Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Referendum politic pentru apă apolitică la Slobozia

Referendum politic pentru apă apolitică la Slobozia

Asasinat politic de propria creație, primarul Gabi Ionașcu cere să se întoarcă la popor. Concret, după ce a cheltuit 50 milioane de lei pentru o sursă de apă menajeră fără să întrebe pe nimeni, Gabi Ionașcu cere referendum pentru a amaneta viitorul SC Urban...

Ionașcu aruncă mănușa
Într-un comunicat de presă remis publicității marți, 20 martie 2012, primarul Gabi Ionașcu își anunță intenția de a organiza un referendum care să decidă viitorul firmei SC Urban.
După ce trece în revistă, pentru prima oară în ultimii doi ani, ofertele primite de administrația locală (vezi paginile 6-7!), primarul Sloboziei face o serie de comentarii inedite legate de «apa lui Ionașcu». Cităm din context: «Nu pot să nu remarc faptul că, deși este un subiect zemos pentru presă și partidele politice, „apa lui Ionașcu“ este foarte atractivă pentru companii. Și nici nu avea cum să nu fie, apa Sloboziei fiind o afacere de circa 4 milioane de euro pe an, din care se pot scoate profituri importante doar tăind facturi populației, așa cum este în Fetești, Țăndărei ș.a.».
În consecință, primarul Gabi Ionașcu anunță că «o decizie cu privire la modul în care urmează să fie gestionată această decizie nu poate fi de mine sau de către Consiliul Local. Decizia trebuie să aparțină locuitorilor Sloboziei, adevărații finanțatori și proprietari ai investiției, iar opinia lor trebuie să se facă auzită în cadrul unui referendum».
Rezultatul referendumului, opinează Gabi Ionașcu, urmează a fi transpus într-un proiect de hotărîre care să fie supus dezbaterii consilierilor locali. Surse din cadrul PSD Ialomița, partidul din care Gabi Ionașcu încă mai face parte, spun că această propunere ar fi salutară într-un alt context politic decît cel existent. În momentul de față însă, ea nu reprezintă decît o încercare disperată a primarului Gabi Ionașcu de a recupera capitalul electoral pierdut prin retragerea sprijinului politic al PSD.
Mai profani, noi credem doar că oferta primarului Gabi Ionașcu maschează lipsa unei soluții administrative concrete privind viitorul SC Urban. Sufocat de dosarul deschis de DNA și presat de legislația europeană să afilieze serviciul de apă local unui operator regional, oricare ar fi acela, Gabi Ionașcu încearcă să se spele pe mîini de acest scandal public care a ajuns să-l coste funcția și viitorul. Dar cine sîntem noi ca să dăm verdicte?! Să decidă electoratul, domnule Ionașcu, că ăia de la DNA mai pot aștepta!

23 Martie 2012, 15:35 (11851 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Slobozia bea apă cu trihalometani
Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare
Apa din Slobozia, o problemă fără sfârșit

Comentariile cititorilor:


Euler:
(28 Martie 2012, 06:21)
@Arhimede : Aveti perfecta dreptate ! Din pacate ne lipseste Omul care sa aiba capacitatea sa dezvolte asemenea proiecte ! Slobozia are nevoie de investitori in procesarea produselor agricole si nu numai ! Firmele locale sunt extrem de importante si ar trebui sprijinite fara partinire in cadrul legal  nu unele tinute in brate la sanul generos al bugetului si celelalte (marea majoritate) ignorate sau supuse la perversiuni !Sunt multe de spus dar nu ne asculta nimeni ! De fapt suntem ascultati in permanenta dar .....de altii......!!!!!! Eu m-am bagat in seama aici fermecat de indarjirea dlui Sorin exprimata atat de plastic !
Arhimede:
(28 Martie 2012, 05:42)
@Euler: Sunt de acord, numai că astfel de măsuri de care vorbiți țin de Guvern, nu de administrația locală. Eu mă refeream doar la niște modalități de aducere a unor investitori NOI. Mă refeream doar la taxele și impozitele locale, care țin de Primărie. Ce ține de Guvern (TVA, impozit pe profit, CAS, număr de funcționari, coduri deontologice etc) - nu le putem influența de pe plan local. Dar putem să încercăm să atragem investitori NOI.

Aceasta înseamnă (ca bani pentru economia locală) niște angajați noi care își cheltuie apoi banii prin oraș, mai înseamnă niște rulaje de mărfuri cu alte firme locale (de unde rezultă iarăși bani care rămân în economia locală), mai înseamnă niște investiții derulate cu firmele locale, numai lucruri benefice.

Bineînțeles, nu trebuie să comparăm situația existentă cu una ideală, în care toți contribuabilii își plătesc la timp taxele și impozitele. Trebuie însă să tindem spre o situație mai bună față de cea existentă, și cu siguranță aducerea unor investitori NOI este o situație mai bună decât să stăm doar cu cei pe care îi avem. Chiar dacă și cei noi nu-și vor plăti ulterior datoriile, tot e mai bine pentru oraș.
Euler:
(27 Martie 2012, 13:19)
@Arhimede : Cu deosebita consideratie as dori sa va transmit ca valoarea taxelor si impozitelor colectate la buget nu este direct proportionala cu numarul firmelor ci cu calitatea lor ! In cazul firmelor locale (desigur, fara a generaliza) chiar daca obligatiile fiscale sunt berechet ca numar , darile catre stat sunt influentate de numarul de bonuri fiscale emise  , de numarul corect de angajati , de cheltuielile efectuate  pentru respectarea legislatiei in vigoare de autorizare si functionare ! Pe de alta parte , benefic pentru dezvoltarea sanatoasa a  firmelor ar fi reducerea drastica a numarului  de taxe , a valorii taxelor si impozitelor , a birocratiei prin reducerea numarului de bugetari si eliminarea contactului contribuabil-functionar , clarificarea o data pentru totdeauna a menirii , numarului si codului deontologic al organelor de control........
Arhimede:
(27 Martie 2012, 12:50)
Printre doi matematicieni de seamă de p-aici (Euler și Pytagora), mă bag și eu în seamă...

Nu ar fi un lucru nepaipomenit dacă am avea 10 supermarket-uri. În primul rând, ar scădea drastic nivelul de taxe și impozite colectate la bugetul local al Sloboziei (mai puține firme, deci mai puține taxe plătite). În al doilea rând, pe termen lung, este foarte dăunător pentru economie (pentru că supermarket-urile importă aproape totul - acest lucru se traduce, printre altele, prin închiderea puținelor fabrici care mai produc câte ceva). De asemenea, supermarket-urile sunt mult mai eficiente din punct de vedere al productivității muncii, deci asta înseamnă mai puțini angajați în Slobozia.

Mai important ar fi, după părerea mea, să se ofere condiții pentru diverși investitori, în sectorul agricol (că altceva n-avem aici). De exemplu, eliminarea taxei de autorizațiie de construcție pentru firme, scutirea de impozite pe perioade medii pentru cei care își dezvoltă o afacere în Slobozia și mai putem găsi și alte idei constructive, fără a implica bani de la bugetul Sloboziei. E mai bine cu niște investitori care să nu plătească diverse taxe, decât fără ei.
Euler:
(27 Martie 2012, 11:52)
Nici nu stiti cata dreptate aveti , domnu'Sorin ! E strigator la cer ca suntem evitati de companiile mamut din retail ! Eu nu mai inteleg nimic ! In loc de doua supermarketuri serioase , cum bine ati semnalat si dvs , ne-am trezit cu amaratii aia de la Lidl si de la Kaufland care au si marfa proasta sau destule alte deficiente dar n-au macar un sector de sexxy shop sau piscine ! Un amic  si-a luat o gonflabila de la capitala si acum asta  rasufla pe la supapa si nici nu poate s-o vulcanizeze ca-l incomodeaza si pierde si garantia daca-i pune el un petic cald ca n-au nenorocitii reprezentanta !
SORIN:
(27 Martie 2012, 09:12)
@Euler. Probabil n-am fost destul de explicit: forma geografică a municipiului n-are nici o importanță. De exemplu Bacăul, un oraș cu aproximativ trei sute de mii de locuitori, mai mult decât jumătate din județul nostru, are tot felul de supermarketuri mall-uri, nu vreau să le dau numele, să nu fac reclamă, dar nu pot să ascund un exemplu: BAUMAX - un supermarket adevărat, cu toate cele, de la cuie la frigidere, de la teascuri la mașini de tăiat iarba, de la mărfuri destinate distracției la grătare zidite, produse alimentare proaspete și congelate, din producția internă și din import, prezentate ca la carte,  piscine gonflabile, grădini amenajate cu tot felul de plante, cascade în miniatură, având o suprafață cam cât două-trei cartiere ale Sloboziei la un loc. Oare de ce al nostru primar,  deștept și manager de excepție, n-a contactat asemenea companii-mamut care să vină să exploreze posibilitățile de investiții și construcții în Slobozia?! Dacă se putea, bine, dacă nu, iar bine, alții la rând, cum ar fi PRAkTIKER!  E ciudat că la noi sunt mai mult făcături. Doar Kaufland mai apare a supermarket, dar și aici sunt destule nereguli, dacă ar fi să urmărim calitatea produselor expuse spre vânzare, așa-zisele "promoții".
Euler:
(27 Martie 2012, 08:45)
Domnu' Sorin , comparatia cu marile orase este complet nepotrivita ,zic eu , deoarece orasul nostru fiind unul foarte mic , pare ca in orice punct al lui este centru si atunci , expresia dumneavoastra ,, mijlocul centrului " intareste teorema care spune ca acolo unde nu-i cap , vai de picioare ! Daca ar fi avut orasul forma unui cerc  perfect , mijlocul centrului ar fi fost in centrul vechi dar cum forma sa este una mai degraba lunguiata si incovoiata , tip banana , acest adevarat punct G al comertului  n-are cum sa nu fie( la) central !!!!!!
Marianaa:
(27 Martie 2012, 07:54)
Apa va fi aceeasi doar preturile vor fi modificate in cazul in care preia RAJA. Asa a fost si in Tandarei, Fetesti.Aceasta firma "RAJA" nu a investit absolut nimic.
SORIN:
(27 Martie 2012, 06:50)
(continuare), având o populație destul de mică, sunt prea multe asemenea supermarketuri, după
părerea mea, fiind suficiente două, unul la intrare, iar altul la ieșirea din oraș, de dimensiuni astfel
proiectate și realizate, încât să poată satisface toate exigențele cumpărătorilor.
În marile orașe n-ai să vezi supermarketuri în mijlocul centrului(sic!). Aici au fost tot felul de interese de care ionașcul nu poate fi străin.
SORIN:
(27 Martie 2012, 06:42)
@ RADU: Că ești un tip erudit, foarte bine, dar asta nu absolvă nici o societate comercială de încălcare a legislației în vigoare, care stipulează foarte clar, că orice produs din import TREBUIE să aibă traducerea în limba română, eventual o etichetă suplimentară cu traducerea instrucțiunilor de folosire, în cazul mărfurilor industriale,  sau ingredientele conțnute, în cazul produselor agroalimentare. În altă ordine de idei, ori nu ești la curent cu monopolul impus de asemenea supermarketuri privind taxele de raft, de pătrundere în sistem, de "protecție" a anumitor produse ce urmează a fi expuse etc., ori ești rău intenționat, încercând să insufli ideea că aceste supermarketuri au adus civilizația. Nu este decât parțial adevărat. Ca pentru orice comerciant, important este profitul, nu de puține ori, lăcomia trecând peste bunul simț care ar trebui să domineactul comercial, în întâmpinarea clientului-cumpărător.
Lăsând la o parte acest aspect, eu m-am referit la faptul că, Slobozia
RADU:
(26 Martie 2012, 12:47)
@SORIN: In legatura cu supermarketurile, LIDL e o realizare, deocamdata... Au mai inghitit porcariile de dughene, bacanii care nu dau bonuri, au mai scos slobozeanul in lume prin diversificarea produselor. Cine a contribuit, nu ma intereseaza, iar etichetele pot sa mi le traduc singur, din ce.am invatat la alta scoala, nu la cea de astazi!
SORIN:
(26 Martie 2012, 11:10)
(continuare) altuia, așa a fost să fie. Ați auzit cumva ca acest primar penal, viitor pușcăriaș să fi apelat la vreun referendum atunci când a permis construirea de supermarketuri într-un orășel modest precum Slobozia, supermarketuri în care colcăie mărfuri expirate, neetichetate în limba română, și multe alte "realizări", precum și atunci când a apelat la credite care au îndatorat comunitatea pe ani multi de aici înainte?! Încercați și cu altcineva, fiindcă mai rău de-atâta nu se poate, să fie clar!!!
SORIN:
(26 Martie 2012, 10:51)
După câte am înțeles de la consilierii locali, datoria de aproximativ zece milioane ron către Amonil, poate fi achitate destul de repede, datoriile beneficiarilor de apă ai Urban, fiind cam tot pe-acolo. Așa că, Urban poate sta liniștită în administrarea Consiliului Local, cu un acord de reeșalonare a datoriilor către Amonil, rezonabil ca timp și eventuale penalități. Astfel că acest mafiot politic, șoldoveanul mustăcios și căcăcios, cu aere de mare economist și manager deși e paralel cu economia adeavărată, acest penal, pușcăriaș în devenire, nu mai știe pe unde să scoată cămașa, apelând la referendum, adică să mai cheltuiască niște bani, pentru pohta lui. Că sunt unii care spun că "a făcut și lucruri bune" sunt exact ca ăia care o țin langa că Ceaușesu a făcut, a dres... Nu, dragi tovarăși și pretini, poporul a făcut tot, oamenii care au muncit pe brânci de-a lungul anilor, poate chiar și acest moldovean proparvenit, pripășit p'aci. Că s-a nimerit să fie pe timpul "domniei" unuia sau a
PROFU:
(26 Martie 2012, 05:38)
1.Cine bea apa lui Ionascu,poate ,in continuare sa se lase pe mana URBAN-ului
2.Ceilalti,adica ,,n-1,,(1=Ionascu)vrem APA POTABILA,indiferent cine o va furniza.Sperietoarea ,cu pretul,este falsa.Orice furnizor ar veni;-va lamuri MEGA PROSTIA (penala) a investitiei lui Ionascu
                                                                    -va stabili pret REAL,SUPORTABIL,(in caz contrar,il vom lasa cu marfa in stoc,PENTRU CA NE-AM OBISNUIT CU ...APA PATA!
3.Exemplele Fetesti,Tandarei,unde se investeste masiv pe fonduri europene(Ionascu a indatorat generatiile viitoare,/nu are acces la fonduri europene din cauza indatorarii excesive),inseamna
dan buzdugan:
(25 Martie 2012, 11:32)
Feriti-va de psd, chiar si cand pare ca va face daruri! Nu sunt de centru stanga decat pentru ei si neamurile lor!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 15 Aug 2020
378 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august a.c., între localitățile Movila și Fetești. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Printre ...[citește_toată_știrea]

15 August 2020, 11:00
(380 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor

Joi, 13 august a.c., polițiștii din Slobozia au organizat o razie de amploare cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale pe raza orașului. Astfel, au fost controlate 333 de autovehicule și legitimate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:30
(162 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Alături de oameni... pentru oameni»

Protopopiatul Urziceni continuă și în acest an programul social, lansat în urmă cu 11 ani, «Alături de oameni... pentru oameni». Astfel, joi, 13 august a.c., preoții din zona Urziceniului au donat bunuri ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:25
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Transporta ilegal peste 2 tone de roșii

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic transportând peste 2 tone de roșii, fără a avea documente de proveniență a mărfii. În valoare de peste 2300 de lei, întreaga cantitate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în zona Cartierului Buliga din Fetești

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Călarași din orașul Fetești, RAJA Constanța a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:15
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(237 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(157 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(124 vizualizări - 0 comentarii)


10

Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(137 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(203 vizualizări - 2 comentarii)


13

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(544 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(636 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mecanic în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Cetatean sincer în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Gica în Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean Relu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 cetatean în Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști cetatean în Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor Cunostinta în Fotografii care NU au făcut istorie Potorist în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Io în Fotografii care NU au făcut istorie vasile în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Viitor ancorat in Trecut în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro M&M's în Fotografii care NU au făcut istorie garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 august 2020 Benoit în Unirea Slobozia a promovat în «B» Gigel în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia lovrin în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...