Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Marinică forever!

Alegeri la PD-L Ialomița

Marinică forever!

Absent de mai bine de un an de pe scena politică locală, PD-L Ialomița se pregătește de alegeri. Pe margine, se încălzesc, mai mult pentru a face figurație, cîțiva dintre primarii pe viață ai filialei, un președinte de organizație municipală și veșnicul contracandidat Tinel. Dacă nu-l întrebi, președintele Cazacu se jură de luni bune că nu mai vrea un mandat. Dacă însă strici o întrebare...

Cazacu e indispensabil
Sîmbătă, 23 noiembrie 2013, PD-L Ialomița va decide structura de conducere pentru un nou mandat. Alegerile, desfășurate aproape în șoaptă, nu lasă loc niciunei posibile surprize. Totuși, printre numele vehiculate în acest context se numără și cele ale unor figuri familiare scenei politice locale. Este vorba, de exemplu, de primarii comunelor Sărățeni-Eugen Tocileanu, Platonești-Florinel Negraru sau, surprinzător, cel al președintelui PD-L Slobozia, Gigi Manea. La unison însă, cei trei susțin că președintele Cazacu e de neînlocuit. «Nu m-am gîndit să candidez pentru poziția de președinte. Pentru o alta, poate. Dar Cazacu trebuie să rămînă, îl vom convinge să rămînă!» a declarat Eugen Tocileanu. «Nu e momentul să candidez eu, acum. Domnul Cazacu e de neînlocuit. Nu știu cui ar putea preda ștafeta...» a dublat declarația Gigi Manea. Mai rezervat, Florinel Negraru a spus că se mai gîndește la ce are de făcut. «Nu m-am hotărît. O să vedem... Mai e vreme să iau o decizie!» a precizat el.

Președinte pînă la capăt
În replică la toate aceste declarații, Cazacu Marinică a anunțat încă de la începutul anului că este dispus să renunțe la șefia filialei. Din păcate, socoteala de la Ion Roată nu se porivește cu cea din București. Legat ombilical de Vasile Blaga, Cazacu Marinică nu poate renunța la șefia Organizației PD-L Ialomița decît dacă acesta îi va permite. Poate tocmai de aceea vineri, 15 noiembrie a.c., Cazacu a declarat pentru Independent: «E o nebunie! Nu știu ce să fac. Da, am spus că renunț, dar nu cred că o să reușesc... Uneori trebuie să ții cont și de ceea ce îți cere organizația, chiar dacă e vorba despre viața ta!» ne-a declarat el. Pe lîngă «presiunile» Organizației, Cazacu Marinică mai are de luptat și cu presiunile la care îl supune deputatul Gheorghe Tinel. Veșnic contracandidat în lupta pentru controlul Organizației, acesta încearcă să își extindă influența și asupra primarilor controlați de Cazacu. Ultima inițiativă a lui Tinel a fost aceea de a obține, printr-o hotărîre de Guvern, la Manasia, trecerea unei suprafețe de teren din proprietatea ADS în proprietatea autorităților locale. Justificarea acestui demers a reprezentat-o necesitatea extinderii cimitirului local. Hotărîrea a fost respinsă, dar intențiile din spatele acestui demers rămîn evidente...

21 Noiembrie 2013, 06:28 (8601 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Cazacu, reales cu 488 de voturi...
Alegerile pentru Primăria Slobozia, piatra de moară a politicii locale
Cazacu reales, înainte de Congres!
Alegeri 2011 la Primăria Platonești

Comentariile cititorilor:


nae:
(9 Decembrie 2013, 18:46)
Lica cred ca tu esti competentul de care politicul are nevoie, treci la treaba frate, dar inainte vino cu argumente ca dpa cum pui problema esti o mare lichea si tu, tia furat vreunul din asia ciolanul de esti asa suparat.
RELU B.:
(30 Noiembrie 2013, 12:53)
Ma, de ce nu-i dati si lui Teculescu un OS de supt.Macar unul micut-micut.Ca-i suparat pe viata.L-ati scos din carti de tot? Pe" PERFECTUL VOSTRU" ? Cel  care se lauda ca e mereu dispus sa performeze.Dar unde daca el n-are nicio meserie.Pe facebook isi prezinta "trecerea lui prin viata" ca in rapoartele comuniste.E omul care a luat-o de jos si...a ajuns de unde a plecat.Poate-si face un partid ca sa aiba si el ce conduce.Ca de la 26 de an, de cand parintii lui i-au rugat pe satenii din Sf, Gheorghe sa-i faca si fiului lor un rost, a tot condus, fara sa stie bine cum.L-au reales, pt ca romanii au suflet bun.Uite, ar fi avut sansa sa nai conduca ceva.Tot la comuna sa natala.Dar n-au mai avut atata putere de convingere sa-i mai duca cu presul pe sateni.Si sta degeaba.AJUTATI-L!
Dănuţ:
(24 Noiembrie 2013, 22:00)
Normal că-i ură îm mesaje ,măi Ioane....de unde dragoste pentru aroganții ăștia? Dar bine că nu mai guvernează  și nu-i mai vedem pe Boc , Udrea și toată gașca aia de nesimțiți și aroganți)) Mai dăm de ei pe la la emisiuni...da-i telecomanda la noi)) Mai ne strică serile Satana asta de Băsescu....dar scăpăm și de urâciunea asta....La ce comportament de slugi au liderii pdliști....ce să-ți placă la ei?Nu vezi ce penibili sunt toți pdliștii ce au sărit să-l apere pe Băsescu??Bine...ei de frică-l apără și-l pupă-n dos...că se știu ce penali sunt. De-l criticau pdleii pe Băsescu și săreau la beregata lui de drac, cred că avea de câștigat pdlul...așa ..sunt penibili și gretoși..și-o să le atărne Băse de gât mulți ani....o să vedeți la europarlamentare ce-o să pățiți și cât de credibili și iubiți sunteți...și de-o puneți și pe EBa și Macovei pe listă, v-ați regulat norocul...vai mama voastră))Bine că nu v-ați făcut de râs ca ăia de la Dâmbovița, să vă păzească jandarmii când vă furați de voturi între voi))
Belzebut:
(24 Noiembrie 2013, 21:47)
Da Ioane asa e.
lica:
(24 Noiembrie 2013, 21:43)
Asa e mai Ioane:pana la judecata(nu mai bag mana in foc nici aci-Cirstoiu,Dinu,Costache) te mananca sfintii.Uite,eu nu-l cunosc pe dumnealui personal( platesc taxe si impozite pe care le praduiesc smecherii gen...,deci suntem ,cumva,interdependenti),dar in secolul vitezei informatia circula al dracului de repede,si cica domnul n-ar fi chiar usa de biserica.Ca cica procurorii au cam avut ce pune la dosar,ca poate nu stiu eu,da de unde dracu a facut milioanele de euro,sau macar primul ,zi-i si mie...Si cum dracu sa keep calm cand muncesc cinstit si nu-mi ajung 100 vieti/membru de familie ,deci x2,sa fac avere cat fac banditii astia intr-un an,si nu c-au inventat roata la caruta.Se acumuleaza ura ca supa sub presiune cand vezi ca tara-i jefuita fatis,dar vaz ca-s oameni milosi ca tine care iarta ,care nu stiu,care nu vad ,sau care-s doar neinformati,ignoranti si prosti.
ion:
(24 Noiembrie 2013, 20:08)
 Cata prostie ura si demagogie se pote vedea  si  simti in aceste mesaje ,de putine ori iti este dat in viata sa vezi.Se condamna persoane fara a fi judecate, se fac afirmati la adresa unor persoane pe care am certitudinea ca nici macar nu le cunoasteti.Ca sa poti scrie cu rautate iti este suficient sa fi prost si frustat restul merge de la sine.
Urmeaza :
(24 Noiembrie 2013, 12:50)
ATI ALES UN PENAL, CARE ESTE JUDECAT DE 5 ANI PENTRU JAF DE PAMANT A.D.S  CA SI BASESCU
Dănuţ:
(23 Noiembrie 2013, 20:23)
Era cam dură apa plată..cu care-i umezeam bolta palatină la ..hermafroditul "lica"))Io nu mă supăr de nu-mi intră vreo postare....că sigur am fosr subiectiv rău....și nespălat pe mâini când tastam...cu creierul în direct)))Acum mă dau învins...Marinică e bun......dar io cred că-i mai bună Gabriela Petre....ce dacă o deranjează curva de ANI....ce...pe Marinică nu-l mângâie una chioară și independentă???))
vax:
(23 Noiembrie 2013, 20:02)
...oameni buni nu mai mergeti sa votati  jigodiile astea.Daca merg in Parlamentul european nu fac nimic.Uitati-va la europarlamentarii de acum,fac ceva pentru noi?Ar trebui sa-i punem la punct odata.Toti isi vad interesul personal,NICIODATA N-O SA LE PESE DE NOI.TREZITI-VA!!
lica:
(23 Noiembrie 2013, 17:14)
Danut-rudotel,penelist expirat ,du-te,ba, pe antene si linge.Cu astea ati prostit maxim  prostimea,da" cat o sa mai pupati in cur si p-acolo,ca jupanului ii zornaie lanturile si cand s-o duce de s-o racori nu mai aveti cur de adulat.Du-te ,ba,si scoala-ti crinul, barem sa fie treaz cand si-o ia in bot !Oi fi citit printre randuri ,dar ai strabism ,baiete,ca io i-as rade pe toti.Hai c-am tras apa ,rahatilor!!!
Dănuţ:
(23 Noiembrie 2013, 08:01)
Măi Rădoi.l liberalul......lasă pedeliștii șă-și aleagă satrapii)))
Rădoi L.:
(23 Noiembrie 2013, 07:48)
Lăsați-o pe Maria Petre să-și vadă de boli și Bătrânețe! E de ajuns de bogată, pe muncă cinstită. O fi fost ceva de capul ei, dar, gata! E expirată! Nu, Marinică! nu, nici Maria Petre! Se ,,ajutau'' reciproc!
Dănuţ:
(23 Noiembrie 2013, 06:23)
Măi Lică ..și tu fostă "sculă".....ni se rupe de pedeleul vostru, vedea-v-aș partidul îngropat pe tarlaua lu' dementu' de Băsescu))Bă da' voi n-ați înțeles că pdl e ca purceaua moartă-n coteț, dar cu curu-n ușă---și mai stați morți în coteț că nu poate sau nu vrea DNAul...să deratizeze cotețul?))Băi porcilor de pedeliști, dacă și-n cotețul lui York de Dâmbovița,ăla..Popescu, v-au păzit jandarmii la alegerile interne....despre ce rahat de partid muribund vorbiți=?))Și dacă vine tanti Maria...tot degeaba...ea era mișcătoare când era fsnismul în floare....și era vice la veterinar))Ahh ce mă bucur ..că ce rău ați ajuns,ați vrut voi,jartelele  pdiste,ale lui Băsescu să înghițiți pnlul.....se pare că ați luat fluturi,hoinari,boureni...și-ați regulat,pe bani mulți, blonda de la Cotroceni......da' acum....o sugeți cu unificarea))Acum vă face poștă Papahagi, Neamțu,Ungureanu...plus Tomac tolomac....Macovei nu v-a dat-o la bot încă, vă lasă să-l gustați pe agricultor)))Un partid de penali...n-au UN PARLAMENTAR câștigător de colegiu de pe primul loc))) Un partid de hoți...ce n-are șefii la pușcărie ...că-i justiția independentă...și-i Satana la Cotroceni,încă....io-s convins că....Kodruța abia așteaptă să vă reguleze penal))
lica:
(22 Noiembrie 2013, 23:25)
Ba,da" unul  mai curat si mai uscat nu gasiti ?Numai hoti sau/si prosti aveti in partidele voastre de rahat?Marinica,tata,vezi ca esti pe locul 10 in topul celor mai mari tepari ai Romaniei,dupa Bancorex,FNI,Mazare,Patriciu,Badalan,Voiculescu,Poteras,Pavaleanu,Necolaiciuc...uite-i ,mai,puscarie forever!!!! Iesiti ,ai dracu,si ca  paduchii in frunte dupa ce ati nenorociti tara asta cu hotiile .Mars,jigodii ordinare !Sufletist si cumsecade  cu prostii pe care-i fura . Nenorociti care hotesc din banii invatamantului,ai  sanatatii,ai pensionarilor,ai copiilor,fura din banii tuturor,d"aia te duci cu pansamentul si cu seringa in buzunar,d"aia ai cei mai slabi profesori in scoli,d"aia pensionarii sunt vai de ei,pentru ca banii destinati lor sunt in conturile astora.Cum prostia  n-are leac,votati hotia forever!!!Trebuie sa incetam sa  mai alegem raul cel mai  mic,hai ,dracu,sa gasim oameni buni,cinstiti,morali,profesionisti,patrioti,dedicati.Sunt cateva calitati pe care trebuie sa ni le dorim la un candidat,prin dorinta sa le impunem si sa nu mai permitem sa apara in fata noastra pentru a cere votul  toate jagardelele penale,toti retardatii,ca noi ii trimitem  in Parlament,ne fac legile  si ne ducem p... de suflet.
Un fost membru:
(22 Noiembrie 2013, 23:16)
Sa vina doamna Maria Petre la carma PDL-ului Ialomitean. O VREM PE DOAMNA MARIA PETRE !!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 19 Oct 2019
70 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Octombrie 2019, 17:30


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Vineri, 18 octombrie 2019, la nivel național s-a desfășurat «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:55
(57 vizualizări - 0 comentarii)


Biciclist izbit frontal de o mașină în apropiere de Săveni

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 201, în afara localității Săveni, soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:50
(73 vizualizări - 0 comentarii)


3

Slobozia: Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică» la Muzeul Agriculturii

Marți, 22 octombrie 2019, începând cu orele 14,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va inaugura Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică». Cercetarea și conservarea acestei expoziții a ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:45
(53 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 21-25 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie elecrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:40
(53 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în ziua de 16 octombrie 2019, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii, a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:30
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

În cursul zilei de joi, 17 octombrie a.c., polițiștii rutieri, cei de Ordine Publică și Transporturi au desfășurat, timp de mai multe ore, activități atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:25
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Albești: Arestat pentru «furt calificat»

MIercuri, 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:20
(93 vizualizări - 0 comentarii)


8

Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii ialomițeni

Miercuri, 16 octombrie a.c, doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza localității Dridu, un conducător auto ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:15
(92 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație produse ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:10
(83 vizualizări - 0 comentarii)


10

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


12

Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(146 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(208 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(186 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(408 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(300 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...