Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

ȘOC: Dumitru Cristudor, reținut pentru 24 de ore

ȘOC: Dumitru Cristudor, reținut pentru 24 de ore

Șeful DNA Slobozia a luat mită de la omul de afaceri Liviu Taifas!

Șoc: Dumitru Cristudor, reținut pentru 24 de ore! La data de 13 iunie 2013, procurorii au dispus reținerea inculpatului CRISTUDOR DUMITRU pe un termen de 24 de ore, urmînd a fi prezentat la Înalta Curte de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Față de învinuita Andronache Monica, procurorii au dispus măsura obligării de a nu părăsi țara pe o perioadă de 30 de zile.

Șeful DNA Slobozia, Dumitru Cristudor ar fi luat mită de la Liviu Taifas, omul de afaceri care a preluat afacerea LaCosta din Slobozia. Legăturile dintre cei doi au mai fost speculate de presă, anchetatorii reținînd în sarcina fostului șef al DNA Slobozia faptul că ar fi primit mită sub formă de materiale de construcții pe firma fiului său.
Vom reveni cu amănunte.

COMUNICAT DNA
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au început urmărirea penală față de următoarele persoane:

CRISTUDOR DUMITRU, procuror șef al Biroului Teritorial Slobozia din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de luare de mită și favorizarea infractorului,
TAIFAS DANIEL VASILE, om de afaceri, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de dare de mită și favorizarea infractorului,
ANDRONACHE MONICA, în sarcina căreia s-au reținut infracțiunile de complicitate la luare de mită, complicitate la dare de mită și favorizarea infractorului.

Din Rezoluția de începere a urmăririi penale întocmită de procurori a rezultat următoarea stare de fapt:

În perioada 11 februarie 2013 pînă în prezent, învinuitul Cristudor Dumitru, în calitatea sa de procuror, împreună cu învinuiții Taifas Daniel Vasile și Andronache Monica, au sprijinit 3 persoane cercetate pentru evaziune fiscală, într-un dosar aflat pe rolul autorităților judiciare germane, astfel încît persoanele respective să distrugă și să ascundă documente și obiecte compromițătoare ce ar fi putut constitui mijloace de probă, zădărnicind astfel urmărirea penală și, implicit, lipsind de finalitate activitățile de percheziție dispuse de autoritățile judiciare germane pe teritoriul României. Sprijinul de care au beneficiat cele 3 persoane cercetate de autoritățile germane pentru evaziune fiscală a constat în înștiințarea cu privire la data efectuării perchezițiilor domiciliare, procurarea unor sume de bani pentru a părăsi teritoriul țării, suportarea costurilor asistenței juridice.
La data de 23 mai și 1 iunie 2013, în schimbul efectuării unor acte contrare îndatoririlor de serviciu și anume neadoptarea unor măsuri de protecție minimale care să asigure conspirativitatea activităților de percheziție ce urmau a fi efectuate de autoritățile judiciare germane în municipiul Slobozia în perioada 03.06.2013-05.06.2013, magistratul Cristudor Dumitru a primit de la Taifas Daniel Vasile, cu ajutorul lui Andronache Monica, materiale de construcție și amenajarea spațiului, în valoare totală de 5354 lei, bunuri utilizate pentru amenajarea unui imobil aparținînd unei societăți comerciale la care asociat este fiul magistratului.


Învinuiților li s-au adus la cunoștință acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de Procedură Penală.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. (BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE)

Ultima Oră:
Potrivit unor surse din cadrul anchetei, Consiliul Superior al Magistraturii a eliberat un aviz pentru reținerea șefului DNA Slobozia, Dumitru Cristudor. Urmează ca anchetatorii să decidă asupra reținerii lui Dumitru Cristudor!

COMUNICAT DE PRESĂ
privind încuviințarea reținerii și arestării preventive
a magistratului CRISTUDOR DUMITRU,
procuror șef al Biroului Teritorial Slobozia din cadrul Direcției Naționale Anticorupție

În ședința din data de 12 iunie 2013, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviințat reținerea și arestarea preventivă a magistratului CRISTUDOR DUMITRU, procuror șef al Biroului Teritorial Slobozia din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.
Hotărârile Secției pentru procurori a CSM au fost luate în baza art. 42 alin 2 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările și completările ulterioare, și art. 95 alin.1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată cu modificările și completările ulterioare.
Solicitările au fost prezentate Secției pentru procurori a Consiliului de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție-Direcția Națională Anticorupție-Secția de Combatere a Corupției, pentru infracțiuni aflate în competența acestuia.
(CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII, BIROUL DE INFORMARE PUBLICĂ ȘI RELAȚII CU MASS MEDIA)

13 Iunie 2013, 11:03 (52885 vizualizări - 65 comentarii)

Citiți și:
Liviu Taifas și Monica Andronache, pedepse cu suspendare
DNA București vrea să extermine corupția din Ialomița!
Fostul șef al DNA Slobozia, Dumitru Cristudor trimis în judecată pentru «luare de mită»
Mandat european de arestare pentru Liviu Taifas, care a dispărut din țară!

Comentariile cititorilor:


Andra:
(26 Iunie 2013, 06:18)
@D'arc, ti se pare ca 4500 Euro pe luna era un salariu mic?Si mai este o vorba:"Pana la Dumnezeu te mananca sfintii!"
D'arc:
(25 Iunie 2013, 21:29)
Interesante comentarii! Oare nu credeti ca sistemul romanesc e vinovat de tot acest circ? Oare daca unul din voi ar fi fost procuror in tara asta, cu asemenea salarii si cu asemenea legi, nu ar fi facut aceleasi greseli?  Nu judecati pe altii pentru ca va judeca Dumnezeu si pe voi, pentru ca pe ei i-a judecat de mult! Fiecare pasare pe limba ei piere si fiecare isi poarta crucea! Hmmm! ,,Verdictul'' il da doar Dumnezeu, fiti siguri de asta! 
Cine e Bebiță?:
(21 Iunie 2013, 13:23)
Domnilor, scuzați, cine e Bebiță? Curiozitate.
ion:
(21 Iunie 2013, 10:19)
Sunt curiuos daca afacerea sa va mai merge atat de bine acun cand Bebita nu mai e sef, o sa iasa afara ca nu il tin aia acolo ca este de-al lor acest caz este de urmarit, dar ce o face dumnealui fara alcool acolo ca nu putea sa stea nici 10ore fara alcool ori de cate ori discutai cu el duhnea, dar asta este, bine ar fi sa ii ia si averea
suparata:
(20 Iunie 2013, 20:10)
primarita penala ELENA Cristea din perieti a fost amendata ieri de I.T.M. VA URMA !
Lucian:
(18 Iunie 2013, 04:19)
E normal ca așteptările legate de bac 2012 să fie mari! Cine ne învață copiii? Profesori pușcăriabili? Se va elucida cazul, cu toate încercările disperate de a-l îngropa. Șpăgarii sunt profesori încă! Prezumția de nevinovăție! E prea mare hora, ca să se poată opri prea ușor....
Pia:
(17 Iunie 2013, 20:13)
Asteptarile legate de bacalaureatul din 2012 sunt prea mari ca justitia sa ignore in continuare acest subiect.O sa se clarifice lucrurile.
Chiru V.:
(17 Iunie 2013, 09:51)
Pentru situația gravă cu mita la bac 2012, nu se face " tamtam" degeaba. Sunt mulți profesori și inspectori implicați. Sunt zeci de familii care au dat mită, deci nu se poate da NUP. Ar fi încă o gafă făcută de justiție. Vom vedea, e foarte grav ce a fost la acel examen! Atunci au fost turnați, dar experiență au de ani de zile....
NUP- nu e cazul!:
(16 Iunie 2013, 12:11)
@un cunoscător Ai dat sau ai luat mită la examene din 2012? Sigur ești unul din ei.
Lipoveanu C.:
(16 Iunie 2013, 10:00)
Unele medii la bacul din 2012 sunt luate pe șpagă. Câte dovezi vă mai trebuie? Ce e atâta timp pierdut? Așteptați ca respectivii să termine și facultatea la fel ca liceul?!
Tribunul:
(16 Iunie 2013, 08:58)
Da nimeni nu pomeneste de prietenul sau de la Parchet, primul carmaci al procurorilor ialomiteni, cel care bea pana cand se ia la harta cu finantatorii sai mai ciocolatii de fel. Sau cand arunca cu pahare in prietenii de-o viata prin carciumile slobozene. Oricum se aude prin targ ca anumiti oameni de afaceri locali au facut deja reclamatii dar la un alt procuror considerat mai ponderat si intelept. Probabil datorita varstei. Cica ar fi produs si ceva documente.
Profesor mai corect:
(16 Iunie 2013, 08:17)
Cine e vinovat în cazul de mare popularitate, ȘPAGĂ LA BACALAUREAT 2012, să plătească! Nu e corect să planeze suspiciuni pe toată șatra profesorală din județ! Cel puțin, nu în șpăgărit! Să rămână doar jigodismul și prostia, adică, Romalinele!
Un cunoscator:
(16 Iunie 2013, 08:06)
Astia cu BAC-ul stati calmi. O sa se dea un NUP frumos si gata. Credeti ca o sa le convina sa anuleze diplomele? Prea mare tamtamul!
Profesorul corect:
(16 Iunie 2013, 07:39)
Astept cu nerabdare sa vad finalitatea in dosarul cu spaga la bac. Sa-i vad pe studenti cum se anuleaza diplomele alea luate pe kaskaval. Huo!
Bacalaureat 2012?!:
(15 Iunie 2013, 19:20)
Profesorii au luat mită la Bacalaureat 2012! Mulți actuali studenți au luat note pe bani! Cine a dat, cine a luat?! De ce au fost închiși 24 de ore? Care este pedeapsa?! Băgați-i și acum, a inceput bac 2013! Au experiență de ani de zile la șpăguit.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 20 Sep 2019
203 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Biciclist acroșat de o mașină între Bucu și Ograda

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe DN2A, între localitățile Bucu și Ograda. În timp ce un bărbat, de 39 de ani, din Țăndărei, conducea ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:10
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Acțiune de prevenire a furturilor de și din autovehicule

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de și din autovehicule pe raza localităților ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:05
(83 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea de apă în Fetești

Pentru remedierea unei avarii survenite joi, 19 septembrie 2019, la nivelul unui branșament de pe strada Garofiței, din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:55
(132 vizualizări - 0 comentarii)


3
Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 18 septembrie 2019, părintele protopop Laurențiu Cioranu, împreună cu părintele Daniel Ferbințeanu de la Parohia Ograda au săvârșit Slujba sfeștaniei, Sfințirea cea mică a apei și au rostit rugăciuni ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:50
(174 vizualizări - 2 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: 21 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, la data de 18.09.2019, pe raza județului Ialomița sunt declarate 21 focare de Pestă Porcină Africană. Acestea au fost ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:30
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din Manasia


Marți, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Manasia, și-ar fi agresat și amenințat fosta soție. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:25
(108 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: Zi pentru combaterea ambroziei

Conducerea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului a propus ziua de sâmbătă, 28 septembrie a.c., o zi a mișcării civice pentru mediu și sănătate cu implicare națională când, într-o singură zi, prin ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:20
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Beat la volan

Marți, 17 septembrie 2019, polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 29 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:15
(110 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Campania «Clean Stations»

Miercuri, 18 septembrie a.c., la nivel național, Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi a desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


9

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Septembrie 2019, 18:20


10

AJOFM Ialomița: 320 locuri de muncă în Europa

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante. Țările vizate sunt Austria, Franța, Germania, Irlanda, Norvegia, Olanda, Polonia și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 17:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 83 mii de lei, 12 permise reținute

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, polițiștii au intervenit la 98 evenimente, cele ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:55
(201 vizualizări - 0 comentarii)


12

Târgul «Pâinea și Vinul» la Muzeul Agriculturii

În perioada 20-22 septembrie 2019, orele 11,00-18,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va desfășura, în cadrul Târgului «Pâinea și Vinul», expoziția și lansarea albumului «Pâinea noastră cea de toate ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:50
(181 vizualizări - 0 comentarii)


«Săptămâna Mobilității Europene», la Slobozia

În perioada 16-22 septembrie a.c., se desfășoară la nivel european Campania «Săptămâna Mobilității Europene». Astfel, Primăria municipiului Slobozia, prin Direcția Educație, Cultură și Tineret, în parteneriat ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:45
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi conducători auto, de 22 și 39 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice fără a avea acest drept. În fapt, polițiștii Secției ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:40
(170 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie vaccinare vulpi

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează locuitorii județului că, începând cu data de 23 septembrie 2019, în funcție de condițiile meteorologice, se va desfășura, la nivel ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:35
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2311 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(236 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(274 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(408 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(512 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(405 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(323 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(486 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(323 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(440 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

Marți, 3 septembrie 2019, polițiștii rutieri au desfășurat sesiuni de instruire a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi către unitățile de învățământ. În cadrul activităților au ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:05
(497 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost la un pas de moarte după ce au fost implicati într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august 2 ...[citește_toată_știrea]

31 August 2019, 11:35
(1356 vizualizări - 11 comentarii)

Taguri: Reviga accident


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 2-6 septembrie a.c., între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 17:20
(702 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Rahat administrativ în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Amarean în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei @ suporter: în Golurile căpitanului Toma Legea 489/2006 în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Ateu! în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Klaus cel mic în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis vasile în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei Ministrul sanatatii în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Marcel în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis Ministrul sănătății în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Bossu' din Gigi Lazar în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis Ministrul sanatatii în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Pt xxx în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe @mircea în PS Vincențiu a blocat investiția la «groapa lui Stoica» Urmașul lui urmașul lui Sava în Primarul din Urziceni vrea serviciu de salubritate propriu xxx în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe mircea în PS Vincențiu a blocat investiția la «groapa lui Stoica» Alin în Golurile căpitanului Toma @Jeni în Seceta pedologică afectează terenurile agricole din Ialomița @Zau asa? în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...