Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

RAJA Constanța vrea să aducă apă potabilă la Slobozia!

SCRISOARE DESCHISĂ adresată Consiliului Local al Municipiului Slobozia

RAJA Constanța vrea să aducă apă potabilă la Slobozia!

Societatea comercială RAJA SA Constanța este o companie de interes public, operator regional în domeniul apei și canalizării, cu o arie de operare care se întinde pe raza a cinci județe (142 localități din județele Constanța, Ialomița, Ilfov, Călărași și Dâmbovița), avînd un acționariat format din Consiliul Județean Constanța și alte 33 consilii comunale, orășenești și municipale.
În cursul anului 2010, reprezentanții legali ai SC RAJA SA s-au întâlnit cu dl primar Ionașcu și i-au prezentat cadrul legal și  instituțional în care își desfășoară activitatea operatorul, precum și modalitatea legală de delegare a gestiunii serviciului de apă și de canalizare către SC RAJA SA.

În vederea creării Cadrului Instituțional adecvat pentru îndeplinirea criteriilor de eligibilitate POS Mediu 2007-2013 (cap. Utilități de management al apelor. Regionalizarea serviciilor de apă-Cadrul legal) s-a înființat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Constanța (ADI), în conformitate cu prevederile HG nr. 855/2008.
Sînt membre ADI 64 de unități administrativ-teritoriale din cele 5 județe mai sus menționate. Prin Hotărîrea nr. 5 din 04.11.2009 a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanța s-a aprobat  Contractul de delegare a  gestiunii  serviciilor publice  de alimentare cu apă și canalizare și prin care SC RAJA SA CONSTANȚA s-a desemnat ca operator exclusiv al serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare în Unitățile Administrativ Teritoriale, membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Constanța.
Pentru a putea beneficia de servicii de alimentare cu apă și de canalizare performante, conform normativelor legale în vigoare și pentru a putea accesa fonduri europene, unitățile administrative teritoriale trebuie să fie membre în asociații de dezvoltare intercomunitară, constituite potrivit HG nr. 855/2008 și Legea 215/200, modificată.
Prin aderarea la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Constanța (ADI), SC RAJA SA va putea asigura municipiului Slobozia o strategie de dezvoltare și modernizare a sistemului de alimentare cu apă și de canalizare, beneficiind astfel atît de fonduri proprii ale operatorului, cît și de fonduri europene.

Managementul companiei noastre abordează o strategie coerentă de dezvoltare, obiectivele prioritare urmărind îmbunătățirea permanentă a prestației profesionale și a calității serviciului, cu două linii principale de acțiune: asigurarea cantitativă și calitativă a apei potabile și protejarea sănătății oamenilor și a mediului înconjurător pentru întreaga populație din aria de operare, respectiv abordarea cu curaj a unor proiecte de investiții și extindere care să susțină economic prestația angajată prin contractul de concesiune a serviciului. Această abordare are în vedere în aceeași măsură protecția socială a angajaților și dezvoltarea a noi locuri de muncă.
Pentru RAJA Constanța, calitatea serviciilor furnizate nu mai reprezintă un deziderat, ci o certitudine reconfirmată prin fiecare picătură de apă furnizată celor peste 2,5 milioane de consumatori din sezonul estival.
Pentru asigurarea calității apei potabile la cele mai înalte standarde, la nivelul societății, s-a înființat un serviciu de specialitate-Direcția de Calitate, ai cărui reprezentanți monitorizează și analizează indicatorii chimici, fizici și biologici ai apei potabile, indicatorii care atestă potabilitatea finală a apei livrate, analize care se fac în permanență, chiar și din oră în oră, prin intermediul laboratoarelor acreditate RENAR. Tot pentru a asigură un control maxim al calității apei potabile, la nivelul societății a mai fost înființată și Inspecția Sanitară și de Mediu, ai cărei reprezentanți verifică permanent prin sondaj calitatea apei, analizele efectuate de către aceștia reconfirmînd  de fiecare dată calitatea apei livrate consumatorilor.
În aceste condiții, toți abonații SC RAJA SA Constanța au certitudinea că apa potabilă pe care o consumă din sistemul de alimentare al societății este de calitate ireproșabilă, în conformitate cu prevederile legale.
Întreaga activitate a societății s-a axat în ultimii ani pe eficientizarea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare prin accesarea fondurilor europene, dar și prin cofinanțarea din fonduri proprii și împrumuturi BERD. Astfel, în perioada 1998-2011 au fost realizate programe cu finanțare europeană (MUDP II, LSIF și ISPA) în valoare de aproape 130 milioane euro, iar pentru perioada 2010-2015 SC RAJA SA Constanța împlementează Programul Operațional Sectorial de Mediu (POS Mediu)-«Reabilitarea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare în regiunea Constanța-Ialomița», ce are ca obiective generale asigurarea conformării cu legislația UE și cea națională agreată între România și UE referitoare la sectorul de mediu. Programul este cel mai mare și important proiect derulat la nivel național pe fonduri de coeziune. Valoarea intregului proiect se ridică la peste 271 milioane de euro, din care SC RAJA SA asigură prin cofinanțare aproape 75 milioane de euro, cofinanțare realizată și prin intermediul unui împrumut de la BERD-Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.  
Reiterăm propunerea nostră ca SC RAJA SA SA să furnizeze serviciile publice de apă și de canalizare de pe raza Municipiului Slobozia , propunere pe care vă rugăm respectuos să o analizați și să o dezbateți în cadrul unei ședințe a Consiliului Municipal.
Numai  contextul în care veți hotărî delegarea gestiunii serviciului de apă și de canalizare către SC RAJA SA veți avea siguranța  asigurării în viitor a accesării și implementării unor proiecte vitale și imperios necesare, pentru dezvoltarea infrastructurii de utilități de apă și canalizare la standarde europene pentru orașul dvs.
Deși din punct de vedere al managementului aplicat, dar și a condițiilor tehnice și financiare SC RAJA SA Constanța are asigurate toate premisele implementării unor proiecte multiple de dezvoltare a infrastructurii de utilități publice, totuși sprijinul dumneavoastră ar fi definitoriu pentru accesarea și demararea acestor aplicații.

Avem convingerea că prin eforturi susținute, împreună putem deveni un exemplu la nivel european, prin care România va reuși să îndeplinească cele mai exigente cerințe de mediu.

APA este VIAȚĂ și mai presus de orice, această activitate reprezintă continuitatea și esența noastră, de aceea compania RAJA va fi permanent la dispoziția dumneavoastră.

Numai împreună vom reuși să aducem apă de calitate la Slobozia!

DIRECTOR GENERAL
ing. Felix Stroe

15 Martie 2012, 16:19 (36514 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Centrul Zonal al RAJA devine realitate
Caracatița RAJA se pregătește să preia Urban Slobozia
«Nu o lăsați pe Natalia să moară sub ochii mei!»
Scrisoare deschisă la «groapa lui Stoica»

Comentariile cititorilor:


concediat raja:
(25 Martie 2012, 16:00)
O mare Mafie aservita psd totul este de fatada, calitate 0, pret maxim. FERITIVA DE EI!
laura:
(23 Martie 2012, 07:45)
Nu stiu de ce injurati fara sa vedem exact ce se poate intampla. Cineva mai sus spunea ca poate o sa fie mai scump, dar daca aduman cat platim pe apa plata pentru baut si gatit cu siguranta iesim mult mai ieftin. Asta daca nu mai punem la socoteala ca de cele mai multe ori rufele ies din masina de spalat aproape maro nu bej. Deci sa vedem cat costa o fusta, o bluza, un taior... Sigur ajungem mai bine. In plus, povestea ca Urban este al CL Slobozia nu prea mai este adevarata. in AGA de la Urban s-a hotarat cedarea a 49% din actiuni catre AMONIL in contrapartida cu un  procent de 1% din valoarea datoriei pe care urban o are catre Amonil. Adica daca inteleg eu bine, 49% din actiunile Urban pentru suma FABULOASA DE 1 MILIAR LEI VECHI, ADICA APROXIMATIV 25.000 EURO./ In conditiile astea imi vand casa si dau 50.000 euro pentru acelasi procent de 49%.
Cisternă:
(20 Martie 2012, 12:55)
Vreau să văd cisternele cu care vor căra apă potabilă la Slobozia, că din puțurile astea nu va fi niciodată potabilă.
Până atunci, mai bine rămânem cu URBAN, așa cum este. De ce să ne grăbim aiurea?
Caragiale:
(18 Martie 2012, 19:25)
Curat murdar coane Vasilica.Eu iti spun o poveste cu Raja pe care o stii doar tu si acolitii tai.Cica abia dupa 2 ani ai aderat la Asociatia Intercomunitara Raja Constanta.Bufonul ala de secretar cu care te pupi mereu nu stia cel mai elementar lucru juridic si anume:O HOTARARE A UNUI CONSILIU JUDETEAN,ARE EFECTE JURIDICE DOAR IN JUDETUL SAU(adica doar in Constanta).Inafara judetului Constanta HCJ= 0.,exact cum sunteti voi amandoi.Scumpirea apei s-a facut conform HCJ CT.DATI-NE BANII INAPOI PE APA SI CANAL!! Alo Fetesteni si toti cei ce platiti apa la Raja CT,uniti-va si nu le mai platiti nimic,daca Primaria voastra nu s-a afiliat la asociatia intercomunitara.Dati-le o lectie juridica celor de la PSD si Ciuperca. Domnilor de la Politia Economica,ce faceti,dormiti??? Somn usor,ca va platim ca sa dormiti bine!!
Diavolo:
(18 Martie 2012, 14:25)
De la 01.12.2009,RAJA Constanta este oficial la Tandarei.La acea ora existau 28 puturi forate si functionau 6,iar in prezent tot in acelasi locatii mai functioneaza 4 puturi,deci e un progres cu Raja?La 01.12.2009,apa era 2,20 +TVA/mc apa si canalul era 75%,iar acuma apa=canal 100% si este 5,78 lei+TVA/mc.Deci iar avem progres cu Raja.Presiune la apa aceeasi,culoare,gust si miros acelasi.Deci iar progres cu Raja.Luati-i si la voi Slobozeni pe Raja ca o sa progresati ca Tandarenii.Cumpara materiale de proata calitate la preturi foarte mari,lucrari la preturi astronomice.Au cei mai buni avocati angajati>Oare din banii cui??Nu din banii nostrii!!
saturatus stresatus:
(16 Martie 2012, 15:36)
da lex et honor o spune bine. raja e masinutza fmi-ului si ocultei mondiale care vrea sa globalizeze totul. facem o greseala idioata daca acceptam raja la slobozia. raja inseamna, cum spuneam mai sus, preturi necontrolate, investititii umflate la pret sa justifice o politica de preturi speciala, controlul specimenelor oribile gen mazare, nic. constantinescu, psd constanta(nu e chiar un specimen, astia sunt un stat in stat). ceea ce putem face noi e sa-l expediem pe ciuperca prin presiuni la adresa primarilor psd, sa protestam impotriva securistiloir de la amoil care vor si astia sa faca ce vor in orasul  NOSTRU. DA AL NOSTRU! asa ca hai sa ne schimbam un pic mentalitatea si atitudinea macar pentru generatiile urmatoare. de ce la altii se poate si la noi nu? schimbari se simt in mai toate orasele fief ale psd-ului. la noi se doarme. rusine.
Mariana:
(16 Martie 2012, 13:28)
Nu va lasati pacaliti de cei de la RAJA, ca si ei tot aceeasi apa ne vor da dar cu tarife mai mari.Acelasi lucru au facut si cu cetatenii din Tandarei, Fetesti. Daca nu credeti va puteti interesa, cei care aveti cunoscuti, rude in aceste orase.
corleone:
(16 Martie 2012, 11:03)
 DA ,CORECT ,PAREREA TA NU SI A ALTORA ,PROBABIL AI SI TU UN INTERES ,IN FINE TREABA ESTE ALTA SUNT ATATEA LAUDE  SURLE SI TRAMBITE CA NU STIU CE SA CRED ,DAR SIGUR O SA NE USTURE LA FACTURA. .CU TOATE CA NOI AM CAM INVATAT SA NE DESCURCAM  CU APA ASTA SI POATE IN VIITORUL APROPIAT CE VOR FACE AIA DE LA RAJA ,PUTEM FACE SI NOI CU FORTE PROPRII
SORIN:
(16 Martie 2012, 08:34)
Părerea mea este să nu refuzăm ferm, de la început, fără să contactăm alți beneficiari ai serviciilor RAJA. Chiar dacă prețurile ar fi puțin mai mari, serviciile fiind de o calitate superioară, cred că merită, vorba unui slobozean: decât să cari apă cu bidonul ani de zile ... Eu zic să încercăm.
Ce-a putut să facă șoldoveanul mustăcios, evident s-a văzut!
jecksperou:
(16 Martie 2012, 04:45)
Baaaaaa, RAJA este o societate de STAT! Daca noi nu avem o astfel de societate in Ialomita este meritul domnului Ciuperca!
Idiotul:
(16 Martie 2012, 01:49)
Chiar daca schimbam Urban cu Raja, tot aceeasi apa o vom avea, ca tot din aceleasi puturi vine. Si nu, sa ne scuteasca cu "Raja vrea sa aduca slobozenilor apa potabila". Sa fim seriosi, Raja vrea sa PUNA MANA pe distributie. Urban este o societate a NOASTRA, unde actionar este Consiliul Local, si care nu urmareste sa aiba profit. Pe cand RAJA este o societate privata, care va stoarce si ultimul leut din buzunarele noastre. Mama lor de nenorociti profitori. Si RMGC spune, zi de zi, ca ei vor sa "ofere locuri de munca". La fel si Raja, vrea sa ne dea apa potabila (de unde, habar nu am). Si marmota invelea ciocolata in staniol... Slobozeni, spuneti-va parerea aici, nu lasati cei cativa smecherasi pusi sa aplaude calaul care vine spre noi sa posteze comentarii "proRaja".
proRAJA:
(15 Martie 2012, 19:50)
Slobozeni, concetateni! De mai bine de doi ani platim apa MENAJERA pe post de apa potabila. Fiecare dintre noi stim aceasta si ne-am complacut in aceasta situatie. Nu ne este bine dar respingem ideea RAJA de a potabiliza apa! Ce draq facem?
un slobozean:
(15 Martie 2012, 19:26)
Cred ca in loc sa car bidoane ca dobitocu cateva pe saptamana,prefer sa vina RAJA sau oricine se incumeta sa potabilizeze apa.Si daca o sa coste mai mult,ce?Acum nu platim apa si mai si cumparam apa plata la bidoane?
saturatus stresatus:
(15 Martie 2012, 19:12)
cat tupeu au pesedistii astia de la raja. asta e un fel de "globalizare" regionala, care va impune preturile lor din buzunarele noastre. sunt curios cumva daca domnu ciupi care e disperat sa-si serveasca stapanul tovarasul nicusor constantinescu, va media, veghea ca pretul raja sa nu o ia razna? de asemenea ar fi interesat in cat timp va incepe atacul mediatic al latrailor pesedisti din presa scrisa si a-v? parca vad materiale ample despre nenorocitul de ionascu care nu permite salvatorilor raja sa ajute, salveze populatia oropsita, saracita, disperata sa-si implineasca un vis. de a avea apa potabila. ma intreb totusi cu ce costuri! sa inceapa circul. neptun tv ai legatura. antenele fiti pe faza. realitatile la atac. acesta e un moment istoric(isteric de fapt).
LEX ET HONOR:
(15 Martie 2012, 18:18)
RAJA=FMI=UE=BANCA MONDIALA.Slobozeni vreti ca sa aveti cea mai scumpa apa din tara,cel mai scump serviciu de canalizare,apa nepotabila ca pana acuma,presiune Yoc la etajele superioare??Stiti ce salarii au nemernicii din conducerea acestei societati??Evident pe spatele nostru.De ce in judetul Tulcea nu sunt primiti???Aduceti-i in Slobozia si sa vedeti ce o sa patiti cu ei.Niste hiene care sug acest popor si asa destul de sarac.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 15 Aug 2020
426 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august a.c., între localitățile Movila și Fetești. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Printre ...[citește_toată_știrea]

15 August 2020, 11:00
(390 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor

Joi, 13 august a.c., polițiștii din Slobozia au organizat o razie de amploare cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale pe raza orașului. Astfel, au fost controlate 333 de autovehicule și legitimate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:30
(164 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Alături de oameni... pentru oameni»

Protopopiatul Urziceni continuă și în acest an programul social, lansat în urmă cu 11 ani, «Alături de oameni... pentru oameni». Astfel, joi, 13 august a.c., preoții din zona Urziceniului au donat bunuri ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:25
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Transporta ilegal peste 2 tone de roșii

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic transportând peste 2 tone de roșii, fără a avea documente de proveniență a mărfii. În valoare de peste 2300 de lei, întreaga cantitate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:20
(134 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în zona Cartierului Buliga din Fetești

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Călarași din orașul Fetești, RAJA Constanța a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:15
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(237 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(158 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(124 vizualizări - 0 comentarii)


10

Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(138 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(162 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(204 vizualizări - 2 comentarii)


13

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(545 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(636 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mecanic în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Cetatean sincer în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Gica în Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean Relu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 cetatean în Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști cetatean în Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor Cunostinta în Fotografii care NU au făcut istorie Potorist în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Io în Fotografii care NU au făcut istorie vasile în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Viitor ancorat in Trecut în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro M&M's în Fotografii care NU au făcut istorie garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 august 2020 Benoit în Unirea Slobozia a promovat în «B» Gigel în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia lovrin în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...