Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Ion «Tera» Tămârjan, CONDAMNAT la închisoare cu executare

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis

Ion «Tera» Tămîrjan, CONDAMNAT la închisoare cu executare

După 4 ani de înfățișări și recursuri în instanță, procesul în care slobozeanul Ion «Tera» Tămîrjan este acuzat de «trafic de persoane» a ajuns la final. Instanța Supremă a dat un ultim verdict în cazul patronului agenției de modelling Star Models de la Slobozia. Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe «Tera» la executarea pedepsei cu închisoarea. El a fost adus luni dimineață la Penitenciarul Slobozia. Șansele ca acesta să-și ispășească pedeapsa în această închisoare depind acum de o comisie specială, care-i va analiza dosarul. Condamnat alături de Ion Tămîrjan este și Cornel Relu Costan, patronul agenției Diva Models din Constanța.

Dosarul «Sexgate cu politicieni și vip-uri»
În luna mai a anului 2010, procurorii DIICOT Ialomița reușeau destructurarea unei rețele specializată în prostituția de lux. «Fetițele» erau fotomodele la agențiile de modeling «Star Models» Slobozia, deținută de Ion «Tera» Tămîrjan, și «Diva Models» Constanța, patronată de Cornel Relu Costan. Cei doi au fost acuzați că și-au obligat fotomodelele să întrețină raporturi sexuale pe bani cu potenți oameni de afaceri și politicieni. Printre aceștia s-ar fi numărat Nicolae Bănicioiu, actualul ministru al Sănătății, Robert Negoiță, patronul Rin Grand Hotel și primar de sector în București, și chiar cîntărețul Adrian Enache... Scenele de sex se petreceau în cadrul unor petreceri private, unde erau organizate și prezentări de modă la care participau modelele lui «Tera» și Costan, care în actele de urmărire penală ale procurorilor DIICOT Ialomița devin «victime» ale rețelei de trafic de persoane. Mai mult, ancheta procurorilor DIICOT din Slobozia a ajuns tocmai în Austria. Potrivit anchetatorilor, «modelele» lui Ion Tămîrjan și Cornel Relu Costan erau duse în Clubul Babylon din Viena, acolo unde practicau prostituția. «Tinerele erau obligate să întrețină raporturi sexuale pe bani cu clienții respectivului Club. Multe dintre fetele care ajunseseră în Club prin intermediul inculpatului Costan Relu Cornel au exprimat un sentiment de repulsie față de acesta, față de modul în care se purtase pentru a le determina să rămînă și să lucreze în Clubul Babylon. Le mințea că vor participa la o ședință foto. O dată ajunse în Clubul Babylon din Viena erau preluate de Bretterklieber Peter, administratorul Clubului, care le explica ce trebuia să facă acolo efectiv și avantajele materiale ale opțiunii de a lucra în Club...» se arată în rechizitoriul procurorilor specializați în combaterea crimei organizate.

Iertați la Slobozia, condamnați la București
Dosarul «Saxegate cu politicieni și vip-uri» s-a aflat pe masa judecătorilor timp de 4 ani. Acesta și-a urmat calea de la Tribunalul Ialomița, la Curtea de Apel București și a ajuns tocmai la Înalta Curte de Casație și Justiție. Inculpații, Ion Tămîrjan și Cornel Relu Costan, au folosit toate căile de atac pentru a-și demonstra nevinovăția. În cele din urmă, ei au fost condamnați definitiv la pedeapsa închisorii cu executare miercuri, 25 iunie 2014. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție, instanță care a menținut sentința dată de Curtea de Apel București, pe data de 3 octombrie 2013. Magistrații acestei instanțe
au decis, la data respectivă : «(...) În temeiul art. 33 lit. a), și art. 34, lit. b), Cod Penal, inculpatul Tămîrjan Ion Valeriu execută pedeapsa cea mai grea de 4 ani și 6 luni închisoare și pedeapsa complementară de 2 ani interzicerea drepturilor prev. de art. 64, al. 1, lit. a), teza a-II-a, și b), și lit. e), Cod Penal, ce se execută după executarea pedepsei închisorii. (...) În temeiul art. 33, lit. a, și art. 34, lit. b, Cod Penal, inculpatul Costan Relu Cornel execută pedeapsa cea mai grea, de 4 ani și 6 luni închisoare și pedeapsa complementară de 2 ani interzicerea drepturilor prev. de art. 64, al. 1, lit. a), teza a-II-a și b), și lit. e), Cod Penal, ce se execută după executarea pedepsei închisorii (...)». Toate acestea în condițiile în care înainte de pronunțarea Curții de Apel București, Tribunalul Ialomița dăduse o pedeapsă mai favorabilă inculpaților. Instanța ialomițeană a apreciat că cei doi condamnați merită să-și ispășească pedepsele în stare de libertate și i-a condamnat pe fiecare dintre ei la cîte 3 ani de închisoare cu suspendare. La începutul acestei săptămîni, Ion «Tera» Tămîrjan a fost încarcerat la Penitenciarul Slobozia. După ce va sta 30 de zile în perioada de carantină, o comisie specială va analiza dacă va rămîne permanent la Slobozia sau va fi mutat în alt penitenciar. De menționat este și faptul că din totalul pedepsei de 4 ani și 6 luni închisoare, îi vor fi deduse cele 6 luni petrecute în arest preventiv pe toată durata urmării penale, declanșată de DIICOT. Astfel, «Tera» ar putea petrece în închisoare cel mult 2 ani și jumătate. Aceleași condiții se vor impune și în cazul lui Cornel Relu Costan.

Mărturiile lui «Tera» În așteptarea sentinței Înaltei Curți de Casație și Justiție, Ion «Tera» Tămîrjan a făcut ultimele declarații publice cu privire la ancheta în care a fost implicat. El a trimis pe adresa redacției Independent o serie de concluzii pe care le-a înaintat și Instanței Supreme, referitoare la modul în care a decurs cercetarea penală a procurorilor DIICOT Ialomița. În mărturiile sale, Ion «Tera» Tămîrjan a specificat faptul că dosarul în care a fost implicat conține foarte multe erori. El a solicitat instanței să-i reanalizeze cauza, precizînd că «domnul procuror Spiridon, din cadrul DIICOT Ialomița, oferea  presei „muniție mediatică“ pentru manevrarea instanțelor, imediat după „audierile“ unor martori, audieri făcute fără înștiințarea avocaților părților recurente, pentru a realiza o imagine negativă în presă, sugerînd că prin articolele care apar în presă privind gravitatea presupuselor fapte reprezentam pericol public și social, pentru a nu putea fi eliberați. Prin aceste procedee am stat în arest cinci luni și jumătate». Mai mult, Ion Tămîrjan a reclamat instanței faptul că de multe ori audierile din sediul DIICOT Ialomița se făceau sub presiune psihică: «Audierea la sediul DIICOT Ialomița (...) s-a realizat  prin procedee de presiuni de intimidare și cedare psihică, în care mi se cerea de către procurorul Spiridon: „Spune-ne despre Negoiță, despre Bănicioiu, despre Ponta, ce vrem să aflăm, așa înțelegem să colaborăm, altfel stai ca varza la murat, din două în două luni, ți se va schimba mentalul, vei ceda...». Cît despre procurorul DIICOT Ionuț Spiridon, cel care a instrumentat ancheta modelelor transformate în prostituate de lux, el a părăsit biroul teritorial de la Slobozia, pentru cel al DIICOT Serviciul Teritorial Craiova. Mai mult, s-ar părea faptul că numele lui ar apărea pe o listă de 500 de procurori români care și-au însușit prin metode mai puțin legale funcția de procuror în cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Organizate și Terorism și în alte unități de Parchet.

Modele fierbinți și telefoane compromițătoare La momentul izbucnirii scandalului declanșat de dosarul «Sexgate cu politicieni și vip-uri», interceptările telefonice surprinse de procurori au fost senzația întregii anchete. Pentru cei care au ratat discuțiile private ale modelelor și ale clienților lor, redăm cîteva dintre stenogramele atașate la dosar.

Robert Negoiță-Relu Costan
NR-Bă, pă... parcă eu o simt bine p-asta. Eu o simt combinabilă p-asta.
CRC-Arată bine?
NR-Cam, cum să zic... arată bine, da. Arată bine, dar are ceva... nașpa, nu știu exact ce. E slabă și e, e slabă așa osoasă, da’ cu țîțele mari.
CRC-Slabă cu țîțele mari?
NR-Îhî.
CRC-Și cîți ani are?
NR-Ă, douăzeci și unu parcă, douăzeci sau douăzeci și unu, ceva de genul ăsta.
CRC-E înaltă?
NR-Nu e, nu prea e înaltă.
CRC-Dar la față e frumoasă?
NR-Oricum e cum e IONELA ta de asta.
CRC-La față e frumoasă?
NR-La față, la față e, are ceva sim... nu, nu-mi convine mie, dar nu-i nașpa, mă. Deci nu-i o tipă nașpa. Are buze, are... trebuie să trimit niște poze cu ea.
(...)
CRC-Așa facem!
NR-O echipă de zece așa!
CRC-De zece?
NR-Păi, doi, cinci, nouă, nu știu! Șase, șapte, opt!
CRC-Ok!
NR-Da?
CRC-Îhî.
NR-Păi, sigur că da!

Robert Negoiță-Ion Tămîrjan
NR-A! De ALEXANDRA mă ziceam! De la SLOBOZIA.
TIV-ALEXANDRA o să vorbesc cu ea acum! Dacă e. Ea e la mare acum cu mama ei...
NR-Ea e a XII-a?
TIV-E a XI-a. Ar putea merge și ea.
NR-Păi, hai mă, să o luăm pe ea că e ok ALEXANDRA.
TIV-Da! E super. Îți dai seama. ALEXANDRA. Și, și cam asta e echipa de 5 fete dacă vrei.
NR-Păi, da, da, da. E foarte ok așa. Și încă trei? S-o mai luăm pe IRINA și?
TIV-IRINA! A! Pe cine mai vrei tu. Eu știu dintre celelalte fete! SIMONA vrei? De la Oradea? Blonda?
NR-Blonda vorbește aiurea mă, aia vorbește aiurea cu, cu RALUCA.
(...)
NR-Zi-le la... Auzi! Pregătește tu fetele, te rog mult de tot.
TIV-Da.
NR-În costum de baie. Le văd și eu, s-arunc și eu un ochi.
TIV-Perfect! Perfect! Gata, gata! OK!

8 Iulie 2014, 15:15 (11358 vizualizări - 8 comentarii)

Comentariile cititorilor:


marin:
(10 August 2014, 17:57)
Oare sunt alegeri anul asta de au fost arestati iar si dosarul redeschis? Nu ii iau apararea lui Tera dar el a ramas prins intr-un razboi politic mult prea mare si este folosit asemeni unui berbec de politie care se loveste cu capul de portile lui Negoita...pe cacatu ala chel de Negoita de ce nu il ia nimeni si e bn merci primar?"
mircea:
(11 Iulie 2014, 19:08)
cred ca, mai mult de jumatate din vina o poarta parintii....ei s-au dus cu fetele de mana (asta dupa ce s-au zgait ca tonti la toate "vedetele" promovate pe sticla tlevizoarelor) in speranta ca vor putea traii bine merci de pe urma pustoaicelor ce abia invatasera sa scrie si sa citeasca, de...educatie de cocalari, asa ca, autorii morali ai depravarii "modelelor" si impingerea lor in patul bosorogilor si libidinosilor mondeni sunt de fapt parintii inconstienti care acum, se dau de ceasul mortii ca vezi doamne, le-au furat nenorocitii inocenta si fecioria copilelor....sa nu ma intelegeti gresit, nu ii iau apararea lui tera, dar, alaturi de el, ar trebuii bagati si parintii....parerea mea
dan angel:
(10 Iulie 2014, 16:04)
Capu sus fratioare ! Si curu si mai sus !
cetatean2:
(9 Iulie 2014, 19:10)
Parca era vorba de Alexandra Saghin?
BOBUTz:
(9 Iulie 2014, 13:09)
Farmacia Catena este cantaretul Enache. Face orice sa apara pe sticla bosorogul. Ii plac si lui pasaricile, dar vad ca el nu a patit nimic in acest dosar. Zic io ......
MIimi:
(9 Iulie 2014, 11:56)
Ce vrea sa spuna BOBUTz despre farmacia Catena?
cetetean:
(9 Iulie 2014, 09:30)
Alexandra este este cumva Alexandra Agapie de la Primarie. Halal oameni avem in primarie. Bravo pentru cel ce a angajato.
BOBUTz:
(9 Iulie 2014, 04:50)
Dar de ce doar cei doi sunt condamnati? Restul de BAROSANI pe cand? Mai ales Banicioiu, Negoita, si farmacia CATENA. Zic io .......

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
20 Oct 2019
81 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Octombrie 2019, 17:30


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Vineri, 18 octombrie 2019, la nivel național s-a desfășurat «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:55
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Biciclist izbit frontal de o mașină în apropiere de Săveni

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 201, în afara localității Săveni, soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:50
(127 vizualizări - 0 comentarii)


3

Slobozia: Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică» la Muzeul Agriculturii

Marți, 22 octombrie 2019, începând cu orele 14,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va inaugura Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică». Cercetarea și conservarea acestei expoziții a ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:45
(77 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 21-25 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie elecrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:40
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în ziua de 16 octombrie 2019, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii, a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:30
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

În cursul zilei de joi, 17 octombrie a.c., polițiștii rutieri, cei de Ordine Publică și Transporturi au desfășurat, timp de mai multe ore, activități atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:25
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Albești: Arestat pentru «furt calificat»

MIercuri, 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:20
(114 vizualizări - 0 comentarii)


8

Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii ialomițeni

Miercuri, 16 octombrie a.c, doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza localității Dridu, un conducător auto ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:15
(140 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație produse ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:10
(101 vizualizări - 0 comentarii)


10

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


12

Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(216 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(199 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(417 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(307 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...