Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Audit judiciar de 80 mii de lei pentru «apa lui Ionașcu»

«Răzbunare politică» pe bani publici

Audit judiciar de 80 mii de lei pentru «apa lui Ionașcu»

La 7 luni de la alegeri, primarul Alexandru Stoica plătește din bani publici un audit judiciar privitor la investiția în sursa de apă. Valoarea acestui serviciu majorează cu 80 mii de lei valoarea investiției în «apa lui Ionașcu», iar factura va fi plătită, firesc, din bani publici. Auditul nu a fost făcut public, însă Alexandru Stoica susține că acesta confirmă existența unei «găuri financiare» de 20 miliarde de lei vechi. În replică, ex-primarul Gabi Ionașcu afirmă că administrația Stoica încearcă să-și legitimeze pe bani publici «răzbunarea politică» din campania electorală...

Audit judiciar cu expert feroviar
Imediat după alegerile locale din 2012, Alexandru Stoica a declarat public că va solicita un audit judiciar pentru care să verifice modul în care au fost cheltuiți banii pentru investiția în sursa de apă. La 7 luni de la respectiva declarație, auditul este gata și așteaptă ședința de la sfîrșitul lunii ianuarie pentru a fi făcut public. Potrivit unor surse interne din cadrul Primăriei Slobozia, auditul a fost realizat de către Pîrvulescu Tache, un expert extrajudiciar specializat în lucrările de infrastructură feroviară, și a costat peste 80 mii de lei.  Prin comparație, valoarea unui audit judiciar pentru SC Urban SA a fost mai puțin de jumătate din această sumă și reprezintă valoarea de piață a unui audit de acest gen... Cele aproximativ 30 de pagini ale raportului de audit urmează să fie prezentate Consiliului Local Slobozia pe 31 ianuarie 2013, în cadrul ședinței ordinare din acestă lună. Alexandru Stoica a refuzat să facă public raportul anterior datei avansate mai sus, însă a promis că raportul de audit va fi făcut public ulterior, pe site-ul instituției. De asemenea, Alexandru Stoica a refuzat să facă publice datele contractuale legate de contractarea acestui audit...

«Răzbunare politică» pe bani publici
Singura declarație oficială pe care primarul Alexandru Stoica a fost dispus să o facă vizavi de acest subiect a vizat vinovăția fostului primar Gabi Ionașcu: «Acest audit echivalează cu o hotărîre în instanță. Nu mai trebuie să mergem acolo pentru a ne judeca. Și el spune negru pe alb că lipsesc 20 de miliarde... Eu nu spun că ar fi vinovat cineva. Eu întreb unde sînt banii...» ne-a declarat el.
În replică la acuzațiile care i se aduc, fostul primar Gabi Ionașcu ne-a declarat: «Știți foarte bine că am fost „periat“ și „ultraperiat“ de toate instituțiile statului pe acest subiect. Au existat trei rapoarte de audit ale Curții de Conturi și există chiar și un dosar la DNA pe acest subiect. Dacă în acest moment stau în fața dumneavoastră, cred că e inutil să mai spun că niciuna dintre acuzații nu s-a confirmat. În aceste condiții, înclin să cred că auditul comandat nu este decît un alt episod al „răzbunării politice“ pe care Alexandru Stoica, colegii săi și președintele Ciupercă mi-au promis-o! (...) Din păcate, această „răzbunare politică“ nu ajută la rezolvarea situației. Din informațiile mele calitatea apei furnizate populației s-a deteriorat și este sub nivelul la care am lăsat-o eu. Sînt credincios și duminică de duminică merg la biserică... Mă rog la bunul Dumnezeu să le dea puterea să finalizeze ce am început eu. Nu pentru ei, ci pentru beneficiul cetățenilor!» ne-a declarat Gabi Ionașcu.

Încă 300 mii de euro pentru stația de tratare
O altă notă de plată care a crescut substanțial în ultimele 3 luni este cea pentru stația de tratare a orașului. Valoarea acesteia se ridică la peste 13 miliarde de lei vechi, respectiv 300 mii de euro. Reamintim că, în conformitate cu contractul semnat de către Primăria Slobozia cu GRUP ROMET Buzău, lucrările ar fi trebuit să fie finalizate la 24 octombrie, iar valoarea contractului nu putea fi majorată sub nicio formă. În ciuda acestei interdicții, administrația Stoica se prevalează de o clauză care permite modificarea contractului în cazul materialelor de construcție și îl majorează cu valoarea de mai sus. Pentru a justifica această majorare, Alexandru Stoica susține că banii au fost utilizați pentru schimbarea unor conducte de apă, recondiționarea bazinului de apă, dar și pentru o serie de lucrări netrecute în deviz, dar absolut indispensabile pentru buna funcționare a stației de tratare. «Aici nu s-a mai schimbat nimic de zeci de ani. Ionașcu a făcut devizul bucăți, ca să fie mai mic... Și a zis: lucrarea asta o fac cu Urban-ul, pe asta cu DADP-ul... Țigănie curată! Păi, de unde să avem noi posibilități? A trebuit să găsim soluții!». Alexandru Stoica uită însă să precizeze cum a fost posibil să acopere legal aceste soluții. Una dintre sursele de finanțare este, fără îndoială, alocația bugetară de 500 mii de lei acordată de către Consiliul Județean Ialomița în toamna anului trecut. Pînă la 1,3 milioane de lei însă, drumul e lung, iar Consiliul Local Slobozia nu a aprobat realocări bugetare de o atare valoare. Reamintim că, la acest moment, valoarea investiției la stația de tratare a apei din Slobozia se ridică la 2 milioane de euro, însă calitatea apei rămîne aceeași. Și, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor care circulă pe holurile noii administrații, nici nu se va modifica vreodată...

28 Ianuarie 2013, 10:28 (12449 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
A început bătălia pentru Slobozia
Alexandru Stoica, fostul primar al Sloboziei, a scăpat de închisoare
Primăria Slobozia caută arhitect-șef
PSD Ialomița repetă istoria la Slobozia
Scrisoare deschisă către primarul Alexandru Stoica

Comentariile cititorilor:


SORIN:
(4 Februarie 2013, 10:15)
@ Apa lu' Ionașcu. Da' bine ți-ai ales "numele", ești la fel de împuțit și prost.
cetateanul lucid :
(2 Februarie 2013, 11:43)
Eu cred ca ar fi binevenita o conferinta de presa in care domnul Primar sa ne comunice in ce stadiu se afla proiectul "apa potabila pentru Slobozia". Interesant ar fi si rezultatul oficial al  auditului pe aceasta tema. Deasemenea si noul termen in care ne punem sperantele ca vom consuma apa de la robinet.
dan:
(2 Februarie 2013, 08:02)
tu esti numit primar doar cu numele....ca in schimb esti varza frate....in spatele tau stim ca sunt jmecherii psd...noi cetatenii suntem de vina ca va lasam in pace....pleaca de la conducere daca ai putin caracter.....stii ce ai spus la alegeri........dute ca ne e sila de tine....
Apa lu' Ionascu:
(1 Februarie 2013, 13:52)
@sorin...Multe carti ai citit, frate! Ma mir ca nu te-ai dilit decât sa dai lectii de exprimare corecta, aici, asa neplatit! Rau e Doamne sa fii prost! Lui sorin nu e cazul sa i-o spuneti! El se cunoaste bine...
SORIN:
(1 Februarie 2013, 06:36)
@ UN SLOBOZEAN. Poate ai vrut să spui scriind, Vai DE mama noastră! Dar, la fel ca și cei care
folosesc "funcție de ... " în loc de "ÎN funcție de ..", "... face diferența... " fără să specifice între cine și cine, sau între ce și ce, sau între cine și ce, " luând în considerație" în loc de "luând în CONSIDERARE" , "diferența între ... " , în loc de "diferența DINTRE .." etc., demonstrezi analfabetismul cu pretenții de exprimare elitist-prețioasă. VAI DE MAMA TA, NU A NOASTRĂ!!!
Altul din Slobozia:
(31 Ianuarie 2013, 04:45)
Problema "apei potabile" va fi de actualitate cativa ani buni de aici in colo, pregatiti-va 'dragii mei slobozeni" cocoasa pentru ca o sa mai carati bidoane ani de zile de aici in colo. Mai sunt kilometri buni de conducte de inlocuit de diametre mari (de la statia de filtre pana in oras), nu stiu de unde va lua Stoica bani sa faca lucrarea. Dar stati linistiti, o sa-l lase pe Cilibeanu sa  "potabilizeze" apa asa cum a "potabilizat" de ani de zile cu clor  si o sa constatam ca ne va distruge si instalatiile interioare nu numai pe cele ale orasului, care in fond sunt tot ale noastre pentru ca sunt facute din banii nostrii imprumutati de Ionascu. Apropos domnii de la " Independent", la sfarsitul anului trecut a-ti publicat un articol cu niste cauciucuri cumparate de URBAN de la consilierul local Danut Nedelcu, si a-ti promis ca reveniti cu mai multe precizari ulterior. A trecut peste o luna si nu mai publicati nimic, sau vi sa atras atentia sa o lasati mai moale? Eu credeam ca sunteti Independenti.
UN SLOBOZEAN:
(30 Ianuarie 2013, 18:50)
VAI MAMA NOASTRA!
UITATI-VA LA FATA LUI! CE FOTOGRAFIE!
NOTA 10 CELUI CE-A REALIZAT-O!
E GRAV!
SI TOTUSI E-N FRUNTEA ORASULUI!!!!!!!!!!!!!!!!
MI-E RUSINE!
DAR TREBUIE SA SUPORTAM!
SI MINCIUNA E-UN RASPUNS!
procuroru:
(29 Ianuarie 2013, 19:09)
Sa inainteze rezultatul auditului la procuratura pentru se stabili vinovatiile. Cineva trebuie sa plateasca  pentru bataia de joc (a se citi rugina) in care se scalda slobozenii de ani de zile! 
Altu':
(29 Ianuarie 2013, 13:59)
"Singura declarație oficială pe care primarul Alexandru Stoica a fost dispus să o facă vizavi de acest subiect a vizat vinovăția fostului primar Gabi Ionașcu: «Acest audit echivalează cu o hotărâre în instanță. Nu mai trebuie să mergem acolo pentru a ne judeca. Și el spune negru pe alb că lipsesc 20 de miliarde... Eu nu spun că ar fi vinovat cineva. Eu întreb unde sunt banii...» ne-a declarat el"

Citind unica declaratie a apevistului ajung la concluzia ca mai bine tacea. El se intreaba, saracul. Pai intrebari ne punem noi, amice, nu tu. Tu ai fost langa Ionascu in toti anii aia si nu ai scos o vorba, ai acces la toate informatiile pe care nu vrei sa le divulgi si tot iti pui intrebari? De ce mama dracului mai iei salariu, geniule?
Nu mai vorbesc de faptul ca a merge in instanta nu e deloc optional daca au disparut bani publici, tovarase. E datoria ta. Si cred ca slobozenii ar prefera asta in locul unui audit pe care l-ai platit de doua ori cat face dupa reteta patentata de PSD si perfectionata de PDL.
Altu':
(29 Ianuarie 2013, 13:34)
"De asemenea, Alexandru Stoica a refuzat să facă publice datele contractuale legate de contractarea acestui audit.."
Si??? Aloooo, "jurnalistilor"!!!! Acest om nu poate sa refuze doar pentru ca asa vrea neuronul lui. Poate ca el nu a auzit de Legea 544/2001 privind accesul la informatiile de interes public dar un ziarist ar fi auzit.
Adriana:
(29 Ianuarie 2013, 11:01)
Eliminati comentariul CINEVA! Piroman, agresor, potential raufacator! Aceasta mizerie cum a trecut de cenzura? Când am atins voalat pe niste rusnaci înfipti politic pe functii, m-ati STERS! De ce l-ati afisat pe CINEVA?! E incredibil de periculos un asemenea com., mai ales daca autorul lui este, probabil, iresponsabil. Totusi scrie corect d.p.d. vedere formal. Pare a avea discernamânt!
Nu inteleg:
(29 Ianuarie 2013, 10:50)
de ce vina pt apa o poarta doar Ionascu,atat timp cat in vremea lui, Stoica era mana lui dreapta, iar Ciuperca,'mazar si fazar' al psd si al judetului. De ce astia si toata tagma lor ,sunt ingerasi, iar Ionascu singurul diavol?
SORIN:
(29 Ianuarie 2013, 10:37)
Mulțumesc pentru apreciere, Adriana!
Adriana:
(29 Ianuarie 2013, 10:23)
Bine ca,de data aceasta, i-ati pus com. Habar n-am cine este, ce hram poarta, dar Sorin e printre putinii comentatori pertinenti, realisti, cu carte si cu verticalitate, de pe-aici! Cititi la rece cum si ce scrie mai jos! Daca esti ialom. si daca nu esti mânjit politic, îi dai dreptate numitului SORIN. Ar fi o pierdere pt acest ziar bun daca ar pierde un asemenea cititor. Recunosc ca m-a atins uneori cu ironia sau limbajul sau, dar veneau de la un om cu Minte, deci a fost o provocare inedita ,,dialogul,, cu Sorin. Nu pierdeti un asemenea cititor pt. ca CINEVA e vândut diavolului! În Tara asta, daca judeci cu capul tau, daca spui CE ESTE,risti sa ti se dea foc la casa, printre altele...
SORIN:
(29 Ianuarie 2013, 09:11)
@ Independent. Vorbele, chiar dacă uneori sunt mai dure, nu pot face atâta rău cât faptele. Așa că nu-i luați apărarea acestui neisprăvit care și-a bătut joc, încă o dată spun, de SĂNĂTATEA "concetățenilor mei", "iubiților mei slobozeni", sau ați uitat bazaconiile înșirate pe la radio, fiind cel mai des invitat, deși nu mai reprezenta pe nimeni, înafara patronului radio cam pus, "marele" Anghel Cornel, cel care, după ce l-a pupat în cur ani de zile pe "dom' profesor", a devenit "dizident", la fel cum a procedat și cu Marian Bălan. Iar curva asta umană, Ionașcu, așijderea: după ce i-a lins "cazmaua" ani de zile Lizicăi Bălan, s-a mutat în tabăra adversă, cu vastele sale bagaje de cunoștințe. D'aia Ialomița, recte Slobozia, ca de altfel toată România, atâta timp cât nu vor scăpa de asemenea muhaiele politice, vor fi la coada Europei, din toate punctele de vedere.
Ce e regretabil, este faptul că unii dintre noi îi cocoloșim pe acești impostori, jagardele traseiste cu ifose de mari politicieni care, de altfel, nu sunt decât niște ariviști, oportuniști, cioflingari și escroci. Ia să văd, cum considerați aceasă "intervenție", cumva o blasfemie la adresa "sfântului" Ionașcu?!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 17 Oct 2019
140 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(92 vizualizări - 0 comentarii)


3
Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(106 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(122 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(104 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(84 vizualizări - 0 comentarii)


9

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Octombrie 2019, 17:55


10

Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(181 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


12

Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(382 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(279 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Tovărășia

Miercuri, 2 octombrie a.c., în jurul orelor 13,00, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Tovărășia. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:25
(349 vizualizări - 0 comentarii)


Filmul «Între Chin și Amin», premieră la Slobozia

Vineri, 4 octombrie a.c., începând cu orele 18,00, la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc premiera filmului «Între Chin și Amin» . Filmul independent al lui Toma Enache este un omagiu ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:20
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice»

Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația «Samarineni în comunitate» au organizat miercuri, 2 octombrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:15
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Astfel, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:10
(237 vizualizări - 0 comentarii)


ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

În perioada 20-30 Septembrie 2019, Hotelul Aurora din localitatea Mamaia a găzduit Divizia A de șah clasic pe echipe. Divizia A este eșalonul secund al Campionatului Național de șah clasic pe echipe, o ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 15:35
(293 vizualizări - 2 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «furt calificat» și «violare de domiciliu»

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit depistarea unui bărbat, de 25 de ani, din Armășești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:30
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Activități preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență, a traficului și a consumului de droguri, precum și siguranța rutieră în școlile ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:25
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Polițiștii slobozeni au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Amara, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia luni, 1 octombrie a.c., deși avea acest drept suspendat. În cauză, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:20
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Zilele Recoltei 2019»

În perioada 5-6 octombrie 2019, în Piața Agroalimentară din Slobozia, va avea loc tradiționala manifestare a toamnei «Zilele Recoltei 2019», organizată de Primăria Municipiului Slobozia în parteneriat cu ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 15:20
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...