Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Credincioșii din Reviga, sub amenințarea blestemelor Episcopiei Sloboziei și Călărașilor

Pentru că participă la slujbele preotului Pandelică

Credincioșii din Reviga, sub amenințarea blestemelor Episcopiei Sloboziei și Călărașilor

Scandalul în care este implicat părintele Casian Pandelică de la Reviga capătă proporții. Potrivit unui comunicat de presă remis de către Episcopia Sloboziei și Călărașilor, acesta se face vinovat de schismă și păcatul săvîrșirii lucrărilor sfinte în stare canonică de suspendare, iar credincioșii sînt amenințați de «un adevărat blestem prin participarea la actele liturgice». În ciuda avertismentelor, preotul Casian Pandelică refuză să dea ascultare Episcopiei și continuă să slujească la Biserică.

Episcopia face public acuzații grave
Exilat la mînăstirea Balaciu pentru neascultare în urmă cu două luni, preotul Casian Pandelică refuză să se supună canoanelor impuse de către Episcopia Sloboziei și Călărașilor și continuă să slujească la biserica din Reviga. Lui i se alătură tatăl acestuia, Gheorghe Pandelică, care îl sprijină «în neascultare». Scandalul declanșat este unul fără precedent care a determinat instituția să reacționeze public printr-un comunicat de presă.

«Pentru părintele Casian Ovidiu Pandelică, paroh al parohiei Reviga și părintele Gheorghe Pandelică, paroh al parohiei Mircea cel Bătrîn, ascultarea a devenit opțională, un dialog în care se poartă o negociere perpetuă. Dar faptele sînt cele care ne definesc, și tot acestea singure rămîn ca mărturie de netăgăduit al adevărului pe care îl susținem. Părintele Casian Ovidiu Pandelică, de la parohia Reviga, a refuzat să răspundă în fața Consistoriului pentru următoarele abateri de la disciplina bisericească: schismă-nesupunere și refuzul repetat de a asculta autoritatea bisericească legală și păcatul săvîrșirii lucrărilor sfinte în stare canonică de suspendare. Episcopia Sloboziei și Călărașilor ia act cu responsabilitate de faptul că părintele Casian Ovidiu Pandelică, de la parohia Reviga, a slujit Sfînta Liturghie, cu toate că era oprit de la slujirea celor sfinte, mai ales că în această perioadă actele liturgice ale preotului nu sînt primite înaintea lui Dumnezeu, fiind rod al neascultării și un adevărat blestem pentru toți credincioșii care le primesc. De aceea, în spiritul tradiției creștine și cu respect față de normele canonice, statutare și regulamentare, Consistoriul Bisericesc al Eparhiei Sloboziei și Călărașilor nu dorește „moartea păcătosului, ci să se întoarcă și să fie viu“(Iezechiel 33,11), a acordat celor doi preoți alte termene de judecată, cu mențiunea că preotul care refuză să se prezinte în fața judecății bisericești, poate fi caterisit, adică scos din rîndul clerului (can.15, 77 Cartagina și art.133 din Regulamentul de procedură al Instanțelor disciplinare și de judecată ale Bisericii Ortodoxe Române)» se arată în comunicatul remis de către Episcopie.

6 Decembrie 2011, 17:39 (42874 vizualizări - 27 comentarii)

Citiți și:
Preoții din Reviga, răspopiți!
Preotul Casian de la Reviga s-a întors la slujbă
Ialomița: Revoltă la biserica din Reviga

Comentariile cititorilor:


Narcisa:
(8 Decembrie 2017, 21:10)
Preot cu har,ce sa facem daca au fost si sunt si farisei.
Dumnezeu sa.i aiba in paza pe preotul Pandelica ,un om bun,un preot cu har.
Ana-Maria S:
(15 Ianuarie 2017, 18:14)
In prima zi a anului s-a interzis citirea Sfintelor Molivte ale Sf. Vasile cel Mare, datorita faptului ca sunt rugaciuni foarte puternice cand se cere neaparat post negru chiar din partea preotului care le citeste si a celor care il asculta, iar cum in prima zi a anului lumea mananca carnuri si tot felul de produse animaliere si mai si bea un pahar de vin mai mult poate, atunci aceste rugaciuni pot dauna si preotului si oamenilor, oricat de bine ar fi cu totii intentionati, cand nu sunt facute cu post total sau macar partial (vegetal). Nu le-a interzis BOR-ul pt. ca sunt neintelegeri intre frati, spre bucuria sectantilor si mai ales a celor care urasc si Biserica si pe slujitorii ei!!!

F. adevarat, acum se poarta santajul peste tot in lume si cum nimeni nu se mai jertfeste, atunci se lasa santajat, ceea ce nu inseamna decat iadul pe pamant. Poate ca sunt mai de plans ca noi, cei santajati si posibil sa le fie si viata pusa in pericol, cine sa stie, ca acum la tot ce este mai rau ne putem astepta, de cand lipsa de iubire este tot mai mult prezenta in intreaga lume...

Iti face cadou o masina si tu poate crezi ca ti-a oferit-o pt. ca esti iubit si apreciat pt. ceea ce esti si faci, si cand colo pt. ea te poate santaja pe viata, nimic nu este imposibil la vremurile care le traim...Fereasca Dumnezeu de mai rau, pt. ca neiertarea, invrajbirea, dezbinarea si lipsa de iubire, duce la necazuri mai multe decat le putem duce!!!
Pricila:
(27 August 2013, 14:05)
Inteleg ce vreti sa spuneti, dar sa nu foliosm cuvinte tari... vorbim, totusi, de un teolog al dogmei Sfintei Treimi, e greu sa-l acuzi de lipsa de curaj, nu?Nu ne ramane decat sa fim noi mai "curajosi" :)
mirela :
(21 August 2013, 08:24)
va rog vreau si eu nr telefon al preotului argatu slobozia -ciorasti!multumesc
Ionel bràila:
(29 Septembrie 2012, 14:05)
Cine imi poate da nr de telef al pàrintelui din reviga.và rog din suflet,sunt disperat,mail meu este gomel78@libero.it.
flori:
(22 Iulie 2012, 17:59)
pr pandelica este un om deosebit' pacat de ce i s-a intimplat
ANNA:
(5 Mai 2012, 05:39)
BUNA ZIUA  CINE MA POATE AJUTA CU O ADRESA SAU NR DE TELEFON A LUI PARINTELE GHEORGHE PANDELICA VA ROG DIN SUFLET AM NEVOIE DE OMUL ASTA MULTUMESC
anonim:
(8 Februarie 2012, 15:33)
Din pacate multe vorbe putine fapte.Cei ce se cred Dumnezei si au sansa de a se afla la carmuirea B.O.R. fac legea pamanteasca fara a tine seama de ceea ce ei insisi propovaduiesc.Suntem oameni si suntem supusi greseli,tocmai de aceia exista iertarea.Cine sa ierte insa cand trufia si puterea le ia mintile.Cine crede in dreptatea facuta de oameni se inseala(fie chiar si fete bisericesti).
MARIAN,BRAILA:
(20 Ianuarie 2012, 21:47)
VREAU SA MENTIONEZ CA AM PARTICIPAT LA MULTE SLUJBE LA BISERICA DIN REVIGA ,PE VREMEA ACEEA SLUJEA PREOTUL GHEORGHE PANDELICA ,MENTIONEZ CA ESTE UN PREOT CARE ESTE SLUJITOR L UI DUMNEZEU CU ADEVARAT SI DEACEEA ARE ENORIASI DIN TOATE ZONELE TARII ,ESTE DEDICAT TRUP SI SUFLET PENTRU DUMNEZEU SI PENTRU SLUJBELE PE CARE LE FACE .EU CRED CA IN TOT ACEST SCANDAL ESTE CEVA PUDRED LA MIJLOC ,ADICA COLEGII DANSULUI CARE DUPA SLUJBE POATE MERG LA CARCIUMA SI BEAU PANA DANSEAZA PE MESE IL INVIDIAZA ,CHIAR SI SUPERIORII PENTRU CA NU AU HARUL PARINTELUI GHEORGHE PANDELICA ,EU SUNT O PERSOANA CREDINCIOASA CARE MERG LA BISERICA D-AR SA MA IERTE DUMNEZEU MULTI PREOTI SLUJESC PT BANI ,NU CA PREOTUL GHEORGHE PANDELICA CARE SLUJESTE PT DUMNEZEU SI CRED CA SI M-AI MARII BISERICII SUNT SUS PUSI PE CRITERII POLITICE NU PE CRITERII ORTODOXE, DUMNEZEU SAI AJUTE PE ACESTI DOI PREOTI DE MARE VALOARE GHEORGHE SI CASIAN PANDELICA. NU MERITA ATATA DISPRETIURE .SA-I FIE RUSINE EPISCOPULUI CALARASILOR SI SLOBOZIEI SI SA SE RUSINEZE CA LA MOLIFTELE SF VASILE CEL MARE
Anonim:
(11 Ianuarie 2012, 10:44)
Lasati preotii sa-si faca meseria hotilor sau va e teama ca s-au ajuns mai mult ca voi,stiti voi la cine ma refer .Se pare ca au platit ponoasele sa vedeti cand o sa platiti voi cum va fi .Nu va este teama de dumnezeu ca urmati?
danut:
(30 Decembrie 2011, 22:38)
@strainul si georgian Mai agramatilor din Buzau,luati si voi alte teme in frecarea tastaturii pe bani...Ce firme jalnice au pdlistii la Buzau....sunteti mai jalnici decat orice postac pdlist citit de mine pan' la voi!
strainul:
(30 Decembrie 2011, 20:17)
danut tu esti un mare timpit omule nu sti ce vorbesti,,esti o javra de om care isi linge seful in cur.tie nu iti este frica de dumnezeu?nu te juca cu vorbele si nu mai critica pe altii ca esti vai de tine
Alex:
(30 Decembrie 2011, 11:33)
Suntem foarte buni la a-i judeca pe altii. Poate ca unii (chiar inalti prelati) au gresit si au aderat la aceasta uscaciune perversa denumita masonerie, dar de acolo se iese foarte greu, pentru ca se bazeaza pe santaj si pe cruzime (vedeti cazul Mihail Sadoveanu, care s-a pocait in ultimii ani ai vietii si a reusit cu greu sa iasa din aceasta increngatura nenorocita denumita masonerie). Avem conducatorii pe care ii meritam - daca eram mai buni, primeam de la Dumnezeu conducatori mai buni. Oricum, nu ne da Dumnezeu mai mult de carat decat putem duce. Sa ne rugam deci pentru ei, pentru suferintele lor, pentru luminarea mintii lor, sa incercam sa ii iubim asa cum sunt, si sa nu ne osandim pe noi insine judecandu-i.
georgian:
(29 Decembrie 2011, 19:45)
Un alt slujitor al ADEVARATEI biserici ortodoxe romane, preotul Argatu de la Ciorasti, fiul preotului Ilarion Argatu de la Cernica, unul dintre putinii preoti precum preotul Gheorghe Pandelica de la Reviga care aveau puterea slujbei Molitfelor Sfântului Vasile cel Mare a fost trimis de catre Masonica Biserica Ortodoxa nu se stie unde. TOTI acesti slujitori ai bisericii care cu harul si puterea lor au curajul,curatenia si mai ales sfintenia de a citi Molitfele Sfântului Vasile cel Mare sunt indepartati. Inca o dovada ca mai marii bisericii ortodoxe romane se indeparteaza de adevarata credinta ortodoxa si se indreapta catre masoneria care-l slaveste pe Lucifer...
georgian:
(29 Decembrie 2011, 09:34)
Si inca ceva. Preotul Gheorghe oficia la inceput de an slujba citirii Molitfelor Sfântului Vasile cel Mare. Dar Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a stabilit ca este INTERZISA aceasta slujba la inceput de an. De ce ? Albert Pike (1809 – 1891), mason, gradul 33 ritul scotian sustinea in lucrarea sa “DOGMĂ ȘI RITUAL” ca: “Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, lucifer e Dumnezeu “ „Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu și misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineții! Este cel care aduce lumina și în toată splendoarea sa intolerabilă orbește pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 17 Feb 2020
242 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(214 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(115 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(317 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(373 vizualizări - 0 comentarii)


4

Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

11 Februarie 2020, 17:20


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(182 vizualizări - 1 comentariu)


8

DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(213 vizualizări - 0 comentarii)


9

Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(184 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița/Prahova: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă

Polițiștii specializați în Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița au efectuat 7 percheziții domiciliare, în urma cărora au indisponibilizat peste 4300 de țigarete, 25 litri de băuturi ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:40
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă și duminică, 8/9 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza județului patru șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:25
(221 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: Polițiștii au amendat cerșetorii

Duminică, 9 februarie a.c., polițiștii din Fetești au acționat pe linia prevenirii și combaterii parazitismului stradal, depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:20
(153 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ialomița: Infractori arestați

Miercuri, 5 februarie a.c., polițiștii din Jilavele, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite și a celor care posedă mandate de executare a pedepsei, au identificat, pe raza comunei ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2020, 13:40
(376 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Roșu de viscol și ninsori în Ialomița

Cod Roșu de viscol și ninsori în Ialomița

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea vor fi vizate de Cod Roșu de viscol și ninsori. Astfel, Ialomița va intra sub incidența Codului Roșu de viscol și ninsori de miercuri, 5 februarie 2020, orele 22,00, până joi, 6 februarie 2020, orele 8,00. Să precizăm că fenomenele vizate de Codul Roșu de viscol și ninsori fac referire la intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85-90 km/h, viscol, ninsori relativ abundente, vizibilitatea fiind redusă semnificativ. ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 11:50
(1071 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Marți, 4 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DJ213, în afara ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 11:45
(379 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: Bărbat de 60 de ani, mort în casa incendiată

Miloșești: Bărbat de 60 de ani, mort în casa incendiată

În noaptea de marți spre miercuri, 4/5 februarie 2020, în jurul orelor 23,45, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Miloșești. La locul intervenției ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 09:10
(401 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal la Căzănești: Pieton lovit de o mașină!

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DN2A, în localitatea Căzănești, soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 16:40
(482 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Urziceni, drogat la volan

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din Urziceni, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza de competență, au oprit în trafic un tânăr, de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 16:35
(438 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Arestat pentru «vătămare corporală»

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din Coșereni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:25
(320 vizualizări - 0 comentarii)


AJPIS Ialomița: Modificări privind cuantumul alocației de stat pentru copii

În conformitate cu prevederile Legii nr. 214/2019, pentru completarea art. 3 din Legea nr. 61/1993 privind alocația de stat pentru copii, începând cu data de 1 ianuarie 2020, cuantumul alocației de stat ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:20
(469 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de intensificări ale vântului (cu rafale ce vor depăși 60-70 km/h) și ninsori viscolite, la nivelul RAJA SA Constanța s-a decis activarea Comandamentului pentru ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:15
(460 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în localitatea Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:10
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Gârbovi

Incendiu la o casă din Gârbovi

În noaptea de luni spre marți, 3/4 februarie 2020, în jurul orei 00,25, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Gârbovi. La locul intervenției ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:05
(378 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


Vlădeni: S-au înecat în apele Borcei

Doi bărbați, de 42 și 48 de ani, din comuna Vlădeni, s-au înecat în cursul zilei de luni, 3 februarie 2020, în apele Brațului Borcea. Aceștia se aflau într-o barcă alături de alți doi bărbați, de 36 și ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 14:35
(522 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Accident rutier cu 3 autoturisme

Coșereni: Accident rutier cu 3 autoturisme

Trei autoturisme au fost avariate și o femeie de 41 de ani a fost rănită ușor, în urma unui accident rutier petrecut în zona localității Coșereni. Evenimentul rutier s-a produs marți, 4 februarie 2020, ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 11:09
(432 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism furat din Buzău, descoperit la Gârbovi

În data de 31 ianuarie 2019, în jurul orelor 19,30, polițiștii ialomițeni au identificat în localitatea Gârbovi un autoturism declarat furat de către polițiștii din Buzău. Un tânăr de 18 ani, din Pogoanele ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:50
(476 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei agresate de soți

Sâmbătă, 1 februarie a.c., o femeie din comuna Dridu a sunat la 112 solicitând ajutor împotriva soțului de 45 de ani care ar fi agresat-o. La fața locului s-au deplasat polițiștii din orașul Fierbinți- ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:40
(369 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Sâmbătă, 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat și oprit în trafic un bărbat ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. După ce a fost testat cu alcooltestul ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:15
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Dosar penal după ce a condus fără permis

În timpul acționării pe linia de prevenire a accidentelor rutiere în comuna Borănești, sâmbătă, 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Coșereni au oprit pentru control un ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:10
(393 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...