Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Directorul Frâncu, spaima Codului Etic

Doi ani de teroare la CNMV

Directorul Frâncu, spaima Codului Etic

Profesorul Daniela Ciocea îl acuză pe directorul Colegiului Național «Mihai Viteazul», Paul Frâncu de «superficialitate, ignoranță și discriminare». Profesoara susține că de doi ani și mai bine este terorizată de Paul Frâncu și că acesta abuzează de poziția pe care o deține pentru a conduce discreționar instituția. În mod paradoxal, în urmă cu trei ani, Paul Frâncu aducea același gen de acuze directorului Vitalie Buzu, al cărui post l-a vînat timp de mai mulți ani...

Reclamație la Inspectoratul Școlar
După doi ani de abuzuri și șicane, profesorul Daniela Ciocea rupe omerta care guvernează cancelaria Colegiului Național «Mihai Viteazul» și face publică sesizarea înaintată către Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: «Subsemnata, Ciocea Daniela Adriana, profesoară la Colegiul Național „Mihai Viteazul“ Slobozia, vă rog să luați cunoștință prin prezenta reclamație de superficialitatea, ignoranța și discriminarea cu care se scriu procesele-verbale din consiliile profesorale, la CNMV, Slobozia. Se fac caricaturi, nu se scriu acte oficiale, numite procese-verbale. (...) După ce că în CNMV „DEZBATEREA“ s-a ținut în ultima zi a trimiterii propunerilor, în pauza mare, această dezbatere a fost o înscenare și o bătaie de joc, după cum reiese dintr-un așa-zis proces-verbal, scris de prof. Stan Loredana Alina. Am refuzat să particip la ședință pentru că prof. FRâNCU PAUL CONSTANTIN e cel mai puțin în măsură, după părerea mea, să susțină o dezbatere despre Codul Etic. În lipsă, am fost subiect de calomniere în fața celor prezenți, din partea directorului, ca exemplu de cadru didactic ce trebuie disciplinat obligatoriu în Comisia de Etică. De ce, el poate da detalii.
Nu s-a consemnat nimic în procesul-verbal, deși minute bune eu, Ciocea Daniela Adriana, am fost tîrîtă în noroi de director, fără să am posibilitatea de a mă apăra. Nimic nu e consemnat în procesul-verbal și nu e prima dată când se-ntîmplă așa. Nemaisuportîndu-l calomniind, prof. Nicolescu Alin Marian, a vrut să redirecționeze monologul directorului spre ordinea de zi. Nicolescu Alin a vorbit 10 minute bune,  a avut mai multe propuneri pentru Codul Etic și are o jumătate de rînd consemnat, fugar, în procesul-verbal. Foarte incomplet, după cum e gata să vă declare el însuși, dacă îl întrebați. Procesul-verbal a fost semnat de 25 DE PROFESORI, cu director cu tot și cu cea care a scris acest act oficial de la o ședință din colegiu, prof. Stan Loredana Alina».
Consiliul profesoral la care face referire profesorul Daniela Ciocea a avut loc pe  11 mai 2012 și a avut drept articol unic pe ordinea de zi dezbaterea Codului Etic al profesorilor, trimis de MEC, în fiecare unitate școlara din țară...

Reclamație în oglindă
Informațiile furnizate în sesizarea adresată de către profesorul Daniela Ciocea Inspectoratului Școlar nu reprezintă o noutate. Conduita directorului Paul Frâncu este deplorabilă (obișnuiește să adreseze pe coridoare colegilor din subordine, în fața elevilor, invective și amenințări greu de suportat; în urmă cu doi ani a adus grave deservicii de imagine instituției pe care o reprezintă susținînd o campanie de presă mizerabilă împotriva lui Vitalie Buzu, directorul de atunci al CNMV; deciziile sale manageriale sînt un permanent subiect de dispută; sub conducerea sa, Colegiul a fost implicat în numeroase scandaluri publice, unele cu tentă sexuală) și nu mai miră pe nimeni.
Ceea ce este surprinzător este că aceleași acuze pe care i le aduce azi profesorul Daniela Ciocea, le susținea în iulie 2009 chiar pofesorul Paul Frâncu. Într-o sesizare înaintată șefului său ierarhic, Ilie Stavăr (dar și șefului său politic, pentru că atît Paul Frâncu, cît și Ilie Stavăr fac parte din PD-L!), acesta acuza conducerea de atunci a CNMV de abuzuri repetate, superficialitate, ignoranță și discriminare.
Spicuim din context: «În cancelarie nu face nici o informare. Nu știm nimic din ce se discută la IȘJ, ce materiale să pregătim. (...) De doi ani nu știm nimic. Doar că se afișează niște hîrtii. (...) Alocarea cuantumului din cadrul premierii, 2%, se face discriminatoriu, fără nicio documentare. Banii se împart între membrii consiliului de administrație, restul primind mai nimic. (...) Consiliul de administrație a fost ales în bloc și nimeni dintre membrii săi nu are o opinie. Cum ar putea asemenea oameni să administreze școala, să ia decizii fundamentale în cazul creșterii atributelor consiliilor de administrație?! Sînt oameni (...) fără personalitate. Pentru unii contează mai mult faptul că primesc niște bani în plus și de aceea nu se pun împotriva directorului. (...) Directorul ia decizii în domenii în care nu are nicio competență. A refăcut laboratorul de fizică fără să întrebe pe nimeni. Și l-a distrus. Nu comunică cu directorul adjunct. Nu i-a dat nicio competență. Are cerc propriu, gen Mărgărit Marian, Neagu Liviu... cu care staționează mai mult la un pahar».
Și exemplele ar putea continua la nesfîrșit, căci sesizarea directorului Paul Frâncu din 3 iulie 2007 se întinde pe 7 pagini în care acesta nu se sfiește să sape o groapă largă superiorului, își împroașcă cu noroi colegii și, în general, susține orice l-ar putea aduce în funcția de director plin al Colegiului Național «Mihai Viteazul».

Un «terorist» cu ștate vechi Paul Frâncu nu se află la prima apariție de acest gen în presa locală. În noiembrie 2010 atrăgea atenția opiniei publice pentru modul în care a gestionat un conflict între un profesor de engleză și doi elevi, bătuți de profesor pentru a oferi un exemplu clasei. Ulterior acestui incident, Paul Frâncu ne-a cerut să «uităm» că a permis modificarea notelor celor doi elevi în catalog, fapt ilegal și pedepsit drastic de regulamentele școlare. În luna decembrie a aceluiași an, CNMV era zguduit de un scandal provocat de decizia directorului Paul Frâncu de a impune uniforme școlare aparținînd unei firme agreate de el. Și exemplele de acest gen iarăși pot continua la nesfîrșit. Nu mai tîrziu de anul trecut, în luna decembrie, elevele unei clase de a XII-a, la o petrecere școlară supervizată de către același Paul Frâncu, au pozat «sexy» în uniforma liceului, spre deliciul internauților de pretutindeni. În ciuda acestor incidente repetate, susținerea politică de care s-a bucurat pînă la acest moment Paul Frâncu, i-a permis acestuia să se sustragă oricăror rigori. Poate după alegeri, domnule director?

15 Iunie 2012, 16:42 (70356 vizualizări - 95 comentarii)

Citiți și:
Jacheta care sună la 112
Slobozia: Arme de luptă la Colegiul Național «Mihai Viteazul»
O elevă de la Colegiul Național «Mihai Viteazul» la NASA
Scandal cu elevi bătuți la Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia

Comentariile cititorilor:


Elev:
(16 Mai 2018, 15:15)
Paul Fràncu, inspector general! Meditațiile la el vor merge ca și acum, dar scăpăm la Fizică și dirigenție (pe care oricum n-o face!). E teroare!
Ovidiu:
(15 Mai 2018, 07:01)
Ca satrap, Frâncu este mai periculos decât MODREA de la DSP. Primul cotonogește psihicul labil al adolescentului fără apărare. Asemenea specie de profesor mutilează încet și pe viață! Verificare psihiatrică!
Popa Stan:
(14 Mai 2018, 19:21)
Pe acest MODREA nu-l vede nimeni?! Frica elevilor de frâncu, a devenit o ștafetă preluată de la o generație la alta! Suportă, săracii, că barcaragista habar n-a avut de CNMV. Le e frică părinților sau sunt îngrijorător de indolenți!
Topiți osânza!:
(3 Ianuarie 2018, 13:14)
Lichelele tot plătesc odată și odată. Chiar și-așa, în lichelism ca normalitate, generalizat!
Aduceți porcul la tăiat!:
(29 Decembrie 2017, 21:09)
O gașcă de oameni politici incapabili sunt directori de școli, acum, cu concurs.frâncu burtosu a obosit. A obosit deja, că nu face Orele la clasă le face la meditații. Nu l vede nimeni pe șulfan? Cioban cu 300 de oil
Diabolicum est!:
(10 Mai 2017, 05:40)
@stefan. Funcția de conducere a râvnit-o ani de zile. Se baza politic. Profesorul-meditator gras pregătit pentru Fizică, aproape de plecare, terorizează elevii mai mult ca octogenarul securist, aproape mumificat la catedră! Limba română poate fi predată și de un dulap cu Latina. Jos teroriștii în putrefacție!
Fizica-matem. Li se :
(17 Aprilie 2017, 05:42)
Dragi părinți cu bani și cu interes! Mai sunt și alți profesori meditatori de fizică pe raza Sloboziei. I-a acoperit obezul și voi nu vedeți dincolo de sfoiagul protejat! El și cu P.M. fac concurență Crăciunitei prolifice. Engleza suferindă incurabil, B., ia ce mai rămâne de la săsoaică. Se muncește cu cei mai buni elevi (erau prin 1998)? ANAF-ul, aci mai tolerează, din mare interes. La rând, că e coadă groasă.
Ștefan:
(1 Decembrie 2016, 20:38)
S-a șters la c. cu funcția! I-o fi ajuns? Functia.
Ionela:
(1 Decembrie 2016, 13:50)
VREAU PE FRÂNCU PAUL DIRECTOR!!! AM AUZIT CĂ NU MAI AVEA TREABĂ CU ORELE DE FIZICĂ CÂND ERA DIRECTOR GRAS! Scăpăm de ore, dacă e director. Ca la orice director, meseria trece la subsol!
Părinte de la cl.12:
(1 Decembrie 2016, 10:09)
@Părinte de la clasa 9....ce hahaleră! Cum te cheamă? De ce nu vii personal cu traista la Cancelarie, CNMV? Se poate și mai predă și la liceu și acasă, această specie de profesor. Acasă, locurile sunt ocupate cu elevii pe care-i meditează. Nu mai are properitatea de altădată, ca nu au bani părinții. Dar e profesor meditator ilegal, ca întotdeauna. @elev va termina liceul poate in altă parte; sfat!
elev neamenințat:
(1 Decembrie 2016, 09:54)
@părinte...Ceee?! Ce nene vrei să mă lase MEDITATORUL corigent??! Părinții mei nu au bani pentru meditații! El, Francu Paul Constantin, nu este văzut nici de Fisc, nici de ANAF nici de DNA , deocamdată! Eu voi fi imediat trântit! Vrei să se răzbune? Este de mahala. Nu-mi dau numele, sunt elevul lui, mi-e frică! E greu de înțeles situația? Tu @părinte ca și alții, tu cum te numești să dea Francu note bune odraslei. Eu cred ca ești lingău de FRÂNCI, ca nu e singuru.
Parinte de la clasa a IX-a:
(30 Noiembrie 2016, 22:01)
@elev: daca tot spui ceva despre dl Francu atunci da-ti si tu numele in clar.  Sincer, ar fi corect ca atata timp cat ai dat numele in clar al d-lui profesor sa te prezinti si tu cu numele intreg. 
D. A. C.:
(27 Octombrie 2016, 08:50)
@elev. Stai până te înhață la meditație! Atunci va fi bine pentru amândoi! Părinții se-nghesuie la meditații la fizică, că, predând omu ,,bine" la clasă, mai predă tot el și acasă, alți bani! Logic! Dar legal?! Frâncu și legea....paraleli dintotdeauna!
Elev:
(26 Octombrie 2016, 19:44)
Bine ca am trecut si noi in clasa a 9-a la CNMV si avem norocul sa il avem pe scumpul de Francu drept diriginte. L-am avut ca profesor si in clasele generale si el e principalul motiv pentru care vreau sa ma mut de la CNMV. Este rasist si discriminator, vorbind despre Martin Luther King jr. ca si un "negru cu palmele si dintii albi".
Fosta eleva a CNMV:
(9 Iunie 2013, 03:29)
Am dat intamplator peste acest articol si peste tot circul care s-a iscat in jurul sau. Am fost eleva al CNMV la jumatatea anilor 90 si am avut nefericirea sa o am profesoara de romana pe madam C. fiind la o clasa de filologie, plus culmea ghinionului am avut-o si diriginta. Femeia aia nu are ce sa caute in invatamant, ma ingrozesc ca ea a ramas in continuare acolo si mai are si pretentii de marire. Nivelul ei intelectual si cultural este mediocru, singurele lucruri pe care le facea la clasa erau sa citeasca din diverse carti de comentarii pentru bacalaureat. Va mai aduceti aminte de carte cu coperti rosii a lui Rotaru parca? Aia era manualul de baza al lui madam C.. De asta toti au trebuit sa faca meditatii la romana cu alti profesori. In plus de asta distinsa profesoara are si probleme psihice, pe vremea noastra inca mai avea urmele la incheieturi de cand isi taiase venele. Probabil ca 4 ani cu ea ca profesoara ne-ar fi tampit. In clasa a XI au fost conflicte serioase cu ea care s-au terminat printr-o reclamatie la ISJ, care probabil ca mai exista prin arhive, iar  C. a fost schimbata atat ca profesoara de romana cat si ca diriginta. Am crezut ca liceul ala a scapat de astfel de specimene dar se pare ca nu din pacate.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 19 Ian 2019
131 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Ianuarie 2019, 17:25


Urziceni: Hoț din locuințe, identificat de polițiști

Miercuri, 16 ianuarie a.c., polițiștii din Urziceni au identificat un bărbat de 28 ani bănuit de săvârșirea de infracțiuni de «furt calificat». La data de 11 ianuarie a.c., Poliția a fost sesizată de o ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2019, 16:40
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestat pentru «tâlhărie»

Miercuri, 16 ianuarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au reușit identificarea unui tânăr, de 21 de ani, din județul Bacău, pe numele căruia Judecătoria Onești a emis un ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2019, 16:25
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Beți la volan

Miercuri, 16 ianuarie a.c., polițiștii rutieri au depistat doi bărbați de 22, respectiv 51 de ani, ambii din Țăndărei, în timp ce conduceau pe drumurile publice, deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2019, 16:15
(294 vizualizări - 0 comentarii)


4

Braconaj piscicol la Valea Ciorii

Miercuri, 16 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Platonești au depistat, pe raza comunei Valea Ciorii, doi tineri de 15, respectiv 18 ani, din localitate, în timp ce în timp ce ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2019, 16:10
(311 vizualizări - 0 comentarii)


5

Furturile de lemne, în atenția polițiștilor ialomițeni

Marți, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. Astfel, pe parcursul derulării activităților ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2019, 08:10
(267 vizualizări - 0 comentarii)


6

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Ianuarie 2019, 16:50


7

Angajări din sursă externă la IPJ Ialomița

Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița i-au fost repartizate 2 posturi pentru încadrare din sursă externă, existente în statele de organizare ale IPJ Ialomița, prin modalitatea încadrării directe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 16:35
(849 vizualizări - 0 comentarii)


8

anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în Cosâmbești-Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOCAMION-2 (două) posturi
Cerințe
-studii medii
-permis de conducere categoria B, C+E
-experiență în conducerea
autocamioanelor >3,5 to min. 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist
transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate
și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități
-participă la operațiunile de încărcare
și descărcare a autovehiculului
Beneficii
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune atât
la sediul din Cosâmbești
cât și la următoarea adresă de
email agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține
la telefon 0749/082.231

15 Ianuarie 2019, 15:35


ANOFM: Locuri de muncă în agricultură-Spania

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Ialomița, promovează oferta unui angajator din Spania, de 50 locuri de muncă în agricultură la recoltarea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 15:30
(567 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Slobozia produs de neacordarea de prioritate

Luni, 14 ianuarie 2019, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. În timp ce un bărbat, de 52 ani, din Țăndărei, conducea un autoturism pe DN2A nu a acordat ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 15:25
(634 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis și cu mașina neînmatriculată

Un tânăr de 25 de ani, din Grivița, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Amara, fără a poseda permis de conducere. Iar un alt conducător auto în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 15:15
(603 vizualizări - 0 comentarii)


12

Protopopiatul Slobozia: «15 ianuarie-Ziua Culturii Naționale»

Marți, 15 ianuarie a.c., elevii de la Școala Gimnazială nr. 5 Slobozia Nouă,  coordonați de învățătorul Fănica Damian, au participat la activitatea cu tema «15 ianuarie-Ziua Culturii Naționale». Părintele ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 15:05
(511 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Giurgeni și Gura Ialomiței

În perioada 11-13 ianuarie 2019, pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere soldate cu rănirea a două persoane. Primul accident s-a produs pe raza localității Giurgeni unde un bărbat ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 09:40
(511 vizualizări - 0 comentarii)


Produse contrafăcute identificate la Fetești

În perioada 11-13 ianuarie 2019, polițiștii au efectuat controale la mai mulți agenți economici de pe raza județului Ialomița pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul protecției mărcilor ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 09:25
(547 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, polițiștii slobozeni au depistat un ialomițean, de 45 de ani, în timp ce transporta, cu ajutorul unui autoturism, aproape 40 kg de pește din speciile caras, crap, ten și sânger ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 09:10
(507 vizualizări - 0 comentarii)


Delictele silvice, în atenția polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 9 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. Astfel, pe timpul acțiunilor ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2019, 15:05
(1095 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Arestat pentru «sechestrare de persoane» și «tâlhărie»

Marți, 8 ianuarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au reușit să identifice un bărbat, de 45 ani, din Fetești, pe numele căruia Curtea de Apel București a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2019, 17:25
(1352 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism căutat de autoritățile engleze, găsit la Fetești

Un autoturism căutat pentru confiscare de autoritățile engleze a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița. Polițiștii au identificat un autoturism ce aparținea ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2019, 17:15
(1335 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Doja: A condus cu permisul suspendat

Marți, 8 ianuarie a.c., un tânăr de 20 ani a fost depistat de către polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Gheorghe Doja, deși avea acest drept suspendat. Polițiștii au ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2019, 17:10
(1248 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Gârbovi

Serviciul Poliției Rutiere Ialomița informează faptul că luni, 7 ianuarie 2019, pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere soldate cu victime. Primul eveniment a fost înregistrat pe raza ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2019, 17:10
(1271 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Beat la volan și fără permis

Luni, 7 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Slobozia s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Ajunși la locul evenimentului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2019, 16:05
(1145 vizualizări - 0 comentarii)


Taximetrist din Ialomița, înjunghiat la Cilibia-Buzău

Sâmbătă, 5 ianuarie 2019, polițiștii au fost alertați cu privire la faptul că un taximetrist din Ialomița a fost înjunghiat pe raza localității Cilibia, județul Buzău. Bărbatul în cauză ar fi luat un client ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2019, 13:50
(1594 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,35%-rata șomajului în luna noiembrie 2018

La sfârșitul lunii noimebrie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 5063 șomeri (din care 2175 femei), rata șomajului fiind de 5,35%. Comparativ ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2019, 12:20
(1432 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Batrân de 78 de ani, carbonizat în propria casă

Amara: Batrân de 78 de ani, carbonizat în propria casă

Flăcările au cuprins locuința unui bătrân din orașul Amara în data de 30.12.2018, fiind observate de vecini în jurul orelor 21,00. Aceștia au alertat pompierii, care s-au deplasat la eveniment cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

3 Ianuarie 2019, 14:05
(1382 vizualizări - 0 comentarii)


La Mulți Ani 2019!

La Mulți Ani 2019!

Redacția
Independent
vă urează
să aveți parte
de un an 2019
mai bun,
cu sănătate și fericire!

31 Decembrie 2018, 23:55


Independent

Independent

vă urează Crăciun Fericit și să aveți parte de Sărbători minunate alături de cei dragi!

25 Decembrie 2018, 07:05


Slobozia: Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier

Slobozia: Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii gărzii de intervenție Slobozia și paramedicii SMURD au intervenit în seara zilei de joi, 20 decembrie 2018, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier produs la intersecția ...[citește_toată_știrea]

20 Decembrie 2018, 19:17
(3083 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Marți, 18 decembrie a.c., polițiștii au depistat doi bărbați de 50, respectiv 63 de ani, care conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși au consumat anterior băuturi alcoolice. Șoferii au fost testați ...[citește_toată_știrea]

19 Decembrie 2018, 16:50
(1864 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Marți, 18 decembrie a.c., polițiștii din Țăndărei au depistat un ialomițean, de 51 de ani, în timp ce transporta cu un autoturism aproape 150 kg de pește din specia fitofag, pentru care nu deținea documente ...[citește_toată_știrea]

19 Decembrie 2018, 16:45
(2119 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Eugen în Ferma de aplaudaci Vio în Ferma de aplaudaci ION cetatean în Slobozia bea apă cu Trihalometani Mary în Slobozia bea apă cu Trihalometani Serban Nicolae Gheorghe în Camera de Conturi Ialomița reclamă abuzurile din instituțiile publice Un nimeni în Slobozia bea apă cu Trihalometani Sorin în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni Gore în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni un om în Despăgubiri de 6,5 milioane de lei pentru crescătorii de porci din Ialomița ERASMUS, ne lași?! în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni @Saraj în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni @sarah în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni Gianina în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni @flori în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni CETATEAN în Slobozia bea apă cu Trihalometani Nelu în De la Președinția Consiliului UE la carmangeria din colț Confuzie în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni Ciuma rosie în Slobozia bea apă cu Trihalometani Gore în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni Flori în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...