Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Audit judiciar de 80 mii de lei pentru «apa lui Ionașcu»

«Răzbunare politică» pe bani publici

Audit judiciar de 80 mii de lei pentru «apa lui Ionașcu»

La 7 luni de la alegeri, primarul Alexandru Stoica plătește din bani publici un audit judiciar privitor la investiția în sursa de apă. Valoarea acestui serviciu majorează cu 80 mii de lei valoarea investiției în «apa lui Ionașcu», iar factura va fi plătită, firesc, din bani publici. Auditul nu a fost făcut public, însă Alexandru Stoica susține că acesta confirmă existența unei «găuri financiare» de 20 miliarde de lei vechi. În replică, ex-primarul Gabi Ionașcu afirmă că administrația Stoica încearcă să-și legitimeze pe bani publici «răzbunarea politică» din campania electorală...

Audit judiciar cu expert feroviar
Imediat după alegerile locale din 2012, Alexandru Stoica a declarat public că va solicita un audit judiciar pentru care să verifice modul în care au fost cheltuiți banii pentru investiția în sursa de apă. La 7 luni de la respectiva declarație, auditul este gata și așteaptă ședința de la sfîrșitul lunii ianuarie pentru a fi făcut public. Potrivit unor surse interne din cadrul Primăriei Slobozia, auditul a fost realizat de către Pîrvulescu Tache, un expert extrajudiciar specializat în lucrările de infrastructură feroviară, și a costat peste 80 mii de lei.  Prin comparație, valoarea unui audit judiciar pentru SC Urban SA a fost mai puțin de jumătate din această sumă și reprezintă valoarea de piață a unui audit de acest gen... Cele aproximativ 30 de pagini ale raportului de audit urmează să fie prezentate Consiliului Local Slobozia pe 31 ianuarie 2013, în cadrul ședinței ordinare din acestă lună. Alexandru Stoica a refuzat să facă public raportul anterior datei avansate mai sus, însă a promis că raportul de audit va fi făcut public ulterior, pe site-ul instituției. De asemenea, Alexandru Stoica a refuzat să facă publice datele contractuale legate de contractarea acestui audit...

«Răzbunare politică» pe bani publici
Singura declarație oficială pe care primarul Alexandru Stoica a fost dispus să o facă vizavi de acest subiect a vizat vinovăția fostului primar Gabi Ionașcu: «Acest audit echivalează cu o hotărîre în instanță. Nu mai trebuie să mergem acolo pentru a ne judeca. Și el spune negru pe alb că lipsesc 20 de miliarde... Eu nu spun că ar fi vinovat cineva. Eu întreb unde sînt banii...» ne-a declarat el.
În replică la acuzațiile care i se aduc, fostul primar Gabi Ionașcu ne-a declarat: «Știți foarte bine că am fost „periat“ și „ultraperiat“ de toate instituțiile statului pe acest subiect. Au existat trei rapoarte de audit ale Curții de Conturi și există chiar și un dosar la DNA pe acest subiect. Dacă în acest moment stau în fața dumneavoastră, cred că e inutil să mai spun că niciuna dintre acuzații nu s-a confirmat. În aceste condiții, înclin să cred că auditul comandat nu este decît un alt episod al „răzbunării politice“ pe care Alexandru Stoica, colegii săi și președintele Ciupercă mi-au promis-o! (...) Din păcate, această „răzbunare politică“ nu ajută la rezolvarea situației. Din informațiile mele calitatea apei furnizate populației s-a deteriorat și este sub nivelul la care am lăsat-o eu. Sînt credincios și duminică de duminică merg la biserică... Mă rog la bunul Dumnezeu să le dea puterea să finalizeze ce am început eu. Nu pentru ei, ci pentru beneficiul cetățenilor!» ne-a declarat Gabi Ionașcu.

Încă 300 mii de euro pentru stația de tratare
O altă notă de plată care a crescut substanțial în ultimele 3 luni este cea pentru stația de tratare a orașului. Valoarea acesteia se ridică la peste 13 miliarde de lei vechi, respectiv 300 mii de euro. Reamintim că, în conformitate cu contractul semnat de către Primăria Slobozia cu GRUP ROMET Buzău, lucrările ar fi trebuit să fie finalizate la 24 octombrie, iar valoarea contractului nu putea fi majorată sub nicio formă. În ciuda acestei interdicții, administrația Stoica se prevalează de o clauză care permite modificarea contractului în cazul materialelor de construcție și îl majorează cu valoarea de mai sus. Pentru a justifica această majorare, Alexandru Stoica susține că banii au fost utilizați pentru schimbarea unor conducte de apă, recondiționarea bazinului de apă, dar și pentru o serie de lucrări netrecute în deviz, dar absolut indispensabile pentru buna funcționare a stației de tratare. «Aici nu s-a mai schimbat nimic de zeci de ani. Ionașcu a făcut devizul bucăți, ca să fie mai mic... Și a zis: lucrarea asta o fac cu Urban-ul, pe asta cu DADP-ul... Țigănie curată! Păi, de unde să avem noi posibilități? A trebuit să găsim soluții!». Alexandru Stoica uită însă să precizeze cum a fost posibil să acopere legal aceste soluții. Una dintre sursele de finanțare este, fără îndoială, alocația bugetară de 500 mii de lei acordată de către Consiliul Județean Ialomița în toamna anului trecut. Pînă la 1,3 milioane de lei însă, drumul e lung, iar Consiliul Local Slobozia nu a aprobat realocări bugetare de o atare valoare. Reamintim că, la acest moment, valoarea investiției la stația de tratare a apei din Slobozia se ridică la 2 milioane de euro, însă calitatea apei rămîne aceeași. Și, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor care circulă pe holurile noii administrații, nici nu se va modifica vreodată...

28 Ianuarie 2013, 10:28 (12220 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
A început bătălia pentru Slobozia
Alexandru Stoica, fostul primar al Sloboziei, a scăpat de închisoare
Primăria Slobozia caută arhitect-șef
PSD Ialomița repetă istoria la Slobozia
Scrisoare deschisă către primarul Alexandru Stoica

Comentariile cititorilor:


SORIN:
(4 Februarie 2013, 10:15)
@ Apa lu' Ionașcu. Da' bine ți-ai ales "numele", ești la fel de împuțit și prost.
cetateanul lucid :
(2 Februarie 2013, 11:43)
Eu cred ca ar fi binevenita o conferinta de presa in care domnul Primar sa ne comunice in ce stadiu se afla proiectul "apa potabila pentru Slobozia". Interesant ar fi si rezultatul oficial al  auditului pe aceasta tema. Deasemenea si noul termen in care ne punem sperantele ca vom consuma apa de la robinet.
dan:
(2 Februarie 2013, 08:02)
tu esti numit primar doar cu numele....ca in schimb esti varza frate....in spatele tau stim ca sunt jmecherii psd...noi cetatenii suntem de vina ca va lasam in pace....pleaca de la conducere daca ai putin caracter.....stii ce ai spus la alegeri........dute ca ne e sila de tine....
Apa lu' Ionascu:
(1 Februarie 2013, 13:52)
@sorin...Multe carti ai citit, frate! Ma mir ca nu te-ai dilit decât sa dai lectii de exprimare corecta, aici, asa neplatit! Rau e Doamne sa fii prost! Lui sorin nu e cazul sa i-o spuneti! El se cunoaste bine...
SORIN:
(1 Februarie 2013, 06:36)
@ UN SLOBOZEAN. Poate ai vrut să spui scriind, Vai DE mama noastră! Dar, la fel ca și cei care
folosesc "funcție de ... " în loc de "ÎN funcție de ..", "... face diferența... " fără să specifice între cine și cine, sau între ce și ce, sau între cine și ce, " luând în considerație" în loc de "luând în CONSIDERARE" , "diferența între ... " , în loc de "diferența DINTRE .." etc., demonstrezi analfabetismul cu pretenții de exprimare elitist-prețioasă. VAI DE MAMA TA, NU A NOASTRĂ!!!
Altul din Slobozia:
(31 Ianuarie 2013, 04:45)
Problema "apei potabile" va fi de actualitate cativa ani buni de aici in colo, pregatiti-va 'dragii mei slobozeni" cocoasa pentru ca o sa mai carati bidoane ani de zile de aici in colo. Mai sunt kilometri buni de conducte de inlocuit de diametre mari (de la statia de filtre pana in oras), nu stiu de unde va lua Stoica bani sa faca lucrarea. Dar stati linistiti, o sa-l lase pe Cilibeanu sa  "potabilizeze" apa asa cum a "potabilizat" de ani de zile cu clor  si o sa constatam ca ne va distruge si instalatiile interioare nu numai pe cele ale orasului, care in fond sunt tot ale noastre pentru ca sunt facute din banii nostrii imprumutati de Ionascu. Apropos domnii de la " Independent", la sfarsitul anului trecut a-ti publicat un articol cu niste cauciucuri cumparate de URBAN de la consilierul local Danut Nedelcu, si a-ti promis ca reveniti cu mai multe precizari ulterior. A trecut peste o luna si nu mai publicati nimic, sau vi sa atras atentia sa o lasati mai moale? Eu credeam ca sunteti Independenti.
UN SLOBOZEAN:
(30 Ianuarie 2013, 18:50)
VAI MAMA NOASTRA!
UITATI-VA LA FATA LUI! CE FOTOGRAFIE!
NOTA 10 CELUI CE-A REALIZAT-O!
E GRAV!
SI TOTUSI E-N FRUNTEA ORASULUI!!!!!!!!!!!!!!!!
MI-E RUSINE!
DAR TREBUIE SA SUPORTAM!
SI MINCIUNA E-UN RASPUNS!
procuroru:
(29 Ianuarie 2013, 19:09)
Sa inainteze rezultatul auditului la procuratura pentru se stabili vinovatiile. Cineva trebuie sa plateasca  pentru bataia de joc (a se citi rugina) in care se scalda slobozenii de ani de zile! 
Altu':
(29 Ianuarie 2013, 13:59)
"Singura declarație oficială pe care primarul Alexandru Stoica a fost dispus să o facă vizavi de acest subiect a vizat vinovăția fostului primar Gabi Ionașcu: «Acest audit echivalează cu o hotărâre în instanță. Nu mai trebuie să mergem acolo pentru a ne judeca. Și el spune negru pe alb că lipsesc 20 de miliarde... Eu nu spun că ar fi vinovat cineva. Eu întreb unde sunt banii...» ne-a declarat el"

Citind unica declaratie a apevistului ajung la concluzia ca mai bine tacea. El se intreaba, saracul. Pai intrebari ne punem noi, amice, nu tu. Tu ai fost langa Ionascu in toti anii aia si nu ai scos o vorba, ai acces la toate informatiile pe care nu vrei sa le divulgi si tot iti pui intrebari? De ce mama dracului mai iei salariu, geniule?
Nu mai vorbesc de faptul ca a merge in instanta nu e deloc optional daca au disparut bani publici, tovarase. E datoria ta. Si cred ca slobozenii ar prefera asta in locul unui audit pe care l-ai platit de doua ori cat face dupa reteta patentata de PSD si perfectionata de PDL.
Altu':
(29 Ianuarie 2013, 13:34)
"De asemenea, Alexandru Stoica a refuzat să facă publice datele contractuale legate de contractarea acestui audit.."
Si??? Aloooo, "jurnalistilor"!!!! Acest om nu poate sa refuze doar pentru ca asa vrea neuronul lui. Poate ca el nu a auzit de Legea 544/2001 privind accesul la informatiile de interes public dar un ziarist ar fi auzit.
Adriana:
(29 Ianuarie 2013, 11:01)
Eliminati comentariul CINEVA! Piroman, agresor, potential raufacator! Aceasta mizerie cum a trecut de cenzura? Când am atins voalat pe niste rusnaci înfipti politic pe functii, m-ati STERS! De ce l-ati afisat pe CINEVA?! E incredibil de periculos un asemenea com., mai ales daca autorul lui este, probabil, iresponsabil. Totusi scrie corect d.p.d. vedere formal. Pare a avea discernamânt!
Nu inteleg:
(29 Ianuarie 2013, 10:50)
de ce vina pt apa o poarta doar Ionascu,atat timp cat in vremea lui, Stoica era mana lui dreapta, iar Ciuperca,'mazar si fazar' al psd si al judetului. De ce astia si toata tagma lor ,sunt ingerasi, iar Ionascu singurul diavol?
SORIN:
(29 Ianuarie 2013, 10:37)
Mulțumesc pentru apreciere, Adriana!
Adriana:
(29 Ianuarie 2013, 10:23)
Bine ca,de data aceasta, i-ati pus com. Habar n-am cine este, ce hram poarta, dar Sorin e printre putinii comentatori pertinenti, realisti, cu carte si cu verticalitate, de pe-aici! Cititi la rece cum si ce scrie mai jos! Daca esti ialom. si daca nu esti mânjit politic, îi dai dreptate numitului SORIN. Ar fi o pierdere pt acest ziar bun daca ar pierde un asemenea cititor. Recunosc ca m-a atins uneori cu ironia sau limbajul sau, dar veneau de la un om cu Minte, deci a fost o provocare inedita ,,dialogul,, cu Sorin. Nu pierdeti un asemenea cititor pt. ca CINEVA e vândut diavolului! În Tara asta, daca judeci cu capul tau, daca spui CE ESTE,risti sa ti se dea foc la casa, printre altele...
SORIN:
(29 Ianuarie 2013, 09:11)
@ Independent. Vorbele, chiar dacă uneori sunt mai dure, nu pot face atâta rău cât faptele. Așa că nu-i luați apărarea acestui neisprăvit care și-a bătut joc, încă o dată spun, de SĂNĂTATEA "concetățenilor mei", "iubiților mei slobozeni", sau ați uitat bazaconiile înșirate pe la radio, fiind cel mai des invitat, deși nu mai reprezenta pe nimeni, înafara patronului radio cam pus, "marele" Anghel Cornel, cel care, după ce l-a pupat în cur ani de zile pe "dom' profesor", a devenit "dizident", la fel cum a procedat și cu Marian Bălan. Iar curva asta umană, Ionașcu, așijderea: după ce i-a lins "cazmaua" ani de zile Lizicăi Bălan, s-a mutat în tabăra adversă, cu vastele sale bagaje de cunoștințe. D'aia Ialomița, recte Slobozia, ca de altfel toată România, atâta timp cât nu vor scăpa de asemenea muhaiele politice, vor fi la coada Europei, din toate punctele de vedere.
Ce e regretabil, este faptul că unii dintre noi îi cocoloșim pe acești impostori, jagardele traseiste cu ifose de mari politicieni care, de altfel, nu sunt decât niște ariviști, oportuniști, cioflingari și escroci. Ia să văd, cum considerați aceasă "intervenție", cumva o blasfemie la adresa "sfântului" Ionașcu?!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 20 Iul 2019
172 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(68 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(77 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(85 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(308 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(201 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(203 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(209 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(405 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(344 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(402 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(316 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(322 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(326 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1021 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(725 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(629 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(715 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(714 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(718 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(651 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(798 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1105 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1064 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...