Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Slobozia: Prim procurorul Parchetului Ialomița, Cătălin Hristescu, în vizorul DNA

Anchetă penală la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Ialomița!

Slobozia: Prim procurorul Parchetului Ialomița, Cătălin Hristescu, în vizorul DNA

DNA a început urmărirea penală a prim procurorului Hristescu pentru «șantaj», «trafic de influență» și «instigare la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice»! UPDATE: Hristescu are interdicție de a părăsi țara 30 de zile!

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Structura Centrală au descins în dimineața zilei de marți, 21 ianuarie2014, în biroul prim-procurorului Cătălin Hristescu, șeful Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița. Acesta are calitatea de învinuit într-un dosar privind fapte de corupție. Călcate de anchetatori au fost și apartamentul și casa pe care Hristescu le deține la Slobozia...

Cutii cu documente, ridicate de anchetatori
Potrivit unui comunicat de presă remis publicității, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Structura Centrală «efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvîrșirea unor infracțiuni de corupție de către un magistrat procuror de la o unitate de parchet din Slobozia. În cursul dimineții de 21 ianuarie 2014, ca urmare autorizării de către instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în locații situate în localitatea Slobozia. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei». Este vorba despre Cătălin Hristescu, prim-procurorul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița.
Anchetatorii au efectuat percheziții în vila pe care prim-procurorul o deține în cartierul Transmin din Slobozia, apartamentul magistratului, precum și în biroul acestuia. Din apartament procurorii au ridicat 4 cutii cu documente pe care le-au dus la sediul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița. În cadrul celei mai mari unități de parchet din județ se afla și prim-procurorul Cătălin Hristescu, care a fost audiat cîteva ore de către colegii săi de la DNA.
Niciunul dintre colegii lui Hristescu nu a oferit informații cu privire la această anchetă. «Nu am ce să vă spun, mergeți și discutați cu purtătorul de cuvînt al DNA!» a declarat procurorul Nicolae Alexe, purtătorul de cuvînt al unității de parchet condusă de Cătălin Hristescu.
Reporterii Independent au reușit să obțină o declarație și din partea oficialilor Consiliului Superior al Magistraturii. Monica Prejmereanu, purtătorul de cuvînt al CSM, susține că perchezițiile de la Slobozia s-au desfășurat cu consimțămîntul forului superior al magistraților din România. «DNA a cerut acordul CSM cu privire la perchezițiile desfășurate la sediul locuințelor domnului Cătălin Hristescu, precum și în biroul acestuia. Momentan el are calitatea de învinuit, iar dacă se va pune în mișcare acțiunea penală împotriva sa, va fi suspendat din funcție!» a explicat Monica Prejmereanu, purtătorul de cuvînt al CSM.

UPDATE: DNA București a început urmărirea penală împotriva prim procurorului Cătălin Hristescu
În după-amiaza zilei de marți, 21 ianuarie a.c., procurorii DNA-Structura Centrală au început urmărirea penală a prim procurorului Cătălin Hristescu. În sarcina acestuia s-au reținut infracțiunile de «șantaj», «trafic de influență» și «instigare la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice». Potrivit unui comunicat de presă remis publicității, Biroul de Presă al DNA informează că «există date și indicii temeinice potrivit cărora, în perioada 19 mai 2013-ianuarie 2014, învinuitul Hristescu Cristian, uzînd de prerogativele conferite de funcția de prim procuror al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița, l-a constrîns, prin amenințare, pe un administrator al unei societăți comerciale din Slobozia să îi livreze „cu discount“ materiale de construcție necesare finalizării imobilului personal pe care îl deține pe raza județului Ialomița. Materiale de construcție, precum și manopera unor lucrări pentru edificarea aceluiași imobil au fost pretinse și primite și de la un alt administrator de firmă. În acest sens, învinuitul Hristescu Cristian a lăsat să se creadă că are influență asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Slobozia, în scopul evitării instituirii unor măsuri asigurătorii și dispunerii unei soluții favorabile într-un dosar penal în care administratorul și societatea acestuia au calitatea de învinuiți. În cursul lunii aprilie 2013, învinuitul Hristescu Cristian, cu intenție, i-a determinat pe doi polițiști din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Fetești, județul Ialomița, să nu aplice măsurile legale, respectiv, constituirea unui dosar penal, cu privire la săvîrșirea unei infracțiuni de conducere a unui autoturism pe drumurile publice față de o persoană care avea în sînge o îmbibație alcoolică peste limita legală.  Urmare a faptului că cei doi polițiști nu au dat curs actelor de instigare exercitate de procurorul Hristescu Cristian, acesta din urmă i-a constrîns, amenințîndu-i cu mutarea de la locul de muncă, în scopul finalizării favorabile a dosarului respectiv, aflat pe rolul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Fetești».

UPDATE: Hristescu are interdicție de a părăsi țara 30 de zile!
Potrivit unui nou comunicat de presă al DNA, «în completare, privind actele de urmărire penală efectuate față de HRISTESCU CĂTĂLIN CRISTIAN, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de șantaj, trafic de influență și instigare la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele: La data de 21 ianuarie 2014, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura obligării de a nu părăsi țara pentru o perioadă de 30 de zile față de inculpatul HRISTESCU CĂTĂLIN CRISTIAN».

21 Ianuarie 2014, 07:01 (55850 vizualizări - 64 comentarii)

Citiți și:
EXCLUSIV: Procurorul Cătălin Hristescu, arestat preventiv pentru 30 de zile!
CSM l-a suspendat din funcție pe prim-procurorul Parchetului Ialomița, Cătălin Hristescu!
Tînărul hoț slobozean prins cu mașina furată și plăcuțe de înmatriculare false a fost trimis în judecată

Comentariile cititorilor:


yyy:
(25 Ianuarie 2014, 22:01)
Se vede ca ,cine ii ia apararea lui Procuroru,isi apara si pielea lui ca sint cam multi bagati in "oala"lui Catalin H. Oare cine ii procura prostituatele?Nu cumva stie Natalia, cine? De unde are dl.procuror atitia bani sa-si permita sa faca o asemenea vila ?Cine e sageata lui ? Faceti sapaturi domnilor de la DNA (daca v-ati apucat intr-un final) si,o sa aflati mai multe ! Daca un procuror sef,un sef de DNA,un sef de....etc.fac asemenea lucruri,cine ne mai judeca,apara, conduce??!!!! Intrebati-l pe citi infractori i-a ajutat in diferite feluri?
aleinad6:
(25 Ianuarie 2014, 13:54)
Sfcjvzxhjv vhf7: ai dreptate sunt vinovata ca siteul nu primeste si sublinierile ! !!       iti pot promite doar ca-ti voi face demostratiile cerute pe alte articole, acum chiar nu aveam chef sa ma complic prea tare...
Sfcjvzxhjv vhf7:
(25 Ianuarie 2014, 11:55)
@aleniad6...Citește romanul și-apoi dai proștilor asemenea povețe indirecte. 1. Mulți n-au citit ce_ai scris, că e prolix. 2. N-ai ajuns la nicio concluzie care ar fi putut lumina prostimea....
aleinad6:
(25 Ianuarie 2014, 10:12)
pt lelea: putin Kafka o sa-ti ridice moralul...Procesul Romanul Procesul prezintă episoade oarecum discontinue din viața tânărului Josef K., « prim-procurist la o mare bancă » pe măsură ce o vină din trecut, necunoscută lui sau poate chiar inexistentă, îi aduce succesiv un arest la domiciliu, un interogatoriu în sala de judecată și o pedeapsă cu moartea. Considerându-se complet nevinovat, eroul întreprinde prea puține măsuri pentru a contracara amploarea procesului, cu toate că procedurile legale îi îngăduie un grad sporit de libertate. În timpul primei audieri din podul îmbâcsit al unui imobil, Josef K. se dezlănțuie într-o tiradă ce îi va fi defavorabilă, împotriva metodelor dezonorante și absurde ale justiției. Abia mai târziu, la insistențele unchiului Karl, îl angajează ca avocat pe domnul Huld, un fanfaron de o inutilitate evidentă. În cele din urmă, protagonistul se îndreaptă spre pictorul Titorelli, un bun cunoscător al justiției, care îi dezvăluie că există trei tipuri de achitări: cea reală (foarte rară, dacă nu chiar imposibilă), cea aparentă și tărăgănarea la infinit. Absurdul situației culminează cu parabola În fața legii, pe care un preot i-o povestește eroului într-o catedrală, pentru a-i demonstra că legea este și rămâne inaccesibilă rațiunii. Romanul este completat de scurte episoade de iubire, spontane și vremelnice, dovedind nesiguranța și lipsa de angajament sentimental a protagonistului. Josef K. este atras de domnișoara Bürstner, o chiriașă dintr-o cameră vecină, sau de Leni, servitoarea avocatului Huld. Capitolul final al romanului este tragic și teatral: doi domni îl execută pe Josef K. cu un cuțit de măcelar, iar eroul se supune destinului și acceptă să moară « ca un câine ».Procesul, Kafka                                din wikipedia, mi-a fost lene sa mai rasfoiesc romanul, imi cer scuze sper
goaga:
(23 Ianuarie 2014, 20:58)
Mai unul altul,esti "belea"...chiar nu stim cine este Catalin? Produsul orasului nostru? Ma mir ca nu iti e rusine sa-i iei apararea. Si eu sunt doctor in stiinte economice,am master luat cu 9,80 si nu-mi permit ca in 4 ani sa fac ce a facut "amaratul" asta. RUSINE !!! Si Stefu trebuie tras putin...stie el de ce!!
aleinad6:
(23 Ianuarie 2014, 12:44)
pentru Lelea : Daca tu-l cunosti pe unul care a stat langa borcanul cu miere si nu si-a bagat mana-n borcan poti sa-l pui la icoana:)    Personal sper sa se gaseasca un hot destept (si pentru el  si pentru noi) pentru functia asta. Daca-i idealist il mamanca porcii daca-i prea pragmatic ne omoara cu zile!     
unul altul:
(23 Ianuarie 2014, 11:53)
Unde vezi lume mai proasta, rautacioasa si invidioasa, in Romania din zilele de azi, doar la Slobozia.., toti stiam si stim cine este Catalin, pentru ca e un produs al orasului Slobozia, nu e venit din Banat, Oltenia sau Moldova, iar eu cred ca atit cit a putut, cu o vorba, un sfat, a ajutat si nu a facut rau multora care chiar meritau., ca are vila, cum cred unii ca a furat, se chinuie la ea din 2007 si nici acum nu e gata., chiar credeti de vroia si era asa corupt nu era gata?, voi astia care tot spune-ti luati-le tot si etc, cum poate lua DNA o casa o masina sau un bun, cind eu am credit de la banca luat pt acest bun., mai imformati-va mai fratilor, ca naa stiu ce lume de rahat e in orasul nostru., dar voi unii chiar sunteti vai de voi, vorbiti doar asa ca sa ce, ca oricum voi nu cistigati nimic, tot puii de comunisti ce vin din urma v-or cistiga, pentru ca asta vor, locuri libere si posturi mari doar pt ei, omul de rind, pregatit, scolit si etc, nu are voie in asa functii., dormiti pe voi...
Mary:
(23 Ianuarie 2014, 10:45)
 DATI CURS CERINTELOR COMUNITATII EUROPENE, DE A LE CONFISCA AVERILE CELOR CERTATI CU LEGEA.
danut:
(23 Ianuarie 2014, 09:25)
nu mai intoxica lumea cu parerile tale.Esti de belea,din comentarii rezulta ca faci parte din lumea infractorilor ca prea ii aperi asa cum stii tu in incoerenta ta.Stai linistit sa nu aud ca esti chemat sa dai cu subsemnatul pe undeva.Ziarul respectiv ar trebui sa te "dileasca"ca ne intoxici cu psd-ul tau care ne-a adus in starea asta.Mai repeta o data clasele I - VIII ca sa inveti sa te exprimi corect.
lelea:
(23 Ianuarie 2014, 07:06)
Justitia trebuie sa se faca pana la capat ,sa se termine cu clanurile tiganesti ,cu toti tampitii si analfabetii care chefuiesc cu procuratura la masa ,cu caricaturile astea de procurori si judecatori fara onoare sau rusine,niste bestii egoiste fara simt de raspundere. Sistemul incepe sa se curete dar ...atentie trebuie curatat tot ca intr-o rana de unde trebuie scos tot puroiul ca altfel se infecteaza din nou. Dupa parerea mea trebuie maziliti administrativ toti ,,justitiarii,,mai mari sau mai mici care au luat parte la astfel de practici si cine isi baga in card cu camatarii sau cu spoitorii etc. ,sa fie rasi din sistem si trimisi sa pasca caprele pe sant, daca nu sunt multumiti cu un salariu ,,bunisor,, de bugetar si onoarea de a face parte din sistemul de justitie si de a castiga respectul comunitatii. Iar pentru cei care vor vile si averi exista puscaria.
Dănuţ:
(23 Ianuarie 2014, 07:05)
@unul altul Nu zice lumea că-i prost Cătălin..și n-ar ști carte, cărți...dar a avut o conduită publică, fără treabă cu rigorile funcției..că doar pt asta trebuia dat afară din magistratură))Dar poate ești tinerel...și nu știi cum îl toca ,un ziarist brunet, pe "procurorul care beat fiind" a făcut un accident))..și-l toca și pe Cristudor...de-o puse ziaristul negru de șantaje , pe lovele,cu suspecții și învinuiții din dosarele bețivilor de procurori)) Acum dacăă sistemul securist a decis să-l ejaculeze pe Cătălin....prin o labă tristă de DNA  cu SRI..ăsta e orgasmul lor..ce le definește geneza)) Cu maimuțele din servicii și parchete a avansat...cu ele s-a dus pulii de suflet))Să zică mersi....că l-a dus capul și nu-i în arest...ca fraieruul de Cristudor)) Dacă are grijă cum gestionează dosarul....poate ia cu suspendare...dacă toarnă ceva mare..mai moțat ca el)) Nu-i dau sfaturi despre cum trebuie să evite alcoolul în perioada asta..că-i băiat mare procuroru')) Când pici de sus..e nasol rău...dar asta-i viața..o să-și găsească un loc pe pământ...că lovele are, casă are, femeie are și copii..prost o fi de clachează!! Dar dacă nu mai e procuror..care-i problema=??Cred că jmecherii plâng după funcția lu' Cătălin.....dar poate fac șmecherii un protest..în față la DNA...cum au făcut ăia după Berbecaru)) o fi și Cătălin vreun luptător contra sistemului..și nu știm noi))
unul altul:
(23 Ianuarie 2014, 03:04)
Voi astia care ati zis ca cine l-a pus in frunte, stiti cum se ia un examen de prim-procuror?, v-ati intrebat oare cite studii are si cu ce note a terminat?, omul intradevar a mai facut greseli, in timpul liber, omenesti, dar in dosarele in care a anchetat si intreaga lui munca nu gasiti greseli, investigati si o sa ramineti surprinsi., acum si de ceva timp, vechii procurori, aia care si-au facut case si vile din aceeasi bani cu renovarea noi Procuraturi care s-a terminat in 2008, de au aceleasi culori la acoperis si din acelasi tip de material si acelasi timp cu renovarea noi Procuraturi, ca asa a fost intelegerea, tu iei licitatia dar ne faci casele, li s-au cam inchis usi in nas de Hristescu, unii din ei acum la pensie altii nu, vbm de garda veche, Prostisorul, Cocosatu, Nebunul Chior, etc, etc, aia care se stiu ei singuri de mincau bani frumosi de la ciori de la Tandarei, Cazanesti, Andrasesti si Bora,  unii din ei procurori comunisti, te sapa, nu te sufera ca esti mai brunetel, pt ca ca au interes ca functia sa le fie la indemina, iar cu el nu pot si sigur ca te ia  Dna pt niscaiva celuloza si citeva caramizi, cand tu ai copii angajati la SRI si sunt pusi sa farame un om si o familie care a invatat pt a ajunge in functii, nu a fost numit cum sunt unii pusi politic., voi intelegeti ce va spun instigatorii, aia care nu mai au puterea la indemina, aia care pun denuntii anonime si false la CSM saptaminal, pt ca atit pot., pe cine v-or pune in functie?, pe doamna ce a fost inaintea lui, cea agreeata de Cocosat, pt care umbla la Bucuresti prin anumite birouri disperat sa i se dea functia ei, ca celalalt candidat e brunet(tigan) si nu merita ca nu face parte din familia lor sau gradul de rudenie ;) . lll
Dănuţ:
(23 Ianuarie 2014, 02:13)
Update..de postac))  Dacă în 30 de zile nu ne "livvrează" un magistrat  corupt sau un politician ales, primar sau șef de județ.....interdicția cu a nu părăsi țara..se transformă-n arest preventiv)) Așa lucrează DNA...deci du-vă-n procedura mea penală....de nu faceți mișcare populară))În toate secțiile de votare ...psdistele să voteze o floare...curvele și cămătarii să o voteze pe EBA...că de nu...o să vă chiș freza...io v-am făcut ..curve,golani, procurori..judecători...tot io vă fac infractori)) Ave DNA și maimuțele din SRI)) Bine'nțeles că pe Maior și MRU nu-i votez..că-s securiști..niște zdrențe de băsiști...dar pe astea ..pe EBA..și pe Elena Udrea..le votează plm...că-i place a se scălda..în salivă de "succesuri" și clorofila la frunzeturi ))) Las gluma..și întreb și io independentu...dacă lupoaica luă sculamentul.....lupoaica diin DNA, parcă venea una , Iulia...)) S-o fi speriat lupoaica....nu vrea să își strice viața ..prin județul Ialomița))Oricum...structura dna locală...e de caca))....și de aia nu face valuri..că-i apă-n găleata politicii))Huuoo DNA...du-te cu prosteala ta..ia spune unde-i FLOTA.....Morare, Codruțo!! SRI și DNA .să spună cum s-a FURAT și SĂRĂCIT ȚARA!!! SRIul să răspundă......că suportul lor tehnic și uman....a dus România în prăpastie!! Huuuooo Maior...mai te visezi și președinte, IMPOTENTULE...MRUistule!!! 'ți ai dracului de securiști împuțiți!!!
Xxx:
(22 Ianuarie 2014, 23:11)
Ce va mai face placere sa dati numele la alti vb dracu in numele tau ca poate candva o sa iti para rau de comentarile tale
dany:
(22 Ianuarie 2014, 21:37)
Sunt putine acuzatiile care i se aduc.Ati omis petrecerile cu prostituate...cadourile care i se faceau incoruptibilului procuror sef.Sarmanul de el...poza intr-un familist convins.AL CAPONE era mic copil pe linga el.Felicitari DNA ,si continuati investigatiile,sapati mai adinc...veti ramane surprinsi de ce ve-ti descoperi.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 19 Oct 2019
104 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Octombrie 2019, 17:30


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Vineri, 18 octombrie 2019, la nivel național s-a desfășurat «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:55
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Biciclist izbit frontal de o mașină în apropiere de Săveni

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 201, în afara localității Săveni, soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:50
(90 vizualizări - 0 comentarii)


3

Slobozia: Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică» la Muzeul Agriculturii

Marți, 22 octombrie 2019, începând cu orele 14,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va inaugura Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică». Cercetarea și conservarea acestei expoziții a ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:45
(62 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 21-25 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie elecrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:40
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în ziua de 16 octombrie 2019, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii, a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:30
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

În cursul zilei de joi, 17 octombrie a.c., polițiștii rutieri, cei de Ordine Publică și Transporturi au desfășurat, timp de mai multe ore, activități atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:25
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Albești: Arestat pentru «furt calificat»

MIercuri, 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:20
(98 vizualizări - 0 comentarii)


8

Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii ialomițeni

Miercuri, 16 octombrie a.c, doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza localității Dridu, un conducător auto ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:15
(94 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație produse ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:10
(87 vizualizări - 0 comentarii)


10

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


12

Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(150 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(210 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(188 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(410 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(301 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...