Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi vrea președinte nou

«Dictatorul» Tudor Anghel și cei 1200 de vînători ialomițeni

Asociația Vînătorilor și Pescarilor Sportivi vrea președinte nou

La sfîrșitul săptămînii precedente, Asociația Vînătorilor și Pescarilor Sportivi Ialomița a propus înlocuirea din funcție a președintelui Asociației, Tudor Anghel. Propunerea a generat un conflict deschis între președintele în exercițiu și majoritatea delegaților prezenți vineri, 19 aprilie, la ședința anuală a Adunării Generale a Asociației. Acuzat la scenă deschisă, Tudor Anghel a «fugit» din sală. Decizia privind înlocuirea din funcție a lui Tudor Anghel va fi adoptată vineri, 17 mai 2013, în cadrul unei ședințe extraordinare...

«Dictatorul» Tudor Anghel, alungat
Vineri, 19 aprilie, în sala de ședințe a Direcției Sanitară Veterinară Ialomița s-a desfășurat întîlnirea anuală a Asociației Vînătorilor și Pescarilor Sportivi Ialomița. Teoretic, ședința a avut drept scop aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2013, precum și discutarea situației Asociației în contextul economic existent la acest moment. Practic însă, imediat după anunțarea ordinii de zi, o parte a celor 85 de delegați ai celor 1200 de vînători și pescari din Ialomița s-au coalizat în încercarea de a determina înlocuirea președintelui Tudor Anghel din funcția pe care o deține de peste 7 ani... Propunerea a venit din partea lui Adrian Neagu, unul dintre cei mai vocali delegați prezenți. «Dorim înlocuirea dumneavoastră din funcție pentru că nu ați făcut nimic pentru această Asociație! Ați urmărit numai interesele dumneavoastră și nimic altceva! Nu mai avem bani, ați decis majorarea cotizației anuale, ați pierdut fondurile de vînătoare de la Strachina, Gura Ialomiței, Giurgeni și Gimbășani... Fondul de vînătoare 6 Giurgeni era un fond de pasaj, singurul pe care îl aveam... El ar fi permis vînătorilor noștri, unii oameni bătrîni, care așteaptă și ei să fie chemați la vînătoare pentru banii pe care vi-i dau, să se bucure de plăcerea de a vîna. N-ați făcut nimic pentru noi și nimic pentru Asociație, acesta este adevărul!» și-a motivat Adrian Neagu propunerea. După mai bine de 4 ore de dezbateri și acuzații în contradictoriu, președintele Tudor Anghel a fost obligat să părăsească sala. Decizia de înlocuire din funcție a acestuia va fi adoptată în cadrul unei ședințe extraordinare a Asociației, care a fost fixată pentru datat de 17 mai 2013. Potrivit declarațiilor delegaților prezenți, la acest moment Tudor Anghel nu are contracandidați, dar se vehiculează mai multe nume. Printre ele, cele ale lui Marius Dumitrescu, Stan Bîtlan sau Iulian Zaharia...

Războiul vînătorilor ialomițeni cu președintele «dictator»
Situația explozivă din cadrul Asociației Vînătorilor și Pescarilor Sportivi Ialomița este una de notorietate la nivelul județului. Războiul dintre președintele Tudor Anghel și majoritatea celor 1200 de vînători și pescari din cadrul Asociației datează de prin anii 2006, imediat după alegerea acestuia în funcție. De-a lungul anilor, Tudor Anghel a fost acuzat în numeroase rînduri de furt, sabotarea intereselor legitime ale Asociației și cheltuirea fondurilor pentru interese personale sau de grup, în defavoarea membrilor cotizanți. Acuzațiile au devenit publice în urmă cu doi ani, cînd un grup de vînători au remis publicității o scrisoare deschisă în care precizau nu mai puțin de 12 capete de acuzare. Concret, «Tudor Anghel și-ar fi depășit și încălcat cu regularitate si în mod constant atribuțiile care îi reveneau ca președinte onorific al acestei Asociații, ar primit foloase necuvenite (în bani sau alte obiecte) ca să mijlocească unor etnici români, rromi sau italieni, să acceadă la statutul de membru vînător, ar utilizat în timpul mandatului de președinte mașina Nissan din dotarea AVPS Ialomița în mare parte în interes personal, efectuînd 2 și chiar 3 deplasări nejustificate aproape săptămînal la București și în alte județe, nu ar fi supus aprobării Consiliului sau Adunării Generale a AVPS Ialomița concesionarea cotei de recoltă la anumite specii de vînat pe unele fonduri unor cetățeni italieni, ar fi eliberat autorizații preferențial, ar purta responsabilitatea actelor grave de braconaj care au avut loc pe unele din fondurile AVPS Ialomița»... Aceleași acuzații, reluate în cadrul ședinței de vineri, au fost dublate de cele privind pierderea celor 4 fonduri de vînătoare despre care aminteam mai sus, respectiv Făcăeni, Giurgeni, Gimbășani și Gura Ialomiței.

O afacere de milioane de lei
Singura replică coerentă a lui Tudor Anghel în cadrul întîlnirii de vineri, înainte de a părăsi sala, a fost: «Nu mă puteți demite azi. E nevoie de o ședință extraordinară pentru asta!». În ciuda valului de proteste însă, șansele ca Tudor Anghel să fie înlocuit sînt mici. Sub protecția anonimatului, ulterior ședinței, unul dintre delegații prezenți în sală, ne-a declarat: «Degeaba s-au certat și degeaba se chinuie. Au dinții prea moi pentru curu’ lui Anghel, că ăla e uns cu toate alifiile. Dacă ați fost atent, la întîlnire au fost prezenți doar 62 de delegați din 85. Iar de votat pentru înlocuire au votat doar 38. Asta înseamnă că rezultatul se poate întoarce pe 17 mai. Că doar Tudor n-o să stea degeaba! Și chiar dacă au să-l înlocuiască, bine n-o să fie pentru prostime. Înlocuiesc o clică cu alta, gata să facă mai rău. Că interesele sînt mari de tot, sînt uriașe...». Deși nimeni nu poate aduce probe concrete în acest sens, «interesele» despre care vorbesc toți delegații AVPS Ialomița vizează fondurile de vînătoare pierdute în ultimii ani. Potrivit datelor oficiale, AVPS Ialomița a pierdut în ultimii ani din nepăsare, rea-voință sau incompetență 4 fonduri de vînătoare. Cel mai productiv dintre aceste fonduri este cel de la Giurgeni, unic în felul său pentru că se află în apropierea rîului Ialomița. Ca urmare a  presiunilor exercitate de către  vînătorii ialomițeni, la acest moment există o acțiune în instanță pentru recuperarea acestui fond. Următorul termen al procesului va avea loc pe 8 mai... Un alt caz notoriu îl reprezintă însă pierderea fondului de vînătoare Făcăeni. Potrivit acuzațiilor care i se aduc, Tudor Anghel a refuzat plata redevenței anuale către Universitatea Iași, proprietara terenului, susținînd în schimb preluarea acestui fond de vînătoare de către un cetățean italian. În acest context, Universitatea pentru Agronomie Iași și Ministerul Mediului au anulat contractul cu AVPS Ialomița, iar Universitatea a solicitat oferte de la terți cărora să le cedeze dreptul de concesiune a fondului respectiv. «Imaginați-vă o șpagă de numai 20 mii de euro la fiecare fond pierdut... Or 10 partide de vînătoare nefiscalizate... Or facturi false pentru furajele de 900 milioane pe care susține că le-a achiziționat în 2012... Or orice altceva, pentru că totul e posibil și totul a fost făcut...» ne-a mai declarat sursa. Precizăm că, potrivit bilanțului contabil al Asociației, nivelul încasărilor la sfîrșitul anului trecut a fost de 1,3 milioane de lei, iar profitul net de numai 5 mii de lei!

26 Aprilie 2013, 14:34 (13313 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


vinatorul:
(14 Mai 2013, 18:18)
           toti    baieti   astea   care   au   ridicat   mina    pt.  revocare   nu   o   fac  pt.  binele   vinatorului   romin   o   fac   pt.  ca   tudor   le   sta   in   git   si   nu   pot   sa-si   inparta   baltile    si   fondurile    de  vinatoare    dupa    poftele   si  bunul    lor   plac.  ,totii   sint   niste   escrocii   ordinarii  care   vor   sa   distruga  asociata   de  vinatoare   inpartind-o   intre   ei.,si   vinatoriii ,  DUMNEZEU    CU  MILA,,      .........ASTA-I    ADEVARUL    DOMNILOR   SI   TOTI   VINATORII   DE   BUNA   CREDINTA   IL   STIU.
lulu :
(4 Mai 2013, 15:53)
Sorine mai scuteste-ne .
dutu:
(4 Mai 2013, 12:19)
Bravo Adi Neagu. Steagu sus.
Adriana:
(1 Mai 2013, 08:50)
E culivat și "mistrețu"! Ce naiba, știe și englezește...Ce mai, are șoric subțire! E împăciuitor... Sorine, mamă, fii mai moale! Măcar săptămâna asta! Uite, scrie și corect...Hai pa, și s-aveți apă bună!
mistretu:
(1 Mai 2013, 05:40)
@sorin. Vad ca nu ne intelegem deloc. Ca un mistret incult ce sint, normal ca nu va pot pricepe subtilitatile.Interventiile pe alte siteuri tocmai ca ti le-am citit (credeam ca ai sesizat asta) si nu m-au impresionat decit intr-o anumita masura.Ma gindeam ca pentru un asa mare iubitor de animale fara ghilimele orice prilej e bun pentru a-si reafirma iubirea. Mai ales pentru unul asa de bun la vorbe ca tine. Stii tu:"Speak for the animals" ca nu prea are cine. Daca imi raspunzi totusi,te rog frumos zi ceva mai folositor (pentru animale desigur) ca pe mine m-ai omorit deja cu criticile.Nu stiu cu ce te incalzeste.Mai lasa de la tine,zau.
Adriana:
(30 Aprilie 2013, 13:26)
Sorine, punct ochit,punct lovit! Nu cred că "mistrețu" va putea sesiza subtilitățile! Ai "condei", amice! Hai, să ai apă bună!( e noul salut, între slobozeni).
SORIN:
(30 Aprilie 2013, 10:18)
@ mistretu. Așa cum numele tău de "scenă" l-ai scris incorect, adică nici articulat (mistrețul), nici nearticulat (mistreț), ci ca orice analfabet, "mistretu", tot așa dai dovadă de incorectitudine în ceea ce mă privește. Dacă ai fi citit intervențiile mele pe alte saituri care au abordat problema animalelor fără stăpân, n-ai mai fi fost așa tare-n colții tăi de așa-zis mistreț. Și cum în articolul pe care-l comentăm nu s-a ridicat decât  problema  unor animale din conducrea A.V.P.S. IL, mi-am exprimat punctele de vedere.
mistretu:
(30 Aprilie 2013, 07:04)
Ca de obicei @sorin mare iubitor de animale vineaza mai ales greselile de exprimare. Deformatie profesionala probabil. Asteptam sa fi zis si ceva in favoarea animalelor chit ca era doar dat din gura.
SORIN:
(29 Aprilie 2013, 11:08)
Președintele Tudor face pe orbu', ca să nu vadă Bâtlanu' din spatele său. Care-o fi fost mai al dracu' milițian dintre cei doi vânători de șpăgi?! Alegeți-l președinte pe Adrian Năstase, ce mai stați, nu vedeți că nu mai are nici ouă, nici cine să i le numere?!
iepurasul:
(29 Aprilie 2013, 10:41)
Sunteti rai,caci poza ne arata chipul gingas al unui vanator modest,sarac si cinstit..
SORIN:
(29 Aprilie 2013, 08:43)
Milițieni sau ne, priviți oameni buni ce agramați postează. Cum puteți, măi "fraților", să fiți atât de analfabeți și cu tupeu?! Chiar că numai milițienii pot arăta atâta știință de carte. Mai bine împușcați-vă între voi!
Vânătorii:
(28 Aprilie 2013, 21:03)
Se vede ca a-ți uitat cu toți ce a făcut militianulul pentru asociații cum era acum șase ani si cum este acum Adriane ce faci ma ?,se vede ca te împinge ciuperca de la spate nu poate sa își ia șpagăa din cauza militianulul ,dacă ceva este putred la asociiatie mai bine privit i către trandafir acolo sunt jocurile de culise si intrebatil de 2005 când ia trecut glontul pe la ureche cine la scăpat ,dacă nu va spune ,atunci intrebatil pe ghiorghisor de la prefectura ca el va spune sigur,așa ca acolo este putregaiul nu la militian iar când terenul se mișca trandafir sare in barca care plătește .asa ca băieți lăsați militianulul putregaiul este sub el . So pa ei Adriane ,dar vezi pe cine.
hahaha:
(28 Aprilie 2013, 18:35)
.....mincinosii.....
andrei:
(28 Aprilie 2013, 12:21)
sa inlocuim MILITIANUL cu un securist posetuta sau un cdt de militieni bolnav cu inima sau poate un falit care sa-si revina
mistretu:
(28 Aprilie 2013, 06:50)
Comentariile vinatoare=crima nu sint pe placul ziarului ? Sinteti si voi niste afurisiti de vinatori ?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 14 Iul 2020
272 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 544 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 14 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 544, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 13:05
(80 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Și în cursul zilei de duminică, 12 iulie a.c., au continuat activitățile de monitorizare și control privind respectarea măsurilor impuse în perioada Stării de Alertă, legate de prevenirea și limitarea răspândirii ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:55
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni la Regimul Rutier

Sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii rutieri din Jilavele au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Întrucât șoferul nu avea asupra sa documentele ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:50
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 13 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 537, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 13:05
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 12 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 522, cu un caz mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 13:05
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(187 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(367 vizualizări - 2 comentarii)


8

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


9

USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(162 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


12

Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(217 vizualizări - 0 comentarii)


13

Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(383 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(328 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(181 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(147 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(226 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(260 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Iubitor de taximetristi în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare un simplu medic în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare incapabil în Municipalitatea plătește 300 mii de lei pentru închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă PARUSAN în Paros a demisionat din PRO România Putin (cu ţ) în Administrația Mocioniu la final de mandat tratat cu tratament în Moraru-omul și opera (VIII) Unu în Moraru-omul și opera (VIII) Huuuoooo! în Administrația Mocioniu la final de mandat Recovery cash în Ialomițenii au contribuit cu 70 milioane de lei pentru sistemul de Sănătate Votant în Administrația Mocioniu la final de mandat gigi friptu în Ialomițenii au contribuit cu 70 milioane de lei pentru sistemul de Sănătate DeSPot în Cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 în cadrul Primăriei Urziceni și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Balaciu Mereu parlamentar în «Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!» fochist de covid în Cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 în cadrul Primăriei Urziceni și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Balaciu In plina pandemie în Cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 în cadrul Primăriei Urziceni și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Balaciu Mary în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» Mary în Paros a demisionat din PRO România Mary în Administrația Mocioniu la final de mandat colocatar cartier katanga în Administrația Mocioniu la final de mandat mi-am luat izoleta noua în Ialomița: Spitalele suport COVID-19 au nevoie de medici
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...