Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Medicul Ioan Mănăilă, suspectat de moartea unui bebeluș

Caz de malpraxis la Spitalul Județean Slobozia

Medicul Ioan Mănăilă, suspectat de moartea unui bebeluș

Moartea unui bebeluș la cîteva ore după naștere atrage noi suspiciuni de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Acuzațiile privind decesul copilului planează asupra medicului Ioan Mănăilă, obstetricianul care a asistat-o la naștere pe mama nou-născutului. Surse din cadrul unității medicale susțin faptul că doctorul ar fi efectuat eronat o procedură care i-ar fi pus în pericol viața micuțului... O anchetă internă a fost deschisă în acest caz, iar dacă medicul va fi găsit vinovat el va fi tras la răspundere.

Drama unei mame de înger
Moartea bebelușului născut în Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia a pus pe jar cadrele medicale ale unității. Pe Secția Obstetrică-Ginecologie persoanele străine intră doar cu aprobare specială primită din partea șefilor de secție. «Trebuie să discutăm și noi cu șeful nostru de secție să vedem dacă aveți voie să intrați aici. Altfel... așteptați vă rog frumos după ușă!» ne-a spus, iritată, o asistentă. Într-unul dintre saloane, mama copilului care a supraviețuit doar cîteva ore după ce a fost adus pe lume privește traumatizată în gol. Sub protecția anonimatului, femeia își face curaj să povestească drama prin care trece. Îi este greu să înțeleagă de ce o naștere confirmată că va fi fără probleme s-a transformat într-o tragedie. «Am vorbit cu medicul și i-am spus că vreau să nasc normal. În ziua în care a venit vremea să nasc am decis să fac totuși cezariană, dar doctorul mi-a zis că pot să nasc și pe cale naturală că nu vor fi probleme. După ce am născut am cerut să-mi văd copilul și mi s-a zis că nu se poate. Am aflat că este la București și că este mort...» spune femeia, cu glas stins. Echipa medicală care a asistat-o pe mamă la naștere a fost condusă de medicul obstetrician Ioan Mănăilă. Tot el este cel care i-a dat asigurări mamei că atît ea cît și copilul vor fi feriți de orice pericol, dacă-i urmează cu sfințenie indicațiile. «Părea un medic foarte de treabă... Totuși, sînt multe lucruri care ar trebui lămurite. Inițial, mi-a zis că bebelușul are 3,7 kile, iar la naștere am aflat că avea 4,9 kile. Ce i-a făcut copilului meu în acea sală de acum nu mai trăiește?» se întreabă, îndurerată, femeia.

Cum să omori un bebeluș
La cîteva ore după ce a fost adus pe lume, micuțul a fost transferat la o unitate medicală din București. După ce a ajuns la spitalul din Capitală, medicii bucureșteni i-au declarat decesul. Potrivit mamei, hîrtiile completate la București ar indica drept cauză a morții un stop cardio-respirator. «A fost soțul meu să ia toate actele și, la prima vedere, i-au spus că e vorba despre un stop cardio-respirator. Așteptăm rezultatul necropsiei să vedem ce s-a întîmplat de fapt...» adaugă mama. Ipoteza stabilită la spitalul din Capitală nu se regăsește însă la cel de la Slobozia. Mai multe surse din cadrul unității medicale afirmă faptul că medicul Ioan Mănăilă a executat o procedură medicală din cauza căreia ar fi survenit decesul copilului. Respectiva procedură i-ar fi provocat micuțului răni profunde în zona capului... «Într-adevăr, a fost o naștere complicată. Am fost nevoiți să folosim un aparat cam în genul unei ventuze cu ajutorul căruia i-am scos capul copilului, dar nu i-am provocat nicio leziune... A fost greu și pentru noi, deoarece copilul s-a blocat în pelvis. E ceea ce numim noi traumatism obstetrical... Mama suferă de obezitate morbidă. Am discutat cu ea și i-am explicat că trebuie să aibă o anumită dietă. Dar în loc de 20 de kilograme, cît era normal să ia în timpul sarcinii, ea a luat 40 de kilograme, ceea ce e enorm. Ce-aș putea să vă explic eu vouă acum? A fost, dacă vreți, o întîmplare ce ține de soartă...» afirmă medicul Ioan Mănăilă.

Anchetă internă la Spitalul Județean Slobozia
Aceeași pacientă susține faptul că, în timpul travaliului, i-a cerut cu insistență medicului să-i aducă pe lume copilul prin cezariană. Doctorul Mănăilă i-ar fi promis că efectuează operația în schimbul sumei de 1500 de lei. Femeia ar fi reușit să facă rost de bani, însă medicul a refuzat să-i primească și să efectueze intervenția chirurgicală salvatoare... «Făcusem rost de bani și am încercat să-i dau. Aș fi făcut orice, doar să mă simt în siguranță.  Eu nu înțeleg de ce n-a mai vrut să facem operația de cezariană...» declară mama îndurerată. Cu privire la aceste acuzații, medicul Ioan Mănăilă afirmă faptul că «mi-a zis de la început că nu vrea cezariană. N-am mai discutat despre acest aspect în timp ce-o pregăteam pentru sala de nașteri. Oricum unei cezariene n-ar fi rezistat pentru că avea și probleme cu tensiunea...». Responsabilii de moartea acestui bebeluși vor fi descoperiți ca urmare a unei anchete interne pe care conducerea Spitalului Județean de Urgență Slobozia intenționează s-o desfășoare pe Secția Obstetrică-Ginecologie a unității medicale. «Categoric nu vom lăsa situația așa! Cine se face vinovat de acest deces va fi tras la răspundere! Vom discuta cu medicul, cu asistentele, cu infirmierele, cu moașele, cu toți cei care au fost în acele momente în secție. Dacă e eroare medicală clar vor fi și sancțiuni!» a declarat medicul Vasile Olaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Malpraxis, «maladie» greu de diagnosticat În cazul în care anchetele interne de la Spitalul Slobozia vor demonstra că vina pentru moartea bebelușului o poartă echipa medicală care a asistat la naștere, cadrele medicale ar putea fi acuzate de malpraxis. Cazul ajunge pe masa Colegiului Medicilor, instituție care va propune și sancțiunile. Cu toate acestea, forul superior care veghează asupra calității actului medical refuză să creadă că medicii comit erori. Dar această poziție nu miră pe nimeni, avînd în vedere faptul că la Colegiul Medicilor Ialomița există cîteva cazuri mai vechi de malpraxis nerezolvate pînă în prezent. Spre exemplificare, unul dintre aceste cazuri «uitate» este cel al medicului Octavian Alexandrescu, de la Spitalul Urziceni. Doctorul a fost acuzat de un pacient pe care l-a operat de apendicită că i-a uitat în abdomen un pansament. Întîmplarea datează din luna septembrie 2012, iar pînă în prezent Colegiul Medicilor Ialomița n-a reușit să demonstreze vinovăția doctorului Alexandrescu...

12 Septembrie 2013, 07:27 (47041 vizualizări - 83 comentarii)

Citiți și:
Cazul medicului Ioan Mănăilă, în atenția Serviciului Anticorupție Ialomița

Comentariile cititorilor:


mihaela:
(18 Iulie 2014, 11:05)
Dr.Manaila,e un doctor iresponsabil,nu isi da interesul pentru pacient...asteapta bani foarte multi,practic te lasa sa mori cu zile...de ce mai este lasat sa profeseze un astfel de dr....mama mea a fost internata de doua ori in doua saptamani cu hemoragie,din cauza unui fibron,tinuta internata cateva zile,fără să i se faca prea multe analize,care normal se fac zilnic...de vorbă,nu vroia sa stea cu noi...venea la pacient stătea în usa,zicând mereu ca e grav dar nefăcând nimic,nici macar analize uzuale,mama mea plângânduse de ameteli si dureri de cap,din cauza sângelui pierdut...pana la irma ám renuntat si am cerut externarea,sa ne ducem la București...nu se poate vorbi cu un astfel de doctor...te trateaza cu indiferența,suntem bătaia lui de joc...nu se poate asa ceva,chiar nu se poate lua nici o masura?unde trebuie sa ajungem?
LUPU MIHAELA:
(16 Noiembrie 2013, 12:11)
SI EU SANT OPERATA DE CEZARIANA DE DOCTORUL MANAILA DE 8 LUNI DE ZILE SI NU MA OPERAT BINE MIA LASAT 2 FIRE NESCOASE SI AMI PUROIEAZA  NU MA SIMT DELOC BINE CRED K AM SA MERG SA FAC SI EU O PLANGERE SANT ALATURI DE VOI SANT ALATURI DE VOI LASATIMI MESAJE PE FB LUPU CRISTIAN
Nineta:
(2 Octombrie 2013, 10:33)
Întrebare: De ce nouă pacienților ni se par medicii slab pregătiți? De la dentist, medic ortoped, ginecolog și ce-or mai fi... ni se par sau așa sunt?
oarecare:
(30 Septembrie 2013, 08:24)
Pentru pisicuta : Urmaresc cu mare interes acest caz. Chiar tu recunosti ca o cunosti din timpul liceului, si atunci tot o femeie robusta era, deci acuzatiile dr. FAIMOS Manaila cum ca s-ar fi ingrasat 40 de kilograme in timpul sarcinii sunt neadevarate. Si legat de aspectul fizic cei care o cunosc stiu ca in afara celor 8 ore de munca prestate la serviciu, mamica respectiva mai presteaza si munca fizica in gospodaria in care isi are domiciliul. Cine locuieste in mediul rural stie foarte bine ce inseamna "viata la tara". Asistentei gineco ii recomand sa studieze in decursul a 5 ani retroactiv cate femei cu o greutate mult mai mare decat a respectivei mamici au nascut in sectia de ginecologie-maternitate, insa probabil au avut norocul sa fie asistate de catre doctori ginecologi cu frica de Dumnezeu.  Apropo de problemele cu tensiunea pe care le-ar fi avut mamica respectiva: cum poate o asistenta si chiar un doctor ginecolog sa contrazica rezultatele consultatiilor unui doctor cardiolog, care afirma ca nu are probleme cu tensiunea si nu necesita tratament. Oameni buni mai ganditi inainte de a comenta. O alta tema de gandire :   AVETI IDEE CA DE LA INCEPUTUL ANULUI SI PANA IN PREZENT, PRIN SUFERINTELE ACESTEI MAME, AU MAI TRECUT ALTE DOUA MAMICI CARE AU AVUT NESANSA SA NASCA LA MATERNITATEA DIN SPITALUL SLOBOZIA, COPIII ACESTORA TRAIESC DAR AU MARI PROBLEME DE SANATATE PROVOCATE LA NASTERE. Celor din presa scrisa ii rog sa studieze cazurile pentru a afla opinia publica de ceea ce se intampla in spitalul judetean de urgenta slobozia.
GEO:
(25 Septembrie 2013, 19:13)
 DE CE NU MI-ATI APROBAT COMENTARIU BULANGIILOR? II TINE-TI APARAREA DOMNULUI MANAILA? SAU CE?
Andra:
(23 Septembrie 2013, 05:05)
@pisicuta, gramatica ta este jalnica...sa inteleg ca tu ai luat bacalaureatul????
pisicuta:
(21 Septembrie 2013, 15:14)
ANDRA, LA SCOALA DE ASISTENTI, CUM SPUI TU, SEDUC ACUM CEI CARE NU IAU BACUL, CU ANI IN URMA CHIR SE FACEA SCOALA. ITI SPUN ASTA CA STIU DIN PROPRIA EXPERIENTA. VREAU SA VA MAI SPUN CA O CUNOSC FFF BINE SI EU PE ACEASTA PACIENTA, AM FOST COLEGE DE LICEU SI INRADEVAR GREUTATEA ASTA O AVEA INCA DE ATUNCI. ESTE O PROBLEMA EREDITARA. NU CRED CA S-AR FII REZOLVAT NIMIC NICI MACAR CU CEZARIANA, EA AVEA  PROBLEME CU TENSIUNEA, DECI SI ASA PUTEAU SA APARA COMPLICATII. PAREREA MEA ESTE CA , INAINTE SA ACUZAM PE CINEVA AR FI TREBUIT SA ISI REZOLVE EA UNELE PROBLEME.  IN CEEA CE IL PRIVESTE PE DM. DOCTOR, TOT RESPECTUL PT DANSUL, ASTA O SPUN PT CA SI EU AM FOST PACIENTA DANSULUI SI AM FOST FFFF MULTUMITA SI CHIAR NU MI-A CERUT BANI PT CEZARIANA SI A VENIT CHIAR LA SOLICITAREA MEA.
neutra:
(20 Septembrie 2013, 09:48)
Stimata doamna Oana R, din comentariul facut de dvs., reiese faptul ca lucrati pe acolo, si ca domnul Manaila nu va este simpatic, nu este nimic iesit din camun fiecare avind dreptul sa placa pe cine vrea.....de remarcat la dvs. este faptul ca foarte usor minimalizati profesia unui om, implicit a unui doctor in cazul de fata, mai mult  va permiteti sa-i atribuiti cuvinte care nu au legatura cu cazul, cu siguranta nu sunteti medic mai mult de atit nu sunteti in masura sa evaluati calitatile profesionale ale unui medic....., comentariul  dvs. fiind cu siguranta ceva personal.  Sunt si eu de partea pacientelor,  facind acest comentariu nu inseamna ca sunt in tagma domniilor sale. Cel mai grav este ca a murit un copil ca o mama are de suferit, si nu stim daca o va lua ca o lectie atit. dinsul cit si ceilalti medici, au mai fost cazuri la aceasta sectie dar se pare ca nu au invatat nimic. Cu siguranta cadrele medicale au fost puse in situatia de a alege , intre a salva viata mamei  sau viata copilului, intre doua rele a ramas una, nu este nici pe departe cea mai buna solutie dar asta este...... Partea trista este ca s-a asteptat  sa se intimple o tragedie...de genul asta sa se faca ceva la aceasta sectie...sa speram ca se vor lua masuri cu privirea la schimbarea radicala a comportamentului domniilor lor si mai mult ale doamnelor asistente care se cred ele ca fiind medici  sau poate stim noi ....cum o fi pe acolo.......!
Oana. R.:
(19 Septembrie 2013, 14:15)
Cu tot respectul pentru adevaratii profesionisti in domeniu, Dr. Manaila e departe de ceea ce presupune a fi medic ginecolog. E mai degraba un "accident" ajuns in sistem, care se erijeaza in specialist. Si este atat de infatuat si incompetent, incat incearca sa faca glume la orice pas, sa se dea simpatic.. Glume seci gustate numai de el, desigur.. Ar trebui sa-si puna o scufita pe cap, sa se recunoasca bufonul, pe sectie. Am nascut 2 copii sanatosi, ambii prin cezariana, la Spitalul Slobozia. Tot respectul fata de cadrele medicale care s-au comportat ireprosabil! Aceasta femeie, indiferent de starea fizica, avea dreptul de a fi tratata corespunzator, pentru a fi in siguranta atat ea, dar mai ales copilul. Nimeni nu are dreptul de a o trata ca pe un animal dintr-o ferma, care poate fi data la scazamant, si nu s-ar simti vreo lipsa.. Asta este atitudinea dr. Manaila, care incearca sa se disculpe, acum, ca a intrat direct in vizor cu malpraxis, si posibil si a asistentelor care ii fac jocul (nu cunosc cine intra in culpa, alaturi de el, dar cu siguranta nu e singurul vinovat).
o femeie:
(18 Septembrie 2013, 08:51)
@ asistenta gineco poate fi identificata dupa ora comentariului...cand era in tura..ca si IPul calculatorului din spital de la care lanseaza comentarii.sa ti fie rusine,la ce calitate a actului medical sa ne asteptam daca astfel de oameni au drept de viata si de moarte asupra bebelusilor-nu se indura sa si faca treaba ca are de dat likeuri...astept sa se anunte public ca nu mai au acces la internet in timpul programului!! astfel,s ar face si economie la spital...
ruxana:
(18 Septembrie 2013, 07:54)
si eu am fost pacienta doctorului manaila ptr o incizie .eu cred k nu este de vina ptr ce sa intamplat si nu cred k a cerut banii...k mine sa purtat exemplar si cel mai mult mia placut la doct manaila k este un tip foarte glumet!k siguranta la nevoie tot pe el il contactez sami rezolve problemele legate de meseria dansului.
mirela:
(18 Septembrie 2013, 07:05)
Bv @asistenta gineco ai dreptate la 30ani atatea kg nu se poate numi femeie aia ci animal,eu o cunosc si d aia vb d ea stia k copilul este mare si nu a vrut sa.si taie burta aia d vaca. Iar voi femeilor dc va plangeti atat in privinta medicilor??????????k nu va obliga nimeni sa va duceti la el si sunt multe. femei care nasc k el si nu au nimic copii voi dc nu ati studiat sa fiti medici???
reta:
(18 Septembrie 2013, 04:55)
acestei femei i se inpunea din start cezariana fara sa ceara ea, medicul tr sa ia cele mai bune masuri pt nu a pune sanatatea pacientei si a copilului in pericol. ce mai incolo, nu este adevarat conditioneaza acest act...., pina la urma victima este de vina??????nu sunt profesionisti  si au si tupeul de a minti dupa ce vad ce fac.Domnule Olaru nu credeti ca la aceasta sectie unde ar tr latura umana sa fie mai dezvoltata este invers, ati spus pe post ca sunt multe reclamatii acolo si veti lua masuri, nu considerati ca prin faptul ca incercati sa luati apararea acestor criminali....faceti mai rau ca drept dovada...fata de cele intimplate pina acum situatia este din ce in ce mai grava.......!!!!
anonim:
(17 Septembrie 2013, 19:30)
andreia, dr. despre care vorbim nu ia spaga, O cere !!! ce nu intelegi?
andreia :
(17 Septembrie 2013, 13:30)
nu este adevarat ce se spune nu este un medic care ia spaga ..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 20 Iul 2019
168 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(71 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(94 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(88 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(309 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(202 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(204 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(210 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(406 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(345 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(403 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(333 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(323 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(327 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1022 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(726 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(630 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(716 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(715 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(719 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(652 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(799 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1106 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1065 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...