Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Medicul Ioan Mănăilă, suspectat de moartea unui bebeluș

Caz de malpraxis la Spitalul Județean Slobozia

Medicul Ioan Mănăilă, suspectat de moartea unui bebeluș

Moartea unui bebeluș la cîteva ore după naștere atrage noi suspiciuni de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Acuzațiile privind decesul copilului planează asupra medicului Ioan Mănăilă, obstetricianul care a asistat-o la naștere pe mama nou-născutului. Surse din cadrul unității medicale susțin faptul că doctorul ar fi efectuat eronat o procedură care i-ar fi pus în pericol viața micuțului... O anchetă internă a fost deschisă în acest caz, iar dacă medicul va fi găsit vinovat el va fi tras la răspundere.

Drama unei mame de înger
Moartea bebelușului născut în Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia a pus pe jar cadrele medicale ale unității. Pe Secția Obstetrică-Ginecologie persoanele străine intră doar cu aprobare specială primită din partea șefilor de secție. «Trebuie să discutăm și noi cu șeful nostru de secție să vedem dacă aveți voie să intrați aici. Altfel... așteptați vă rog frumos după ușă!» ne-a spus, iritată, o asistentă. Într-unul dintre saloane, mama copilului care a supraviețuit doar cîteva ore după ce a fost adus pe lume privește traumatizată în gol. Sub protecția anonimatului, femeia își face curaj să povestească drama prin care trece. Îi este greu să înțeleagă de ce o naștere confirmată că va fi fără probleme s-a transformat într-o tragedie. «Am vorbit cu medicul și i-am spus că vreau să nasc normal. În ziua în care a venit vremea să nasc am decis să fac totuși cezariană, dar doctorul mi-a zis că pot să nasc și pe cale naturală că nu vor fi probleme. După ce am născut am cerut să-mi văd copilul și mi s-a zis că nu se poate. Am aflat că este la București și că este mort...» spune femeia, cu glas stins. Echipa medicală care a asistat-o pe mamă la naștere a fost condusă de medicul obstetrician Ioan Mănăilă. Tot el este cel care i-a dat asigurări mamei că atît ea cît și copilul vor fi feriți de orice pericol, dacă-i urmează cu sfințenie indicațiile. «Părea un medic foarte de treabă... Totuși, sînt multe lucruri care ar trebui lămurite. Inițial, mi-a zis că bebelușul are 3,7 kile, iar la naștere am aflat că avea 4,9 kile. Ce i-a făcut copilului meu în acea sală de acum nu mai trăiește?» se întreabă, îndurerată, femeia.

Cum să omori un bebeluș
La cîteva ore după ce a fost adus pe lume, micuțul a fost transferat la o unitate medicală din București. După ce a ajuns la spitalul din Capitală, medicii bucureșteni i-au declarat decesul. Potrivit mamei, hîrtiile completate la București ar indica drept cauză a morții un stop cardio-respirator. «A fost soțul meu să ia toate actele și, la prima vedere, i-au spus că e vorba despre un stop cardio-respirator. Așteptăm rezultatul necropsiei să vedem ce s-a întîmplat de fapt...» adaugă mama. Ipoteza stabilită la spitalul din Capitală nu se regăsește însă la cel de la Slobozia. Mai multe surse din cadrul unității medicale afirmă faptul că medicul Ioan Mănăilă a executat o procedură medicală din cauza căreia ar fi survenit decesul copilului. Respectiva procedură i-ar fi provocat micuțului răni profunde în zona capului... «Într-adevăr, a fost o naștere complicată. Am fost nevoiți să folosim un aparat cam în genul unei ventuze cu ajutorul căruia i-am scos capul copilului, dar nu i-am provocat nicio leziune... A fost greu și pentru noi, deoarece copilul s-a blocat în pelvis. E ceea ce numim noi traumatism obstetrical... Mama suferă de obezitate morbidă. Am discutat cu ea și i-am explicat că trebuie să aibă o anumită dietă. Dar în loc de 20 de kilograme, cît era normal să ia în timpul sarcinii, ea a luat 40 de kilograme, ceea ce e enorm. Ce-aș putea să vă explic eu vouă acum? A fost, dacă vreți, o întîmplare ce ține de soartă...» afirmă medicul Ioan Mănăilă.

Anchetă internă la Spitalul Județean Slobozia
Aceeași pacientă susține faptul că, în timpul travaliului, i-a cerut cu insistență medicului să-i aducă pe lume copilul prin cezariană. Doctorul Mănăilă i-ar fi promis că efectuează operația în schimbul sumei de 1500 de lei. Femeia ar fi reușit să facă rost de bani, însă medicul a refuzat să-i primească și să efectueze intervenția chirurgicală salvatoare... «Făcusem rost de bani și am încercat să-i dau. Aș fi făcut orice, doar să mă simt în siguranță.  Eu nu înțeleg de ce n-a mai vrut să facem operația de cezariană...» declară mama îndurerată. Cu privire la aceste acuzații, medicul Ioan Mănăilă afirmă faptul că «mi-a zis de la început că nu vrea cezariană. N-am mai discutat despre acest aspect în timp ce-o pregăteam pentru sala de nașteri. Oricum unei cezariene n-ar fi rezistat pentru că avea și probleme cu tensiunea...». Responsabilii de moartea acestui bebeluși vor fi descoperiți ca urmare a unei anchete interne pe care conducerea Spitalului Județean de Urgență Slobozia intenționează s-o desfășoare pe Secția Obstetrică-Ginecologie a unității medicale. «Categoric nu vom lăsa situația așa! Cine se face vinovat de acest deces va fi tras la răspundere! Vom discuta cu medicul, cu asistentele, cu infirmierele, cu moașele, cu toți cei care au fost în acele momente în secție. Dacă e eroare medicală clar vor fi și sancțiuni!» a declarat medicul Vasile Olaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Malpraxis, «maladie» greu de diagnosticat În cazul în care anchetele interne de la Spitalul Slobozia vor demonstra că vina pentru moartea bebelușului o poartă echipa medicală care a asistat la naștere, cadrele medicale ar putea fi acuzate de malpraxis. Cazul ajunge pe masa Colegiului Medicilor, instituție care va propune și sancțiunile. Cu toate acestea, forul superior care veghează asupra calității actului medical refuză să creadă că medicii comit erori. Dar această poziție nu miră pe nimeni, avînd în vedere faptul că la Colegiul Medicilor Ialomița există cîteva cazuri mai vechi de malpraxis nerezolvate pînă în prezent. Spre exemplificare, unul dintre aceste cazuri «uitate» este cel al medicului Octavian Alexandrescu, de la Spitalul Urziceni. Doctorul a fost acuzat de un pacient pe care l-a operat de apendicită că i-a uitat în abdomen un pansament. Întîmplarea datează din luna septembrie 2012, iar pînă în prezent Colegiul Medicilor Ialomița n-a reușit să demonstreze vinovăția doctorului Alexandrescu...

12 Septembrie 2013, 07:27 (49311 vizualizări - 83 comentarii)

Citiți și:
Cazul medicului Ioan Mănăilă, în atenția Serviciului Anticorupție Ialomița

Comentariile cititorilor:


mihaela:
(18 Iulie 2014, 11:05)
Dr.Manaila,e un doctor iresponsabil,nu isi da interesul pentru pacient...asteapta bani foarte multi,practic te lasa sa mori cu zile...de ce mai este lasat sa profeseze un astfel de dr....mama mea a fost internata de doua ori in doua saptamani cu hemoragie,din cauza unui fibron,tinuta internata cateva zile,fără să i se faca prea multe analize,care normal se fac zilnic...de vorbă,nu vroia sa stea cu noi...venea la pacient stătea în usa,zicând mereu ca e grav dar nefăcând nimic,nici macar analize uzuale,mama mea plângânduse de ameteli si dureri de cap,din cauza sângelui pierdut...pana la irma ám renuntat si am cerut externarea,sa ne ducem la București...nu se poate vorbi cu un astfel de doctor...te trateaza cu indiferența,suntem bătaia lui de joc...nu se poate asa ceva,chiar nu se poate lua nici o masura?unde trebuie sa ajungem?
LUPU MIHAELA:
(16 Noiembrie 2013, 12:11)
SI EU SANT OPERATA DE CEZARIANA DE DOCTORUL MANAILA DE 8 LUNI DE ZILE SI NU MA OPERAT BINE MIA LASAT 2 FIRE NESCOASE SI AMI PUROIEAZA  NU MA SIMT DELOC BINE CRED K AM SA MERG SA FAC SI EU O PLANGERE SANT ALATURI DE VOI SANT ALATURI DE VOI LASATIMI MESAJE PE FB LUPU CRISTIAN
Nineta:
(2 Octombrie 2013, 10:33)
Întrebare: De ce nouă pacienților ni se par medicii slab pregătiți? De la dentist, medic ortoped, ginecolog și ce-or mai fi... ni se par sau așa sunt?
oarecare:
(30 Septembrie 2013, 08:24)
Pentru pisicuta : Urmaresc cu mare interes acest caz. Chiar tu recunosti ca o cunosti din timpul liceului, si atunci tot o femeie robusta era, deci acuzatiile dr. FAIMOS Manaila cum ca s-ar fi ingrasat 40 de kilograme in timpul sarcinii sunt neadevarate. Si legat de aspectul fizic cei care o cunosc stiu ca in afara celor 8 ore de munca prestate la serviciu, mamica respectiva mai presteaza si munca fizica in gospodaria in care isi are domiciliul. Cine locuieste in mediul rural stie foarte bine ce inseamna "viata la tara". Asistentei gineco ii recomand sa studieze in decursul a 5 ani retroactiv cate femei cu o greutate mult mai mare decat a respectivei mamici au nascut in sectia de ginecologie-maternitate, insa probabil au avut norocul sa fie asistate de catre doctori ginecologi cu frica de Dumnezeu.  Apropo de problemele cu tensiunea pe care le-ar fi avut mamica respectiva: cum poate o asistenta si chiar un doctor ginecolog sa contrazica rezultatele consultatiilor unui doctor cardiolog, care afirma ca nu are probleme cu tensiunea si nu necesita tratament. Oameni buni mai ganditi inainte de a comenta. O alta tema de gandire :   AVETI IDEE CA DE LA INCEPUTUL ANULUI SI PANA IN PREZENT, PRIN SUFERINTELE ACESTEI MAME, AU MAI TRECUT ALTE DOUA MAMICI CARE AU AVUT NESANSA SA NASCA LA MATERNITATEA DIN SPITALUL SLOBOZIA, COPIII ACESTORA TRAIESC DAR AU MARI PROBLEME DE SANATATE PROVOCATE LA NASTERE. Celor din presa scrisa ii rog sa studieze cazurile pentru a afla opinia publica de ceea ce se intampla in spitalul judetean de urgenta slobozia.
GEO:
(25 Septembrie 2013, 19:13)
 DE CE NU MI-ATI APROBAT COMENTARIU BULANGIILOR? II TINE-TI APARAREA DOMNULUI MANAILA? SAU CE?
Andra:
(23 Septembrie 2013, 05:05)
@pisicuta, gramatica ta este jalnica...sa inteleg ca tu ai luat bacalaureatul????
pisicuta:
(21 Septembrie 2013, 15:14)
ANDRA, LA SCOALA DE ASISTENTI, CUM SPUI TU, SEDUC ACUM CEI CARE NU IAU BACUL, CU ANI IN URMA CHIR SE FACEA SCOALA. ITI SPUN ASTA CA STIU DIN PROPRIA EXPERIENTA. VREAU SA VA MAI SPUN CA O CUNOSC FFF BINE SI EU PE ACEASTA PACIENTA, AM FOST COLEGE DE LICEU SI INRADEVAR GREUTATEA ASTA O AVEA INCA DE ATUNCI. ESTE O PROBLEMA EREDITARA. NU CRED CA S-AR FII REZOLVAT NIMIC NICI MACAR CU CEZARIANA, EA AVEA  PROBLEME CU TENSIUNEA, DECI SI ASA PUTEAU SA APARA COMPLICATII. PAREREA MEA ESTE CA , INAINTE SA ACUZAM PE CINEVA AR FI TREBUIT SA ISI REZOLVE EA UNELE PROBLEME.  IN CEEA CE IL PRIVESTE PE DM. DOCTOR, TOT RESPECTUL PT DANSUL, ASTA O SPUN PT CA SI EU AM FOST PACIENTA DANSULUI SI AM FOST FFFF MULTUMITA SI CHIAR NU MI-A CERUT BANI PT CEZARIANA SI A VENIT CHIAR LA SOLICITAREA MEA.
neutra:
(20 Septembrie 2013, 09:48)
Stimata doamna Oana R, din comentariul facut de dvs., reiese faptul ca lucrati pe acolo, si ca domnul Manaila nu va este simpatic, nu este nimic iesit din camun fiecare avind dreptul sa placa pe cine vrea.....de remarcat la dvs. este faptul ca foarte usor minimalizati profesia unui om, implicit a unui doctor in cazul de fata, mai mult  va permiteti sa-i atribuiti cuvinte care nu au legatura cu cazul, cu siguranta nu sunteti medic mai mult de atit nu sunteti in masura sa evaluati calitatile profesionale ale unui medic....., comentariul  dvs. fiind cu siguranta ceva personal.  Sunt si eu de partea pacientelor,  facind acest comentariu nu inseamna ca sunt in tagma domniilor sale. Cel mai grav este ca a murit un copil ca o mama are de suferit, si nu stim daca o va lua ca o lectie atit. dinsul cit si ceilalti medici, au mai fost cazuri la aceasta sectie dar se pare ca nu au invatat nimic. Cu siguranta cadrele medicale au fost puse in situatia de a alege , intre a salva viata mamei  sau viata copilului, intre doua rele a ramas una, nu este nici pe departe cea mai buna solutie dar asta este...... Partea trista este ca s-a asteptat  sa se intimple o tragedie...de genul asta sa se faca ceva la aceasta sectie...sa speram ca se vor lua masuri cu privirea la schimbarea radicala a comportamentului domniilor lor si mai mult ale doamnelor asistente care se cred ele ca fiind medici  sau poate stim noi ....cum o fi pe acolo.......!
Oana. R.:
(19 Septembrie 2013, 14:15)
Cu tot respectul pentru adevaratii profesionisti in domeniu, Dr. Manaila e departe de ceea ce presupune a fi medic ginecolog. E mai degraba un "accident" ajuns in sistem, care se erijeaza in specialist. Si este atat de infatuat si incompetent, incat incearca sa faca glume la orice pas, sa se dea simpatic.. Glume seci gustate numai de el, desigur.. Ar trebui sa-si puna o scufita pe cap, sa se recunoasca bufonul, pe sectie. Am nascut 2 copii sanatosi, ambii prin cezariana, la Spitalul Slobozia. Tot respectul fata de cadrele medicale care s-au comportat ireprosabil! Aceasta femeie, indiferent de starea fizica, avea dreptul de a fi tratata corespunzator, pentru a fi in siguranta atat ea, dar mai ales copilul. Nimeni nu are dreptul de a o trata ca pe un animal dintr-o ferma, care poate fi data la scazamant, si nu s-ar simti vreo lipsa.. Asta este atitudinea dr. Manaila, care incearca sa se disculpe, acum, ca a intrat direct in vizor cu malpraxis, si posibil si a asistentelor care ii fac jocul (nu cunosc cine intra in culpa, alaturi de el, dar cu siguranta nu e singurul vinovat).
o femeie:
(18 Septembrie 2013, 08:51)
@ asistenta gineco poate fi identificata dupa ora comentariului...cand era in tura..ca si IPul calculatorului din spital de la care lanseaza comentarii.sa ti fie rusine,la ce calitate a actului medical sa ne asteptam daca astfel de oameni au drept de viata si de moarte asupra bebelusilor-nu se indura sa si faca treaba ca are de dat likeuri...astept sa se anunte public ca nu mai au acces la internet in timpul programului!! astfel,s ar face si economie la spital...
ruxana:
(18 Septembrie 2013, 07:54)
si eu am fost pacienta doctorului manaila ptr o incizie .eu cred k nu este de vina ptr ce sa intamplat si nu cred k a cerut banii...k mine sa purtat exemplar si cel mai mult mia placut la doct manaila k este un tip foarte glumet!k siguranta la nevoie tot pe el il contactez sami rezolve problemele legate de meseria dansului.
mirela:
(18 Septembrie 2013, 07:05)
Bv @asistenta gineco ai dreptate la 30ani atatea kg nu se poate numi femeie aia ci animal,eu o cunosc si d aia vb d ea stia k copilul este mare si nu a vrut sa.si taie burta aia d vaca. Iar voi femeilor dc va plangeti atat in privinta medicilor??????????k nu va obliga nimeni sa va duceti la el si sunt multe. femei care nasc k el si nu au nimic copii voi dc nu ati studiat sa fiti medici???
reta:
(18 Septembrie 2013, 04:55)
acestei femei i se inpunea din start cezariana fara sa ceara ea, medicul tr sa ia cele mai bune masuri pt nu a pune sanatatea pacientei si a copilului in pericol. ce mai incolo, nu este adevarat conditioneaza acest act...., pina la urma victima este de vina??????nu sunt profesionisti  si au si tupeul de a minti dupa ce vad ce fac.Domnule Olaru nu credeti ca la aceasta sectie unde ar tr latura umana sa fie mai dezvoltata este invers, ati spus pe post ca sunt multe reclamatii acolo si veti lua masuri, nu considerati ca prin faptul ca incercati sa luati apararea acestor criminali....faceti mai rau ca drept dovada...fata de cele intimplate pina acum situatia este din ce in ce mai grava.......!!!!
anonim:
(17 Septembrie 2013, 19:30)
andreia, dr. despre care vorbim nu ia spaga, O cere !!! ce nu intelegi?
andreia :
(17 Septembrie 2013, 13:30)
nu este adevarat ce se spune nu este un medic care ia spaga ..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 04 Aug 2020
287 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Alexeni: Muniție de război, descoperită la fier vechi

Peste 50 de cartușe de infanterie au fost descoperite la Alexeni. Muniția, provenită din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, a fost găsită în depozitul unui centru de colectare a fierului vechi din ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:45
(45 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Alexeni și Fierbinți-Târg

Un incendiu violent a cuprins în dimineața zilei de luni, 3 august a.c., în jurul orei 9,00, o locuință din comuna Alexeni. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul Urziceni ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:35
(39 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 2 august a.c., în jurul orelor 22,30, polițiștii din Amara au observat pe un drum neiluminat din extravilanul localității o autoutilitară al cărei șofer, în momentul efectuării semnalelor de oprire ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:55
(55 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 22 de permise reținute, amenzi de peste 187000 de lei

În perioada 1-3 august a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, la sfârșitul de ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:50
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 748 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 748, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:15
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 744 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 744, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2020, 13:10
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 742 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 742, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

1 August 2020, 13:10
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 733 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 733, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 13:05
(219 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Beată la volan, a avariat trei autoturisme

Joi dimineața, 30 iulie a.c., în jurul orei 5,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linia prevenirii și combaterii faptelor la regimul circulației pe ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 11:35
(457 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


9

Slobozia: Femeie agresată de soț

Joi, 30 iulie a.c., în jurul orelor 12,00, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 42 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de soțul său.
În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 11:30
(237 vizualizări - 0 comentarii)


10

AJOFM Ialomița: 4,34%-rata șomajului în iunie 2020

La sfârșitul lunii iunie 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4060 șomeri (din care 1896 femei), rata șomajului fiind de 4,34%, cu 0,49% sub valoarea ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 10:45
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Modificări asupra modului de organizare a examinării în vederea obținerii permisului auto

Printr-un comunicat de presă, prefectul Tonița Manea aduce în discuție «atribuția prefectului de stabilire a modului de organizare la nivel local a examinării în vederea obținerii permisului de conducere ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 13:45
(362 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 724 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 30 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 724, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 13:30
(321 vizualizări - 0 comentarii)


13

Urziceni: Tânăr de 19 ani, arestat preventiv întrucât conducea o mașină fără a avea permis

Miercuri, 29 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au observat în trafic un autoturism condus de un șofer despre care se cunoștea că nu deține permis auto. În momentul în care a sesizat echipajul Poliției ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 11:20
(225 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Proba scrisă la Titularizare 2020

Miercuri, 29 iulie 2020, a avut loc proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, sesiunea 2020. În județul Ialomița ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 21:35
(300 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Zilierii, introduși în REVISAL

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița anunță beneficiarii care utilizează zilieri că, în condițiile Legii nr.52/2011, modificată, prin Ordinul Ministrului Muncii și Protecției Sociale nr.1140/23.0 ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 13:20
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 715 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 29 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 715, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 13:10
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor la Urziceni

Acțiune a polițiștilor la Urziceni

Pe raza municipiului Urziceni, au fost constituite filtre rutiere pentru verificarea documentelor necesare circulației pe drumurile publice, în conformitate cu legislația în vigoare. La activitățile desfășurate ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 11:20
(274 vizualizări - 0 comentarii)


Amenzi aplicate de inspectorii ITM Ialomița pentru «muncă la negru»

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii, stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 20-22.07.2020 s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 09:50
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

28 Iulie 2020, 18:10


ITM Ialomița: Angajați chemați la muncă deși se aflau în șomaj tehnic

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a realizat în această lună o serie de acțiuni de control pentru a verifica modul în care angajatorii respectă legislația în domeniu. Controlul a vizat acele situații ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 16:55
(391 vizualizări - 0 comentarii)


Vitezoman în localitatea Ciochina

Un bărbat, de 42 de ani, s-a aleds cu un dosar penal după ce a fost depistat conducând în interiorul localității Ciochina cu o viteză de 106 kilometri la oră. În aceeași mașină se aflau alți patru tineri ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 16:45
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Șofer de autobuz cu alcoolemie de 1,13 mg/l

Un accident rutier a fost semnalat polițiștilor marți, 28 iulie 2020, în zona localității Coșereni. Cel care l-a provocat este un bărbat de 44 de ani, șofer al unui autobuz. În timp ce se deplasa pe DN ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 16:35
(282 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița, Titlularizare 2020: Emoții pentru 271 de profesori

Miercuri, 29 iulie 2020, la Liceul de Arte «Ionel Perlea» din Slobozia se desfășoară proba scrisă a examenului de Titularizare 2020. Pentru susținerea probei scrise, candidații trebuie să fie prezenți în ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 16:30
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 710 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 28 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 710, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 13:05
(416 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 695 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 27 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 695, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 13:05
(532 vizualizări - 3 comentarii)


Fetești: Fiul și-a bătut tatăl. Dosar penal pentru «violență în familie»!

Duminică, 26 iulie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din Fetești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 70 de ani, este lovit de fiul său. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 11:55
(389 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Borănești, arestat pentru «trafic de minori»

Vineri, 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 11:50
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 26 iulie a.c., în jurul orei 3,00, polițiștii din Stelnica, fiind în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe linia prevenirii și combaterii faptelor la regimul circulației pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 11:45
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite, au desfășurat sâmbătă, 25 iulie a.c., o acțiune de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, iar duminică, 26 iulie a.c., pe linie de viteză, pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 11:40
(316 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Nuti spaima Constitutii în Oana Martinescu este candidatul PSD la Primăria municipiului Urziceni Nuti spaima Constitutii în Afacerea «Autocarul» costă Ialomița 1,4 milioane de lei Ionut în Afacerea «Autocarul» costă Ialomița 1,4 milioane de lei @viceversa în Afacerea «Autocarul» costă Ialomița 1,4 milioane de lei Alu nelu în «Cocoașa» comandantului Bâcu un bun contribuabil în Afacerea «Autocarul» costă Ialomița 1,4 milioane de lei BOTOX! în Oana Martinescu este candidatul PSD la Primăria municipiului Urziceni Lili Bivol în Ileana Hogea Velișcu, primul sinolog al României inimioara în Persoanele cu handicap își cer drepturile la Tribunalul Ialomița Ioana în Un sfert din localitățile ialomițene nu au rețele publice de apă Larisa în Afacerea «Autocarul» costă Ialomița 1,4 milioane de lei cetatean în Afacerea «Autocarul» costă Ialomița 1,4 milioane de lei Vasilica în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iulie 2020 viceversa în Afacerea «Autocarul» costă Ialomița 1,4 milioane de lei Stanescu în Un proiect de 25 milioane de euro pentru ADI Distribuție Gaze Ialomița Centrală USR în Oana Martinescu este candidatul PSD la Primăria municipiului Urziceni tratat cu tratament în Afacerea «Autocarul» costă Ialomița 1,4 milioane de lei sorina în Afacerea «Autocarul» costă Ialomița 1,4 milioane de lei porumbelul pacii în Porumbeii slobozenilor anti politic în Oana Martinescu este candidatul PSD la Primăria municipiului Urziceni
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...