Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dr Filip amenință cu judecata Prefectura și Consiliul Județean!

Hospital Clinic devine calvarul autorităților

Dr Filip amenință cu judecata Prefectura și Consiliul Județean!

După ce la începutul săptămînii precedente dr Filip a reușit performanța de a intra cu forța în incinta Spitalului Orășenesc Țăndărei, în urmă cu cîteva zile s-a consumat un nou episod din telenovela turnată în orașul primarului Vasile Sava. De această dată, pretențiile dr Filip au crescut, războiul documentelor mutîndu-se strategic la județ, acolo unde prefectul Teculescu este amenințat că va fi obligat să plătească 5 milioane de euro drept despăguburi! În cazul președintelui Consiliului Județean Ialomița, dr Filip a găsit de cuviință doar să aducă niscaiva jigniri gratuite și scrise, catalogîndu-l pe Ciupercă drept «un circar de modă veche»...

Hotărîrile Consiliului Local Țăndărei sînt ilegale
Depășită de situația asocierii în participațiune cu dr Filip, administrația locală din Țăndărei așteaptă... ploaia. Cum ploaia a avenit și avînd un contract de asociere în participațiune imposibil de reziliat, Primăria Țăndărei s-a văzut pusă în situația de a vedea cu proprii ochi efectele dezastruoase ale unei asocieri păguboase și iresponsabile pentru comunitate.
Necazurile la Țăndărei au început o dată cu decizia de reprofilare a Spitalului din localitate în «Cămin pentru persoane vîrstnice». Refuzînd să pună în aplicare decizia ministerială ce lăsa fără asistență medicală peste 38000 oameni din Țăndărei și împrejurimi, primarul Vasile Sava a căutat soluții pentru a evita închiderea unității spitalicești. Iar în ajutor i-a sărit Hospital Clinic, o firmă din București condusă de neurochirurgul Filip. Crezînd că salvarea Spitalului se află în mîinile medicului bucureștean și fără a căuta o soluție de rezervă, primarul și consilierii locali au decis o asociere în participațiune perfect păguboasă. Așa a ajuns doctorul Filip să fie deținătorul de drept al Spitalului Orășenesc Țăndărei, cu tot cu patrimoniul instituției!
Iar pentru ca asocierea să fie posibilă, Consiliul Local s-a întrunit în ședințe-fulger unde s-au pus pe adoptat hotărîri care mai de care mai pe lîngă lege. În tot acest timp, autoritățile județene au vegheat cu bună știință la neghiobia autorităților locale fără a avea o poziție oficială cu privire la preluarea Spitalului din localitate. Așa că, de la apariția listei negre a spitalelor desființate, Consiliul Local Țăndărei a tot centrat și dat cu capu’ pînă s-a împiedicat și și-a rupt gîtu’. Ne scuzați de expresie.
O primă hotărîre a executivului local a fost aceea privind aprobarea unor măsuri de management la Spitalul Orășenesc Țăndărei, act ce a constatat încetarea temporară a activității la Spitalului Orășenesc Țăndărei, începînd cu data de 1 aprilie 2011. Deși aparent legală, Hotărîrea 35, căci despre aceasta este vorba, a fost adoptată în data de 13 aprilie 2011. Observația aparține prefectului județului Ialomița, Mădălin Teculescu care a primit pentru avizare hotărîrile Consiliului Local Țăndărei.
«Dat fiind faptul că Hotărîrea Consiliului Local Țăndărei nr. 35, din 13.04.2011, a fost adoptată în 13.04.2011, conform principiului neretroactivității, aceasta nu poate produce efecte începînd cu data de 1 aprilie 2011. Avînd în vedere această situație, urmează să procedați la reanalizarea Hotărîrii Consiliului Local în vederea revocării» și-a motivat avizul de nelegalitate prefectul Teculescu în data de 23 iunie 2011.
Inutil să mai precizăm că prevederile legale ce privesc administrația publică locală au fost flagrant încălcate. Astfel, «hotărîrile cu caracter normativ devin obligatorii și produc efecte de la data aducerii lor la cunoștință publică, iar cele individuale de la data comunicării. Aducerea la cunoștința publică a hotărîrilor cu caracter normativ se face în termen de 5 zile de la data comunicării oficiale către prefect» se mai arată în legislația administrativă. La Țăndărei însă, hotărîrea de Consiliu Local a fost adoptată în data de 13 aprilie și trebuia să producă efecte retroactiv, începînd cu 1 aprilie. Ilegalitatea administrativă de la Țăndărei a fost taxată de prefectul Teculescu ce nu a avizat actul executivului din Țăndărei.
Iar asta nu e tot. Aceeași soartă a avut-o și hotărîrea de asociere în participațiune a unității administrativ teritoriale Țăndărei și Spitalul Orășenesc cu Hospital Clinic. Controversata hotărîre a fost adoptată în data de 17 mai 2011, în aceeași zi fiind semnat și contractul de asociere în participațiune. La o lună de la decizia consilierilor locali, prefectul Teculescu a rezoluționat negativ legalitatea hotărîrii Consiliului Local Țăndărei. Astfel, Teculescu susține că «Statul, județul și comuna nu pot avea calitatea de comercianți», potrivit legislației în vigoare. Mai mult, «bunurile din domeniul public și privat nu pot fi folosite gratuit de o societate comercială privată» argumentează același prefect.
Acestea fiind spuse, iar cele două hotărîri neprimind avizul de legalitate al prefectului județului, cel puțin la nivel teoretic contractul se reziliază de drept. Dar cum dreptatea la Țăndărei se face cu lacăte sparte și uși tăiate, doctorul Filip contraatacă...

Daune de 5 milioane de euro. În ciuda încălcării legislației într-un mod aproape ireal, doctorul Filip susține că deține un contract de atribuire a Spitalului Țăndărei. Mai mult, medicul acuză autoritățile locale și, mai nou, județene, despre faptul că nu i-au permis accesul în incinta unității sanitare, fiindu-i astfel îngrădit dreptul de a-și exercita sarcinile trasate de contractul de asociere în participațiune. Și cum Primăria Țăndărei tace și ridică din umeri, invocînd mai nou neavizarea hotărîrilor de Consiliu Local de către prefectul Teculescu, Filip și-a stabilit un nou țel: acționarea în judecată a Prefecturii Ialomița. «Vă solicit și vă pun în vedere ca în termen de 5 zile să ne puneți la dispoziție toate demersurile și documentele pe care le-ați înaintat instituțiilor abilitate respectiv Ministerului Sănătății și Guvernului României» ordonă doctorul Filip prefectului Teculescu într-o adresă remisă Prefecturii Ialomița. Dr Filip acuză direct prefectul județului despre faptul că nu și-a îndeplinit obligația de a realiza demersurile «obligatorii și legale» pentru ca asocierea cu Consiliul Local Țăndărei să-și atingă obiectivele. «Nu cunoaștem ce demersuri ați făcut, dar credem că nu v-ați achitat de obligațiile legale din moment ce Ministerul Sănătății nu ne-a eliberat autorizația de funcționare. Pentru a rezolva pe cale amiabilă această situație vă notificăm și vă punem în vedere să ne prezentați documentele. În cazul în care nu veți da curs acestei notificări, ne vedem nevoiți să ne apărăm drepturile în instanță, prin cererea pe care o vom înainta vom solicita cu titlu de daune 5 milioane de euro, la care se vor adăuga începînd din 25 iunie 2011 și suma de 5000 euro pentru fiecare zi de întîrziere» sună halucinant solicitarea doctorului Filip. Evident, reacția survine ca urmare a deciziilor prefecturale de neavizare legislativă a hotărîrilor Consiliului Local Țăndărei.

Dr Filip despre președintele Consiliului Județean, Silvian Ciupercă: «Am știut de la început că sînteți un circar» Prefectura Ialomița nu este singura instituție intrată în vizorul războinicului doctor Filip. Vineri, 24 iunie, medicul a transmis o adresă Consiliului Județean Ialomița ce pare mai degrabă un fragment dintr-o veritabilă comedie. Astfel, domnia sa debutează furtunos cu un reproș la adresa președintelui Silvian Ciupercă, continuă cu jigniri impertinente, obraznice și grosolane, și sfîrșește apoteotic cu amenințări. «Vă facem cunoscut faptul că în data de 17 mai ați fost prezent la semnarea contractului de asociațiune între noi și Consiliul Local Țăndărei, afirmînd că documentul este beton, este făcut de șapte juriști, iar dvs sînteți de acord cu ei. Ați afirmat că susțineți 100% acest contract și vă veți implica direct. În prezent, am înțeles că faceți presiuni să nu ni se elibereze autorizații, să nu ni se elibereze documentele de la fostul spital, într-un cuvînt ne împiedicați să realizăm obiectivele din contract» susține în scris medicul Filip Tițian cu referire la președintele Silvian Ciupercă. Așadar, medicul Filip, acuză autoritățile județene de reacredință în susținerea demersurilor de autorizare a desfășurării ativității spitalicești la Țăndărei. «Am știut de la început că sînteți un circar după felul în care erați îmbrăcat, un clovn după costumul cu dungi cu care erați îmbrăcat și vă dădeați interesant, beton. Nu vreau să cred că sînteți un mincinos, o hahaleră, un iresponsabil și un incompetent» sînt doar cîteva dintre rîndurile adresate de șeful Hospital Clinic, dr Filip, președintelui Silvian Ciupercă.

Cine n-are Filip să nu-și cumpere. Doctorul Filip s-a mutat la Țăndărei. S-a mutat cu sediul firmei fix în curtea Spitalului Orășenesc. Suține că are angajați și că vrea să desfășoare activități medicale. Practic însă, medicul Filip are un scop clar și precis. Miza în războiul de la Țăndărei este aparatura medicală. Surse apropiate administrației din Țăndărei susțin că dr Filip urmărește să «ușureze» instituția medicală de aparatura de ultimă generație. În acest sens, doctorul s-ar fi prezentat săptămîna precedentă la Primăria Țăndărei invocînd faptul că are drept de folosință asupra aparaturii, motiv pentru care trebuie să o utilizeze. Și cum Spitalul de la Țăndărei nu se poate redeschide, oportun pentru medicul bucureștean este să transporte aparatura la București. Că doar, deh, Contractul de asociere în participațiune nu scrie unde să se manifeste dreptul de folosință!

Centrul multifuncțional, ultima speranță. După ce a decis reprofilarea Spitalului din Țăndărei, același Minister al Sănătății reglementează o nouă legislație ce permite înființarea unui centru multifuncțional în localitate. Această din urmă propunere a Ministerului este privită drept colacul de salvare al bolnavilor din Țăndărei. Primarul Vasile Sava agreează soluția și promite înființarea unui centru de sănătate în locul Spitalului. E drept, centrul multifuncțional ar urma să funcționeze în structura Spitalului Județean de Urgență Slobozia, drept o secție exterioară a instituției. Privită drept un succes, decizia de înființare a centrului vine într-o vreme în care Spitalul Orășenesc Țăndărei se află în ditamai litigiul cu dr Filip, iar singura soluție pare să fie instanța de judecată care va decide asupra legalității contractului de asociere în participațiune. În eventualitatea în care contractul nu va putea fi reziliat, prin gara Țăndărei va trece cu siguranță ultimul tren de salvare a Spitalului Orășenesc din localitate.

30 Iunie 2011, 06:14 (8358 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
Aparatura medicală a Spitalului Țăndărei, scoasă la mezat

Comentariile cititorilor:


LEX ET HONOR:
(9 Iulie 2011, 03:14)
Si apropos.Daca nu ma insel in lege,spune ca inainte de incredintarea contractelor de apa,canal,salubritate,se face cu CONSULTAREA POPULATIEI,adica sedinte publice,etc.RAJA a facut sedinta publica dupa ce preluase apa si canalul,iar cu ADI ECO nu s-a facut deloc.Si inca ceva,unde sunt pubelele selective a gunoaielor(hartie,plastic si metal)De ce Garda de mediu nu le da amenzi??Sunt fonduri Phare si Euro.
LEX ET HONOR:
(9 Iulie 2011, 02:54)
Niciodata nu am scris neprobat.Solicitati Primariei datele de incheiere a contractelor si HCL-urile.Sunt informatii cu caracter public.De ce a fost falimentat Apatermo???
Tica:
(8 Iulie 2011, 13:35)
Pai impozitul pe terenuri, cladiri si masini, la nivel local, este stabilit de Consiliul local. Ce poa' sa faca prefectul? Cat despre RAJA si ADI ECO, exista probe?
LEX ET HONOR:
(2 Iulie 2011, 13:32)
De unde sa atie domnul Secretar(ca de la militie nu) si domnul Primar Spiru Haretist,despre principiul neretroactivitatii.Nimeni nu vrea sa vada ca acelasi lucru s-a facut si cu RAJA si ADI ECO.Vedeti si va minunati.Domnul prefect este orb si la aceste aspecte,precum este orb asupra faptului ca Tandarenii platesc taxe si impozite pe cladiri si terenuri mai mari ca la Slobozia.Halal juristi.Ciolanul ii intereseaza si restul nimic.Rusine,rusine,rusine!!!
pyagora:
(30 Iunie 2011, 14:02)
A se verifica situatia spitalului orasenesc din Anina, spital "achizitionat" tot de faimosul dr. filip !
dan:
(30 Iunie 2011, 11:39)
Persoanele care trbuiau să vegheze la legalitatea celor două Hotărâri ale Consiliului local (jurist,secretat,primar)ce fac, nu sunt chemate să dea cu "subsemnatul"?
nike:
(30 Iunie 2011, 10:28)
Pai da, psd-istii au comis-o din nou si acum tot Prefectura, sireaca, trebuie sa rezolve situatia; cum comenteaza ciuperca fapta psd-istilor din Tandarei? Incompetenti, de buna seama!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
19 Mai 2019
82 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Mai 2019, 18:40


1

Fetești: Beat la volan, a acroșat un autoturism

Joi, 16 mai a.c., în jurul orelor 23,00, un bărbat de 33 de ani, din Fetești, a provocat un accident rutier, acroșând autoturismul unei tinere, de 21 de ani, din aceeași localitate. Șoferii auto au fost ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2019, 16:35
(155 vizualizări - 0 comentarii)


2

Ialomița: Hoț din magazine, arestat preventiv

Joi, 16 mai a.c., un bărbat, de 51 de ani, din Ilfov, a fost surprins în flagrant, pe timpul nopții, de polițiștii Secției de Poliție Rurală Slobozia după ce ar fi sustras bunuri din două societăți comerciale ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2019, 16:30
(237 vizualizări - 0 comentarii)


3

Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul electric!

În intervalul 20-24 mai a.c., orele 8,00-17,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2019, 16:30
(165 vizualizări - 0 comentarii)


4

«Atelierul de pictură pe linguri de lemn» la Muzeul Agriculturii din Slobozia

Joi, 16 mai a.c., la Muzeul Național al Agriculturii, elevii Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» Slobozia, în colaborare cu Protopopiatul Slobozia și Parohia «Sfântul Dumitru» au participat la ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2019, 16:25
(173 vizualizări - 0 comentarii)


5

Suspiciune de focar de Pestă Porcină Africană la Buești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că miercuri, 15 mai 2019, a fost emis un buletin de analize prin care se suspicionează Pesta ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2019, 08:05
(159 vizualizări - 0 comentarii)


6

Raja Constanța: Atenție, se întrerupe apa în Fetești Oraș!

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2019, 15:04
(312 vizualizări - 0 comentarii)


7

Secțiunile Mica Publicitate și Publicitate online au fost actualizate!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Mai 2019, 18:20


8

Pieton acroșat la Movilița

Marți, în jurul orelor 10,30, pe raza localității Movilița a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton. Astfel, în timp ce un ilfovean, de 41 de ani, conducea un autoturism din direcția ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 16:20
(352 vizualizări - 0 comentarii)


9

Alege o carieră în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor

Administrația Națională a Penitenciarelor și unitățile subordonate vor demara începând cu miercuri, 15 mai 2019, campania de recrutare pentru anul școlar și universitar 2019-2020. Tinerii interesați de ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 16:15
(344 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ograda: Fără permis, la volan

Un tânăr, de 26 de ani, din Ograda, a fost depistat de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ograda marți, 14 mai a.c.,  în timp ce conducea un vehicul pe raza localității de domiciliu fără a poseda ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 16:10
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Pescuit ilegal pe Brațul Borcea

Marți, 14 mai a.c., polițiștii ialomițeni au depistat doi bărbați, de 24 și 68 ani, ambii din Fetești, în timp ce pescuiau pe Brațul Borcea cu ajutorul a două unelte de pescuit tip halău, fără a respecta ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 16:05
(314 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: pescuit ilegal


12

«Școala Altfel»-lecție deschisă a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 15 mai a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia s-au alăturat programului «Școala Altfel», susținând o lecție deschisă despre semnificația indicatoarelor rutiere și regulile ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 15:55
(314 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Școala Altfel


DAJ Ialomița: Ajutor de minimis pentru crescători de ovine

Anul acesta, prin Direcția pentru Agricultură Ialomița s-au înscris 300 de posibili beneficiari ai schemei «Ajutor de minimis pentru aplicarea progranului de sustenanță a crescătorilor de ovine pentru comercializarea ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 09:45
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: Bărbat căzut în fântână

Luni, 13 mai a.c., în jurul orelor 20,30, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni s-au deplasat în satul Crăsanii de Jos din comuna Balaciu. Un echipaj format din 6 subofițeri ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 09:40
(332 vizualizări - 0 comentarii)


DAJ Ialomița: Primele livrări de porci din rasa Mangalița și Bazna

În cadrul programului «Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a crescătorilor de porci din rasele Bazna și/sau Mangalița în vederea producerii cărnii de porc», în anul 2019 cei doi ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 09:35
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Tânără de 29 ani, victimă a unui accident rutier

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de marți, 14 mai a.c., în jurul orelor 13,30, între localitățile Manasia și Alexeni, fiind implicate un autoturism și o autoutilitară. Din impact a rezultat ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 09:30
(330 vizualizări - 0 comentarii)


DAJ Ialomița: Ajutor de minimis pentru usturoi

Potrivit datelor oferite de Direcția pentru Agricultură Județeană Ialomița, până la această dată, un număr de 6 producători agricoli s-au înscris în programul de susținere a producției de usturoi. Valorificarea ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 09:15
(299 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Incendiu la o locuință

Incendiul a izbucnit la locuința a două femei, de 78 și 61 ani, luni, 13 mai a.c., în jurul orei 9,45 în localitatea Drăgoești. Flăcările au pornit de la o lampă cu combustibil lichid lăsată nesupravegheată ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 09:10
(291 vizualizări - 0 comentarii)


DAJ Ialomița: Fonduri de la Guvern pentru cultivatorii de tomate

Programul național privind cultivarea tomatelor în sere sau solarii îi atrage pe cultivatorii de legume din județul Ialomița. Potrivit unei statistici oferite de Direcția pentru Agricultură Județeană, în ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 08:50
(320 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi în urma anchetei epidemiologice privind Pesta Porcină Africană

În urma anchetei epidemiologice efectuată în cazul noului focar de Pestă Porcină Africană declarat în localitatea Andrășești la data de 9 mai a.c., inspectorii DSVSA Ialomița au identificat 6 exploatații ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 08:45
(309 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 190000 de lei, 22 permise reținute

În perioada 10-12 mai a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, s-a intervenit la 97 evenimente ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 08:30
(312 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea TRUCK&BUS

În perioada 13-19 mai a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse în special din cauza nerespectării normelor rutiere de către ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 08:25
(313 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Recrutare de viitori pompieri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» Ialomița a demarat recrutarea candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne și ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 08:20
(323 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare mecanic agricol/tractorist

aptitudini/competențe
-Studii de profil mecanic
(școală profesională, cursuri)
sau de mecanic agricol
-Capacitatea de adaptare la
inovația tehnologică
a utilajelor cu care lucrează
(experiența de lucru cu utilaje moderne
constituie un avantaj)
-Capacitatea de a lucra eficient și
de gestionare a riscurilor
-Adaptabilitate și flexibilitate
-Responsabilitate
-Comunicare interactivă la
locul de muncă
-Muncă în echipă
-Planificarea activității proprii și
organizarea locului de muncă
-Realizarea lucrărilor agricole conform
sarcinilor de lucru
-Supravegherea și întreținerea tehnică
periodică a utilajelor
-Efectuarea reviziilor periodice tehnice
a mașinilor agricole
-Realizarea reparațiilor curente
a mașinilor agricole
-Permis categoria B + categoria Tr
Beneficii
-Pachet salarial atractiv
-Bonuri de masă
-Asigurare medicală
SC DROPIMEX SRL, societate agricolă
aflată într-o continuă expansiune,
își propune practicarea
unei agriculturi avansată tehnologic,
creșterea producțiilor și a profitabilității,
sporind fertilitatea solului prin folosirea
rațională a resurselor de sol,
urmărind refacerea și conservarea acestora

Mai multe informații pot fi obținute
la sediul nostru din Cosîmbești,
str. Șoseaua Slobozia-Țăndărei,
nr. 154, Ialomița,
precum și la telefon 0749/271.595

15 Mai 2019, 08:15


DAJ Ialomița: Primele roșii sunt vândute pe piață

În 2018, 99 de cultivatori de legume din Ialomița au ales să se înscrie în Programul național privind cultivarea tomatelor în sere și solarii. Mulțumiți de sprijinul financiar pe care Ministerul Agriculturii ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 08:10
(321 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Nou focar de Pestă Procină Africană la Andrășești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, cu privire la ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2019, 17:35
(717 vizualizări - 1 comentariu)


Axintele: Hoț reținut de polițiști

Joi, 9 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Coșereni au reușit identificarea unui tânăr, de 17 ani, din Axintele, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». În fapt, în ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2019, 17:25
(595 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru că a condus fără permis și beat la volan

Joi, 9 mai a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat, de 27 ani, din Slobozia, pe numele căruia Judecătoria Slobozia a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2019, 17:20
(788 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia arestare


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 13-17 mai a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2019, 17:15
(755 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...