Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Cod Roșu de viscol în Ialomița!

Cod Roșu de viscol în Ialomița!

școlile, închise și joi, 30 ianuarie 2014 • TOATE DRUMURILE, ÎNCHISE

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează că miercuri, 29 ianuarie 2014, orele 11,00, din cauza viscolului și a zăpezii abundente,  polițiștii au închis temporar circulația pe următoarele tronsoane de drum:
DN2-între localitățile Urziceni și limita județul Buzău
DN2-între localitățile Urziceni și limita județul Ilfov
DN1D-între localitățile Urziceni și limita județul Prahova
DN2C-între localitatea Slobozia și limita cu județul Buzău
DJ302-între localitățile Movilița-Roșiori-Drăgoești
DJ302-între localitățile Dridu-Movilița
DJ101-între localitățile Maia-Fierbinți Tîrg
DJ101-între localitățile Dridu-Jilavele
DJ102H-între localitățile Grindu-Colelia
DJ102H-între localitățile Grindu-Cotorca
DJ203B-între localitățile Grindu-Valea Măcrișului
DJ 201A-între localitățile Adîncata-Moldoveni-Coșereni
DJ101D-între localitatea Adîncata-Intersecție cu DN1D
DJ201B-între localitățile Ciochina-Rași
DJ203E-între localitățile Căzănești-Cocora
DJ203F-între localitățile Grivița-Smirna
DJ203F-între localitățile Iazu-Valea Ciorii
DJ213-între localitățile Chirana-limita cu județul Brăila
DJ213A-între localitățile Bucu-Gheorghe Lazăr
DJ211-între localitățile Grivița-Traian
DJ212între localitățile Movila-Fetești
DJ201-între localitățile Cosîmbești-Gimbășani-Gura Văii
DJ306B-între localitatea Gheorghe Doja și DN2A
DC37-între localitățile Balaciu-Crăsanii de Jos
DC40-între localitățile Sălcioara-Rași
DC4-între localitățile Ion Roată-Valea Măcrișului

Pe toate aceste drumuri se acționează pentru deblocare în colaborare cu reprezentanți ai Secțiilor Drumuri Naționale Ialomița și Secția de Drumuri Județene. Se acționează cu dificultate avînd în vedere că ninge abundent iar zăpada este viscolită puternic. Echipele ENEL acționează pentru repunerea în funcție a unei linii de medie tensiune afectate care alimentează cu energie electrică o parte a localității Sinești. La această oră, pe raza județului sînt instituite trei filtre ale Poliției Rutiere, la intersecția DN1D cu DN2, pe DN2, la limita cu județul Buzău și unul pe DN2 la limita cu județul Ilfov. Recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu este absolut necesar.

Ialomița: Școli închise și joi, 30 ianuarie 2014 Codul Portocaliu și Roșu prelungește vacanța elevilor ialomițeni cu încă o zi. Oficialii din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița susțin că și joi, 30 ianuarie 2014, toate unitățile de învățămînt din județ vor fi închise. În total este vorba despre 153 de unități școlare, iar numărul elevilor care vor rămîne acasă încă o zi este de 40228. Pentru ziua de vineri, 31 ianuarie a.c., nu au fost oferite informații cu privire la suspendarea cursurilor.

Intervenții ale Ambulanței și SMURD Reinstalarea Codului Portocaliu și apariția Codului Roșu paralizează din nou județul Ialomița. În momentul de față, toate drumurile județene au fost închise, iar pe drumurile naționale circulația a fost restricționată. În ultimele 24 de ore, ambulanțele și echipajele SMURD au fost solicitate să acorde primul ajutor în 212 cazuri. Intervenția medicilor nu a fost lipsită de pericole. Spre exemplu, o ambulanță care transporta la Spitalul Județean de Urgență Slobozia o bătrînă cu accident vascular a derapat într-un șanț de pe marginea drumului, în zona orașului Căzănești. A fost nevoie de intervenția mașinilor de deszăpezire pentru ca salvarea să fie scoasă din șanț. Tot cu utilajele de deszăpezire se face transferul către Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a unui băiat de 10 ani, din Fetești. Copilul are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală la plămînul drept, aflîndu-se în pneumotorax. Din cauza faptului că Autostrada Soarelui este închisă, ambulanța în care micuțul se află a fost nevoită să ajungă la Constanța pe drumul vechi spre mare. Este însoțită de mai multe echipaje de intervenție ale Secțiilor de Drumuri Naționale și Județene.

Cod Roșu de viscol și ninsoare abundentă în Ialomița Potrivit unui comunicat al Administrației Naționale de Meteorologie, miercuri, 29 ianuarie 2014, între orele 15,00 și 22,00, în județele Brăila, Buzău, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea va fi instituit Codul Roșu de viscol și ninsoare abundentă. Astfel, se vor semnala intensificări ale vîntului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero. Potrivit unui comunicat, «Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit miercuri, 29 ianuarie 2014, orele 13,00, la sediul Instituției Prefectului-Județul Ialomița, ca urmare a faptului că, în intervalul orar 15,00-22,00, va intra în vigoare o avertizare COD ROȘU de vreme severă». În conformitate cu avertizarea meteorologică emisă de ANM, și în județul Ialomița vor fi rafale ale vîntului de peste 85 km/h, va ninge abundent, iar ninsoarea va fi puternic viscolită și troienită, iar vizibilitatea va fi redusă spre zero. Gruparea Operativă pentru Situații de Urgență va fi compusă începînd de la intrarea în vigoare a Codului Roșu numai din factori de decizie de la nivelul fiecărei autorități din componența Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Prefectul, în calitate de Președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a solicitat Comitetului Național pentru Situații de Urgență, suplimentarea cu un număr de 3 utilaje tip freză, pentru asigurarea urgențelor pe drumurile județene și comunale. La această oră polițiștii au închis temporar circulația pe toate tronsoanele de drumuri naționale și județene. Polițiștii rutieri atenționează conducătorii de autovehicule să nu părăsească localitățile și să se conformeze indicațiilor echipajelor de poliție care acționează în filtre, pe drumurile din județ.

UPDATE 29 ianuarie 2014, orele 20,00 Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează că, la această oră, a nins pe raza întregului județ, mai intens în sud-est și s-a depus strat nou, consistent de zăpadă. Vîntul are intensificări și suflă cu viteze ce pot atinge și depăși, la rafală 80 - 85 km/h, viscolind și troienind puternic zăpada. Avînd în vedere vremea severă, ANM a emis, pentru intervalul orar 15,00-22,00, COD ROȘU. Circulația pe toate tronsoanele de drumuri naționale și județene a fost închisă temporar de către polițiști. La acest moment, mai sînt blocate în trafic 25 de autovehicule, polițiștii și efectivele de la Secțiile de Drumuri Naționale și Județene acționînd pentru degajarea părții carosabile. Ocupanților autoturismelor aflate în cele 12 filtre ale poliție rutiere de pe raza întregului județ le-au fost oferte ceaiuri calde și sandwich-uri. Tronsoanele de cale ferată Regionala București-Tronson CF Urziceni-Ploiești și București-Urziceni-Slobozia sînt temporar blocate. Din cauza vizibilității extrem de reduse și a ninsorii abundente, puternic viscolită și troienită, 62 de localități ale județului sînt izolate. Putem menționa că, la acest moment, toate localitățile de pe raza județului sînt alimentate cu energie electrică. Numărul efectivelor MAI care acționează a fost suplimentat, la această oră acționînd în stradă pentru asigurarea fluenței traficului rutier și a menținerii ordinii și liniștii publice, aproximativ 300 de polițiști și 21 de jandarmi. Alături de aceștia, 151 de pompieri se află în dispozitiv pentru a interveni la nevoie. De asemenea, alte 341 de efective (133-CLSU, 12-Drumuri județene, 72-Drumuri Naționale, 125-alte structuri) sînt angrenate pentru limitarea efectelor negative ale viscolului.

29 Ianuarie 2014, 10:20 (5977 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Cod Roșu de vijelie în județul Ialomița
Bolnavi transportați la spital cu ajutorul Armatei, localități încă izolate, drumuri închise...

Comentariile cititorilor:


traian.:
(31 Ianuarie 2014, 16:31)
Felicitari domnului Primar al comunei CIULNITA Gheorghe Stelica care a demonstrat in aceste zile grele de iarna ca-i pasa de oamenii acestei comunitati mobilizanduse cu muncitorii din primarie la dezapezirea strazilor si persoanelor singure fara ajutor.
Om:
(30 Ianuarie 2014, 17:01)
Prefectul Ialomița, primarul din Slobozia și primarii proști trebuiesc DEMIȘI urgent, inaintea următorului cod roșu, galben, negru, etc.
NEA ION:
(30 Ianuarie 2014, 15:07)
MA COPIII TATI RAI MAI SUNTETI SAU PRE AMICI MAI CEVA TIMPURI IN URMA LA DEZAPEZIRE MAI IESEA SI OAMENI ACUM NU VEZI UNUL DE-AL DRACULUI CU LOPATA IN MANA CU KFEAUA SI TIGAREA IN MANA AVETI SI VOI DREPTATE DAR HAI SA NE SOLIDARIZAM SA DAM ZAPADA DE PE LINGA SCOALA, BISERICA PANA LA PRIMARIE PANA LA BRUTARIE SA VEDETI CUM MAI E VA SALUT CU RESPECT.
jean:
(30 Ianuarie 2014, 12:57)
Eu nu pricep un lucru domnule care se vede si de pe luna. Iarna de iarna  mai ales in ultimi ani incepand dinVrancea BZ BR IL CL sunt cele mai crunt lovite de viscol si nimeni dar nimeni dintre cei care conduc [prefecti presedinti primari] nu ies si ei cu un plan proiect  ceva sa-i apere pe amarati aia de oameni in viitor sa nu mai ramana cu zilele blocati prin case pe sosele etc.Ori nu vor ori nu stiu ori nu le pasa si cei mai ingrijorator fenomenele extreme sunt din ce in ce mai dese.
Copy-paste:
(30 Ianuarie 2014, 08:08)
Stiati ca,unele firme de deszapezire legate ombilical de catre haita hamesita usl la banii publici nu au ca obiect de activitate deszapezirea?Stiati ca, singurul utilaj pe care il detin este,eventul,pixul cu care au semnat contractul pagubos pentru noi si banos pentru ei,iar cu acest utilaj pot deszapezii doar pervazul ferestrei apartamentului unde isi are sediul firma?Stiati ca,pe aceste ferestre cu pervaz deszapezit privesc jmecherii la fraierii de la care isi iau banutii grasutii si care fraieri inoata prin troiene convinsi ca Basescu e tatal dracilor?Sa traiti cum ati votat!Nu fac niciun fel de propaganda politica,decat pe cea a bunului simt si a minimei judecati ,pentru ca am impresia ca in Ialomita doar antena3 are o foarte larga arie de acoperire(cu mizerie),si mai au putin astia,usl/pdl/pc/unpr intr-o perfecta comuniune,si ne fura si presul de sub picioare.Ne desteptam si noi un pic???
Mary:
(30 Ianuarie 2014, 08:07)
Un mod aiurea de a deszapezii strazile in oras este simplu de a venii nenea cu lama sa "curete" zapada de pe carosabil si sa ASTUPE MASINILE STATIONATE. Domnule perimar, ai auzit de freze de deszapezit? Aiai care curata zapada si o arunca lateral stanga, dreapta. TREZESTE-TE domnule primar!! cumpara ce trebuie, fa ce trebuie, nu mai strica ce au facut altii de dragul banilor cu destinatie preciasa. Si sa ma stii un lucru: ESTI VAAAARZAAAAAAAAA !
Ion:
(30 Ianuarie 2014, 06:26)
Ehei,dragii mosului,acest cod rosu e cu tolba plina de banuti pentru haita de lupi USL care a atacat Romania si care se lauda precum in vremurile regretate de unii ca cat de sub control au avut situatia,ca cat de in regula a fost sa inchida toate drumurile,mai ales pe cele practicabile,ca comandantul subsuprem Dragnea a fulgerica pe prefecti,ca au avut productie de mii de tone pe prostul votant,ca firma de deszapezire a lui Dragnea si-a tras 14  milioane euro din buget,ca masa lui Voicu-puscarie si-a facut norma la luat contracte,ca incepem sa aflam ce cost avem noi la dat zapada cu lopata,ca fimele da casa si de partid sunt doar cu incasatu,iar fraieru-i cu datu
aghabar:
(29 Ianuarie 2014, 18:27)
Calde salutari din partea primarilor care exact in acest moment sunt prin meleaguri insorite si cu politica fiscala permisiva si cred ca nici acord de extradare. Au mirosit ceva sau chiar aveau treaba cu vreo comuna infratita din bazinul vecin cu Cuba?!
bizidei :
(29 Ianuarie 2014, 17:00)
Hai ca-i bine, o tinem din cod in cod , inchidem judetul, avem stare de alerta, primarii inoata prin toiene  dupa capital electoral, dar uitam un lucru: asta-i iarna din baragan!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 23 Ian 2020
113 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Pietonii, victime ale șoferilor grăbiți

În cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, trei pietoni au ajuns la spital, fiind victime ale accidentelor de circulație. În primul caz este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, domiciliat în Amara, care ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:10
(112 vizualizări - 2 comentarii)


IPJ Ialomița: Simulare VR pentru prevenirea furturilor din locuințe

Acțiune inedită a polițiștilor ialomițeni în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». Miercuri, 22 ianuarie 2020, oamenii legii le-au prezentat clienților ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:05
(68 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Ianuarie 2020, 17:15


Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(188 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(127 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(156 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(166 vizualizări - 1 comentariu)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(120 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(115 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(330 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(196 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(358 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(555 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(265 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(291 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(337 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(298 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(259 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(852 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(339 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...