Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Cod Roșu de viscol în Ialomița!

Cod Roșu de viscol în Ialomița!

școlile, închise și joi, 30 ianuarie 2014 • TOATE DRUMURILE, ÎNCHISE

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează că miercuri, 29 ianuarie 2014, orele 11,00, din cauza viscolului și a zăpezii abundente,  polițiștii au închis temporar circulația pe următoarele tronsoane de drum:
DN2-între localitățile Urziceni și limita județul Buzău
DN2-între localitățile Urziceni și limita județul Ilfov
DN1D-între localitățile Urziceni și limita județul Prahova
DN2C-între localitatea Slobozia și limita cu județul Buzău
DJ302-între localitățile Movilița-Roșiori-Drăgoești
DJ302-între localitățile Dridu-Movilița
DJ101-între localitățile Maia-Fierbinți Tîrg
DJ101-între localitățile Dridu-Jilavele
DJ102H-între localitățile Grindu-Colelia
DJ102H-între localitățile Grindu-Cotorca
DJ203B-între localitățile Grindu-Valea Măcrișului
DJ 201A-între localitățile Adîncata-Moldoveni-Coșereni
DJ101D-între localitatea Adîncata-Intersecție cu DN1D
DJ201B-între localitățile Ciochina-Rași
DJ203E-între localitățile Căzănești-Cocora
DJ203F-între localitățile Grivița-Smirna
DJ203F-între localitățile Iazu-Valea Ciorii
DJ213-între localitățile Chirana-limita cu județul Brăila
DJ213A-între localitățile Bucu-Gheorghe Lazăr
DJ211-între localitățile Grivița-Traian
DJ212între localitățile Movila-Fetești
DJ201-între localitățile Cosîmbești-Gimbășani-Gura Văii
DJ306B-între localitatea Gheorghe Doja și DN2A
DC37-între localitățile Balaciu-Crăsanii de Jos
DC40-între localitățile Sălcioara-Rași
DC4-între localitățile Ion Roată-Valea Măcrișului

Pe toate aceste drumuri se acționează pentru deblocare în colaborare cu reprezentanți ai Secțiilor Drumuri Naționale Ialomița și Secția de Drumuri Județene. Se acționează cu dificultate avînd în vedere că ninge abundent iar zăpada este viscolită puternic. Echipele ENEL acționează pentru repunerea în funcție a unei linii de medie tensiune afectate care alimentează cu energie electrică o parte a localității Sinești. La această oră, pe raza județului sînt instituite trei filtre ale Poliției Rutiere, la intersecția DN1D cu DN2, pe DN2, la limita cu județul Buzău și unul pe DN2 la limita cu județul Ilfov. Recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu este absolut necesar.

Ialomița: Școli închise și joi, 30 ianuarie 2014 Codul Portocaliu și Roșu prelungește vacanța elevilor ialomițeni cu încă o zi. Oficialii din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița susțin că și joi, 30 ianuarie 2014, toate unitățile de învățămînt din județ vor fi închise. În total este vorba despre 153 de unități școlare, iar numărul elevilor care vor rămîne acasă încă o zi este de 40228. Pentru ziua de vineri, 31 ianuarie a.c., nu au fost oferite informații cu privire la suspendarea cursurilor.

Intervenții ale Ambulanței și SMURD Reinstalarea Codului Portocaliu și apariția Codului Roșu paralizează din nou județul Ialomița. În momentul de față, toate drumurile județene au fost închise, iar pe drumurile naționale circulația a fost restricționată. În ultimele 24 de ore, ambulanțele și echipajele SMURD au fost solicitate să acorde primul ajutor în 212 cazuri. Intervenția medicilor nu a fost lipsită de pericole. Spre exemplu, o ambulanță care transporta la Spitalul Județean de Urgență Slobozia o bătrînă cu accident vascular a derapat într-un șanț de pe marginea drumului, în zona orașului Căzănești. A fost nevoie de intervenția mașinilor de deszăpezire pentru ca salvarea să fie scoasă din șanț. Tot cu utilajele de deszăpezire se face transferul către Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a unui băiat de 10 ani, din Fetești. Copilul are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală la plămînul drept, aflîndu-se în pneumotorax. Din cauza faptului că Autostrada Soarelui este închisă, ambulanța în care micuțul se află a fost nevoită să ajungă la Constanța pe drumul vechi spre mare. Este însoțită de mai multe echipaje de intervenție ale Secțiilor de Drumuri Naționale și Județene.

Cod Roșu de viscol și ninsoare abundentă în Ialomița Potrivit unui comunicat al Administrației Naționale de Meteorologie, miercuri, 29 ianuarie 2014, între orele 15,00 și 22,00, în județele Brăila, Buzău, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea va fi instituit Codul Roșu de viscol și ninsoare abundentă. Astfel, se vor semnala intensificări ale vîntului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero. Potrivit unui comunicat, «Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit miercuri, 29 ianuarie 2014, orele 13,00, la sediul Instituției Prefectului-Județul Ialomița, ca urmare a faptului că, în intervalul orar 15,00-22,00, va intra în vigoare o avertizare COD ROȘU de vreme severă». În conformitate cu avertizarea meteorologică emisă de ANM, și în județul Ialomița vor fi rafale ale vîntului de peste 85 km/h, va ninge abundent, iar ninsoarea va fi puternic viscolită și troienită, iar vizibilitatea va fi redusă spre zero. Gruparea Operativă pentru Situații de Urgență va fi compusă începînd de la intrarea în vigoare a Codului Roșu numai din factori de decizie de la nivelul fiecărei autorități din componența Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Prefectul, în calitate de Președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a solicitat Comitetului Național pentru Situații de Urgență, suplimentarea cu un număr de 3 utilaje tip freză, pentru asigurarea urgențelor pe drumurile județene și comunale. La această oră polițiștii au închis temporar circulația pe toate tronsoanele de drumuri naționale și județene. Polițiștii rutieri atenționează conducătorii de autovehicule să nu părăsească localitățile și să se conformeze indicațiilor echipajelor de poliție care acționează în filtre, pe drumurile din județ.

UPDATE 29 ianuarie 2014, orele 20,00 Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează că, la această oră, a nins pe raza întregului județ, mai intens în sud-est și s-a depus strat nou, consistent de zăpadă. Vîntul are intensificări și suflă cu viteze ce pot atinge și depăși, la rafală 80 - 85 km/h, viscolind și troienind puternic zăpada. Avînd în vedere vremea severă, ANM a emis, pentru intervalul orar 15,00-22,00, COD ROȘU. Circulația pe toate tronsoanele de drumuri naționale și județene a fost închisă temporar de către polițiști. La acest moment, mai sînt blocate în trafic 25 de autovehicule, polițiștii și efectivele de la Secțiile de Drumuri Naționale și Județene acționînd pentru degajarea părții carosabile. Ocupanților autoturismelor aflate în cele 12 filtre ale poliție rutiere de pe raza întregului județ le-au fost oferte ceaiuri calde și sandwich-uri. Tronsoanele de cale ferată Regionala București-Tronson CF Urziceni-Ploiești și București-Urziceni-Slobozia sînt temporar blocate. Din cauza vizibilității extrem de reduse și a ninsorii abundente, puternic viscolită și troienită, 62 de localități ale județului sînt izolate. Putem menționa că, la acest moment, toate localitățile de pe raza județului sînt alimentate cu energie electrică. Numărul efectivelor MAI care acționează a fost suplimentat, la această oră acționînd în stradă pentru asigurarea fluenței traficului rutier și a menținerii ordinii și liniștii publice, aproximativ 300 de polițiști și 21 de jandarmi. Alături de aceștia, 151 de pompieri se află în dispozitiv pentru a interveni la nevoie. De asemenea, alte 341 de efective (133-CLSU, 12-Drumuri județene, 72-Drumuri Naționale, 125-alte structuri) sînt angrenate pentru limitarea efectelor negative ale viscolului.

29 Ianuarie 2014, 10:20 (5921 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Cod Roșu de vijelie în județul Ialomița
Bolnavi transportați la spital cu ajutorul Armatei, localități încă izolate, drumuri închise...

Comentariile cititorilor:


traian.:
(31 Ianuarie 2014, 16:31)
Felicitari domnului Primar al comunei CIULNITA Gheorghe Stelica care a demonstrat in aceste zile grele de iarna ca-i pasa de oamenii acestei comunitati mobilizanduse cu muncitorii din primarie la dezapezirea strazilor si persoanelor singure fara ajutor.
Om:
(30 Ianuarie 2014, 17:01)
Prefectul Ialomița, primarul din Slobozia și primarii proști trebuiesc DEMIȘI urgent, inaintea următorului cod roșu, galben, negru, etc.
NEA ION:
(30 Ianuarie 2014, 15:07)
MA COPIII TATI RAI MAI SUNTETI SAU PRE AMICI MAI CEVA TIMPURI IN URMA LA DEZAPEZIRE MAI IESEA SI OAMENI ACUM NU VEZI UNUL DE-AL DRACULUI CU LOPATA IN MANA CU KFEAUA SI TIGAREA IN MANA AVETI SI VOI DREPTATE DAR HAI SA NE SOLIDARIZAM SA DAM ZAPADA DE PE LINGA SCOALA, BISERICA PANA LA PRIMARIE PANA LA BRUTARIE SA VEDETI CUM MAI E VA SALUT CU RESPECT.
jean:
(30 Ianuarie 2014, 12:57)
Eu nu pricep un lucru domnule care se vede si de pe luna. Iarna de iarna  mai ales in ultimi ani incepand dinVrancea BZ BR IL CL sunt cele mai crunt lovite de viscol si nimeni dar nimeni dintre cei care conduc [prefecti presedinti primari] nu ies si ei cu un plan proiect  ceva sa-i apere pe amarati aia de oameni in viitor sa nu mai ramana cu zilele blocati prin case pe sosele etc.Ori nu vor ori nu stiu ori nu le pasa si cei mai ingrijorator fenomenele extreme sunt din ce in ce mai dese.
Copy-paste:
(30 Ianuarie 2014, 08:08)
Stiati ca,unele firme de deszapezire legate ombilical de catre haita hamesita usl la banii publici nu au ca obiect de activitate deszapezirea?Stiati ca, singurul utilaj pe care il detin este,eventul,pixul cu care au semnat contractul pagubos pentru noi si banos pentru ei,iar cu acest utilaj pot deszapezii doar pervazul ferestrei apartamentului unde isi are sediul firma?Stiati ca,pe aceste ferestre cu pervaz deszapezit privesc jmecherii la fraierii de la care isi iau banutii grasutii si care fraieri inoata prin troiene convinsi ca Basescu e tatal dracilor?Sa traiti cum ati votat!Nu fac niciun fel de propaganda politica,decat pe cea a bunului simt si a minimei judecati ,pentru ca am impresia ca in Ialomita doar antena3 are o foarte larga arie de acoperire(cu mizerie),si mai au putin astia,usl/pdl/pc/unpr intr-o perfecta comuniune,si ne fura si presul de sub picioare.Ne desteptam si noi un pic???
Mary:
(30 Ianuarie 2014, 08:07)
Un mod aiurea de a deszapezii strazile in oras este simplu de a venii nenea cu lama sa "curete" zapada de pe carosabil si sa ASTUPE MASINILE STATIONATE. Domnule perimar, ai auzit de freze de deszapezit? Aiai care curata zapada si o arunca lateral stanga, dreapta. TREZESTE-TE domnule primar!! cumpara ce trebuie, fa ce trebuie, nu mai strica ce au facut altii de dragul banilor cu destinatie preciasa. Si sa ma stii un lucru: ESTI VAAAARZAAAAAAAAA !
Ion:
(30 Ianuarie 2014, 06:26)
Ehei,dragii mosului,acest cod rosu e cu tolba plina de banuti pentru haita de lupi USL care a atacat Romania si care se lauda precum in vremurile regretate de unii ca cat de sub control au avut situatia,ca cat de in regula a fost sa inchida toate drumurile,mai ales pe cele practicabile,ca comandantul subsuprem Dragnea a fulgerica pe prefecti,ca au avut productie de mii de tone pe prostul votant,ca firma de deszapezire a lui Dragnea si-a tras 14  milioane euro din buget,ca masa lui Voicu-puscarie si-a facut norma la luat contracte,ca incepem sa aflam ce cost avem noi la dat zapada cu lopata,ca fimele da casa si de partid sunt doar cu incasatu,iar fraieru-i cu datu
aghabar:
(29 Ianuarie 2014, 18:27)
Calde salutari din partea primarilor care exact in acest moment sunt prin meleaguri insorite si cu politica fiscala permisiva si cred ca nici acord de extradare. Au mirosit ceva sau chiar aveau treaba cu vreo comuna infratita din bazinul vecin cu Cuba?!
bizidei :
(29 Ianuarie 2014, 17:00)
Hai ca-i bine, o tinem din cod in cod , inchidem judetul, avem stare de alerta, primarii inoata prin toiene  dupa capital electoral, dar uitam un lucru: asta-i iarna din baragan!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 21 Nov 2019
230 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Noiembrie 2019, 19:15


IPJ Ialomița: Acțiunea «Foc de Artificii»

Luni, 18 noiembrie a.c., Poliția Română a demarat acțiunea națională «Foc de Artificii». Și în acest an sunt continuate activitățile la nivel național, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2019, 16:05
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Accident cu două victime

Un accident s-a produs la Slobozia, în dimineața zilei de sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 8,05, între două autoturisme. Pentru salvarea victimelor au intervenit o descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:30
(208 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la Mihail Kogălniceanu

În vineri spre sâmbătă, 15/16 noiembrie a.c., în jurul orei 3,45, a izbucnit un incendiu la un garaj auto din incinta unei gospodării din localitatea Mihail Kogălniceanu. La fața locului s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:25
(146 vizualizări - 0 comentarii)


4

Moldoveni: A ars un autoturism

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 18,45, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu de autoturism din localitatea Moldoveni. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:20
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Pompierii slobozeni au deblocat ușa unei bătrâne

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei persoane de 73 ani. Pompierii ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:15
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Grivița au acceptat invitația de a participa la o acțiune de împădurire, desfășurată sub deviza «România plantează pentru mâine ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:15
(189 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți la volan

Duminică,17 noiembrie a.c, polițiștii feteșteni au depistat doi șoferi conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. În primul caz, un tânăr de 25 de ani, din Fetești, a ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:10
(113 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fierbinți-Târg: Produse contrafăcute, confiscate

Zeci de produse cosmetice și articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate de polițiștii Orașului Fierbinți Târg. Vineri, 15 noiembrie a.c., polițiștii au oprit, pentru control ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:05
(110 vizualizări - 0 comentarii)


9

APIA: Pete 700 mii de fermieri, autorizați la plată

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova informează că, începând cu data de 16 octombrie 2019, în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2019, s-a autorizat la plată la nivel național ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 13:40
(129 vizualizări - 0 comentarii)


10

Proiecte europene implementate de DSVSA Ialomița

Printr-un comunicat de presă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează asupra semnării a două Contracte de finanțare cu fonduri europene nerambursabile prin Programul ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 11:05
(117 vizualizări - 0 comentarii)


DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

Direcția de Sănătate Publică Ialomița anunță faptul că a doua tranșă de vaccin antigripal a fost distribuită de la finalul săptămânii trecute în cabinetele medicilor de familie din județ. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 16:10
(265 vizualizări - 4 comentarii)


12
Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în preajma hramului bisericii «Sfântul Evanghelist Matei», vineri, 15 noiembrie 2019, la orele 17,00, o delegație de la ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:55
(335 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect de promovare a școlilor de pompieri în liceele din Ialomița

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au desfășurat o amplă campanie de promovare a școlilor de pompieri în liceele din județ. Campania a debutat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:50
(165 vizualizări - 1 comentariu)


Jilavele: Arestat pentru «evaziune fiscală»

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au reușit identificarea unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Jilavele, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:45
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Deficit de personal la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița

Concursurile din sursă externă organizate de Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița au rezolvat pro­blema lipsei de personal doar parțial. Instituția continuă să aibă probleme din cauza deficitului ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:40
(310 vizualizări - 3 comentarii)


Accidente la Slobozia și Urziceni, trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 6,00, pe raza municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:35
(281 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: «Voluntar, implică-te!»

Joi, 7 noiembrie 2019, la Sala de Festivități a Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia s-a desfășurat cea de a V-a ediție a evenimentului «Voluntar, implică-te!», eveniment organizat de Agenția ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:30
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 18-22 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:25
(137 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Mondială a Diabetului», marcată și la Slobozia

Slobozia se alătură orașelor din țară care în noiembrie marchează «Ziua Mondială a Diabetului». Cu acest prilej, Direcția de Sănătate Publică și medicii diabetologi din județ organizează până pe data de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


O nouă campanie la Crucea Roșie Ialomița

Crucea Roșie Ialomița este înscrisă în Programul «Colgate», o campanie ce se desfășoară în perioada noiembrie 2019-februarie 2020. Alături de alte 10 județe din țară, peste 77 mii de copii din clasele primare ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:15
(165 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

Un polițist rutier ialomițean a reușit să cucerească toate cele 13 vârfuri de peste 2500 metri din România, atingând înălțimile amețitoare ale Alpilor Italieni, Munților Balcani sau Muntele Olimp. Agentul ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:10
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie a.c., pe raza municipiului Slobozia au fost angrenate aproximativ 40 de efective de Ordine Publică, Poliție Rutieră și Investigații Criminale, precum și luptători ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:15
(306 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


DN21: Accident rutier soldat cu trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 6,20, s-a produs o coliziune între două autoturisme pe Drumul Național 21. Pentru salvarea victimelor, au acționat salvatorii de la Detașamentul Slobozia cu o autospecială ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:10
(384 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN21 accident


Căzănești: «Cupa Bărăganului la Oină»

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala de Sport a orașului Căzănești se va desfășura, începând cu orele 10,00, prima ediție «Cupa Bărăganului la Oină». Competiția, organizată de Federația Română de Oină împreună ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:05
(493 vizualizări - 4 comentarii)


La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Accident rutier soldat cu cinci victime pe DJ212

Evenimentul s-a produs marți, 12 noiembrie a.c., în jurul orelor 19,30, când un autoturism a părărăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un pom aflat pe marginea șoselei. La locul intervenției au ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 13:05
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2019»

Vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu orele 13,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2019». Evenimentul este organizat de Consiliul Județean ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 12:10
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(395 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...