Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Marinică forever!

Alegeri la PD-L Ialomița

Marinică forever!

Absent de mai bine de un an de pe scena politică locală, PD-L Ialomița se pregătește de alegeri. Pe margine, se încălzesc, mai mult pentru a face figurație, cîțiva dintre primarii pe viață ai filialei, un președinte de organizație municipală și veșnicul contracandidat Tinel. Dacă nu-l întrebi, președintele Cazacu se jură de luni bune că nu mai vrea un mandat. Dacă însă strici o întrebare...

Cazacu e indispensabil
Sîmbătă, 23 noiembrie 2013, PD-L Ialomița va decide structura de conducere pentru un nou mandat. Alegerile, desfășurate aproape în șoaptă, nu lasă loc niciunei posibile surprize. Totuși, printre numele vehiculate în acest context se numără și cele ale unor figuri familiare scenei politice locale. Este vorba, de exemplu, de primarii comunelor Sărățeni-Eugen Tocileanu, Platonești-Florinel Negraru sau, surprinzător, cel al președintelui PD-L Slobozia, Gigi Manea. La unison însă, cei trei susțin că președintele Cazacu e de neînlocuit. «Nu m-am gîndit să candidez pentru poziția de președinte. Pentru o alta, poate. Dar Cazacu trebuie să rămînă, îl vom convinge să rămînă!» a declarat Eugen Tocileanu. «Nu e momentul să candidez eu, acum. Domnul Cazacu e de neînlocuit. Nu știu cui ar putea preda ștafeta...» a dublat declarația Gigi Manea. Mai rezervat, Florinel Negraru a spus că se mai gîndește la ce are de făcut. «Nu m-am hotărît. O să vedem... Mai e vreme să iau o decizie!» a precizat el.

Președinte pînă la capăt
În replică la toate aceste declarații, Cazacu Marinică a anunțat încă de la începutul anului că este dispus să renunțe la șefia filialei. Din păcate, socoteala de la Ion Roată nu se porivește cu cea din București. Legat ombilical de Vasile Blaga, Cazacu Marinică nu poate renunța la șefia Organizației PD-L Ialomița decît dacă acesta îi va permite. Poate tocmai de aceea vineri, 15 noiembrie a.c., Cazacu a declarat pentru Independent: «E o nebunie! Nu știu ce să fac. Da, am spus că renunț, dar nu cred că o să reușesc... Uneori trebuie să ții cont și de ceea ce îți cere organizația, chiar dacă e vorba despre viața ta!» ne-a declarat el. Pe lîngă «presiunile» Organizației, Cazacu Marinică mai are de luptat și cu presiunile la care îl supune deputatul Gheorghe Tinel. Veșnic contracandidat în lupta pentru controlul Organizației, acesta încearcă să își extindă influența și asupra primarilor controlați de Cazacu. Ultima inițiativă a lui Tinel a fost aceea de a obține, printr-o hotărîre de Guvern, la Manasia, trecerea unei suprafețe de teren din proprietatea ADS în proprietatea autorităților locale. Justificarea acestui demers a reprezentat-o necesitatea extinderii cimitirului local. Hotărîrea a fost respinsă, dar intențiile din spatele acestui demers rămîn evidente...

21 Noiembrie 2013, 06:28 (8943 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Cazacu, reales cu 488 de voturi...
Alegerile pentru Primăria Slobozia, piatra de moară a politicii locale
Cazacu reales, înainte de Congres!
Alegeri 2011 la Primăria Platonești

Comentariile cititorilor:


nae:
(9 Decembrie 2013, 18:46)
Lica cred ca tu esti competentul de care politicul are nevoie, treci la treaba frate, dar inainte vino cu argumente ca dpa cum pui problema esti o mare lichea si tu, tia furat vreunul din asia ciolanul de esti asa suparat.
RELU B.:
(30 Noiembrie 2013, 12:53)
Ma, de ce nu-i dati si lui Teculescu un OS de supt.Macar unul micut-micut.Ca-i suparat pe viata.L-ati scos din carti de tot? Pe" PERFECTUL VOSTRU" ? Cel  care se lauda ca e mereu dispus sa performeze.Dar unde daca el n-are nicio meserie.Pe facebook isi prezinta "trecerea lui prin viata" ca in rapoartele comuniste.E omul care a luat-o de jos si...a ajuns de unde a plecat.Poate-si face un partid ca sa aiba si el ce conduce.Ca de la 26 de an, de cand parintii lui i-au rugat pe satenii din Sf, Gheorghe sa-i faca si fiului lor un rost, a tot condus, fara sa stie bine cum.L-au reales, pt ca romanii au suflet bun.Uite, ar fi avut sansa sa nai conduca ceva.Tot la comuna sa natala.Dar n-au mai avut atata putere de convingere sa-i mai duca cu presul pe sateni.Si sta degeaba.AJUTATI-L!
Dănuţ:
(24 Noiembrie 2013, 22:00)
Normal că-i ură îm mesaje ,măi Ioane....de unde dragoste pentru aroganții ăștia? Dar bine că nu mai guvernează  și nu-i mai vedem pe Boc , Udrea și toată gașca aia de nesimțiți și aroganți)) Mai dăm de ei pe la la emisiuni...da-i telecomanda la noi)) Mai ne strică serile Satana asta de Băsescu....dar scăpăm și de urâciunea asta....La ce comportament de slugi au liderii pdliști....ce să-ți placă la ei?Nu vezi ce penibili sunt toți pdliștii ce au sărit să-l apere pe Băsescu??Bine...ei de frică-l apără și-l pupă-n dos...că se știu ce penali sunt. De-l criticau pdleii pe Băsescu și săreau la beregata lui de drac, cred că avea de câștigat pdlul...așa ..sunt penibili și gretoși..și-o să le atărne Băse de gât mulți ani....o să vedeți la europarlamentare ce-o să pățiți și cât de credibili și iubiți sunteți...și de-o puneți și pe EBa și Macovei pe listă, v-ați regulat norocul...vai mama voastră))Bine că nu v-ați făcut de râs ca ăia de la Dâmbovița, să vă păzească jandarmii când vă furați de voturi între voi))
Belzebut:
(24 Noiembrie 2013, 21:47)
Da Ioane asa e.
lica:
(24 Noiembrie 2013, 21:43)
Asa e mai Ioane:pana la judecata(nu mai bag mana in foc nici aci-Cirstoiu,Dinu,Costache) te mananca sfintii.Uite,eu nu-l cunosc pe dumnealui personal( platesc taxe si impozite pe care le praduiesc smecherii gen...,deci suntem ,cumva,interdependenti),dar in secolul vitezei informatia circula al dracului de repede,si cica domnul n-ar fi chiar usa de biserica.Ca cica procurorii au cam avut ce pune la dosar,ca poate nu stiu eu,da de unde dracu a facut milioanele de euro,sau macar primul ,zi-i si mie...Si cum dracu sa keep calm cand muncesc cinstit si nu-mi ajung 100 vieti/membru de familie ,deci x2,sa fac avere cat fac banditii astia intr-un an,si nu c-au inventat roata la caruta.Se acumuleaza ura ca supa sub presiune cand vezi ca tara-i jefuita fatis,dar vaz ca-s oameni milosi ca tine care iarta ,care nu stiu,care nu vad ,sau care-s doar neinformati,ignoranti si prosti.
ion:
(24 Noiembrie 2013, 20:08)
 Cata prostie ura si demagogie se pote vedea  si  simti in aceste mesaje ,de putine ori iti este dat in viata sa vezi.Se condamna persoane fara a fi judecate, se fac afirmati la adresa unor persoane pe care am certitudinea ca nici macar nu le cunoasteti.Ca sa poti scrie cu rautate iti este suficient sa fi prost si frustat restul merge de la sine.
Urmeaza :
(24 Noiembrie 2013, 12:50)
ATI ALES UN PENAL, CARE ESTE JUDECAT DE 5 ANI PENTRU JAF DE PAMANT A.D.S  CA SI BASESCU
Dănuţ:
(23 Noiembrie 2013, 20:23)
Era cam dură apa plată..cu care-i umezeam bolta palatină la ..hermafroditul "lica"))Io nu mă supăr de nu-mi intră vreo postare....că sigur am fosr subiectiv rău....și nespălat pe mâini când tastam...cu creierul în direct)))Acum mă dau învins...Marinică e bun......dar io cred că-i mai bună Gabriela Petre....ce dacă o deranjează curva de ANI....ce...pe Marinică nu-l mângâie una chioară și independentă???))
vax:
(23 Noiembrie 2013, 20:02)
...oameni buni nu mai mergeti sa votati  jigodiile astea.Daca merg in Parlamentul european nu fac nimic.Uitati-va la europarlamentarii de acum,fac ceva pentru noi?Ar trebui sa-i punem la punct odata.Toti isi vad interesul personal,NICIODATA N-O SA LE PESE DE NOI.TREZITI-VA!!
lica:
(23 Noiembrie 2013, 17:14)
Danut-rudotel,penelist expirat ,du-te,ba, pe antene si linge.Cu astea ati prostit maxim  prostimea,da" cat o sa mai pupati in cur si p-acolo,ca jupanului ii zornaie lanturile si cand s-o duce de s-o racori nu mai aveti cur de adulat.Du-te ,ba,si scoala-ti crinul, barem sa fie treaz cand si-o ia in bot !Oi fi citit printre randuri ,dar ai strabism ,baiete,ca io i-as rade pe toti.Hai c-am tras apa ,rahatilor!!!
Dănuţ:
(23 Noiembrie 2013, 08:01)
Măi Rădoi.l liberalul......lasă pedeliștii șă-și aleagă satrapii)))
Rădoi L.:
(23 Noiembrie 2013, 07:48)
Lăsați-o pe Maria Petre să-și vadă de boli și Bătrânețe! E de ajuns de bogată, pe muncă cinstită. O fi fost ceva de capul ei, dar, gata! E expirată! Nu, Marinică! nu, nici Maria Petre! Se ,,ajutau'' reciproc!
Dănuţ:
(23 Noiembrie 2013, 06:23)
Măi Lică ..și tu fostă "sculă".....ni se rupe de pedeleul vostru, vedea-v-aș partidul îngropat pe tarlaua lu' dementu' de Băsescu))Bă da' voi n-ați înțeles că pdl e ca purceaua moartă-n coteț, dar cu curu-n ușă---și mai stați morți în coteț că nu poate sau nu vrea DNAul...să deratizeze cotețul?))Băi porcilor de pedeliști, dacă și-n cotețul lui York de Dâmbovița,ăla..Popescu, v-au păzit jandarmii la alegerile interne....despre ce rahat de partid muribund vorbiți=?))Și dacă vine tanti Maria...tot degeaba...ea era mișcătoare când era fsnismul în floare....și era vice la veterinar))Ahh ce mă bucur ..că ce rău ați ajuns,ați vrut voi,jartelele  pdiste,ale lui Băsescu să înghițiți pnlul.....se pare că ați luat fluturi,hoinari,boureni...și-ați regulat,pe bani mulți, blonda de la Cotroceni......da' acum....o sugeți cu unificarea))Acum vă face poștă Papahagi, Neamțu,Ungureanu...plus Tomac tolomac....Macovei nu v-a dat-o la bot încă, vă lasă să-l gustați pe agricultor)))Un partid de penali...n-au UN PARLAMENTAR câștigător de colegiu de pe primul loc))) Un partid de hoți...ce n-are șefii la pușcărie ...că-i justiția independentă...și-i Satana la Cotroceni,încă....io-s convins că....Kodruța abia așteaptă să vă reguleze penal))
lica:
(22 Noiembrie 2013, 23:25)
Ba,da" unul  mai curat si mai uscat nu gasiti ?Numai hoti sau/si prosti aveti in partidele voastre de rahat?Marinica,tata,vezi ca esti pe locul 10 in topul celor mai mari tepari ai Romaniei,dupa Bancorex,FNI,Mazare,Patriciu,Badalan,Voiculescu,Poteras,Pavaleanu,Necolaiciuc...uite-i ,mai,puscarie forever!!!! Iesiti ,ai dracu,si ca  paduchii in frunte dupa ce ati nenorociti tara asta cu hotiile .Mars,jigodii ordinare !Sufletist si cumsecade  cu prostii pe care-i fura . Nenorociti care hotesc din banii invatamantului,ai  sanatatii,ai pensionarilor,ai copiilor,fura din banii tuturor,d"aia te duci cu pansamentul si cu seringa in buzunar,d"aia ai cei mai slabi profesori in scoli,d"aia pensionarii sunt vai de ei,pentru ca banii destinati lor sunt in conturile astora.Cum prostia  n-are leac,votati hotia forever!!!Trebuie sa incetam sa  mai alegem raul cel mai  mic,hai ,dracu,sa gasim oameni buni,cinstiti,morali,profesionisti,patrioti,dedicati.Sunt cateva calitati pe care trebuie sa ni le dorim la un candidat,prin dorinta sa le impunem si sa nu mai permitem sa apara in fata noastra pentru a cere votul  toate jagardelele penale,toti retardatii,ca noi ii trimitem  in Parlament,ne fac legile  si ne ducem p... de suflet.
Un fost membru:
(22 Noiembrie 2013, 23:16)
Sa vina doamna Maria Petre la carma PDL-ului Ialomitean. O VREM PE DOAMNA MARIA PETRE !!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 27 Mai 2020
231 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(93 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(390 vizualizări - 2 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(126 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(98 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(158 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(308 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


12

Audiențe digitale pentru clienții ENEL

Începând de luni, 25 mai 2020, companiile E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:25
(187 vizualizări - 0 comentarii)


13

Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Reprezentanții Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești au precizat faptul că 64% dintre pacienții bolnavi de COVID-19 s-au vindecat. Estimativ, în cadrul unității medicale, au fost internați 187 de ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:05
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Axintele, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «amenințare», «nerespectare ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:40
(156 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada de acordare a indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că beneficiarii de indemnizație de șomaj, aflați în plată la data de 22 mai 2020, dreptul la indemnizație de șomaj ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:20
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 346 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 22 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 346 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:05
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 342 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 21 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 342 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2020, 13:10
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Feteși: Lovit de tren la trecerea de cale ferată

Un bărbat de 49 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la București după ce a fost lovit de un tren de marfă. Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:20
(306 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Modele de bună practică privind educația on-line

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dat publicității lista localităților unde administrațiile locale au făcut eforturi pentru a-i sprijini pe elevii fără posibilități materiale să aibă acces la resursele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:10
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Pasagera unui taxi, victimă a unui accident rutier

O femeie de 29 de ani, din Fetești, pasageră a unui taxi, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri, 20 mai 2020. Șoferul taxiului nu a respectat ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 14:05
(226 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Țăndărei: Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări

Pompierii din Țăndărei au intervenit miercuri, 20 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în gospodăria unui localnic. Flăcările au cuprins o anexă și au ars aproximativ 5 mp din acoperișul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:45
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Incendiu de vegetație uscată

Pompierii din Fetești au intervenit marți, 19 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs în zona localității Stelnica. Flăcările au distrus un hectar cultivat cu grâu. Cel mai probabil ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:30
(194 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stelnica incendiu


ITM Ialomița: Măsuri de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 în căminele pentru bătrâni

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că administratorii centrelor dedicate îngrijirii vârstnicilor trebuie să ia măsuri de prevenire a infectării cu ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:20
(207 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun alt caz de COVID-19 înregistrat în Ialomița în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la faptul că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul îmbolnăvirilor este ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Panică pe Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, din cauza unei candele rămasă aprinsă. Flăcările au cuprins o ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 08:05
(526 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Pomana regelui Cioabă», o nouă metodă de înșelăciune

Polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la o nouă metodă de înșelăciune pe care escrocii o folosesc. Este vorba despre metoda «Pomana regelui Cioabă». Potrivit oamenilor legii, infractorii acostează ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 16:05
(434 vizualizări - 0 comentarii)


S-a răsturnat cu mașina într-un șanț între Slobozia și Amara

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 18 mai 2020. Evenimentul rutier s-a petrecut pe șoseaua care leagă orașele Amara și Slobozia din cauza unui șofer de 45 de ani. Acesta s-a angajat ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:55
(292 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Măsuri de asigurare la locul de muncă

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la măsurile de protecție pe care trebuie să le ia atât angajatorii, cât și angajații, pentru a preveni riscul infectării cu SARS-CoV-2 în ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:50
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 336 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 19 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 336 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul Spitalului Municipal «Anghel Saligny ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 13:00
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mihai G în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Nuti spaima Constitutii în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți Vax în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița @urzicean în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Agricultor în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 Didina în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți Gigi în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți urzicenean în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Hastag în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița UN simplu cetățean în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Antonescu în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți gigi friptu în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița coteanul în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Punct în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta VID în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița CETATEAN în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți Tedy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Gură satului în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta @nicu smardoi în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Vasile în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...