Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Min(ci)uni electorale

Ce promit candidații pentru Slobozia?

Min(ci)uni electorale

Cu două săptămîni înainte de ziua alegerilor, apele electorale par să se fi liniștit. Candidații se împroașcă reciproc cu simț de răspundere, electoratul se ferește cum poate, iar președinții de partide fac și desfac scenarii politice. În aceste condiții, nimeni nu mai are vreme să citească miile de pliante și broșuri care li se oferă cu regularitate.
Am făcut-o noi pentru dumneavoastră, la Slobozia, într-o încercare aproape eșuată de a obține materialele electorale pe care candidații ni le împart cu atîta generozitate. Și sîntem în măsură să vă spunem cum ați putea fi întîmpinați în cazul în care decideți să solicitați singuri informații de la sediile de campanie ale candidaților pentru fotoliul de primar al Sloboziei...

Fosta-i lele cît ai fost
Sediul de campanie al ex-primarului Gabi Ionașcu este undeva în Ansamblul PECO, un fost sediu de firmă dezafectat... Pare atît de sărăcăcios că-ți vine să te scotocești prin buzunare și să lași cîțiva bănuți pe măsuța de cafea... Cîteva afișe, niște scaune de plastic salvate de la casat și un banner uriaș care îndeamnă la vot. Candidatul Ionașcu e «acasă», dar se grăbește să onoreze o emisiune TV. Ne ascultă o secundă, dă un ordin scurt și ne alegem cu două flayere. În primul, un Ionașcu independent pozează alături de o un cuplu cu un copil în brațe. E serios și pătruns de responsabilitatea care îi apasă pe umeri. Din flayer aflăm că Ionașcu este «primarul tău» și că trebuie să «continuăm împreună». Ne amintim de zecile de videoclipuri postate pe youtube sub titlul generic «apa lui Ionașcu». În pliant apa apare la capitolul «Am construit», alături de piețe, cartiere, de locuit, sistemul de canalizare din Bora și cei 100 mii de metri pătrați de parcări noi. Apa e importantă pentru Ionașcu. O regăsim și la capitolul de proiecte pe care le «continuăm împreună»... De altfel, ex-primarul Ionașcu e celebru pentru declarația prin care justifică dorința de a avea un nou mandat: «vreau să finalizez proiectele începute în mandatul meu» declara el la debutul campaniei. Printe proiecte se numără «finalizarea reabilitării sistemului de distribuție și modernizarea stației de tratare a apei». Dar și cele două grădinițe promise în 2008, și cele 75 de străzi promise în 2009, și zona de agrement de la Peri jurată în 2004. Impresia generală e aceea de campanie făcută pe genunchi, cu resurse puține și idei prăfuite, scoase de la naftalina campaniilor anterioare. Ca, de exemplu, aceea din sloganul «Eu fac administrație, ei fac politică!», lansată în campania din 2008. Dar cine își mai amintește astfel de amănunte?!

Campania matrioșkă
Sediul de campanie al candidatului API e lîngă CEC, într-o fostă bodegă urmărită de ghinionul lipsei de vad. Înăuntru au rămas neatinse canapelele, barul, televizorul și masa de biliard... Candidatul Teculescu nu e, iar materialele de campanie nu pot fi oferite fără știrea acestuia. La telefon, candidatul ne explică de ce: «Avem materiale de campanie personalizate pe fiecare cartier în parte. Noi nu tratăm doar problemele generale, ci și pe cele punctuale, din fiecare cartier. Avem chiar mesaje personalizate exclusiv pentru doamne, dar credem că nu e cazul dumneavoastră...» ne explică acesta telefonic. Ignorăm ironia și așteptăm regulamentar campaniile. După 10 minute, dintr-un turism parcat în fața sediului, ne sînt aduse vreo 5-6 pliante, format A4. Mesajul personalizat apare în pagina trei, după ce aflăm că printre prioritățile candidatului se numără apa potabilă, tînțarii, șobolanii și căpușele, dar și cîinii fără stăpîn, acoperișurile blocurilor sau spațiile pentru picnic. Ne atrage atenția unul dintre mesajele personalizate pentru secțiile 5 și 6. Nu ne putem abține să nu îl reproducem într-un pasaj: «Eu nu mă împiedic de obstacole în viață. Nu vă veți mai împiedica nici dumneavoastră de gropile din aleile și trotuarele (...)». Inspirată analogie, zău așa. Ca și mesajul general, de altfel, preluat dintr-unul la fel de bibilic, al lui Obama, spun cunoscătorii: «Voi sînteți ADEVĂRUL!Voi, cu tot ce simțiți, cu tot ce știți! FIȚI GLASUL MEU ȘI ROSTIȚI ADEVĂRUL!». No comment!

La nea Sandu-n poartă
Poarta sediului lui nea Sandu, candidatul USL, e peste drum de Azur, într-un fost aprozar pe vremea răposatului, cînd nea Sandu număra medaliile de aur ale lui Ceaușescu din holul Comitetului Județean de Partid, transformat și el acum în Consiliu Județean. Dar am divagat și nu-i frumos... În sediu, 4 huidume... Pardon, voluntari, ce ne privesc cu curiozitatea cu care privește graurul o omidă înainte s-o înghită. Nu par să mai fi văzut alegători interesați de mesajele electorale ale candidatului lor. Le primim însă repede și fără comentarii. Sînt pe hîrtie lucioasă și sînt multe. Le răsfoim cu interes. Candidatul Stoica e deștept, promite ceea ce Slobozia deja are. Mai puțin apă. Mesajele sînt vagi și lipsite de explicații. Candidatul USL va finaliza, va atrage, va moderniza...
Într-unul dintre flayere, alături de Stoica pozează încrezător și președintele Ciupercă. Tot el pare să ne ofere și 19 motive pentru a-l alege pe Stoica. Niciunul nu ne atrage! Mult mai ofertant este însă pliantul în care cei 24 de consilieri USL își justifică candidatura. O alegem pe cea a ex-consilierului Emil Constantinescu, dat afară din Consiliu după ce timp de 2 ani a încasat ilegal indemnizația, pentru că așa a vrut mușchiul lui: «Pentru o nouă imagine a orașului vom face ce trebuie, nu ce vrem!». Nu-i așa că sesizați autoironia?! Dar pe cea a huidumei sprijinită de ușă care ne-a mîriit peste umăr, la ieșire, amenințător: «Votați Alexandru Soica, nu-i așa!?».

Prostia nu doare PER-ul
În sediul PER înființat de Radu Paros la demisolul de lîngă parcul Ialomița e întuneric. Nu ne mirăm, e criză, iar PER-ul are bani puțini. În jurul mesei, vreo 7-8 statui umane ne privesc cu un aer glacial. Este evident că deranjăm, mama noastră de electorat impertinent care îndrăznește să violeze sfintele idealuri ecologice. Pe unul dintre ziduri, un dulap ticsit cu pliante, calendare și afișe. Nu primim însă nimic. Un fălcos așezat picior peste picior, metamorfozat ad-hoc în șef de campanie,  catadicsește să ne explice sfertodoct: «Nu se poate! Doar dacă vorbiți cu candidatul!». Plecăm înfrînți! Lîngă primul coș de gunoi, ne satisfacem curiozitatea. Mesajele electorale ale candidatului Paros nu mai încap, dau pe dinafară: «Verde pentru Paros! Stop corupției, stop risipei din bani publici, stop incompetenței!». Vorba lui De Gaulle: «Vast program!». Dar candidatului Paros nici nu-i trebuie altul. Tot orașul știe că a vîndut voturile electoratului propriu lui Alexandru Stoica, pentru un loc confortabil, de viceprimar. Promitem să revenim în 2020, cînd Paros va avea o șansă...

Vînătoarea de pitici electorali de grădină
Pentru că Slobozia mai are 4 candidați la funcția de primar ne-am hotărît să-i căutăm. Primul a fost candidatul PRM, Alexandru Constantin. La sediu, singurul care amintește că aici ființează un partid e Vadim care urlă dintr-un banner «Jos Mafia!». Înăuntru, singurul care ne-a putut oferi relații e șeful de filială, candidat și el la șefia Consiliului Județean. «Nu, nu avem pliante. Doar afișe! O să avem, probabil, dar mai tîrziu. Nu sînt bani!» ne răspunde laconic acesta. Despre candidatul pentru primărie nu mai întrebăm. Aveam să-l vedem cîteva zile mai tîrziu, la păcănele. Probabil fusese trimis de partid să facă bani pentru finanțarea campaniei. Am reușit în schimb să o contactăm pe Mihaela Loredana Mihăilă, singurul candidat-femeie al acestor alegeri locale. Pliantul ei este sărac în informații, sloganul «Împreună totul devine posibil!» prea vag, iar despre partidul care o propune, Partidul Socialist Român, nu scrie mai nimic. Doamna Mihăilă a fost însă drăguță și ne-a făcut hatîrul unei declarații pin telefon. «Nu sînt atît de naivă încît să nu înțeleg ce o să se întîmple. Vă spun însă că acesta e un început pentru partid și doar un început de carieră politică pentru mine...» susține ea.

1 Iunie 2012, 15:34 (23545 vizualizări - 22 comentarii)

Citiți și:
Paros, «condamnat» să rămînă în PER 4 ani
Stoica a cîștigat alegerile locale cu 10.083 de voturi!
Slobozia: «Mîrșăvii electorale», reclamate la BEJ Ialomița
4400 de candidați în Ialomița! 15 tone de hîrtie pentru 220 de mii de buletine de vot!

Comentariile cititorilor:


doru clarvazatoru':
(8 Iunie 2012, 11:25)
Da' cine s-a vazut ca prefect, bre ,,tinerete fara batranete''? Asta ai uitat sa ne spui...o fi afaceristul marian balan-ex-psd, o fi alt mameluc de-al lui ciuperca-sms pierdut (i-a trimis un sms lui Victor Popa, in loc de victor ponta, sms in care cerea voie sa scoata oamenii la demonstratie spontana impotriva basescului si a lui boc, prin februarie 2012). Niste ramoliti psd-isti, niste netrebnici, n-au facut pentru Slobozia nici a 10-a parte din cate a facut Teculescu pentru Sfantu Gheorghe!
unu:
(7 Iunie 2012, 21:13)
Pentru Ovidiu. Urmaresc campaniile electorale din prima zi. Paros a inceput furtunos cu atacuri numai la adresa lui Ionascu. Ceilalti candidati nu au existat pana in ziua de joi, saptamana trecuta. Oare ce s-a intamplat ???   Pai sondajele efectuate de USL au aratat realitatea . Teculescu, care a dus o campanie civilizata, cu atacuri usoare la Ionascu , tot cu apa, a trecut pe locul doi , devansand marioneta Stoica. Daca ati fi urmarit afisajul ati fi observat ca joi a fost ziua in care USL s-a debarasat de Stoica, convinsi ca nu mai au nici o sansa la primarie si au inceput sa promoveze puternic partidul,sau alianta daca vrei, si pe babuinul sef Ciuperca. Pe motivul ca Stoica nu poate trage partidul dupa ei ,cum a facut Ionascu acum 4 ani, incearca acum sa promoveze partidul ca sa-l mai ridice pitun pe Stoica din c...t. E.... in acest moment  Parosu a inceput atacurile asupra lui Teculescu. A mai aruncat cate una despre Ionascu ,dar tinta lui principala a fost Tecu.    In data de 1 iunie Parosu s-a suparat frate tare rau pe USL ca nu au vrut sa-i aprobe amenajarea unui loc de joaca pentru copii in Piata Revolutiei. A dat el putin in USL dar a fost repede "motivat" sa se abtina .     In urma perindarilor lui Ciuperca prin judet , dar si in urma altui sondaj de opinie ,in care in mod neasteptat Doctorul Stoica, pentru care am toata stima, a crescut puternic , acesta ii comanda lui Paros " So pe el Bubico" si incepe parosul meu sa se i-a de PPDD si de Dl  Doctor Stoica. Scoate o prostie de ziar in care arunca zvonuri precum Ionascu este parasit de PPDD si sprijinul se indreapta catre USL. Cine dracu poate crede asa ceva ???. in perioada anterioara, am uitat sa semnalez, Ciupi si cu Doctorul Stoica au fost in direct la Antena Satelor. Vreau sa va spun ca Ciupi a luat boala de la maimuta Stoica si a dat-o rau de tot in balbaiala.Cu alte cuvinte , acest tanar ambitios l-a zdrobit pe batrana curva Ciuperca.    Astazi, in disperare
tinerete fara batranete:
(5 Iunie 2012, 14:23)
Repede va mai adaptati voi pedelistii. La hotii si mizerii nu va intrece nimeni! Daca ati schimbat portocaliul cu verdele credeti ca pacaliti poporul? Idealurile sa le infaptuiasca la el la SF Gheorghe, ca prefect nici nu s-a vazut!
xyz:
(5 Iunie 2012, 10:45)
Teculescu este un tinar pentru tineri.Voi tinerii nu trebuie sa aveti contact cu trecutul rosu al Sloboziei.Viitorul vostru va fi altul alaturi de un primar tinar,educat,cu multa experienta in administratie,apropiat de virsta voastra,cu aceleasi idealuri ca ale voastre.Va sfatuieste o persoana in virsta care s-a adaptat noului.
ovidiu:
(4 Iunie 2012, 19:19)
Nu exista moderator pe aceasta editie online? Nu de alta dar va pierdeti credibilitatea cu asemenea indivizi fara scoala, fara civilizatie si fara cultura care-si etaleaza frustrarile pe aici. Rusine! 
giac de la scularie lui ovidiu:
(4 Iunie 2012, 15:00)
cum, mah, ovi, mah..
de la reporterul ala de tara, frustrat si plin puroaie vrei tu mai multe informatii despre cum te va vinde paros? si daca da, in ce calitate le ceri, puisor?
ai tu un abonament la ziar... o sa protestezi in piata publica cind il vor inchide astia ai nostri, de la USL, cu tot cu reporterasul tau de cacat? sau te consideri legitimat de faptul ca stii sa silabisesti informatie locala in limba romana...
hai siktir, ba;i pune mina si informeaza/te singur... ca ziarul nu/i ma/ta, ca sa spuna adevarul... e un produs, ca salamul de soia pe care/l maninci si de la care/ti pute gura asa de tare...
si inca ceva, giga... ia/l pe paros si baga/ti/l in cur...
ovidiu:
(3 Iunie 2012, 18:01)
Umor de prost gust a autorului acestui articol.Fiacare candidat s-a prezentat cum a stiut(putut) mai bine. As dori detalii despre voturile pe care Paros le va ceda USL. Sau e alta intoxixcare de reporter de tara?
gion 0243:
(3 Iunie 2012, 10:37)
Rahat capitalist de manipulare acum toti se intrec sa ne rezolve toate necesitatile orasului dupa ce va fi ales va rezolva problemele celor care au sponsorizat campania si unde poate sa stringa si el ceva de zile negre ca nu se stie daca mai poate sa-i prosteasca si data viitoare Pe oricare l-am alege va servi interesul celor cu bani VOI MERGE LA VOT CIND VA PARTICIPA SI UN PARTID COMUNIST ATUNCI VA FI CU ADEVARAT CONCURENTA INTRE CEI BOGATI SI CEI SARACI ACUM TOT CE SE FACE EI bogati  DICTEAZA    PROSTIMEA DOAR CREAZA APARENTELE CA E CONCURENTA
dia:
(3 Iunie 2012, 05:53)
Guvernarea nenorocita PD a trezit cu o galeata cu apa rece JUSTITIA.Anchete si arestari rasunatoare la cel mai inalt nivel...rusine,rusine,rusine!Ce faci ,proasto,te-ai trezit?Ia mars la loc! Pe mine ma deranjeaza acest tam tam,eu vreau sa se fure ca pana acum vreo trei ani,in liniste,sa se distruga discret si sigur,nivelul de trai sa scada insuportabil,sa mai iau 10 credite cu buletinul si sa urmam toti sloganul viitorului presedinte al Romaniei "ma culc cand vreau,ma scol cand vreau!"USL ne asfalteaza drumul spre iad!!!!!

pedro slobozia:
(3 Iunie 2012, 04:54)
D-le Popa asta cu pleonasmu trebuie sa i-o spune-ti lui sefu d-v.cel mare [Ponta]caci in toate discursurile prioritatea nr.unu la el este cea zero,de dl.Istrate in cel mai rau caz te-ai luat caci spune adevarul care toti il stim dar nu pe toti ii afecteaza.
istrate:
(2 Iunie 2012, 20:05)
D-le Popa nu sunt nici ziarist, nici scriitor, mi-am expus pur si simplu niste pareri. A gresi e omeneste, a intelege este mai greu !
Alegatorul,:
(2 Iunie 2012, 17:42)
Daca ne ghidam dupa propaganda vizuala a candidatilor din judet , de departe cea mai numeroasa si sforaitoare este cea a U.S.L,  peste 90%, nu stiu de unde  au  cheltuit atatia  bani ?             Un lucru este cert ,,cel care vorbeste mult , face putin", Asa ca judecati si Dv. pe cine alegeti?
Cititor fidel :
(2 Iunie 2012, 14:54)
Felicitari pentru articol .
Popa:
(2 Iunie 2012, 12:24)
Domnule istrate(cu "i" mic pt ca asa v-ati prezentat), daca taceati, filozof ramaneati!Pentru cultura dv generala: "prioritate zero" este un pleonasm, unul din acelea pe care le inveti(sau cel putin ar fi trebuit sa le invatati) in gimnaziu.
istrate:
(2 Iunie 2012, 10:30)
Ma simt onorat ca nu apar in acest top, dar prioritatea zero a Sloboziei este crearea de noi locuri de munca. Aceasta nu apare pe oferta niciunui candidat enumerat mai sus. Fara un venit decent nu poti plati nici apa, nici ratele la banci sau alte obligatii care te pot lasa pe drumuri. 
Slobozia a fost transformata de catre clasa politica a ultimilor 20 de ani intr-un oras de bugetari, industria fiind distrusa sistematic si impartita baietilor destepti. La fiecare 4 ani toti acestia se mobilizeaza sa mentina la carma orasului aceiasi echipa de loseri care le reprezinta interesele incercand sa pacaleasca si sa momeasca electoratul. 
Singura solutie pentru a shimba ceva in orasul nostru este shimbarea actualei clase politice.Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 12 Nov 2019
185 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Misiuni pentru siguranța desfășurării Alegerilor Prezidențiale

În perioada 9-10 noiembrie 2019, polițiștii, jandarmii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor asigura paza și protecția a 220 secții de votare ce s-au constituit pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:25
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 11-15 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:20
(188 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:15
(110 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire în unitățile de învățământ din Fetești

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești au participat la activități preventive în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:10
(93 vizualizări - 0 comentarii)


4

Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea!

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din municipiul Fetești, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 8 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 17:10
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Jandarmii, prezenți la «Târgul de Toamnă»

În perioada 8-9 noiembrie a.c., jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în localitatea Munteni Buzău cu ocazia «Târgului de Toamnă». În plus, în cadrul acestui eveniment ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 16:10
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Marți, 5 noiembrie a.c., 49 de polițiști  ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia. Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:20
(312 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Slobozia: Tânăr reținut după ce a fost prins la volanul mașinii pe care o furase

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au reținut pentru 24 ore doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de «furt calificat», «tentativă de furt calificat» și «distrugere», fapte săvârșite ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:15
(213 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bărbat din Fetești, arestat pentru conducere fără permis

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Fetești au identificat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:10
(139 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


9

Slobozia: Cercetat pentru «deținere de obiecte periculoase»

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza municipiului Slobozia un tânăr de 19 ani care avea asupra sa un baston metalic cu 3 elemenți. Cel în cauză a fost sancționat contravențional ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:05
(197 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

5 Noiembrie 2019, 19:15


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Marți, 5 noiembrie 2019, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, împreună cu toți preoții Eparhiei noastre și peste 4000 de credincioși au întâmpinat la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 19:05
(368 vizualizări - 1 comentariu)


12
S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

Ziua de 5 noiembrie 2019 a început cu o veste extrem de tristă pentru handbalul românesc. S-a stins din viață, la vârsta de 72 de ani, unul dintre cei mai longevivi și valoroși antrenori pe care i-a avut ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:45
(500 vizualizări - 1 comentariu)


Movilița: Persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, o femeie de 52 de ani, din localitatea Movilița, a apelat numărul de urgență 112 sesizând faptul că fiul ei, în vârstă de 31 de ani, are stări de leșin. În ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:40
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Beat la volan, a provocat un accident

Duminică, 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În fapt, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:35
(130 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 500 sancțiuni contravenționale aplicate

În perioada 1-3 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 155 evenimente și au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale. Astfel, în urma activităților au fost constatate 37 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:30
(151 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: 15 focare active de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației despre situația ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:25
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Lansare de carte pentru copii

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, începând cu orele 12,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia va avea loc lansarea de carte pentru copii «Povestea Mimozei». ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:20
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Percheziție la un hoț din locuințe

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Axintele au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Axintele pentru documentarea activității infracționale a unei persoane bănuite ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:15
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Ordin de protecție emis pe numele unui brăilean

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizați cu privire la un scandal în familie produs în localitatea Scânteia. În fapt, un bărbat, de 36 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:10
(204 vizualizări - 0 comentarii)


Femeie acroșată de o mașină la Lăcusteni

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Lăcusteni, soldat cu rănirea unui pieton. Concret, în timp ce un bărbat, de 31 de ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,49%-rata șomajului în luna septembrie 2019

La sfârșitul lunii septembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4194 șomeri (dintre care 1947 femei), rata șomajului fiind de 4,49%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 16:20
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 4-8 noiembrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:15
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 1 noiembrie ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:05
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

În perioada 5-11 noiembrie 2019, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi Hramului «Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil» al străvechiului așezământ ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:15
(495 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Învăț, știu să mă apăr!»

Miercuri, 30 octombrie a.c., Protopopiatul Slobozia, în colaborare cu Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Ialomiță a organizat acțiunea «Învăț, știu să mă apăr!». Evenimentul s-a desfășurat la ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:10
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat din Rădulești

Luni, 28 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Rădulești, și-ar fi agresat soția. În urma formularului de evaluare a riscului întocmit ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2019, 16:15
(494 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Arestat pentru «efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice»

Luni, 28 octombrie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 32 de ani, din Amara, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2019, 16:10
(982 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara arestare


Protopopiatul Slobozia: Campania «Donează sânge, salvează o viață!»

Luni, 28 octombrie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia, Protopopiatul Slobozia a organizat ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2019, 15:20
(658 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, RAJA SA  a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile luni, 28 octombrie ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2019, 14:25
(527 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
mirel în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Ion în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Menumorut în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate GOGU în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) mariana în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Curiosul în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Rica în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Mirela în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate George în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Cetatean în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Cujeanu în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Titi în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate nicu în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Eu în Bătut de un polițist într-o benzinărie Afara în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Scarlett Ohara în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Dezinteres în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Jalomita rosie în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) smanager în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate mitu în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...