Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Cod Roșu de viscol în Ialomița!

Cod Roșu de viscol în Ialomița!

școlile, închise și joi, 30 ianuarie 2014 • TOATE DRUMURILE, ÎNCHISE

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează că miercuri, 29 ianuarie 2014, orele 11,00, din cauza viscolului și a zăpezii abundente,  polițiștii au închis temporar circulația pe următoarele tronsoane de drum:
DN2-între localitățile Urziceni și limita județul Buzău
DN2-între localitățile Urziceni și limita județul Ilfov
DN1D-între localitățile Urziceni și limita județul Prahova
DN2C-între localitatea Slobozia și limita cu județul Buzău
DJ302-între localitățile Movilița-Roșiori-Drăgoești
DJ302-între localitățile Dridu-Movilița
DJ101-între localitățile Maia-Fierbinți Tîrg
DJ101-între localitățile Dridu-Jilavele
DJ102H-între localitățile Grindu-Colelia
DJ102H-între localitățile Grindu-Cotorca
DJ203B-între localitățile Grindu-Valea Măcrișului
DJ 201A-între localitățile Adîncata-Moldoveni-Coșereni
DJ101D-între localitatea Adîncata-Intersecție cu DN1D
DJ201B-între localitățile Ciochina-Rași
DJ203E-între localitățile Căzănești-Cocora
DJ203F-între localitățile Grivița-Smirna
DJ203F-între localitățile Iazu-Valea Ciorii
DJ213-între localitățile Chirana-limita cu județul Brăila
DJ213A-între localitățile Bucu-Gheorghe Lazăr
DJ211-între localitățile Grivița-Traian
DJ212între localitățile Movila-Fetești
DJ201-între localitățile Cosîmbești-Gimbășani-Gura Văii
DJ306B-între localitatea Gheorghe Doja și DN2A
DC37-între localitățile Balaciu-Crăsanii de Jos
DC40-între localitățile Sălcioara-Rași
DC4-între localitățile Ion Roată-Valea Măcrișului

Pe toate aceste drumuri se acționează pentru deblocare în colaborare cu reprezentanți ai Secțiilor Drumuri Naționale Ialomița și Secția de Drumuri Județene. Se acționează cu dificultate avînd în vedere că ninge abundent iar zăpada este viscolită puternic. Echipele ENEL acționează pentru repunerea în funcție a unei linii de medie tensiune afectate care alimentează cu energie electrică o parte a localității Sinești. La această oră, pe raza județului sînt instituite trei filtre ale Poliției Rutiere, la intersecția DN1D cu DN2, pe DN2, la limita cu județul Buzău și unul pe DN2 la limita cu județul Ilfov. Recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu este absolut necesar.

Ialomița: Școli închise și joi, 30 ianuarie 2014 Codul Portocaliu și Roșu prelungește vacanța elevilor ialomițeni cu încă o zi. Oficialii din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița susțin că și joi, 30 ianuarie 2014, toate unitățile de învățămînt din județ vor fi închise. În total este vorba despre 153 de unități școlare, iar numărul elevilor care vor rămîne acasă încă o zi este de 40228. Pentru ziua de vineri, 31 ianuarie a.c., nu au fost oferite informații cu privire la suspendarea cursurilor.

Intervenții ale Ambulanței și SMURD Reinstalarea Codului Portocaliu și apariția Codului Roșu paralizează din nou județul Ialomița. În momentul de față, toate drumurile județene au fost închise, iar pe drumurile naționale circulația a fost restricționată. În ultimele 24 de ore, ambulanțele și echipajele SMURD au fost solicitate să acorde primul ajutor în 212 cazuri. Intervenția medicilor nu a fost lipsită de pericole. Spre exemplu, o ambulanță care transporta la Spitalul Județean de Urgență Slobozia o bătrînă cu accident vascular a derapat într-un șanț de pe marginea drumului, în zona orașului Căzănești. A fost nevoie de intervenția mașinilor de deszăpezire pentru ca salvarea să fie scoasă din șanț. Tot cu utilajele de deszăpezire se face transferul către Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a unui băiat de 10 ani, din Fetești. Copilul are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală la plămînul drept, aflîndu-se în pneumotorax. Din cauza faptului că Autostrada Soarelui este închisă, ambulanța în care micuțul se află a fost nevoită să ajungă la Constanța pe drumul vechi spre mare. Este însoțită de mai multe echipaje de intervenție ale Secțiilor de Drumuri Naționale și Județene.

Cod Roșu de viscol și ninsoare abundentă în Ialomița Potrivit unui comunicat al Administrației Naționale de Meteorologie, miercuri, 29 ianuarie 2014, între orele 15,00 și 22,00, în județele Brăila, Buzău, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea va fi instituit Codul Roșu de viscol și ninsoare abundentă. Astfel, se vor semnala intensificări ale vîntului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero. Potrivit unui comunicat, «Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit miercuri, 29 ianuarie 2014, orele 13,00, la sediul Instituției Prefectului-Județul Ialomița, ca urmare a faptului că, în intervalul orar 15,00-22,00, va intra în vigoare o avertizare COD ROȘU de vreme severă». În conformitate cu avertizarea meteorologică emisă de ANM, și în județul Ialomița vor fi rafale ale vîntului de peste 85 km/h, va ninge abundent, iar ninsoarea va fi puternic viscolită și troienită, iar vizibilitatea va fi redusă spre zero. Gruparea Operativă pentru Situații de Urgență va fi compusă începînd de la intrarea în vigoare a Codului Roșu numai din factori de decizie de la nivelul fiecărei autorități din componența Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Prefectul, în calitate de Președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a solicitat Comitetului Național pentru Situații de Urgență, suplimentarea cu un număr de 3 utilaje tip freză, pentru asigurarea urgențelor pe drumurile județene și comunale. La această oră polițiștii au închis temporar circulația pe toate tronsoanele de drumuri naționale și județene. Polițiștii rutieri atenționează conducătorii de autovehicule să nu părăsească localitățile și să se conformeze indicațiilor echipajelor de poliție care acționează în filtre, pe drumurile din județ.

UPDATE 29 ianuarie 2014, orele 20,00 Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează că, la această oră, a nins pe raza întregului județ, mai intens în sud-est și s-a depus strat nou, consistent de zăpadă. Vîntul are intensificări și suflă cu viteze ce pot atinge și depăși, la rafală 80 - 85 km/h, viscolind și troienind puternic zăpada. Avînd în vedere vremea severă, ANM a emis, pentru intervalul orar 15,00-22,00, COD ROȘU. Circulația pe toate tronsoanele de drumuri naționale și județene a fost închisă temporar de către polițiști. La acest moment, mai sînt blocate în trafic 25 de autovehicule, polițiștii și efectivele de la Secțiile de Drumuri Naționale și Județene acționînd pentru degajarea părții carosabile. Ocupanților autoturismelor aflate în cele 12 filtre ale poliție rutiere de pe raza întregului județ le-au fost oferte ceaiuri calde și sandwich-uri. Tronsoanele de cale ferată Regionala București-Tronson CF Urziceni-Ploiești și București-Urziceni-Slobozia sînt temporar blocate. Din cauza vizibilității extrem de reduse și a ninsorii abundente, puternic viscolită și troienită, 62 de localități ale județului sînt izolate. Putem menționa că, la acest moment, toate localitățile de pe raza județului sînt alimentate cu energie electrică. Numărul efectivelor MAI care acționează a fost suplimentat, la această oră acționînd în stradă pentru asigurarea fluenței traficului rutier și a menținerii ordinii și liniștii publice, aproximativ 300 de polițiști și 21 de jandarmi. Alături de aceștia, 151 de pompieri se află în dispozitiv pentru a interveni la nevoie. De asemenea, alte 341 de efective (133-CLSU, 12-Drumuri județene, 72-Drumuri Naționale, 125-alte structuri) sînt angrenate pentru limitarea efectelor negative ale viscolului.

29 Ianuarie 2014, 10:20 (6225 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Cod Roșu de vijelie în județul Ialomița
Bolnavi transportați la spital cu ajutorul Armatei, localități încă izolate, drumuri închise...

Comentariile cititorilor:


traian.:
(31 Ianuarie 2014, 16:31)
Felicitari domnului Primar al comunei CIULNITA Gheorghe Stelica care a demonstrat in aceste zile grele de iarna ca-i pasa de oamenii acestei comunitati mobilizanduse cu muncitorii din primarie la dezapezirea strazilor si persoanelor singure fara ajutor.
Om:
(30 Ianuarie 2014, 17:01)
Prefectul Ialomița, primarul din Slobozia și primarii proști trebuiesc DEMIȘI urgent, inaintea următorului cod roșu, galben, negru, etc.
NEA ION:
(30 Ianuarie 2014, 15:07)
MA COPIII TATI RAI MAI SUNTETI SAU PRE AMICI MAI CEVA TIMPURI IN URMA LA DEZAPEZIRE MAI IESEA SI OAMENI ACUM NU VEZI UNUL DE-AL DRACULUI CU LOPATA IN MANA CU KFEAUA SI TIGAREA IN MANA AVETI SI VOI DREPTATE DAR HAI SA NE SOLIDARIZAM SA DAM ZAPADA DE PE LINGA SCOALA, BISERICA PANA LA PRIMARIE PANA LA BRUTARIE SA VEDETI CUM MAI E VA SALUT CU RESPECT.
jean:
(30 Ianuarie 2014, 12:57)
Eu nu pricep un lucru domnule care se vede si de pe luna. Iarna de iarna  mai ales in ultimi ani incepand dinVrancea BZ BR IL CL sunt cele mai crunt lovite de viscol si nimeni dar nimeni dintre cei care conduc [prefecti presedinti primari] nu ies si ei cu un plan proiect  ceva sa-i apere pe amarati aia de oameni in viitor sa nu mai ramana cu zilele blocati prin case pe sosele etc.Ori nu vor ori nu stiu ori nu le pasa si cei mai ingrijorator fenomenele extreme sunt din ce in ce mai dese.
Copy-paste:
(30 Ianuarie 2014, 08:08)
Stiati ca,unele firme de deszapezire legate ombilical de catre haita hamesita usl la banii publici nu au ca obiect de activitate deszapezirea?Stiati ca, singurul utilaj pe care il detin este,eventul,pixul cu care au semnat contractul pagubos pentru noi si banos pentru ei,iar cu acest utilaj pot deszapezii doar pervazul ferestrei apartamentului unde isi are sediul firma?Stiati ca,pe aceste ferestre cu pervaz deszapezit privesc jmecherii la fraierii de la care isi iau banutii grasutii si care fraieri inoata prin troiene convinsi ca Basescu e tatal dracilor?Sa traiti cum ati votat!Nu fac niciun fel de propaganda politica,decat pe cea a bunului simt si a minimei judecati ,pentru ca am impresia ca in Ialomita doar antena3 are o foarte larga arie de acoperire(cu mizerie),si mai au putin astia,usl/pdl/pc/unpr intr-o perfecta comuniune,si ne fura si presul de sub picioare.Ne desteptam si noi un pic???
Mary:
(30 Ianuarie 2014, 08:07)
Un mod aiurea de a deszapezii strazile in oras este simplu de a venii nenea cu lama sa "curete" zapada de pe carosabil si sa ASTUPE MASINILE STATIONATE. Domnule perimar, ai auzit de freze de deszapezit? Aiai care curata zapada si o arunca lateral stanga, dreapta. TREZESTE-TE domnule primar!! cumpara ce trebuie, fa ce trebuie, nu mai strica ce au facut altii de dragul banilor cu destinatie preciasa. Si sa ma stii un lucru: ESTI VAAAARZAAAAAAAAA !
Ion:
(30 Ianuarie 2014, 06:26)
Ehei,dragii mosului,acest cod rosu e cu tolba plina de banuti pentru haita de lupi USL care a atacat Romania si care se lauda precum in vremurile regretate de unii ca cat de sub control au avut situatia,ca cat de in regula a fost sa inchida toate drumurile,mai ales pe cele practicabile,ca comandantul subsuprem Dragnea a fulgerica pe prefecti,ca au avut productie de mii de tone pe prostul votant,ca firma de deszapezire a lui Dragnea si-a tras 14  milioane euro din buget,ca masa lui Voicu-puscarie si-a facut norma la luat contracte,ca incepem sa aflam ce cost avem noi la dat zapada cu lopata,ca fimele da casa si de partid sunt doar cu incasatu,iar fraieru-i cu datu
aghabar:
(29 Ianuarie 2014, 18:27)
Calde salutari din partea primarilor care exact in acest moment sunt prin meleaguri insorite si cu politica fiscala permisiva si cred ca nici acord de extradare. Au mirosit ceva sau chiar aveau treaba cu vreo comuna infratita din bazinul vecin cu Cuba?!
bizidei :
(29 Ianuarie 2014, 17:00)
Hai ca-i bine, o tinem din cod in cod , inchidem judetul, avem stare de alerta, primarii inoata prin toiene  dupa capital electoral, dar uitam un lucru: asta-i iarna din baragan!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 11 Iul 2020
283 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(57 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(114 vizualizări - 0 comentarii)


8
Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(249 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(309 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(119 vizualizări - 0 comentarii)


12
Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(187 vizualizări - 0 comentarii)


13

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(262 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(103 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(155 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(126 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(188 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(234 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(742 vizualizări - 5 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(267 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(175 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(218 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(241 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...