Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

4400 de candidați în Ialomița! 15 tone de hârtie pentru 220 de mii de buletine de vot!

Alegeri locale 2012

4400 de candidați în Ialomița! 15 tone de hîrtie pentru 220 de mii de buletine de vot!

Ialomița se pregătește activ pentru alegeri. Pînă pe 10 iunie au mai rămas puțin peste 20 de zile. Conform datelor oferite de Biroul Electoral Județean, 19 partide și alianțe electorale vor arunca în luptă 4168 de candidați pentru consiliile locale și 249 de candidați pentru cele 66 de primării din Ialomița. Aceștia vor fi votați, teoretic, de 240304 alegători cu drept de vot, potrivit listelor electorale permanente publicate de Biroul Electoral Central. În principalele orașe ale județului lupta se dă între edili în funcție, candidați USL sau API. La alegerile din 10 iunie 2012 se vor folosi 15 tone de hîrtie și 1070 de ștampile de vot. Valoarea nominală a unui buletin de vot este de 0,37 lei. Prefectul Gigi Petre a declarat că autoritățile locale și județene vor veghea cu strictețe la respectarea legii. La începutul acestei săptămîni Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a demarat campania «Votul ilegal înseamnă închisoare». Potrivit legii, nerespectarea reglementărilor impuse în acest sens se pedepsește cu închisoare între 1 și 5 ani.
Așadar, potrivit datelor centralizate de către Biroul Electoral Județean Ialomița, în cursa electorală pentru cîștigarea alegerilor locale s-au înscris 19 partide și alianțe electorale. Pe lîngă partidele consacrate, se numără trei alianțe ale romilor, Uniunea Social-Liberală, Partidul «Totul pentru Țară» sau Uniunea Democrată Maghiară din România. Cei mai mulți candidați îi are, surprinzător, Alianța pentru Ialomița, care oferă alegătorilor 866 de candidați la funcțiile de consilier local și primar. Pe locul doi se situează PNL cu 595 de candidați, iar pe locul 3 PSD cu 592 de candidați. La celălalt capăt al clasamentului, Partidul «Totul pentru Țară» oferă doar doi candidați, iar Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, deși înscrisă pe listele electorale, nu propune nici măcar un candidat. Din păcate, din lipsă de spațiu editorial nu putem preciza nominal numele candidaților pentru funcția de primar în fiecare dintre cele 66 de localități din județ. Pînă la sfîrșitul săptămînii în curs, Independent va publica pe pagina on-line a publicației lista completă a acestora, precum și partidele din care provin.

15 tone de hîrtie pentru 220 de mii de buletine de vot!
Prefectura Ialomița se pregătește și ea pentru alegeri. În județ există 214 secții de votare care urmează să fie păzite de 134 de polițiști, 84 de jandarmi și 60 de angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Procesul de tipărire a buletinelor de vot va fi demarat începînd cu 1 iunie 2012, după finalizarea procedurilor de verificare a lor.
Oficial, alegerile sînt sub control Vineri, 11 mai, în cadrul unei conferințe de presă, prefectul Gigi Petre a prezentat prima informare oficială legată de calendarul alegerilor locale. Potrivit declarațiilor sale, autoritățile locale și județene sînt pregătite pentru orice eventualitate și transmit ialomițenilor că se fac toate eforturile pentru ca alegerile să decurgă fără niciun fel de incident. «Este a treia oară cînd particip la supravegherea alegerilor locale în calitate de oficial al Prefecturii. Am și experiența și echipa necesară pentru a garanta că în Ialomița nu vor exista incidente care să perturbe bunul mers al alegerilor. În același timp, îi asigur pe toți cei interesați că urmărim cu mare atenție procesul electoral și că nu vom tolera nicio tentativă de fraudare în ziua alegerilor!» a declarat prefectul Gigi Petre. Pentru tipărirea buletinelor vor fi folosite 15 tone de hîrtie. Buletinele de vot vor fi tipărite de către Tipografia SA, singura firmă care a participat la licitație, la un preț de 0,37 lei per buletin. Buletinele de vot pentru candidații la consiliile locale și primar vor fi tipărite pe hîrtie format A4, iar cele pentru candidați la Consiliul Județean pe hîrtie format A5. Procesul de tipărire a buletinelor de vot va fi demarat începînd cu 1 iunie, după finalizarea procedurilor de verificare a lor. La nivelul județului Ialomița, din cele 214 secții de vot deschise pe 10 iunie, 135 vor fi supravegheate de către polițiști, 53 de către jandarmi și 36 de către angajații ISU.

18 Mai 2012, 16:45 (18347 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Partidele locale raportează doar 10% din «încasări»
Ialomița administrativă rămîne neschimbată
Ialomița: Voturile candidatului PNL la Primăria Movilița au costat 800 lei. Marian Drăghici, cercetat în stare de libertate!

Comentariile cititorilor:


...:
(21 Mai 2012, 06:22)
"Valoarea nominală a unui buletin de vot este de 0,37 lei"
Sigur?
Nu cred ca toate buletinele sunt la fel ca sa poata costa la fel.
Donny:
(21 Mai 2012, 06:22)
Am vazut deunazi,lansarea candidatului U.S.L. pentru functia de primar,in speta Alexandru Stoica.Efectiv am ramas stupefiat de ceea ce vad la tv...o lansare groteasca,nesimtita vazand ce se face cu banul public.Un congres P.C.R. adaptat doar prin lozinci la zilele noastre,la U.S.L.(asteptam,ca din moment in moment sa prezideze si nea Nicu raposatu').Am vazut aplaudacii cu foamea in glanda,care pt.un mic si o bere aplaudau ca niste apucati.Am mai vazut un candidat ce se vrea primar,un fost ofiter al armatei romane(de care ar fi trebuit sa fim mandri) fara pic de onoare,de demnitate...fara coloana vertebrala,care statea plecat la 90 de grade in fata jupanului C.J.,o pozitie ce-mi aducea aminte de relatia stapan-sluga,mosier-argat,patron-angajat,print si cersetor ori presedinte C.J.-viceprimar(primar interimar).Parca eu vreau altceva pt.Slobozia.pt noi,pt mine....un primar fara stapan.Amin dragilor!!!
SORIN:
(21 Mai 2012, 05:25)
Cum am  am mai scris și cu altă ocazie, mișcarea legionară a avut și multe părți bune, fiind o mișcare naționalistă adevărată, cu credință în Dumnezeu, și în Conducător. Corneliu Zelea Codreanu a fost un conducător adevărat, nu un gargaragiu precum cei de azi. Chiar dacă azi, din cauza necunoașterii din partea multora dintre noi, mișcarea legionară nu are prea multe șanse,
sunt convins că, dacă în țara asta lucrurile vor merge din ce în ce mai rău, această mișcare va avea un cuvânt greu de spus în viitorul nu prea îndepărtat. Să dea Domnul!
dan buzdugan:
(20 Mai 2012, 09:14)
usl n-a putut propune un prefect in IL, asa cum la nivelul RO, un ministru al Invatamantului; asadar, cine voteaza candidatii usl e un mare dobitoc!
Ion:
(20 Mai 2012, 05:24)
E posibil sa nu avem cultura si educatia formate pentru buna intelegere a intentiilor pozitive a LEGIONARILOR. Votati cum va taie capul si interesul. Oricum, orice exaltare de acest gen e maladiva. Nu cred ca veti avea destui adepti pentru a resuscita miscarea legionara cu forta care-a avut-o odata. Desi sunt multi nebuni, unii chiar nebuni-sefi!
Iuli:
(19 Mai 2012, 20:40)
 Miscarea Legionara s-a manifestat intotdeauna pt. Statul de Drept; Legionarii s-au opus atat dictaturii carliste, cat si dictaturii antonesciene, suportand persecutii si fiind asasinati. Deasemenea legionarii au fost detinuti in lagarele naziste de la Dachau, Buchenwald, Rostok.
   Legionarii nu au fost incriminati de Tribunalul International de la Nurnberg.
   Legionarii au luptat impotriva comunismului, fiind exterminati si incarcerati.
    " Doar un comunist ar comenta negativ despre Miscarea Legionara".
eu:
(19 Mai 2012, 19:14)
Nu inteleg  de ce va este frica de acesti oamenii in acest secol ?probabil va este frica de trasul la raspundere a celor care au furat ,deturnat etc,banul public si o fac si in continuare .Se mai poate discuta astazi de criminali ,pogrom  si alte alea ?Oricum sunt sigur ca aceste masuri luate de acest partid vor fi luate cu discutii pasnice conform legale si fara violente
Sektor:
(19 Mai 2012, 18:38)
se vede la comentarii ca nu am scapat inca de comunisti sovietici, vin cu aberatii, minciuni si propaganda ieftina...de 70 de ani aceleasi mizerii si inca n-au invatat nimic
Sektor:
(19 Mai 2012, 18:37)
cititi ce schizofrenii scoate elsinumaiel: "Votati Legionarii ca vedeti voi pe dracu! PSD e ciuma rosie, nici vorba, dar cu criminalii legionari, ce facem?!"

asta se intampla daca am lasat tara sa fie condusa de comunisti si zdrentze
TpT:
(19 Mai 2012, 18:21)
Noi nu promitem ca va dam nimic.,
  Noi promitem sa facem Dreptate.. Sa facem ordine in administratia locala. Sa tragem la raspundere pe cei ce au utilizat necinstit banul public!
  Doamne ajuta !
Marian:
(19 Mai 2012, 18:08)
Lenin si Marx catalogheaza socialismul (PSD) drept o cale de tranzitie de la capitalism la comunism.
Singura solutie pt. salvarea Romaniei este cea legionara.
  Doamne ajuta!
elsinumaiel:
(19 Mai 2012, 16:38)
E grav! V-a luat Dumnezeu mintile! Votati Legionarii ca vedeti voi pe dracu! PSD e ciuma rosie, nici vorba, dar cu criminalii legionari, ce facem?!
Andrei:
(19 Mai 2012, 14:09)
Frate, decat sa votez PSD mai bine ii votez pe legionari, zau asa...ca de comunisti m-am saturat, ei conduc destinele judetului/orasului din `89 incoace si ne-au "capusat" de tot...
scaun la cap:
(19 Mai 2012, 13:49)
Totul Pentru Tara e legionari...pericol, inconstienta, exaltare prosteasca....NU e de noi, amaratii!
Marian:
(19 Mai 2012, 12:20)
 Exista si un nou discurs politic pe scena electorala ialomitena.
Partidul "Totul Pentru Tara"  nu promite nimic ci doar dreptate si corectitudine.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 27 Feb 2020
284 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(316 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(341 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(477 vizualizări - 1 comentariu)


4

Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(378 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(491 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(597 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(285 vizualizări - 0 comentarii)


8

Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(348 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(354 vizualizări - 1 comentariu)


10

DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(413 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(373 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița/Prahova: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă

Polițiștii specializați în Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița au efectuat 7 percheziții domiciliare, în urma cărora au indisponibilizat peste 4300 de țigarete, 25 litri de băuturi ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:40
(454 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă și duminică, 8/9 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza județului patru șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:25
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Polițiștii au amendat cerșetorii

Duminică, 9 februarie a.c., polițiștii din Fetești au acționat pe linia prevenirii și combaterii parazitismului stradal, depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:20
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infractori arestați

Miercuri, 5 februarie a.c., polițiștii din Jilavele, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite și a celor care posedă mandate de executare a pedepsei, au identificat, pe raza comunei ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2020, 13:40
(472 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Roșu de viscol și ninsori în Ialomița

Cod Roșu de viscol și ninsori în Ialomița

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea vor fi vizate de Cod Roșu de viscol și ninsori. Astfel, Ialomița va intra sub incidența Codului Roșu de viscol și ninsori de miercuri, 5 februarie 2020, orele 22,00, până joi, 6 februarie 2020, orele 8,00. Să precizăm că fenomenele vizate de Codul Roșu de viscol și ninsori fac referire la intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85-90 km/h, viscol, ninsori relativ abundente, vizibilitatea fiind redusă semnificativ. ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 11:50
(1280 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Marți, 4 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DJ213, în afara ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 11:45
(488 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: Bărbat de 60 de ani, mort în casa incendiată

Miloșești: Bărbat de 60 de ani, mort în casa incendiată

În noaptea de marți spre miercuri, 4/5 februarie 2020, în jurul orelor 23,45, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Miloșești. La locul intervenției ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 09:10
(518 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal la Căzănești: Pieton lovit de o mașină!

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DN2A, în localitatea Căzănești, soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 16:40
(583 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Urziceni, drogat la volan

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din Urziceni, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza de competență, au oprit în trafic un tânăr, de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 16:35
(548 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Arestat pentru «vătămare corporală»

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din Coșereni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:25
(403 vizualizări - 0 comentarii)


AJPIS Ialomița: Modificări privind cuantumul alocației de stat pentru copii

În conformitate cu prevederile Legii nr. 214/2019, pentru completarea art. 3 din Legea nr. 61/1993 privind alocația de stat pentru copii, începând cu data de 1 ianuarie 2020, cuantumul alocației de stat ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:20
(564 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de intensificări ale vântului (cu rafale ce vor depăși 60-70 km/h) și ninsori viscolite, la nivelul RAJA SA Constanța s-a decis activarea Comandamentului pentru ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:15
(525 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în localitatea Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:10
(366 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Gârbovi

Incendiu la o casă din Gârbovi

În noaptea de luni spre marți, 3/4 februarie 2020, în jurul orei 00,25, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Gârbovi. La locul intervenției ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:05
(445 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


Vlădeni: S-au înecat în apele Borcei

Doi bărbați, de 42 și 48 de ani, din comuna Vlădeni, s-au înecat în cursul zilei de luni, 3 februarie 2020, în apele Brațului Borcea. Aceștia se aflau într-o barcă alături de alți doi bărbați, de 36 și ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 14:35
(616 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Accident rutier cu 3 autoturisme

Coșereni: Accident rutier cu 3 autoturisme

Trei autoturisme au fost avariate și o femeie de 41 de ani a fost rănită ușor, în urma unui accident rutier petrecut în zona localității Coșereni. Evenimentul rutier s-a produs marți, 4 februarie 2020, ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 11:09
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism furat din Buzău, descoperit la Gârbovi

În data de 31 ianuarie 2019, în jurul orelor 19,30, polițiștii ialomițeni au identificat în localitatea Gârbovi un autoturism declarat furat de către polițiștii din Buzău. Un tânăr de 18 ani, din Pogoanele ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:50
(517 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei agresate de soți

Sâmbătă, 1 februarie a.c., o femeie din comuna Dridu a sunat la 112 solicitând ajutor împotriva soțului de 45 de ani care ar fi agresat-o. La fața locului s-au deplasat polițiștii din orașul Fierbinți- ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:40
(414 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Nicu în Mariana Iancu a pus poalele Spitalului în capul Consiliului Județean GDPR în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 26 februarie 2020 COVID-19 în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat gogu în «Aș fi onorată să mi se propună să candidez pentru președinția Consiliului Județean!» Gore în «Aș fi onorată să mi se propună să candidez pentru președinția Consiliului Județean!» Flory în Prefectura Ialomița, Coronavirus: 9 persoane, izolate la domiciliu la Fetești, Urziceni, Manasia, Amara și Dridu. Alte 4 persoane, izolate la domiciliu sub supraveghere medicală! BANEL în Nicolae Sitaru, cronica unei demisii anunțate Flory în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat giovani în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat Victor CIORDEA în «Aș fi onorată să mi se propună să candidez pentru președinția Consiliului Județean!» JAN în «Aș fi onorată să mi se propună să candidez pentru președinția Consiliului Județean!» @Jilava. în În Ialomița vor exista 4 puncte de carantină VIOREL în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @un cetatean în Mariana Iancu a pus poalele Spitalului în capul Consiliului Județean ilie în «Aș fi onorată să mi se propună să candidez pentru președinția Consiliului Județean!» Abatorul în Mariana Iancu a pus poalele Spitalului în capul Consiliului Județean Colaborare în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 26 februarie 2020 Ionela în Proiect de 2 milioane de euro la Spitalul Orășenesc din Țăndărei Ina în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Auras din oras în Mariana Iancu a pus poalele Spitalului în capul Consiliului Județean
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...