Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Cod Roșu de viscol în Ialomița!

Cod Roșu de viscol în Ialomița!

școlile, închise și joi, 30 ianuarie 2014 • TOATE DRUMURILE, ÎNCHISE

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează că miercuri, 29 ianuarie 2014, orele 11,00, din cauza viscolului și a zăpezii abundente,  polițiștii au închis temporar circulația pe următoarele tronsoane de drum:
DN2-între localitățile Urziceni și limita județul Buzău
DN2-între localitățile Urziceni și limita județul Ilfov
DN1D-între localitățile Urziceni și limita județul Prahova
DN2C-între localitatea Slobozia și limita cu județul Buzău
DJ302-între localitățile Movilița-Roșiori-Drăgoești
DJ302-între localitățile Dridu-Movilița
DJ101-între localitățile Maia-Fierbinți Tîrg
DJ101-între localitățile Dridu-Jilavele
DJ102H-între localitățile Grindu-Colelia
DJ102H-între localitățile Grindu-Cotorca
DJ203B-între localitățile Grindu-Valea Măcrișului
DJ 201A-între localitățile Adîncata-Moldoveni-Coșereni
DJ101D-între localitatea Adîncata-Intersecție cu DN1D
DJ201B-între localitățile Ciochina-Rași
DJ203E-între localitățile Căzănești-Cocora
DJ203F-între localitățile Grivița-Smirna
DJ203F-între localitățile Iazu-Valea Ciorii
DJ213-între localitățile Chirana-limita cu județul Brăila
DJ213A-între localitățile Bucu-Gheorghe Lazăr
DJ211-între localitățile Grivița-Traian
DJ212între localitățile Movila-Fetești
DJ201-între localitățile Cosîmbești-Gimbășani-Gura Văii
DJ306B-între localitatea Gheorghe Doja și DN2A
DC37-între localitățile Balaciu-Crăsanii de Jos
DC40-între localitățile Sălcioara-Rași
DC4-între localitățile Ion Roată-Valea Măcrișului

Pe toate aceste drumuri se acționează pentru deblocare în colaborare cu reprezentanți ai Secțiilor Drumuri Naționale Ialomița și Secția de Drumuri Județene. Se acționează cu dificultate avînd în vedere că ninge abundent iar zăpada este viscolită puternic. Echipele ENEL acționează pentru repunerea în funcție a unei linii de medie tensiune afectate care alimentează cu energie electrică o parte a localității Sinești. La această oră, pe raza județului sînt instituite trei filtre ale Poliției Rutiere, la intersecția DN1D cu DN2, pe DN2, la limita cu județul Buzău și unul pe DN2 la limita cu județul Ilfov. Recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu este absolut necesar.

Ialomița: Școli închise și joi, 30 ianuarie 2014 Codul Portocaliu și Roșu prelungește vacanța elevilor ialomițeni cu încă o zi. Oficialii din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița susțin că și joi, 30 ianuarie 2014, toate unitățile de învățămînt din județ vor fi închise. În total este vorba despre 153 de unități școlare, iar numărul elevilor care vor rămîne acasă încă o zi este de 40228. Pentru ziua de vineri, 31 ianuarie a.c., nu au fost oferite informații cu privire la suspendarea cursurilor.

Intervenții ale Ambulanței și SMURD Reinstalarea Codului Portocaliu și apariția Codului Roșu paralizează din nou județul Ialomița. În momentul de față, toate drumurile județene au fost închise, iar pe drumurile naționale circulația a fost restricționată. În ultimele 24 de ore, ambulanțele și echipajele SMURD au fost solicitate să acorde primul ajutor în 212 cazuri. Intervenția medicilor nu a fost lipsită de pericole. Spre exemplu, o ambulanță care transporta la Spitalul Județean de Urgență Slobozia o bătrînă cu accident vascular a derapat într-un șanț de pe marginea drumului, în zona orașului Căzănești. A fost nevoie de intervenția mașinilor de deszăpezire pentru ca salvarea să fie scoasă din șanț. Tot cu utilajele de deszăpezire se face transferul către Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a unui băiat de 10 ani, din Fetești. Copilul are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală la plămînul drept, aflîndu-se în pneumotorax. Din cauza faptului că Autostrada Soarelui este închisă, ambulanța în care micuțul se află a fost nevoită să ajungă la Constanța pe drumul vechi spre mare. Este însoțită de mai multe echipaje de intervenție ale Secțiilor de Drumuri Naționale și Județene.

Cod Roșu de viscol și ninsoare abundentă în Ialomița Potrivit unui comunicat al Administrației Naționale de Meteorologie, miercuri, 29 ianuarie 2014, între orele 15,00 și 22,00, în județele Brăila, Buzău, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea va fi instituit Codul Roșu de viscol și ninsoare abundentă. Astfel, se vor semnala intensificări ale vîntului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero. Potrivit unui comunicat, «Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit miercuri, 29 ianuarie 2014, orele 13,00, la sediul Instituției Prefectului-Județul Ialomița, ca urmare a faptului că, în intervalul orar 15,00-22,00, va intra în vigoare o avertizare COD ROȘU de vreme severă». În conformitate cu avertizarea meteorologică emisă de ANM, și în județul Ialomița vor fi rafale ale vîntului de peste 85 km/h, va ninge abundent, iar ninsoarea va fi puternic viscolită și troienită, iar vizibilitatea va fi redusă spre zero. Gruparea Operativă pentru Situații de Urgență va fi compusă începînd de la intrarea în vigoare a Codului Roșu numai din factori de decizie de la nivelul fiecărei autorități din componența Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Prefectul, în calitate de Președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a solicitat Comitetului Național pentru Situații de Urgență, suplimentarea cu un număr de 3 utilaje tip freză, pentru asigurarea urgențelor pe drumurile județene și comunale. La această oră polițiștii au închis temporar circulația pe toate tronsoanele de drumuri naționale și județene. Polițiștii rutieri atenționează conducătorii de autovehicule să nu părăsească localitățile și să se conformeze indicațiilor echipajelor de poliție care acționează în filtre, pe drumurile din județ.

UPDATE 29 ianuarie 2014, orele 20,00 Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează că, la această oră, a nins pe raza întregului județ, mai intens în sud-est și s-a depus strat nou, consistent de zăpadă. Vîntul are intensificări și suflă cu viteze ce pot atinge și depăși, la rafală 80 - 85 km/h, viscolind și troienind puternic zăpada. Avînd în vedere vremea severă, ANM a emis, pentru intervalul orar 15,00-22,00, COD ROȘU. Circulația pe toate tronsoanele de drumuri naționale și județene a fost închisă temporar de către polițiști. La acest moment, mai sînt blocate în trafic 25 de autovehicule, polițiștii și efectivele de la Secțiile de Drumuri Naționale și Județene acționînd pentru degajarea părții carosabile. Ocupanților autoturismelor aflate în cele 12 filtre ale poliție rutiere de pe raza întregului județ le-au fost oferte ceaiuri calde și sandwich-uri. Tronsoanele de cale ferată Regionala București-Tronson CF Urziceni-Ploiești și București-Urziceni-Slobozia sînt temporar blocate. Din cauza vizibilității extrem de reduse și a ninsorii abundente, puternic viscolită și troienită, 62 de localități ale județului sînt izolate. Putem menționa că, la acest moment, toate localitățile de pe raza județului sînt alimentate cu energie electrică. Numărul efectivelor MAI care acționează a fost suplimentat, la această oră acționînd în stradă pentru asigurarea fluenței traficului rutier și a menținerii ordinii și liniștii publice, aproximativ 300 de polițiști și 21 de jandarmi. Alături de aceștia, 151 de pompieri se află în dispozitiv pentru a interveni la nevoie. De asemenea, alte 341 de efective (133-CLSU, 12-Drumuri județene, 72-Drumuri Naționale, 125-alte structuri) sînt angrenate pentru limitarea efectelor negative ale viscolului.

29 Ianuarie 2014, 10:20 (5851 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Cod Roșu de vijelie în județul Ialomița
Bolnavi transportați la spital cu ajutorul Armatei, localități încă izolate, drumuri închise...

Comentariile cititorilor:


traian.:
(31 Ianuarie 2014, 16:31)
Felicitari domnului Primar al comunei CIULNITA Gheorghe Stelica care a demonstrat in aceste zile grele de iarna ca-i pasa de oamenii acestei comunitati mobilizanduse cu muncitorii din primarie la dezapezirea strazilor si persoanelor singure fara ajutor.
Om:
(30 Ianuarie 2014, 17:01)
Prefectul Ialomița, primarul din Slobozia și primarii proști trebuiesc DEMIȘI urgent, inaintea următorului cod roșu, galben, negru, etc.
NEA ION:
(30 Ianuarie 2014, 15:07)
MA COPIII TATI RAI MAI SUNTETI SAU PRE AMICI MAI CEVA TIMPURI IN URMA LA DEZAPEZIRE MAI IESEA SI OAMENI ACUM NU VEZI UNUL DE-AL DRACULUI CU LOPATA IN MANA CU KFEAUA SI TIGAREA IN MANA AVETI SI VOI DREPTATE DAR HAI SA NE SOLIDARIZAM SA DAM ZAPADA DE PE LINGA SCOALA, BISERICA PANA LA PRIMARIE PANA LA BRUTARIE SA VEDETI CUM MAI E VA SALUT CU RESPECT.
jean:
(30 Ianuarie 2014, 12:57)
Eu nu pricep un lucru domnule care se vede si de pe luna. Iarna de iarna  mai ales in ultimi ani incepand dinVrancea BZ BR IL CL sunt cele mai crunt lovite de viscol si nimeni dar nimeni dintre cei care conduc [prefecti presedinti primari] nu ies si ei cu un plan proiect  ceva sa-i apere pe amarati aia de oameni in viitor sa nu mai ramana cu zilele blocati prin case pe sosele etc.Ori nu vor ori nu stiu ori nu le pasa si cei mai ingrijorator fenomenele extreme sunt din ce in ce mai dese.
Copy-paste:
(30 Ianuarie 2014, 08:08)
Stiati ca,unele firme de deszapezire legate ombilical de catre haita hamesita usl la banii publici nu au ca obiect de activitate deszapezirea?Stiati ca, singurul utilaj pe care il detin este,eventul,pixul cu care au semnat contractul pagubos pentru noi si banos pentru ei,iar cu acest utilaj pot deszapezii doar pervazul ferestrei apartamentului unde isi are sediul firma?Stiati ca,pe aceste ferestre cu pervaz deszapezit privesc jmecherii la fraierii de la care isi iau banutii grasutii si care fraieri inoata prin troiene convinsi ca Basescu e tatal dracilor?Sa traiti cum ati votat!Nu fac niciun fel de propaganda politica,decat pe cea a bunului simt si a minimei judecati ,pentru ca am impresia ca in Ialomita doar antena3 are o foarte larga arie de acoperire(cu mizerie),si mai au putin astia,usl/pdl/pc/unpr intr-o perfecta comuniune,si ne fura si presul de sub picioare.Ne desteptam si noi un pic???
Mary:
(30 Ianuarie 2014, 08:07)
Un mod aiurea de a deszapezii strazile in oras este simplu de a venii nenea cu lama sa "curete" zapada de pe carosabil si sa ASTUPE MASINILE STATIONATE. Domnule perimar, ai auzit de freze de deszapezit? Aiai care curata zapada si o arunca lateral stanga, dreapta. TREZESTE-TE domnule primar!! cumpara ce trebuie, fa ce trebuie, nu mai strica ce au facut altii de dragul banilor cu destinatie preciasa. Si sa ma stii un lucru: ESTI VAAAARZAAAAAAAAA !
Ion:
(30 Ianuarie 2014, 06:26)
Ehei,dragii mosului,acest cod rosu e cu tolba plina de banuti pentru haita de lupi USL care a atacat Romania si care se lauda precum in vremurile regretate de unii ca cat de sub control au avut situatia,ca cat de in regula a fost sa inchida toate drumurile,mai ales pe cele practicabile,ca comandantul subsuprem Dragnea a fulgerica pe prefecti,ca au avut productie de mii de tone pe prostul votant,ca firma de deszapezire a lui Dragnea si-a tras 14  milioane euro din buget,ca masa lui Voicu-puscarie si-a facut norma la luat contracte,ca incepem sa aflam ce cost avem noi la dat zapada cu lopata,ca fimele da casa si de partid sunt doar cu incasatu,iar fraieru-i cu datu
aghabar:
(29 Ianuarie 2014, 18:27)
Calde salutari din partea primarilor care exact in acest moment sunt prin meleaguri insorite si cu politica fiscala permisiva si cred ca nici acord de extradare. Au mirosit ceva sau chiar aveau treaba cu vreo comuna infratita din bazinul vecin cu Cuba?!
bizidei :
(29 Ianuarie 2014, 17:00)
Hai ca-i bine, o tinem din cod in cod , inchidem judetul, avem stare de alerta, primarii inoata prin toiene  dupa capital electoral, dar uitam un lucru: asta-i iarna din baragan!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 26 Aug 2019
190 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 26-30 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:55
(309 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Peste 60 de sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești și Secției 3 Poliție Rurală Stelnica, în cadrul unei ample acțiuni pe linia pisciculturii, combaterii ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:10
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Accident între Movila și Fetești, patru victime

Miercuri, 21 august a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Fetești au intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ212, în afara municipiului Fetești, soldat cu rănirea a patru ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:15
(384 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Depistat la volanul unui autoturism radiat din circulație

Miercuri, 21 august a.c., polițiștii ialomițeni au întocmit dosare penale unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Astfel, un bărbat, de 36 de ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:10
(361 vizualizări - 0 comentarii)


4

IPJ Ialomița: Acțiune împotriva «taximetriștilor-pirat»

Joi, 22 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Mărculești, în timp ce efectua transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:05
(369 vizualizări - 0 comentarii)


5

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 57 mii de lei, 6 permise reținute

Marți, 20 august a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune pe raza județului pentru creșterea gradului de disciplină și combaterea cauzelor generatoare de accidente, săvârșite cu implicarea bicicliștilor ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:40
(406 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Marți, 20 august a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat un bărbat, de 49 de ani, din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, în ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:20
(376 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL

Printr-un comunicat de presă, Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița anunță că a emis în data de 20.08.2019 Decizia nr. 2 de încetare a suspendării Autorizației Integrate de Mediu nr. 1/17.03.2014 emisă ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 12:25
(422 vizualizări - 2 comentarii)


8

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 19-23 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:20
(579 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 56 de ani, din Rădulești, care conducea un autoturism pe drumul ce leagă Fierbinți-Târg de Rădulești în timp ce se afla ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:15
(439 vizualizări - 0 comentarii)


10

Bărbat din Coșereni, prins cu cuțitul la brâu

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, cu ocazia desfășurării de activități specifice pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență în zona barurilor și a discotecilor ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:10
(452 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Coșereni cuțit


Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

La data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:05
(498 vizualizări - 0 comentarii)


12

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(1070 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(929 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(1116 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(1030 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(934 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(1073 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(895 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(1093 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(968 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(964 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(1188 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(1162 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(1161 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(1142 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(1218 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...