Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Slobozia administrativă vrea apă potabilă cu orice preț

Urban cere majorarea tarifelor la apă cu 25 de procente

Slobozia administrativă vrea apă potabilă cu orice preț

Apă potabilă în rapoarte și declarații

Miercuri, 10 iulie 2013, SC Urban a convocat o ședință AGA în care a solicitat majorarea tarifelor la apă cu 25 la sută. Ședința a fost suspendată din lipsă de cvorum și va fi reluată miercuri, 17 iulie... Oficial, majorarea prețului la apa potabilă este justificată de cheltuielile suplimentare generate de investițiile în stațiile de epurare și tratare a apei. Analizele de laborator confirmă însă faptul că apa furnizată slobozenilor înregistrează valori semnificative la clorul rezidual, pesticide și trihalometani. Valentin Cilibeanu, directorul SC Urban a declarat că «procedurile pentru obținerea autorizației din partea Direcției de Sănătate publică sînt în curs».
Raportul Urban nu poate nega evidența Deși reprogramată din lipsă de cvorum, ședința AGA SC Urban din 10 iulie oferă o serie de informații publice de larg interes. Raportul de analiză prezentat consilierilor locali din Slobozia confirmă faptul că, la acest moment, SC Urban funcționează aproape la parametri estimați și asumați oficial. Astfel, frontul de captare al municipiului Slobozia asigură un debit de circa 1000 de mc pe oră, din cele 20 de foraje funcționale la acest moment. Debitele maxime de consum înregistrate au fost de circa 800-900 de mc pe oră, iar «calitatea apei a înregistrat o îmbunătățire a parametrilor calitativi la intrarea în stația de tratare, respectiv o scădere a concentrației de fier, de la circa 0,19 la circa 0,09, precum și a manganului, la limitele ce se încadrează în reglementările în vigoare, amoniul înregistrînd o scădere de la circa 1,9 mg pe litru, la circa 1,6 mg pe litru, necesitînd tratare». Din păcate, acestea rămîn singurele vești bune din analiza înaintată de SC Urban plenului Adunării Generale a Acționarilor, respectiv consilierilor locali. În ciuda investițiilor masive în înlocuirea rețelei de apă a orașului, SC Urban mai are de înlocuit circa 4 kilometri de rețea de distribuție... Rețeaua de conducte de oțel a orașului, considerată «vinovata oficială» pentru calitatea apei, se întinde pe o lungime de 18 kilometri, iar instalațiile comune de racord individual pe casa scării reprezintă 55,53% din totalul celor 778 de scări de bloc din Slobozia. Altfel spus, cauza oficială pentru proasta calitate a apei este departe de a fi înlăturată, iar consumatorul final nu va beneficia de apă potabilă pînă nu va înlocui racordurile interioare din scările de bloc. Însă veștile proaste nu se opresc aici. În ciuda eforturilor SC Urban de potabilizare a apei «la sursă», analizele de laborator confirmă creșteri semnificative ale manganului, pesticidelor, trihalometanilor și clorului rezidual la probele prelevate în vederea obținerii autorizației sanitare.
Declarații pro și contra În pofida acestei situații nefericite, oficialii SC Urban continuă să susțină că procedurile de obținere a autorizației sanitare de funcționare sînt în curs, iar formalitățile vor fi finalizate în mai puțin de o lună. «Declarația de potabilitate a apei nu putem să o facem fără autorizația sanitară... Mîine (n. red.: 11 iulie 2013) va fi întocmit un referat de evaluare. Luni vom merge și vom depune documentația la Institutul Național de Sănătate Publică. Analizele s-au recoltat de pe 12 puncte de rețea și din trei puncte de la stația de tratare. Analizele sînt efectuate astfel: ce poate analiza Direcția de Sănătate Publică, se analizează aici. Ce nu se poate analiza aici, se analizează la Institutul Național. Ce nu poate nici acesta, se analizează la ECOIND București. Analizele vor acoperi toți parametrii prevăzuți în Legea 458 a apei potabile. În funcție de rezultatele analizelor și de limitele maxime prevăzute de lege se acordă autorizația sanitară. Nu pot să stabilesc eu un orizont de timp. Dar ar trebui ca acest lucru să poată fi anunțat public în mai puțin de o lună de zile. Noi sperăm ca acest lucru să se întîmple!» a declarat, pentru Independent, Valentin Cilibeanu, directorul SC Urban. Mult mai rezervat, Dan Noel, directorul Direcției de Sănătate Publică Ialomița spune că autorizația sanitară depinde exclusiv de calitatea apei. «Nu putem elibera autorizația doar pentru că SC Urban face eforturi în sensul potailizarii apei. Pînă cînd nu se vor încadra în parametri nu putem face nimic în acest sens... Avem nevoie de analize și hîrtii care să confirme că apa este potabilă! Nu ne putem juca cu sănătatea populației...» a declarat acesta.

Boicot sau prostie? Ședința AGA a fost amînată deliberat
Dincolo de date și declarații oficiale, ședința AGA SC Urban din 10 iulie a generat o situație fără precedent. Deși ea ar fi putut fi susținută, conform legii, cu un număr de numai 6 consilieri locali, acest cvorum nu a existat. Singurii care au răspuns prezent la convocarea SC Urban au fost viceprimarul Cezar Zamfir și consilierul PD-L Gigi Manea. În aceste condiții, întrebarea devine legitimă: a fost sau nu un boicot?
Lipsa de cvorum naște scenarii Ședința AGA eșuată din 10 iulie a generat o situație fără precedent. Numai 2 din cei 21 de consilieri locali din cadrul AGA au răspuns prezent la convocarea SC Urban de la orele 16,00,  restul consilierilor, fără excepție, lipsind motivat. «I-am sunat pe toți. Nu au putut. Fiecare a avut un motiv întemeiat. Nu-i nimic, o să vină săptămîna viitoare...» ne-a declarat primarul Alexandru Stoica. Pentru a confirma declarația primarului Sloboziei, am sunat cîțiva dintre consilierii absenți, pentru explicații. Iar motivele invocate pentru a justifica absența au fost dintre cele mai puerile, de la plimbatul cîinelui prin parc pînă la clasicul «Nu am știut!». Însă cel mai interesant dintre acestea rămîne cel al liderului de grup PD-l din cadrul Consiliului Local, Mădălin Teculescu, făcut public și în spațiul virtual, pe pagina de Facebook «Vrem apă curată pentru Slobozia». «Cineva a produs, premeditat, o confuzie privind data ședinței AGA Urban! Aceasta trebuia sa aiba loc miercuri, 10 iulie 2013, ora 16,00... Din fericire, nu a fost cvorum și aceasta ședință se va relua în data de miercuri, 17 iulie, la ora 16, la sediul Primariei. Cred ca locuitorii deserviți de Urban vor sa cunoască ordinea de zi, ce se va discuta (...)». Tot Mădălin Teculescu a declarat, în exclusivitate pentru Independent, pe marginea aceluiași subiect: «Nu contează cum au votat ceilalți consilieri din grupul PD-L în mandatul trecut. În momentul de față sîntem împotriva prețului apei și el trebuie redus. Apa furnizată de SC Urban trebuie plătită ca apă menajeră. Cu alte cuvinte, propun un moratoriu pe o perioada de 2 ani, cît consider că Slobozia va avea apă nepotabilă, moratoriu prin care slobozenii să plătească apa la preț de menajeră. Dar Urban, sau cine va veni în locul lor, pentru că anul viitor expiră licența Urban, să continue demersurile pentru potabilizarea apei...».
Șarpele de la sînul SC Urban O poziție la fel de interesantă poate fi considerată cea viceprimarului Cezar Zamfir, care în data de 10 iulie, cu cîteva ore înaintea ședinței, a postat pe facebook o fotografie cu o cadă pe jumătate plină cu apă murdară. Întrebat care este scopul acestei postări, Cezar Zamfir a declarat: «Adevărul nu poate fi ascuns sau negat». A doua zi însă, același viceprimar Cezar Zamfir și-a nuanțat poziția precizînd pe pagina sa de Facebook: «Vești noi. Am discutat cu ingineri care se pricep la rețele de apa și cunosc situația din Slobozia și mi-au dat și o explicație pe care o consider întemeiată-turbiditatea (culoarea roșiatică-maronie) este produsă de oprirea-pornirea circuitului de apă în urma lucrărilor de înlocuire a conductelor sau remedierea defecțiunilor. Cu alte cuvinte, cît timp vom avea intervenții dese la rețea, apa va antrena toate depunerile din conducte și va curge la robinet cu o culoare nefirească». O altă poziție interesantă în context este cea a consilierului PER Radu Paros, fost viceprimar și unul dintre cei mai vehemenți oponenți ai investițiilor în noua sursă de apă a orașului. «Nu am venit la ședința AGA pentru că nu vreau să am nicio legătură cu deciziile care se iau acolo. Dacă e ordin de la PSD să declare apa potabilă, să o facă fără mine și fără ajutorul meu. Nu mă mai interesează nimic. Eu mi-am spus punctul de vedere timp de 4 ani fără nici un rezultat. Refuz să fiu implicat într-n scandal cu care nu am nimic de-a face!» a declarat acesta. Așa cum am precizat, următoarea ședință a AGA SC Urban va avea loc miercuri, 17 iulie. Iar pe ordinea de zi a acesteia se va afla, de asemenea, și propunerea de majorarea prețului apei cu 24%...

Prețul apei la Slobozia crește cu 25%
Anunțată oficial încă de acum 3 luni, majorarea prețului apei furnizate la robinete slobozenilor devine, începînd cu ședința din 17 iulie, o certitudine. Conform datelor furnizate de către SC Urban, creșterea de preț va fi de 25 la sută, respectiv de la 4,57 lei la 5,94 lei pentru metrul cub de apă furnizată și epurată.
Creșterea de preț e poleită Anunțată pentru 1 mai, majorarea cu aproximativ 25% a prețului apei furnizate slobozenilor devine o certitudine. Astfel, printr-o decizie care urmează să fie aprobată miercuri, 17 iulie, prețul apei pentru Slobozia, Cosîmbești, Mărculești și Scînteia va fi majorat de la 4,57 lei la 5,94 lei. Prețul conține TVA și include, pe lîngă apa livrată, și serviciile de canalizare și epurare. Majorarea de preț este justificată de aceleași probleme vechi de peste 5 ani. Astfel, la 31 mai 2013, societatea are datorii de 17,86 milioane de lei, dintre care 16,49 de milioane reprezintă datoriile către furnizori. Potrivit informațiilor oficiale, prețul la apă din acest moment (4,57 lei) nu a mai fost majorat din 2010 «și se bazează pe o estimare a cheltuielilor din anul 2009». În aceste condiții, a apreciat în repetate rînduri directorul Valentin Cilibeanu, creșterea a tarifelor cu circa 25% reprezintă o necesitate pentru ca societatea să poată supraviețui din punct de vedere financiar. În acest preț vor fi incluse și cheltuielile de dezvoltare ale societății, de 5 procente, respectiv «0,10 lei pe mc pentru apa potabilă, 0,08 lei pe mc pentru canalizare și 0,04 lei pe mc pentru epurare, fondurile rezultate din aceste sume urmînd a fi utilizate cu avizul autorităților administrației publice (...) exclusiv pentru scopul în care au fost create».
SC Urban supraviețuiește acumulînd datorii În ciuda eforturilor de eficientizare a activității societății, SC Urban continuă să se situeze la marginea prăpastiei economice, riscînd în orice moment un blocaj financiar. Cu conturile blocate, SC Urban se află la acest moment la mila slobozenilor care sînt obligați să plătească cu cash serviciile de care beneficiază. O altă modalitate de supraviețuire o reprezintă deversările controlate de apă. Deși deține o stație de epurare funcțională, în valoare de peste 7 milioane de euro, SC Urban preferă să deverseze controlat apa în Ialomița, neepurată, și să plătească  penalități către Apele Române. La acest moment, valoarea acestor penalități se ridică la 1 milion de lei. O altă modalitate de supraviețuire a SC Urban, mai nouă, e drept, o reprezintă neplata datoriilor către bugetul consolidat de stat, datorii care se ridică și ele la 1,3 milioane de lei. De asemenea, se confirmă oficial într-unul dintre rapoartele SC Urban „prin neaplicarea noilor prețuri avizate, în primele 5 luni ale anului 2013 avem diferențe de venituri nerealizate de 1009938 lei». Și exemplele ar putea continua...

24 Iulie 2013, 12:02 (31648 vizualizări - 95 comentarii)

Citiți și:
Urban SA Slobozia va încasa 7,68 lei/mc pentru furnizarea apei
Urban a cerut majorarea prețului la apă cu 1 leu/mc. Consilierii locali au aprobat!
Indemnizații de ședință pentru AGA Urban

Comentariile cititorilor:


pt YO:
(3 August 2013, 15:48)
Amen,brother!
YO :
(3 August 2013, 08:33)
Si cei care va dadeati destepti pe aici ati rezolvat ceva ? sau ati fost tari in gura doar pe site ? cand am spus ca sunteti niste prosti ati sarit ca arsi si uite ca ati demostrat proverbul PROSTUL NU ESTE PROST DESTUL PANA NU ESTE SI FUDUL .
pt Danut:
(31 Iulie 2013, 07:42)
Pai de ce?Ai crezut in aceasta posibilitate?Ne-am jucat si noi nitel p-acilea.
Danut:
(30 Iulie 2013, 19:36)
Si s a fasait protestul....nu i sustinut de Teculescu....pdlistul ex prefect ....dovedeste ca i abject:))Hai la,la ,la....miscarea populara ....cauta demult toti prostii din tara....rugati l pe Marinica...sa i dea afara din pdl,ca nu sustin bidonadiada.....ia muiti l c o intrebare si pe mos teaca de la AZ....ca are fata n pdl...p aia cu cinga gura....si decolteu bogat...de l lasa pe Sandu paralizat:))
sacagiul:
(29 Iulie 2013, 20:21)
Oare asta sa fie cauza pentru care un oras intreg este bataie de joc???DNA, opreste chinul! http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/teapa-h20-cum-se-imbogatesc-comerciantii-de-apa-plata-99769
miki:
(29 Iulie 2013, 16:12)
@YO,cool down man!Nimeni nu te intelege!Eu da.Te asteptam pe intii la locul stabilit.Peace!
adina:
(29 Iulie 2013, 16:06)
Auziti ce zice Cilibeanu:ca analizele arata de fapt ca apa este potabila.Asteapta confirmarea de la Bucuresti si de la DSP.S-ar putea sa o si aiba!Acuma chiar ca ne iau de fraieri!
marius:
(29 Iulie 2013, 16:00)
Gigele,nu se infiltreaza nimeni pen'ca n-o sa aiba in ce sa se infiltreze.Un articol cu morti e vizualizat de 7000 de ori,un articol care priveste bunastarea unui oras intreg de 1600 de ori.Ii doare mina sa scrie un mesaj de incurajare gen "Succes,va tin pumnii!"sau "Bafta,o sa trec sa va vad!" daramite sa participe.Romanul daca are mincarica,bauturica,i-o trage nevestei o data pe luna si amantei de doua ori e multumit.Propun in schimb altceva.Un pariu.Citi dintre voi cred ca or sa participe 10 persoane (inclusiv ziaristii)?Cistigatorul are de la mine o bere (si o noapte cu nevasta-mea).Nu stiti ce pierdeti!
Ady :
(29 Iulie 2013, 13:38)
nu il mai bagati in seama pe YO ca nu este sanatos la cap 
Mărin ajută YO:
(29 Iulie 2013, 13:28)
Pariu pe două Borsec la 2l, plată: @yo e o muiere neterminată! Mă înscriu să o ajut...Boală cu leac, la băiatu'! Taxa pe oră: un bidon apă plată, 5 l( nu contează felu').
YO :
(29 Iulie 2013, 12:58)
O mama am ajuns vedeta toti insetati comenteaza la adresa mea si fraierul cu semnul intrebarii proasta e mata ca te-a facut si ALEX de unde sti ca am capul sec ?  Cititul nu se afla printra activitatile mele preferate, dar batjocorirea unor prosti ca tine DA.(apropo jigodie poti sa o faci pe mata sau pe tactu, daca nu iti convine trageti un glont in cap ca faci umbra pamantului degeaba )
SORIN:
(29 Iulie 2013, 11:06)
@ dudu. Cel mai bine ar fi să îndemni "Hai la RĂȘCOALĂ!" Participarea la un miting, unde ne putem exprima anumite nemulțumiri legate de activitatea oficialităților locale sau centrale, sau, mia bine-zis, de inactivitea lor nu înseamnă "răscoală", decât în mintea unuia care "dudu"ie de prostie.
Alex:
(29 Iulie 2013, 08:36)
YO-urii, dănuții & com. vor urla ca să facă ce au in capul sec! Morții cu dănuț, viii vot manifesta pașnic, cu bidonașele în mână! Jigodiile n-au ce căuta! Copiilor jigodiilor, în vacanță, distracție plăcută pe seama comentatorilor! O carte nu sunt in stare să citească!
gigel:
(29 Iulie 2013, 07:54)
Dacă manifestația este pașnică, fără tulburarea liniștii publice, fără blocarea vreunei artere de circulație, nu există riscul vreunei amenzi. Atenție însă, printre manifestanți se vor infiltra unii care vor începe să țipe, să înjure etc. Exprimarea unei nemulțumiri (în grup sau nu) nu încalcă nici o lege, și doar cei care nu doresc să se întâmple manifestația (sau comemorarea a 4 ani de apă nepotabilă) sperie lumea pe aici.
niki:
(29 Iulie 2013, 04:32)
madaline,nu ai confirmat participarea,ca sa stim si noi pe ce ne bazam!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 15 Aug 2020
380 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august a.c., între localitățile Movila și Fetești. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Printre ...[citește_toată_știrea]

15 August 2020, 11:00
(380 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor

Joi, 13 august a.c., polițiștii din Slobozia au organizat o razie de amploare cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale pe raza orașului. Astfel, au fost controlate 333 de autovehicule și legitimate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:30
(162 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Alături de oameni... pentru oameni»

Protopopiatul Urziceni continuă și în acest an programul social, lansat în urmă cu 11 ani, «Alături de oameni... pentru oameni». Astfel, joi, 13 august a.c., preoții din zona Urziceniului au donat bunuri ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:25
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Transporta ilegal peste 2 tone de roșii

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic transportând peste 2 tone de roșii, fără a avea documente de proveniență a mărfii. În valoare de peste 2300 de lei, întreaga cantitate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în zona Cartierului Buliga din Fetești

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Călarași din orașul Fetești, RAJA Constanța a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:15
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(237 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(157 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(124 vizualizări - 0 comentarii)


10

Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(137 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(203 vizualizări - 2 comentarii)


13

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(544 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(636 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mecanic în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Cetatean sincer în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Gica în Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean Relu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 cetatean în Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști cetatean în Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor Cunostinta în Fotografii care NU au făcut istorie Potorist în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Io în Fotografii care NU au făcut istorie vasile în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Viitor ancorat in Trecut în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro M&M's în Fotografii care NU au făcut istorie garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 august 2020 Benoit în Unirea Slobozia a promovat în «B» Gigel în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia lovrin în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...