Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Audit judiciar de 80 mii de lei pentru «apa lui Ionașcu»

«Răzbunare politică» pe bani publici

Audit judiciar de 80 mii de lei pentru «apa lui Ionașcu»

La 7 luni de la alegeri, primarul Alexandru Stoica plătește din bani publici un audit judiciar privitor la investiția în sursa de apă. Valoarea acestui serviciu majorează cu 80 mii de lei valoarea investiției în «apa lui Ionașcu», iar factura va fi plătită, firesc, din bani publici. Auditul nu a fost făcut public, însă Alexandru Stoica susține că acesta confirmă existența unei «găuri financiare» de 20 miliarde de lei vechi. În replică, ex-primarul Gabi Ionașcu afirmă că administrația Stoica încearcă să-și legitimeze pe bani publici «răzbunarea politică» din campania electorală...

Audit judiciar cu expert feroviar
Imediat după alegerile locale din 2012, Alexandru Stoica a declarat public că va solicita un audit judiciar pentru care să verifice modul în care au fost cheltuiți banii pentru investiția în sursa de apă. La 7 luni de la respectiva declarație, auditul este gata și așteaptă ședința de la sfîrșitul lunii ianuarie pentru a fi făcut public. Potrivit unor surse interne din cadrul Primăriei Slobozia, auditul a fost realizat de către Pîrvulescu Tache, un expert extrajudiciar specializat în lucrările de infrastructură feroviară, și a costat peste 80 mii de lei.  Prin comparație, valoarea unui audit judiciar pentru SC Urban SA a fost mai puțin de jumătate din această sumă și reprezintă valoarea de piață a unui audit de acest gen... Cele aproximativ 30 de pagini ale raportului de audit urmează să fie prezentate Consiliului Local Slobozia pe 31 ianuarie 2013, în cadrul ședinței ordinare din acestă lună. Alexandru Stoica a refuzat să facă public raportul anterior datei avansate mai sus, însă a promis că raportul de audit va fi făcut public ulterior, pe site-ul instituției. De asemenea, Alexandru Stoica a refuzat să facă publice datele contractuale legate de contractarea acestui audit...

«Răzbunare politică» pe bani publici
Singura declarație oficială pe care primarul Alexandru Stoica a fost dispus să o facă vizavi de acest subiect a vizat vinovăția fostului primar Gabi Ionașcu: «Acest audit echivalează cu o hotărîre în instanță. Nu mai trebuie să mergem acolo pentru a ne judeca. Și el spune negru pe alb că lipsesc 20 de miliarde... Eu nu spun că ar fi vinovat cineva. Eu întreb unde sînt banii...» ne-a declarat el.
În replică la acuzațiile care i se aduc, fostul primar Gabi Ionașcu ne-a declarat: «Știți foarte bine că am fost „periat“ și „ultraperiat“ de toate instituțiile statului pe acest subiect. Au existat trei rapoarte de audit ale Curții de Conturi și există chiar și un dosar la DNA pe acest subiect. Dacă în acest moment stau în fața dumneavoastră, cred că e inutil să mai spun că niciuna dintre acuzații nu s-a confirmat. În aceste condiții, înclin să cred că auditul comandat nu este decît un alt episod al „răzbunării politice“ pe care Alexandru Stoica, colegii săi și președintele Ciupercă mi-au promis-o! (...) Din păcate, această „răzbunare politică“ nu ajută la rezolvarea situației. Din informațiile mele calitatea apei furnizate populației s-a deteriorat și este sub nivelul la care am lăsat-o eu. Sînt credincios și duminică de duminică merg la biserică... Mă rog la bunul Dumnezeu să le dea puterea să finalizeze ce am început eu. Nu pentru ei, ci pentru beneficiul cetățenilor!» ne-a declarat Gabi Ionașcu.

Încă 300 mii de euro pentru stația de tratare
O altă notă de plată care a crescut substanțial în ultimele 3 luni este cea pentru stația de tratare a orașului. Valoarea acesteia se ridică la peste 13 miliarde de lei vechi, respectiv 300 mii de euro. Reamintim că, în conformitate cu contractul semnat de către Primăria Slobozia cu GRUP ROMET Buzău, lucrările ar fi trebuit să fie finalizate la 24 octombrie, iar valoarea contractului nu putea fi majorată sub nicio formă. În ciuda acestei interdicții, administrația Stoica se prevalează de o clauză care permite modificarea contractului în cazul materialelor de construcție și îl majorează cu valoarea de mai sus. Pentru a justifica această majorare, Alexandru Stoica susține că banii au fost utilizați pentru schimbarea unor conducte de apă, recondiționarea bazinului de apă, dar și pentru o serie de lucrări netrecute în deviz, dar absolut indispensabile pentru buna funcționare a stației de tratare. «Aici nu s-a mai schimbat nimic de zeci de ani. Ionașcu a făcut devizul bucăți, ca să fie mai mic... Și a zis: lucrarea asta o fac cu Urban-ul, pe asta cu DADP-ul... Țigănie curată! Păi, de unde să avem noi posibilități? A trebuit să găsim soluții!». Alexandru Stoica uită însă să precizeze cum a fost posibil să acopere legal aceste soluții. Una dintre sursele de finanțare este, fără îndoială, alocația bugetară de 500 mii de lei acordată de către Consiliul Județean Ialomița în toamna anului trecut. Pînă la 1,3 milioane de lei însă, drumul e lung, iar Consiliul Local Slobozia nu a aprobat realocări bugetare de o atare valoare. Reamintim că, la acest moment, valoarea investiției la stația de tratare a apei din Slobozia se ridică la 2 milioane de euro, însă calitatea apei rămîne aceeași. Și, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor care circulă pe holurile noii administrații, nici nu se va modifica vreodată...

28 Ianuarie 2013, 10:28 (13031 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
A început bătălia pentru Slobozia
Alexandru Stoica, fostul primar al Sloboziei, a scăpat de închisoare
Primăria Slobozia caută arhitect-șef
PSD Ialomița repetă istoria la Slobozia
Scrisoare deschisă către primarul Alexandru Stoica

Comentariile cititorilor:


SORIN:
(4 Februarie 2013, 10:15)
@ Apa lu' Ionașcu. Da' bine ți-ai ales "numele", ești la fel de împuțit și prost.
cetateanul lucid :
(2 Februarie 2013, 11:43)
Eu cred ca ar fi binevenita o conferinta de presa in care domnul Primar sa ne comunice in ce stadiu se afla proiectul "apa potabila pentru Slobozia". Interesant ar fi si rezultatul oficial al  auditului pe aceasta tema. Deasemenea si noul termen in care ne punem sperantele ca vom consuma apa de la robinet.
dan:
(2 Februarie 2013, 08:02)
tu esti numit primar doar cu numele....ca in schimb esti varza frate....in spatele tau stim ca sunt jmecherii psd...noi cetatenii suntem de vina ca va lasam in pace....pleaca de la conducere daca ai putin caracter.....stii ce ai spus la alegeri........dute ca ne e sila de tine....
Apa lu' Ionascu:
(1 Februarie 2013, 13:52)
@sorin...Multe carti ai citit, frate! Ma mir ca nu te-ai dilit decât sa dai lectii de exprimare corecta, aici, asa neplatit! Rau e Doamne sa fii prost! Lui sorin nu e cazul sa i-o spuneti! El se cunoaste bine...
SORIN:
(1 Februarie 2013, 06:36)
@ UN SLOBOZEAN. Poate ai vrut să spui scriind, Vai DE mama noastră! Dar, la fel ca și cei care
folosesc "funcție de ... " în loc de "ÎN funcție de ..", "... face diferența... " fără să specifice între cine și cine, sau între ce și ce, sau între cine și ce, " luând în considerație" în loc de "luând în CONSIDERARE" , "diferența între ... " , în loc de "diferența DINTRE .." etc., demonstrezi analfabetismul cu pretenții de exprimare elitist-prețioasă. VAI DE MAMA TA, NU A NOASTRĂ!!!
Altul din Slobozia:
(31 Ianuarie 2013, 04:45)
Problema "apei potabile" va fi de actualitate cativa ani buni de aici in colo, pregatiti-va 'dragii mei slobozeni" cocoasa pentru ca o sa mai carati bidoane ani de zile de aici in colo. Mai sunt kilometri buni de conducte de inlocuit de diametre mari (de la statia de filtre pana in oras), nu stiu de unde va lua Stoica bani sa faca lucrarea. Dar stati linistiti, o sa-l lase pe Cilibeanu sa  "potabilizeze" apa asa cum a "potabilizat" de ani de zile cu clor  si o sa constatam ca ne va distruge si instalatiile interioare nu numai pe cele ale orasului, care in fond sunt tot ale noastre pentru ca sunt facute din banii nostrii imprumutati de Ionascu. Apropos domnii de la " Independent", la sfarsitul anului trecut a-ti publicat un articol cu niste cauciucuri cumparate de URBAN de la consilierul local Danut Nedelcu, si a-ti promis ca reveniti cu mai multe precizari ulterior. A trecut peste o luna si nu mai publicati nimic, sau vi sa atras atentia sa o lasati mai moale? Eu credeam ca sunteti Independenti.
UN SLOBOZEAN:
(30 Ianuarie 2013, 18:50)
VAI MAMA NOASTRA!
UITATI-VA LA FATA LUI! CE FOTOGRAFIE!
NOTA 10 CELUI CE-A REALIZAT-O!
E GRAV!
SI TOTUSI E-N FRUNTEA ORASULUI!!!!!!!!!!!!!!!!
MI-E RUSINE!
DAR TREBUIE SA SUPORTAM!
SI MINCIUNA E-UN RASPUNS!
procuroru:
(29 Ianuarie 2013, 19:09)
Sa inainteze rezultatul auditului la procuratura pentru se stabili vinovatiile. Cineva trebuie sa plateasca  pentru bataia de joc (a se citi rugina) in care se scalda slobozenii de ani de zile! 
Altu':
(29 Ianuarie 2013, 13:59)
"Singura declarație oficială pe care primarul Alexandru Stoica a fost dispus să o facă vizavi de acest subiect a vizat vinovăția fostului primar Gabi Ionașcu: «Acest audit echivalează cu o hotărâre în instanță. Nu mai trebuie să mergem acolo pentru a ne judeca. Și el spune negru pe alb că lipsesc 20 de miliarde... Eu nu spun că ar fi vinovat cineva. Eu întreb unde sunt banii...» ne-a declarat el"

Citind unica declaratie a apevistului ajung la concluzia ca mai bine tacea. El se intreaba, saracul. Pai intrebari ne punem noi, amice, nu tu. Tu ai fost langa Ionascu in toti anii aia si nu ai scos o vorba, ai acces la toate informatiile pe care nu vrei sa le divulgi si tot iti pui intrebari? De ce mama dracului mai iei salariu, geniule?
Nu mai vorbesc de faptul ca a merge in instanta nu e deloc optional daca au disparut bani publici, tovarase. E datoria ta. Si cred ca slobozenii ar prefera asta in locul unui audit pe care l-ai platit de doua ori cat face dupa reteta patentata de PSD si perfectionata de PDL.
Altu':
(29 Ianuarie 2013, 13:34)
"De asemenea, Alexandru Stoica a refuzat să facă publice datele contractuale legate de contractarea acestui audit.."
Si??? Aloooo, "jurnalistilor"!!!! Acest om nu poate sa refuze doar pentru ca asa vrea neuronul lui. Poate ca el nu a auzit de Legea 544/2001 privind accesul la informatiile de interes public dar un ziarist ar fi auzit.
Adriana:
(29 Ianuarie 2013, 11:01)
Eliminati comentariul CINEVA! Piroman, agresor, potential raufacator! Aceasta mizerie cum a trecut de cenzura? Când am atins voalat pe niste rusnaci înfipti politic pe functii, m-ati STERS! De ce l-ati afisat pe CINEVA?! E incredibil de periculos un asemenea com., mai ales daca autorul lui este, probabil, iresponsabil. Totusi scrie corect d.p.d. vedere formal. Pare a avea discernamânt!
Nu inteleg:
(29 Ianuarie 2013, 10:50)
de ce vina pt apa o poarta doar Ionascu,atat timp cat in vremea lui, Stoica era mana lui dreapta, iar Ciuperca,'mazar si fazar' al psd si al judetului. De ce astia si toata tagma lor ,sunt ingerasi, iar Ionascu singurul diavol?
SORIN:
(29 Ianuarie 2013, 10:37)
Mulțumesc pentru apreciere, Adriana!
Adriana:
(29 Ianuarie 2013, 10:23)
Bine ca,de data aceasta, i-ati pus com. Habar n-am cine este, ce hram poarta, dar Sorin e printre putinii comentatori pertinenti, realisti, cu carte si cu verticalitate, de pe-aici! Cititi la rece cum si ce scrie mai jos! Daca esti ialom. si daca nu esti mânjit politic, îi dai dreptate numitului SORIN. Ar fi o pierdere pt acest ziar bun daca ar pierde un asemenea cititor. Recunosc ca m-a atins uneori cu ironia sau limbajul sau, dar veneau de la un om cu Minte, deci a fost o provocare inedita ,,dialogul,, cu Sorin. Nu pierdeti un asemenea cititor pt. ca CINEVA e vândut diavolului! În Tara asta, daca judeci cu capul tau, daca spui CE ESTE,risti sa ti se dea foc la casa, printre altele...
SORIN:
(29 Ianuarie 2013, 09:11)
@ Independent. Vorbele, chiar dacă uneori sunt mai dure, nu pot face atâta rău cât faptele. Așa că nu-i luați apărarea acestui neisprăvit care și-a bătut joc, încă o dată spun, de SĂNĂTATEA "concetățenilor mei", "iubiților mei slobozeni", sau ați uitat bazaconiile înșirate pe la radio, fiind cel mai des invitat, deși nu mai reprezenta pe nimeni, înafara patronului radio cam pus, "marele" Anghel Cornel, cel care, după ce l-a pupat în cur ani de zile pe "dom' profesor", a devenit "dizident", la fel cum a procedat și cu Marian Bălan. Iar curva asta umană, Ionașcu, așijderea: după ce i-a lins "cazmaua" ani de zile Lizicăi Bălan, s-a mutat în tabăra adversă, cu vastele sale bagaje de cunoștințe. D'aia Ialomița, recte Slobozia, ca de altfel toată România, atâta timp cât nu vor scăpa de asemenea muhaiele politice, vor fi la coada Europei, din toate punctele de vedere.
Ce e regretabil, este faptul că unii dintre noi îi cocoloșim pe acești impostori, jagardele traseiste cu ifose de mari politicieni care, de altfel, nu sunt decât niște ariviști, oportuniști, cioflingari și escroci. Ia să văd, cum considerați aceasă "intervenție", cumva o blasfemie la adresa "sfântului" Ionașcu?!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
09 Aug 2020
291 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(75 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(428 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(308 vizualizări - 0 comentarii)


Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(195 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(153 vizualizări - 0 comentarii)


9

Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(162 vizualizări - 0 comentarii)


10

Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(128 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA Constanța: Avarie în localitatea Dridu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare, de pe strada Lăcrămioarei, din localitatea Dridu/Ialomița, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercduri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:45
(146 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 784 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 784, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 13:05
(247 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 37 de candidați au obținut definitivatul

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este de 53,62%. Astfel, din totalul de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 21:20
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 773 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 773, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 13:05
(258 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Miercuri dimineață, 5 august a.c., în jurul orei 2,30, polițiștii din Fetești au oprit pentru control, pe raza municipiului Fetești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. Șoferul a refuzat în ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 11:20
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Miloșești a fost scos din fântâna în care s-a aruncat cu intenția de a se sinucide. Gestul său a fost observat de câțiva localnici, care i-au sărit în ajutor. Totuși ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 20:30
(463 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

4 August 2020, 19:15


Bărbat din Movilița, reținut de polițiști pentru furturi din autoturisme

În cursul zilei de luni, 3 august a.c., polițiștii din Urziceni au pus în executare 3 mandate de aducere, în baza cărora au reușit identificarea unui tânăr de 25 de ani, căutat pentru comiterea infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:20
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Agresată de concubinul său

Un bărbat, de 39 de ani, s-a ales cu un dosar penal după ce și-a agresat concubina, o femeie de 48 de ani. Cei doi locuiau în localitatea Movilița, iar în cursul zilei de luni, 3 august a.c., în urma unui ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:15
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: La volan sub influența alcoolului

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal unui bărbat, de 42 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, întrucât acesta s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Luni, 3 august a.c., la orele ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 768 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 768, cu 20 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 13:10
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Muniție de război, descoperită la fier vechi

Peste 50 de cartușe de infanterie au fost descoperite la Alexeni. Muniția, provenită din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, a fost găsită în depozitul unui centru de colectare a fierului vechi din ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:45
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Alexeni și Fierbinți-Târg

Un incendiu violent a cuprins în dimineața zilei de luni, 3 august a.c., în jurul orei 9,00, o locuință din comuna Alexeni. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul Urziceni ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:35
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 2 august a.c., în jurul orelor 22,30, polițiștii din Amara au observat pe un drum neiluminat din extravilanul localității o autoutilitară al cărei șofer, în momentul efectuării semnalelor de oprire ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:55
(255 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: 22 de permise reținute, amenzi de peste 187000 de lei

În perioada 1-3 august a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, la sfârșitul de ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:50
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 748 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 748, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:15
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 744 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 744, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2020, 13:10
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 742 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 742, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

1 August 2020, 13:10
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Auto sh în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 4 august 2020 @@alegeri covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Linux în Salvați Conacul «Ioan Chiroiu»! Exjucator în Galben-albaștrii, cu un picior în Liga a II-a A în Salvați Conacul «Ioan Chiroiu»! jos cu hahalerele din CJ IL în Luminița Barcari candidează pentru șefia Consiliului Județean Ialomița Da cu virgulă în Moștenirea administrației Moraru Vali dar nu ala. în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei @alegeri covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Nae în Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare Luminita în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei 000 în Alexandru Stoica se întoarce la PSD Alegeri Covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Erdocana în Moștenirea administrației Moraru Ionita Bogdan în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților Alegator în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Alegator în Moștenirea administrației Moraru Luigi în Valeriu Roșca a revenit în funcția de director al DADP Slobozia ALT AMAREAN în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Moraru în Moștenirea administrației Moraru
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...