Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Slobozia: Prim procurorul Parchetului Ialomița, Cătălin Hristescu, în vizorul DNA

Anchetă penală la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Ialomița!

Slobozia: Prim procurorul Parchetului Ialomița, Cătălin Hristescu, în vizorul DNA

DNA a început urmărirea penală a prim procurorului Hristescu pentru «șantaj», «trafic de influență» și «instigare la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice»! UPDATE: Hristescu are interdicție de a părăsi țara 30 de zile!

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Structura Centrală au descins în dimineața zilei de marți, 21 ianuarie2014, în biroul prim-procurorului Cătălin Hristescu, șeful Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița. Acesta are calitatea de învinuit într-un dosar privind fapte de corupție. Călcate de anchetatori au fost și apartamentul și casa pe care Hristescu le deține la Slobozia...

Cutii cu documente, ridicate de anchetatori
Potrivit unui comunicat de presă remis publicității, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Structura Centrală «efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvîrșirea unor infracțiuni de corupție de către un magistrat procuror de la o unitate de parchet din Slobozia. În cursul dimineții de 21 ianuarie 2014, ca urmare autorizării de către instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în locații situate în localitatea Slobozia. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei». Este vorba despre Cătălin Hristescu, prim-procurorul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița.
Anchetatorii au efectuat percheziții în vila pe care prim-procurorul o deține în cartierul Transmin din Slobozia, apartamentul magistratului, precum și în biroul acestuia. Din apartament procurorii au ridicat 4 cutii cu documente pe care le-au dus la sediul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița. În cadrul celei mai mari unități de parchet din județ se afla și prim-procurorul Cătălin Hristescu, care a fost audiat cîteva ore de către colegii săi de la DNA.
Niciunul dintre colegii lui Hristescu nu a oferit informații cu privire la această anchetă. «Nu am ce să vă spun, mergeți și discutați cu purtătorul de cuvînt al DNA!» a declarat procurorul Nicolae Alexe, purtătorul de cuvînt al unității de parchet condusă de Cătălin Hristescu.
Reporterii Independent au reușit să obțină o declarație și din partea oficialilor Consiliului Superior al Magistraturii. Monica Prejmereanu, purtătorul de cuvînt al CSM, susține că perchezițiile de la Slobozia s-au desfășurat cu consimțămîntul forului superior al magistraților din România. «DNA a cerut acordul CSM cu privire la perchezițiile desfășurate la sediul locuințelor domnului Cătălin Hristescu, precum și în biroul acestuia. Momentan el are calitatea de învinuit, iar dacă se va pune în mișcare acțiunea penală împotriva sa, va fi suspendat din funcție!» a explicat Monica Prejmereanu, purtătorul de cuvînt al CSM.

UPDATE: DNA București a început urmărirea penală împotriva prim procurorului Cătălin Hristescu
În după-amiaza zilei de marți, 21 ianuarie a.c., procurorii DNA-Structura Centrală au început urmărirea penală a prim procurorului Cătălin Hristescu. În sarcina acestuia s-au reținut infracțiunile de «șantaj», «trafic de influență» și «instigare la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice». Potrivit unui comunicat de presă remis publicității, Biroul de Presă al DNA informează că «există date și indicii temeinice potrivit cărora, în perioada 19 mai 2013-ianuarie 2014, învinuitul Hristescu Cristian, uzînd de prerogativele conferite de funcția de prim procuror al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița, l-a constrîns, prin amenințare, pe un administrator al unei societăți comerciale din Slobozia să îi livreze „cu discount“ materiale de construcție necesare finalizării imobilului personal pe care îl deține pe raza județului Ialomița. Materiale de construcție, precum și manopera unor lucrări pentru edificarea aceluiași imobil au fost pretinse și primite și de la un alt administrator de firmă. În acest sens, învinuitul Hristescu Cristian a lăsat să se creadă că are influență asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Slobozia, în scopul evitării instituirii unor măsuri asigurătorii și dispunerii unei soluții favorabile într-un dosar penal în care administratorul și societatea acestuia au calitatea de învinuiți. În cursul lunii aprilie 2013, învinuitul Hristescu Cristian, cu intenție, i-a determinat pe doi polițiști din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Fetești, județul Ialomița, să nu aplice măsurile legale, respectiv, constituirea unui dosar penal, cu privire la săvîrșirea unei infracțiuni de conducere a unui autoturism pe drumurile publice față de o persoană care avea în sînge o îmbibație alcoolică peste limita legală.  Urmare a faptului că cei doi polițiști nu au dat curs actelor de instigare exercitate de procurorul Hristescu Cristian, acesta din urmă i-a constrîns, amenințîndu-i cu mutarea de la locul de muncă, în scopul finalizării favorabile a dosarului respectiv, aflat pe rolul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Fetești».

UPDATE: Hristescu are interdicție de a părăsi țara 30 de zile!
Potrivit unui nou comunicat de presă al DNA, «în completare, privind actele de urmărire penală efectuate față de HRISTESCU CĂTĂLIN CRISTIAN, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de șantaj, trafic de influență și instigare la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele: La data de 21 ianuarie 2014, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura obligării de a nu părăsi țara pentru o perioadă de 30 de zile față de inculpatul HRISTESCU CĂTĂLIN CRISTIAN».

21 Ianuarie 2014, 07:01 (55331 vizualizări - 64 comentarii)

Citiți și:
EXCLUSIV: Procurorul Cătălin Hristescu, arestat preventiv pentru 30 de zile!
CSM l-a suspendat din funcție pe prim-procurorul Parchetului Ialomița, Cătălin Hristescu!
Tînărul hoț slobozean prins cu mașina furată și plăcuțe de înmatriculare false a fost trimis în judecată

Comentariile cititorilor:


yyy:
(25 Ianuarie 2014, 22:01)
Se vede ca ,cine ii ia apararea lui Procuroru,isi apara si pielea lui ca sint cam multi bagati in "oala"lui Catalin H. Oare cine ii procura prostituatele?Nu cumva stie Natalia, cine? De unde are dl.procuror atitia bani sa-si permita sa faca o asemenea vila ?Cine e sageata lui ? Faceti sapaturi domnilor de la DNA (daca v-ati apucat intr-un final) si,o sa aflati mai multe ! Daca un procuror sef,un sef de DNA,un sef de....etc.fac asemenea lucruri,cine ne mai judeca,apara, conduce??!!!! Intrebati-l pe citi infractori i-a ajutat in diferite feluri?
aleinad6:
(25 Ianuarie 2014, 13:54)
Sfcjvzxhjv vhf7: ai dreptate sunt vinovata ca siteul nu primeste si sublinierile ! !!       iti pot promite doar ca-ti voi face demostratiile cerute pe alte articole, acum chiar nu aveam chef sa ma complic prea tare...
Sfcjvzxhjv vhf7:
(25 Ianuarie 2014, 11:55)
@aleniad6...Citește romanul și-apoi dai proștilor asemenea povețe indirecte. 1. Mulți n-au citit ce_ai scris, că e prolix. 2. N-ai ajuns la nicio concluzie care ar fi putut lumina prostimea....
aleinad6:
(25 Ianuarie 2014, 10:12)
pt lelea: putin Kafka o sa-ti ridice moralul...Procesul Romanul Procesul prezintă episoade oarecum discontinue din viața tânărului Josef K., « prim-procurist la o mare bancă » pe măsură ce o vină din trecut, necunoscută lui sau poate chiar inexistentă, îi aduce succesiv un arest la domiciliu, un interogatoriu în sala de judecată și o pedeapsă cu moartea. Considerându-se complet nevinovat, eroul întreprinde prea puține măsuri pentru a contracara amploarea procesului, cu toate că procedurile legale îi îngăduie un grad sporit de libertate. În timpul primei audieri din podul îmbâcsit al unui imobil, Josef K. se dezlănțuie într-o tiradă ce îi va fi defavorabilă, împotriva metodelor dezonorante și absurde ale justiției. Abia mai târziu, la insistențele unchiului Karl, îl angajează ca avocat pe domnul Huld, un fanfaron de o inutilitate evidentă. În cele din urmă, protagonistul se îndreaptă spre pictorul Titorelli, un bun cunoscător al justiției, care îi dezvăluie că există trei tipuri de achitări: cea reală (foarte rară, dacă nu chiar imposibilă), cea aparentă și tărăgănarea la infinit. Absurdul situației culminează cu parabola În fața legii, pe care un preot i-o povestește eroului într-o catedrală, pentru a-i demonstra că legea este și rămâne inaccesibilă rațiunii. Romanul este completat de scurte episoade de iubire, spontane și vremelnice, dovedind nesiguranța și lipsa de angajament sentimental a protagonistului. Josef K. este atras de domnișoara Bürstner, o chiriașă dintr-o cameră vecină, sau de Leni, servitoarea avocatului Huld. Capitolul final al romanului este tragic și teatral: doi domni îl execută pe Josef K. cu un cuțit de măcelar, iar eroul se supune destinului și acceptă să moară « ca un câine ».Procesul, Kafka                                din wikipedia, mi-a fost lene sa mai rasfoiesc romanul, imi cer scuze sper
goaga:
(23 Ianuarie 2014, 20:58)
Mai unul altul,esti "belea"...chiar nu stim cine este Catalin? Produsul orasului nostru? Ma mir ca nu iti e rusine sa-i iei apararea. Si eu sunt doctor in stiinte economice,am master luat cu 9,80 si nu-mi permit ca in 4 ani sa fac ce a facut "amaratul" asta. RUSINE !!! Si Stefu trebuie tras putin...stie el de ce!!
aleinad6:
(23 Ianuarie 2014, 12:44)
pentru Lelea : Daca tu-l cunosti pe unul care a stat langa borcanul cu miere si nu si-a bagat mana-n borcan poti sa-l pui la icoana:)    Personal sper sa se gaseasca un hot destept (si pentru el  si pentru noi) pentru functia asta. Daca-i idealist il mamanca porcii daca-i prea pragmatic ne omoara cu zile!     
unul altul:
(23 Ianuarie 2014, 11:53)
Unde vezi lume mai proasta, rautacioasa si invidioasa, in Romania din zilele de azi, doar la Slobozia.., toti stiam si stim cine este Catalin, pentru ca e un produs al orasului Slobozia, nu e venit din Banat, Oltenia sau Moldova, iar eu cred ca atit cit a putut, cu o vorba, un sfat, a ajutat si nu a facut rau multora care chiar meritau., ca are vila, cum cred unii ca a furat, se chinuie la ea din 2007 si nici acum nu e gata., chiar credeti de vroia si era asa corupt nu era gata?, voi astia care tot spune-ti luati-le tot si etc, cum poate lua DNA o casa o masina sau un bun, cind eu am credit de la banca luat pt acest bun., mai imformati-va mai fratilor, ca naa stiu ce lume de rahat e in orasul nostru., dar voi unii chiar sunteti vai de voi, vorbiti doar asa ca sa ce, ca oricum voi nu cistigati nimic, tot puii de comunisti ce vin din urma v-or cistiga, pentru ca asta vor, locuri libere si posturi mari doar pt ei, omul de rind, pregatit, scolit si etc, nu are voie in asa functii., dormiti pe voi...
Mary:
(23 Ianuarie 2014, 10:45)
 DATI CURS CERINTELOR COMUNITATII EUROPENE, DE A LE CONFISCA AVERILE CELOR CERTATI CU LEGEA.
danut:
(23 Ianuarie 2014, 09:25)
nu mai intoxica lumea cu parerile tale.Esti de belea,din comentarii rezulta ca faci parte din lumea infractorilor ca prea ii aperi asa cum stii tu in incoerenta ta.Stai linistit sa nu aud ca esti chemat sa dai cu subsemnatul pe undeva.Ziarul respectiv ar trebui sa te "dileasca"ca ne intoxici cu psd-ul tau care ne-a adus in starea asta.Mai repeta o data clasele I - VIII ca sa inveti sa te exprimi corect.
lelea:
(23 Ianuarie 2014, 07:06)
Justitia trebuie sa se faca pana la capat ,sa se termine cu clanurile tiganesti ,cu toti tampitii si analfabetii care chefuiesc cu procuratura la masa ,cu caricaturile astea de procurori si judecatori fara onoare sau rusine,niste bestii egoiste fara simt de raspundere. Sistemul incepe sa se curete dar ...atentie trebuie curatat tot ca intr-o rana de unde trebuie scos tot puroiul ca altfel se infecteaza din nou. Dupa parerea mea trebuie maziliti administrativ toti ,,justitiarii,,mai mari sau mai mici care au luat parte la astfel de practici si cine isi baga in card cu camatarii sau cu spoitorii etc. ,sa fie rasi din sistem si trimisi sa pasca caprele pe sant, daca nu sunt multumiti cu un salariu ,,bunisor,, de bugetar si onoarea de a face parte din sistemul de justitie si de a castiga respectul comunitatii. Iar pentru cei care vor vile si averi exista puscaria.
Dănuţ:
(23 Ianuarie 2014, 07:05)
@unul altul Nu zice lumea că-i prost Cătălin..și n-ar ști carte, cărți...dar a avut o conduită publică, fără treabă cu rigorile funcției..că doar pt asta trebuia dat afară din magistratură))Dar poate ești tinerel...și nu știi cum îl toca ,un ziarist brunet, pe "procurorul care beat fiind" a făcut un accident))..și-l toca și pe Cristudor...de-o puse ziaristul negru de șantaje , pe lovele,cu suspecții și învinuiții din dosarele bețivilor de procurori)) Acum dacăă sistemul securist a decis să-l ejaculeze pe Cătălin....prin o labă tristă de DNA  cu SRI..ăsta e orgasmul lor..ce le definește geneza)) Cu maimuțele din servicii și parchete a avansat...cu ele s-a dus pulii de suflet))Să zică mersi....că l-a dus capul și nu-i în arest...ca fraieruul de Cristudor)) Dacă are grijă cum gestionează dosarul....poate ia cu suspendare...dacă toarnă ceva mare..mai moțat ca el)) Nu-i dau sfaturi despre cum trebuie să evite alcoolul în perioada asta..că-i băiat mare procuroru')) Când pici de sus..e nasol rău...dar asta-i viața..o să-și găsească un loc pe pământ...că lovele are, casă are, femeie are și copii..prost o fi de clachează!! Dar dacă nu mai e procuror..care-i problema=??Cred că jmecherii plâng după funcția lu' Cătălin.....dar poate fac șmecherii un protest..în față la DNA...cum au făcut ăia după Berbecaru)) o fi și Cătălin vreun luptător contra sistemului..și nu știm noi))
unul altul:
(23 Ianuarie 2014, 03:04)
Voi astia care ati zis ca cine l-a pus in frunte, stiti cum se ia un examen de prim-procuror?, v-ati intrebat oare cite studii are si cu ce note a terminat?, omul intradevar a mai facut greseli, in timpul liber, omenesti, dar in dosarele in care a anchetat si intreaga lui munca nu gasiti greseli, investigati si o sa ramineti surprinsi., acum si de ceva timp, vechii procurori, aia care si-au facut case si vile din aceeasi bani cu renovarea noi Procuraturi care s-a terminat in 2008, de au aceleasi culori la acoperis si din acelasi tip de material si acelasi timp cu renovarea noi Procuraturi, ca asa a fost intelegerea, tu iei licitatia dar ne faci casele, li s-au cam inchis usi in nas de Hristescu, unii din ei acum la pensie altii nu, vbm de garda veche, Prostisorul, Cocosatu, Nebunul Chior, etc, etc, aia care se stiu ei singuri de mincau bani frumosi de la ciori de la Tandarei, Cazanesti, Andrasesti si Bora,  unii din ei procurori comunisti, te sapa, nu te sufera ca esti mai brunetel, pt ca ca au interes ca functia sa le fie la indemina, iar cu el nu pot si sigur ca te ia  Dna pt niscaiva celuloza si citeva caramizi, cand tu ai copii angajati la SRI si sunt pusi sa farame un om si o familie care a invatat pt a ajunge in functii, nu a fost numit cum sunt unii pusi politic., voi intelegeti ce va spun instigatorii, aia care nu mai au puterea la indemina, aia care pun denuntii anonime si false la CSM saptaminal, pt ca atit pot., pe cine v-or pune in functie?, pe doamna ce a fost inaintea lui, cea agreeata de Cocosat, pt care umbla la Bucuresti prin anumite birouri disperat sa i se dea functia ei, ca celalalt candidat e brunet(tigan) si nu merita ca nu face parte din familia lor sau gradul de rudenie ;) . lll
Dănuţ:
(23 Ianuarie 2014, 02:13)
Update..de postac))  Dacă în 30 de zile nu ne "livvrează" un magistrat  corupt sau un politician ales, primar sau șef de județ.....interdicția cu a nu părăsi țara..se transformă-n arest preventiv)) Așa lucrează DNA...deci du-vă-n procedura mea penală....de nu faceți mișcare populară))În toate secțiile de votare ...psdistele să voteze o floare...curvele și cămătarii să o voteze pe EBA...că de nu...o să vă chiș freza...io v-am făcut ..curve,golani, procurori..judecători...tot io vă fac infractori)) Ave DNA și maimuțele din SRI)) Bine'nțeles că pe Maior și MRU nu-i votez..că-s securiști..niște zdrențe de băsiști...dar pe astea ..pe EBA..și pe Elena Udrea..le votează plm...că-i place a se scălda..în salivă de "succesuri" și clorofila la frunzeturi ))) Las gluma..și întreb și io independentu...dacă lupoaica luă sculamentul.....lupoaica diin DNA, parcă venea una , Iulia...)) S-o fi speriat lupoaica....nu vrea să își strice viața ..prin județul Ialomița))Oricum...structura dna locală...e de caca))....și de aia nu face valuri..că-i apă-n găleata politicii))Huuoo DNA...du-te cu prosteala ta..ia spune unde-i FLOTA.....Morare, Codruțo!! SRI și DNA .să spună cum s-a FURAT și SĂRĂCIT ȚARA!!! SRIul să răspundă......că suportul lor tehnic și uman....a dus România în prăpastie!! Huuuooo Maior...mai te visezi și președinte, IMPOTENTULE...MRUistule!!! 'ți ai dracului de securiști împuțiți!!!
Xxx:
(22 Ianuarie 2014, 23:11)
Ce va mai face placere sa dati numele la alti vb dracu in numele tau ca poate candva o sa iti para rau de comentarile tale
dany:
(22 Ianuarie 2014, 21:37)
Sunt putine acuzatiile care i se aduc.Ati omis petrecerile cu prostituate...cadourile care i se faceau incoruptibilului procuror sef.Sarmanul de el...poza intr-un familist convins.AL CAPONE era mic copil pe linga el.Felicitari DNA ,si continuati investigatiile,sapati mai adinc...veti ramane surprinsi de ce ve-ti descoperi.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 23 Aug 2019
133 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Accident între Movila și Fetești, patru victime

Miercuri, 21 august a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Fetești au intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ212, în afara municipiului Fetești, soldat cu rănirea a patru ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:15
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Depistat la volanul unui autoturism radiat din circulație

Miercuri, 21 august a.c., polițiștii ialomițeni au întocmit dosare penale unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Astfel, un bărbat, de 36 de ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:10
(129 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune împotriva «taximetriștilor-pirat»

Joi, 22 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Mărculești, în timp ce efectua transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:05
(134 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 57 mii de lei, 6 permise reținute

Marți, 20 august a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune pe raza județului pentru creșterea gradului de disciplină și combaterea cauzelor generatoare de accidente, săvârșite cu implicarea bicicliștilor ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:40
(205 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Marți, 20 august a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat un bărbat, de 49 de ani, din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, în ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:20
(185 vizualizări - 0 comentarii)


5

APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL

Printr-un comunicat de presă, Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița anunță că a emis în data de 20.08.2019 Decizia nr. 2 de încetare a suspendării Autorizației Integrate de Mediu nr. 1/17.03.2014 emisă ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 12:25
(209 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 19-23 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:20
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 56 de ani, din Rădulești, care conducea un autoturism pe drumul ce leagă Fierbinți-Târg de Rădulești în timp ce se afla ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:15
(262 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bărbat din Coșereni, prins cu cuțitul la brâu

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, cu ocazia desfășurării de activități specifice pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență în zona barurilor și a discotecilor ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:10
(274 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Coșereni cuțit


9

Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

La data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:05
(299 vizualizări - 0 comentarii)


10

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(840 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


12

Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(739 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(925 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(849 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(748 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(876 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(710 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(880 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(778 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(772 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(1000 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(965 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(970 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(958 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(1028 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(1176 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(1123 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ultimele comentarii
Lipsă personal în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Cetatean în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Om în APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL CETACEAN în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Grecu în Alexandru Potor, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene Cetățean în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Udrea în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 august 2019 Sandel în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Parinte grupa 2005 în «Grupa 2005», triumf la Memorialul «George Isac» Mircea în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița tichie de margaritar în Borduri de granit la 100 de lei bucata pe Calea București! Bidon în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Pentru "un analist" în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Gicuță în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Un roman în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene @horia în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Tandarean în Alexandru Potor, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene Jhon în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Urmașul lui urmașul lui Sava în Borduri de granit la 100 de lei bucata pe Calea București! Horia în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...