Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Prețul apei la Slobozia va crește cu 25%

De la Urban citire

Prețul apei la Slobozia va crește cu 25%

Anunțată de Independent încă de săptămîna trecută, creșterea prețului la apă a devenit o certitudine. În ședința AGA URBAN de vineri, 29 martie, conducerea societății a anunțat o creștere cu 25% a tarifelor pentru apă, canal și epurare începînd cu 1 mai. Oficial, această creștere reprezintă «o creștere cu valoarea TVA-ului», dat fiind faptul că prețul la apă în Slobozia nu a mai fost actualizat din 2009. În fapt, acesta este primul val de scumpire, el putînd fi urmat, pînă la sfîrșitul anului 2013, de un al doilea...

Urban, veșnica pomenire
În data de 29 martie, la orele 12,00, consilierii locali ai municipiului Slobozia s-au întrunit în cadrul unei ședințe a AGA SC Urban în care s-a discutat, printre altele, situația economică a societății. Potrivit raportului prezentat consilierilor (n. red.: total dezinteresați de situația economică a firmei), Urban se confruntă cu aceleași probleme vechi de peste 5 ani. Astfel, la 31 decembrie 2012, societatea a obținut venituri de 13,3 milioane de lei, cu 2 milioane mai mult decît la aceeași dată în anul precedent. În ciuda acestei «performanțe», cheltuielile totale au crescut în decursul perioadei de referință cu peste 4 milioane de lei, ajungînd la 14,5 milioane. «Acest rezultat financiar s-a datorat unor pierderi la toate activitățile, respectiv apă, canal și epurare» a explicat succint directorul SC Urban, Valentin Cilibeanu. Alți factori care au condus la înregistrarea acestui rezultat negativ îi reprezintă creșterea de peste 400 mii de lei înregistrată cu energia electrică pentru stația de epurare și penalitățile pentru depășirea indicatorilor de poluare la apele deversate, în valoare de 330 mii de lei. De asemenea,  în acest interval, SC Urban a mai pierdut prin vînzare și sediul societății, fiind în acest moment chiriaș al SC Chemgas. Pentru stoparea declinului economic și revigorarea activității societății, oficialii din conducerea executivă a SC Urban au promis «măsuri pentru încasarea creanțelor în cadrul termenului de prescripție și, în cazul celor rău-platnici, să se introducă acțiuni în instanță în cadrul termenului de prescripție». Măsura promisă nu este una întîmplătoare. După cum vă informam săptămîna trecută, potrivit legii, AGA SC Urban, consiliul de administrație al acesteia și conducerea executivă a societății sînt direct răspunzătoare pentru neîncasarea creanțelor și pot suferi rigorile legii. Conform datelor oficiale, numai valoarea debitelor persoanelor fizice, respectiv proprietarii de apartamente din Slobozia care au datorii mai vechi de 3 ani, se ridică al 500 mii de lei.

Prețul la apă crește de la 1 mai
Cea mai importantă informație rămîne însă cea legată de majorarea costurilor pentru apă, canal și epurare. Potrivit informațiilor oficiale, prețul la apă din acest moment (4,57 lei) nu a mai fost majorat din 2010 «și se bazează pe o estimare a cheltuielilor din anul 2009». În aceste condiții, a apreciat directorul Valentin Cilibeanu, este necesară o creștere a tarifelor cu circa 25%, pentru ca societatea să poată supraviețui din punct de vedere financiar. În acest preț vor fi incluse, a mai precizat oficialul SC Urban, și cheltuielile de dezvoltare ale societății. «Prețul apei se majorează cu valoarea TVA. Este o creștere de cost necesară și aprobată de către ANRSC. Din păcate, nu s-a aprobat mai mult, pentru că ni s-a spus că trebuie să treacă o perioadă de trei luni pentru ca șocul majorării de preț să poată fi suportat de către populație» a declarat Valentin Cilibeanu.  Pentru ca majorarea de preț să devină efectivă, ea trebuie aprobată în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia din luna aprilie. Însă creșterea de preț din luna mai nu este singura veste proastă pentru slobozeni. Dată fiind situația financiară dezastruoasă a societății, pînă la sfîrșitul anului urmează să fie propusă o nouă majorare de preț pentru serviciile de furnizare a apei. Singura veste bună a ședinței AGA SC Urban o reprezintă declarația de intenție a primarului Sloboziei, Alexandru Stoica. Potrivit acesteia, Primăria va încuraja în acest an branșarea individuală a populației la rețeaua de apă. «Singura soluție pentru a plăti mai puțin e contorul individual. Ăla e sfînt! Restul e vax albina! Am reușit să contorizăm individual pînă la acest moment cam jumătate din scări. Facem eforturi pentru ca la următoarele rectificări bugetare să prindem niște bani pentru a grăi acest proces. Dar am vorbit și cu domnul Cilibeanu pentru ca asociațiile de proprietari să ia inițiativa. Adică ei să vină cu materialele, iar Urban să branșeze, adică să facă toată munca... Cu 2-3 milioane fiecare poate rezolva situația...» a declarat Alexandru Stoica.

5 Aprilie 2013, 15:21 (15481 vizualizări - 42 comentarii)

Citiți și:
Tribunalul Ialomița salvează Urban de incompetența administrației Stoica
Primăria Slobozia a cerut dizolvarea Urban!
Urban SA Slobozia va încasa 7,68 lei/mc pentru furnizarea apei
Urban a cerut majorarea prețului la apă cu 1 leu/mc. Consilierii locali au aprobat!

Comentariile cititorilor:


Xxx:
(22 Aprilie 2013, 20:08)
Știam de ce sunt in stare PSD- isti fraieri cei care ați pus botul doar au mai fost la conducere si ne-au vândut tara si ne-au băgat in datorii , de ce credeți ca de data asta e altfel ....
geion:
(16 Aprilie 2013, 14:55)
E dureros ca acest oras mai bin e Zis sintem cu toti o gloata de prosti ce nu sintem in stare sa gasim un om capabil in  tot orasul Alegem numai TILHARI TIMPITI HAHALERE apoi ne plingem ca nu sint capabili sa faca treaba pe  care a promiso sa o faca
slobozean:
(15 Aprilie 2013, 15:15)
Dl Stoica in ritmul care ati inceput acest mandat sigur nu il mai vedeti si pe al doilea. Motive : nici nu s-a rezolvat cu potabilitatea apei si deja mariti pretul;                nu a trecut niciunui primar prin cap pana la dumneavoastra sa traseze cateva dungi pe bulevarde, pe care sa le numeasca locuri de parcare si apoi sa le scoata la licitatii. Va injura cei care nu au niciun loc de parcare si tineti cont ca acestia sunt majoritari. Sunt scari de bloc in care proprietarii detin aprox. 15 auto iar dumneavoastra ati trasat pe bulevard 5 locuri. Unde s-a mai vazut locuri de parcare pe bulevarde respectiv pe bdul Stefan cel Mare si nu amenajati locuri de parcare in spatele blocurilor unde troneaza mizeria si gunoaiele. Rusine pentru aceste idei si nu dati vina pe Consiliul Local pentru ca la vot lumea o sa va judece pe dumneavoastra nu pe lista de consilieri.
mihai:
(11 Aprilie 2013, 08:15)
DOMNULE PRIMAR,DE CE NU FACETI NIMIC IN PRIVINTA ASTA?PENTRU CE SA PLATESC ATAT PENTRU APA DV INDUSTRIALA....CAND ERATI IN CAMPANIE DE IMPARTEATI PIXURI  ATI PROMIS CA SE REZOLVA CU PROBLEMA ASTA.......RUSINE SA VA FIE CA TOT UN VANZATOR DE GOGOSI SUNTETI SI DUMNEAVOASTRA DE ALT FEL TOT PSD-UL CU CLICA CIUPERCA (otravitoare)
...:
(10 Aprilie 2013, 04:53)
Scuze (Ionascu )
..:
(10 Aprilie 2013, 02:07)
Voi l-ati votat pe mucea...ce avea Ionascul.....ce a facut asta de cand l-ati votat??? caini avem...apa...avem...avem multe inclusiv pe mucea care nu face nimic decat sa promita...sa ne minta...si sa iasa la tv de cate ori are ocazia....nu este vina lui ca voi l-ati ales...
Dan:
(9 Aprilie 2013, 17:33)
35 de comentarii! Mii și mii de Vorbe! Și?!! Mâine trebuie să car apa, pt două zile, apoi iar pt alte două zile... Lăsați-o dracu! Frecați la rece, ce?!
mircea:
(9 Aprilie 2013, 15:08)
mai oameni buni...ce vina are omul???( adica primarele care este...al nostru...), e om bun, el vrea sa faca dar nu-l lasa opozitia, nu-l lasa vremea, nu-l lasa....cine mai stie cine...el n-are nici o vina, nici ca a trecut atata timp de cand, dupa cele spuse de gurita lui, adica de prin noiembrie, trebuia sa avem apa buna la ghiveta...parca asa spunea dandu-se rotund...acuma...n-are nici o vina, presupun ca doar ''greaua mostenire'' ionastiana e de vina...sau poate noi suntem de vina ca i-am pus pe cap o palarie cu mult mai mare....cine stie?  totusi, un lucru bun cred ca se va intampla, cred ca Slobozia va intra in cartea recordurilol ca avand ccei mai tampiti si rabdatori locuitori...se implinesc...cati anii ?   de cand ne-o tot trag cu apa fara sa iesim sa facem praf geamurile primariei si ale vilei frumos ridicate a fostului primari ????  suntem intr-adevar un oras de mamaligi....
alt tandarean:
(9 Aprilie 2013, 13:48)
Si la Tandarei a promis actualul ca va face un sistem de alimentare cu apa,,pentru cetateni",adica ieftin si acum ce a facut?S-a vazut ales,iar apa e si mai scumpa.
Andra:
(9 Aprilie 2013, 12:22)
@insetatule, in anul de gratie 2013 primar este un personaj care in campania electorala de la locale promitea ca "slobozenii vor avea apa plata la robinet pana la 25 octombrie 2012 si ca va face in cinstea acestui eveniment un Festival al Apei"...nu stiu daca intentiona sa o invite si pe Loredana Grozea sa cante melodia "APA" dar stiu ca a mintit.Ionascu a platit pt aceeasi problema a apei pierzand alegerile, Stoica a castigat alegerile promitand rezolvarea problemei apei pana la 25 octombrie 2012, asta e problema!
setila:
(9 Aprilie 2013, 12:18)
Ionascu nu e egal PSD. De aceea l-au si aruncat peste bord. Nu cred ca trebuie sa politizam problema apei. Chiar daca Ionascu (psd) era primar, judetul a fost condus 8 ani de pdl.Unde dracu au fost  Marinica si Tinel? . Daca un ratat dintr-o unitate face o greseala tehnica ii condamnam pe toti la moarte? Moldoveanul merita batut cu oua stricate chiar de Paste!
Marian COSTEA:
(9 Aprilie 2013, 12:05)
Un studiu cat se poate de recent plaseaza la nivel national jud. Ialomita, din punct de vedere al nivelului de trai, abia pe pozitia 37 (din 42, in urma fiind, in ordine, judetele Calarasi, Botosani, Teleorman, Mehedinti si utima pozitie 42 - Vaslui)... Asa ca nu va mai mirati de ceea ce se intampla in jurul nostru.
Slobozean incult:
(9 Aprilie 2013, 10:14)
Pai nu am votat noi cu totii, ce ne mai cacam pe noi ca facem ,ca dregem , nu facem nimic, bine ne-au facut de atitia ani de cand votam PSD-ul. NU AVEM NICI APA!
insetatul:
(9 Aprilie 2013, 09:59)
Ionascu e vinovatul! Eu stiu ca am avut apa potabila la robinet si acum nu mai am, chinuindu-ma cu bidoanele pe scari.Ca a avut el intentii bune nu-mi pasa asa cum nu ma intereseaza  daca ploua acuma la Cluj. Vreau apa potabila in casa in anul de gratie 2013!!!!Cine a gresit sa plateasca! 
Gigi:
(9 Aprilie 2013, 07:05)
Mă întreb dacă a făcut cineva niște analize la un laborator din afara Sloboziei. Să se ducă cineva, de exemplu, cu o probă de apă la Cluj, fără să spună proveniența apei. Să vedem atunci rezultatele... Până atunci, de atâția ani de când cărăm apă plată cu bidoanele, n-am văzut (poate n-am văzut eu), în nici un ziar, vreo analiză a apei din Slobozia. Analizele acestea ar trebui făcute publice, doar e vorba de sănătatea noastră. Pe când??

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 15 Aug 2020
126 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august a.c., între localitățile Movila și Fetești. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Printre ...[citește_toată_știrea]

15 August 2020, 11:00
(388 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor

Joi, 13 august a.c., polițiștii din Slobozia au organizat o razie de amploare cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale pe raza orașului. Astfel, au fost controlate 333 de autovehicule și legitimate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:30
(163 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Alături de oameni... pentru oameni»

Protopopiatul Urziceni continuă și în acest an programul social, lansat în urmă cu 11 ani, «Alături de oameni... pentru oameni». Astfel, joi, 13 august a.c., preoții din zona Urziceniului au donat bunuri ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:25
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Transporta ilegal peste 2 tone de roșii

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic transportând peste 2 tone de roșii, fără a avea documente de proveniență a mărfii. În valoare de peste 2300 de lei, întreaga cantitate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în zona Cartierului Buliga din Fetești

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Călarași din orașul Fetești, RAJA Constanța a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:15
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(237 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(158 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(124 vizualizări - 0 comentarii)


10

Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(138 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(162 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(204 vizualizări - 2 comentarii)


13

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(545 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(636 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mecanic în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Cetatean sincer în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Gica în Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean Relu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 cetatean în Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști cetatean în Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor Cunostinta în Fotografii care NU au făcut istorie Potorist în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Io în Fotografii care NU au făcut istorie vasile în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Viitor ancorat in Trecut în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro M&M's în Fotografii care NU au făcut istorie garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 august 2020 Benoit în Unirea Slobozia a promovat în «B» Gigel în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia lovrin în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...