în Ialomița în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la faptul că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul îmbolnăvirilor este ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:05
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Panică pe Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, din cauza unei candele rămasă aprinsă. Flăcările au cuprins o ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 08:05
(571 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
dufu în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 @Nutu în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene spaţiu birou de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 cetatean în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor tratat cu tratament în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița Gigel în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor despagubitu în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor tratat cu tratament în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor Cici în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor gigi friptu în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor Vio în Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19 Unul din Braila în În căutarea brand-ului pierdut Axinte în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Cetatean în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 Un părinte în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Mimi în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 Om în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți SILLY în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Gabi în Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței @Nuti spaima Constitutii în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...