Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Marinică forever!

Alegeri la PD-L Ialomița

Marinică forever!

Absent de mai bine de un an de pe scena politică locală, PD-L Ialomița se pregătește de alegeri. Pe margine, se încălzesc, mai mult pentru a face figurație, cîțiva dintre primarii pe viață ai filialei, un președinte de organizație municipală și veșnicul contracandidat Tinel. Dacă nu-l întrebi, președintele Cazacu se jură de luni bune că nu mai vrea un mandat. Dacă însă strici o întrebare...

Cazacu e indispensabil
Sîmbătă, 23 noiembrie 2013, PD-L Ialomița va decide structura de conducere pentru un nou mandat. Alegerile, desfășurate aproape în șoaptă, nu lasă loc niciunei posibile surprize. Totuși, printre numele vehiculate în acest context se numără și cele ale unor figuri familiare scenei politice locale. Este vorba, de exemplu, de primarii comunelor Sărățeni-Eugen Tocileanu, Platonești-Florinel Negraru sau, surprinzător, cel al președintelui PD-L Slobozia, Gigi Manea. La unison însă, cei trei susțin că președintele Cazacu e de neînlocuit. «Nu m-am gîndit să candidez pentru poziția de președinte. Pentru o alta, poate. Dar Cazacu trebuie să rămînă, îl vom convinge să rămînă!» a declarat Eugen Tocileanu. «Nu e momentul să candidez eu, acum. Domnul Cazacu e de neînlocuit. Nu știu cui ar putea preda ștafeta...» a dublat declarația Gigi Manea. Mai rezervat, Florinel Negraru a spus că se mai gîndește la ce are de făcut. «Nu m-am hotărît. O să vedem... Mai e vreme să iau o decizie!» a precizat el.

Președinte pînă la capăt
În replică la toate aceste declarații, Cazacu Marinică a anunțat încă de la începutul anului că este dispus să renunțe la șefia filialei. Din păcate, socoteala de la Ion Roată nu se porivește cu cea din București. Legat ombilical de Vasile Blaga, Cazacu Marinică nu poate renunța la șefia Organizației PD-L Ialomița decît dacă acesta îi va permite. Poate tocmai de aceea vineri, 15 noiembrie a.c., Cazacu a declarat pentru Independent: «E o nebunie! Nu știu ce să fac. Da, am spus că renunț, dar nu cred că o să reușesc... Uneori trebuie să ții cont și de ceea ce îți cere organizația, chiar dacă e vorba despre viața ta!» ne-a declarat el. Pe lîngă «presiunile» Organizației, Cazacu Marinică mai are de luptat și cu presiunile la care îl supune deputatul Gheorghe Tinel. Veșnic contracandidat în lupta pentru controlul Organizației, acesta încearcă să își extindă influența și asupra primarilor controlați de Cazacu. Ultima inițiativă a lui Tinel a fost aceea de a obține, printr-o hotărîre de Guvern, la Manasia, trecerea unei suprafețe de teren din proprietatea ADS în proprietatea autorităților locale. Justificarea acestui demers a reprezentat-o necesitatea extinderii cimitirului local. Hotărîrea a fost respinsă, dar intențiile din spatele acestui demers rămîn evidente...

21 Noiembrie 2013, 06:28 (9031 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Cazacu, reales cu 488 de voturi...
Alegerile pentru Primăria Slobozia, piatra de moară a politicii locale
Cazacu reales, înainte de Congres!
Alegeri 2011 la Primăria Platonești

Comentariile cititorilor:


nae:
(9 Decembrie 2013, 18:46)
Lica cred ca tu esti competentul de care politicul are nevoie, treci la treaba frate, dar inainte vino cu argumente ca dpa cum pui problema esti o mare lichea si tu, tia furat vreunul din asia ciolanul de esti asa suparat.
RELU B.:
(30 Noiembrie 2013, 12:53)
Ma, de ce nu-i dati si lui Teculescu un OS de supt.Macar unul micut-micut.Ca-i suparat pe viata.L-ati scos din carti de tot? Pe" PERFECTUL VOSTRU" ? Cel  care se lauda ca e mereu dispus sa performeze.Dar unde daca el n-are nicio meserie.Pe facebook isi prezinta "trecerea lui prin viata" ca in rapoartele comuniste.E omul care a luat-o de jos si...a ajuns de unde a plecat.Poate-si face un partid ca sa aiba si el ce conduce.Ca de la 26 de an, de cand parintii lui i-au rugat pe satenii din Sf, Gheorghe sa-i faca si fiului lor un rost, a tot condus, fara sa stie bine cum.L-au reales, pt ca romanii au suflet bun.Uite, ar fi avut sansa sa nai conduca ceva.Tot la comuna sa natala.Dar n-au mai avut atata putere de convingere sa-i mai duca cu presul pe sateni.Si sta degeaba.AJUTATI-L!
Dănuţ:
(24 Noiembrie 2013, 22:00)
Normal că-i ură îm mesaje ,măi Ioane....de unde dragoste pentru aroganții ăștia? Dar bine că nu mai guvernează  și nu-i mai vedem pe Boc , Udrea și toată gașca aia de nesimțiți și aroganți)) Mai dăm de ei pe la la emisiuni...da-i telecomanda la noi)) Mai ne strică serile Satana asta de Băsescu....dar scăpăm și de urâciunea asta....La ce comportament de slugi au liderii pdliști....ce să-ți placă la ei?Nu vezi ce penibili sunt toți pdliștii ce au sărit să-l apere pe Băsescu??Bine...ei de frică-l apără și-l pupă-n dos...că se știu ce penali sunt. De-l criticau pdleii pe Băsescu și săreau la beregata lui de drac, cred că avea de câștigat pdlul...așa ..sunt penibili și gretoși..și-o să le atărne Băse de gât mulți ani....o să vedeți la europarlamentare ce-o să pățiți și cât de credibili și iubiți sunteți...și de-o puneți și pe EBa și Macovei pe listă, v-ați regulat norocul...vai mama voastră))Bine că nu v-ați făcut de râs ca ăia de la Dâmbovița, să vă păzească jandarmii când vă furați de voturi între voi))
Belzebut:
(24 Noiembrie 2013, 21:47)
Da Ioane asa e.
lica:
(24 Noiembrie 2013, 21:43)
Asa e mai Ioane:pana la judecata(nu mai bag mana in foc nici aci-Cirstoiu,Dinu,Costache) te mananca sfintii.Uite,eu nu-l cunosc pe dumnealui personal( platesc taxe si impozite pe care le praduiesc smecherii gen...,deci suntem ,cumva,interdependenti),dar in secolul vitezei informatia circula al dracului de repede,si cica domnul n-ar fi chiar usa de biserica.Ca cica procurorii au cam avut ce pune la dosar,ca poate nu stiu eu,da de unde dracu a facut milioanele de euro,sau macar primul ,zi-i si mie...Si cum dracu sa keep calm cand muncesc cinstit si nu-mi ajung 100 vieti/membru de familie ,deci x2,sa fac avere cat fac banditii astia intr-un an,si nu c-au inventat roata la caruta.Se acumuleaza ura ca supa sub presiune cand vezi ca tara-i jefuita fatis,dar vaz ca-s oameni milosi ca tine care iarta ,care nu stiu,care nu vad ,sau care-s doar neinformati,ignoranti si prosti.
ion:
(24 Noiembrie 2013, 20:08)
 Cata prostie ura si demagogie se pote vedea  si  simti in aceste mesaje ,de putine ori iti este dat in viata sa vezi.Se condamna persoane fara a fi judecate, se fac afirmati la adresa unor persoane pe care am certitudinea ca nici macar nu le cunoasteti.Ca sa poti scrie cu rautate iti este suficient sa fi prost si frustat restul merge de la sine.
Urmeaza :
(24 Noiembrie 2013, 12:50)
ATI ALES UN PENAL, CARE ESTE JUDECAT DE 5 ANI PENTRU JAF DE PAMANT A.D.S  CA SI BASESCU
Dănuţ:
(23 Noiembrie 2013, 20:23)
Era cam dură apa plată..cu care-i umezeam bolta palatină la ..hermafroditul "lica"))Io nu mă supăr de nu-mi intră vreo postare....că sigur am fosr subiectiv rău....și nespălat pe mâini când tastam...cu creierul în direct)))Acum mă dau învins...Marinică e bun......dar io cred că-i mai bună Gabriela Petre....ce dacă o deranjează curva de ANI....ce...pe Marinică nu-l mângâie una chioară și independentă???))
vax:
(23 Noiembrie 2013, 20:02)
...oameni buni nu mai mergeti sa votati  jigodiile astea.Daca merg in Parlamentul european nu fac nimic.Uitati-va la europarlamentarii de acum,fac ceva pentru noi?Ar trebui sa-i punem la punct odata.Toti isi vad interesul personal,NICIODATA N-O SA LE PESE DE NOI.TREZITI-VA!!
lica:
(23 Noiembrie 2013, 17:14)
Danut-rudotel,penelist expirat ,du-te,ba, pe antene si linge.Cu astea ati prostit maxim  prostimea,da" cat o sa mai pupati in cur si p-acolo,ca jupanului ii zornaie lanturile si cand s-o duce de s-o racori nu mai aveti cur de adulat.Du-te ,ba,si scoala-ti crinul, barem sa fie treaz cand si-o ia in bot !Oi fi citit printre randuri ,dar ai strabism ,baiete,ca io i-as rade pe toti.Hai c-am tras apa ,rahatilor!!!
Dănuţ:
(23 Noiembrie 2013, 08:01)
Măi Rădoi.l liberalul......lasă pedeliștii șă-și aleagă satrapii)))
Rădoi L.:
(23 Noiembrie 2013, 07:48)
Lăsați-o pe Maria Petre să-și vadă de boli și Bătrânețe! E de ajuns de bogată, pe muncă cinstită. O fi fost ceva de capul ei, dar, gata! E expirată! Nu, Marinică! nu, nici Maria Petre! Se ,,ajutau'' reciproc!
Dănuţ:
(23 Noiembrie 2013, 06:23)
Măi Lică ..și tu fostă "sculă".....ni se rupe de pedeleul vostru, vedea-v-aș partidul îngropat pe tarlaua lu' dementu' de Băsescu))Bă da' voi n-ați înțeles că pdl e ca purceaua moartă-n coteț, dar cu curu-n ușă---și mai stați morți în coteț că nu poate sau nu vrea DNAul...să deratizeze cotețul?))Băi porcilor de pedeliști, dacă și-n cotețul lui York de Dâmbovița,ăla..Popescu, v-au păzit jandarmii la alegerile interne....despre ce rahat de partid muribund vorbiți=?))Și dacă vine tanti Maria...tot degeaba...ea era mișcătoare când era fsnismul în floare....și era vice la veterinar))Ahh ce mă bucur ..că ce rău ați ajuns,ați vrut voi,jartelele  pdiste,ale lui Băsescu să înghițiți pnlul.....se pare că ați luat fluturi,hoinari,boureni...și-ați regulat,pe bani mulți, blonda de la Cotroceni......da' acum....o sugeți cu unificarea))Acum vă face poștă Papahagi, Neamțu,Ungureanu...plus Tomac tolomac....Macovei nu v-a dat-o la bot încă, vă lasă să-l gustați pe agricultor)))Un partid de penali...n-au UN PARLAMENTAR câștigător de colegiu de pe primul loc))) Un partid de hoți...ce n-are șefii la pușcărie ...că-i justiția independentă...și-i Satana la Cotroceni,încă....io-s convins că....Kodruța abia așteaptă să vă reguleze penal))
lica:
(22 Noiembrie 2013, 23:25)
Ba,da" unul  mai curat si mai uscat nu gasiti ?Numai hoti sau/si prosti aveti in partidele voastre de rahat?Marinica,tata,vezi ca esti pe locul 10 in topul celor mai mari tepari ai Romaniei,dupa Bancorex,FNI,Mazare,Patriciu,Badalan,Voiculescu,Poteras,Pavaleanu,Necolaiciuc...uite-i ,mai,puscarie forever!!!! Iesiti ,ai dracu,si ca  paduchii in frunte dupa ce ati nenorociti tara asta cu hotiile .Mars,jigodii ordinare !Sufletist si cumsecade  cu prostii pe care-i fura . Nenorociti care hotesc din banii invatamantului,ai  sanatatii,ai pensionarilor,ai copiilor,fura din banii tuturor,d"aia te duci cu pansamentul si cu seringa in buzunar,d"aia ai cei mai slabi profesori in scoli,d"aia pensionarii sunt vai de ei,pentru ca banii destinati lor sunt in conturile astora.Cum prostia  n-are leac,votati hotia forever!!!Trebuie sa incetam sa  mai alegem raul cel mai  mic,hai ,dracu,sa gasim oameni buni,cinstiti,morali,profesionisti,patrioti,dedicati.Sunt cateva calitati pe care trebuie sa ni le dorim la un candidat,prin dorinta sa le impunem si sa nu mai permitem sa apara in fata noastra pentru a cere votul  toate jagardelele penale,toti retardatii,ca noi ii trimitem  in Parlament,ne fac legile  si ne ducem p... de suflet.
Un fost membru:
(22 Noiembrie 2013, 23:16)
Sa vina doamna Maria Petre la carma PDL-ului Ialomitean. O VREM PE DOAMNA MARIA PETRE !!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 24 Sep 2020
234 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(51 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(72 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(139 vizualizări - 0 comentarii)


6

Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(181 vizualizări - 0 comentarii)


11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(123 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(228 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(307 vizualizări - 1 comentariu)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(225 vizualizări - 0 comentarii)


13

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


14

Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(231 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(612 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(352 vizualizări - 0 comentarii)


Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(398 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(395 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(291 vizualizări - 0 comentarii)


2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(394 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(618 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(377 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(363 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(340 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Pro Golănia în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Costel în Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme Costel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Gigel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Nesimtire în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Oarecare în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Un cetatean în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi colocatar katanga în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Utilitati în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi gradea în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi dixi în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Pacient în «Rețeaua sanitară din Ialomița suferă din cauza unui management deficitar. Noi vom atrage medicii, nu îi vom îndepărta!» colocatar cartier katanga în Apă potabilă în 2021 la Slobozia cetatean în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Radu P în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Mihai în Apă potabilă în 2021 la Slobozia ION în Victor Moraru a tipărit «Ialomița noastră» în 50 mii de exemplare diciu în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Gigi în Clean Tech produce ilegal și nu respectă condițiile de funcționare impuse de autorități gogu în Clean Tech produce ilegal și nu respectă condițiile de funcționare impuse de autorități
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...