Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Reviga: Răspopitul Pandelică oficiază ilegal slujbe de înmormîntare

Scandalul fețelor bisericești de la Reviga este departe de a se fi încheiat. Mai mulți localnici au cerut marți, 12 iunie a.c., ca slujba de înmormîntare a unui apropiat să fie oficiată de răspopitul Casian Pandelică. Fostul preot a oficiat slujba în poarta cimitirului...
N-a fost chip ca răposatul să fie dus la biserica din Reviga și înmormîntat după canoane. Apropiații defunctului i-au interzis actualului preot din localitate să oficieze slujba. Au cerut insistent ca ceremonia să fie făcută de răspopitul Casian Pandelică. După mai bine de trei ore de așteptare în fața cimitirului, sufletul celui trecut în neființă a luat calea cerului abia după apariția fostului preot. Spiritele încinse s-au potolit abia după apariția polițiștilor. Chiar dacă n-au împărțit amenzi, oamenii legii au văzut cu ochii lor cum se oficiază o slujbă în mod ilegal...

12 Iunie 2012, 16:21 (35144 vizualizări - 35 comentarii)

Citiți și:
Deputatul liberal Cristina Pocora se opune candidaturii fostului preot Casian Pandelică la Primăria Reviga
Preoții Casian și Gheorghe Pandelică, executați silit de Episcopie
Preoții din Reviga, răspopiți!

Comentariile cititorilor:


mihai:
(14 Iunie 2012, 08:21)
@SORIN

Mai “Sering sung-den” probabil te-a fermecat lumina alb difuza, nu ai pasit catre cea albastra, ratacesti intre samsara si nirvana iar in pauze te dai la Ortodoxie.
Eu zic sa reciti “om mani padme hum” pana-ti trece gandul asta eretic, nu de alta dar risti sa primesti un sut in spinare.
Ai grija la propria-ti “dharma”, ia-ti ghearele hulpave de pe Ortodoxie.
Uimitor, toti mucosii incep sa tina lectii despre "adevarata religie".

PS:Eu zic sa convoci o conferinta de presa si sa spui lumii care-i treaba cu Alianta/Legamantul/Testamentul hindus.

Apoi sa  iei o gura din "nectarul bivolarian" si tacticos emiti axioma precum ca cine iti respinge elucubratiile e prea ingust la minte.
mihai:
(14 Iunie 2012, 08:17)
Cat despre "asiatici",atata vreme cat exista karma, exista si caste.
Casta nu-i decat o recompensa sau o pedeapsa pentru viata anterioara.
Prin casta se inoculeaza ideea predestinarii, intreaba-l pe jegosul ala de Swami Prabhupada daca cineva din casta Sudra sau Paria poate sa treaca intr-o casta superioara.
Singura lor sansa e doar reincarnarea, dar pentru a se naste in casta Vaisya, un sudra sau paria trebuie sa faca ciocu’ mic si sa fie resemnat in actuala viata, daca face fitze isi nasoleste karma.
Cand un ciumeg din casta Ksatriya murea, femeia trebuia sa-l urmeze. Trebuia sa-si accepte resemnata soarta si sa stea cuminte (drogata fiind) pe rugul funerar:)))
mihai:
(14 Iunie 2012, 08:14)
@SORIN
Bou cu basca, sunt cunoscute ideile voastre propagandistice.

Nu e nici o "esenta" in ce ziceai tu, e doar o simpla caricaturizare. Esti analfabet in ceea ce priveste religia.

Cei care ataca Biserica sunt din rasa "Pediculosis Pubis-Antifa", o rasă de păduchi care ascultă muzică punk și se hrănește cu ateo-bolșevism condimentat puternic cu teoria politică numită ANARHISM .

Jagardelele antifa chiar nu au discernamant, sunt fratii ateo-bolsevicilor, ataca inclusiv Biserica pentru simplul motiv ca o astfel de abordare e parte din agenda lor.

Majoritatea păduchilor anarhisti antifa din România, se zbenguie prin boscheții din București, Iași și Timișoara.

Marxism-leninismul și anarhismul în combinație cu muzica punk; pro-homosexualitatea; feminismul marca Laura Grümberg si Mihaela Miroiu; anti-creștinismul; injecțiile cu alcool și Diazepam, sunt elemente fără de care antifa nu poate să trăiască.

Mai pe scurt ,majoritatea celor ce ataca Biserica sunt hraniti de mamica lor, nimeni alta decat scroafa bolsevica.Situatia de acum are legatura cu faptul ca scroafa in cauza inca nu si-a dat duhul. Avortonii ei au fost educati sa se dea mari democrati, numai ca nu le iese figura, avortonul tot avarton ramane.
SORIN:
(14 Iunie 2012, 05:58)
@ mihai. Cine știe, cunoaște, iar tu faci parte din atotcunoscătorii pârnăilor de pe mapamond. Dacă tu știi că pușcăriile americane sunt pline de tot felul de "practicanți", pușcăriile europene cu ce-or fi pline?! Cu sfinte Marii, cu Hristoși, cu Christoși, dar cele asiatice?! Nu, artistule, pușcăriile sunt
pline de oameni care au ÎNCĂLCAT LEGEA, să fie clar. În ceea ce privește popii-bandiți din România, aceștia ar trebui să înfunde pușcăriile din țara asta, indiferent de religie, cult sau sectă.
Toate aceste maimuțăreli, cărora unii le spun "credință", trebuie pedepsite dacă se constată încălcarea legii LAICE, întrucât, ca și în cazul medicilor, n-ai să vezi popă acuzat de sf. Sinod, decât în cazuri excepționale, precum acesta de la Reviga, caz în care, musiu Pandelică e PENAL!!!
mihai:
(13 Iunie 2012, 16:44)
@SORIN
Sectantule, asa ti-a zis Tipei, sluga lui King Cioaba, ca neoprotestantii (adica sectantii) nu curvesc, nu ucid si nu marturisesc stramb?
Sau e mai grava treaba, ti-a soptit la ureche  “duhul” penticostal?

Mowgli, daca stam sa ne gandim, tara cu cea mai mare datorie, este SUA, e îngropata in datorii de 15 trilioane de dolari.
Deci protestantismul si neo-protestanstismul, au gresit.
Ei mai supravietuiesc cu petrol gratis din Irak, dar daca se termina, invadeaza alte tzari, ca asa fac “crestinii“ ca ei.

Oare cetățenii americani zac în închisori tot din cauza Ortodoxiei?:)))
În America, patria-mumă a unor secte neoprotestante, închisorile sunt pline de penticostali, mormoni, iehoviști, evangheliști, adventiști, și alte lifte.
mihai:
(13 Iunie 2012, 16:42)
@Maria
Arderile pe rug nu au legatura cu noi, incearca la Vatican.
Despre masacrele facute in numele bisericii se stie foarte bine cine si de ce a procedat in acel mod. Intrebarile astea adreseaza-le Vaticanului.

Numai catolicii au avut ideea asta superidioata ca poti mantui un om cu forta, arzandu-i trupul ca sa nu ii piara sufletul.
De asta au facut ei si Inchizitia.
Au tradat inclusiv ortodoxia ,acele masacre au fost recunoscute chiar de catre Cetatea Eterna.
Ba chiar Inchizitia s-a ocupat in Ardeal prin 1700 de terorizarea romanilor, prin aplicarea pedepsei cu arderea pe rug.
Generalul catolic Bukow a distrus cu tunurile peste 150 de biserici si manastiri ortodoxe, ortodocsii au fost persecutati, amendati, judecati, executati, si aproape toate Bisericile lor au fost confiscate.

In orice caz, fratii tai ateo-bolsevici au facut de ras Inchizitia.
mihai:
(13 Iunie 2012, 16:40)
@SORIN
Sectantule, asa ti-a zis Tipei, sluga lui King Cioaba, ca neoprotestantii (adica sectantii) nu curvesc, nu ucid si nu marturisesc stramb?
Sau e mai grava treaba, ti-a soptit la ureche  “duhul” penticostal?:)))
Iti dau n' exemple cu nume de "pastori " sectanti iliciti, furaciosi, banditi, smenari si "mari afaceristi" din Romania.

Cel mai "sfant "lucru pe lumea asta este t!ganul Pocait. acest specimen invoca asuprirea din 2 parti: pe etnie si pe religie si fura cat poate.

Asa ca scuteste-ne cu "pocaitii" tai.
Stii ce sunt? In nici un caz cult religios. Ar vrea ei sa fie macar secta.
Sunt ca orice firma privata a carui obiect de activitate ,este extorcarea membrilor de 10% din venituri, ca sa aiba sefii lor cu ce se distra in Caraibe.
Nimic Nou la Slobozia:
(13 Iunie 2012, 14:07)
Doamne ajuta!
mircea:
(13 Iunie 2012, 13:03)
tot scandalul de la biseriga din reviga este cauzat de bani...probabil pandelica n-a cotizat suficient catre preafericitii capi ai BOR,si gata,l-au raspopit, toti stim si ne-am lovit in diferite momente ale vietii,fericite sau nefericite, de rapacitatea si calicia fetelor bisericesti care, nu misca un deget fara sa primeasca "ochii dracului" de care sunt indragostiti peste masura...oricum, la reviga nu cred ca trebuiau sa se bage autoritatile si mai ales primarul...sa vina preafericitu', apropo...de ce este preafericit?...
Maria:
(13 Iunie 2012, 12:13)
Nu inteleg de ce pe unii deranjeaza apartenenta religioasa a oricarui suflet din lumea asta? Care este problema '' militiei'' in treaba asta? Oare cineva nu are libertate in tara asta de a decide cum sa fie inmormantat?...mi se pare jenant ce se intampla..imi pare rau ca Biserica Ortodoxa actioneaza asa.. eu credeam ca nu se preteaza la '' mantuire'' cu forta...nu inteleg de ce le esta asa frica de acest preot...Doamne, ce se intampla?..cate razboaie, rascoale in numele credintei? Domnilor, care este problema dvs ca oamenii isi doresc si chiar merg la acest preot?... e alegerea lor..manipulare sau nu isi asuma singuri consecintele..Sincer mi se face  mila de Unii din episcopie  care sustin ca stiu adevarul..daca preotii acestia au dupa cum se spune o adunare parohiala atunci nu vad ce probleme ar avea  cu legea...asa ca , ce cauta militia acolo? Iar cat despre secte..lasati-i in libertatea alegerii lor..nu cred ca Iisus ne invata sa judecam...Pace si iertare va doresc din suflet!
SORIN:
(13 Iunie 2012, 11:26)
@ Gigi. Ți-a răspuns "un om".
Un om:
(13 Iunie 2012, 11:09)
INFRACȚIUNI CONTRA DEMNITĂȚII
Art. 240

Uzurparea de calități oficiale

Folosirea fără drept a unei calități oficiale, însoțită sau urmată de îndeplinirea vreunui act legat de acea calitate, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Gigi:
(13 Iunie 2012, 09:52)
@SORIN: Citez articolul 240 din Codul Penal (legea 286/2009):

Art. 240: Bancruta simplă
(1)Neintroducerea sau introducerea tardivă, de către debitorul persoană fizică ori de reprezentantul legal al persoanei juridice debitoare, a cererii de deschidere a procedurii insolvenței, într-un termen care depășește cu mai mult de 6 luni termenul prevăzut de lege de la apariția stării de insolvență, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.
(2)Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
SORIN:
(13 Iunie 2012, 09:39)
@mihai. Nu știu de unde ai scos-o p'asta cu secta. Măi nene Mihai, sau cum/cine te-o chema, mata
pe ce lume trăiești?! Numai dacă te uiți la televizor, câte nefăcute fac popii, de toate religiile și credințele, și-ți poți da seama cât de mafioți sunt, de la (mult)Preafericitul Daniel-s.r.l., Teodosie,
Nifon și alții cu "funcții" (nu trigonometrice), până la ultimul popăpaișpe din nuștiuce fundătură. Voi chiar nu vedeți ce limuzine conduc, nu vedeți în ce bogății se scaldă, nu vedeți ce suprafețe incomensurabile de păduri și ape "păstoresc", nu vedeți cum își bat joc până și de niște amărâte de măicuțe cu adevărat credincioase, cum le iau dreptul de proprietate asupra unor amărâte de chilii și terenului aparținător?! Pe grangurii mafioți ai Bisericii de toate cultele și religiile nu i-a luat nimeni la întrebări. Oare de ceee?! Dacă se tot găsesc d'ale Mihai și alți critici, bine'nțeles că popoii
vor prospera nonstop, umflându-și și umplându-și burdihanele, respectiv micile buzunare, total neîncăpătoare pentru "mila Domnului". Rușine!!!
mihai:
(13 Iunie 2012, 09:02)
@SORIN
Cat a mai ramas cotizatia lunara in sectele voastre?

Tot 1o% din ce produceti?
De ce nu spui cum voi ii furati pe oameni luandu-le zeciuaiala, adica mai mult de un salariu pe an.
Asta ii furt. Te legi de bisericile altorea de parca voi stati in cort si nu aveti biserici.

PS:Ce fel de "pocait" esti?
Nu crezi ca e onorabil sa ne spui?
Declina-ti identitatea religioasa, nu sta in umbra , iesi la lumina, sa cunoastem cine contesta crestinismul ortodox.
Hai sa vedem cine si de ce contesta ortodoxia, tributar carei secte este.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 17 Oct 2019
198 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii ialomițeni

Miercuri, 16 octombrie a.c, doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza localității Dridu, un conducător auto ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:15
(26 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație produse ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:10
(22 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


4

Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(133 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


8
Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(114 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(115 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Octombrie 2019, 17:55


12

Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(195 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(173 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(390 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(284 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Tovărășia

Miercuri, 2 octombrie a.c., în jurul orelor 13,00, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Tovărășia. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:25
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Filmul «Între Chin și Amin», premieră la Slobozia

Vineri, 4 octombrie a.c., începând cu orele 18,00, la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc premiera filmului «Între Chin și Amin» . Filmul independent al lui Toma Enache este un omagiu ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:20
(452 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice»

Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația «Samarineni în comunitate» au organizat miercuri, 2 octombrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:15
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Astfel, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:10
(240 vizualizări - 0 comentarii)


ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

În perioada 20-30 Septembrie 2019, Hotelul Aurora din localitatea Mamaia a găzduit Divizia A de șah clasic pe echipe. Divizia A este eșalonul secund al Campionatului Național de șah clasic pe echipe, o ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 15:35
(297 vizualizări - 2 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «furt calificat» și «violare de domiciliu»

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit depistarea unui bărbat, de 25 de ani, din Armășești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:30
(335 vizualizări - 0 comentarii)


Activități preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență, a traficului și a consumului de droguri, precum și siguranța rutieră în școlile ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:25
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...