Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Medicul Ioan Mănăilă, suspectat de moartea unui bebeluș

Caz de malpraxis la Spitalul Județean Slobozia

Medicul Ioan Mănăilă, suspectat de moartea unui bebeluș

Moartea unui bebeluș la cîteva ore după naștere atrage noi suspiciuni de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Acuzațiile privind decesul copilului planează asupra medicului Ioan Mănăilă, obstetricianul care a asistat-o la naștere pe mama nou-născutului. Surse din cadrul unității medicale susțin faptul că doctorul ar fi efectuat eronat o procedură care i-ar fi pus în pericol viața micuțului... O anchetă internă a fost deschisă în acest caz, iar dacă medicul va fi găsit vinovat el va fi tras la răspundere.

Drama unei mame de înger
Moartea bebelușului născut în Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia a pus pe jar cadrele medicale ale unității. Pe Secția Obstetrică-Ginecologie persoanele străine intră doar cu aprobare specială primită din partea șefilor de secție. «Trebuie să discutăm și noi cu șeful nostru de secție să vedem dacă aveți voie să intrați aici. Altfel... așteptați vă rog frumos după ușă!» ne-a spus, iritată, o asistentă. Într-unul dintre saloane, mama copilului care a supraviețuit doar cîteva ore după ce a fost adus pe lume privește traumatizată în gol. Sub protecția anonimatului, femeia își face curaj să povestească drama prin care trece. Îi este greu să înțeleagă de ce o naștere confirmată că va fi fără probleme s-a transformat într-o tragedie. «Am vorbit cu medicul și i-am spus că vreau să nasc normal. În ziua în care a venit vremea să nasc am decis să fac totuși cezariană, dar doctorul mi-a zis că pot să nasc și pe cale naturală că nu vor fi probleme. După ce am născut am cerut să-mi văd copilul și mi s-a zis că nu se poate. Am aflat că este la București și că este mort...» spune femeia, cu glas stins. Echipa medicală care a asistat-o pe mamă la naștere a fost condusă de medicul obstetrician Ioan Mănăilă. Tot el este cel care i-a dat asigurări mamei că atît ea cît și copilul vor fi feriți de orice pericol, dacă-i urmează cu sfințenie indicațiile. «Părea un medic foarte de treabă... Totuși, sînt multe lucruri care ar trebui lămurite. Inițial, mi-a zis că bebelușul are 3,7 kile, iar la naștere am aflat că avea 4,9 kile. Ce i-a făcut copilului meu în acea sală de acum nu mai trăiește?» se întreabă, îndurerată, femeia.

Cum să omori un bebeluș
La cîteva ore după ce a fost adus pe lume, micuțul a fost transferat la o unitate medicală din București. După ce a ajuns la spitalul din Capitală, medicii bucureșteni i-au declarat decesul. Potrivit mamei, hîrtiile completate la București ar indica drept cauză a morții un stop cardio-respirator. «A fost soțul meu să ia toate actele și, la prima vedere, i-au spus că e vorba despre un stop cardio-respirator. Așteptăm rezultatul necropsiei să vedem ce s-a întîmplat de fapt...» adaugă mama. Ipoteza stabilită la spitalul din Capitală nu se regăsește însă la cel de la Slobozia. Mai multe surse din cadrul unității medicale afirmă faptul că medicul Ioan Mănăilă a executat o procedură medicală din cauza căreia ar fi survenit decesul copilului. Respectiva procedură i-ar fi provocat micuțului răni profunde în zona capului... «Într-adevăr, a fost o naștere complicată. Am fost nevoiți să folosim un aparat cam în genul unei ventuze cu ajutorul căruia i-am scos capul copilului, dar nu i-am provocat nicio leziune... A fost greu și pentru noi, deoarece copilul s-a blocat în pelvis. E ceea ce numim noi traumatism obstetrical... Mama suferă de obezitate morbidă. Am discutat cu ea și i-am explicat că trebuie să aibă o anumită dietă. Dar în loc de 20 de kilograme, cît era normal să ia în timpul sarcinii, ea a luat 40 de kilograme, ceea ce e enorm. Ce-aș putea să vă explic eu vouă acum? A fost, dacă vreți, o întîmplare ce ține de soartă...» afirmă medicul Ioan Mănăilă.

Anchetă internă la Spitalul Județean Slobozia
Aceeași pacientă susține faptul că, în timpul travaliului, i-a cerut cu insistență medicului să-i aducă pe lume copilul prin cezariană. Doctorul Mănăilă i-ar fi promis că efectuează operația în schimbul sumei de 1500 de lei. Femeia ar fi reușit să facă rost de bani, însă medicul a refuzat să-i primească și să efectueze intervenția chirurgicală salvatoare... «Făcusem rost de bani și am încercat să-i dau. Aș fi făcut orice, doar să mă simt în siguranță.  Eu nu înțeleg de ce n-a mai vrut să facem operația de cezariană...» declară mama îndurerată. Cu privire la aceste acuzații, medicul Ioan Mănăilă afirmă faptul că «mi-a zis de la început că nu vrea cezariană. N-am mai discutat despre acest aspect în timp ce-o pregăteam pentru sala de nașteri. Oricum unei cezariene n-ar fi rezistat pentru că avea și probleme cu tensiunea...». Responsabilii de moartea acestui bebeluși vor fi descoperiți ca urmare a unei anchete interne pe care conducerea Spitalului Județean de Urgență Slobozia intenționează s-o desfășoare pe Secția Obstetrică-Ginecologie a unității medicale. «Categoric nu vom lăsa situația așa! Cine se face vinovat de acest deces va fi tras la răspundere! Vom discuta cu medicul, cu asistentele, cu infirmierele, cu moașele, cu toți cei care au fost în acele momente în secție. Dacă e eroare medicală clar vor fi și sancțiuni!» a declarat medicul Vasile Olaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Malpraxis, «maladie» greu de diagnosticat În cazul în care anchetele interne de la Spitalul Slobozia vor demonstra că vina pentru moartea bebelușului o poartă echipa medicală care a asistat la naștere, cadrele medicale ar putea fi acuzate de malpraxis. Cazul ajunge pe masa Colegiului Medicilor, instituție care va propune și sancțiunile. Cu toate acestea, forul superior care veghează asupra calității actului medical refuză să creadă că medicii comit erori. Dar această poziție nu miră pe nimeni, avînd în vedere faptul că la Colegiul Medicilor Ialomița există cîteva cazuri mai vechi de malpraxis nerezolvate pînă în prezent. Spre exemplificare, unul dintre aceste cazuri «uitate» este cel al medicului Octavian Alexandrescu, de la Spitalul Urziceni. Doctorul a fost acuzat de un pacient pe care l-a operat de apendicită că i-a uitat în abdomen un pansament. Întîmplarea datează din luna septembrie 2012, iar pînă în prezent Colegiul Medicilor Ialomița n-a reușit să demonstreze vinovăția doctorului Alexandrescu...

12 Septembrie 2013, 07:27 (48654 vizualizări - 83 comentarii)

Citiți și:
Cazul medicului Ioan Mănăilă, în atenția Serviciului Anticorupție Ialomița

Comentariile cititorilor:


mihaela:
(18 Iulie 2014, 11:05)
Dr.Manaila,e un doctor iresponsabil,nu isi da interesul pentru pacient...asteapta bani foarte multi,practic te lasa sa mori cu zile...de ce mai este lasat sa profeseze un astfel de dr....mama mea a fost internata de doua ori in doua saptamani cu hemoragie,din cauza unui fibron,tinuta internata cateva zile,fără să i se faca prea multe analize,care normal se fac zilnic...de vorbă,nu vroia sa stea cu noi...venea la pacient stătea în usa,zicând mereu ca e grav dar nefăcând nimic,nici macar analize uzuale,mama mea plângânduse de ameteli si dureri de cap,din cauza sângelui pierdut...pana la irma ám renuntat si am cerut externarea,sa ne ducem la București...nu se poate vorbi cu un astfel de doctor...te trateaza cu indiferența,suntem bătaia lui de joc...nu se poate asa ceva,chiar nu se poate lua nici o masura?unde trebuie sa ajungem?
LUPU MIHAELA:
(16 Noiembrie 2013, 12:11)
SI EU SANT OPERATA DE CEZARIANA DE DOCTORUL MANAILA DE 8 LUNI DE ZILE SI NU MA OPERAT BINE MIA LASAT 2 FIRE NESCOASE SI AMI PUROIEAZA  NU MA SIMT DELOC BINE CRED K AM SA MERG SA FAC SI EU O PLANGERE SANT ALATURI DE VOI SANT ALATURI DE VOI LASATIMI MESAJE PE FB LUPU CRISTIAN
Nineta:
(2 Octombrie 2013, 10:33)
Întrebare: De ce nouă pacienților ni se par medicii slab pregătiți? De la dentist, medic ortoped, ginecolog și ce-or mai fi... ni se par sau așa sunt?
oarecare:
(30 Septembrie 2013, 08:24)
Pentru pisicuta : Urmaresc cu mare interes acest caz. Chiar tu recunosti ca o cunosti din timpul liceului, si atunci tot o femeie robusta era, deci acuzatiile dr. FAIMOS Manaila cum ca s-ar fi ingrasat 40 de kilograme in timpul sarcinii sunt neadevarate. Si legat de aspectul fizic cei care o cunosc stiu ca in afara celor 8 ore de munca prestate la serviciu, mamica respectiva mai presteaza si munca fizica in gospodaria in care isi are domiciliul. Cine locuieste in mediul rural stie foarte bine ce inseamna "viata la tara". Asistentei gineco ii recomand sa studieze in decursul a 5 ani retroactiv cate femei cu o greutate mult mai mare decat a respectivei mamici au nascut in sectia de ginecologie-maternitate, insa probabil au avut norocul sa fie asistate de catre doctori ginecologi cu frica de Dumnezeu.  Apropo de problemele cu tensiunea pe care le-ar fi avut mamica respectiva: cum poate o asistenta si chiar un doctor ginecolog sa contrazica rezultatele consultatiilor unui doctor cardiolog, care afirma ca nu are probleme cu tensiunea si nu necesita tratament. Oameni buni mai ganditi inainte de a comenta. O alta tema de gandire :   AVETI IDEE CA DE LA INCEPUTUL ANULUI SI PANA IN PREZENT, PRIN SUFERINTELE ACESTEI MAME, AU MAI TRECUT ALTE DOUA MAMICI CARE AU AVUT NESANSA SA NASCA LA MATERNITATEA DIN SPITALUL SLOBOZIA, COPIII ACESTORA TRAIESC DAR AU MARI PROBLEME DE SANATATE PROVOCATE LA NASTERE. Celor din presa scrisa ii rog sa studieze cazurile pentru a afla opinia publica de ceea ce se intampla in spitalul judetean de urgenta slobozia.
GEO:
(25 Septembrie 2013, 19:13)
 DE CE NU MI-ATI APROBAT COMENTARIU BULANGIILOR? II TINE-TI APARAREA DOMNULUI MANAILA? SAU CE?
Andra:
(23 Septembrie 2013, 05:05)
@pisicuta, gramatica ta este jalnica...sa inteleg ca tu ai luat bacalaureatul????
pisicuta:
(21 Septembrie 2013, 15:14)
ANDRA, LA SCOALA DE ASISTENTI, CUM SPUI TU, SEDUC ACUM CEI CARE NU IAU BACUL, CU ANI IN URMA CHIR SE FACEA SCOALA. ITI SPUN ASTA CA STIU DIN PROPRIA EXPERIENTA. VREAU SA VA MAI SPUN CA O CUNOSC FFF BINE SI EU PE ACEASTA PACIENTA, AM FOST COLEGE DE LICEU SI INRADEVAR GREUTATEA ASTA O AVEA INCA DE ATUNCI. ESTE O PROBLEMA EREDITARA. NU CRED CA S-AR FII REZOLVAT NIMIC NICI MACAR CU CEZARIANA, EA AVEA  PROBLEME CU TENSIUNEA, DECI SI ASA PUTEAU SA APARA COMPLICATII. PAREREA MEA ESTE CA , INAINTE SA ACUZAM PE CINEVA AR FI TREBUIT SA ISI REZOLVE EA UNELE PROBLEME.  IN CEEA CE IL PRIVESTE PE DM. DOCTOR, TOT RESPECTUL PT DANSUL, ASTA O SPUN PT CA SI EU AM FOST PACIENTA DANSULUI SI AM FOST FFFF MULTUMITA SI CHIAR NU MI-A CERUT BANI PT CEZARIANA SI A VENIT CHIAR LA SOLICITAREA MEA.
neutra:
(20 Septembrie 2013, 09:48)
Stimata doamna Oana R, din comentariul facut de dvs., reiese faptul ca lucrati pe acolo, si ca domnul Manaila nu va este simpatic, nu este nimic iesit din camun fiecare avind dreptul sa placa pe cine vrea.....de remarcat la dvs. este faptul ca foarte usor minimalizati profesia unui om, implicit a unui doctor in cazul de fata, mai mult  va permiteti sa-i atribuiti cuvinte care nu au legatura cu cazul, cu siguranta nu sunteti medic mai mult de atit nu sunteti in masura sa evaluati calitatile profesionale ale unui medic....., comentariul  dvs. fiind cu siguranta ceva personal.  Sunt si eu de partea pacientelor,  facind acest comentariu nu inseamna ca sunt in tagma domniilor sale. Cel mai grav este ca a murit un copil ca o mama are de suferit, si nu stim daca o va lua ca o lectie atit. dinsul cit si ceilalti medici, au mai fost cazuri la aceasta sectie dar se pare ca nu au invatat nimic. Cu siguranta cadrele medicale au fost puse in situatia de a alege , intre a salva viata mamei  sau viata copilului, intre doua rele a ramas una, nu este nici pe departe cea mai buna solutie dar asta este...... Partea trista este ca s-a asteptat  sa se intimple o tragedie...de genul asta sa se faca ceva la aceasta sectie...sa speram ca se vor lua masuri cu privirea la schimbarea radicala a comportamentului domniilor lor si mai mult ale doamnelor asistente care se cred ele ca fiind medici  sau poate stim noi ....cum o fi pe acolo.......!
Oana. R.:
(19 Septembrie 2013, 14:15)
Cu tot respectul pentru adevaratii profesionisti in domeniu, Dr. Manaila e departe de ceea ce presupune a fi medic ginecolog. E mai degraba un "accident" ajuns in sistem, care se erijeaza in specialist. Si este atat de infatuat si incompetent, incat incearca sa faca glume la orice pas, sa se dea simpatic.. Glume seci gustate numai de el, desigur.. Ar trebui sa-si puna o scufita pe cap, sa se recunoasca bufonul, pe sectie. Am nascut 2 copii sanatosi, ambii prin cezariana, la Spitalul Slobozia. Tot respectul fata de cadrele medicale care s-au comportat ireprosabil! Aceasta femeie, indiferent de starea fizica, avea dreptul de a fi tratata corespunzator, pentru a fi in siguranta atat ea, dar mai ales copilul. Nimeni nu are dreptul de a o trata ca pe un animal dintr-o ferma, care poate fi data la scazamant, si nu s-ar simti vreo lipsa.. Asta este atitudinea dr. Manaila, care incearca sa se disculpe, acum, ca a intrat direct in vizor cu malpraxis, si posibil si a asistentelor care ii fac jocul (nu cunosc cine intra in culpa, alaturi de el, dar cu siguranta nu e singurul vinovat).
o femeie:
(18 Septembrie 2013, 08:51)
@ asistenta gineco poate fi identificata dupa ora comentariului...cand era in tura..ca si IPul calculatorului din spital de la care lanseaza comentarii.sa ti fie rusine,la ce calitate a actului medical sa ne asteptam daca astfel de oameni au drept de viata si de moarte asupra bebelusilor-nu se indura sa si faca treaba ca are de dat likeuri...astept sa se anunte public ca nu mai au acces la internet in timpul programului!! astfel,s ar face si economie la spital...
ruxana:
(18 Septembrie 2013, 07:54)
si eu am fost pacienta doctorului manaila ptr o incizie .eu cred k nu este de vina ptr ce sa intamplat si nu cred k a cerut banii...k mine sa purtat exemplar si cel mai mult mia placut la doct manaila k este un tip foarte glumet!k siguranta la nevoie tot pe el il contactez sami rezolve problemele legate de meseria dansului.
mirela:
(18 Septembrie 2013, 07:05)
Bv @asistenta gineco ai dreptate la 30ani atatea kg nu se poate numi femeie aia ci animal,eu o cunosc si d aia vb d ea stia k copilul este mare si nu a vrut sa.si taie burta aia d vaca. Iar voi femeilor dc va plangeti atat in privinta medicilor??????????k nu va obliga nimeni sa va duceti la el si sunt multe. femei care nasc k el si nu au nimic copii voi dc nu ati studiat sa fiti medici???
reta:
(18 Septembrie 2013, 04:55)
acestei femei i se inpunea din start cezariana fara sa ceara ea, medicul tr sa ia cele mai bune masuri pt nu a pune sanatatea pacientei si a copilului in pericol. ce mai incolo, nu este adevarat conditioneaza acest act...., pina la urma victima este de vina??????nu sunt profesionisti  si au si tupeul de a minti dupa ce vad ce fac.Domnule Olaru nu credeti ca la aceasta sectie unde ar tr latura umana sa fie mai dezvoltata este invers, ati spus pe post ca sunt multe reclamatii acolo si veti lua masuri, nu considerati ca prin faptul ca incercati sa luati apararea acestor criminali....faceti mai rau ca drept dovada...fata de cele intimplate pina acum situatia este din ce in ce mai grava.......!!!!
anonim:
(17 Septembrie 2013, 19:30)
andreia, dr. despre care vorbim nu ia spaga, O cere !!! ce nu intelegi?
andreia :
(17 Septembrie 2013, 13:30)
nu este adevarat ce se spune nu este un medic care ia spaga ..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 31 Mar 2020
276 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(52 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(76 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(96 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(142 vizualizări - 0 comentarii)


4

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(66 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(72 vizualizări - 0 comentarii)


8
Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(84 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(67 vizualizări - 0 comentarii)


10

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(770 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(321 vizualizări - 1 comentariu)


12

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(204 vizualizări - 0 comentarii)


13

AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(511 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(219 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(148 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(219 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(721 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(534 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Vio în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Marian în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Vasile în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus Răduță Aurelian-Constantin în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! Worker în Slobozia: Ajutoare de urgență pentru persoanele izolate la domiciliu Chiar așa...! în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus Pacat în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus Chu Ma Ro Shi E în Totul va fi bine! @Răduţă Aurelian-Constantin în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! Dorel în Totul va fi bine! închiriere ap. 2 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 martie 2020 proprietar în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 martie 2020 Răduță Aurelian-Constantin în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! Răduță Aurelian-Constantin în Slobozia dezinfectează arterele de circulație Răduță Aurelian-Constantin în Totul va fi bine! Răduță Aurelian-Constantin în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus Nu mai mintiti! în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus marian multumitul în Cursuri pe internet pentru 80% dintre elevii ialomițeni giovani în Grad scăzut de transparență în primăriile din Ialomița Calatis în Grad scăzut de transparență în primăriile din Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...