Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Slobozia: Prim procurorul Parchetului Ialomița, Cătălin Hristescu, în vizorul DNA

Anchetă penală la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Ialomița!

Slobozia: Prim procurorul Parchetului Ialomița, Cătălin Hristescu, în vizorul DNA

DNA a început urmărirea penală a prim procurorului Hristescu pentru «șantaj», «trafic de influență» și «instigare la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice»! UPDATE: Hristescu are interdicție de a părăsi țara 30 de zile!

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Structura Centrală au descins în dimineața zilei de marți, 21 ianuarie2014, în biroul prim-procurorului Cătălin Hristescu, șeful Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița. Acesta are calitatea de învinuit într-un dosar privind fapte de corupție. Călcate de anchetatori au fost și apartamentul și casa pe care Hristescu le deține la Slobozia...

Cutii cu documente, ridicate de anchetatori
Potrivit unui comunicat de presă remis publicității, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Structura Centrală «efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvîrșirea unor infracțiuni de corupție de către un magistrat procuror de la o unitate de parchet din Slobozia. În cursul dimineții de 21 ianuarie 2014, ca urmare autorizării de către instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în locații situate în localitatea Slobozia. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei». Este vorba despre Cătălin Hristescu, prim-procurorul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița.
Anchetatorii au efectuat percheziții în vila pe care prim-procurorul o deține în cartierul Transmin din Slobozia, apartamentul magistratului, precum și în biroul acestuia. Din apartament procurorii au ridicat 4 cutii cu documente pe care le-au dus la sediul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița. În cadrul celei mai mari unități de parchet din județ se afla și prim-procurorul Cătălin Hristescu, care a fost audiat cîteva ore de către colegii săi de la DNA.
Niciunul dintre colegii lui Hristescu nu a oferit informații cu privire la această anchetă. «Nu am ce să vă spun, mergeți și discutați cu purtătorul de cuvînt al DNA!» a declarat procurorul Nicolae Alexe, purtătorul de cuvînt al unității de parchet condusă de Cătălin Hristescu.
Reporterii Independent au reușit să obțină o declarație și din partea oficialilor Consiliului Superior al Magistraturii. Monica Prejmereanu, purtătorul de cuvînt al CSM, susține că perchezițiile de la Slobozia s-au desfășurat cu consimțămîntul forului superior al magistraților din România. «DNA a cerut acordul CSM cu privire la perchezițiile desfășurate la sediul locuințelor domnului Cătălin Hristescu, precum și în biroul acestuia. Momentan el are calitatea de învinuit, iar dacă se va pune în mișcare acțiunea penală împotriva sa, va fi suspendat din funcție!» a explicat Monica Prejmereanu, purtătorul de cuvînt al CSM.

UPDATE: DNA București a început urmărirea penală împotriva prim procurorului Cătălin Hristescu
În după-amiaza zilei de marți, 21 ianuarie a.c., procurorii DNA-Structura Centrală au început urmărirea penală a prim procurorului Cătălin Hristescu. În sarcina acestuia s-au reținut infracțiunile de «șantaj», «trafic de influență» și «instigare la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice». Potrivit unui comunicat de presă remis publicității, Biroul de Presă al DNA informează că «există date și indicii temeinice potrivit cărora, în perioada 19 mai 2013-ianuarie 2014, învinuitul Hristescu Cristian, uzînd de prerogativele conferite de funcția de prim procuror al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița, l-a constrîns, prin amenințare, pe un administrator al unei societăți comerciale din Slobozia să îi livreze „cu discount“ materiale de construcție necesare finalizării imobilului personal pe care îl deține pe raza județului Ialomița. Materiale de construcție, precum și manopera unor lucrări pentru edificarea aceluiași imobil au fost pretinse și primite și de la un alt administrator de firmă. În acest sens, învinuitul Hristescu Cristian a lăsat să se creadă că are influență asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Slobozia, în scopul evitării instituirii unor măsuri asigurătorii și dispunerii unei soluții favorabile într-un dosar penal în care administratorul și societatea acestuia au calitatea de învinuiți. În cursul lunii aprilie 2013, învinuitul Hristescu Cristian, cu intenție, i-a determinat pe doi polițiști din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Fetești, județul Ialomița, să nu aplice măsurile legale, respectiv, constituirea unui dosar penal, cu privire la săvîrșirea unei infracțiuni de conducere a unui autoturism pe drumurile publice față de o persoană care avea în sînge o îmbibație alcoolică peste limita legală.  Urmare a faptului că cei doi polițiști nu au dat curs actelor de instigare exercitate de procurorul Hristescu Cristian, acesta din urmă i-a constrîns, amenințîndu-i cu mutarea de la locul de muncă, în scopul finalizării favorabile a dosarului respectiv, aflat pe rolul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Fetești».

UPDATE: Hristescu are interdicție de a părăsi țara 30 de zile!
Potrivit unui nou comunicat de presă al DNA, «în completare, privind actele de urmărire penală efectuate față de HRISTESCU CĂTĂLIN CRISTIAN, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de șantaj, trafic de influență și instigare la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele: La data de 21 ianuarie 2014, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura obligării de a nu părăsi țara pentru o perioadă de 30 de zile față de inculpatul HRISTESCU CĂTĂLIN CRISTIAN».

21 Ianuarie 2014, 07:01 (58270 vizualizări - 64 comentarii)

Citiți și:
EXCLUSIV: Procurorul Cătălin Hristescu, arestat preventiv pentru 30 de zile!
CSM l-a suspendat din funcție pe prim-procurorul Parchetului Ialomița, Cătălin Hristescu!
Tînărul hoț slobozean prins cu mașina furată și plăcuțe de înmatriculare false a fost trimis în judecată

Comentariile cititorilor:


yyy:
(25 Ianuarie 2014, 22:01)
Se vede ca ,cine ii ia apararea lui Procuroru,isi apara si pielea lui ca sint cam multi bagati in "oala"lui Catalin H. Oare cine ii procura prostituatele?Nu cumva stie Natalia, cine? De unde are dl.procuror atitia bani sa-si permita sa faca o asemenea vila ?Cine e sageata lui ? Faceti sapaturi domnilor de la DNA (daca v-ati apucat intr-un final) si,o sa aflati mai multe ! Daca un procuror sef,un sef de DNA,un sef de....etc.fac asemenea lucruri,cine ne mai judeca,apara, conduce??!!!! Intrebati-l pe citi infractori i-a ajutat in diferite feluri?
aleinad6:
(25 Ianuarie 2014, 13:54)
Sfcjvzxhjv vhf7: ai dreptate sunt vinovata ca siteul nu primeste si sublinierile ! !!       iti pot promite doar ca-ti voi face demostratiile cerute pe alte articole, acum chiar nu aveam chef sa ma complic prea tare...
Sfcjvzxhjv vhf7:
(25 Ianuarie 2014, 11:55)
@aleniad6...Citește romanul și-apoi dai proștilor asemenea povețe indirecte. 1. Mulți n-au citit ce_ai scris, că e prolix. 2. N-ai ajuns la nicio concluzie care ar fi putut lumina prostimea....
aleinad6:
(25 Ianuarie 2014, 10:12)
pt lelea: putin Kafka o sa-ti ridice moralul...Procesul Romanul Procesul prezintă episoade oarecum discontinue din viața tânărului Josef K., « prim-procurist la o mare bancă » pe măsură ce o vină din trecut, necunoscută lui sau poate chiar inexistentă, îi aduce succesiv un arest la domiciliu, un interogatoriu în sala de judecată și o pedeapsă cu moartea. Considerându-se complet nevinovat, eroul întreprinde prea puține măsuri pentru a contracara amploarea procesului, cu toate că procedurile legale îi îngăduie un grad sporit de libertate. În timpul primei audieri din podul îmbâcsit al unui imobil, Josef K. se dezlănțuie într-o tiradă ce îi va fi defavorabilă, împotriva metodelor dezonorante și absurde ale justiției. Abia mai târziu, la insistențele unchiului Karl, îl angajează ca avocat pe domnul Huld, un fanfaron de o inutilitate evidentă. În cele din urmă, protagonistul se îndreaptă spre pictorul Titorelli, un bun cunoscător al justiției, care îi dezvăluie că există trei tipuri de achitări: cea reală (foarte rară, dacă nu chiar imposibilă), cea aparentă și tărăgănarea la infinit. Absurdul situației culminează cu parabola În fața legii, pe care un preot i-o povestește eroului într-o catedrală, pentru a-i demonstra că legea este și rămâne inaccesibilă rațiunii. Romanul este completat de scurte episoade de iubire, spontane și vremelnice, dovedind nesiguranța și lipsa de angajament sentimental a protagonistului. Josef K. este atras de domnișoara Bürstner, o chiriașă dintr-o cameră vecină, sau de Leni, servitoarea avocatului Huld. Capitolul final al romanului este tragic și teatral: doi domni îl execută pe Josef K. cu un cuțit de măcelar, iar eroul se supune destinului și acceptă să moară « ca un câine ».Procesul, Kafka                                din wikipedia, mi-a fost lene sa mai rasfoiesc romanul, imi cer scuze sper
goaga:
(23 Ianuarie 2014, 20:58)
Mai unul altul,esti "belea"...chiar nu stim cine este Catalin? Produsul orasului nostru? Ma mir ca nu iti e rusine sa-i iei apararea. Si eu sunt doctor in stiinte economice,am master luat cu 9,80 si nu-mi permit ca in 4 ani sa fac ce a facut "amaratul" asta. RUSINE !!! Si Stefu trebuie tras putin...stie el de ce!!
aleinad6:
(23 Ianuarie 2014, 12:44)
pentru Lelea : Daca tu-l cunosti pe unul care a stat langa borcanul cu miere si nu si-a bagat mana-n borcan poti sa-l pui la icoana:)    Personal sper sa se gaseasca un hot destept (si pentru el  si pentru noi) pentru functia asta. Daca-i idealist il mamanca porcii daca-i prea pragmatic ne omoara cu zile!     
unul altul:
(23 Ianuarie 2014, 11:53)
Unde vezi lume mai proasta, rautacioasa si invidioasa, in Romania din zilele de azi, doar la Slobozia.., toti stiam si stim cine este Catalin, pentru ca e un produs al orasului Slobozia, nu e venit din Banat, Oltenia sau Moldova, iar eu cred ca atit cit a putut, cu o vorba, un sfat, a ajutat si nu a facut rau multora care chiar meritau., ca are vila, cum cred unii ca a furat, se chinuie la ea din 2007 si nici acum nu e gata., chiar credeti de vroia si era asa corupt nu era gata?, voi astia care tot spune-ti luati-le tot si etc, cum poate lua DNA o casa o masina sau un bun, cind eu am credit de la banca luat pt acest bun., mai imformati-va mai fratilor, ca naa stiu ce lume de rahat e in orasul nostru., dar voi unii chiar sunteti vai de voi, vorbiti doar asa ca sa ce, ca oricum voi nu cistigati nimic, tot puii de comunisti ce vin din urma v-or cistiga, pentru ca asta vor, locuri libere si posturi mari doar pt ei, omul de rind, pregatit, scolit si etc, nu are voie in asa functii., dormiti pe voi...
Mary:
(23 Ianuarie 2014, 10:45)
 DATI CURS CERINTELOR COMUNITATII EUROPENE, DE A LE CONFISCA AVERILE CELOR CERTATI CU LEGEA.
danut:
(23 Ianuarie 2014, 09:25)
nu mai intoxica lumea cu parerile tale.Esti de belea,din comentarii rezulta ca faci parte din lumea infractorilor ca prea ii aperi asa cum stii tu in incoerenta ta.Stai linistit sa nu aud ca esti chemat sa dai cu subsemnatul pe undeva.Ziarul respectiv ar trebui sa te "dileasca"ca ne intoxici cu psd-ul tau care ne-a adus in starea asta.Mai repeta o data clasele I - VIII ca sa inveti sa te exprimi corect.
lelea:
(23 Ianuarie 2014, 07:06)
Justitia trebuie sa se faca pana la capat ,sa se termine cu clanurile tiganesti ,cu toti tampitii si analfabetii care chefuiesc cu procuratura la masa ,cu caricaturile astea de procurori si judecatori fara onoare sau rusine,niste bestii egoiste fara simt de raspundere. Sistemul incepe sa se curete dar ...atentie trebuie curatat tot ca intr-o rana de unde trebuie scos tot puroiul ca altfel se infecteaza din nou. Dupa parerea mea trebuie maziliti administrativ toti ,,justitiarii,,mai mari sau mai mici care au luat parte la astfel de practici si cine isi baga in card cu camatarii sau cu spoitorii etc. ,sa fie rasi din sistem si trimisi sa pasca caprele pe sant, daca nu sunt multumiti cu un salariu ,,bunisor,, de bugetar si onoarea de a face parte din sistemul de justitie si de a castiga respectul comunitatii. Iar pentru cei care vor vile si averi exista puscaria.
Dănuţ:
(23 Ianuarie 2014, 07:05)
@unul altul Nu zice lumea că-i prost Cătălin..și n-ar ști carte, cărți...dar a avut o conduită publică, fără treabă cu rigorile funcției..că doar pt asta trebuia dat afară din magistratură))Dar poate ești tinerel...și nu știi cum îl toca ,un ziarist brunet, pe "procurorul care beat fiind" a făcut un accident))..și-l toca și pe Cristudor...de-o puse ziaristul negru de șantaje , pe lovele,cu suspecții și învinuiții din dosarele bețivilor de procurori)) Acum dacăă sistemul securist a decis să-l ejaculeze pe Cătălin....prin o labă tristă de DNA  cu SRI..ăsta e orgasmul lor..ce le definește geneza)) Cu maimuțele din servicii și parchete a avansat...cu ele s-a dus pulii de suflet))Să zică mersi....că l-a dus capul și nu-i în arest...ca fraieruul de Cristudor)) Dacă are grijă cum gestionează dosarul....poate ia cu suspendare...dacă toarnă ceva mare..mai moțat ca el)) Nu-i dau sfaturi despre cum trebuie să evite alcoolul în perioada asta..că-i băiat mare procuroru')) Când pici de sus..e nasol rău...dar asta-i viața..o să-și găsească un loc pe pământ...că lovele are, casă are, femeie are și copii..prost o fi de clachează!! Dar dacă nu mai e procuror..care-i problema=??Cred că jmecherii plâng după funcția lu' Cătălin.....dar poate fac șmecherii un protest..în față la DNA...cum au făcut ăia după Berbecaru)) o fi și Cătălin vreun luptător contra sistemului..și nu știm noi))
unul altul:
(23 Ianuarie 2014, 03:04)
Voi astia care ati zis ca cine l-a pus in frunte, stiti cum se ia un examen de prim-procuror?, v-ati intrebat oare cite studii are si cu ce note a terminat?, omul intradevar a mai facut greseli, in timpul liber, omenesti, dar in dosarele in care a anchetat si intreaga lui munca nu gasiti greseli, investigati si o sa ramineti surprinsi., acum si de ceva timp, vechii procurori, aia care si-au facut case si vile din aceeasi bani cu renovarea noi Procuraturi care s-a terminat in 2008, de au aceleasi culori la acoperis si din acelasi tip de material si acelasi timp cu renovarea noi Procuraturi, ca asa a fost intelegerea, tu iei licitatia dar ne faci casele, li s-au cam inchis usi in nas de Hristescu, unii din ei acum la pensie altii nu, vbm de garda veche, Prostisorul, Cocosatu, Nebunul Chior, etc, etc, aia care se stiu ei singuri de mincau bani frumosi de la ciori de la Tandarei, Cazanesti, Andrasesti si Bora,  unii din ei procurori comunisti, te sapa, nu te sufera ca esti mai brunetel, pt ca ca au interes ca functia sa le fie la indemina, iar cu el nu pot si sigur ca te ia  Dna pt niscaiva celuloza si citeva caramizi, cand tu ai copii angajati la SRI si sunt pusi sa farame un om si o familie care a invatat pt a ajunge in functii, nu a fost numit cum sunt unii pusi politic., voi intelegeti ce va spun instigatorii, aia care nu mai au puterea la indemina, aia care pun denuntii anonime si false la CSM saptaminal, pt ca atit pot., pe cine v-or pune in functie?, pe doamna ce a fost inaintea lui, cea agreeata de Cocosat, pt care umbla la Bucuresti prin anumite birouri disperat sa i se dea functia ei, ca celalalt candidat e brunet(tigan) si nu merita ca nu face parte din familia lor sau gradul de rudenie ;) . lll
Dănuţ:
(23 Ianuarie 2014, 02:13)
Update..de postac))  Dacă în 30 de zile nu ne "livvrează" un magistrat  corupt sau un politician ales, primar sau șef de județ.....interdicția cu a nu părăsi țara..se transformă-n arest preventiv)) Așa lucrează DNA...deci du-vă-n procedura mea penală....de nu faceți mișcare populară))În toate secțiile de votare ...psdistele să voteze o floare...curvele și cămătarii să o voteze pe EBA...că de nu...o să vă chiș freza...io v-am făcut ..curve,golani, procurori..judecători...tot io vă fac infractori)) Ave DNA și maimuțele din SRI)) Bine'nțeles că pe Maior și MRU nu-i votez..că-s securiști..niște zdrențe de băsiști...dar pe astea ..pe EBA..și pe Elena Udrea..le votează plm...că-i place a se scălda..în salivă de "succesuri" și clorofila la frunzeturi ))) Las gluma..și întreb și io independentu...dacă lupoaica luă sculamentul.....lupoaica diin DNA, parcă venea una , Iulia...)) S-o fi speriat lupoaica....nu vrea să își strice viața ..prin județul Ialomița))Oricum...structura dna locală...e de caca))....și de aia nu face valuri..că-i apă-n găleata politicii))Huuoo DNA...du-te cu prosteala ta..ia spune unde-i FLOTA.....Morare, Codruțo!! SRI și DNA .să spună cum s-a FURAT și SĂRĂCIT ȚARA!!! SRIul să răspundă......că suportul lor tehnic și uman....a dus România în prăpastie!! Huuuooo Maior...mai te visezi și președinte, IMPOTENTULE...MRUistule!!! 'ți ai dracului de securiști împuțiți!!!
Xxx:
(22 Ianuarie 2014, 23:11)
Ce va mai face placere sa dati numele la alti vb dracu in numele tau ca poate candva o sa iti para rau de comentarile tale
dany:
(22 Ianuarie 2014, 21:37)
Sunt putine acuzatiile care i se aduc.Ati omis petrecerile cu prostituate...cadourile care i se faceau incoruptibilului procuror sef.Sarmanul de el...poza intr-un familist convins.AL CAPONE era mic copil pe linga el.Felicitari DNA ,si continuati investigatiile,sapati mai adinc...veti ramane surprinsi de ce ve-ti descoperi.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 29 Feb 2020
157 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 de persoane, izolate la domiciliu!

Potrivit Prefecturii Ialomița, în ceea ce privește situația epidemiologică-Coronavirus, vineri, 28 februarie 2020, 73 de persoane sunt izolate la domiciliu, în carantină neaflându ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 17:20
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură la Muzeul Național al Agriculturii

Prima lună de primăvară debutează la Muzeul Național al Agriculturii cu o expoziție de pictură. Sub denumirea «Armonii de primăvară», artista Cecilia Nițu își va expune pe simezele din cadrul Muzeulului ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 15:40
(54 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția șomerilor peste 223 de locuri de muncă. Persoanele interesate pot obține mai multe detalii la sediul instituției din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 15:25
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric!

În perioada 2-6 martie 2020, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 15:20
(69 vizualizări - 0 comentarii)


4

Broșteni: Surprins beat la volan, a refuzat recoltarea de sânge

Joi, 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Roată au depistat în trafic un bărbat, de 51 de ani, ce conducea un autoturism pe raza localității Broșteni, aflându-se sub influența ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 14:20
(51 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Fetești și în localitățile învecinate

Joi, 27 februarie a.c., polițiști ialomițeni au efectuat o razie pe raza municipiului Fetești, dar și a comunelor arondate, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 14:15
(90 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 65 persoane, izolate la domiciliu!

Potrivit Prefecturii Ialomița, în ceea ce privește situația epidemiologică-Coronavirus, joi, 26 februarie 2020, 65 persoane sunt izolate la domiciliu, în carantină neaflându-se ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 17:10
(361 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mircea Dinescu lansează «Scaunul cu trei picioare»

Slobozia: Mircea Dinescu lansează «Scaunul cu trei picioare»

Cu ocazia «Zilei Modiale a Scriitorului», marți, 3 martie 2020, de la orele 14,30, la Sala Studio a Centrului Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia se va lansa volumul de poezii «Scaunul cu trei picioare ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:35
(175 vizualizări - 0 comentarii)


8

Accident la Lilieci: O persoană moartă pe loc, alte patru rănite!

Miercuri, 26 februarie 2020, în jurul orei 6,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DN2, în localitatea Lilieci, soldat cu decesul unei persoane ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:20
(399 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Lilieci accident


9

Fetești: Acțiune a polițiștilor

Polițiștii feteșteni au desfășurat miercuri, 26 februarie a.c., activități de prevenire a evenimentelor rutiere, precum și a furturilor din locuințe, în cadrul campaniilor «Viața are prioritate!» și «Hoții ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:10
(116 vizualizări - 0 comentarii)


10

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 41 persoane, izolate la domiciliu!

Potrivit Prefecturii Ialomița, în ceea ce privește situația epidemiologică-Coronavirus, miercuri, 26 februarie 2020, 41 persoane sunt izolate la domiciliu, în carantină neaflându-se persoane. Pe localități ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 17:30
(576 vizualizări - 0 comentarii)


Razie cu percheziții la Bărbulești și Jilavele

10 percheziții domiciliare, articole pirotehnice ridicate de polițiști, 127 de sancțiuni contravenționale aplicate și o infracțiune constatată în flagrant, este bilanțul unei acțiuni de amploare desfășurată ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 16:10
(230 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Campania «Viața are prioritate»

Polițiștii slobozeni au aplicat marți, 25 februarie a.c., peste 30 de sancțiuni contravenționale, în cadrul unei acțiuni operative desfășurate în cadrul campaniei de prevenire a evenimentelor rutiere « ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 14:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


13
ISU Ialomița: Incendii la Scânteia, Piersica și Condeești

ISU Ialomița: Incendii la Scânteia, Piersica și Condeești

În curzul zilei de marți, 25 februarie 2020, în jurul orelor 12,35, pompierii ialomițeni au intervenit  pentru localizarea și stingerea unui incendiu la o hală metalică din comuna Scânteia. La locul ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 12:40
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 9 persoane, izolate la domiciliu la Fetești, Urziceni, Manasia, Amara și Dridu. Alte 4 persoane, izolate la domiciliu sub supraveghere medicală!

Având în vedere situația epidemiologică creată de numeroasele cazuri de coronavirus confirmate în regiunile Lombardia și Veneto din nordul  Italiei,  precum și numărul mare de cetățeni români ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 19:15
(2547 vizualizări - 1 comentariu)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Februarie 2020, 18:10


Slobozia: Spărgător de mașini, reținut pentru 24 de ore

Polițiștii slobozeni au identificat un bărbat, de 28 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de «tentativă la furt calificat», fapte săvârșite în noaptea de 23/24 februarie 2020. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:50
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Tineri ialomițeni, prinși la volan fără permis

Doi ialomițeni de 20, respectiv 30 de ani, au fost depistați de polițiști luni, 24 februarie a.c., conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru vreo categorie de ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:40
(151 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amendat de 3 ori pentru comerț ilegal cu porci

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți cetățenii județului că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:15
(209 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Avarie pe strada Călărași din Fetești!

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 75 mm, de pe strada Călărași din Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 25 februarie ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:10
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, un decedat și patru răniți

La sfârșitul de săptămână precedent, 21-23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la patru accidente de circulație, soldate cu decesul unui persoane și rănirea a altor patru. Primul accident ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:40
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Fetești au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11000 de lei, în urma unei razii pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților ce se pot comite în domeniul silviculturii ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:15
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii rutieri au depistat, pe raza județului Ialomița, șapte șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Șoferii, cu vârste cuprinse între ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:05
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(328 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(268 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...