Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Directorul Frâncu, spaima Codului Etic

Doi ani de teroare la CNMV

Directorul Frâncu, spaima Codului Etic

Profesorul Daniela Ciocea îl acuză pe directorul Colegiului Național «Mihai Viteazul», Paul Frâncu de «superficialitate, ignoranță și discriminare». Profesoara susține că de doi ani și mai bine este terorizată de Paul Frâncu și că acesta abuzează de poziția pe care o deține pentru a conduce discreționar instituția. În mod paradoxal, în urmă cu trei ani, Paul Frâncu aducea același gen de acuze directorului Vitalie Buzu, al cărui post l-a vînat timp de mai mulți ani...

Reclamație la Inspectoratul Școlar
După doi ani de abuzuri și șicane, profesorul Daniela Ciocea rupe omerta care guvernează cancelaria Colegiului Național «Mihai Viteazul» și face publică sesizarea înaintată către Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: «Subsemnata, Ciocea Daniela Adriana, profesoară la Colegiul Național „Mihai Viteazul“ Slobozia, vă rog să luați cunoștință prin prezenta reclamație de superficialitatea, ignoranța și discriminarea cu care se scriu procesele-verbale din consiliile profesorale, la CNMV, Slobozia. Se fac caricaturi, nu se scriu acte oficiale, numite procese-verbale. (...) După ce că în CNMV „DEZBATEREA“ s-a ținut în ultima zi a trimiterii propunerilor, în pauza mare, această dezbatere a fost o înscenare și o bătaie de joc, după cum reiese dintr-un așa-zis proces-verbal, scris de prof. Stan Loredana Alina. Am refuzat să particip la ședință pentru că prof. FRâNCU PAUL CONSTANTIN e cel mai puțin în măsură, după părerea mea, să susțină o dezbatere despre Codul Etic. În lipsă, am fost subiect de calomniere în fața celor prezenți, din partea directorului, ca exemplu de cadru didactic ce trebuie disciplinat obligatoriu în Comisia de Etică. De ce, el poate da detalii.
Nu s-a consemnat nimic în procesul-verbal, deși minute bune eu, Ciocea Daniela Adriana, am fost tîrîtă în noroi de director, fără să am posibilitatea de a mă apăra. Nimic nu e consemnat în procesul-verbal și nu e prima dată când se-ntîmplă așa. Nemaisuportîndu-l calomniind, prof. Nicolescu Alin Marian, a vrut să redirecționeze monologul directorului spre ordinea de zi. Nicolescu Alin a vorbit 10 minute bune,  a avut mai multe propuneri pentru Codul Etic și are o jumătate de rînd consemnat, fugar, în procesul-verbal. Foarte incomplet, după cum e gata să vă declare el însuși, dacă îl întrebați. Procesul-verbal a fost semnat de 25 DE PROFESORI, cu director cu tot și cu cea care a scris acest act oficial de la o ședință din colegiu, prof. Stan Loredana Alina».
Consiliul profesoral la care face referire profesorul Daniela Ciocea a avut loc pe  11 mai 2012 și a avut drept articol unic pe ordinea de zi dezbaterea Codului Etic al profesorilor, trimis de MEC, în fiecare unitate școlara din țară...

Reclamație în oglindă
Informațiile furnizate în sesizarea adresată de către profesorul Daniela Ciocea Inspectoratului Școlar nu reprezintă o noutate. Conduita directorului Paul Frâncu este deplorabilă (obișnuiește să adreseze pe coridoare colegilor din subordine, în fața elevilor, invective și amenințări greu de suportat; în urmă cu doi ani a adus grave deservicii de imagine instituției pe care o reprezintă susținînd o campanie de presă mizerabilă împotriva lui Vitalie Buzu, directorul de atunci al CNMV; deciziile sale manageriale sînt un permanent subiect de dispută; sub conducerea sa, Colegiul a fost implicat în numeroase scandaluri publice, unele cu tentă sexuală) și nu mai miră pe nimeni.
Ceea ce este surprinzător este că aceleași acuze pe care i le aduce azi profesorul Daniela Ciocea, le susținea în iulie 2009 chiar pofesorul Paul Frâncu. Într-o sesizare înaintată șefului său ierarhic, Ilie Stavăr (dar și șefului său politic, pentru că atît Paul Frâncu, cît și Ilie Stavăr fac parte din PD-L!), acesta acuza conducerea de atunci a CNMV de abuzuri repetate, superficialitate, ignoranță și discriminare.
Spicuim din context: «În cancelarie nu face nici o informare. Nu știm nimic din ce se discută la IȘJ, ce materiale să pregătim. (...) De doi ani nu știm nimic. Doar că se afișează niște hîrtii. (...) Alocarea cuantumului din cadrul premierii, 2%, se face discriminatoriu, fără nicio documentare. Banii se împart între membrii consiliului de administrație, restul primind mai nimic. (...) Consiliul de administrație a fost ales în bloc și nimeni dintre membrii săi nu are o opinie. Cum ar putea asemenea oameni să administreze școala, să ia decizii fundamentale în cazul creșterii atributelor consiliilor de administrație?! Sînt oameni (...) fără personalitate. Pentru unii contează mai mult faptul că primesc niște bani în plus și de aceea nu se pun împotriva directorului. (...) Directorul ia decizii în domenii în care nu are nicio competență. A refăcut laboratorul de fizică fără să întrebe pe nimeni. Și l-a distrus. Nu comunică cu directorul adjunct. Nu i-a dat nicio competență. Are cerc propriu, gen Mărgărit Marian, Neagu Liviu... cu care staționează mai mult la un pahar».
Și exemplele ar putea continua la nesfîrșit, căci sesizarea directorului Paul Frâncu din 3 iulie 2007 se întinde pe 7 pagini în care acesta nu se sfiește să sape o groapă largă superiorului, își împroașcă cu noroi colegii și, în general, susține orice l-ar putea aduce în funcția de director plin al Colegiului Național «Mihai Viteazul».

Un «terorist» cu ștate vechi Paul Frâncu nu se află la prima apariție de acest gen în presa locală. În noiembrie 2010 atrăgea atenția opiniei publice pentru modul în care a gestionat un conflict între un profesor de engleză și doi elevi, bătuți de profesor pentru a oferi un exemplu clasei. Ulterior acestui incident, Paul Frâncu ne-a cerut să «uităm» că a permis modificarea notelor celor doi elevi în catalog, fapt ilegal și pedepsit drastic de regulamentele școlare. În luna decembrie a aceluiași an, CNMV era zguduit de un scandal provocat de decizia directorului Paul Frâncu de a impune uniforme școlare aparținînd unei firme agreate de el. Și exemplele de acest gen iarăși pot continua la nesfîrșit. Nu mai tîrziu de anul trecut, în luna decembrie, elevele unei clase de a XII-a, la o petrecere școlară supervizată de către același Paul Frâncu, au pozat «sexy» în uniforma liceului, spre deliciul internauților de pretutindeni. În ciuda acestor incidente repetate, susținerea politică de care s-a bucurat pînă la acest moment Paul Frâncu, i-a permis acestuia să se sustragă oricăror rigori. Poate după alegeri, domnule director?

15 Iunie 2012, 16:42 (65094 vizualizări - 95 comentarii)

Citiți și:
Jacheta care sună la 112
Slobozia: Arme de luptă la Colegiul Național «Mihai Viteazul»
O elevă de la Colegiul Național «Mihai Viteazul» la NASA
Scandal cu elevi bătuți la Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia

Comentariile cititorilor:


Elev:
(16 Mai 2018, 15:15)
Paul Fràncu, inspector general! Meditațiile la el vor merge ca și acum, dar scăpăm la Fizică și dirigenție (pe care oricum n-o face!). E teroare!
Ovidiu:
(15 Mai 2018, 07:01)
Ca satrap, Frâncu este mai periculos decât MODREA de la DSP. Primul cotonogește psihicul labil al adolescentului fără apărare. Asemenea specie de profesor mutilează încet și pe viață! Verificare psihiatrică!
Popa Stan:
(14 Mai 2018, 19:21)
Pe acest MODREA nu-l vede nimeni?! Frica elevilor de frâncu, a devenit o ștafetă preluată de la o generație la alta! Suportă, săracii, că barcaragista habar n-a avut de CNMV. Le e frică părinților sau sunt îngrijorător de indolenți!
Topiți osânza!:
(3 Ianuarie 2018, 13:14)
Lichelele tot plătesc odată și odată. Chiar și-așa, în lichelism ca normalitate, generalizat!
Aduceți porcul la tăiat!:
(29 Decembrie 2017, 21:09)
O gașcă de oameni politici incapabili sunt directori de școli, acum, cu concurs.frâncu burtosu a obosit. A obosit deja, că nu face Orele la clasă le face la meditații. Nu l vede nimeni pe șulfan? Cioban cu 300 de oil
Diabolicum est!:
(10 Mai 2017, 05:40)
@stefan. Funcția de conducere a râvnit-o ani de zile. Se baza politic. Profesorul-meditator gras pregătit pentru Fizică, aproape de plecare, terorizează elevii mai mult ca octogenarul securist, aproape mumificat la catedră! Limba română poate fi predată și de un dulap cu Latina. Jos teroriștii în putrefacție!
Fizica-matem. Li se :
(17 Aprilie 2017, 05:42)
Dragi părinți cu bani și cu interes! Mai sunt și alți profesori meditatori de fizică pe raza Sloboziei. I-a acoperit obezul și voi nu vedeți dincolo de sfoiagul protejat! El și cu P.M. fac concurență Crăciunitei prolifice. Engleza suferindă incurabil, B., ia ce mai rămâne de la săsoaică. Se muncește cu cei mai buni elevi (erau prin 1998)? ANAF-ul, aci mai tolerează, din mare interes. La rând, că e coadă groasă.
Ștefan:
(1 Decembrie 2016, 20:38)
S-a șters la c. cu funcția! I-o fi ajuns? Functia.
Ionela:
(1 Decembrie 2016, 13:50)
VREAU PE FRÂNCU PAUL DIRECTOR!!! AM AUZIT CĂ NU MAI AVEA TREABĂ CU ORELE DE FIZICĂ CÂND ERA DIRECTOR GRAS! Scăpăm de ore, dacă e director. Ca la orice director, meseria trece la subsol!
Părinte de la cl.12:
(1 Decembrie 2016, 10:09)
@Părinte de la clasa 9....ce hahaleră! Cum te cheamă? De ce nu vii personal cu traista la Cancelarie, CNMV? Se poate și mai predă și la liceu și acasă, această specie de profesor. Acasă, locurile sunt ocupate cu elevii pe care-i meditează. Nu mai are properitatea de altădată, ca nu au bani părinții. Dar e profesor meditator ilegal, ca întotdeauna. @elev va termina liceul poate in altă parte; sfat!
elev neamenințat:
(1 Decembrie 2016, 09:54)
@părinte...Ceee?! Ce nene vrei să mă lase MEDITATORUL corigent??! Părinții mei nu au bani pentru meditații! El, Francu Paul Constantin, nu este văzut nici de Fisc, nici de ANAF nici de DNA , deocamdată! Eu voi fi imediat trântit! Vrei să se răzbune? Este de mahala. Nu-mi dau numele, sunt elevul lui, mi-e frică! E greu de înțeles situația? Tu @părinte ca și alții, tu cum te numești să dea Francu note bune odraslei. Eu cred ca ești lingău de FRÂNCI, ca nu e singuru.
Parinte de la clasa a IX-a:
(30 Noiembrie 2016, 22:01)
@elev: daca tot spui ceva despre dl Francu atunci da-ti si tu numele in clar.  Sincer, ar fi corect ca atata timp cat ai dat numele in clar al d-lui profesor sa te prezinti si tu cu numele intreg. 
D. A. C.:
(27 Octombrie 2016, 08:50)
@elev. Stai până te înhață la meditație! Atunci va fi bine pentru amândoi! Părinții se-nghesuie la meditații la fizică, că, predând omu ,,bine" la clasă, mai predă tot el și acasă, alți bani! Logic! Dar legal?! Frâncu și legea....paraleli dintotdeauna!
Elev:
(26 Octombrie 2016, 19:44)
Bine ca am trecut si noi in clasa a 9-a la CNMV si avem norocul sa il avem pe scumpul de Francu drept diriginte. L-am avut ca profesor si in clasele generale si el e principalul motiv pentru care vreau sa ma mut de la CNMV. Este rasist si discriminator, vorbind despre Martin Luther King jr. ca si un "negru cu palmele si dintii albi".
Fosta eleva a CNMV:
(9 Iunie 2013, 03:29)
Am dat intamplator peste acest articol si peste tot circul care s-a iscat in jurul sau. Am fost eleva al CNMV la jumatatea anilor 90 si am avut nefericirea sa o am profesoara de romana pe madam C. fiind la o clasa de filologie, plus culmea ghinionului am avut-o si diriginta. Femeia aia nu are ce sa caute in invatamant, ma ingrozesc ca ea a ramas in continuare acolo si mai are si pretentii de marire. Nivelul ei intelectual si cultural este mediocru, singurele lucruri pe care le facea la clasa erau sa citeasca din diverse carti de comentarii pentru bacalaureat. Va mai aduceti aminte de carte cu coperti rosii a lui Rotaru parca? Aia era manualul de baza al lui madam C.. De asta toti au trebuit sa faca meditatii la romana cu alti profesori. In plus de asta distinsa profesoara are si probleme psihice, pe vremea noastra inca mai avea urmele la incheieturi de cand isi taiase venele. Probabil ca 4 ani cu ea ca profesoara ne-ar fi tampit. In clasa a XI au fost conflicte serioase cu ea care s-au terminat printr-o reclamatie la ISJ, care probabil ca mai exista prin arhive, iar  C. a fost schimbata atat ca profesoara de romana cat si ca diriginta. Am crezut ca liceul ala a scapat de astfel de specimene dar se pare ca nu din pacate.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 26 Mai 2018
144 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

ISU Ialomița: A fost găsit trupul copilului înecat în râul Ialomița

Pompierii ialomițeni au reușit să descopere cadavrul copilului de 10 ani, din localitatea Broșteni, care s-a înecat miercuri, 23 mai 2018, în apele râului Ialomița. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2018, 19:42
(256 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune preventivă împotriva «violenței în familie»

În cadrul activităților dedicate «Săptămânii prevenirii criminalității», polițiștii ialomițeni au desfășurat o campanie de informare și prevenire a violenței domestice. Aceștia au purtat mai multe discuții ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2018, 17:10
(114 vizualizări - 0 comentarii)


2

Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperi programate ale furnizării energiei electrice, generate de lucrările de reparații și întreținere ale rețelelor. Astfel, în perioada 29-31 mai 2018, curentul se ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2018, 16:35
(139 vizualizări - 0 comentarii)


3

Poliția Rutieră Ialomița, alături de copii

Polițiștii Serviciului Rutier Ialomița au desfășurat o campanie de informare cu scopul de a reduce numărul accidentelor de circulație în care sunt victime copiii. Oamenii legii au stat de vorbă cu preșcolarii ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2018, 16:25
(111 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale privind pesticidele din legume

Direcția Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat în primul trimestru al acestui an verificări privind cantitățile de pesticide din fructele și legumele aduse din import și ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2018, 16:10
(115 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Arestat preventiv pentru «trafic de droguri»

Un tânăr din Fetești a ajuns principalul suspect într-o amplă anchetă privind traficul și distribuția de droguri, instrumentată de procurorii DIICOT din Slobozia. Acesta a fost arestat în urmă cu o săptămână ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2018, 08:05
(142 vizualizări - 0 comentarii)


6

Ialomița: Și-a lovit cumnata cu o toporișcă

O femeie a fost la un pas de moarte după ce cumnatul său, băut bine, a lovit-o de mai multe ori în cap cu o toporișcă. Bărbatul este recidivist  și  a fost arestat preventiv pentru 30 de zile ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2018, 11:30
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Broșteni: Copil de 10 ani, înecat în apele râului Ialomița

Reprezentanții ISU din cadrul Detașamentului Urziceni au intervenit pentru scoaterea la mal a unui copil de 10 ani, din Broșteni, înecat în râul Ialomița. Acesta plecase la scăldat împreună cu un prieten ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2018, 09:25
(345 vizualizări - 0 comentarii)


8

Amara: «Sanitarii Pricepuți», la start

Reprezentanții Curcii Roșii Ialomița organizează o nouă ediție a concursului de prim ajutor dedicat elevilor, «Sanitarii pricepuți». Evenimentul adună la start elevi de gimnaziu și liceu din tot județul ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2018, 09:20
(236 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Încep înscrierile în instituțiile de învățământ ale MAI

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează o campanie de înscriere a candidaților interesați să ocupe un loc în cadrul școlilor de agenți și ofițeri pe care MAI le are la nivel național ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2018, 09:05
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

22 Mai 2018, 18:25


Căutat de autoritățile germane, prins la Ograda

Polițiștii ialomițeni au identificat un tânăr, de 28 de ani, din comuna Ograda, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, acesta fiind acuzat de comiterea ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2018, 17:25
(435 vizualizări - 0 comentarii)


12

Expoziție de artă plastică a artiștilor ialomițeni la Călărași

Uniunea Artiștilor Plastici filiala Ialomița organizează vineri, 25 mai 2018, o expoziție dedicată Centenarului «Marii Uniri», în incinta Muzeului Municipal Urziceni. ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2018, 17:15
(336 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
angajează ȘOFER AUTOCAMION
Cerințe
-permis auto C+E
-experiență minimum 2 ani
în transport mărfuri
-atestat valabil de șofer profesionist
transport marfă
-atestat valabil ADR
-fără antecedente penale
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern și EXTERN
CV pot fi trimise la adresa
de e-mail
agromasgrup@gmail.com
sau la sediul societății din Cosâmbești,
șos. Slobozia-Țăndărei, nr.154

Relații suplimentare se pot obține
și la tel. 0749/162.458

22 Mai 2018, 17:05


Finala concursului «Zărzărică, Zărzărea», desfășurată la Slobozia

Vineri, 25 mai 2018, Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va găzdui finala celei de a 26-a ediții a concursului de folclor «Zărzărică, Zărzărea». În competiție vor intra cele mai bune ansambluri ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2018, 16:55
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale DSVSA Ialomița la «Zilele Sloboziei»

Verificări amănunțite în rândurile comercianților de produse alimentare care au participat la manifestările dedicate «Zilelor Sloboziei». Inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2018, 16:40
(358 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

Servicii Publice Slobozia SRL
cu sediul în str. Lujerului, nr. 3,
loc. Slobozia, jud. Ialomița

angajează paznic
cu atestat de pază, cu normă întreagă,
pentru punctul de lucru
Cimitirul Uman Bora
Relații la telefon 0735/309.947

22 Mai 2018, 08:05


Slobozia: Și-a petrecut noaptea în canalul în care a căzut

Slobozia: Și-a petrecut noaptea în canalul în care a căzut

Un bărbat de 65 de ani, din Slobozia, și-a petrecut noaptea trecută în canalul pluvial în care a căzut, neputând să iasă de acolo. Canalul se află situat la marginea Sloboziei, într-o zonă foarte puțin ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2018, 11:59
(723 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, E-Distribuție Dobrogea SA anunță faptul că, în perioada 21-26 mai 2018, în localitățile Munteni Buzău, Gârbovi, Nicolești ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2018, 15:50
(639 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Măsuri pentru ecocondiționalitate

Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură informează cu privire la faptul că pe site-ul instituției, ce poate fi accesat la adresa www.apia.org.ro a fost lansat «Ghidul fermierului ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2018, 15:05
(630 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Doi bărbați, în vârstă de 47 și 48 de ani, cu domiciliile în Fetești și Giurgeni, au fost sancționați de polițiști, fiind prinși pescuind ilegal în apele Brațului Borcea al Dunării. Aceștia foloseau unelte ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2018, 14:40
(714 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: 3 bombe au fost descoperite la groapa de gunoi

Săveni: 3 bombe au fost descoperite la groapa de gunoi

Pirotehniștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au ridicat  de la groapa de gunoi a comunei Săveni 3 elemente de muniție rămase neexplodate, de calibrul 152 mm. Alte două proiectile ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2018, 12:52
(752 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Olanda

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, prin serviciul de ocupare EURES, oferă 75 de locuri de muncă sezoniere în agricultură, de «muncitori în grădinărit-25 posturi», «procesori bulbi ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2018, 09:40
(793 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Mai 2018, 16:05


ISU Ialomița: Competiția micilor pompieri

Elevii de gimnaziu din 4 localități ialomițene au participat joi, 17 mai 2018, la faza județeană a concursului «Prietenii Pompierilor». Competiția s-a desfășurat în incintele Liceului de Arte «Ionel Perlea ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2018, 15:20
(629 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități preventive, susținute de polițiști

Efecte de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița efectuează în aceste zile acțiuni preventive în școlile și grădinițele din județ. Scopul activităților este acela de a le ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2018, 15:05
(728 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii rutieri au depistat marți, 15 mai a.c., un ialomițean, de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conucere pentru vreo categorie de autovehicule ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2018, 14:10
(811 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Fetești, pe numele căruia exista un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2018, 13:45
(792 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere

La sfârșitul lunii aprilie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5655 șomeri, din care 840 șomeri indemnizați, respectiv 4815 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2018, 15:15
(780 vizualizări - 0 comentarii)


Șoferiță din Urziceni, prinsă la volan cu 145 km/h în afara localității

O tânără de 33 de ani a rămas fără permis după ce a fost prinsă conducând pe DN21, în afara localității Drajna, cu 145 km/h. Mai mult, șoferița transporta scule electrice pentru care nu avea documente legale ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2018, 09:18
(1321 vizualizări - 2 comentarii)


Ultimele comentarii
Meditatii în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 23 mai 2018 Alina în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 23 mai 2018 ecologist 2 în DADP Slobozia reabilitează 1500 mp de locuri de joacă ecologist în DADP Slobozia reabilitează 1500 mp de locuri de joacă Contribuabil în DADP Slobozia reabilitează 1500 mp de locuri de joacă Tatiana în Polițiștii ialomițeni încearcă să identifice autorii a 50 de infracțiuni comise în zona Popasului Sinești Nelutu în Latifundiarul Ștefan Poienaru a primit 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare Mary în Polițiștii ialomițeni încearcă să identifice autorii a 50 de infracțiuni comise în zona Popasului Sinești Elena în DADP Slobozia reabilitează 1500 mp de locuri de joacă Cristea în Latifundiarul Ștefan Poienaru a primit 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare Mary în Senatorul Ionașcu se reinventează politic Radacina pivotanta în DADP Slobozia reabilitează 1500 mp de locuri de joacă plătitor de taxe în DADP Slobozia reabilitează 1500 mp de locuri de joacă Dreptate în Latifundiarul Ștefan Poienaru a primit 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare Adnan în Polițiștii ialomițeni încearcă să identifice autorii a 50 de infracțiuni comise în zona Popasului Sinești cata în Latifundiarul Ștefan Poienaru a primit 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare @Haiduc în Sărbătorile Sloboziei au fost organizate prin «acord-cadru» alegator în Sărbătorile Sloboziei au fost organizate prin «acord-cadru» @Haiduc în Sărbătorile Sloboziei au fost organizate prin «acord-cadru» @Haiduc în Sărbătorile Sloboziei au fost organizate prin «acord-cadru»
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...