Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

271 milioane de euro pentru Ialomița și Constanța

RAJA, lider de piață în lupta pentru atragerea fondurilor europene

271 milioane de euro pentru Ialomița și Constanța

Miercuri, 5 octombrie 2011, la sediul central al SC RAJA SA Constanța au fost semnate contractele de lucrări ce vizează stațiile de epurare din localitățile Poarta Albă, Fierbinți, Țăndărei și Fetești. Aceste contracte fac parte din Programul Operațional Sectorial de Mediu Axa 1 «Extinderea și modernizarea sistemelor de apă și apă uzată». Valoarea acestui proiect derulat de SC RAJA SA Constanța se ridică la 1,15 miliarde lei (aproximativ 271 milioane de euro). Programul european, denumit generic POS MEDIU, are la Constanța două componente mari: «Reabilitarea Stației de Epurare ape uzate Eforie Sud», în valoare de 139 milioane lei și «Reabilitarea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în regiunea Constanța - Ialomița», în valoare de 1,07 miliarde lei, componentă din care fac parte și cele patru contrate de lucrări ce au fost semnate.
Felix Stroe, directorul general al SC RAJA Constanța, a declarat cu această ocazie: «Este un efort impresionant, al celui mai mare operator regional din România la acest moment. Iar proprietarii RAJA SA Constanța nu sînt filipinezi, nu sînt reprezentanții ai unei companii off-shore, nu sînt persoane private, sînt 34 de consilii locale care în proporții diferite dețin integral, sută la sută, capitalul social al acestei companii. Deasupra acestei companii, în acest proces de implementare de fonduri europene, este o Asociație de Dezvoltare Intercomunitară care astăzi are 68 de membri, respectiv consilii locale, comunale, orășenești, județene... Este foarte important să informăm corect cetățenii, astfel încît formulări nefericite de genul „caracatița RAJA“, care ar putea induce în sufletele și în conștiința oamenilor idei pe care nimeni nu și le dorește, să nu mai apară! Nu este o caracatiță, este o companie sănătoasă din punct de vedere economic și financiară, o companie auditată sever de către auditorii Comisiei Europene (...) tocmai pentru a fi certificată că poate să implementeze fonduri europene!».
Investițiile cuprinse în acest proiect-mamut derulat de RAJA SA își propune să dezvolte și să modernizeze infrastructura de utilități publice la nivelul celor două județe, în 23 de localități, urmărind realizarea următoarelor obiective: extinderea cu 301 km și reabilitarea a 24 km a rețelei de canalizare; dotarea a 20 de aglomerări cu sistem de colectare și epurare a apelor uzate; extinderea conductelor de descărcare cu 54 de km și reabilitarea a 7 km din rețeaua aflată în folosință; construirea a 6 stații de epurare și prevederea treptei terțiare pentru alte 3 stații de epurare aflate în exploatare; construirea a 40 de stații de pompare apă uzată, precum și reabilitarea a 7 stații de pompare din cele existente; construirea a 8 zone de captare și reabilitarea a altor 25; reabilitarea a 34 km conducte de aducțiune apă potabilă și extinderea cu 34 km a celor existente; extinderea rețelelor de distribuție a apei potabile cu 91 km și reabilitarea a 106 km; construirea a 4 rezervoare de stocare a apei; construirea unei noi stații de pompare a apei potabile și reabilitarea a încă 6; reabilitarea stației de tratare PALAS Constanța; construirea unei Stații de Clorinare; racordarea la rețeaua de apă potabilă și, nu în ultimul rînd, contorizarea a încă 6058 de gospodării...

Martin, un catalizator pentru proiectele RAJA
Întîlnirea de săptămîna trecută a reprezentat pentru oficialii RAJA un prilej de a mulțumi public ialomițenilor pentru sprijinul acordat în procesul de absorbție a fondurilor europene. Felix Stroe, directorul general al societății, a declarat că fără sprijinul vicepreședintelui Consiliului Județean Ialomița, Ioan Martin, această realizare nu ar fi fost posibilă, iar valoarea investițiilor în Ialomița ar fi fost semnificativ diminuată.
«Vreau să mulțumesc public acestui om pentru sprijinul acordat în alegerea societății RAJA ca operator regional pentru Ialomița. Grație acestor eforturi sîntem acum în această postură, iar RAJA este cel mai mare operator regional din România, o companie cu care se mîndresc atît proprietarii, cît și România!» a declarat directorul general al RAJA Constanța, Felix Stroe.
În replică, vicepreședintele Consiliului Județean Ioan Martin a declarat că este încîntat de activitatea de pînă acum a societății și că așteaptă cu interes efectele investițiilor anunțate. «Modernizarea infrastructurii edilitare reprezintă principala prioritate a autorităților județene din Ialomița. Astăzi s-au semnat contracte pentru construcția a trei stații de epurare care vor ridica nivelul serviciilor furnizate la standardele europene. Așteptăm finalizarea și semnarea contractelor pentru restul lucrărilor și sperăm să avem o colaborare la fel de bună cu firma RAJA. În același timp, facem un apel la constructori pentru a lua în calcul, în cazul subcontractării lucrărilor, firmele locale și forța de muncă autohtonă!» a precizat Ioan Martin, vicepreședintele Consiliului Județean.

Fierbinți Tîrg: O stație de epurare pentru două comunități
Ultimul dintre contractele care vizează Ialomița a fost cel privind construirea unei stații de epurare pentru orașul Fierbinți Tîrg și comuna Dridu. În valoare de 11,39 milioane de lei, contractul stipulează asocierea SC Vega 93 SRL, Stultz Planaqua GmbH, Stultz Technik și are, de asemenea, ca termen de finalizare luna octombrie 2013.
«Este un orășel care nu spera niciodată să beneficieze de un astfel de avantaj. Fierbinți nu avea apă, nu are sistem de canalizare, nu are stație de epurare... Ți-e și rușine să îl numești orășel în lipsa celor mai elementare servicii. Tocmai de aceea mulțumesc acestor oameni pe care îi considerăm niște profesioniști desăvîrșiți. Eu n-am avut și nu voi avea niciodată vreun reproș de făcut lor și sper doar ca termenul de trei ani să fie respectat și să putem oferi locuitorilor ceea ce își doresc...» a declarat Iusein Iuksel, primarul orașului Fierbinți Tîrg.
Reamintim că orașul Fierbinți Tîrg este unul dintre cele mai noi orașe din Ialomița. Rețeaua de apă a orașului se întinde pe o lungime de 24 de kilometri, iar investiția inițială a fost posibilă prin intermediu unui proiect SAPARD finalizat în anul 2008. În aceste condiții, investițiile realizate în cadrul parteneriatului dinte autoritățile locale și RAJA Constanța devin salutare, iar fondurile alocate, oricît de mari, sînt insuficiente pentru nevoile noului oraș.

Țăndărei: Stație de epurare de 13,73 milioane lei pînă în 2013
Unul dintre cele 4 contracte semnate la Constanța este cel privind construcția unei stații de epurare noi pentru orașul Țăndărei. Potrivit datelor oficiale, contractul, în valoare de 13,73 milioane de lei, s-a semnat cu firma OTV France și are ca termen de finalizare luna octombrie 2013. Stația urmează să deservească abonații din Țăndărei și reprezintă una dintre cele mai mari investiții pentru oraș din ultimii 20 de ani.
«Un asemenea proiect, ca cel pe care îl realizăm în parteneriat cu RAJA, este unul istoric. Niciodată orașul Țăndărei nu ar fi dispus de asemenea sume care să permită reabilitarea rețelelor de apă la nivelul orașului, precum și finalizarea sistemelor de canalizare existente. Ne bucurăm că acest lucru a fost posibil împreună și amintim aici și contribuția de 235 mii de euro a locuitorilor din Țăndărei care a făcut posibilă concretizarea acestui proiect. Este drept, e o sumă mică prin comparație, dar ea vine să sprijine rezolvarea unei probleme foarte importante pentru locuitorii orașului nostru» a declarat Vasile Sava, primarul orașului Țăndărei.
Investiția în noua stație de epurare a orașului Țăndărei este doar una dintre multele prognozate pentru următorii doi ani la nivelul orașului. Valoarea totală a investițiilor susținute de RAJA în Țăndărei se ridică la 16,3 milioane de euro și presupune o extindere a sistemului de canalizare a orașului pe o lungime de 47 de kilometri, precum și prelungirea rețelelor de apă existente cu alți 14 kilometri. Potrivit autorităților locale, ultimlele investiții în această direcție au fost făcute în urmă cu 35 de ani, iar vechea rețea de apă a orașului era construită din azbociment...

Fetești: 20,92 milioane lei pentru orașul lui Catrinoiu
Un al doilea din cele 4 contracte semnate săptămîna trecută la RAJA vizează construirea unei stații de epurare la Fetești. Contractul «Stație de epurare nouă-localitatea Fetești, județul Ialomița» are o valoare de 20,92 milioane lei, s-a semnat cu societatea Consola Grup Construct SRL și are ca termen de finalizare luna octombrie 2013. El încununează eforturile de 2 ani ale unei administrații locale obligate să respecte normele europene în domeniu și reprezintă cel mai important proiect de dezvoltare a infrastructurii la nivelul orașului de lîngă Dunăre.
«Astăzi, unul dintre visele feteștenilor este realizat. Noi sîntem vecini cu Dunărea și lipsa unei canalizări însemna o problemă stringentă pentru noi. Eu nu pot decît să mulțumesc pentru sprijinul acordat în această perioadă și aștept ca aceste investiții să se concretizeze!» a declarat primarul orașului Fetești, Gheorghe Catrinoiu.
Orașul Fetești este unul dintre cele mai lungi orașe din țară, el întinzîndu-se pe mai mult de 14 kilometri. În aceste condiții, refacerea rețelelor de canalizare și a celor de apă reprezintă una dintre prioritățile declarate ale actualei administrații, iar eforturile bugetare anuale vizează cu precădere aceast obiectiv.

RAJA, interesată să furnizeze apă slobozenilor. Întîlnirea de miercuri, 5 octombrie 2011, a fost, de asemenea, un prilej pentru oficialii RAJA de a reitera interesul societății pentru Slobozia. Potrivit declarațiilor publice făcute cu acest prilej, RAJA Constanța este pregătită în orice moment pentru a prelua rețeaua de apă a orașului, precum și eforturile investiționale ale autorităților locale. «Nu știu exact cum stau lucrurile la acest moment. Dar știu că anul trecut operatorul dumneavoastră de apă avea o situație foarte delicată. Ori, știm cu toții, nu poți primi bani europeni pentru investiții dacă ești în insolvență, dacă ai datorii, dacă îți cer creditorii falimentul... Pentru că europenii nu aruncă banii într-o gaură neagră! Vreau să vă spun că, la acest moment, în România mai contează 42 de companii din domeniul apei. Iar pînă în anul 2015 vor opera doar 12 operatori. Unul dintre ei va fi RAJA. Iar RAJA este direct interesată de Slobozia. În aceste condiții, ca și companie în parteneriat cu autoritățile statului, ne dorim să facem și la Slobozia ce am reușit în celelalte localități din cele două județe. Nu depinde însă de noi, depinde de voința cetățenilor municipiului Slobozia, de voința Consiliul Local... Iar pentru aceasta e nevoie de o informare corectă a cetățenilor orașului!» a declarat Felix Stroe, director general al RAJA Constanța.

RAJANE, o multinațională pentru 5 continente. Joi, 6 octombrie, la Madrid, în Spania, RAJA Constanța a semnat un acord de înființare a unei noi companii care să asigure lucrări și servicii în domeniul apei oriunde în lume. Noua firmă, denumită RAJANE, are în componența acționariatului Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (o bancă în al cărei acționariat se regăsesc 76 de state ale lumii) și Aqualia (al treilea grup de firme ca mărime din domeniul apei la nivel mondial). În noua societate, RAJA Constanța deține 40 la sută din acțiuni, iar scopul înființării ei este acela de a participa la concesiuni legate de exploatarea apei în oricare dintre statele lumii. «Această companie, care se numește RAJANE, va merge alături de BERD în toate țările lumii, acolo unde se sprijină financiar proiecte de mediu» a declarat Felix Stroe.

12 Octombrie 2011, 04:11 (16316 vizualizări - 0 comentarii)

Citiți și:
Fonduri europene de 930 milioane de euro pentru RAJA Constanța
RAJA SA Constanța a închis ultima filă a POS Mediu
«Slobozia se poate baza pe serviciile oferite de RAJA!»
RAJA Constanța a inaugurat investiții de 85 milioane de lei

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 26 Mai 2020
244 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(296 vizualizări - 2 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(337 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(293 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Audiențe digitale pentru clienții ENEL

Începând de luni, 25 mai 2020, companiile E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:25
(176 vizualizări - 0 comentarii)


8

Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Reprezentanții Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești au precizat faptul că 64% dintre pacienții bolnavi de COVID-19 s-au vindecat. Estimativ, în cadrul unității medicale, au fost internați 187 de ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:05
(190 vizualizări - 0 comentarii)


9

Axintele: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Axintele, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «amenințare», «nerespectare ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:40
(147 vizualizări - 0 comentarii)


10

AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada de acordare a indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că beneficiarii de indemnizație de șomaj, aflați în plată la data de 22 mai 2020, dreptul la indemnizație de șomaj ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:20
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 346 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 22 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 346 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:05
(165 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 342 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 21 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 342 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2020, 13:10
(304 vizualizări - 0 comentarii)


13

Feteși: Lovit de tren la trecerea de cale ferată

Un bărbat de 49 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la București după ce a fost lovit de un tren de marfă. Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:20
(290 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Modele de bună practică privind educația on-line

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dat publicității lista localităților unde administrațiile locale au făcut eforturi pentru a-i sprijini pe elevii fără posibilități materiale să aibă acces la resursele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:10
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Pasagera unui taxi, victimă a unui accident rutier

O femeie de 29 de ani, din Fetești, pasageră a unui taxi, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri, 20 mai 2020. Șoferul taxiului nu a respectat ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 14:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Țăndărei: Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări

Pompierii din Țăndărei au intervenit miercuri, 20 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în gospodăria unui localnic. Flăcările au cuprins o anexă și au ars aproximativ 5 mp din acoperișul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:45
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Incendiu de vegetație uscată

Pompierii din Fetești au intervenit marți, 19 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs în zona localității Stelnica. Flăcările au distrus un hectar cultivat cu grâu. Cel mai probabil ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:30
(184 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stelnica incendiu


ITM Ialomița: Măsuri de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 în căminele pentru bătrâni

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că administratorii centrelor dedicate îngrijirii vârstnicilor trebuie să ia măsuri de prevenire a infectării cu ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:20
(197 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun alt caz de COVID-19 înregistrat în Ialomița în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la faptul că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul îmbolnăvirilor este ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:05
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Panică pe Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, din cauza unei candele rămasă aprinsă. Flăcările au cuprins o ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 08:05
(515 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Mai 2020, 16:10


IPJ Ialomița: «Pomana regelui Cioabă», o nouă metodă de înșelăciune

Polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la o nouă metodă de înșelăciune pe care escrocii o folosesc. Este vorba despre metoda «Pomana regelui Cioabă». Potrivit oamenilor legii, infractorii acostează ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 16:05
(420 vizualizări - 0 comentarii)


S-a răsturnat cu mașina într-un șanț între Slobozia și Amara

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 18 mai 2020. Evenimentul rutier s-a petrecut pe șoseaua care leagă orașele Amara și Slobozia din cauza unui șofer de 45 de ani. Acesta s-a angajat ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:55
(283 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Măsuri de asigurare la locul de muncă

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la măsurile de protecție pe care trebuie să le ia atât angajatorii, cât și angajații, pentru a preveni riscul infectării cu SARS-CoV-2 în ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:50
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 336 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 19 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 336 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul Spitalului Municipal «Anghel Saligny ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 13:00
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Vineri, 15 mai a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, pe raza comunei Valea Măcrișului, un șofer, de 47 de ani, ce emana halenă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:55
(258 vizualizări - 0 comentarii)


În afara Mărculeștiului, s-a răsturnat cu mașina în șanț. La Adâncata, un biciclist a intrat frontal într-un autoturism!

La sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a două persoane. Primul accident de circulație s-a produs sâmbătă, 16 mai a.c., în jurul ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:45
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Poiana: Beat la volan, a izbit gardul unei case și a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 29 de ani din comuna Albești este cercetat de polițiștii ialomițeni pentru mai multe infracțiuni după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice, a lovit gardul unui imobil și a părăsit ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:35
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Enel reia activitatea cu publicul in unele magazine

O parte din magazinele Enel Energie și Enel Energie Muntenia, precum și cele ale partenerilor, își vor relua activitatea cu publicul, începând de luni, 18 mai 2020. Pentru a preveni riscul răspândirii ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:20
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
CETATEAN în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți Tedy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Gură satului în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta @nicu smardoi în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Vasile în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Vasile în Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței nicu smardoi în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Fă ca ei din Făcăieni în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Gore dân Fitila în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Tombola de succes în Spitalul Județean de Urgență Slobozia poate efectua teste pentru depistarea noului Coronavirus (SARS-CoV-2) Observator în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Dalay Lama în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta S8 în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Nutu în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Răduță Aurelian-Constantin în Țăndărei: Copil de 3 ani, intoxicat cu insecticid Răduță Aurelian-Constantin în Țăndărei: Copil de 3 ani, intoxicat cu insecticid Răduță Aurelian-Constantin în Deputatul PSD Ștefan Mușoiu, mai tare decât președintele Iohannis Speranța 2021 în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Tedy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Romi în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...