Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Directorul Frâncu, spaima Codului Etic

Doi ani de teroare la CNMV

Directorul Frâncu, spaima Codului Etic

Profesorul Daniela Ciocea îl acuză pe directorul Colegiului Național «Mihai Viteazul», Paul Frâncu de «superficialitate, ignoranță și discriminare». Profesoara susține că de doi ani și mai bine este terorizată de Paul Frâncu și că acesta abuzează de poziția pe care o deține pentru a conduce discreționar instituția. În mod paradoxal, în urmă cu trei ani, Paul Frâncu aducea același gen de acuze directorului Vitalie Buzu, al cărui post l-a vînat timp de mai mulți ani...

Reclamație la Inspectoratul Școlar
După doi ani de abuzuri și șicane, profesorul Daniela Ciocea rupe omerta care guvernează cancelaria Colegiului Național «Mihai Viteazul» și face publică sesizarea înaintată către Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: «Subsemnata, Ciocea Daniela Adriana, profesoară la Colegiul Național „Mihai Viteazul“ Slobozia, vă rog să luați cunoștință prin prezenta reclamație de superficialitatea, ignoranța și discriminarea cu care se scriu procesele-verbale din consiliile profesorale, la CNMV, Slobozia. Se fac caricaturi, nu se scriu acte oficiale, numite procese-verbale. (...) După ce că în CNMV „DEZBATEREA“ s-a ținut în ultima zi a trimiterii propunerilor, în pauza mare, această dezbatere a fost o înscenare și o bătaie de joc, după cum reiese dintr-un așa-zis proces-verbal, scris de prof. Stan Loredana Alina. Am refuzat să particip la ședință pentru că prof. FRâNCU PAUL CONSTANTIN e cel mai puțin în măsură, după părerea mea, să susțină o dezbatere despre Codul Etic. În lipsă, am fost subiect de calomniere în fața celor prezenți, din partea directorului, ca exemplu de cadru didactic ce trebuie disciplinat obligatoriu în Comisia de Etică. De ce, el poate da detalii.
Nu s-a consemnat nimic în procesul-verbal, deși minute bune eu, Ciocea Daniela Adriana, am fost tîrîtă în noroi de director, fără să am posibilitatea de a mă apăra. Nimic nu e consemnat în procesul-verbal și nu e prima dată când se-ntîmplă așa. Nemaisuportîndu-l calomniind, prof. Nicolescu Alin Marian, a vrut să redirecționeze monologul directorului spre ordinea de zi. Nicolescu Alin a vorbit 10 minute bune,  a avut mai multe propuneri pentru Codul Etic și are o jumătate de rînd consemnat, fugar, în procesul-verbal. Foarte incomplet, după cum e gata să vă declare el însuși, dacă îl întrebați. Procesul-verbal a fost semnat de 25 DE PROFESORI, cu director cu tot și cu cea care a scris acest act oficial de la o ședință din colegiu, prof. Stan Loredana Alina».
Consiliul profesoral la care face referire profesorul Daniela Ciocea a avut loc pe  11 mai 2012 și a avut drept articol unic pe ordinea de zi dezbaterea Codului Etic al profesorilor, trimis de MEC, în fiecare unitate școlara din țară...

Reclamație în oglindă
Informațiile furnizate în sesizarea adresată de către profesorul Daniela Ciocea Inspectoratului Școlar nu reprezintă o noutate. Conduita directorului Paul Frâncu este deplorabilă (obișnuiește să adreseze pe coridoare colegilor din subordine, în fața elevilor, invective și amenințări greu de suportat; în urmă cu doi ani a adus grave deservicii de imagine instituției pe care o reprezintă susținînd o campanie de presă mizerabilă împotriva lui Vitalie Buzu, directorul de atunci al CNMV; deciziile sale manageriale sînt un permanent subiect de dispută; sub conducerea sa, Colegiul a fost implicat în numeroase scandaluri publice, unele cu tentă sexuală) și nu mai miră pe nimeni.
Ceea ce este surprinzător este că aceleași acuze pe care i le aduce azi profesorul Daniela Ciocea, le susținea în iulie 2009 chiar pofesorul Paul Frâncu. Într-o sesizare înaintată șefului său ierarhic, Ilie Stavăr (dar și șefului său politic, pentru că atît Paul Frâncu, cît și Ilie Stavăr fac parte din PD-L!), acesta acuza conducerea de atunci a CNMV de abuzuri repetate, superficialitate, ignoranță și discriminare.
Spicuim din context: «În cancelarie nu face nici o informare. Nu știm nimic din ce se discută la IȘJ, ce materiale să pregătim. (...) De doi ani nu știm nimic. Doar că se afișează niște hîrtii. (...) Alocarea cuantumului din cadrul premierii, 2%, se face discriminatoriu, fără nicio documentare. Banii se împart între membrii consiliului de administrație, restul primind mai nimic. (...) Consiliul de administrație a fost ales în bloc și nimeni dintre membrii săi nu are o opinie. Cum ar putea asemenea oameni să administreze școala, să ia decizii fundamentale în cazul creșterii atributelor consiliilor de administrație?! Sînt oameni (...) fără personalitate. Pentru unii contează mai mult faptul că primesc niște bani în plus și de aceea nu se pun împotriva directorului. (...) Directorul ia decizii în domenii în care nu are nicio competență. A refăcut laboratorul de fizică fără să întrebe pe nimeni. Și l-a distrus. Nu comunică cu directorul adjunct. Nu i-a dat nicio competență. Are cerc propriu, gen Mărgărit Marian, Neagu Liviu... cu care staționează mai mult la un pahar».
Și exemplele ar putea continua la nesfîrșit, căci sesizarea directorului Paul Frâncu din 3 iulie 2007 se întinde pe 7 pagini în care acesta nu se sfiește să sape o groapă largă superiorului, își împroașcă cu noroi colegii și, în general, susține orice l-ar putea aduce în funcția de director plin al Colegiului Național «Mihai Viteazul».

Un «terorist» cu ștate vechi Paul Frâncu nu se află la prima apariție de acest gen în presa locală. În noiembrie 2010 atrăgea atenția opiniei publice pentru modul în care a gestionat un conflict între un profesor de engleză și doi elevi, bătuți de profesor pentru a oferi un exemplu clasei. Ulterior acestui incident, Paul Frâncu ne-a cerut să «uităm» că a permis modificarea notelor celor doi elevi în catalog, fapt ilegal și pedepsit drastic de regulamentele școlare. În luna decembrie a aceluiași an, CNMV era zguduit de un scandal provocat de decizia directorului Paul Frâncu de a impune uniforme școlare aparținînd unei firme agreate de el. Și exemplele de acest gen iarăși pot continua la nesfîrșit. Nu mai tîrziu de anul trecut, în luna decembrie, elevele unei clase de a XII-a, la o petrecere școlară supervizată de către același Paul Frâncu, au pozat «sexy» în uniforma liceului, spre deliciul internauților de pretutindeni. În ciuda acestor incidente repetate, susținerea politică de care s-a bucurat pînă la acest moment Paul Frâncu, i-a permis acestuia să se sustragă oricăror rigori. Poate după alegeri, domnule director?

15 Iunie 2012, 16:42 (67313 vizualizări - 95 comentarii)

Citiți și:
Jacheta care sună la 112
Slobozia: Arme de luptă la Colegiul Național «Mihai Viteazul»
O elevă de la Colegiul Național «Mihai Viteazul» la NASA
Scandal cu elevi bătuți la Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia

Comentariile cititorilor:


Elev:
(16 Mai 2018, 15:15)
Paul Fràncu, inspector general! Meditațiile la el vor merge ca și acum, dar scăpăm la Fizică și dirigenție (pe care oricum n-o face!). E teroare!
Ovidiu:
(15 Mai 2018, 07:01)
Ca satrap, Frâncu este mai periculos decât MODREA de la DSP. Primul cotonogește psihicul labil al adolescentului fără apărare. Asemenea specie de profesor mutilează încet și pe viață! Verificare psihiatrică!
Popa Stan:
(14 Mai 2018, 19:21)
Pe acest MODREA nu-l vede nimeni?! Frica elevilor de frâncu, a devenit o ștafetă preluată de la o generație la alta! Suportă, săracii, că barcaragista habar n-a avut de CNMV. Le e frică părinților sau sunt îngrijorător de indolenți!
Topiți osânza!:
(3 Ianuarie 2018, 13:14)
Lichelele tot plătesc odată și odată. Chiar și-așa, în lichelism ca normalitate, generalizat!
Aduceți porcul la tăiat!:
(29 Decembrie 2017, 21:09)
O gașcă de oameni politici incapabili sunt directori de școli, acum, cu concurs.frâncu burtosu a obosit. A obosit deja, că nu face Orele la clasă le face la meditații. Nu l vede nimeni pe șulfan? Cioban cu 300 de oil
Diabolicum est!:
(10 Mai 2017, 05:40)
@stefan. Funcția de conducere a râvnit-o ani de zile. Se baza politic. Profesorul-meditator gras pregătit pentru Fizică, aproape de plecare, terorizează elevii mai mult ca octogenarul securist, aproape mumificat la catedră! Limba română poate fi predată și de un dulap cu Latina. Jos teroriștii în putrefacție!
Fizica-matem. Li se :
(17 Aprilie 2017, 05:42)
Dragi părinți cu bani și cu interes! Mai sunt și alți profesori meditatori de fizică pe raza Sloboziei. I-a acoperit obezul și voi nu vedeți dincolo de sfoiagul protejat! El și cu P.M. fac concurență Crăciunitei prolifice. Engleza suferindă incurabil, B., ia ce mai rămâne de la săsoaică. Se muncește cu cei mai buni elevi (erau prin 1998)? ANAF-ul, aci mai tolerează, din mare interes. La rând, că e coadă groasă.
Ștefan:
(1 Decembrie 2016, 20:38)
S-a șters la c. cu funcția! I-o fi ajuns? Functia.
Ionela:
(1 Decembrie 2016, 13:50)
VREAU PE FRÂNCU PAUL DIRECTOR!!! AM AUZIT CĂ NU MAI AVEA TREABĂ CU ORELE DE FIZICĂ CÂND ERA DIRECTOR GRAS! Scăpăm de ore, dacă e director. Ca la orice director, meseria trece la subsol!
Părinte de la cl.12:
(1 Decembrie 2016, 10:09)
@Părinte de la clasa 9....ce hahaleră! Cum te cheamă? De ce nu vii personal cu traista la Cancelarie, CNMV? Se poate și mai predă și la liceu și acasă, această specie de profesor. Acasă, locurile sunt ocupate cu elevii pe care-i meditează. Nu mai are properitatea de altădată, ca nu au bani părinții. Dar e profesor meditator ilegal, ca întotdeauna. @elev va termina liceul poate in altă parte; sfat!
elev neamenințat:
(1 Decembrie 2016, 09:54)
@părinte...Ceee?! Ce nene vrei să mă lase MEDITATORUL corigent??! Părinții mei nu au bani pentru meditații! El, Francu Paul Constantin, nu este văzut nici de Fisc, nici de ANAF nici de DNA , deocamdată! Eu voi fi imediat trântit! Vrei să se răzbune? Este de mahala. Nu-mi dau numele, sunt elevul lui, mi-e frică! E greu de înțeles situația? Tu @părinte ca și alții, tu cum te numești să dea Francu note bune odraslei. Eu cred ca ești lingău de FRÂNCI, ca nu e singuru.
Parinte de la clasa a IX-a:
(30 Noiembrie 2016, 22:01)
@elev: daca tot spui ceva despre dl Francu atunci da-ti si tu numele in clar.  Sincer, ar fi corect ca atata timp cat ai dat numele in clar al d-lui profesor sa te prezinti si tu cu numele intreg. 
D. A. C.:
(27 Octombrie 2016, 08:50)
@elev. Stai până te înhață la meditație! Atunci va fi bine pentru amândoi! Părinții se-nghesuie la meditații la fizică, că, predând omu ,,bine" la clasă, mai predă tot el și acasă, alți bani! Logic! Dar legal?! Frâncu și legea....paraleli dintotdeauna!
Elev:
(26 Octombrie 2016, 19:44)
Bine ca am trecut si noi in clasa a 9-a la CNMV si avem norocul sa il avem pe scumpul de Francu drept diriginte. L-am avut ca profesor si in clasele generale si el e principalul motiv pentru care vreau sa ma mut de la CNMV. Este rasist si discriminator, vorbind despre Martin Luther King jr. ca si un "negru cu palmele si dintii albi".
Fosta eleva a CNMV:
(9 Iunie 2013, 03:29)
Am dat intamplator peste acest articol si peste tot circul care s-a iscat in jurul sau. Am fost eleva al CNMV la jumatatea anilor 90 si am avut nefericirea sa o am profesoara de romana pe madam C. fiind la o clasa de filologie, plus culmea ghinionului am avut-o si diriginta. Femeia aia nu are ce sa caute in invatamant, ma ingrozesc ca ea a ramas in continuare acolo si mai are si pretentii de marire. Nivelul ei intelectual si cultural este mediocru, singurele lucruri pe care le facea la clasa erau sa citeasca din diverse carti de comentarii pentru bacalaureat. Va mai aduceti aminte de carte cu coperti rosii a lui Rotaru parca? Aia era manualul de baza al lui madam C.. De asta toti au trebuit sa faca meditatii la romana cu alti profesori. In plus de asta distinsa profesoara are si probleme psihice, pe vremea noastra inca mai avea urmele la incheieturi de cand isi taiase venele. Probabil ca 4 ani cu ea ca profesoara ne-ar fi tampit. In clasa a XI au fost conflicte serioase cu ea care s-au terminat printr-o reclamatie la ISJ, care probabil ca mai exista prin arhive, iar  C. a fost schimbata atat ca profesoara de romana cat si ca diriginta. Am crezut ca liceul ala a scapat de astfel de specimene dar se pare ca nu din pacate.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 17 Aug 2018
230 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 188000 de lei, 39 de permise reținute

La acest sfârșit de săptămână, 10-12 august a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la peste 130 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au constatat 50 de infracțiuni și au aplicat 620 de sancțiuni ...[citește_toată_știrea]

13 August 2018, 14:50
(484 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Întreruperi programate ale energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe zone din ...[citește_toată_știrea]

10 August 2018, 14:30
(654 vizualizări - 0 comentarii)


2

Scrimă: Scrimerii ialomițeni, în Arena Internațională

Desfășurată în cadrul Programului «Scrimeri în Arena Internațională» și cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Ialomița, competiția internațională de scrimă sabie «Sarvar Horotan Coup» a reprezentat ...[citește_toată_știrea]

10 August 2018, 10:20
(500 vizualizări - 0 comentarii)


3

Surprinși în flagrant în timp ce încercau să fure de la un hotel din Amara

Doi bărbați de 30 și 31 de ani, ambii din județul Călărași , au fost surprinși de către polițiști în timp ce încercau să sustragă mai multe bunuri dintr-o unitate hotelieră din localitatea Amara. Astfel ...[citește_toată_știrea]

9 August 2018, 16:10
(674 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara flagrant hoți


Primăria Slobozia organizează «Ziua Câinelui»

Primăria Municipiului Slobozia anunță organizarea concursului de frumusețe canină «Câinele, cel mai bun prieten», ediția a III-a. Competiția va fi desfășurată în data de 27 august 2018, la Stadionul Municipal ...[citește_toată_știrea]

9 August 2018, 09:20
(603 vizualizări - 1 comentariu)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

8 August 2018, 13:15


6

Ialomița: 3 accidente rutiere într-o singură zi

Zi neagră pe șoselele din Ialomița, luni, 6 august 2018. Potrivit polițiștilor, pe raza județului s-au produs 3 accidente rutiere, soldate cu decesul unei persoane și rănirea altor trei. Persoana decedată ...[citește_toată_știrea]

8 August 2018, 11:40
(770 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Începe a 12-a ediție a Festivalului Național de Folclor «Ion Albeșteanu»

Pe data de 9 și 10 august 2018, Grădina de Vară din stațiunea Amara va găzdui cea de a 12-a ediție a Festivalului Național de Folclor «Ion Albeșteanu». Prețul unui bilet este de 10 lei, tichetele putând ...[citește_toată_știrea]

8 August 2018, 10:10
(705 vizualizări - 0 comentarii)


8

DSVSA Ialomița: Peste 100 de kg de carne de porc au fost confiscate

În urma unui control tematic ce a vizat modul în care se respectă normele de comercializare a cărnii de porc și de pasăre de către supermarketuri, inspectorii DSVSA Ialomița au descoperit mai multe nereguli ...[citește_toată_știrea]

8 August 2018, 09:25
(840 vizualizări - 0 comentarii)


CJAS Ialomița: S-a prelungit termenul de valabilitate pentru cardurile de sănătate

Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița precizează faptul că perioada de valabilitate a cardurilor de sănătate emise până la 31 iulie 2018 s-a prelungit de la 5 la 7 ani. Decizia ...[citește_toată_știrea]

8 August 2018, 08:40
(638 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea
autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/162.458

7 August 2018, 10:05


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

2 August 2018, 13:20


12
Bătrân căzut în fântână, salvat de pompierii din Urziceni

Bătrân căzut în fântână, salvat de pompierii din Urziceni

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, din comuna Glodeanu Siliștea-județul Buzău, a căzut miercuri, 1 august a.c., în jurul orelor 20,30, într-o fântână adâncă de 7 metri de pe raza comunei. Pentru salvarea ...[citește_toată_știrea]

2 August 2018, 10:15
(1098 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Un bărbat, de 41 de ani, din județul Constanța, a fost depistat de către polițiștii rutieri în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Bordușani deși a consumat anterior băuturi alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

2 August 2018, 08:10
(1167 vizualizări - 0 comentarii)


Accident în apropiere de Movila

Marți, 31 iulie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ212, în apropiere de localitatea Movila, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane. Din primele verificări ...[citește_toată_știrea]

2 August 2018, 08:05
(1267 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Movila accident


Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

În cursul zilei de luni, 30 iulie a.c, pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere soldate cu rănirea a patru persoane. Primul eveniment rutier s-a produs în apropiere de municipiul Slobozia ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2018, 15:20
(1435 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Două persoane au murit într-un grav accident rutier

Urziceni: Două persoane au murit într-un grav accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut duminică, 29 iulie 2018, pe DN2 (E85), la ieșirea din municipiul Urziceni către Buzău. În urma impactului dintre o autotuilitară și un autoturism, șase persoane au fost ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2018, 16:50
(2319 vizualizări - 0 comentarii)


Accidentele de muncă, în atenția ITM Ialomița

În primele 6 luni ale anului 2018, Compartimentul Securitate și Sănătate în Muncă a cercetat 27 evenimente, pentru care au fost întocmite dosare de cercetare și în care au fost implicați 28 de lucrători ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2018, 14:10
(1817 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Pesta Porcină a anulat sărbătorirea «Zilei Imnului»

«Având în vedere multiplele activități aflate în desfășurare la nivel județean în vederea limitării răspândirii virusului de pestă porcină africană, vă informăm că manifestările dedicate „Zilei Imnului ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2018, 10:55
(1854 vizualizări - 2 comentarii)


Bărbat din Fetești, victimă a unei «tentative de înșelăciune»

Un bărbat din Fetești a sesizat Poliția că a fost victima unei infracțiuni de «tentativă de înșelăciune». Victima a fost abordată de un bărbat, care ar fi încercat să îi vândă o bijuterie. Fapta a fost ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2018, 14:30
(2189 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permise, la volan

Polițiștii rutieri au depistat marți, 24 iulie a.c., doi ialomițeni de 25 și 36 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice fără a poseda permis de conucere pentru vreo categorie de autovehicule ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2018, 14:25
(1898 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

societate cu profil agricol
angajează
lucrători în agricultură
-producție/fermă de legume
cu contract de muncă sau zilieri
se oferă 2000-2500 lei/lună
se asigură transport

Relații la telefon 0722/642.137

25 Iulie 2018, 14:20


Urmărită internațional pentru «complicitate la trafic de persoane», depistată în Ialomița

Polițiștii de Investigații Criminale din Ialomița au depistat o femeie care era urmărită internațional pentru săvârșirea infracțiunii de «complicitate la trafic de persoane», faptă comisă în Olanda. Astfel ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2018, 14:15
(1990 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Analiza de risc la securitate fizică

Începând cu data de 1 iulie 2018, toate unitățile sunt obligate să aibă analiza de risc la securitatea fizică. Începând cu data de 1 iulie 2018, și-a încetat efectele amânarea termenului până la care unitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2018, 14:10
(2045 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

CDI Transport Persoane București
angajează șoferi
cu categoria D și card tahograf
din Ialomița sau împrejurimi
Pe lângă salariu, oferim cazare și masă
Relații la telefon 0730/333.453

25 Iulie 2018, 14:05


Focar de Pestă Porcină Africană, confirmat de autorități în satul Luciu

Autoritățile din Ialomița au confirmat prezența unui nou focar de Pestă Porcină Africană pe raza județului. Acesta a fost identificat într-o gospodărie de pe raza satului Luciu, comuna Gura Ialomiței. ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2018, 11:46
(2689 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Un bărbat a murit într-un accident rutier

Țăndărei: Un bărbat a murit într-un accident rutier

Grav accident la Țăndărei, în zona popasului Chirana, în această dimineață. Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a lovit de un tir încărcat cu cereale. Tirul a luat foc. Traficul a fost blocat ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2018, 07:55
(3073 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Percheziții la domiciliile contrabandiștilor cu țigări

Percheziții în comuna Axintele. Polițiștii au descins la locuințele a trei localnici, cu vârste cuprinse între 30 și 56 de ani, suspectați că ar face contrabandă cu țigări. În locuințele acestora au fost ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 16:25
(2528 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Arme deținute ilegal

Un bărbat de 42 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce în locuința sa au fost descoperite un pistol cu bile de cauciuc și o pușcă de vânătoare. Bărbatul avea permisul de port armă expirat. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 16:10
(2389 vizualizări - 0 comentarii)


Amenzi de 36 mii de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni

Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni desfășurată pe șoselele județului. Peste 160 de mașini au fost verificate, fiind aplicate 112 sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a amenzilor a depășit ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 15:45
(2376 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...