Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Directorul Frâncu, spaima Codului Etic

Doi ani de teroare la CNMV

Directorul Frâncu, spaima Codului Etic

Profesorul Daniela Ciocea îl acuză pe directorul Colegiului Național «Mihai Viteazul», Paul Frâncu de «superficialitate, ignoranță și discriminare». Profesoara susține că de doi ani și mai bine este terorizată de Paul Frâncu și că acesta abuzează de poziția pe care o deține pentru a conduce discreționar instituția. În mod paradoxal, în urmă cu trei ani, Paul Frâncu aducea același gen de acuze directorului Vitalie Buzu, al cărui post l-a vînat timp de mai mulți ani...

Reclamație la Inspectoratul Școlar
După doi ani de abuzuri și șicane, profesorul Daniela Ciocea rupe omerta care guvernează cancelaria Colegiului Național «Mihai Viteazul» și face publică sesizarea înaintată către Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: «Subsemnata, Ciocea Daniela Adriana, profesoară la Colegiul Național „Mihai Viteazul“ Slobozia, vă rog să luați cunoștință prin prezenta reclamație de superficialitatea, ignoranța și discriminarea cu care se scriu procesele-verbale din consiliile profesorale, la CNMV, Slobozia. Se fac caricaturi, nu se scriu acte oficiale, numite procese-verbale. (...) După ce că în CNMV „DEZBATEREA“ s-a ținut în ultima zi a trimiterii propunerilor, în pauza mare, această dezbatere a fost o înscenare și o bătaie de joc, după cum reiese dintr-un așa-zis proces-verbal, scris de prof. Stan Loredana Alina. Am refuzat să particip la ședință pentru că prof. FRâNCU PAUL CONSTANTIN e cel mai puțin în măsură, după părerea mea, să susțină o dezbatere despre Codul Etic. În lipsă, am fost subiect de calomniere în fața celor prezenți, din partea directorului, ca exemplu de cadru didactic ce trebuie disciplinat obligatoriu în Comisia de Etică. De ce, el poate da detalii.
Nu s-a consemnat nimic în procesul-verbal, deși minute bune eu, Ciocea Daniela Adriana, am fost tîrîtă în noroi de director, fără să am posibilitatea de a mă apăra. Nimic nu e consemnat în procesul-verbal și nu e prima dată când se-ntîmplă așa. Nemaisuportîndu-l calomniind, prof. Nicolescu Alin Marian, a vrut să redirecționeze monologul directorului spre ordinea de zi. Nicolescu Alin a vorbit 10 minute bune,  a avut mai multe propuneri pentru Codul Etic și are o jumătate de rînd consemnat, fugar, în procesul-verbal. Foarte incomplet, după cum e gata să vă declare el însuși, dacă îl întrebați. Procesul-verbal a fost semnat de 25 DE PROFESORI, cu director cu tot și cu cea care a scris acest act oficial de la o ședință din colegiu, prof. Stan Loredana Alina».
Consiliul profesoral la care face referire profesorul Daniela Ciocea a avut loc pe  11 mai 2012 și a avut drept articol unic pe ordinea de zi dezbaterea Codului Etic al profesorilor, trimis de MEC, în fiecare unitate școlara din țară...

Reclamație în oglindă
Informațiile furnizate în sesizarea adresată de către profesorul Daniela Ciocea Inspectoratului Școlar nu reprezintă o noutate. Conduita directorului Paul Frâncu este deplorabilă (obișnuiește să adreseze pe coridoare colegilor din subordine, în fața elevilor, invective și amenințări greu de suportat; în urmă cu doi ani a adus grave deservicii de imagine instituției pe care o reprezintă susținînd o campanie de presă mizerabilă împotriva lui Vitalie Buzu, directorul de atunci al CNMV; deciziile sale manageriale sînt un permanent subiect de dispută; sub conducerea sa, Colegiul a fost implicat în numeroase scandaluri publice, unele cu tentă sexuală) și nu mai miră pe nimeni.
Ceea ce este surprinzător este că aceleași acuze pe care i le aduce azi profesorul Daniela Ciocea, le susținea în iulie 2009 chiar pofesorul Paul Frâncu. Într-o sesizare înaintată șefului său ierarhic, Ilie Stavăr (dar și șefului său politic, pentru că atît Paul Frâncu, cît și Ilie Stavăr fac parte din PD-L!), acesta acuza conducerea de atunci a CNMV de abuzuri repetate, superficialitate, ignoranță și discriminare.
Spicuim din context: «În cancelarie nu face nici o informare. Nu știm nimic din ce se discută la IȘJ, ce materiale să pregătim. (...) De doi ani nu știm nimic. Doar că se afișează niște hîrtii. (...) Alocarea cuantumului din cadrul premierii, 2%, se face discriminatoriu, fără nicio documentare. Banii se împart între membrii consiliului de administrație, restul primind mai nimic. (...) Consiliul de administrație a fost ales în bloc și nimeni dintre membrii săi nu are o opinie. Cum ar putea asemenea oameni să administreze școala, să ia decizii fundamentale în cazul creșterii atributelor consiliilor de administrație?! Sînt oameni (...) fără personalitate. Pentru unii contează mai mult faptul că primesc niște bani în plus și de aceea nu se pun împotriva directorului. (...) Directorul ia decizii în domenii în care nu are nicio competență. A refăcut laboratorul de fizică fără să întrebe pe nimeni. Și l-a distrus. Nu comunică cu directorul adjunct. Nu i-a dat nicio competență. Are cerc propriu, gen Mărgărit Marian, Neagu Liviu... cu care staționează mai mult la un pahar».
Și exemplele ar putea continua la nesfîrșit, căci sesizarea directorului Paul Frâncu din 3 iulie 2007 se întinde pe 7 pagini în care acesta nu se sfiește să sape o groapă largă superiorului, își împroașcă cu noroi colegii și, în general, susține orice l-ar putea aduce în funcția de director plin al Colegiului Național «Mihai Viteazul».

Un «terorist» cu ștate vechi Paul Frâncu nu se află la prima apariție de acest gen în presa locală. În noiembrie 2010 atrăgea atenția opiniei publice pentru modul în care a gestionat un conflict între un profesor de engleză și doi elevi, bătuți de profesor pentru a oferi un exemplu clasei. Ulterior acestui incident, Paul Frâncu ne-a cerut să «uităm» că a permis modificarea notelor celor doi elevi în catalog, fapt ilegal și pedepsit drastic de regulamentele școlare. În luna decembrie a aceluiași an, CNMV era zguduit de un scandal provocat de decizia directorului Paul Frâncu de a impune uniforme școlare aparținînd unei firme agreate de el. Și exemplele de acest gen iarăși pot continua la nesfîrșit. Nu mai tîrziu de anul trecut, în luna decembrie, elevele unei clase de a XII-a, la o petrecere școlară supervizată de către același Paul Frâncu, au pozat «sexy» în uniforma liceului, spre deliciul internauților de pretutindeni. În ciuda acestor incidente repetate, susținerea politică de care s-a bucurat pînă la acest moment Paul Frâncu, i-a permis acestuia să se sustragă oricăror rigori. Poate după alegeri, domnule director?

15 Iunie 2012, 16:42 (68467 vizualizări - 95 comentarii)

Citiți și:
Jacheta care sună la 112
Slobozia: Arme de luptă la Colegiul Național «Mihai Viteazul»
O elevă de la Colegiul Național «Mihai Viteazul» la NASA
Scandal cu elevi bătuți la Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia

Comentariile cititorilor:


Elev:
(16 Mai 2018, 15:15)
Paul Fràncu, inspector general! Meditațiile la el vor merge ca și acum, dar scăpăm la Fizică și dirigenție (pe care oricum n-o face!). E teroare!
Ovidiu:
(15 Mai 2018, 07:01)
Ca satrap, Frâncu este mai periculos decât MODREA de la DSP. Primul cotonogește psihicul labil al adolescentului fără apărare. Asemenea specie de profesor mutilează încet și pe viață! Verificare psihiatrică!
Popa Stan:
(14 Mai 2018, 19:21)
Pe acest MODREA nu-l vede nimeni?! Frica elevilor de frâncu, a devenit o ștafetă preluată de la o generație la alta! Suportă, săracii, că barcaragista habar n-a avut de CNMV. Le e frică părinților sau sunt îngrijorător de indolenți!
Topiți osânza!:
(3 Ianuarie 2018, 13:14)
Lichelele tot plătesc odată și odată. Chiar și-așa, în lichelism ca normalitate, generalizat!
Aduceți porcul la tăiat!:
(29 Decembrie 2017, 21:09)
O gașcă de oameni politici incapabili sunt directori de școli, acum, cu concurs.frâncu burtosu a obosit. A obosit deja, că nu face Orele la clasă le face la meditații. Nu l vede nimeni pe șulfan? Cioban cu 300 de oil
Diabolicum est!:
(10 Mai 2017, 05:40)
@stefan. Funcția de conducere a râvnit-o ani de zile. Se baza politic. Profesorul-meditator gras pregătit pentru Fizică, aproape de plecare, terorizează elevii mai mult ca octogenarul securist, aproape mumificat la catedră! Limba română poate fi predată și de un dulap cu Latina. Jos teroriștii în putrefacție!
Fizica-matem. Li se :
(17 Aprilie 2017, 05:42)
Dragi părinți cu bani și cu interes! Mai sunt și alți profesori meditatori de fizică pe raza Sloboziei. I-a acoperit obezul și voi nu vedeți dincolo de sfoiagul protejat! El și cu P.M. fac concurență Crăciunitei prolifice. Engleza suferindă incurabil, B., ia ce mai rămâne de la săsoaică. Se muncește cu cei mai buni elevi (erau prin 1998)? ANAF-ul, aci mai tolerează, din mare interes. La rând, că e coadă groasă.
Ștefan:
(1 Decembrie 2016, 20:38)
S-a șters la c. cu funcția! I-o fi ajuns? Functia.
Ionela:
(1 Decembrie 2016, 13:50)
VREAU PE FRÂNCU PAUL DIRECTOR!!! AM AUZIT CĂ NU MAI AVEA TREABĂ CU ORELE DE FIZICĂ CÂND ERA DIRECTOR GRAS! Scăpăm de ore, dacă e director. Ca la orice director, meseria trece la subsol!
Părinte de la cl.12:
(1 Decembrie 2016, 10:09)
@Părinte de la clasa 9....ce hahaleră! Cum te cheamă? De ce nu vii personal cu traista la Cancelarie, CNMV? Se poate și mai predă și la liceu și acasă, această specie de profesor. Acasă, locurile sunt ocupate cu elevii pe care-i meditează. Nu mai are properitatea de altădată, ca nu au bani părinții. Dar e profesor meditator ilegal, ca întotdeauna. @elev va termina liceul poate in altă parte; sfat!
elev neamenințat:
(1 Decembrie 2016, 09:54)
@părinte...Ceee?! Ce nene vrei să mă lase MEDITATORUL corigent??! Părinții mei nu au bani pentru meditații! El, Francu Paul Constantin, nu este văzut nici de Fisc, nici de ANAF nici de DNA , deocamdată! Eu voi fi imediat trântit! Vrei să se răzbune? Este de mahala. Nu-mi dau numele, sunt elevul lui, mi-e frică! E greu de înțeles situația? Tu @părinte ca și alții, tu cum te numești să dea Francu note bune odraslei. Eu cred ca ești lingău de FRÂNCI, ca nu e singuru.
Parinte de la clasa a IX-a:
(30 Noiembrie 2016, 22:01)
@elev: daca tot spui ceva despre dl Francu atunci da-ti si tu numele in clar.  Sincer, ar fi corect ca atata timp cat ai dat numele in clar al d-lui profesor sa te prezinti si tu cu numele intreg. 
D. A. C.:
(27 Octombrie 2016, 08:50)
@elev. Stai până te înhață la meditație! Atunci va fi bine pentru amândoi! Părinții se-nghesuie la meditații la fizică, că, predând omu ,,bine" la clasă, mai predă tot el și acasă, alți bani! Logic! Dar legal?! Frâncu și legea....paraleli dintotdeauna!
Elev:
(26 Octombrie 2016, 19:44)
Bine ca am trecut si noi in clasa a 9-a la CNMV si avem norocul sa il avem pe scumpul de Francu drept diriginte. L-am avut ca profesor si in clasele generale si el e principalul motiv pentru care vreau sa ma mut de la CNMV. Este rasist si discriminator, vorbind despre Martin Luther King jr. ca si un "negru cu palmele si dintii albi".
Fosta eleva a CNMV:
(9 Iunie 2013, 03:29)
Am dat intamplator peste acest articol si peste tot circul care s-a iscat in jurul sau. Am fost eleva al CNMV la jumatatea anilor 90 si am avut nefericirea sa o am profesoara de romana pe madam C. fiind la o clasa de filologie, plus culmea ghinionului am avut-o si diriginta. Femeia aia nu are ce sa caute in invatamant, ma ingrozesc ca ea a ramas in continuare acolo si mai are si pretentii de marire. Nivelul ei intelectual si cultural este mediocru, singurele lucruri pe care le facea la clasa erau sa citeasca din diverse carti de comentarii pentru bacalaureat. Va mai aduceti aminte de carte cu coperti rosii a lui Rotaru parca? Aia era manualul de baza al lui madam C.. De asta toti au trebuit sa faca meditatii la romana cu alti profesori. In plus de asta distinsa profesoara are si probleme psihice, pe vremea noastra inca mai avea urmele la incheieturi de cand isi taiase venele. Probabil ca 4 ani cu ea ca profesoara ne-ar fi tampit. In clasa a XI au fost conflicte serioase cu ea care s-au terminat printr-o reclamatie la ISJ, care probabil ca mai exista prin arhive, iar  C. a fost schimbata atat ca profesoara de romana cat si ca diriginta. Am crezut ca liceul ala a scapat de astfel de specimene dar se pare ca nu din pacate.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 20 Oct 2018
175 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Octombrie 2018, 17:05


ITM Ialomița: Simpozion «Locuri de muncă sănătoase prin managementul substanțelor periculoase»

Cu ocazia Săptămânii Europeane pentru Securitate și Sănătate în Muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița organizează simpozionul cu tema «Locuri de muncă sănătoase prin managementul substanțelor ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2018, 08:10
(252 vizualizări - 0 comentarii)


2

IPJ Ialomița: Campanie de prevenire a fraudelor informatice «CyberScams»

În perioada 17-23 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni, în parteneriat cu Europol și Federația Europeană a Băncilor, lansează o campanie de prevenire a celor mai întâlnite 7 tipuri de fraude în mediul ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2018, 08:05
(206 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Octombrie 2018, 17:10


Muteni Buzău: Copil ars sub ochii părinților

Neatenția părinților a avut urmări grave asupra unui copil de 1 an și 3 luni din comuna Munteni Buzău. Micuțul se juca nesupravegheat în curte, moment în care a căzut peste focul pe care părinții l-au aprins ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2018, 11:48
(596 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 1400 de amenzi, 62 de permise reținute

Polițiștii au aplicat peste 1400 de sancțiuni contravenționale și au reținut 62 de permise de conducere, în cadrul unei acțiuni de 3 zile desfășurate în județul Ialomița, sub coordonarea Direcției Rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:50
(634 vizualizări - 0 comentarii)


6

Autoturism căutat de autoritățile britanice, identificat de polițiștii ialomițeni

Un autoturism căutat pentru confiscare de autoritățile britanice a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița. Autoturismul ce aparținea unui bărbat în vârstă ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:45
(723 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A dat în marșarier și a lovit un pieton

În cursul zilei de joi, 11 octombrie a.c, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:40
(775 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


8

Slobozia: L-a atacat cu o lopată

În după-amiaza zilei de miercuri, 10 octombrie a.c., un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost lovit în cap cu o lopată de către un cetățean. Victima tăia iarba de pe marginea drumului când a fost zărit de ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 14:10
(936 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia scandal


Fetești: S-a aruncat în gol de la balcon

În dimineața zilei de joi, 11 octombrie 2018, în jurul orelor 3,00, o tânără de 19 ani din Fetești s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuia, cu intenția de a se sinucide. Fata a supraviețuit ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 10:30
(994 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Grevă a transportatorilor

Slobozia: Grevă a transportatorilor

Greva generală a transportatorilor blochează circulația autobuzelor din Slobozia către București. Transportatorii locali au ales să nu efectueze joi, 11 octombrie 2018, nicio cursă către Capitală. Aceștia ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 10:20
(908 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza în data de 19 octombrie 2018, orele 9,00, «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», eveniment care va avea loc ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2018, 16:10
(807 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: 3 cutremure în interval de o oră!

3 cutremure au avut loc în județul Ialomița, în decursul unei singure ore. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter, scrie Mediafax. Potrivit Institutului ...[citește_toată_știrea]

7 Octombrie 2018, 17:30
(1981 vizualizări - 4 comentarii)


Perieți: Mort în accident

Perieți: Mort în accident

Coliziunea dintre un autocamion și un autoturism produsă joi, 4 octombrie a.c., în jurul orelor 19,00, în comuna Perieți, a condus la decesul șoferului din turism, un bărbat în vârstă de 61 de ani. Echipajele ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 10:10
(1410 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Doi tineri suspectați de «furt din autoturism», reținuți

Polițiștii slobozeni cercetează doi tineri, de 17 și 18 ani, pentru «furt calificat», cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore. Astfel, polițiștii au identificat doi tineri de 17, respectiv 18 ani, ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:35
(1127 vizualizări - 0 comentarii)


Urmăriți internațional, depistați de polițiștii ialomițeni

Marți, 2 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJIalomița au acționat pe raza județului, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:20
(1072 vizualizări - 0 comentarii)


Maternitatea Urziceni, una dintre maternitățile pe care «Salvați Copiii» le dotează cu aparatură medicală vitală prematurilor

În România, nașterea rămâne discriminatorie: o maternitate lipsită de aparatură medicală vitală poate însemna, pentru un copil născut prea devreme, o salvare venită prea târziu. Este cazul Maternității ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:10
(939 vizualizări - 0 comentarii)


Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița: «Salonul Anual de Carte» a ajuns la ediția a 27-a

Luni, 1 octombrie 2018, la orele 12,00, a debutat a 27-a ediție a «Salonului Anual de Carte» organizat de către Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița. Prestigioasă prin prisma longevității, ediția ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2018, 09:10
(1125 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Au fost înlocuiți 20 de președinți de secții de votare la Referendum

Ialomița înregistrează primele probleme în procesul de organizare a scrutinului pentru Referendumul de modificare a Constituției, care se va desfășura pe 6 și 7 octombrie 2018. Astfel, 20 de președinți ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2018, 17:20
(1630 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Contrabandist de țigări, prins de polițiști

Urziceni: Contrabandist de țigări, prins de polițiști

Un tânăr, de 31 de ani, din Urziceni, este principalul suspect într-un dosar de contrabandă cu țigări, instrumentat de polițiștii Ialomițeni. Oamenii legii au efectuat la locuința sa o percheziție domiciliară ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 17:00
(1308 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 1-5 octombrie a.c., orele 6,30-17,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor de electricitate. Aceste ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:40
(1576 vizualizări - 1 comentariu)


ITM Ialomița: Constructori amendați

În cursul anului 2018, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat acțiuni de control în cadrul unei campanii de instruire și informare cu privire la activitățile din domeniul construcțiilor ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:25
(1471 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Caravana «Fii pregătit!»

Sâmbătă, 29 septembrie a.c., între orele 10,00-17,00, va ajunge în orașul Slobozia caravana SMURD «Fii pregătit!». Aceasta va fi amplasată pe bulevardul Chimiei, în Piața Unirii și are ca scop instruirea ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:15
(1464 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFERI AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea
autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/082.231

28 Septembrie 2018, 10:05


Urziceni: S-a înecat la pescuit

Marți, 25 septembrie 2018, în jurul orelor 14,00, un apel primit la Dispeceratul ISU Ialomița semnala prezența a doi bărbați în zona unei amenajări hidrotehnice din beton, aflată pe râul Ialomița, în apropierea ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 09:05
(1478 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni înecat


Cosâmbești: Prins cu aproape 100 kg de pește în portbagaj

Polițiștii ialomițeni acționează periodic în vederea apărării patrimoniului piscicol și combaterii faptelor ilegale asociate din pescuitul ilegal. Astfel, a fost depistat, pe raza localității Cosâmbești ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:45
(1679 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente în Ialomița: Două persoane decedate, patru rănite

În cursul zilei de marți, 25 septembrie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere. Primul eveniment s-a produs în jurul orelor 16,00, în apropiere de comuna Sinești și s-a soldat ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:15
(1388 vizualizări - 0 comentarii)


Deținătorii de câini periculoși, în atenția polițiștilor ialomițeni

În perioada septembrie-decembrie 2018, polițiștii ialomițeni desfășoară acțiuni de prevenire a oricăror incidente în care sunt implicați câinii periculoși sau agresivi și de verificare a modului de respectare ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:05
(1524 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Exercițiu la Țăndărei

Joi, 27 septembrie 2018, de la orele 10,00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița organizează în orașul Țăndărei un exercițiu de cooperare cu forțe și mijloace ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 07:45
(1600 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza în data de 19 octombrie 2018, orele 9,00, «Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți». Evenimentul se va desfășura la Slobozia, în ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2018, 17:20
(1547 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Reacție în Directori numiți «politic» în școlile ialomițene Alt observator în Directori numiți «politic» în școlile ialomițene Fără șpagă! în «Industria unghiilor» valorează 1,5 milioane de euro Cultura în Moșia administrativă a lui Nelu Chițoiu, primarul de Milano #pasajladrajna în Primarul Mocioniu a fluierat în biserica Preasfințitului Observator independent în Directori numiți «politic» în școlile ialomițene Ion în Moșia administrativă a lui Nelu Chițoiu, primarul de Milano Valeriu în Moșia administrativă a lui Nelu Chițoiu, primarul de Milano Cu erectia la control în «Industria unghiilor» valorează 1,5 milioane de euro Unul din multime în Primarul Mocioniu a fluierat în biserica Preasfințitului @Haiduc în Primarul Mocioniu a fluierat în biserica Preasfințitului Flo..ica în Moșia administrativă a lui Nelu Chițoiu, primarul de Milano @Adela Neagu în Moșia administrativă a lui Nelu Chițoiu, primarul de Milano @prea arogantul în Primarul Mocioniu a fluierat în biserica Preasfințitului Enuța în Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița: «Salonul Anual de Carte» a ajuns la ediția a 27-a Marcel în Primarul Mocioniu a fluierat în biserica Preasfințitului soc în Moșia administrativă a lui Nelu Chițoiu, primarul de Milano Cristi în Primarul Mocioniu a fluierat în biserica Preasfințitului Un cetatean în Primarul Mocioniu a fluierat în biserica Preasfințitului Stiutor în Primarul Mocioniu a fluierat în biserica Preasfințitului
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...