Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Talcioc instituțional în Ialomița

Cine dă mai mult pentru Prefectură?

Talcioc instituțional în Ialomița

În timp ce Guvernul Ponta aruncă euro în aer, Ialomița deschide talciocul instituțional pentru ocuparea funcțiilor în Prefectură și instituțiile descentralizate. Mercurialul variază între 20 și 50. Mii de euro, evident, fiindcă și euro acela despre care vorbeam nu mai este ce-a fost odată, săptămîna trecută! Cea mai vînată funcție rămîne, oricît ar părea de paradoxal, cea de prefect. Deținută, pentru moment, de către Gigi Petre.

S-a deschis sezonu’
De o lună încoace, imediat după alegerile locale, administrația a început să fiarbă în maluri. Și, o dată cu ea, și-au ieșit din matcă și tarifele pentru viitoarele funcții din talciocul instituțional numit Ialomița. Lucru normal, dacă ne întrebați pe noi, pentru că a trecut demult vremea cînd PD-L-ul zeciuia funcțiile pentru nevoile curente ale filialei lui don Marinică. Noul partid are nevoie de bani mulți și are nevoie repede. Așa se face că funcții altădată banale, oferite drept recompensă pentru calitatea de lacheu politic sau pentru aceea de lipitor de afișe, au ajuns acum la prețuri prohibitive. Voci autorizate din talcioc susțin că mercurialul începe de la 20 mii euro și poate urca lejer pînă la 50 de mii. Evident, de la această regulă sînt exceptați apropiații sistemului și pupilele acestora. Ca în cazul Direcției Silvice Ialomița, unde a fost numit recent director Sorin Checiu, în locul noname-ului Ioan Gancerug. Sau așteptata înlocuire a șefului APIA alomița, cu una dintre speranțele liberalismului local, Anca Conescu, la acest moment consilier local la Slobozia. Oficial, însă, nimeni nu știe nimic. Iar singurul care a acceptat să ne ofere o declarație, în variantă light dacă ne permiteți acest englezism, a fost șeful PNL Ialomița, Ioan Martin. «Nu am avut nicio discuție în cadrul USL Ialomița privind înlocuirea șefilor de descentralizate. Mercurialul despre care vorbiți dumneavoastră nu există. Dar avem, într-adevăr, în vedere, înlocuirea unora dintre șefii de instituții care nu-și fac datoria sau sînt incompatibili!» a declarat Ioan Martin făcînd aluzie la șeful Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Ialomița, Ion Mihălțeanu...

Gigi Petre, mai tare ca Băsescu
În așteptarea primului flagrant în urma unui autodenunț -singura soluție pentru demascarea acestei metode de promovare în funcție- revenim asupra celei mai vînate dintre funcțiile din Ialomița. Ocupată la acest moment de către Gigi Petre, funcția are o cotă de piață de 100 mii. De euro. Da, prea mult, sîntem și noi de acord, dar într-o bună zi vă vom explica și de ce. Pînă atunci, să menționăm pentru posteritate, numele celor care au rîvnit, încă dinainte de deschiderea talciocului, această funcție. Primul pe listă, după Gigi Petre, care iese din calcul pentru că a obținut-o, este actualul subprefect Marin Constantin. Pentru morgana Prefecturii el a lăsat Primăria Albești, s-a replămădit funcționar public și... a ajuns subprefect, că mai mult nici Dumnezeu n-ar fi putut, d-apăi bietul dom’ președinte Ciupercă. În urma lui s-au mai înscris cu șanse reale, dată fiind susținerea activă a PNL, Mihai Emilian, șeful PNL Ialomița, eșuat acum ca funcționar public la Primăria Fetești în așteptarea unui tren către funcția de șef la ANCOM, un fost prefect de Sibiu, Ilie Mitea, care a declarat în exclusivitate pentru Independent că abia așteaptă să schimbe... aerul politic, un pensionar ștăbuleț de prin SIE, Titel Rădulescu, despre care Independent a scris cîndva cu aplicație și, ultimul, dar nu cel din urmă, Constantin Atanasiu, candidat al PC, dar împiedicat și el de același principiu al mobilității care, pentru moment, îl lipește pe Gigi Petre de scaun.
Cît despre declarații, domnul Atanasiu a acceptat să ne ofere una, absolut năucitoare. «Nu am nimic de ascuns, dar mai aveți puțină răbdare... Vă doi dezvălui totul la momentul potrivit!» a declarat Atanasiu. Ca, de exemplu, faptul că dintr-o regretabilă eroare, în cazul său angajarea s-a făcut pe funcția de funcționar public debutant. Motiv pentru care e nevoie de cel puțin trei luni vechime pentru ca Dan Voiculescu să revendice funcția de prefect și să parafeze afacerea cu Ștefan Poienaru și Grivco să intre glorios în Balta Ialomiței.

16 Iulie 2012, 12:03 (25052 vizualizări - 21 comentarii)

Comentariile cititorilor:


SORIN:
(23 Iulie 2012, 05:42)
@Ion, de Liviu Rebreanu. Tare ești neștiutor în privința asimilării unor așa-zise neologisme de o
limbă sau alta. Cuvinte care se folosesc din ce în ce mai des într-o limbă, chiar dacă incorect, ele,
mai devreme sau mai târziu, sunt acceptate ca atare în vocabular. Vezi "trebuiesc luate măsuri",
"funcție de .." în loc de "trebuie luate măsuri", " în funcție de ... ". Aceste așa-zise exprimări prețioase au intrat deja în vocabularul cotidian, chiar dacă sunt exprimări incorecte. Deci, "postac", face parte din cuvintele părute în vocabularul uzual al utilizatorilor de Internet. Degeaba încerci să
te dai "lebădă", tot o cioară vopsită rămâi!
sorin:
(21 Iulie 2012, 10:09)
puia de la dsv a trecut la pc impreuna cu lacatus
Ion, de Liviu Rebreanu:
(20 Iulie 2012, 10:30)
Nu poti fi postac Sorine, poate doar prostanac. Oi fi si tu vreun cap limpede si alti e prosti, din punct de vedere gramatical.
Oricum fii destept, cu doi i se scrie parca, sa nu gresesc naiba, ca tara geme.
Defineste cuvantul esti postac. Eu atat am gasit. Cauta si trimetemi. Scuze trimite-mi. Mie imi, parca.
POSTÁ, postez, vb. I. Refl. și tranz. A (se) așeza, a (se) instala, a (se) plasa într-un anumit loc, cu scopul de a supraveghea, de a urmări, de a păzi. – Din fr. poster.
Sursa: DEX '98 (1998) 
A POSTÁ ~éz tranz. A face să se posteze. /<fr. poster
Sursa: NODEX (2002)  
A SE POSTÁ mă ~éz intranz. A ocupa o poziție (ca de supraveghetor). /<fr. poster
Sursa: NODEX (2002) 
POSTÁ vb. I. tr., refl. A (se) așeza, a (se) plasa undeva pentru a supraveghea sau a păzi. [< fr. poster].
Sursa: DN (1986)  
POSTÁ vb. 1. a (se) așeza, a (se) fixa, a (se) instala, a (se) plasa. (S-a ~ în fața ușii.) 2. (fam.) a se proțăpi. (Se ~ înaintea lui.)
Sursa: Sinonime (2002)  
postá vb., ind. prez. 1 sg. postéz, 3 sg. și pl. posteáză
Sursa: Ortografic (2002) 
SORIN:
(19 Iulie 2012, 05:37)
Cred că s-ar răsuci în mormânt Liviu Rebreanu, măi dragă Ion postacul-prostănacul, și să-ți spun de ce: în primul rând verbul este "a voi", deci "... voiai să spui", și cel mai grav, " ... să-și i-a în ..",
corect, să-și ia  în primire ....!  Mai gândiți-vă înainte de a posta tot felul de prostii, mai ales gramatical vorbind.
danut :
(18 Iulie 2012, 14:37)
Nu cu bautul...am intrecut masura....cu regulatul maimutelor portocalii!!!Doar atat poti mai mike,esti jalnic labica...Nu raspunzi la cererea mea...adica sa zici si tu ceva de bine de Basescu...ca io nu stiu...zi.. s auzim si noi de bine de smintitul securist Basescu...sa curga postarile cu trimiteri in .UE...la Base si Merkel...Jooss Basescuu!!!
Ion, de Liviu Rebreanu:
(18 Iulie 2012, 13:18)
Silviule, de Costica vroiai sa spui poate, sa-si i-a in primire functia de suplinitor, nu de cadru didactic. Nu vezi ca prin teasta lui transpare margica de minte, licarul de inteligenta pe care, de fapt si de drept nu-l are. De ce apar in prim plan mereu toti nascutii mai devreme de noua luni....
mike:
(18 Iulie 2012, 09:07)
Iar a intrecut masura cu bautul danut-preput uslas (nu ma refer la apa lui stoica, prostanacul).
SORIN:
(18 Iulie 2012, 08:59)
@ munteanul. Dacă atâta ai înțeles, ești redus, după cum se vede din scriere: pentru tine despărțirea prin cratimă (liniuță) a verbului de pronume, "... l-a împiedicat ... " este același lucru cu o conjuncție, la căsuța, tu scriind "... l-a căsuța ..". V-am mai spus, analfabeților, să stați cuminți acasă și să mai puneți mâna pe carte, dar să și citiți din ea. În ce-l privește pe Dan Felix Voiculescu, este major și vaccinat, să răspundă!
danut:
(17 Iulie 2012, 20:49)
Lasati ne bai jegosilor cu smintitul penal Basescu!!!Asta votam pe 29..DA pentru demiterea securistului imputit Basescu!!!N avem treaba acu cu Voiculescu(securistul bun)sau preacinstitul Ciuperca...sau penalul CAZACU...nici cu mos basina Iliescu....nici cu Mos Gerila...Ne lepadam de Satana,simplu...Votam Da si la UE..il vom da...sa l ia ca pe Sarkozy...diicotul...dnaul...dgaul..parchetul din casa sa i sparga teasta de mongoloid imputit..JOOSS BASESCUU!!!
OLE, OLE, OLE....:
(17 Iulie 2012, 20:11)
Bravo sefu'. Tine-o tot asa!
propun:
(17 Iulie 2012, 14:29)
USL sa deschida sectii de votare in WC-uri publice,ca berea,sucul si pepenii sunt de sezon, astfel va fi validat referendumul prin cvorum.Buletinele poa' sa fie din hartie igienica,pentru ca situatia oricum e de rahat.
munteanul:
(17 Iulie 2012, 13:49)
Sorine ("nesustinator a lui Felix"),si Adelu e recunoscut ca jurist eminent in afara tarii, dar asta nu l-a impiedicat sa devina vip l-a casuta cu zabrele  Rahova. Cam asta e si viitorul motanului-varan Felix, cat o fi el de profesor international...
buzzzz:
(17 Iulie 2012, 13:01)
Are DOSARE PENALE(si vezi pe goagal despre ce bani e vorba,ca innebunesti) ,a impanzit   Ministerul Agriculturii cu oameni de-ai lui,si cum sa nu conteze cum si-a facut averea?Prin hotii?Pai fundatia e praf in ochii credulilor,ca a bagat vastu"fonduri europene pana la coate.Fundatie pe bani furati?Ce usor va pacaleste cu antenele!
SORIN:
(17 Iulie 2012, 10:11)
În nici un caz nu sunt un susținător al motanului Felix dar, să-i pui în cârcă tot felul de lucruri chiar care, probabil, se vor întâmpla, este prea de tot. Că ia "sarea", că ia "Poșta", că ia pe dracu și pe tat'su, acuș vine și ia și Balta Ialomiței. Bravo lui, dacă exploatarea agricolă va fi în beneficiul românilor și nu numai în folos personal. Văd că nimeni nu vorbește și despre lucrurile bune făcute de Fundația motanului, tot felul de burse, diplome, și susțineri internaționale ale capacităților intelectuale ale tinerilor români. Oricum face mult mai mult decât guvernele Boc și Ungureanu, unde, un anume Funeriu - care nu și-a echivalat studiile privind viteza brațului cu palma care a lovit acel copil cu probleme, de matechiorul mafiot -, a "reformat" învățământul de l-a adus în colaps.
Haideți să nu ne mai dăm cu presupusul privind anumiți oameni de afaceri români, poate chiar adevărați, chiar de sunt de altă etnie. Totuși, Voiculescu este un economist recunoscut și pe plan internațional, atâta timp cât predă și în afară, și nu la Sofia, ci la Londra. Cum a făcut averea, este de discutat dar, să nu uităm că țara asta a fost furată de toți cei care s-au aflat pe una din treptele puterii, sau au avut informații la care d'alde noi n-am avut acces, altfel am fi ajuns și unii dintre noi mari oameni de afaceri și, bine'nțeles, cu alte "poziții" politico-economice. Eu zic să mai așteptăm măcar un an, și apoi să dăm cu barda. Ce, ăștia nu pot fi schimbați?! Iese boborul în stradă, și, pac-pac, vine Becali sau Dan Diaconescu, mânca-i-ar mama, că ce grijă ar avea ei de bieții oameni. Le-ar da case, bani, de toate. Și uite-așa ar scăpa de grija zilei de mâine. Adio muncă, hai la cârciumă să punem țara la cale.
Silviu:
(17 Iulie 2012, 05:00)
De ce o fi asa absent domnul subprefect Costică? Să fi aflat, oare, că trebuie să sară la cap cu ceva lovele considerate drept suplimentul postului de "subprefect". Cred că din noiembrie -decembrie 2012 trebuie să se gândească serios la reluarea profesiei de cadru didactic la școala generală din Comuna Albești.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 20 Iul 2019
172 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(351 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(228 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(230 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(235 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(432 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(370 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(431 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(359 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(358 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(349 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(353 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1051 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(759 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(656 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(741 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(742 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(755 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(678 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(825 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1132 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1090 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...