Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Inspectoratul Școlar Ialomița «a tuns, ras și frezat» 20 de directori

Reîncepe epurarea unităților școlare

Inspectoratul Școlar Ialomița «a tuns, ras și frezat» 20 de directori

După modelul predecesorilor săi, noul șef al învățămîntului ialomițean, profesorul Ileana Condruț, a început epurarea directorilor de școli și grădinițe. Vizate au fost 20 de unități de învățămînt din județ care, de la 1 septembrie 2013, vor avea alți șefi. La Slobozia, primele schimbări s-au petrecut la Școala Generală Numărul 3 și, respectiv, Grădinița Numărul 3. Aceasta din urmă este condusă de 19 ani de Minodora Fotea, cadru didactic cu rezultate excelente și specialist în implementarea managementului educațional...

Fotolii de directori «reîmprospătate»
Oficialii din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița justifică schimbările în urma unei decizii a Ministerului Educației de a nu prelungi contractele pentru funcțiile de conducere care expiră la 31 august, anul acesta. «Este o situație asupra căreia trebuie să ne conformăm. Mai mult decît atît, în opinia mea, este vremea schimbărilor și de aceea trebuie să aducem oameni care să aibă altă viziune și să modernizeze actul educațional...» ne-a declarat Ileana Condruț, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. Deocamdată, oficialii din cadrul învățămîntului județean nu au făcut publică lista noilor nume care vor asigura managementul celor 20 de unități școlare la vîrful cărora se vor petrece schimbările. «Lista o vom face publică abia după data de 1 septembrie, după ce ea va fi analizată de către Ministerul Educației și după ce dînșii își vor da acordul cu privire la propunerile pe care noi le-am făcut!» a adăugat Ileana Condruț.

Schimbări cu scandal
Valul schimbărilor agită însă spiritele în învățămîntul ialomițean. Revoltați de faptul că vor rămîne fără funcții de conducere, unii dintre directorii care urmează să fie epurați susțin că le-au fost înscenate acuzații pentru a putea fi mai ușor demiși. Aflată pe lista neagră a schimbărilor, Minodora Fotea, directorul Grădiniței Numărul 3 din Slobozia ne-a declarat: «Pe mine nu m-a înștiințat nimeni de această schimbare... Am aflat de la o sursă și am mers la noul inspector școlar general. Mi s-a explicat că au fost mai mulți părinți care m-au reclamat, că însăși colegele mele au mers și au avut discuții împotriva mea... Am stat de vorbă și eu cu toată lumea și nimeni nu mi-a reproșat nimic. Nu mi se pare corect ce se întîmplă... Însă, dacă aceasta a fost decizia, ea trebuie respectată. Voi rămîne un simplu cadru didactic după 19 ani în fruntea acestei unități de învățămînt de care mă leagă atîtea amintiri...» ne-a declarat Minodora Fotea. Tot Slobozia a fost și cea care a dat startul schimbărilor din funcții în școlile din județ. S-a petrecut imediat după numirea în funcția de inspector școlar general a Ilenei Condruț. La doar o zi distanță după ce a preluat șefia învățămîntului ialomițean, aceasta a semnat demisia directorului adjunct al Școlii Generale Numărul 3 Slobozia, profesorul de Educație Tehnologică, Floare Marin. Ea a fost înlocuită cu profesorul de Geografie Mariana Hogaș, de la Școala Generală Perieți...

5 Septembrie 2013, 09:36 (20526 vizualizări - 35 comentarii)

Citiți și:
Epurări politice în învățămîntul ialomițean

Comentariile cititorilor:


Azorel:
(12 Septembrie 2013, 03:58)
Noaptea e un sfetnic bun.Cine accepta cu usurinta ca e trash.Daca ziceai mai frumos era mai usor de inghitit.
@bianca:
(11 Septembrie 2013, 17:00)
Da' ca bau bau n-are toate tiglele pe casa ce zici?
Bianca:
(11 Septembrie 2013, 11:53)
@ nau bau e subdezvoltat, deci trash! A murit la facere, de cei dusi, numai de bine. Întrebarea este,  dacă educatoarea generală va rămâne, grădinițele măcar vor avea educatori educați?! Știe dna educatore  despre ,,FONDURILE" ce se adună de la părinții creduli?! Că doar n-o organiza Si EA grup  infractional pe grupe! 
@bau bau:
(11 Septembrie 2013, 04:51)
Nu zic ca n-am gresit,fiecare are motivele lui.Dar am crezut intotdeauna ca toleranta si limbajul civilizat ar putea rezolva mai multe decit dragostea si adevarul.Si am mai crezut ca simtul umorului ii poate salva in buna masura pe oameni.Ai ratat sansa asta.Asa ca te las in continuare sa te joci de unul singur si as putea sa ma bucur de deosebitele succesuri pe care le repurtezi tu pe aici desi adevarul este ca te compatimesc.Nu te obosi sa ma injuri,o sa-ti urmez sfatul.
Dănuţ:
(10 Septembrie 2013, 14:29)
@ Adriana Relativitatea,bat-o vina....io-s cum crede compania de pe aici....redacția nu te cenzurează doar pe tine...dacă ar da liber la măscări eram în top...și poate așa primeam și io o recomandare cum ați primit cu Sorin...aia cu să vă luați o cameră să vă dați ...likeuri acolo minunându-vă ce buni sunteți la p(ost)at.....dacă eram și io cu limba pe fuste, după scame inchipuite....ieșea un menage a trois de povestit nepoților..pe siteuri,binențeles))
Adriana:
(10 Septembrie 2013, 13:24)
Danut, esti ordinar! Pacat de tine ca nu esti prost. Redactia a incercat o cenzurare partiala. Chiar daca ar fi eliminat definitiv acel rand, tot ordinar ai fi ramas. De ce?  Nu esti in stare de altfel de comunicare. Nu meriti urecheat, ci ignorat. Uneori pari om civilizat. Uneori, RAR!
Dănuţ:
(10 Septembrie 2013, 12:43)
@SORIN Io nu mă dau lovit,moșule scorțos.....tu ești nițel "lovit"...la cap,că nu înțelegi care-i rostul forumului de postări...aici nu-i pagina cenaclului Arcadia să ne simțim bine în poezie și narațiune.. la una mică,tărie sau poetă)).Io-ți spun că una e să-ți așterni gânduri pe foaie...și alta-i să freci tastatura că-ți veni repede a scrie spre "a ne râde".....De vrei să te masturbezi gramatical și să te simți bine tu la cap...fă-o frate cu ziaristii(din exemplu) că pe noi ne distrează cum vă muiți voi intelectualii))Și eu am văzut prin niște postări de ale tale vreun dezacord datorat frazei alambicate,dar te am lăsat......am ascultat sfatul tău despre importanța scrierii cu diacritice și mi-am pus băiatul să mă învețe...că și io l-am învățat cum să bea...n-am reușit să-l învăț cum e cu alambicu',abia l-am învățat să-l spele....dar dacă a observat că ce face ta-su e mai bun caJBul...o să învețe sigur și procesul cu tot cu proceduri)))Hai sănătate,domnu intelectual))
@fafane:
(10 Septembrie 2013, 10:48)
Fantastic four.
Cui i-e frcă de bau bau:
(10 Septembrie 2013, 10:32)
Sunt mai mult de o suta de persoane care posteaza pe-aici. Si nu sunt toti imbecili. Ce te roade si pe unde, pe tine @fafa..?! Nu ai incredere, te loveste ceva in egoul personal, nu citi, nu deschide, nu te baga, taica!  Mai sunt si alte ziare, stiri...ma rog, ce te satisface dpdv intelectual! Deci, cu siguranta, eu stiu 18 persoane care scriu cand au ceva de scris...pe diverse teme.
fafane:
(10 Septembrie 2013, 09:16)
domnule, sunt mai mult de 3 persoane care posteaza aici?!
SORIN:
(10 Septembrie 2013, 06:01)
@ Hai, nu te mai da "lovit". Oricum ești inconsecvent în scriitură. Când scrii cu "î", vezi "... dascăli postînd... ", când scrii cu "î", vezi "... simtă dânsa bine" Cu câțiva ani în urmă, citind două articole semnate de același ziarist inginer, am constatat că într-unul scria "izlaz", iar în celălalt, "islaz". Întrebându-l cum crede că e corect, el mi-a răspuns dezinvolt: "Las la latitudinea cititorului să afle cum se scrie corect. Eu sunt inginer, nu filolog!" . "Atunci să nu te superi că lumea nu consideră inginerii intelectuali". "Intelectulal", chiar dacă "începe cu "in", este "pozitiv", adică inginerul poate fi un telectual, după părerea "ziaristului". În rest, 'șto-urile tale sunt destul de hazlii, cu oarecare logică (in) dependentă. Insistă, insistă!
DINULESCU:
(9 Septembrie 2013, 17:42)
Luuuuuuumeeee, luuuuuuuuume! Auziti minune romaneasca: in octombrie se intoarce sefa hotilor. Unde se intoarce? La isj......de ce?!  e nevinovata!   DNA  DO.
jonger:
(9 Septembrie 2013, 15:01)
@mika Ai stat in banca cu Danut sau ai baut apa dupa el. Esti la fel de limpede in exprimare....De aceea esti printre putinii care îl pricep: el e dus sigur, tu, urmezi.......mika, micuta!
Dănuţ:
(9 Septembrie 2013, 14:09)
Le-am făcut un bine la dascăli postînd în zori de zi)) Nu prea și-au mai pus poalele-n cap și văd că-s io în analiză....Băi doctore...și tu mikule,că voi nu știți a bea și scrie mi-e clar....dar învățați și voi să faceți bine măcar una din două.....că pe mâna la un doctor securist nu mă dau....și cu un tembel propagandist nu mă compar....Io zic să vă vedeți bine de ale voastre ...nu-i treaba voastră ce distilează alambicu' meu....și ce fac io după o  zeama de prună!!!Cred c-o știți p'aia cu maidanezu' și drumul lung))
Dănuţ:
(9 Septembrie 2013, 13:52)
@SORIN  Am văzut-o și eu ,Sorine...chiar imediat după ce-am postat; ți-am mai zis că postez direct ce scriu,fără citire și eventuale corecții; țin minte că-mi venea-n cap "păsărică nu vene"))...erată n-am mai dat că știam că te avem pe tine...dar și pentru că am așteptat-o pe Adriana să mă urecheze iar eu s-o curăț de scame ca un elev docil......dar nu fu să se simtă dânsa bine)) Și tu ce ai așteptat așa mult....sau ți-a scăpat la prima citire?)))

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 01 Iun 2020
208 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(97 vizualizări - 0 comentarii)


 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(141 vizualizări - 0 comentarii)


8

Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(103 vizualizări - 0 comentarii)


9

Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(129 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(206 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(152 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(153 vizualizări - 1 comentariu)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(1268 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(1121 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(1329 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(1139 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(603 vizualizări - 3 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(451 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(469 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(421 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Ultimele comentarii
Las Boras în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu geanta cel semetz în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu platitor de taxe în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu guvidu în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Musat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 Costel în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ionescu în Administrația Mocioniu încalcă legea Vicol Vasile în Marian Moraru, povești de luptător Prostie si neputinta în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Nea NAE în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu cicuta în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița oli în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița obiectiv în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Aurel din cartier în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate George.s în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate #astairomania în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Florin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Teo în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta pacientul curios în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...