Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Reviga: Răspopitul Pandelică oficiază ilegal slujbe de înmormîntare

Scandalul fețelor bisericești de la Reviga este departe de a se fi încheiat. Mai mulți localnici au cerut marți, 12 iunie a.c., ca slujba de înmormîntare a unui apropiat să fie oficiată de răspopitul Casian Pandelică. Fostul preot a oficiat slujba în poarta cimitirului...
N-a fost chip ca răposatul să fie dus la biserica din Reviga și înmormîntat după canoane. Apropiații defunctului i-au interzis actualului preot din localitate să oficieze slujba. Au cerut insistent ca ceremonia să fie făcută de răspopitul Casian Pandelică. După mai bine de trei ore de așteptare în fața cimitirului, sufletul celui trecut în neființă a luat calea cerului abia după apariția fostului preot. Spiritele încinse s-au potolit abia după apariția polițiștilor. Chiar dacă n-au împărțit amenzi, oamenii legii au văzut cu ochii lor cum se oficiază o slujbă în mod ilegal...

12 Iunie 2012, 16:21 (35682 vizualizări - 35 comentarii)

Citiți și:
Deputatul liberal Cristina Pocora se opune candidaturii fostului preot Casian Pandelică la Primăria Reviga
Preoții Casian și Gheorghe Pandelică, executați silit de Episcopie
Preoții din Reviga, răspopiți!

Comentariile cititorilor:


mihai:
(14 Iunie 2012, 08:21)
@SORIN

Mai “Sering sung-den” probabil te-a fermecat lumina alb difuza, nu ai pasit catre cea albastra, ratacesti intre samsara si nirvana iar in pauze te dai la Ortodoxie.
Eu zic sa reciti “om mani padme hum” pana-ti trece gandul asta eretic, nu de alta dar risti sa primesti un sut in spinare.
Ai grija la propria-ti “dharma”, ia-ti ghearele hulpave de pe Ortodoxie.
Uimitor, toti mucosii incep sa tina lectii despre "adevarata religie".

PS:Eu zic sa convoci o conferinta de presa si sa spui lumii care-i treaba cu Alianta/Legamantul/Testamentul hindus.

Apoi sa  iei o gura din "nectarul bivolarian" si tacticos emiti axioma precum ca cine iti respinge elucubratiile e prea ingust la minte.
mihai:
(14 Iunie 2012, 08:17)
Cat despre "asiatici",atata vreme cat exista karma, exista si caste.
Casta nu-i decat o recompensa sau o pedeapsa pentru viata anterioara.
Prin casta se inoculeaza ideea predestinarii, intreaba-l pe jegosul ala de Swami Prabhupada daca cineva din casta Sudra sau Paria poate sa treaca intr-o casta superioara.
Singura lor sansa e doar reincarnarea, dar pentru a se naste in casta Vaisya, un sudra sau paria trebuie sa faca ciocu’ mic si sa fie resemnat in actuala viata, daca face fitze isi nasoleste karma.
Cand un ciumeg din casta Ksatriya murea, femeia trebuia sa-l urmeze. Trebuia sa-si accepte resemnata soarta si sa stea cuminte (drogata fiind) pe rugul funerar:)))
mihai:
(14 Iunie 2012, 08:14)
@SORIN
Bou cu basca, sunt cunoscute ideile voastre propagandistice.

Nu e nici o "esenta" in ce ziceai tu, e doar o simpla caricaturizare. Esti analfabet in ceea ce priveste religia.

Cei care ataca Biserica sunt din rasa "Pediculosis Pubis-Antifa", o rasă de păduchi care ascultă muzică punk și se hrănește cu ateo-bolșevism condimentat puternic cu teoria politică numită ANARHISM .

Jagardelele antifa chiar nu au discernamant, sunt fratii ateo-bolsevicilor, ataca inclusiv Biserica pentru simplul motiv ca o astfel de abordare e parte din agenda lor.

Majoritatea păduchilor anarhisti antifa din România, se zbenguie prin boscheții din București, Iași și Timișoara.

Marxism-leninismul și anarhismul în combinație cu muzica punk; pro-homosexualitatea; feminismul marca Laura Grümberg si Mihaela Miroiu; anti-creștinismul; injecțiile cu alcool și Diazepam, sunt elemente fără de care antifa nu poate să trăiască.

Mai pe scurt ,majoritatea celor ce ataca Biserica sunt hraniti de mamica lor, nimeni alta decat scroafa bolsevica.Situatia de acum are legatura cu faptul ca scroafa in cauza inca nu si-a dat duhul. Avortonii ei au fost educati sa se dea mari democrati, numai ca nu le iese figura, avortonul tot avarton ramane.
SORIN:
(14 Iunie 2012, 05:58)
@ mihai. Cine știe, cunoaște, iar tu faci parte din atotcunoscătorii pârnăilor de pe mapamond. Dacă tu știi că pușcăriile americane sunt pline de tot felul de "practicanți", pușcăriile europene cu ce-or fi pline?! Cu sfinte Marii, cu Hristoși, cu Christoși, dar cele asiatice?! Nu, artistule, pușcăriile sunt
pline de oameni care au ÎNCĂLCAT LEGEA, să fie clar. În ceea ce privește popii-bandiți din România, aceștia ar trebui să înfunde pușcăriile din țara asta, indiferent de religie, cult sau sectă.
Toate aceste maimuțăreli, cărora unii le spun "credință", trebuie pedepsite dacă se constată încălcarea legii LAICE, întrucât, ca și în cazul medicilor, n-ai să vezi popă acuzat de sf. Sinod, decât în cazuri excepționale, precum acesta de la Reviga, caz în care, musiu Pandelică e PENAL!!!
mihai:
(13 Iunie 2012, 16:44)
@SORIN
Sectantule, asa ti-a zis Tipei, sluga lui King Cioaba, ca neoprotestantii (adica sectantii) nu curvesc, nu ucid si nu marturisesc stramb?
Sau e mai grava treaba, ti-a soptit la ureche  “duhul” penticostal?

Mowgli, daca stam sa ne gandim, tara cu cea mai mare datorie, este SUA, e îngropata in datorii de 15 trilioane de dolari.
Deci protestantismul si neo-protestanstismul, au gresit.
Ei mai supravietuiesc cu petrol gratis din Irak, dar daca se termina, invadeaza alte tzari, ca asa fac “crestinii“ ca ei.

Oare cetățenii americani zac în închisori tot din cauza Ortodoxiei?:)))
În America, patria-mumă a unor secte neoprotestante, închisorile sunt pline de penticostali, mormoni, iehoviști, evangheliști, adventiști, și alte lifte.
mihai:
(13 Iunie 2012, 16:42)
@Maria
Arderile pe rug nu au legatura cu noi, incearca la Vatican.
Despre masacrele facute in numele bisericii se stie foarte bine cine si de ce a procedat in acel mod. Intrebarile astea adreseaza-le Vaticanului.

Numai catolicii au avut ideea asta superidioata ca poti mantui un om cu forta, arzandu-i trupul ca sa nu ii piara sufletul.
De asta au facut ei si Inchizitia.
Au tradat inclusiv ortodoxia ,acele masacre au fost recunoscute chiar de catre Cetatea Eterna.
Ba chiar Inchizitia s-a ocupat in Ardeal prin 1700 de terorizarea romanilor, prin aplicarea pedepsei cu arderea pe rug.
Generalul catolic Bukow a distrus cu tunurile peste 150 de biserici si manastiri ortodoxe, ortodocsii au fost persecutati, amendati, judecati, executati, si aproape toate Bisericile lor au fost confiscate.

In orice caz, fratii tai ateo-bolsevici au facut de ras Inchizitia.
mihai:
(13 Iunie 2012, 16:40)
@SORIN
Sectantule, asa ti-a zis Tipei, sluga lui King Cioaba, ca neoprotestantii (adica sectantii) nu curvesc, nu ucid si nu marturisesc stramb?
Sau e mai grava treaba, ti-a soptit la ureche  “duhul” penticostal?:)))
Iti dau n' exemple cu nume de "pastori " sectanti iliciti, furaciosi, banditi, smenari si "mari afaceristi" din Romania.

Cel mai "sfant "lucru pe lumea asta este t!ganul Pocait. acest specimen invoca asuprirea din 2 parti: pe etnie si pe religie si fura cat poate.

Asa ca scuteste-ne cu "pocaitii" tai.
Stii ce sunt? In nici un caz cult religios. Ar vrea ei sa fie macar secta.
Sunt ca orice firma privata a carui obiect de activitate ,este extorcarea membrilor de 10% din venituri, ca sa aiba sefii lor cu ce se distra in Caraibe.
Nimic Nou la Slobozia:
(13 Iunie 2012, 14:07)
Doamne ajuta!
mircea:
(13 Iunie 2012, 13:03)
tot scandalul de la biseriga din reviga este cauzat de bani...probabil pandelica n-a cotizat suficient catre preafericitii capi ai BOR,si gata,l-au raspopit, toti stim si ne-am lovit in diferite momente ale vietii,fericite sau nefericite, de rapacitatea si calicia fetelor bisericesti care, nu misca un deget fara sa primeasca "ochii dracului" de care sunt indragostiti peste masura...oricum, la reviga nu cred ca trebuiau sa se bage autoritatile si mai ales primarul...sa vina preafericitu', apropo...de ce este preafericit?...
Maria:
(13 Iunie 2012, 12:13)
Nu inteleg de ce pe unii deranjeaza apartenenta religioasa a oricarui suflet din lumea asta? Care este problema '' militiei'' in treaba asta? Oare cineva nu are libertate in tara asta de a decide cum sa fie inmormantat?...mi se pare jenant ce se intampla..imi pare rau ca Biserica Ortodoxa actioneaza asa.. eu credeam ca nu se preteaza la '' mantuire'' cu forta...nu inteleg de ce le esta asa frica de acest preot...Doamne, ce se intampla?..cate razboaie, rascoale in numele credintei? Domnilor, care este problema dvs ca oamenii isi doresc si chiar merg la acest preot?... e alegerea lor..manipulare sau nu isi asuma singuri consecintele..Sincer mi se face  mila de Unii din episcopie  care sustin ca stiu adevarul..daca preotii acestia au dupa cum se spune o adunare parohiala atunci nu vad ce probleme ar avea  cu legea...asa ca , ce cauta militia acolo? Iar cat despre secte..lasati-i in libertatea alegerii lor..nu cred ca Iisus ne invata sa judecam...Pace si iertare va doresc din suflet!
SORIN:
(13 Iunie 2012, 11:26)
@ Gigi. Ți-a răspuns "un om".
Un om:
(13 Iunie 2012, 11:09)
INFRACȚIUNI CONTRA DEMNITĂȚII
Art. 240

Uzurparea de calități oficiale

Folosirea fără drept a unei calități oficiale, însoțită sau urmată de îndeplinirea vreunui act legat de acea calitate, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Gigi:
(13 Iunie 2012, 09:52)
@SORIN: Citez articolul 240 din Codul Penal (legea 286/2009):

Art. 240: Bancruta simplă
(1)Neintroducerea sau introducerea tardivă, de către debitorul persoană fizică ori de reprezentantul legal al persoanei juridice debitoare, a cererii de deschidere a procedurii insolvenței, într-un termen care depășește cu mai mult de 6 luni termenul prevăzut de lege de la apariția stării de insolvență, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.
(2)Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
SORIN:
(13 Iunie 2012, 09:39)
@mihai. Nu știu de unde ai scos-o p'asta cu secta. Măi nene Mihai, sau cum/cine te-o chema, mata
pe ce lume trăiești?! Numai dacă te uiți la televizor, câte nefăcute fac popii, de toate religiile și credințele, și-ți poți da seama cât de mafioți sunt, de la (mult)Preafericitul Daniel-s.r.l., Teodosie,
Nifon și alții cu "funcții" (nu trigonometrice), până la ultimul popăpaișpe din nuștiuce fundătură. Voi chiar nu vedeți ce limuzine conduc, nu vedeți în ce bogății se scaldă, nu vedeți ce suprafețe incomensurabile de păduri și ape "păstoresc", nu vedeți cum își bat joc până și de niște amărâte de măicuțe cu adevărat credincioase, cum le iau dreptul de proprietate asupra unor amărâte de chilii și terenului aparținător?! Pe grangurii mafioți ai Bisericii de toate cultele și religiile nu i-a luat nimeni la întrebări. Oare de ceee?! Dacă se tot găsesc d'ale Mihai și alți critici, bine'nțeles că popoii
vor prospera nonstop, umflându-și și umplându-și burdihanele, respectiv micile buzunare, total neîncăpătoare pentru "mila Domnului". Rușine!!!
mihai:
(13 Iunie 2012, 09:02)
@SORIN
Cat a mai ramas cotizatia lunara in sectele voastre?

Tot 1o% din ce produceti?
De ce nu spui cum voi ii furati pe oameni luandu-le zeciuaiala, adica mai mult de un salariu pe an.
Asta ii furt. Te legi de bisericile altorea de parca voi stati in cort si nu aveti biserici.

PS:Ce fel de "pocait" esti?
Nu crezi ca e onorabil sa ne spui?
Declina-ti identitatea religioasa, nu sta in umbra , iesi la lumina, sa cunoastem cine contesta crestinismul ortodox.
Hai sa vedem cine si de ce contesta ortodoxia, tributar carei secte este.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
31 Mai 2020
248 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(96 vizualizări - 0 comentarii)


 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(139 vizualizări - 0 comentarii)


8

Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(103 vizualizări - 0 comentarii)


9

Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(129 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(206 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(152 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(153 vizualizări - 1 comentariu)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(1258 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(1121 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(1328 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(1139 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(593 vizualizări - 3 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(451 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(467 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(420 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Ultimele comentarii
guvidu în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Musat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 Costel în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ionescu în Administrația Mocioniu încalcă legea Vicol Vasile în Marian Moraru, povești de luptător Prostie si neputinta în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Nea NAE în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu cicuta în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița oli în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița obiectiv în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Aurel din cartier în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate George.s în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate #astairomania în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Florin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Teo în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta pacientul curios în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta liviu în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Paul în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Ialomitean în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...