Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Medicul Ioan Mănăilă, suspectat de moartea unui bebeluș

Caz de malpraxis la Spitalul Județean Slobozia

Medicul Ioan Mănăilă, suspectat de moartea unui bebeluș

Moartea unui bebeluș la cîteva ore după naștere atrage noi suspiciuni de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Acuzațiile privind decesul copilului planează asupra medicului Ioan Mănăilă, obstetricianul care a asistat-o la naștere pe mama nou-născutului. Surse din cadrul unității medicale susțin faptul că doctorul ar fi efectuat eronat o procedură care i-ar fi pus în pericol viața micuțului... O anchetă internă a fost deschisă în acest caz, iar dacă medicul va fi găsit vinovat el va fi tras la răspundere.

Drama unei mame de înger
Moartea bebelușului născut în Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia a pus pe jar cadrele medicale ale unității. Pe Secția Obstetrică-Ginecologie persoanele străine intră doar cu aprobare specială primită din partea șefilor de secție. «Trebuie să discutăm și noi cu șeful nostru de secție să vedem dacă aveți voie să intrați aici. Altfel... așteptați vă rog frumos după ușă!» ne-a spus, iritată, o asistentă. Într-unul dintre saloane, mama copilului care a supraviețuit doar cîteva ore după ce a fost adus pe lume privește traumatizată în gol. Sub protecția anonimatului, femeia își face curaj să povestească drama prin care trece. Îi este greu să înțeleagă de ce o naștere confirmată că va fi fără probleme s-a transformat într-o tragedie. «Am vorbit cu medicul și i-am spus că vreau să nasc normal. În ziua în care a venit vremea să nasc am decis să fac totuși cezariană, dar doctorul mi-a zis că pot să nasc și pe cale naturală că nu vor fi probleme. După ce am născut am cerut să-mi văd copilul și mi s-a zis că nu se poate. Am aflat că este la București și că este mort...» spune femeia, cu glas stins. Echipa medicală care a asistat-o pe mamă la naștere a fost condusă de medicul obstetrician Ioan Mănăilă. Tot el este cel care i-a dat asigurări mamei că atît ea cît și copilul vor fi feriți de orice pericol, dacă-i urmează cu sfințenie indicațiile. «Părea un medic foarte de treabă... Totuși, sînt multe lucruri care ar trebui lămurite. Inițial, mi-a zis că bebelușul are 3,7 kile, iar la naștere am aflat că avea 4,9 kile. Ce i-a făcut copilului meu în acea sală de acum nu mai trăiește?» se întreabă, îndurerată, femeia.

Cum să omori un bebeluș
La cîteva ore după ce a fost adus pe lume, micuțul a fost transferat la o unitate medicală din București. După ce a ajuns la spitalul din Capitală, medicii bucureșteni i-au declarat decesul. Potrivit mamei, hîrtiile completate la București ar indica drept cauză a morții un stop cardio-respirator. «A fost soțul meu să ia toate actele și, la prima vedere, i-au spus că e vorba despre un stop cardio-respirator. Așteptăm rezultatul necropsiei să vedem ce s-a întîmplat de fapt...» adaugă mama. Ipoteza stabilită la spitalul din Capitală nu se regăsește însă la cel de la Slobozia. Mai multe surse din cadrul unității medicale afirmă faptul că medicul Ioan Mănăilă a executat o procedură medicală din cauza căreia ar fi survenit decesul copilului. Respectiva procedură i-ar fi provocat micuțului răni profunde în zona capului... «Într-adevăr, a fost o naștere complicată. Am fost nevoiți să folosim un aparat cam în genul unei ventuze cu ajutorul căruia i-am scos capul copilului, dar nu i-am provocat nicio leziune... A fost greu și pentru noi, deoarece copilul s-a blocat în pelvis. E ceea ce numim noi traumatism obstetrical... Mama suferă de obezitate morbidă. Am discutat cu ea și i-am explicat că trebuie să aibă o anumită dietă. Dar în loc de 20 de kilograme, cît era normal să ia în timpul sarcinii, ea a luat 40 de kilograme, ceea ce e enorm. Ce-aș putea să vă explic eu vouă acum? A fost, dacă vreți, o întîmplare ce ține de soartă...» afirmă medicul Ioan Mănăilă.

Anchetă internă la Spitalul Județean Slobozia
Aceeași pacientă susține faptul că, în timpul travaliului, i-a cerut cu insistență medicului să-i aducă pe lume copilul prin cezariană. Doctorul Mănăilă i-ar fi promis că efectuează operația în schimbul sumei de 1500 de lei. Femeia ar fi reușit să facă rost de bani, însă medicul a refuzat să-i primească și să efectueze intervenția chirurgicală salvatoare... «Făcusem rost de bani și am încercat să-i dau. Aș fi făcut orice, doar să mă simt în siguranță.  Eu nu înțeleg de ce n-a mai vrut să facem operația de cezariană...» declară mama îndurerată. Cu privire la aceste acuzații, medicul Ioan Mănăilă afirmă faptul că «mi-a zis de la început că nu vrea cezariană. N-am mai discutat despre acest aspect în timp ce-o pregăteam pentru sala de nașteri. Oricum unei cezariene n-ar fi rezistat pentru că avea și probleme cu tensiunea...». Responsabilii de moartea acestui bebeluși vor fi descoperiți ca urmare a unei anchete interne pe care conducerea Spitalului Județean de Urgență Slobozia intenționează s-o desfășoare pe Secția Obstetrică-Ginecologie a unității medicale. «Categoric nu vom lăsa situația așa! Cine se face vinovat de acest deces va fi tras la răspundere! Vom discuta cu medicul, cu asistentele, cu infirmierele, cu moașele, cu toți cei care au fost în acele momente în secție. Dacă e eroare medicală clar vor fi și sancțiuni!» a declarat medicul Vasile Olaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Malpraxis, «maladie» greu de diagnosticat În cazul în care anchetele interne de la Spitalul Slobozia vor demonstra că vina pentru moartea bebelușului o poartă echipa medicală care a asistat la naștere, cadrele medicale ar putea fi acuzate de malpraxis. Cazul ajunge pe masa Colegiului Medicilor, instituție care va propune și sancțiunile. Cu toate acestea, forul superior care veghează asupra calității actului medical refuză să creadă că medicii comit erori. Dar această poziție nu miră pe nimeni, avînd în vedere faptul că la Colegiul Medicilor Ialomița există cîteva cazuri mai vechi de malpraxis nerezolvate pînă în prezent. Spre exemplificare, unul dintre aceste cazuri «uitate» este cel al medicului Octavian Alexandrescu, de la Spitalul Urziceni. Doctorul a fost acuzat de un pacient pe care l-a operat de apendicită că i-a uitat în abdomen un pansament. Întîmplarea datează din luna septembrie 2012, iar pînă în prezent Colegiul Medicilor Ialomița n-a reușit să demonstreze vinovăția doctorului Alexandrescu...

12 Septembrie 2013, 07:27 (47850 vizualizări - 83 comentarii)

Citiți și:
Cazul medicului Ioan Mănăilă, în atenția Serviciului Anticorupție Ialomița

Comentariile cititorilor:


mihaela:
(18 Iulie 2014, 11:05)
Dr.Manaila,e un doctor iresponsabil,nu isi da interesul pentru pacient...asteapta bani foarte multi,practic te lasa sa mori cu zile...de ce mai este lasat sa profeseze un astfel de dr....mama mea a fost internata de doua ori in doua saptamani cu hemoragie,din cauza unui fibron,tinuta internata cateva zile,fără să i se faca prea multe analize,care normal se fac zilnic...de vorbă,nu vroia sa stea cu noi...venea la pacient stătea în usa,zicând mereu ca e grav dar nefăcând nimic,nici macar analize uzuale,mama mea plângânduse de ameteli si dureri de cap,din cauza sângelui pierdut...pana la irma ám renuntat si am cerut externarea,sa ne ducem la București...nu se poate vorbi cu un astfel de doctor...te trateaza cu indiferența,suntem bătaia lui de joc...nu se poate asa ceva,chiar nu se poate lua nici o masura?unde trebuie sa ajungem?
LUPU MIHAELA:
(16 Noiembrie 2013, 12:11)
SI EU SANT OPERATA DE CEZARIANA DE DOCTORUL MANAILA DE 8 LUNI DE ZILE SI NU MA OPERAT BINE MIA LASAT 2 FIRE NESCOASE SI AMI PUROIEAZA  NU MA SIMT DELOC BINE CRED K AM SA MERG SA FAC SI EU O PLANGERE SANT ALATURI DE VOI SANT ALATURI DE VOI LASATIMI MESAJE PE FB LUPU CRISTIAN
Nineta:
(2 Octombrie 2013, 10:33)
Întrebare: De ce nouă pacienților ni se par medicii slab pregătiți? De la dentist, medic ortoped, ginecolog și ce-or mai fi... ni se par sau așa sunt?
oarecare:
(30 Septembrie 2013, 08:24)
Pentru pisicuta : Urmaresc cu mare interes acest caz. Chiar tu recunosti ca o cunosti din timpul liceului, si atunci tot o femeie robusta era, deci acuzatiile dr. FAIMOS Manaila cum ca s-ar fi ingrasat 40 de kilograme in timpul sarcinii sunt neadevarate. Si legat de aspectul fizic cei care o cunosc stiu ca in afara celor 8 ore de munca prestate la serviciu, mamica respectiva mai presteaza si munca fizica in gospodaria in care isi are domiciliul. Cine locuieste in mediul rural stie foarte bine ce inseamna "viata la tara". Asistentei gineco ii recomand sa studieze in decursul a 5 ani retroactiv cate femei cu o greutate mult mai mare decat a respectivei mamici au nascut in sectia de ginecologie-maternitate, insa probabil au avut norocul sa fie asistate de catre doctori ginecologi cu frica de Dumnezeu.  Apropo de problemele cu tensiunea pe care le-ar fi avut mamica respectiva: cum poate o asistenta si chiar un doctor ginecolog sa contrazica rezultatele consultatiilor unui doctor cardiolog, care afirma ca nu are probleme cu tensiunea si nu necesita tratament. Oameni buni mai ganditi inainte de a comenta. O alta tema de gandire :   AVETI IDEE CA DE LA INCEPUTUL ANULUI SI PANA IN PREZENT, PRIN SUFERINTELE ACESTEI MAME, AU MAI TRECUT ALTE DOUA MAMICI CARE AU AVUT NESANSA SA NASCA LA MATERNITATEA DIN SPITALUL SLOBOZIA, COPIII ACESTORA TRAIESC DAR AU MARI PROBLEME DE SANATATE PROVOCATE LA NASTERE. Celor din presa scrisa ii rog sa studieze cazurile pentru a afla opinia publica de ceea ce se intampla in spitalul judetean de urgenta slobozia.
GEO:
(25 Septembrie 2013, 19:13)
 DE CE NU MI-ATI APROBAT COMENTARIU BULANGIILOR? II TINE-TI APARAREA DOMNULUI MANAILA? SAU CE?
Andra:
(23 Septembrie 2013, 05:05)
@pisicuta, gramatica ta este jalnica...sa inteleg ca tu ai luat bacalaureatul????
pisicuta:
(21 Septembrie 2013, 15:14)
ANDRA, LA SCOALA DE ASISTENTI, CUM SPUI TU, SEDUC ACUM CEI CARE NU IAU BACUL, CU ANI IN URMA CHIR SE FACEA SCOALA. ITI SPUN ASTA CA STIU DIN PROPRIA EXPERIENTA. VREAU SA VA MAI SPUN CA O CUNOSC FFF BINE SI EU PE ACEASTA PACIENTA, AM FOST COLEGE DE LICEU SI INRADEVAR GREUTATEA ASTA O AVEA INCA DE ATUNCI. ESTE O PROBLEMA EREDITARA. NU CRED CA S-AR FII REZOLVAT NIMIC NICI MACAR CU CEZARIANA, EA AVEA  PROBLEME CU TENSIUNEA, DECI SI ASA PUTEAU SA APARA COMPLICATII. PAREREA MEA ESTE CA , INAINTE SA ACUZAM PE CINEVA AR FI TREBUIT SA ISI REZOLVE EA UNELE PROBLEME.  IN CEEA CE IL PRIVESTE PE DM. DOCTOR, TOT RESPECTUL PT DANSUL, ASTA O SPUN PT CA SI EU AM FOST PACIENTA DANSULUI SI AM FOST FFFF MULTUMITA SI CHIAR NU MI-A CERUT BANI PT CEZARIANA SI A VENIT CHIAR LA SOLICITAREA MEA.
neutra:
(20 Septembrie 2013, 09:48)
Stimata doamna Oana R, din comentariul facut de dvs., reiese faptul ca lucrati pe acolo, si ca domnul Manaila nu va este simpatic, nu este nimic iesit din camun fiecare avind dreptul sa placa pe cine vrea.....de remarcat la dvs. este faptul ca foarte usor minimalizati profesia unui om, implicit a unui doctor in cazul de fata, mai mult  va permiteti sa-i atribuiti cuvinte care nu au legatura cu cazul, cu siguranta nu sunteti medic mai mult de atit nu sunteti in masura sa evaluati calitatile profesionale ale unui medic....., comentariul  dvs. fiind cu siguranta ceva personal.  Sunt si eu de partea pacientelor,  facind acest comentariu nu inseamna ca sunt in tagma domniilor sale. Cel mai grav este ca a murit un copil ca o mama are de suferit, si nu stim daca o va lua ca o lectie atit. dinsul cit si ceilalti medici, au mai fost cazuri la aceasta sectie dar se pare ca nu au invatat nimic. Cu siguranta cadrele medicale au fost puse in situatia de a alege , intre a salva viata mamei  sau viata copilului, intre doua rele a ramas una, nu este nici pe departe cea mai buna solutie dar asta este...... Partea trista este ca s-a asteptat  sa se intimple o tragedie...de genul asta sa se faca ceva la aceasta sectie...sa speram ca se vor lua masuri cu privirea la schimbarea radicala a comportamentului domniilor lor si mai mult ale doamnelor asistente care se cred ele ca fiind medici  sau poate stim noi ....cum o fi pe acolo.......!
Oana. R.:
(19 Septembrie 2013, 14:15)
Cu tot respectul pentru adevaratii profesionisti in domeniu, Dr. Manaila e departe de ceea ce presupune a fi medic ginecolog. E mai degraba un "accident" ajuns in sistem, care se erijeaza in specialist. Si este atat de infatuat si incompetent, incat incearca sa faca glume la orice pas, sa se dea simpatic.. Glume seci gustate numai de el, desigur.. Ar trebui sa-si puna o scufita pe cap, sa se recunoasca bufonul, pe sectie. Am nascut 2 copii sanatosi, ambii prin cezariana, la Spitalul Slobozia. Tot respectul fata de cadrele medicale care s-au comportat ireprosabil! Aceasta femeie, indiferent de starea fizica, avea dreptul de a fi tratata corespunzator, pentru a fi in siguranta atat ea, dar mai ales copilul. Nimeni nu are dreptul de a o trata ca pe un animal dintr-o ferma, care poate fi data la scazamant, si nu s-ar simti vreo lipsa.. Asta este atitudinea dr. Manaila, care incearca sa se disculpe, acum, ca a intrat direct in vizor cu malpraxis, si posibil si a asistentelor care ii fac jocul (nu cunosc cine intra in culpa, alaturi de el, dar cu siguranta nu e singurul vinovat).
o femeie:
(18 Septembrie 2013, 08:51)
@ asistenta gineco poate fi identificata dupa ora comentariului...cand era in tura..ca si IPul calculatorului din spital de la care lanseaza comentarii.sa ti fie rusine,la ce calitate a actului medical sa ne asteptam daca astfel de oameni au drept de viata si de moarte asupra bebelusilor-nu se indura sa si faca treaba ca are de dat likeuri...astept sa se anunte public ca nu mai au acces la internet in timpul programului!! astfel,s ar face si economie la spital...
ruxana:
(18 Septembrie 2013, 07:54)
si eu am fost pacienta doctorului manaila ptr o incizie .eu cred k nu este de vina ptr ce sa intamplat si nu cred k a cerut banii...k mine sa purtat exemplar si cel mai mult mia placut la doct manaila k este un tip foarte glumet!k siguranta la nevoie tot pe el il contactez sami rezolve problemele legate de meseria dansului.
mirela:
(18 Septembrie 2013, 07:05)
Bv @asistenta gineco ai dreptate la 30ani atatea kg nu se poate numi femeie aia ci animal,eu o cunosc si d aia vb d ea stia k copilul este mare si nu a vrut sa.si taie burta aia d vaca. Iar voi femeilor dc va plangeti atat in privinta medicilor??????????k nu va obliga nimeni sa va duceti la el si sunt multe. femei care nasc k el si nu au nimic copii voi dc nu ati studiat sa fiti medici???
reta:
(18 Septembrie 2013, 04:55)
acestei femei i se inpunea din start cezariana fara sa ceara ea, medicul tr sa ia cele mai bune masuri pt nu a pune sanatatea pacientei si a copilului in pericol. ce mai incolo, nu este adevarat conditioneaza acest act...., pina la urma victima este de vina??????nu sunt profesionisti  si au si tupeul de a minti dupa ce vad ce fac.Domnule Olaru nu credeti ca la aceasta sectie unde ar tr latura umana sa fie mai dezvoltata este invers, ati spus pe post ca sunt multe reclamatii acolo si veti lua masuri, nu considerati ca prin faptul ca incercati sa luati apararea acestor criminali....faceti mai rau ca drept dovada...fata de cele intimplate pina acum situatia este din ce in ce mai grava.......!!!!
anonim:
(17 Septembrie 2013, 19:30)
andreia, dr. despre care vorbim nu ia spaga, O cere !!! ce nu intelegi?
andreia :
(17 Septembrie 2013, 13:30)
nu este adevarat ce se spune nu este un medic care ia spaga ..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 17 Oct 2019
215 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(92 vizualizări - 0 comentarii)


3
Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(107 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(124 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(104 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(84 vizualizări - 0 comentarii)


9

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Octombrie 2019, 17:55


10

Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(181 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


12

Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(382 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(279 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Tovărășia

Miercuri, 2 octombrie a.c., în jurul orelor 13,00, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Tovărășia. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:25
(349 vizualizări - 0 comentarii)


Filmul «Între Chin și Amin», premieră la Slobozia

Vineri, 4 octombrie a.c., începând cu orele 18,00, la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc premiera filmului «Între Chin și Amin» . Filmul independent al lui Toma Enache este un omagiu ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:20
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice»

Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația «Samarineni în comunitate» au organizat miercuri, 2 octombrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:15
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Astfel, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:10
(237 vizualizări - 0 comentarii)


ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

În perioada 20-30 Septembrie 2019, Hotelul Aurora din localitatea Mamaia a găzduit Divizia A de șah clasic pe echipe. Divizia A este eșalonul secund al Campionatului Național de șah clasic pe echipe, o ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 15:35
(293 vizualizări - 2 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «furt calificat» și «violare de domiciliu»

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit depistarea unui bărbat, de 25 de ani, din Armășești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:30
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Activități preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență, a traficului și a consumului de droguri, precum și siguranța rutieră în școlile ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:25
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Polițiștii slobozeni au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Amara, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia luni, 1 octombrie a.c., deși avea acest drept suspendat. În cauză, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:20
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Zilele Recoltei 2019»

În perioada 5-6 octombrie 2019, în Piața Agroalimentară din Slobozia, va avea loc tradiționala manifestare a toamnei «Zilele Recoltei 2019», organizată de Primăria Municipiului Slobozia în parteneriat cu ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 15:20
(365 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...