Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Min(ci)uni electorale

Ce promit candidații pentru Slobozia?

Min(ci)uni electorale

Cu două săptămîni înainte de ziua alegerilor, apele electorale par să se fi liniștit. Candidații se împroașcă reciproc cu simț de răspundere, electoratul se ferește cum poate, iar președinții de partide fac și desfac scenarii politice. În aceste condiții, nimeni nu mai are vreme să citească miile de pliante și broșuri care li se oferă cu regularitate.
Am făcut-o noi pentru dumneavoastră, la Slobozia, într-o încercare aproape eșuată de a obține materialele electorale pe care candidații ni le împart cu atîta generozitate. Și sîntem în măsură să vă spunem cum ați putea fi întîmpinați în cazul în care decideți să solicitați singuri informații de la sediile de campanie ale candidaților pentru fotoliul de primar al Sloboziei...

Fosta-i lele cît ai fost
Sediul de campanie al ex-primarului Gabi Ionașcu este undeva în Ansamblul PECO, un fost sediu de firmă dezafectat... Pare atît de sărăcăcios că-ți vine să te scotocești prin buzunare și să lași cîțiva bănuți pe măsuța de cafea... Cîteva afișe, niște scaune de plastic salvate de la casat și un banner uriaș care îndeamnă la vot. Candidatul Ionașcu e «acasă», dar se grăbește să onoreze o emisiune TV. Ne ascultă o secundă, dă un ordin scurt și ne alegem cu două flayere. În primul, un Ionașcu independent pozează alături de o un cuplu cu un copil în brațe. E serios și pătruns de responsabilitatea care îi apasă pe umeri. Din flayer aflăm că Ionașcu este «primarul tău» și că trebuie să «continuăm împreună». Ne amintim de zecile de videoclipuri postate pe youtube sub titlul generic «apa lui Ionașcu». În pliant apa apare la capitolul «Am construit», alături de piețe, cartiere, de locuit, sistemul de canalizare din Bora și cei 100 mii de metri pătrați de parcări noi. Apa e importantă pentru Ionașcu. O regăsim și la capitolul de proiecte pe care le «continuăm împreună»... De altfel, ex-primarul Ionașcu e celebru pentru declarația prin care justifică dorința de a avea un nou mandat: «vreau să finalizez proiectele începute în mandatul meu» declara el la debutul campaniei. Printe proiecte se numără «finalizarea reabilitării sistemului de distribuție și modernizarea stației de tratare a apei». Dar și cele două grădinițe promise în 2008, și cele 75 de străzi promise în 2009, și zona de agrement de la Peri jurată în 2004. Impresia generală e aceea de campanie făcută pe genunchi, cu resurse puține și idei prăfuite, scoase de la naftalina campaniilor anterioare. Ca, de exemplu, aceea din sloganul «Eu fac administrație, ei fac politică!», lansată în campania din 2008. Dar cine își mai amintește astfel de amănunte?!

Campania matrioșkă
Sediul de campanie al candidatului API e lîngă CEC, într-o fostă bodegă urmărită de ghinionul lipsei de vad. Înăuntru au rămas neatinse canapelele, barul, televizorul și masa de biliard... Candidatul Teculescu nu e, iar materialele de campanie nu pot fi oferite fără știrea acestuia. La telefon, candidatul ne explică de ce: «Avem materiale de campanie personalizate pe fiecare cartier în parte. Noi nu tratăm doar problemele generale, ci și pe cele punctuale, din fiecare cartier. Avem chiar mesaje personalizate exclusiv pentru doamne, dar credem că nu e cazul dumneavoastră...» ne explică acesta telefonic. Ignorăm ironia și așteptăm regulamentar campaniile. După 10 minute, dintr-un turism parcat în fața sediului, ne sînt aduse vreo 5-6 pliante, format A4. Mesajul personalizat apare în pagina trei, după ce aflăm că printre prioritățile candidatului se numără apa potabilă, tînțarii, șobolanii și căpușele, dar și cîinii fără stăpîn, acoperișurile blocurilor sau spațiile pentru picnic. Ne atrage atenția unul dintre mesajele personalizate pentru secțiile 5 și 6. Nu ne putem abține să nu îl reproducem într-un pasaj: «Eu nu mă împiedic de obstacole în viață. Nu vă veți mai împiedica nici dumneavoastră de gropile din aleile și trotuarele (...)». Inspirată analogie, zău așa. Ca și mesajul general, de altfel, preluat dintr-unul la fel de bibilic, al lui Obama, spun cunoscătorii: «Voi sînteți ADEVĂRUL!Voi, cu tot ce simțiți, cu tot ce știți! FIȚI GLASUL MEU ȘI ROSTIȚI ADEVĂRUL!». No comment!

La nea Sandu-n poartă
Poarta sediului lui nea Sandu, candidatul USL, e peste drum de Azur, într-un fost aprozar pe vremea răposatului, cînd nea Sandu număra medaliile de aur ale lui Ceaușescu din holul Comitetului Județean de Partid, transformat și el acum în Consiliu Județean. Dar am divagat și nu-i frumos... În sediu, 4 huidume... Pardon, voluntari, ce ne privesc cu curiozitatea cu care privește graurul o omidă înainte s-o înghită. Nu par să mai fi văzut alegători interesați de mesajele electorale ale candidatului lor. Le primim însă repede și fără comentarii. Sînt pe hîrtie lucioasă și sînt multe. Le răsfoim cu interes. Candidatul Stoica e deștept, promite ceea ce Slobozia deja are. Mai puțin apă. Mesajele sînt vagi și lipsite de explicații. Candidatul USL va finaliza, va atrage, va moderniza...
Într-unul dintre flayere, alături de Stoica pozează încrezător și președintele Ciupercă. Tot el pare să ne ofere și 19 motive pentru a-l alege pe Stoica. Niciunul nu ne atrage! Mult mai ofertant este însă pliantul în care cei 24 de consilieri USL își justifică candidatura. O alegem pe cea a ex-consilierului Emil Constantinescu, dat afară din Consiliu după ce timp de 2 ani a încasat ilegal indemnizația, pentru că așa a vrut mușchiul lui: «Pentru o nouă imagine a orașului vom face ce trebuie, nu ce vrem!». Nu-i așa că sesizați autoironia?! Dar pe cea a huidumei sprijinită de ușă care ne-a mîriit peste umăr, la ieșire, amenințător: «Votați Alexandru Soica, nu-i așa!?».

Prostia nu doare PER-ul
În sediul PER înființat de Radu Paros la demisolul de lîngă parcul Ialomița e întuneric. Nu ne mirăm, e criză, iar PER-ul are bani puțini. În jurul mesei, vreo 7-8 statui umane ne privesc cu un aer glacial. Este evident că deranjăm, mama noastră de electorat impertinent care îndrăznește să violeze sfintele idealuri ecologice. Pe unul dintre ziduri, un dulap ticsit cu pliante, calendare și afișe. Nu primim însă nimic. Un fălcos așezat picior peste picior, metamorfozat ad-hoc în șef de campanie,  catadicsește să ne explice sfertodoct: «Nu se poate! Doar dacă vorbiți cu candidatul!». Plecăm înfrînți! Lîngă primul coș de gunoi, ne satisfacem curiozitatea. Mesajele electorale ale candidatului Paros nu mai încap, dau pe dinafară: «Verde pentru Paros! Stop corupției, stop risipei din bani publici, stop incompetenței!». Vorba lui De Gaulle: «Vast program!». Dar candidatului Paros nici nu-i trebuie altul. Tot orașul știe că a vîndut voturile electoratului propriu lui Alexandru Stoica, pentru un loc confortabil, de viceprimar. Promitem să revenim în 2020, cînd Paros va avea o șansă...

Vînătoarea de pitici electorali de grădină
Pentru că Slobozia mai are 4 candidați la funcția de primar ne-am hotărît să-i căutăm. Primul a fost candidatul PRM, Alexandru Constantin. La sediu, singurul care amintește că aici ființează un partid e Vadim care urlă dintr-un banner «Jos Mafia!». Înăuntru, singurul care ne-a putut oferi relații e șeful de filială, candidat și el la șefia Consiliului Județean. «Nu, nu avem pliante. Doar afișe! O să avem, probabil, dar mai tîrziu. Nu sînt bani!» ne răspunde laconic acesta. Despre candidatul pentru primărie nu mai întrebăm. Aveam să-l vedem cîteva zile mai tîrziu, la păcănele. Probabil fusese trimis de partid să facă bani pentru finanțarea campaniei. Am reușit în schimb să o contactăm pe Mihaela Loredana Mihăilă, singurul candidat-femeie al acestor alegeri locale. Pliantul ei este sărac în informații, sloganul «Împreună totul devine posibil!» prea vag, iar despre partidul care o propune, Partidul Socialist Român, nu scrie mai nimic. Doamna Mihăilă a fost însă drăguță și ne-a făcut hatîrul unei declarații pin telefon. «Nu sînt atît de naivă încît să nu înțeleg ce o să se întîmple. Vă spun însă că acesta e un început pentru partid și doar un început de carieră politică pentru mine...» susține ea.

1 Iunie 2012, 15:34 (23720 vizualizări - 22 comentarii)

Citiți și:
Paros, «condamnat» să rămînă în PER 4 ani
Stoica a cîștigat alegerile locale cu 10.083 de voturi!
Slobozia: «Mîrșăvii electorale», reclamate la BEJ Ialomița
4400 de candidați în Ialomița! 15 tone de hîrtie pentru 220 de mii de buletine de vot!

Comentariile cititorilor:


doru clarvazatoru':
(8 Iunie 2012, 11:25)
Da' cine s-a vazut ca prefect, bre ,,tinerete fara batranete''? Asta ai uitat sa ne spui...o fi afaceristul marian balan-ex-psd, o fi alt mameluc de-al lui ciuperca-sms pierdut (i-a trimis un sms lui Victor Popa, in loc de victor ponta, sms in care cerea voie sa scoata oamenii la demonstratie spontana impotriva basescului si a lui boc, prin februarie 2012). Niste ramoliti psd-isti, niste netrebnici, n-au facut pentru Slobozia nici a 10-a parte din cate a facut Teculescu pentru Sfantu Gheorghe!
unu:
(7 Iunie 2012, 21:13)
Pentru Ovidiu. Urmaresc campaniile electorale din prima zi. Paros a inceput furtunos cu atacuri numai la adresa lui Ionascu. Ceilalti candidati nu au existat pana in ziua de joi, saptamana trecuta. Oare ce s-a intamplat ???   Pai sondajele efectuate de USL au aratat realitatea . Teculescu, care a dus o campanie civilizata, cu atacuri usoare la Ionascu , tot cu apa, a trecut pe locul doi , devansand marioneta Stoica. Daca ati fi urmarit afisajul ati fi observat ca joi a fost ziua in care USL s-a debarasat de Stoica, convinsi ca nu mai au nici o sansa la primarie si au inceput sa promoveze puternic partidul,sau alianta daca vrei, si pe babuinul sef Ciuperca. Pe motivul ca Stoica nu poate trage partidul dupa ei ,cum a facut Ionascu acum 4 ani, incearca acum sa promoveze partidul ca sa-l mai ridice pitun pe Stoica din c...t. E.... in acest moment  Parosu a inceput atacurile asupra lui Teculescu. A mai aruncat cate una despre Ionascu ,dar tinta lui principala a fost Tecu.    In data de 1 iunie Parosu s-a suparat frate tare rau pe USL ca nu au vrut sa-i aprobe amenajarea unui loc de joaca pentru copii in Piata Revolutiei. A dat el putin in USL dar a fost repede "motivat" sa se abtina .     In urma perindarilor lui Ciuperca prin judet , dar si in urma altui sondaj de opinie ,in care in mod neasteptat Doctorul Stoica, pentru care am toata stima, a crescut puternic , acesta ii comanda lui Paros " So pe el Bubico" si incepe parosul meu sa se i-a de PPDD si de Dl  Doctor Stoica. Scoate o prostie de ziar in care arunca zvonuri precum Ionascu este parasit de PPDD si sprijinul se indreapta catre USL. Cine dracu poate crede asa ceva ???. in perioada anterioara, am uitat sa semnalez, Ciupi si cu Doctorul Stoica au fost in direct la Antena Satelor. Vreau sa va spun ca Ciupi a luat boala de la maimuta Stoica si a dat-o rau de tot in balbaiala.Cu alte cuvinte , acest tanar ambitios l-a zdrobit pe batrana curva Ciuperca.    Astazi, in disperare
tinerete fara batranete:
(5 Iunie 2012, 14:23)
Repede va mai adaptati voi pedelistii. La hotii si mizerii nu va intrece nimeni! Daca ati schimbat portocaliul cu verdele credeti ca pacaliti poporul? Idealurile sa le infaptuiasca la el la SF Gheorghe, ca prefect nici nu s-a vazut!
xyz:
(5 Iunie 2012, 10:45)
Teculescu este un tinar pentru tineri.Voi tinerii nu trebuie sa aveti contact cu trecutul rosu al Sloboziei.Viitorul vostru va fi altul alaturi de un primar tinar,educat,cu multa experienta in administratie,apropiat de virsta voastra,cu aceleasi idealuri ca ale voastre.Va sfatuieste o persoana in virsta care s-a adaptat noului.
ovidiu:
(4 Iunie 2012, 19:19)
Nu exista moderator pe aceasta editie online? Nu de alta dar va pierdeti credibilitatea cu asemenea indivizi fara scoala, fara civilizatie si fara cultura care-si etaleaza frustrarile pe aici. Rusine! 
giac de la scularie lui ovidiu:
(4 Iunie 2012, 15:00)
cum, mah, ovi, mah..
de la reporterul ala de tara, frustrat si plin puroaie vrei tu mai multe informatii despre cum te va vinde paros? si daca da, in ce calitate le ceri, puisor?
ai tu un abonament la ziar... o sa protestezi in piata publica cind il vor inchide astia ai nostri, de la USL, cu tot cu reporterasul tau de cacat? sau te consideri legitimat de faptul ca stii sa silabisesti informatie locala in limba romana...
hai siktir, ba;i pune mina si informeaza/te singur... ca ziarul nu/i ma/ta, ca sa spuna adevarul... e un produs, ca salamul de soia pe care/l maninci si de la care/ti pute gura asa de tare...
si inca ceva, giga... ia/l pe paros si baga/ti/l in cur...
ovidiu:
(3 Iunie 2012, 18:01)
Umor de prost gust a autorului acestui articol.Fiacare candidat s-a prezentat cum a stiut(putut) mai bine. As dori detalii despre voturile pe care Paros le va ceda USL. Sau e alta intoxixcare de reporter de tara?
gion 0243:
(3 Iunie 2012, 10:37)
Rahat capitalist de manipulare acum toti se intrec sa ne rezolve toate necesitatile orasului dupa ce va fi ales va rezolva problemele celor care au sponsorizat campania si unde poate sa stringa si el ceva de zile negre ca nu se stie daca mai poate sa-i prosteasca si data viitoare Pe oricare l-am alege va servi interesul celor cu bani VOI MERGE LA VOT CIND VA PARTICIPA SI UN PARTID COMUNIST ATUNCI VA FI CU ADEVARAT CONCURENTA INTRE CEI BOGATI SI CEI SARACI ACUM TOT CE SE FACE EI bogati  DICTEAZA    PROSTIMEA DOAR CREAZA APARENTELE CA E CONCURENTA
dia:
(3 Iunie 2012, 05:53)
Guvernarea nenorocita PD a trezit cu o galeata cu apa rece JUSTITIA.Anchete si arestari rasunatoare la cel mai inalt nivel...rusine,rusine,rusine!Ce faci ,proasto,te-ai trezit?Ia mars la loc! Pe mine ma deranjeaza acest tam tam,eu vreau sa se fure ca pana acum vreo trei ani,in liniste,sa se distruga discret si sigur,nivelul de trai sa scada insuportabil,sa mai iau 10 credite cu buletinul si sa urmam toti sloganul viitorului presedinte al Romaniei "ma culc cand vreau,ma scol cand vreau!"USL ne asfalteaza drumul spre iad!!!!!

pedro slobozia:
(3 Iunie 2012, 04:54)
D-le Popa asta cu pleonasmu trebuie sa i-o spune-ti lui sefu d-v.cel mare [Ponta]caci in toate discursurile prioritatea nr.unu la el este cea zero,de dl.Istrate in cel mai rau caz te-ai luat caci spune adevarul care toti il stim dar nu pe toti ii afecteaza.
istrate:
(2 Iunie 2012, 20:05)
D-le Popa nu sunt nici ziarist, nici scriitor, mi-am expus pur si simplu niste pareri. A gresi e omeneste, a intelege este mai greu !
Alegatorul,:
(2 Iunie 2012, 17:42)
Daca ne ghidam dupa propaganda vizuala a candidatilor din judet , de departe cea mai numeroasa si sforaitoare este cea a U.S.L,  peste 90%, nu stiu de unde  au  cheltuit atatia  bani ?             Un lucru este cert ,,cel care vorbeste mult , face putin", Asa ca judecati si Dv. pe cine alegeti?
Cititor fidel :
(2 Iunie 2012, 14:54)
Felicitari pentru articol .
Popa:
(2 Iunie 2012, 12:24)
Domnule istrate(cu "i" mic pt ca asa v-ati prezentat), daca taceati, filozof ramaneati!Pentru cultura dv generala: "prioritate zero" este un pleonasm, unul din acelea pe care le inveti(sau cel putin ar fi trebuit sa le invatati) in gimnaziu.
istrate:
(2 Iunie 2012, 10:30)
Ma simt onorat ca nu apar in acest top, dar prioritatea zero a Sloboziei este crearea de noi locuri de munca. Aceasta nu apare pe oferta niciunui candidat enumerat mai sus. Fara un venit decent nu poti plati nici apa, nici ratele la banci sau alte obligatii care te pot lasa pe drumuri. 
Slobozia a fost transformata de catre clasa politica a ultimilor 20 de ani intr-un oras de bugetari, industria fiind distrusa sistematic si impartita baietilor destepti. La fiecare 4 ani toti acestia se mobilizeaza sa mentina la carma orasului aceiasi echipa de loseri care le reprezinta interesele incercand sa pacaleasca si sa momeasca electoratul. 
Singura solutie pentru a shimba ceva in orasul nostru este shimbarea actualei clase politice.Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 07 Apr 2020
278 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 persoane, confirmare cu COVID-19

Potrivit Instituției Prefectului Ialomița, la data de 7 aprilie 2020, conform raportului operativ al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 428  persoane se află în carantină. De asemenea, alte 1 ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 16:40
(67 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru că și-a amenințat soția

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Axintele a fost reținut luni, 6 aprilie 2020, după ce a mers la locuința concubinei sale și a amenințat-o. Femeia în vârstă de 49 de ani a sunat la 112 și a cerut ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 15:45
(34 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în județul Ialomița

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița se constată o creștere semnificativă a cazurilor de COVID-19. Astfel, dacă luni, 6 aplie 2020, erau înregistrate 63 de cazuri, marți ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 13:05
(138 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța răspunde provocărilor COVID-19

A trecut aproape o lună de când societatea noastră a impus primele măsuri de prevenire și de limitare a diseminării virusului SARS-CoV-2, atât pentru angajații RAJA SA Constanța cât și pentru comunitate ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 12:55
(54 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:15
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, descoperit la Armășești

Lucrările agricole de primăvară scot la iveală elemente de muniție neexplodată. Astfel, un cetățean din comuna Armășești ce executa în cursul dimineții de luni, 6 aprilie a.c., săpături pe un teren de pe ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:10
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Bătrân de 88 de ani, carbonizat în propria casă

În cursul nopții de duminică spre luni, 5/6 aprilie a.c., un incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani, din Roșiori. Alarma s-a dat în jurul orelor 21,30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:05
(86 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


Firmă din Fetești, controlată de polițiști după ce ar fi vândut măști neconforme

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei un operator economic din Fetești care comercializa măști de protecție și mănuși ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:35
(158 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Slobozia și Axintele

Sâmbătă, 4 aprilie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:30
(104 vizualizări - 1 comentariu)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:25
(88 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(1037 vizualizări - 1 comentariu)


12

Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(455 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(405 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(133 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(257 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(170 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(351 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(236 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
MIHAILA în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus JAIL în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Gică Contra în COVID-19, agent electoral pentru primarul Sloboziei EU în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Viva în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus Cetățean al României în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» Jandarmul în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus NOEL în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Parepa XS în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus V I R U S A T în COVID-19, agent electoral pentru primarul Sloboziei Anonim în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus plătitor de taxe în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» Mihai în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Observator în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus off în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus Prea tânăr...: în Ipoteză alarmantă: USR Ialomița susține că am putea deveni «Suceava 2» plm în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» @bitdifender în Orașul Țăndărei, blocat din cauza carantinei @Zorro în Orașul Țăndărei, blocat din cauza carantinei E secret în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...