Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Talcioc instituțional în Ialomița

Cine dă mai mult pentru Prefectură?

Talcioc instituțional în Ialomița

În timp ce Guvernul Ponta aruncă euro în aer, Ialomița deschide talciocul instituțional pentru ocuparea funcțiilor în Prefectură și instituțiile descentralizate. Mercurialul variază între 20 și 50. Mii de euro, evident, fiindcă și euro acela despre care vorbeam nu mai este ce-a fost odată, săptămîna trecută! Cea mai vînată funcție rămîne, oricît ar părea de paradoxal, cea de prefect. Deținută, pentru moment, de către Gigi Petre.

S-a deschis sezonu’
De o lună încoace, imediat după alegerile locale, administrația a început să fiarbă în maluri. Și, o dată cu ea, și-au ieșit din matcă și tarifele pentru viitoarele funcții din talciocul instituțional numit Ialomița. Lucru normal, dacă ne întrebați pe noi, pentru că a trecut demult vremea cînd PD-L-ul zeciuia funcțiile pentru nevoile curente ale filialei lui don Marinică. Noul partid are nevoie de bani mulți și are nevoie repede. Așa se face că funcții altădată banale, oferite drept recompensă pentru calitatea de lacheu politic sau pentru aceea de lipitor de afișe, au ajuns acum la prețuri prohibitive. Voci autorizate din talcioc susțin că mercurialul începe de la 20 mii euro și poate urca lejer pînă la 50 de mii. Evident, de la această regulă sînt exceptați apropiații sistemului și pupilele acestora. Ca în cazul Direcției Silvice Ialomița, unde a fost numit recent director Sorin Checiu, în locul noname-ului Ioan Gancerug. Sau așteptata înlocuire a șefului APIA alomița, cu una dintre speranțele liberalismului local, Anca Conescu, la acest moment consilier local la Slobozia. Oficial, însă, nimeni nu știe nimic. Iar singurul care a acceptat să ne ofere o declarație, în variantă light dacă ne permiteți acest englezism, a fost șeful PNL Ialomița, Ioan Martin. «Nu am avut nicio discuție în cadrul USL Ialomița privind înlocuirea șefilor de descentralizate. Mercurialul despre care vorbiți dumneavoastră nu există. Dar avem, într-adevăr, în vedere, înlocuirea unora dintre șefii de instituții care nu-și fac datoria sau sînt incompatibili!» a declarat Ioan Martin făcînd aluzie la șeful Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Ialomița, Ion Mihălțeanu...

Gigi Petre, mai tare ca Băsescu
În așteptarea primului flagrant în urma unui autodenunț -singura soluție pentru demascarea acestei metode de promovare în funcție- revenim asupra celei mai vînate dintre funcțiile din Ialomița. Ocupată la acest moment de către Gigi Petre, funcția are o cotă de piață de 100 mii. De euro. Da, prea mult, sîntem și noi de acord, dar într-o bună zi vă vom explica și de ce. Pînă atunci, să menționăm pentru posteritate, numele celor care au rîvnit, încă dinainte de deschiderea talciocului, această funcție. Primul pe listă, după Gigi Petre, care iese din calcul pentru că a obținut-o, este actualul subprefect Marin Constantin. Pentru morgana Prefecturii el a lăsat Primăria Albești, s-a replămădit funcționar public și... a ajuns subprefect, că mai mult nici Dumnezeu n-ar fi putut, d-apăi bietul dom’ președinte Ciupercă. În urma lui s-au mai înscris cu șanse reale, dată fiind susținerea activă a PNL, Mihai Emilian, șeful PNL Ialomița, eșuat acum ca funcționar public la Primăria Fetești în așteptarea unui tren către funcția de șef la ANCOM, un fost prefect de Sibiu, Ilie Mitea, care a declarat în exclusivitate pentru Independent că abia așteaptă să schimbe... aerul politic, un pensionar ștăbuleț de prin SIE, Titel Rădulescu, despre care Independent a scris cîndva cu aplicație și, ultimul, dar nu cel din urmă, Constantin Atanasiu, candidat al PC, dar împiedicat și el de același principiu al mobilității care, pentru moment, îl lipește pe Gigi Petre de scaun.
Cît despre declarații, domnul Atanasiu a acceptat să ne ofere una, absolut năucitoare. «Nu am nimic de ascuns, dar mai aveți puțină răbdare... Vă doi dezvălui totul la momentul potrivit!» a declarat Atanasiu. Ca, de exemplu, faptul că dintr-o regretabilă eroare, în cazul său angajarea s-a făcut pe funcția de funcționar public debutant. Motiv pentru care e nevoie de cel puțin trei luni vechime pentru ca Dan Voiculescu să revendice funcția de prefect și să parafeze afacerea cu Ștefan Poienaru și Grivco să intre glorios în Balta Ialomiței.

16 Iulie 2012, 12:03 (25517 vizualizări - 21 comentarii)

Comentariile cititorilor:


SORIN:
(23 Iulie 2012, 05:42)
@Ion, de Liviu Rebreanu. Tare ești neștiutor în privința asimilării unor așa-zise neologisme de o
limbă sau alta. Cuvinte care se folosesc din ce în ce mai des într-o limbă, chiar dacă incorect, ele,
mai devreme sau mai târziu, sunt acceptate ca atare în vocabular. Vezi "trebuiesc luate măsuri",
"funcție de .." în loc de "trebuie luate măsuri", " în funcție de ... ". Aceste așa-zise exprimări prețioase au intrat deja în vocabularul cotidian, chiar dacă sunt exprimări incorecte. Deci, "postac", face parte din cuvintele părute în vocabularul uzual al utilizatorilor de Internet. Degeaba încerci să
te dai "lebădă", tot o cioară vopsită rămâi!
sorin:
(21 Iulie 2012, 10:09)
puia de la dsv a trecut la pc impreuna cu lacatus
Ion, de Liviu Rebreanu:
(20 Iulie 2012, 10:30)
Nu poti fi postac Sorine, poate doar prostanac. Oi fi si tu vreun cap limpede si alti e prosti, din punct de vedere gramatical.
Oricum fii destept, cu doi i se scrie parca, sa nu gresesc naiba, ca tara geme.
Defineste cuvantul esti postac. Eu atat am gasit. Cauta si trimetemi. Scuze trimite-mi. Mie imi, parca.
POSTÁ, postez, vb. I. Refl. și tranz. A (se) așeza, a (se) instala, a (se) plasa într-un anumit loc, cu scopul de a supraveghea, de a urmări, de a păzi. – Din fr. poster.
Sursa: DEX '98 (1998) 
A POSTÁ ~éz tranz. A face să se posteze. /<fr. poster
Sursa: NODEX (2002)  
A SE POSTÁ mă ~éz intranz. A ocupa o poziție (ca de supraveghetor). /<fr. poster
Sursa: NODEX (2002) 
POSTÁ vb. I. tr., refl. A (se) așeza, a (se) plasa undeva pentru a supraveghea sau a păzi. [< fr. poster].
Sursa: DN (1986)  
POSTÁ vb. 1. a (se) așeza, a (se) fixa, a (se) instala, a (se) plasa. (S-a ~ în fața ușii.) 2. (fam.) a se proțăpi. (Se ~ înaintea lui.)
Sursa: Sinonime (2002)  
postá vb., ind. prez. 1 sg. postéz, 3 sg. și pl. posteáză
Sursa: Ortografic (2002) 
SORIN:
(19 Iulie 2012, 05:37)
Cred că s-ar răsuci în mormânt Liviu Rebreanu, măi dragă Ion postacul-prostănacul, și să-ți spun de ce: în primul rând verbul este "a voi", deci "... voiai să spui", și cel mai grav, " ... să-și i-a în ..",
corect, să-și ia  în primire ....!  Mai gândiți-vă înainte de a posta tot felul de prostii, mai ales gramatical vorbind.
danut :
(18 Iulie 2012, 14:37)
Nu cu bautul...am intrecut masura....cu regulatul maimutelor portocalii!!!Doar atat poti mai mike,esti jalnic labica...Nu raspunzi la cererea mea...adica sa zici si tu ceva de bine de Basescu...ca io nu stiu...zi.. s auzim si noi de bine de smintitul securist Basescu...sa curga postarile cu trimiteri in .UE...la Base si Merkel...Jooss Basescuu!!!
Ion, de Liviu Rebreanu:
(18 Iulie 2012, 13:18)
Silviule, de Costica vroiai sa spui poate, sa-si i-a in primire functia de suplinitor, nu de cadru didactic. Nu vezi ca prin teasta lui transpare margica de minte, licarul de inteligenta pe care, de fapt si de drept nu-l are. De ce apar in prim plan mereu toti nascutii mai devreme de noua luni....
mike:
(18 Iulie 2012, 09:07)
Iar a intrecut masura cu bautul danut-preput uslas (nu ma refer la apa lui stoica, prostanacul).
SORIN:
(18 Iulie 2012, 08:59)
@ munteanul. Dacă atâta ai înțeles, ești redus, după cum se vede din scriere: pentru tine despărțirea prin cratimă (liniuță) a verbului de pronume, "... l-a împiedicat ... " este același lucru cu o conjuncție, la căsuța, tu scriind "... l-a căsuța ..". V-am mai spus, analfabeților, să stați cuminți acasă și să mai puneți mâna pe carte, dar să și citiți din ea. În ce-l privește pe Dan Felix Voiculescu, este major și vaccinat, să răspundă!
danut:
(17 Iulie 2012, 20:49)
Lasati ne bai jegosilor cu smintitul penal Basescu!!!Asta votam pe 29..DA pentru demiterea securistului imputit Basescu!!!N avem treaba acu cu Voiculescu(securistul bun)sau preacinstitul Ciuperca...sau penalul CAZACU...nici cu mos basina Iliescu....nici cu Mos Gerila...Ne lepadam de Satana,simplu...Votam Da si la UE..il vom da...sa l ia ca pe Sarkozy...diicotul...dnaul...dgaul..parchetul din casa sa i sparga teasta de mongoloid imputit..JOOSS BASESCUU!!!
OLE, OLE, OLE....:
(17 Iulie 2012, 20:11)
Bravo sefu'. Tine-o tot asa!
propun:
(17 Iulie 2012, 14:29)
USL sa deschida sectii de votare in WC-uri publice,ca berea,sucul si pepenii sunt de sezon, astfel va fi validat referendumul prin cvorum.Buletinele poa' sa fie din hartie igienica,pentru ca situatia oricum e de rahat.
munteanul:
(17 Iulie 2012, 13:49)
Sorine ("nesustinator a lui Felix"),si Adelu e recunoscut ca jurist eminent in afara tarii, dar asta nu l-a impiedicat sa devina vip l-a casuta cu zabrele  Rahova. Cam asta e si viitorul motanului-varan Felix, cat o fi el de profesor international...
buzzzz:
(17 Iulie 2012, 13:01)
Are DOSARE PENALE(si vezi pe goagal despre ce bani e vorba,ca innebunesti) ,a impanzit   Ministerul Agriculturii cu oameni de-ai lui,si cum sa nu conteze cum si-a facut averea?Prin hotii?Pai fundatia e praf in ochii credulilor,ca a bagat vastu"fonduri europene pana la coate.Fundatie pe bani furati?Ce usor va pacaleste cu antenele!
SORIN:
(17 Iulie 2012, 10:11)
În nici un caz nu sunt un susținător al motanului Felix dar, să-i pui în cârcă tot felul de lucruri chiar care, probabil, se vor întâmpla, este prea de tot. Că ia "sarea", că ia "Poșta", că ia pe dracu și pe tat'su, acuș vine și ia și Balta Ialomiței. Bravo lui, dacă exploatarea agricolă va fi în beneficiul românilor și nu numai în folos personal. Văd că nimeni nu vorbește și despre lucrurile bune făcute de Fundația motanului, tot felul de burse, diplome, și susțineri internaționale ale capacităților intelectuale ale tinerilor români. Oricum face mult mai mult decât guvernele Boc și Ungureanu, unde, un anume Funeriu - care nu și-a echivalat studiile privind viteza brațului cu palma care a lovit acel copil cu probleme, de matechiorul mafiot -, a "reformat" învățământul de l-a adus în colaps.
Haideți să nu ne mai dăm cu presupusul privind anumiți oameni de afaceri români, poate chiar adevărați, chiar de sunt de altă etnie. Totuși, Voiculescu este un economist recunoscut și pe plan internațional, atâta timp cât predă și în afară, și nu la Sofia, ci la Londra. Cum a făcut averea, este de discutat dar, să nu uităm că țara asta a fost furată de toți cei care s-au aflat pe una din treptele puterii, sau au avut informații la care d'alde noi n-am avut acces, altfel am fi ajuns și unii dintre noi mari oameni de afaceri și, bine'nțeles, cu alte "poziții" politico-economice. Eu zic să mai așteptăm măcar un an, și apoi să dăm cu barda. Ce, ăștia nu pot fi schimbați?! Iese boborul în stradă, și, pac-pac, vine Becali sau Dan Diaconescu, mânca-i-ar mama, că ce grijă ar avea ei de bieții oameni. Le-ar da case, bani, de toate. Și uite-așa ar scăpa de grija zilei de mâine. Adio muncă, hai la cârciumă să punem țara la cale.
Silviu:
(17 Iulie 2012, 05:00)
De ce o fi asa absent domnul subprefect Costică? Să fi aflat, oare, că trebuie să sară la cap cu ceva lovele considerate drept suplimentul postului de "subprefect". Cred că din noiembrie -decembrie 2012 trebuie să se gândească serios la reluarea profesiei de cadru didactic la școala generală din Comuna Albești.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 19 Nov 2019
212 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Slobozia: Accident cu două victime

Un accident s-a produs la Slobozia, în dimineața zilei de sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 8,05, între două autoturisme. Pentru salvarea victimelor au intervenit o descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:30
(132 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la Mihail Kogălniceanu

În vineri spre sâmbătă, 15/16 noiembrie a.c., în jurul orei 3,45, a izbucnit un incendiu la un garaj auto din incinta unei gospodării din localitatea Mihail Kogălniceanu. La fața locului s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:25
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: A ars un autoturism

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 18,45, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu de autoturism din localitatea Moldoveni. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:20
(62 vizualizări - 0 comentarii)


Pompierii slobozeni au deblocat ușa unei bătrâne

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei persoane de 73 ani. Pompierii ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:15
(137 vizualizări - 0 comentarii)


4
Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Grivița au acceptat invitația de a participa la o acțiune de împădurire, desfășurată sub deviza «România plantează pentru mâine ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:15
(104 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Duminică,17 noiembrie a.c, polițiștii feteșteni au depistat doi șoferi conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. În primul caz, un tânăr de 25 de ani, din Fetești, a ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:10
(70 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Produse contrafăcute, confiscate

Zeci de produse cosmetice și articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate de polițiștii Orașului Fierbinți Târg. Vineri, 15 noiembrie a.c., polițiștii au oprit, pentru control ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:05
(63 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Pete 700 mii de fermieri, autorizați la plată

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova informează că, începând cu data de 16 octombrie 2019, în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2019, s-a autorizat la plată la nivel național ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 13:40
(80 vizualizări - 0 comentarii)


8

Proiecte europene implementate de DSVSA Ialomița

Printr-un comunicat de presă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează asupra semnării a două Contracte de finanțare cu fonduri europene nerambursabile prin Programul ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 11:05
(82 vizualizări - 0 comentarii)


9
DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

Direcția de Sănătate Publică Ialomița anunță faptul că a doua tranșă de vaccin antigripal a fost distribuită de la finalul săptămânii trecute în cabinetele medicilor de familie din județ. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 16:10
(214 vizualizări - 4 comentarii)


10
Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în preajma hramului bisericii «Sfântul Evanghelist Matei», vineri, 15 noiembrie 2019, la orele 17,00, o delegație de la ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:55
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect de promovare a școlilor de pompieri în liceele din Ialomița

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au desfășurat o amplă campanie de promovare a școlilor de pompieri în liceele din județ. Campania a debutat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:50
(125 vizualizări - 1 comentariu)


12

Jilavele: Arestat pentru «evaziune fiscală»

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au reușit identificarea unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Jilavele, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:45
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Deficit de personal la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița

Concursurile din sursă externă organizate de Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița au rezolvat pro­blema lipsei de personal doar parțial. Instituția continuă să aibă probleme din cauza deficitului ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:40
(268 vizualizări - 2 comentarii)


Accidente la Slobozia și Urziceni, trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 6,00, pe raza municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:35
(231 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: «Voluntar, implică-te!»

Joi, 7 noiembrie 2019, la Sala de Festivități a Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia s-a desfășurat cea de a V-a ediție a evenimentului «Voluntar, implică-te!», eveniment organizat de Agenția ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 18-22 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:25
(115 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Mondială a Diabetului», marcată și la Slobozia

Slobozia se alătură orașelor din țară care în noiembrie marchează «Ziua Mondială a Diabetului». Cu acest prilej, Direcția de Sănătate Publică și medicii diabetologi din județ organizează până pe data de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:20
(107 vizualizări - 0 comentarii)


O nouă campanie la Crucea Roșie Ialomița

Crucea Roșie Ialomița este înscrisă în Programul «Colgate», o campanie ce se desfășoară în perioada noiembrie 2019-februarie 2020. Alături de alte 10 județe din țară, peste 77 mii de copii din clasele primare ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:15
(121 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

Un polițist rutier ialomițean a reușit să cucerească toate cele 13 vârfuri de peste 2500 metri din România, atingând înălțimile amețitoare ale Alpilor Italieni, Munților Balcani sau Muntele Olimp. Agentul ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:10
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie a.c., pe raza municipiului Slobozia au fost angrenate aproximativ 40 de efective de Ordine Publică, Poliție Rutieră și Investigații Criminale, precum și luptători ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:15
(260 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


DN21: Accident rutier soldat cu trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 6,20, s-a produs o coliziune între două autoturisme pe Drumul Național 21. Pentru salvarea victimelor, au acționat salvatorii de la Detașamentul Slobozia cu o autospecială ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:10
(313 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN21 accident


Căzănești: «Cupa Bărăganului la Oină»

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala de Sport a orașului Căzănești se va desfășura, începând cu orele 10,00, prima ediție «Cupa Bărăganului la Oină». Competiția, organizată de Federația Română de Oină împreună ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:05
(312 vizualizări - 4 comentarii)


La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Accident rutier soldat cu cinci victime pe DJ212

Evenimentul s-a produs marți, 12 noiembrie a.c., în jurul orelor 19,30, când un autoturism a părărăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un pom aflat pe marginea șoselei. La locul intervenției au ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 13:05
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2019»

Vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu orele 13,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2019». Evenimentul este organizat de Consiliul Județean ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 12:10
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Noiembrie 2019, 17:10


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Beat și fără permis: Tânăr din Săveni, prins de polițiști la volanul unei mașini pe care o furase!

Luni, 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:10
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...