Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Trafic cu locomotive de epocă, în numele Muzeului Național al Agriculturii. Fostul director MNAR, Răzvan Ciucă, sub control judiciar!

Procurorii din Deva au făcut percheziții la Slobozia

Trafic cu locomotive de epocă, în numele Muzeului Național al Agriculturii. Fostul director MNAR, Răzvan Ciucă, sub control judiciar!

Procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Deva l-au pus sub control judiciar pe Răzvan Ciucă, fostul director al Muzeului Național al Agriculturii, într-o amplă anchetă ce vizează traficul cu locomotive cu abur sustrase din Tezaurul României.
Într-un comunicat de presă remis publicității, procurorii din Deva susțin faptul că acesta, în calitate de expert, «a efectuat noi expertize judiciare cu privire la bunurile care au făcut obiectul unui dosar de trafic cu bunuri de importanță tehnică, respectiv 6 locomotive cu abur și un locomobil». De asemenea, în urma perchezițiilor, «procurorii au identificat, ridicat și recuperat aproximativ 450 de plăci de identitate ale unor locomotive și vagoane de epocă, susceptibile a face parte din patrimoniul cultural național, unele dintre acestea sustrase de pe locomotive cu abur clasate în Tezaurul României». După ce a fost reținut pentru 24 de ore în arestul Poliției Deva, Răzvan Ciucă se află acum sub control judiciar. În aceeași situație juridică se află Șerban Lacrițeanu Georgescu, cercetat în același dosar cu fostul director al Muzeului Național al Agriculturii din Slobozia. Ambii sînt acuzați de procurorii din Deva de comiterea infracțiunilor de «mărturie mincinoasă» și «fals intelectual».

3 Iulie 2014, 13:10 (11998 vizualizări - 28 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Lacomblez J-F:
(17 Octombrie 2016, 19:14)
"Aceste stejari care umbra"
Razvan Cuica este un personaj neobișnuit, o personalitate puternica, care timp de mai multe decenii, a adus imaginea internațională simpatic și duios a țării și a culturii sale. El a făcut-o în mod inteligent, prin dificultățile de tot felul.
Si tu? Care au astfel de plângeri după el astăzi, ce să spun trecutul și bunurile tale?

Sunt trist să citesc această răutate gelos despachetarea împuțită rușinea socoteală.
Dar fiți siguri că câinii, se întâmplă în același fel, în Franța, ca peste tot în țara mea ... oamenii sunt bine!
Personal trebuie sa depun mărturie că călătorie Răzvan Ciucă nu este făcută sau fără motive professionnèles sau în confortul de hoteluri de lux și cele mai multe ori aceste curse au fost finanțate în principal de către cei care au invitat Răzvan Ciucă și primirea acestuia.

Cine ești tu aici, atât de perfect și fără vină cred că ai autorizat această fală și aroganța lui yennes frustées; Ce ai inspirația de a face și de cunoștințe de informații nu -OR a avut curajul să vă facă ...- cântăreți -ORAȘUL cankers scabieux- vindict populare.
Acest om a reprezentat țara cu demnitate admirabilă în timpul zeci de ani în cele mai înalte instanțe Cultură internationnal: Asociația Internațională a Muzeelor ​​de Agricultură -AIMA-, Consiliul Internațional al Muzeelor ​​UNESCO-ICOM. Eu depun mărturie și mă fac ecoul admirația colegilor săi din întreaga lume și mai ales respectul profund pentru ceea ce el a avut inspirația, inteligenta, perseverenta si know-how, prin dificultățile pe care trebuie poate fi conștient de să-și amintească să depună mărturie, curajul său, de asemenea, luând în considerare situația dificilă și precaritatea țării tale frumoase.
Jean-François Lacomblez
SORIN:
(9 Iulie 2014, 10:54)
@Dănuț. Ești sigur că numai le "mamelea"?! Că doar colegele tale nu erau atât de proaste, încât să recunoască toate cele. Poate le și ... penetra libidinosu' filozof, sau filosof, ha, ha, ha! Ce părere ai prietene?! Dacă te mai întâlnești cu ele, poate astăzi, după atâția ani, vor recunoaște cum au trecut cu brio la știința fabulației, predate de un borfaș.
Dănuț:
(8 Iulie 2014, 10:57)
@ SORIN   Io vorbeam de șuete bahice...că alea mă interesau pe vremuri, mi se rupea mie de ansamblul lor folcloric, unde erau două tabere de turnători pe la miliție și securitate:) Iar despre Stan...nu mă apuc să-i citesc opera, că-mi provoacă o mare scârbă de pe vremea când eram în liceu și mi-au spus două colege, ce se meditau cu el la filosofie, că le mamelea, libidinosul:)))Bine...așa erau ăștia de filosofii, mai deschiși spre cunoaștere...că nici profesoara mea nu era mai brează, că a râs cu lacrimi când i-am povestit ce mi-au zis fetele că pățesc:))
un cunoscator:
(8 Iulie 2014, 10:32)
Bravo, Sorin! Ca toata lumea ii crede mari specialisti, fara de pata, oameni de cultura ai Romaniei si cand colo sunt niste nimicuri, care si-au cladit marirea prin minciuna, impostura, hotie!
Adriana:
(8 Iulie 2014, 09:13)
Dacă Nicolae Stan a fost prieten cu Ciucă, mi se verifică, o dată in plus, că cine se-aseamănă, se adună. Ca profesor, știa ce să facă; ca director, șpăgar mare, pe la bacalaureat, mai ales! Avea " colaboratori" care mai sunt și-acum in liceu....Nu se fereau, deveniseră....normalități!
Finu':
(8 Iulie 2014, 08:48)
        Banditu' asta, i-a "facut" pa toti, incapand cu: Ministerul Culturii, Prefectura, Consiliul Judetean, Primarie,  Inspectoratul Pentru Cultura, Episcopia Sloboziei si Calarasilor, sponsori, donatori de obiecte de patrimoniu etc. A stiut sa "traiasca" cu toti, de la care a putut suge cate ceva. Frica ii este de bataie si de caini. La procuratura nu a avut pile. Probabil ca acolo unde v-a ajunge, o sa depaseasca hobiile pe care le are, pentru ca (atentie la supt) si "acolo" se gaseste cate ceva de "facut". 
SORIN:
(8 Iulie 2014, 07:24)
@ Dănuț. Dacă-ți aduci aminte, înainte de '89, Răzvan Ciucă a reușit ce n-a mai reușit nimeni: să bage zâzanie între "makidoni". A reușit să organizeze o trupă de ar'mâni cu care să plece peste hotare, prezentând "nunta la aromâni", atrăgând antipatia celor din grupul "Carniciu", sau "Cimpa", nu mai știu sigur despre care era vorba. Acest cameleon și-a găsit, după revoluție, cel mai mare sprijin din partea Inspectoratului pentru Cultură, condus, la acea vreme, de prof. Nicolae Stan, unul dintre cei mai mari șpăgari și tupeiști. La fel ca și Ciucă, Stan era un elitist sadea, dar caracterul acestor exemplare umanoide se regăsește în ceea ce s-a descoperit și, sigur, se va mai descoperi. Ar fi multe de spus, dar, sigur, se vor găsi pupincuriștii acestor muhaiele cu pregătire superioară de partid și de stat. Să nu uiți, iar dacă nu știi, îți spun eu: Ciucă și Stan au fost unii dintre cei mai înfocați comuniști și turnători. Asta așa, ca să știe și alții. P.S.: Fiindcă tot veni vorba de Nicolae Stan, "Boare de Waterloo" este un roman care arată micimea personajului principal. Numai cine nu cunoaște evoluția acestui comunist cu mult tupeu, poate susține tot felul de aberații. Dacă n-ar fi fost fratele său, Ion Stan, fost locotenent la  Miliția Slobozia, acest repetent de Urziceni pe caz de boală la cap, ar fi rămas la sapă, probabil la săpăturile lui Ciucă de la Piscul Crăsanilor.
costi:
(7 Iulie 2014, 07:57)
Da, securistii.
finu' lu nasu':
(7 Iulie 2014, 05:42)
Nici mie nu imi vine sa cred, ca el era tocmai cel care reclama pe altii ca sunt necinstiti si tocmai el sa fie infractorul! Pai ma intreb ce o fi facut cand era director de muzeu, cine stie cate matrapazlacuri nedescoperite inca, urzea! si deplasarile alea in strainatate inainte de '89, dau de gandit. Cam cine pleca pe atunci in strainatate. Stie cineva?
Dănuț:
(6 Iulie 2014, 19:54)
Chiar nu pot să cred ...mereu am plătit nota la sindrofii....că-mi era dragă participarea lui....ai ce..și cu cine vorbi.....dar nu mi-l închipuiam falsificator de expertize judiciare!! Păcat....ce să mai zic...sunt dezamgit!!
@pt rasp de la acel cinev:
(6 Iulie 2014, 19:24)
..si cu dreapta se inchina..si cu stanga el fura...
Ionescu:
(6 Iulie 2014, 08:49)
Bine, finule!! Ia vedeți de-aproape și Muzeul Județean! E un JEG și-acolo...! Trebuie "o bombă" mai întâi, apoi poate că se ajunge la jeg!
Finu':
(6 Iulie 2014, 08:23)
         Ti-a venit randul nasule!     Iti mai amintesti, cati contabili ai schimbat la MNAR, ca nu faceau "inginerii financiare" asa cum voiai tu? Cum furai bani din contabilitate cu devize fictive si sponsori care-ti onorau deplasarile in strainatate? Cum ti-ai facut apartamentul din Bucuresti, care este pe numele fiicei? La stramutarea bisericii de la Poiana, au disparut toate icoanele? Cum toata ziua stateai la bautura, iar cand se facea ora de plecare, beat fiind, te apuca aranjatul expoziitiilor si tipai ca un salbatic, respectiv descreerat si tineai tot personalul chiar si pana a doua zi? Mana ta dreapta, (cu care...) era ca o umbra, madam Viorica Capbun, cu care beati pana faceati urdori la ochi, stie toate nelegiuirile pe care le-ai facut cat ai fost director, cu obiectele care Nu erau trecute in patrimoniu muzeului , gata oricand de praduit, aflate in "camera secreterol", cu lacheul analfabet Carniciu, sau cei angajati, numai ca sa-ti care bautura toata ziua, ce zici? Cei onorabili si nepatati nu au avut loc in acel muzeu. Mai bine. Ai fost si ai ramas un JEG. Ai crezut ca sutana te va ispasi de toate pacatele? nu tine! si nici nu te ajuta fata de dihor turbat.   
pentru @O enoriasa:
(5 Iulie 2014, 12:01)
La Biserica mergi ca sa te rogi pt iertarea pacatelor proprii, nu sa vezi chipuri frumoase. Pt astfel de chipuri te duci la concursurile de Miss, iar pt cunoasterea limbii romane si scrierea corecta, te duci la scoala. Mama ta stie?
O enoriasa :
(5 Iulie 2014, 09:05)
Sa intelegem de la doamna Cati, ca preotii sunt pacatosi? credeam ca parintele ciuca nu mai are tupeul sa vina la biserica, a trebuit sa plec in alta parte cand i-am chipul hidos iar in biserica. se vede ca nu se mai satura de bani, vine la imparteala. Episcopul stie?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 20 Apr 2019
151 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2019, 18:15


Piața Agroalimentară Slobozia, spațiu autorizat pentru sacrificarea mieilor

Piața Agroalimentară Slobozia este singurul spațiu autorizat sanitar-veterinar pentru sacrificarea și vânzarea mieilor de către producătorii particulari. Astfel, zona specială va fi deschisă în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:50
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinsă la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 18 aprilie a.c., o femeie de 40 de ani, din București, a fost depistată de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturim neînmatriculat în apropiere de Urziceni. Totodată, un alt conducător ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:45
(150 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Împreună pentru o comunitate mai sigură!»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează campania de prevenire a criminalității în mediul rural «Împreună pentru o comunitate mai sigură!». Polițiștii din structurile de Prevenire, Ordine ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:40
(132 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 22-24 aprilie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:35
(149 vizualizări - 0 comentarii)


5
Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 13,00, în fața Consiliului Județean Ialomița. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, la ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:35
(367 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


6

Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

RAJA SA aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:30
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Munteni Buzău, arestat pentru «furt»

Polițiștii ialomițeni au reușit miercuri, 17 aprilie a.c., identificarea unui tânăr de 23 de ani, din Munteni Buzău. Pe numele acestuia, Judecătoria Slobozia a emis un mandat de executare a pedepsei privative ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:45
(288 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Firme sancționate de polițiști

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 30000 de lei la două firme din Slobozia. În ambele cazuri, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:40
(384 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan și fără permis

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat două persoane, de 17 și 39 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumuri publice fără a poseda permis de conducere, cât și un bărbat, ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:35
(301 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Vlădeni, arestat pentru neplata unei amenzi

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat de 48 ani, din Vlădeni, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:20
(497 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Vlădeni arestare


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Stelnica au depistat, pe raza comunei Stelnica, un tânăr, de 25 ani, din Fetești, care transporta cu ajutorul unui autoturism pește din ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:15
(433 vizualizări - 0 comentarii)


12

Coșereni: Bucureștean prins conducând cu permisul suspendat

Un bărbat, de 37 ani, din București, a fost depistat marți, 16 aprilie a.c., pe raza localității Coșereni, în timp ce conducea o autoutilitară, deși avea acest drept suspendat. În acest caz polițiștii ialomițeni ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:10
(370 vizualizări - 0 comentarii)


13

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Aprilie 2019, 19:10


Slobozia: 7 tone de deșeuri electrice colectate

În perioada 12-13 aprilie a.c., la Slobozia s-a desfășurat campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. În urma acțiunii de colectare DEEE, organizată de Asociația Română ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:15
(787 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale înainte de Paște

În scopul prevenirii apariției toxiinfecțiilor alimentare în perioada Sărbătorilor Pascale când, în mod tradițional, consumul de alimente de origine animală crește, Direcția Sanitară Veterinară și pentru ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:05
(434 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Prinși în flagrant în timp ce încercau să fure chiloți și sutiene

Doi ialomițeni, domiciliați în Movilița, au fost reținuți pentru 24 de ore, într-o anchetă a polițiștilor din Ilfov. Alături de alți cinci suspecți, aceștia au dat o spargere la un depozit de haine din ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 12:58
(879 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă-12 aprilie 2019

Vineri, 12 aprilie 2019, la nivel național, s-a desfașurat Bursa Generală a Locurilor de Muncă, acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost organizat ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2019, 16:10
(777 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Concursul național «Știu și aplic-Securitatea și sănătatea se dobândește de pe băncile școlii”

Vineri, 12 aprilie 2019, începând cu orele 11,00,  în amfiteatrul Universității Bioterra, filiala Slobozia, are loc etapa județeană a Concursului național «Știu și aplic-Securitatea și sănătatea se ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2019, 16:05
(816 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Și-a pus capăt zilelor la marginea satului

Un bărbat de 62 de ani, din județul Prahova, s-a sinucis la marginea satului Rădulești, din județul Ialomița. Bărbatul a lăsat un bilet de adio prin care și-a motivat gestul necugetat. Pe respectivul bilet ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 16:08
(1290 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Recrutare voluntari-«Salvatori din pasiune»

În perioada 5 aprilie-3 mai 2019, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» Ialomița desfășoară campania de recrutare a voluntarilor «Salvatori din pasiune». Recrutarea se realizează de ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 16:05
(1220 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fonduri pentru cultivatorii de tomate

Programul de sprijin pentru tomate, aflat în al treilea an de implementare, suscită un interes din ce în ce mai mare pentru producătorii agricoli. Astfel, până la data de 8 aprilie 2019, în program s-au ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:15
(1506 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Împreună pentru o comunitate mai sigură!»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează campania de prevenire a criminalității în mediul rural «Împreună pentru o comunitate mai sigură!». Polițiști din structurile de Prevenire, Ordine ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:10
(986 vizualizări - 0 comentarii)


DAJ Ialomița: Ajutor de minimis pentru crescătorii de ovine

Anul acesta, prin Direcția Agricolă Județeană Ialomița s-au înscris 300 posibili beneficiari ai schemei «Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:05
(1202 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1000 euro/ha pentru cultivarea de usturoi

Până la data de 8 aprilie a.c., în programul de susținere a producției de usturoi, la nivelul județului Ialomița s-au înscris 4 producători agricoli, cu o suprafață totală de 4,27 ha. Solicitanții sprijinului ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:00
(1083 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Dridu și Drăgoești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației că marți, 9 aprilie ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 14:55
(1058 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1,3 tone de pește, confiscate

În perioada 1-7 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au constatat 15 infracțiuni privind ilegalități în domeniul pescuitului și acvaculturii. Astfel, 19 persoane au fost cercetate în cadrul dosarelor întocmite ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 14:50
(1187 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 592 de abateri în săptămâna TISPOL Speed

În perioada 1-7 aprilie a.c., s-a desfășurat la nivel național acțiunea TISPOL Speed, acțiune ce a vizat respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 14:45
(1077 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!

Pentru remedierea unei avarii survenită la vana de legătură de pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzii Soarelui cu Șoseaua Brăilei, din orașul Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2019, 12:15
(1384 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune preventivă pentru reducerea accidentelor rutiere

IPJ Ialomița: Acțiune preventivă pentru reducerea accidentelor rutiere

Serviciul Poliției Rutiere Ialomița desfășoară, până duminică, 7 aprilie 2019, o acțiune cu caracter preventiv cu scopul de a reduce accidentele rutiere. Acțiunea oamenilor legii se înscrie în seria de ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2019, 17:50
(2107 vizualizări - 9 comentarii)


Ultimele comentarii
harap alb în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Spinu Lucian în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean @Haiduc în Primarul Adrian Mocioniu a retras atribuțiile viceprimarilor #pasajladrajna în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Vaporean în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Timișorean în Comisioane ilegale la plata facturilor, în magazinele din Slobozia #pasajladrajna în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Barbu în Primăria Țăndărei investește în Educație Medic în ne-am împiedicat Comentator în Direcția de Sănătate Publică Ialomița are o nouă conducere Spinu Lucian în Primăria Țăndărei investește în Educație @Red în Direcția de Sănătate Publică Ialomița are o nouă conducere Georgeta în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 17 aprilie 2019 Spinu Lucian în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Părinte Tandarean în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Fost profesor în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean G.G. în Vivani solicită aviz pentru extinderea gropii de deșeuri periculoase @NUMIRI în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Marian în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 17 aprilie 2019 ADRIANA în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...