Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Min(ci)uni electorale

Ce promit candidații pentru Slobozia?

Min(ci)uni electorale

Cu două săptămîni înainte de ziua alegerilor, apele electorale par să se fi liniștit. Candidații se împroașcă reciproc cu simț de răspundere, electoratul se ferește cum poate, iar președinții de partide fac și desfac scenarii politice. În aceste condiții, nimeni nu mai are vreme să citească miile de pliante și broșuri care li se oferă cu regularitate.
Am făcut-o noi pentru dumneavoastră, la Slobozia, într-o încercare aproape eșuată de a obține materialele electorale pe care candidații ni le împart cu atîta generozitate. Și sîntem în măsură să vă spunem cum ați putea fi întîmpinați în cazul în care decideți să solicitați singuri informații de la sediile de campanie ale candidaților pentru fotoliul de primar al Sloboziei...

Fosta-i lele cît ai fost
Sediul de campanie al ex-primarului Gabi Ionașcu este undeva în Ansamblul PECO, un fost sediu de firmă dezafectat... Pare atît de sărăcăcios că-ți vine să te scotocești prin buzunare și să lași cîțiva bănuți pe măsuța de cafea... Cîteva afișe, niște scaune de plastic salvate de la casat și un banner uriaș care îndeamnă la vot. Candidatul Ionașcu e «acasă», dar se grăbește să onoreze o emisiune TV. Ne ascultă o secundă, dă un ordin scurt și ne alegem cu două flayere. În primul, un Ionașcu independent pozează alături de o un cuplu cu un copil în brațe. E serios și pătruns de responsabilitatea care îi apasă pe umeri. Din flayer aflăm că Ionașcu este «primarul tău» și că trebuie să «continuăm împreună». Ne amintim de zecile de videoclipuri postate pe youtube sub titlul generic «apa lui Ionașcu». În pliant apa apare la capitolul «Am construit», alături de piețe, cartiere, de locuit, sistemul de canalizare din Bora și cei 100 mii de metri pătrați de parcări noi. Apa e importantă pentru Ionașcu. O regăsim și la capitolul de proiecte pe care le «continuăm împreună»... De altfel, ex-primarul Ionașcu e celebru pentru declarația prin care justifică dorința de a avea un nou mandat: «vreau să finalizez proiectele începute în mandatul meu» declara el la debutul campaniei. Printe proiecte se numără «finalizarea reabilitării sistemului de distribuție și modernizarea stației de tratare a apei». Dar și cele două grădinițe promise în 2008, și cele 75 de străzi promise în 2009, și zona de agrement de la Peri jurată în 2004. Impresia generală e aceea de campanie făcută pe genunchi, cu resurse puține și idei prăfuite, scoase de la naftalina campaniilor anterioare. Ca, de exemplu, aceea din sloganul «Eu fac administrație, ei fac politică!», lansată în campania din 2008. Dar cine își mai amintește astfel de amănunte?!

Campania matrioșkă
Sediul de campanie al candidatului API e lîngă CEC, într-o fostă bodegă urmărită de ghinionul lipsei de vad. Înăuntru au rămas neatinse canapelele, barul, televizorul și masa de biliard... Candidatul Teculescu nu e, iar materialele de campanie nu pot fi oferite fără știrea acestuia. La telefon, candidatul ne explică de ce: «Avem materiale de campanie personalizate pe fiecare cartier în parte. Noi nu tratăm doar problemele generale, ci și pe cele punctuale, din fiecare cartier. Avem chiar mesaje personalizate exclusiv pentru doamne, dar credem că nu e cazul dumneavoastră...» ne explică acesta telefonic. Ignorăm ironia și așteptăm regulamentar campaniile. După 10 minute, dintr-un turism parcat în fața sediului, ne sînt aduse vreo 5-6 pliante, format A4. Mesajul personalizat apare în pagina trei, după ce aflăm că printre prioritățile candidatului se numără apa potabilă, tînțarii, șobolanii și căpușele, dar și cîinii fără stăpîn, acoperișurile blocurilor sau spațiile pentru picnic. Ne atrage atenția unul dintre mesajele personalizate pentru secțiile 5 și 6. Nu ne putem abține să nu îl reproducem într-un pasaj: «Eu nu mă împiedic de obstacole în viață. Nu vă veți mai împiedica nici dumneavoastră de gropile din aleile și trotuarele (...)». Inspirată analogie, zău așa. Ca și mesajul general, de altfel, preluat dintr-unul la fel de bibilic, al lui Obama, spun cunoscătorii: «Voi sînteți ADEVĂRUL!Voi, cu tot ce simțiți, cu tot ce știți! FIȚI GLASUL MEU ȘI ROSTIȚI ADEVĂRUL!». No comment!

La nea Sandu-n poartă
Poarta sediului lui nea Sandu, candidatul USL, e peste drum de Azur, într-un fost aprozar pe vremea răposatului, cînd nea Sandu număra medaliile de aur ale lui Ceaușescu din holul Comitetului Județean de Partid, transformat și el acum în Consiliu Județean. Dar am divagat și nu-i frumos... În sediu, 4 huidume... Pardon, voluntari, ce ne privesc cu curiozitatea cu care privește graurul o omidă înainte s-o înghită. Nu par să mai fi văzut alegători interesați de mesajele electorale ale candidatului lor. Le primim însă repede și fără comentarii. Sînt pe hîrtie lucioasă și sînt multe. Le răsfoim cu interes. Candidatul Stoica e deștept, promite ceea ce Slobozia deja are. Mai puțin apă. Mesajele sînt vagi și lipsite de explicații. Candidatul USL va finaliza, va atrage, va moderniza...
Într-unul dintre flayere, alături de Stoica pozează încrezător și președintele Ciupercă. Tot el pare să ne ofere și 19 motive pentru a-l alege pe Stoica. Niciunul nu ne atrage! Mult mai ofertant este însă pliantul în care cei 24 de consilieri USL își justifică candidatura. O alegem pe cea a ex-consilierului Emil Constantinescu, dat afară din Consiliu după ce timp de 2 ani a încasat ilegal indemnizația, pentru că așa a vrut mușchiul lui: «Pentru o nouă imagine a orașului vom face ce trebuie, nu ce vrem!». Nu-i așa că sesizați autoironia?! Dar pe cea a huidumei sprijinită de ușă care ne-a mîriit peste umăr, la ieșire, amenințător: «Votați Alexandru Soica, nu-i așa!?».

Prostia nu doare PER-ul
În sediul PER înființat de Radu Paros la demisolul de lîngă parcul Ialomița e întuneric. Nu ne mirăm, e criză, iar PER-ul are bani puțini. În jurul mesei, vreo 7-8 statui umane ne privesc cu un aer glacial. Este evident că deranjăm, mama noastră de electorat impertinent care îndrăznește să violeze sfintele idealuri ecologice. Pe unul dintre ziduri, un dulap ticsit cu pliante, calendare și afișe. Nu primim însă nimic. Un fălcos așezat picior peste picior, metamorfozat ad-hoc în șef de campanie,  catadicsește să ne explice sfertodoct: «Nu se poate! Doar dacă vorbiți cu candidatul!». Plecăm înfrînți! Lîngă primul coș de gunoi, ne satisfacem curiozitatea. Mesajele electorale ale candidatului Paros nu mai încap, dau pe dinafară: «Verde pentru Paros! Stop corupției, stop risipei din bani publici, stop incompetenței!». Vorba lui De Gaulle: «Vast program!». Dar candidatului Paros nici nu-i trebuie altul. Tot orașul știe că a vîndut voturile electoratului propriu lui Alexandru Stoica, pentru un loc confortabil, de viceprimar. Promitem să revenim în 2020, cînd Paros va avea o șansă...

Vînătoarea de pitici electorali de grădină
Pentru că Slobozia mai are 4 candidați la funcția de primar ne-am hotărît să-i căutăm. Primul a fost candidatul PRM, Alexandru Constantin. La sediu, singurul care amintește că aici ființează un partid e Vadim care urlă dintr-un banner «Jos Mafia!». Înăuntru, singurul care ne-a putut oferi relații e șeful de filială, candidat și el la șefia Consiliului Județean. «Nu, nu avem pliante. Doar afișe! O să avem, probabil, dar mai tîrziu. Nu sînt bani!» ne răspunde laconic acesta. Despre candidatul pentru primărie nu mai întrebăm. Aveam să-l vedem cîteva zile mai tîrziu, la păcănele. Probabil fusese trimis de partid să facă bani pentru finanțarea campaniei. Am reușit în schimb să o contactăm pe Mihaela Loredana Mihăilă, singurul candidat-femeie al acestor alegeri locale. Pliantul ei este sărac în informații, sloganul «Împreună totul devine posibil!» prea vag, iar despre partidul care o propune, Partidul Socialist Român, nu scrie mai nimic. Doamna Mihăilă a fost însă drăguță și ne-a făcut hatîrul unei declarații pin telefon. «Nu sînt atît de naivă încît să nu înțeleg ce o să se întîmple. Vă spun însă că acesta e un început pentru partid și doar un început de carieră politică pentru mine...» susține ea.

1 Iunie 2012, 15:34 (23307 vizualizări - 22 comentarii)

Citiți și:
Paros, «condamnat» să rămînă în PER 4 ani
Stoica a cîștigat alegerile locale cu 10.083 de voturi!
Slobozia: «Mîrșăvii electorale», reclamate la BEJ Ialomița
4400 de candidați în Ialomița! 15 tone de hîrtie pentru 220 de mii de buletine de vot!

Comentariile cititorilor:


doru clarvazatoru':
(8 Iunie 2012, 11:25)
Da' cine s-a vazut ca prefect, bre ,,tinerete fara batranete''? Asta ai uitat sa ne spui...o fi afaceristul marian balan-ex-psd, o fi alt mameluc de-al lui ciuperca-sms pierdut (i-a trimis un sms lui Victor Popa, in loc de victor ponta, sms in care cerea voie sa scoata oamenii la demonstratie spontana impotriva basescului si a lui boc, prin februarie 2012). Niste ramoliti psd-isti, niste netrebnici, n-au facut pentru Slobozia nici a 10-a parte din cate a facut Teculescu pentru Sfantu Gheorghe!
unu:
(7 Iunie 2012, 21:13)
Pentru Ovidiu. Urmaresc campaniile electorale din prima zi. Paros a inceput furtunos cu atacuri numai la adresa lui Ionascu. Ceilalti candidati nu au existat pana in ziua de joi, saptamana trecuta. Oare ce s-a intamplat ???   Pai sondajele efectuate de USL au aratat realitatea . Teculescu, care a dus o campanie civilizata, cu atacuri usoare la Ionascu , tot cu apa, a trecut pe locul doi , devansand marioneta Stoica. Daca ati fi urmarit afisajul ati fi observat ca joi a fost ziua in care USL s-a debarasat de Stoica, convinsi ca nu mai au nici o sansa la primarie si au inceput sa promoveze puternic partidul,sau alianta daca vrei, si pe babuinul sef Ciuperca. Pe motivul ca Stoica nu poate trage partidul dupa ei ,cum a facut Ionascu acum 4 ani, incearca acum sa promoveze partidul ca sa-l mai ridice pitun pe Stoica din c...t. E.... in acest moment  Parosu a inceput atacurile asupra lui Teculescu. A mai aruncat cate una despre Ionascu ,dar tinta lui principala a fost Tecu.    In data de 1 iunie Parosu s-a suparat frate tare rau pe USL ca nu au vrut sa-i aprobe amenajarea unui loc de joaca pentru copii in Piata Revolutiei. A dat el putin in USL dar a fost repede "motivat" sa se abtina .     In urma perindarilor lui Ciuperca prin judet , dar si in urma altui sondaj de opinie ,in care in mod neasteptat Doctorul Stoica, pentru care am toata stima, a crescut puternic , acesta ii comanda lui Paros " So pe el Bubico" si incepe parosul meu sa se i-a de PPDD si de Dl  Doctor Stoica. Scoate o prostie de ziar in care arunca zvonuri precum Ionascu este parasit de PPDD si sprijinul se indreapta catre USL. Cine dracu poate crede asa ceva ???. in perioada anterioara, am uitat sa semnalez, Ciupi si cu Doctorul Stoica au fost in direct la Antena Satelor. Vreau sa va spun ca Ciupi a luat boala de la maimuta Stoica si a dat-o rau de tot in balbaiala.Cu alte cuvinte , acest tanar ambitios l-a zdrobit pe batrana curva Ciuperca.    Astazi, in disperare
tinerete fara batranete:
(5 Iunie 2012, 14:23)
Repede va mai adaptati voi pedelistii. La hotii si mizerii nu va intrece nimeni! Daca ati schimbat portocaliul cu verdele credeti ca pacaliti poporul? Idealurile sa le infaptuiasca la el la SF Gheorghe, ca prefect nici nu s-a vazut!
xyz:
(5 Iunie 2012, 10:45)
Teculescu este un tinar pentru tineri.Voi tinerii nu trebuie sa aveti contact cu trecutul rosu al Sloboziei.Viitorul vostru va fi altul alaturi de un primar tinar,educat,cu multa experienta in administratie,apropiat de virsta voastra,cu aceleasi idealuri ca ale voastre.Va sfatuieste o persoana in virsta care s-a adaptat noului.
ovidiu:
(4 Iunie 2012, 19:19)
Nu exista moderator pe aceasta editie online? Nu de alta dar va pierdeti credibilitatea cu asemenea indivizi fara scoala, fara civilizatie si fara cultura care-si etaleaza frustrarile pe aici. Rusine! 
giac de la scularie lui ovidiu:
(4 Iunie 2012, 15:00)
cum, mah, ovi, mah..
de la reporterul ala de tara, frustrat si plin puroaie vrei tu mai multe informatii despre cum te va vinde paros? si daca da, in ce calitate le ceri, puisor?
ai tu un abonament la ziar... o sa protestezi in piata publica cind il vor inchide astia ai nostri, de la USL, cu tot cu reporterasul tau de cacat? sau te consideri legitimat de faptul ca stii sa silabisesti informatie locala in limba romana...
hai siktir, ba;i pune mina si informeaza/te singur... ca ziarul nu/i ma/ta, ca sa spuna adevarul... e un produs, ca salamul de soia pe care/l maninci si de la care/ti pute gura asa de tare...
si inca ceva, giga... ia/l pe paros si baga/ti/l in cur...
ovidiu:
(3 Iunie 2012, 18:01)
Umor de prost gust a autorului acestui articol.Fiacare candidat s-a prezentat cum a stiut(putut) mai bine. As dori detalii despre voturile pe care Paros le va ceda USL. Sau e alta intoxixcare de reporter de tara?
gion 0243:
(3 Iunie 2012, 10:37)
Rahat capitalist de manipulare acum toti se intrec sa ne rezolve toate necesitatile orasului dupa ce va fi ales va rezolva problemele celor care au sponsorizat campania si unde poate sa stringa si el ceva de zile negre ca nu se stie daca mai poate sa-i prosteasca si data viitoare Pe oricare l-am alege va servi interesul celor cu bani VOI MERGE LA VOT CIND VA PARTICIPA SI UN PARTID COMUNIST ATUNCI VA FI CU ADEVARAT CONCURENTA INTRE CEI BOGATI SI CEI SARACI ACUM TOT CE SE FACE EI bogati  DICTEAZA    PROSTIMEA DOAR CREAZA APARENTELE CA E CONCURENTA
dia:
(3 Iunie 2012, 05:53)
Guvernarea nenorocita PD a trezit cu o galeata cu apa rece JUSTITIA.Anchete si arestari rasunatoare la cel mai inalt nivel...rusine,rusine,rusine!Ce faci ,proasto,te-ai trezit?Ia mars la loc! Pe mine ma deranjeaza acest tam tam,eu vreau sa se fure ca pana acum vreo trei ani,in liniste,sa se distruga discret si sigur,nivelul de trai sa scada insuportabil,sa mai iau 10 credite cu buletinul si sa urmam toti sloganul viitorului presedinte al Romaniei "ma culc cand vreau,ma scol cand vreau!"USL ne asfalteaza drumul spre iad!!!!!

pedro slobozia:
(3 Iunie 2012, 04:54)
D-le Popa asta cu pleonasmu trebuie sa i-o spune-ti lui sefu d-v.cel mare [Ponta]caci in toate discursurile prioritatea nr.unu la el este cea zero,de dl.Istrate in cel mai rau caz te-ai luat caci spune adevarul care toti il stim dar nu pe toti ii afecteaza.
istrate:
(2 Iunie 2012, 20:05)
D-le Popa nu sunt nici ziarist, nici scriitor, mi-am expus pur si simplu niste pareri. A gresi e omeneste, a intelege este mai greu !
Alegatorul,:
(2 Iunie 2012, 17:42)
Daca ne ghidam dupa propaganda vizuala a candidatilor din judet , de departe cea mai numeroasa si sforaitoare este cea a U.S.L,  peste 90%, nu stiu de unde  au  cheltuit atatia  bani ?             Un lucru este cert ,,cel care vorbeste mult , face putin", Asa ca judecati si Dv. pe cine alegeti?
Cititor fidel :
(2 Iunie 2012, 14:54)
Felicitari pentru articol .
Popa:
(2 Iunie 2012, 12:24)
Domnule istrate(cu "i" mic pt ca asa v-ati prezentat), daca taceati, filozof ramaneati!Pentru cultura dv generala: "prioritate zero" este un pleonasm, unul din acelea pe care le inveti(sau cel putin ar fi trebuit sa le invatati) in gimnaziu.
istrate:
(2 Iunie 2012, 10:30)
Ma simt onorat ca nu apar in acest top, dar prioritatea zero a Sloboziei este crearea de noi locuri de munca. Aceasta nu apare pe oferta niciunui candidat enumerat mai sus. Fara un venit decent nu poti plati nici apa, nici ratele la banci sau alte obligatii care te pot lasa pe drumuri. 
Slobozia a fost transformata de catre clasa politica a ultimilor 20 de ani intr-un oras de bugetari, industria fiind distrusa sistematic si impartita baietilor destepti. La fiecare 4 ani toti acestia se mobilizeaza sa mentina la carma orasului aceiasi echipa de loseri care le reprezinta interesele incercand sa pacaleasca si sa momeasca electoratul. 
Singura solutie pentru a shimba ceva in orasul nostru este shimbarea actualei clase politice.Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 26 Aug 2019
175 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 26-30 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:55
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Peste 60 de sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești și Secției 3 Poliție Rurală Stelnica, în cadrul unei ample acțiuni pe linia pisciculturii, combaterii ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:10
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Accident între Movila și Fetești, patru victime

Miercuri, 21 august a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Fetești au intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ212, în afara municipiului Fetești, soldat cu rănirea a patru ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:15
(382 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Depistat la volanul unui autoturism radiat din circulație

Miercuri, 21 august a.c., polițiștii ialomițeni au întocmit dosare penale unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Astfel, un bărbat, de 36 de ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:10
(359 vizualizări - 0 comentarii)


4

IPJ Ialomița: Acțiune împotriva «taximetriștilor-pirat»

Joi, 22 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Mărculești, în timp ce efectua transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:05
(367 vizualizări - 0 comentarii)


5

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 57 mii de lei, 6 permise reținute

Marți, 20 august a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune pe raza județului pentru creșterea gradului de disciplină și combaterea cauzelor generatoare de accidente, săvârșite cu implicarea bicicliștilor ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:40
(403 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Marți, 20 august a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat un bărbat, de 49 de ani, din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, în ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:20
(373 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL

Printr-un comunicat de presă, Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița anunță că a emis în data de 20.08.2019 Decizia nr. 2 de încetare a suspendării Autorizației Integrate de Mediu nr. 1/17.03.2014 emisă ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 12:25
(419 vizualizări - 2 comentarii)


8

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 19-23 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:20
(576 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 56 de ani, din Rădulești, care conducea un autoturism pe drumul ce leagă Fierbinți-Târg de Rădulești în timp ce se afla ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:15
(436 vizualizări - 0 comentarii)


10

Bărbat din Coșereni, prins cu cuțitul la brâu

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, cu ocazia desfășurării de activități specifice pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență în zona barurilor și a discotecilor ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:10
(449 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Coșereni cuțit


Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

La data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:05
(495 vizualizări - 0 comentarii)


12

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(1067 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(926 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(1113 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(1027 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(931 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(1070 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(892 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(1090 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(965 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(961 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(1185 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(1159 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(1158 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(1139 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(1215 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...