Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Războiul lui Tudor Anghel cu toată lumea

Conflict deschis pentru supremație la Asociația Vînătorilor și Pescarilor Sportivi Ialomița

Războiul lui Tudor Anghel cu toată lumea

Așa cum vă explicam la sfîrșitul lunii trecute, o parte dintre membrii Asociației Vînătorilor și Pescarilor Sportivi Ialomița încearcă prin orice mijloace să elibereze Asociația de sub dictatura impusă de președintele Tudor Anghel. Anonimi și bine motivați, aceștia fac acuzații belicoase, prezintă probe incriminatorii și fac un lobby activ pentru înlocuirea președintelui la Adunarea Extraordinară de vineri, 17 mai 2013, convocată special în acest scop. În replică la acuzațiile colegilor (și la cele ale publicației noastre), Tudor Anghel susține că e nevinovat și declară: «Potrivit statutului, nu pot fi revocat din funcție pînă în 2016!». În ciuda acestei declarații fără echivoc, pe margine se încălzește pentru preluarea funcției Stan Bîtlan, fost inspector șef al IJP Ialomița, condus din umbră de «vînători cu experiență»...
«Dictatorul» e de neclintit Acuzat public de «furt, sabotarea intereselor legitime ale Asociației și cheltuirea fondurilor pentru interese personale sau de grup, în defavoarea membrilor cotizanți», președintele AVPS Ialomița, Tudor Anghel așteaptă în acest moment ședința Adunării Generale Extraordinare a Asociației, pentru a răspunde concret și detaliat acuzațiilor anonime care i se aduc. El a ținut însă să precizeze, în cadrul unui drept la replică pe cale îl publicăm alăturat, că nu se face vinovat de niciunul dintre capetele de acuzare prezentate în cadrul ședinței de la sfîrșitul lunii aprilie. Mai mult decît atît, susține Tudor Anghel, cei 85 de delegați care ar putea fi prezenți la ședința de vineri nu îl pot revoca legal din funcție: «Asociația funcționează conform statului. Și, potrivit acestuia, președintele Asociației nu poate fi schimbat înainte de epuizarea mandatului. Asta înseamnă că nu pot fi revocat înainte de anul 2016, cînd expiră legal mandatul de 5 ani pe care îl am acum!». Articolul pe care se bazează Tudor Anghel este art. 15, lit. D și, potrivit declarațiilor sale, a fost modificat în luna aprilie a anul 2012 de către aceiași contestatari care doresc acum revocarea sa din funcție. «Eu nu am emoții. Pot face ce vor ei. Dar voi ataca revocarea mea în instanță și voi cîștiga. Cu siguranță!» a mai declarat Tudor Anghel.
Bîtlan, președintele de rezervă Deși nimeni nu revendică deschis fotoliul de președinte al Asociației, cele mai multe voci îl indică ca potențial succesor pe Stan Bîtlan, fost comisar șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Deși acesta încă ezită în a accepta funcția, surse apropiate Asociației susțin că grupul de lobby din jurul său pare decis să-l impună cu orice preț. Pentru că numele celor implicați în acest puci au fost deja făcute publice în dreptul la replică al lui Tudor Anghel, nu le vom mai reaminti aici... Vom publica însă declarația lui Mirel Diaconu, «proprietarul» fondului de vînătoare Strachina și, mai nou, al fondului cinegetic Giurgeni. «Sînt nebuni. Nu am nicio legătură cu asta! Nici nu mai plătesc cotizația, am plătit-o doar un an... Am luat fondul Giurgeni prin atribuire directă, am făcut o cerere legală... Dar restul nu e adevărat, nu am niciun amestec! Și nu mă interesează cine va fi sau cine este președinte!» a declarat Mirel Diaconu pentru Independent. Un alt actor implicat în viitoarele decizii ale Asociației se dovedește a fi și directorul general al Asociației Generale a Vînătorilor și Pescarilor Sportivi din România, Neculai Șelaru. Într-o adresă remisă AVPS Ialomița acesta avertizează asupra posibilelor pericole care ar putea apărea în cazul revocării președintelui înainte de expirarea mandatului de 5 ani al acestuia. «Pentru a nu lăsa loc vreunei contestări ulterioare din partea vreunui membru al asociației care se simte nedreptățit și a unei eventuale cereri de dizolvare a AVPS Ialomița din partea acestuia, pe motiv de adoptare de hotărîri contrare legii și Statutului AVPS Ialomița, se impune ca hotărîrea adunării generale să fie corect și convingător motivată. De aceea insist pentru respectarea întocmai a legii și statutului AVPS Ialomița în luarea hotărîrilor adunării generale» precizează Neculai Șelaru.
Acuzații anomine Într-un mail remis redacției înainte de închiderea ediției, un grup anonim de vînători, care semnează cu curaj «același grup de vînători nemulțumiți», reia acuzațiile publice aduse lui Tudor Anghel în ultimii 2 ani. Pentru că majoritatea acestor acuzații au fost deja făcute publice, spicuim din cele 8 pagini ale anonimei doar cîteva pasaje: «După cum ați observat, mai bine de un an de zile, am preferat să fim simpli spectatori la evenimentele ce s-au petrecut la nivelul AVPS Ialomița care, după părerea noastră, au culminat cu realegerea nestatutară si prin încălcarea secretului votului, în funcția de președinte și păstrarea în funcția de director executiv a acelorași persoane. Imobilismul și nepăsarea majorității membrilor vînatori și, în special, a celor delegați la Adunarea Generală a AVPS Ialomița, față de semnalele de alarmă pe care le-am tras, ne-au determinat să ne retragem și să devenim simpli spectatori ai evenimentelor petrecute la nivelul AVPS Ialomița. (...) Apropo, TUDOR ANGHEL știi care este „ultima dumitale mare realizare“... Ești conștient de ea? Credem că nu... Este simplu, domnule... Că ai amenințat în ultima ședință a Adunării Generale a AVPS Ialomița că vei da în judecată delegații care au avut curajul să „vă ceară capul“ și chiar că vei desființa AVPS Ialomița. Păi ce, ai înființat dumneata această Asociație? Credem că, făcînd asemenea afirmații, ai reușit să îl iriți și pe Șelaru Neculai care, din păcate, nu prea te are la inimă fiind prieten mai mult cu domnu’ FĂNICĂ! Nu-i așa?».

Drept la replică
LUPII STRIGĂ LUPUL
Urmare a articolului publicat în ziarul dumneavoastră la data de 24.03.2013 vin cu următoarele precizări:
-niciuna dintre acuzațiile aduse în ziar nu este adevărată
Dacă cineva poate demonstra una dintre acestea, solicit public, nu să fiu revocat din funcție, ci să se ia împotriva mea cele mai drastice măsuri. Întrucît printre contestatarii mei se află și foștii mei subordonați (polițiști) din serviciul AESP (pe principiul «pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești»), îi rog să facă cercetările ce se impun pentru dovedirea vinovăției mele și tragerea la răspundere penală.
În articolul respectiv sînt acuzat că am pierdut la licitație fondurile cinegetice Făcăeni, Gimbășani, Strachina și Gura Ialomiței, lucru care nu este adevărat. Nu eu am condus licitația care a avut loc în data de 27.07.2011, ci domnul director Trandafir Ștefan. Eu am făcut parte din comisia de licitație alături de director, contabilul Asociației și 4 membri ai Consiliului AVPS Ialomița. Nu fug de răspundere, ci precizez faptul că la licitație nu am consimțit pînă la ce nivel să licităm.
Cu privire la fondul cinegetic Făcăeni, informez membrii vînători că nu a fost reziliat contractul pe care Asociația l-a avut pe fondul respectiv, ci a expirat de drept la data de 30.11.2010. Agronomia Iași, care deținea cu titlu de proprietate 80 la sută din suprafața acestui fond, nu a invitat Asociația noastră să încheie un nou contract, ci a indicat ca gestionar al fondului respectiv AVPS Mistrețul, Asociația noastră neputînd interveni în niciun fel pentru preluarea fondului. Niciunul dintre contestatarii mei nu arată că în anul 2011, Asociația noastră a cîștigat două fonduri de vînătoare (30 Cocora și 31 Colelia) care fuseseră gestionate de AVPS Lunca București. Într-adevăr, în anul 2011, Asociația noastră a pierdut două fonduri, dar faptic doar unul, întrucît ca suprafață fondul cinegetic 33 Cocora se întinde cît fondurile cinegetice Strachina și Giurgeni.
Fac precizarea că fondurile sus-menționate s-au solicitat în iulie 2011, iar eu am fost ales președinte în data de 30.09.2011 și nu pot fi acuzat acum pentru ceva făcut în mandatul anterior.
Pe principiul «lupii strigă lupul», doi dintre contestatarii mei nu au făcut nimic pentru ca Asociația să gestioneze mai multe fonduri cinegetice, ci au acționat în detrimentul intereselor Asociației noastre. Cel mai feroce dintre lupi, domnul Neagu Adrian împreună cu o cunoștință comună, au revenit la sediul Asociației și mi-au propus să luăm fondul cinegetic 6 Giurgeni pentru noi. Dacă l-am refuzat a devenit unul dintre cei mai vehemenți contestatari. În Adunarea Generală Ordinală din 19.04.2013 eu am cerut ca pînă la 17 mai 2013, cînd urmează a avea loc Adunarea Generală Extraordinară, domnul Neagu Adrian, care nu recunoaște cele afirmate de mine, să meargă la detectorul de minciuni, lucru pe care l-a refuzat. În apărarea sa a sărit domnul Răducanu Marin (alt contestatar al meu) care a motivat că detectorul de minciuni nu este mijloc de probă, iar eu i-am replicat că arată cine minte. Un alt lup este domnul Marius Dumitrescu care a intervenit pe lîngă mine și director pentru a lăsa fondul cinegetic Strachina AVPS Bendis București, motivînd că domnul Diaconu Mirel, este administratorul acestuia și proprietarul Bălții Strachina. Acesta ne-a arătat că, în cazul preluării fondului respectiv, va lăsa gîștele sălbatice să înnopteze pe lacul respectiv, iar cele 5-6 fonduri limitrofe acestuia vor avea la mîncare gîștele respective pentru ca vînătorii noștri să le poată împușca. Ulterior preluării acestui fond de AVPS Bendis, domnul Dumitrescu Marius l-a angajat la acesta pe gospodarul grupei Bucu (Dumitrescu Doru) fiind un conflict real de interese și pe inginerul Radu Buta Nicolae care lucra cu o jumătate de normă la societatea noastră. Aceștia sînt apărătorii drepturilor membrilor vînători și Asociației ale căror interese pretind că le apără. În afară de «lupii» amintiți mai sus, în îndepărtarea mea din funcție are interes și domnul Turcu Valerică pentru că nu sînt de acord ca acesta să preia canalul de desecare Săltava pe care Asociația noastră are autorizație de pescuit recreativ-sportiv. Pentru acest lucru, domnul Bîtlan Stan, nașul copiilor lui Turcu Valerică, mă roagă în Adunarea Generală sa-mi dau demisia, neexpunînd delegaților la adunare adevăratul său interes în debarcarea mea.
Președintele AVPS Ialomița, Tudor Anghel

Vînătorul Valerică Turcu reacționează
«AVPS Ialomița este dominată de interesele mărunte ale actualului președinte Tudor Anghel!»
Drept reacție a celor declarate de actualul președinte al AVPS Ialomița, Tudor Anghel, vînătorul Valerică Turcu a ținut să facă cîteva declarații care să lămurească situațiile tensionate din cadrul Asociației. «Este corect să se spună că sînt împotriva actualului președinte al AVPS Ialomița. Și el o știe căci i-am spus-o privindu-l în ochi!» și-a început declarația Valerică Turcu. «Nu este corect ceea ce se întîmplă la AVPS Ialomița! Dedesubturile acestei situații tensionate sînt dominate de interese. AVPS Ialomița este dominată de interesele mărunte ale actualului președinte Tudor Anghel... Sînt exemple concrete, reproșate de mine în ultimul timp președintelui Tudor Anghel, care aruncă activitatea AVPS Ialomița într-un con de umbră. Asociația nu mai reprezintă interesele vînătorilor și pescarilor din Ialomița, ci strict pe cele ale unor grupuri coordonate de actualul președinte al AVPS Ialomița... La asta se rezumă acest scandal!» a continuat Valerică Turcu.
Asupra acestor exemple am încercat să revenim în discuția purtată cu Valerică Turcu, rugîndu-l să ne precizeze punctual aspecte ce, dacă sînt reale, ar îndrepta situația tensionată de la AVPS Ialomița către dosare mai mult sau mai puțin penale. «Asociația noastră a pierdut fondul Giurgeni prin activitatea delăsătoare a actualului președinte! Nu este normal ca AVPS Ialomița să nu fi solicitat încredințarea directă a fondului de vînătoare menționat de la Consiliul Județean... Da, recunosc, am încercat să îndrept situația creată de inactivitatea președintelui Tudor Anghel, și m-am prezentat personal la Consiliul Județean Ialomița, obținînd retragerea propunerii de încredințare directă a fondului Giurgeni către Asociația Bendis... Pe mine nu mă interesează cine este acel Mirel, ci cum a luat fondul Giurgeni! Acesta trebuia să revină Asociației Vînătorilor și Pescarilor Ialomița! Fondul Giurgeni era cel mai mai important fond al AVPS Ialomița pentru vînătoarea de pasaj (n. red.: rață, gîscă)...» a adăugat Turcu. «Consider că la ultimele licitații pentru fondurile de vînătoare președintele Tudor Anghel nu a reprezentat interesele vînătorilor ialomițeni... Nu a licitat pentru fonduri de interes cinegetic, cum ar fi Strachina-fond cîștigat de Asociația Bendis pentru o sumă de aproximativ de 3000 de euro anual, și a licitat pentru fonduri, precum Cocora și Ciulnița, pentru care AVPS Ialomița plătește peste 20000 euro anual... Eu am luat fondul de la Făcăeni după ce am auzit că președintele Anghel s-a prezentat la rectorul Universității Iași ca jurist al unor italieni care să concesioneze fondul... Adică, el nu mai era reprezentantul nostru, al AVPS Ialomița, interesat de fondul Făcăeni... Ci îi reprezenta pe acei italieni... Aflînd, m-am prezentat la licitație și am luat acel fond de la Făcăeni cu suma de 30000 de euro! AVPS Ialomița nu a făcut niciun demers la Universitatea Iași pentru a reînnoi contractul pentru fondul Făcăeni, președintele Tudor deplasîndu-se totuși la Iași ca jurist al italienilor ce doreau preluarea fondului, în detrimentul vînătorilor ialomițeni... I-am dejucat aceste planuri, oferind Universității o sumă mai mare...» a completat Valerică Turcu.
Referitor la acuzațiile directe ale președintelui AVPS Ialomița, Valerică Turcu a precizat că sînt «simple speculații». «Mi se pare normal ca o asociație care a preluat fondul de vînătoare să gestioneze și luciul de apă existent pe acel fond... Este cazul fondului de vînătoare Făcăeni și a bălții Săltava, unde Asociația Mistrețul, al cărui membru sînt, va permite pescuitul sportiv tuturor celor pasionați fără alte costuri suplimentare pentru membrii asociațiilor de pescari sportivi din România... În ceea ce-l privește pe Stan Bîtlan și eventuala candidatură a acestuia la funcția de președinte al AVPS Ialomița, țin să vă menționez cîteva lucruri. Eu doresc un președinte al AVPS Ialomița tînăr, cu conduită morală ireproșabilă, care să fie responsabil pentru acțiunile Asociației, care să se implice doar în reprezentarea interesele vînătorilor și pescarilor ialomițeni, un om interesat de binele Asociației, care să creeze o Asociație puternică... Și cu asta cred că am spus totul!» a încheiat Valerică Turcu.

16 Mai 2013, 14:01 (5539 vizualizări - 1 comentariu)

Citiți și:
Povestea fără început a fondului de vînătoare Giurgeni
Tudor Anghel, DEMIS din funcția de președinte al AVPS Ialomița
Asociația Vînătorilor și Pescarilor Sportivi vrea președinte nou

Comentariile cititorilor:


canis lupus:
(17 Mai 2013, 09:55)
Tudor Anghel pentru noi este Ceausescu doi! Afaraaaaaaaaa

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 14 Iul 2020
255 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 544 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 14 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 544, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 13:05
(96 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Și în cursul zilei de duminică, 12 iulie a.c., au continuat activitățile de monitorizare și control privind respectarea măsurilor impuse în perioada Stării de Alertă, legate de prevenirea și limitarea răspândirii ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:55
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni la Regimul Rutier

Sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii rutieri din Jilavele au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Întrucât șoferul nu avea asupra sa documentele ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:50
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 13 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 537, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 12 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 522, cu un caz mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 13:05
(97 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(189 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(370 vizualizări - 2 comentarii)


8

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


9

USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(164 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


12

Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(218 vizualizări - 0 comentarii)


13

Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(309 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(384 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(329 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(182 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(148 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(243 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(345 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(261 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
vi rusu` în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu taxime trist în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Viorel în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare vax în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare tratat cu tratament în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Iubitor de taximetristi în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare un simplu medic în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare incapabil în Municipalitatea plătește 300 mii de lei pentru închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă PARUSAN în Paros a demisionat din PRO România Putin (cu ţ) în Administrația Mocioniu la final de mandat tratat cu tratament în Moraru-omul și opera (VIII) Unu în Moraru-omul și opera (VIII) Huuuoooo! în Administrația Mocioniu la final de mandat Recovery cash în Ialomițenii au contribuit cu 70 milioane de lei pentru sistemul de Sănătate Votant în Administrația Mocioniu la final de mandat gigi friptu în Ialomițenii au contribuit cu 70 milioane de lei pentru sistemul de Sănătate DeSPot în Cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 în cadrul Primăriei Urziceni și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Balaciu Mereu parlamentar în «Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!» fochist de covid în Cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 în cadrul Primăriei Urziceni și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Balaciu In plina pandemie în Cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 în cadrul Primăriei Urziceni și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Balaciu
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...