Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Ion «Tera» Tămârjan, CONDAMNAT la închisoare cu executare

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis

Ion «Tera» Tămîrjan, CONDAMNAT la închisoare cu executare

După 4 ani de înfățișări și recursuri în instanță, procesul în care slobozeanul Ion «Tera» Tămîrjan este acuzat de «trafic de persoane» a ajuns la final. Instanța Supremă a dat un ultim verdict în cazul patronului agenției de modelling Star Models de la Slobozia. Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe «Tera» la executarea pedepsei cu închisoarea. El a fost adus luni dimineață la Penitenciarul Slobozia. Șansele ca acesta să-și ispășească pedeapsa în această închisoare depind acum de o comisie specială, care-i va analiza dosarul. Condamnat alături de Ion Tămîrjan este și Cornel Relu Costan, patronul agenției Diva Models din Constanța.

Dosarul «Sexgate cu politicieni și vip-uri»
În luna mai a anului 2010, procurorii DIICOT Ialomița reușeau destructurarea unei rețele specializată în prostituția de lux. «Fetițele» erau fotomodele la agențiile de modeling «Star Models» Slobozia, deținută de Ion «Tera» Tămîrjan, și «Diva Models» Constanța, patronată de Cornel Relu Costan. Cei doi au fost acuzați că și-au obligat fotomodelele să întrețină raporturi sexuale pe bani cu potenți oameni de afaceri și politicieni. Printre aceștia s-ar fi numărat Nicolae Bănicioiu, actualul ministru al Sănătății, Robert Negoiță, patronul Rin Grand Hotel și primar de sector în București, și chiar cîntărețul Adrian Enache... Scenele de sex se petreceau în cadrul unor petreceri private, unde erau organizate și prezentări de modă la care participau modelele lui «Tera» și Costan, care în actele de urmărire penală ale procurorilor DIICOT Ialomița devin «victime» ale rețelei de trafic de persoane. Mai mult, ancheta procurorilor DIICOT din Slobozia a ajuns tocmai în Austria. Potrivit anchetatorilor, «modelele» lui Ion Tămîrjan și Cornel Relu Costan erau duse în Clubul Babylon din Viena, acolo unde practicau prostituția. «Tinerele erau obligate să întrețină raporturi sexuale pe bani cu clienții respectivului Club. Multe dintre fetele care ajunseseră în Club prin intermediul inculpatului Costan Relu Cornel au exprimat un sentiment de repulsie față de acesta, față de modul în care se purtase pentru a le determina să rămînă și să lucreze în Clubul Babylon. Le mințea că vor participa la o ședință foto. O dată ajunse în Clubul Babylon din Viena erau preluate de Bretterklieber Peter, administratorul Clubului, care le explica ce trebuia să facă acolo efectiv și avantajele materiale ale opțiunii de a lucra în Club...» se arată în rechizitoriul procurorilor specializați în combaterea crimei organizate.

Iertați la Slobozia, condamnați la București
Dosarul «Saxegate cu politicieni și vip-uri» s-a aflat pe masa judecătorilor timp de 4 ani. Acesta și-a urmat calea de la Tribunalul Ialomița, la Curtea de Apel București și a ajuns tocmai la Înalta Curte de Casație și Justiție. Inculpații, Ion Tămîrjan și Cornel Relu Costan, au folosit toate căile de atac pentru a-și demonstra nevinovăția. În cele din urmă, ei au fost condamnați definitiv la pedeapsa închisorii cu executare miercuri, 25 iunie 2014. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție, instanță care a menținut sentința dată de Curtea de Apel București, pe data de 3 octombrie 2013. Magistrații acestei instanțe
au decis, la data respectivă : «(...) În temeiul art. 33 lit. a), și art. 34, lit. b), Cod Penal, inculpatul Tămîrjan Ion Valeriu execută pedeapsa cea mai grea de 4 ani și 6 luni închisoare și pedeapsa complementară de 2 ani interzicerea drepturilor prev. de art. 64, al. 1, lit. a), teza a-II-a, și b), și lit. e), Cod Penal, ce se execută după executarea pedepsei închisorii. (...) În temeiul art. 33, lit. a, și art. 34, lit. b, Cod Penal, inculpatul Costan Relu Cornel execută pedeapsa cea mai grea, de 4 ani și 6 luni închisoare și pedeapsa complementară de 2 ani interzicerea drepturilor prev. de art. 64, al. 1, lit. a), teza a-II-a și b), și lit. e), Cod Penal, ce se execută după executarea pedepsei închisorii (...)». Toate acestea în condițiile în care înainte de pronunțarea Curții de Apel București, Tribunalul Ialomița dăduse o pedeapsă mai favorabilă inculpaților. Instanța ialomițeană a apreciat că cei doi condamnați merită să-și ispășească pedepsele în stare de libertate și i-a condamnat pe fiecare dintre ei la cîte 3 ani de închisoare cu suspendare. La începutul acestei săptămîni, Ion «Tera» Tămîrjan a fost încarcerat la Penitenciarul Slobozia. După ce va sta 30 de zile în perioada de carantină, o comisie specială va analiza dacă va rămîne permanent la Slobozia sau va fi mutat în alt penitenciar. De menționat este și faptul că din totalul pedepsei de 4 ani și 6 luni închisoare, îi vor fi deduse cele 6 luni petrecute în arest preventiv pe toată durata urmării penale, declanșată de DIICOT. Astfel, «Tera» ar putea petrece în închisoare cel mult 2 ani și jumătate. Aceleași condiții se vor impune și în cazul lui Cornel Relu Costan.

Mărturiile lui «Tera» În așteptarea sentinței Înaltei Curți de Casație și Justiție, Ion «Tera» Tămîrjan a făcut ultimele declarații publice cu privire la ancheta în care a fost implicat. El a trimis pe adresa redacției Independent o serie de concluzii pe care le-a înaintat și Instanței Supreme, referitoare la modul în care a decurs cercetarea penală a procurorilor DIICOT Ialomița. În mărturiile sale, Ion «Tera» Tămîrjan a specificat faptul că dosarul în care a fost implicat conține foarte multe erori. El a solicitat instanței să-i reanalizeze cauza, precizînd că «domnul procuror Spiridon, din cadrul DIICOT Ialomița, oferea  presei „muniție mediatică“ pentru manevrarea instanțelor, imediat după „audierile“ unor martori, audieri făcute fără înștiințarea avocaților părților recurente, pentru a realiza o imagine negativă în presă, sugerînd că prin articolele care apar în presă privind gravitatea presupuselor fapte reprezentam pericol public și social, pentru a nu putea fi eliberați. Prin aceste procedee am stat în arest cinci luni și jumătate». Mai mult, Ion Tămîrjan a reclamat instanței faptul că de multe ori audierile din sediul DIICOT Ialomița se făceau sub presiune psihică: «Audierea la sediul DIICOT Ialomița (...) s-a realizat  prin procedee de presiuni de intimidare și cedare psihică, în care mi se cerea de către procurorul Spiridon: „Spune-ne despre Negoiță, despre Bănicioiu, despre Ponta, ce vrem să aflăm, așa înțelegem să colaborăm, altfel stai ca varza la murat, din două în două luni, ți se va schimba mentalul, vei ceda...». Cît despre procurorul DIICOT Ionuț Spiridon, cel care a instrumentat ancheta modelelor transformate în prostituate de lux, el a părăsit biroul teritorial de la Slobozia, pentru cel al DIICOT Serviciul Teritorial Craiova. Mai mult, s-ar părea faptul că numele lui ar apărea pe o listă de 500 de procurori români care și-au însușit prin metode mai puțin legale funcția de procuror în cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Organizate și Terorism și în alte unități de Parchet.

Modele fierbinți și telefoane compromițătoare La momentul izbucnirii scandalului declanșat de dosarul «Sexgate cu politicieni și vip-uri», interceptările telefonice surprinse de procurori au fost senzația întregii anchete. Pentru cei care au ratat discuțiile private ale modelelor și ale clienților lor, redăm cîteva dintre stenogramele atașate la dosar.

Robert Negoiță-Relu Costan
NR-Bă, pă... parcă eu o simt bine p-asta. Eu o simt combinabilă p-asta.
CRC-Arată bine?
NR-Cam, cum să zic... arată bine, da. Arată bine, dar are ceva... nașpa, nu știu exact ce. E slabă și e, e slabă așa osoasă, da’ cu țîțele mari.
CRC-Slabă cu țîțele mari?
NR-Îhî.
CRC-Și cîți ani are?
NR-Ă, douăzeci și unu parcă, douăzeci sau douăzeci și unu, ceva de genul ăsta.
CRC-E înaltă?
NR-Nu e, nu prea e înaltă.
CRC-Dar la față e frumoasă?
NR-Oricum e cum e IONELA ta de asta.
CRC-La față e frumoasă?
NR-La față, la față e, are ceva sim... nu, nu-mi convine mie, dar nu-i nașpa, mă. Deci nu-i o tipă nașpa. Are buze, are... trebuie să trimit niște poze cu ea.
(...)
CRC-Așa facem!
NR-O echipă de zece așa!
CRC-De zece?
NR-Păi, doi, cinci, nouă, nu știu! Șase, șapte, opt!
CRC-Ok!
NR-Da?
CRC-Îhî.
NR-Păi, sigur că da!

Robert Negoiță-Ion Tămîrjan
NR-A! De ALEXANDRA mă ziceam! De la SLOBOZIA.
TIV-ALEXANDRA o să vorbesc cu ea acum! Dacă e. Ea e la mare acum cu mama ei...
NR-Ea e a XII-a?
TIV-E a XI-a. Ar putea merge și ea.
NR-Păi, hai mă, să o luăm pe ea că e ok ALEXANDRA.
TIV-Da! E super. Îți dai seama. ALEXANDRA. Și, și cam asta e echipa de 5 fete dacă vrei.
NR-Păi, da, da, da. E foarte ok așa. Și încă trei? S-o mai luăm pe IRINA și?
TIV-IRINA! A! Pe cine mai vrei tu. Eu știu dintre celelalte fete! SIMONA vrei? De la Oradea? Blonda?
NR-Blonda vorbește aiurea mă, aia vorbește aiurea cu, cu RALUCA.
(...)
NR-Zi-le la... Auzi! Pregătește tu fetele, te rog mult de tot.
TIV-Da.
NR-În costum de baie. Le văd și eu, s-arunc și eu un ochi.
TIV-Perfect! Perfect! Gata, gata! OK!

8 Iulie 2014, 15:15 (11595 vizualizări - 8 comentarii)

Comentariile cititorilor:


marin:
(10 August 2014, 17:57)
Oare sunt alegeri anul asta de au fost arestati iar si dosarul redeschis? Nu ii iau apararea lui Tera dar el a ramas prins intr-un razboi politic mult prea mare si este folosit asemeni unui berbec de politie care se loveste cu capul de portile lui Negoita...pe cacatu ala chel de Negoita de ce nu il ia nimeni si e bn merci primar?"
mircea:
(11 Iulie 2014, 19:08)
cred ca, mai mult de jumatate din vina o poarta parintii....ei s-au dus cu fetele de mana (asta dupa ce s-au zgait ca tonti la toate "vedetele" promovate pe sticla tlevizoarelor) in speranta ca vor putea traii bine merci de pe urma pustoaicelor ce abia invatasera sa scrie si sa citeasca, de...educatie de cocalari, asa ca, autorii morali ai depravarii "modelelor" si impingerea lor in patul bosorogilor si libidinosilor mondeni sunt de fapt parintii inconstienti care acum, se dau de ceasul mortii ca vezi doamne, le-au furat nenorocitii inocenta si fecioria copilelor....sa nu ma intelegeti gresit, nu ii iau apararea lui tera, dar, alaturi de el, ar trebuii bagati si parintii....parerea mea
dan angel:
(10 Iulie 2014, 16:04)
Capu sus fratioare ! Si curu si mai sus !
cetatean2:
(9 Iulie 2014, 19:10)
Parca era vorba de Alexandra Saghin?
BOBUTz:
(9 Iulie 2014, 13:09)
Farmacia Catena este cantaretul Enache. Face orice sa apara pe sticla bosorogul. Ii plac si lui pasaricile, dar vad ca el nu a patit nimic in acest dosar. Zic io ......
MIimi:
(9 Iulie 2014, 11:56)
Ce vrea sa spuna BOBUTz despre farmacia Catena?
cetetean:
(9 Iulie 2014, 09:30)
Alexandra este este cumva Alexandra Agapie de la Primarie. Halal oameni avem in primarie. Bravo pentru cel ce a angajato.
BOBUTz:
(9 Iulie 2014, 04:50)
Dar de ce doar cei doi sunt condamnati? Restul de BAROSANI pe cand? Mai ales Banicioiu, Negoita, si farmacia CATENA. Zic io .......

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 20 Ian 2020
201 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(160 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


4

DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(427 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(228 vizualizări - 1 comentariu)


8

Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(242 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


9

Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(277 vizualizări - 1 comentariu)


10

Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(252 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(209 vizualizări - 0 comentarii)


12
Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(320 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Ianuarie 2020, 17:10


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(804 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(311 vizualizări - 1 comentariu)


Ajutoare de peste 500 mii de lei, acordate de Epsicopia Sloboziei și Călărașilor

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au realizat un bilanț al ajutoarelor pe care le-au acordat persoanelor aflate în dificultate din cadrul Episcopiei în ultimul trimestru al anului 2019 ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:05
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 14:35
(492 vizualizări - 0 comentarii)


Două fete din Amara, dispărute

Două fete din Amara, dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două minore, de 14 și 15 ani, care au plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:40
(1030 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara dispărute


Tânăr din Slobozia, arestat

Miercuri, 8 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:35
(287 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia arestare


Primăria Slobozia: Obligativitatea de înscriere în Registrul Agricol

Primăria Municipiului Slobozia aduce la cunoștința persoanelor fizice și juridice obligația acestora de a declara următoarele date pentru înscrierea în Registrul Agricol. Astfel, între 5 ianuarie și ultima ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2020, 11:20
(600 vizualizări - 0 comentarii)


Cosâmbești: Bătrână de 77 de ani, acroșată de o mașină

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din Slobozia au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Cosâmbești, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 14:50
(464 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Constănțean reținut pentru «înșelăciune» și «fals în înscrisuri sub semnătură privată»

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut luni, 6 ianuarie 2020, de polițiștii ialomițeni, pentru comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și de fals în înscriuri sub semnătură privată ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:55
(355 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Făcăeni, depistat băut la volan

Luni, 6 decembrie a.c., polițiștii din Fetești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu în timp ce se afla sub influența alcoolului. ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:45
(217 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 permise reținute, amenzi de peste 79 mii de lei

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 23 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. De asemenea, au fost sesizate 8 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:40
(427 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,38%

La sfârșitul lunii noiembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4094 șomeri (din care 1867 femei), rata șomajului fiind de 4,38%, cu 0,97 pp ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 10:20
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...