Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Urban a fost condamnat la faliment

Consilierii locali, groparii furnizorului de apă

Urban a fost condamnat la faliment

De mai bine de 10 ani, administrația locală susține că luptă pentru salvarea SC Urban. Ședința AGA SC Urban de săptămîna trecută demonstrează însă altceva. Cu un consiliu de administrație format din marionete și o Adunare Generală a Acționarilor (respectiv consilierii locali ai Sloboziei) incapabilă să adopte decizii radicale, SC Urban este sabotat din interior. Cu datorii totale de 16,8 milioane lei și conturile blocate de mai bine de 5 ani, societatea se îndreaptă spre un faliment pe care declarațiile oficialilor locali nu îl pot bloca. În aceste condiții, declarația publică a directorului societății, Valentin Cilibeanu, se dovedește de un cinism fără precedent. «Adunarea Generală a Acționarilor poate lua orice decizie dorește!» a declarat el în plenul ultimei ședințe AGA Urban.

Ședință AGA cu repetiție pentru un sediu nou
La începutul săptămînii precedente, marți, 29 iulie 2014, conducerea SC Urban a convocat prima ședință a Adunării Generale a Acționarilor din această vară. Motivul acestei convocări l-a reprezentat pierderea sediului SC Urban în favoarea SC RAJA Constanța. Potrivit statutului societății, în lipsa unui sediu, societatea risca desființarea în următoarele 3 luni. Propunerea avansată de conducerea societății a reprezentat-o transferul într-una dintre centralele termice dezafectate, amenajate de către administrația locală, special pentru acest scop, încă de la începutul anului în curs. Date fiind animozitățile din cadrul Consiliului Local, inițial consilierii «Dreptei coagulate» au respins acest proiect de hotărîre al AGA Urban, deschizînd drum speculațiilor privind preluarea societății de către RAJA Constanța. Paradoxal însă, reprezentanții aceleiași «Drepte» au dat dovadă de intoleranță și paranoia administrativă. Prezent la ședința AGA pentru a promova o întîlnire comună a consilierilor  locali slobozeni cu conducerea RAJA, reprezentantului acestei societăți, Irina Oprea, i s-a cerut în mod expres «să părăsească sala», fiindcă reprezintă interesele unei societăți concurente, interesată de «preluarea agresivă a SC Urban». Revenind la ședința AGA, ar fi de consemnat și poziția directorului SC Urban, Valentin Cilibeanu. Panicat de eșecul primei întîlniri a AGA SC Urban, acesta a cerșit și a obținut convocarea unei a doua ședințe AGA, cu aceeași ordine de zi. Pentru a elimina presiunile exercitate de către «Dreapta coagulată», Valentin Cilibeanu a convocat ședința AGA la un interval de 24 de ore, iar miercuri, 30 iulie 2014, a invitat la ședința AGA doar 6 consilieri PSD. Reamintim că, potrivit statutului, pentru ca o ședință AGA să fie considerată legală este suficient să fie prezenți 5 consilieri, iar pentru aprobarea unui proiect de hotărîre în cadrul AGA, în cazul de față cel privind aprobarea schimbării sediului, sînt de ajuns 3 din cele 5 voturi ale consilierilor respectivi. Intențiile directorului SC Urban au fost dejucate, parțial, de prezența unui număr de 6 consilieri ai «Dreptei coagulate». Inițial, aceștia au încercat să determine blocarea deciziei, potrivit scenariului din ziua precedentă. Balanța votului a fost înclinată în favoarea SC Urban de către consilierul PD-L, Gigi Manea. Acesta și-a convins colegii de partid (și nu numai!) să acorde încă o șansă lui Valentin Cilibeanu și echipei sale, într-o nouă încercare de «evitare a desființării societății». Votul final a fost de 10 la 2, în favoarea schimbării sediului SC Urban. Singurii care au refuzat creditarea societății pînă la viitoarea ședință AGA SC Urban au rămas Radu Paros și Mădălin Teculescu.

Urban e condamnat din interior
Dincolo de ghemul de interese și lupta pentru conservarea funcțiilor de conducere în cadrul SC Urban, situația societății se dovedește a fi una absolut dramatică. Potrivit unui raport economic (prezentat inițial trunchiat, pentru a duce în eroare AGA SC Urban!), societatea are la acest moment datorii de aproape 17 milioane de lei. Teoretic, valoarea acestor debite este compensată de creanțele pe care societatea le are de recuperat, creanțe care depășesc 14 milioane de lei, precum și alte măsuri economice care, susține conducerea societății, diminuează acest decalaj. «Diferența dintre clienți și furnizori (neacoperită) este de 1,3 milioane de lei, față de 9,2 milioane de lei în anul 2005» se arată în documentul prezentat AGA SC Urban miercuri, 30 iulie 2014. În acest context, declarația directorului societății, Valentin Cilibeanu, este una absolut năucitoare. «Putem spune că am înregistrat un bilanț pozitiv după prima jumătate a acestui an...» a declarat el după prezentarea raportului, susținînd că, pe hîrtie, a fost realizat un profit de 21 mii de lei. În realitate însă, situația SC Urban este aceeași din 2005. Același raport confirmă faptul că debitele beneficiarilor serviciilor furnizate de  SC Urban au crescut în fiecare an, că acțiunile inițiate în instanță de către societate s-au dovedit ineficiente în condițiile în care au fost recuperate doar o zecime din titlurile executorii a căror valoare se ridică la 6,7 milioane de lei... La aceste «găuri negre» din activitatea societății se adaugă datorii mai vechi sau mai noi ale unor beneficiari ai serviciilor SC Urban care sînt protejați politic. Printre aceștia se numără Avicola SA (440660 de lei), orașul Amara (3,8 milioane de lei), comunele Cosîmbești, Scînteia și Mărculești, care însumează datorii de peste 900 mii de lei, SC Euroinvest (18000 de lei), DADP (17041 de lei), etc. De asemenea, ce nu explică directorul Valentin Cilibeanu e faptul că pentru obținerea acestui «bilanț pozitiv», redevența societății către administrația locală a fost redusă la o zecime din valoarea sa începînd cu data de 16 aprilie 2014. Însă cea mai relevantă informație legată de modul în care a fost și este gestionată activitatea SC Urban o oferă replica finală a directorului Valentin Cilibeanu. Acuzat că încearcă să-și păstreze cu orice preț fotoliul pe care îl ocupă, că nu a adoptat niciuna dintre «măsurile radicale care ar fi permis redresarea economică a societății» și că refuză schimbarea celor 5 membri din Consiliul de Administrație al SC Urban, acesta a declarat: «Adunarea Generală a Acționarilor poate lua orice decizie dorește!».

5 August 2014, 12:20 (5207 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
Urban SA Slobozia a mai rezistat un an
Consiliul Local Slobozia salvează Urban de la faliment
Slobozia, responsabilă de falimentul SC Urban
Urban SA supraviețuiește încălcînd legea
Urban rămîne «vaca de muls» a administrației locale

Comentariile cititorilor:


stan ionel:
(15 Octombrie 2014, 15:23)
 Eu nu inteleg..  dc platim noi apa menajera ca apa de consum catre populatie? Nimeni din acest oras nu bea apa de la robinet ..de unde vine aceasta apa din puturile forate de linga combinat?  toti locuitorii orasului dau bani grei pe apa plata in fiecare zi...dati-va demisia incompetentilor
vivi:
(10 August 2014, 07:38)
raja va dubla pretul la apa,orasul nu are locuri de munca , cu ce sa platesti .
H2O "plata":
(9 August 2014, 09:16)
   Nu plange nimeni dupa URBAN, poate fostul director Soare, care incercand sa mai "redreseze"aceasta unitate, lua agentul termic de la combinat la jumatate de pret si prostii ca noi, il plateam dublu cu stirea primariei si a primarului de la acea vreme. S-au pierdut case prin imposibilitatea unora de a plati intretinerea. Sitemul de termoficare a fost distrus si dus la fier vechi. Slobozenii au facut eforturi financiare deosebite sa se incalzeasca cu centrale de apartament. Nimeni nu-l intreaba de sanatate pe acest fost director care a contribuit la ingropaciunea URBAN. Ce repede se uita! Unii se cred niste mici dumnezei. Si chiar le-a reusit.
Ema:
(7 August 2014, 12:46)
Nici cu RAJA nu o sa fie bine pentru noi,dar si de URBAN si cei care lucreaza acolo ne-am saturat. Aproape toti care lucrau acolo ne tratau urat de cate ori aveam nevoie,numai ciubucuri si bautura cat mai multa.Iar de sefi ,ce sa zic ,vorba celui care a comentat mai devreme ALBINARIT scria pe fruntea lor.
Contribuabil:
(6 August 2014, 06:53)
DIRECTORII & MEMBRI AGA CARE AU INCASAT INDEMNIZATII SI AU FALIMENTAT URBANUL SUNT SINGURII VINOVATI SI TREBUIE SA PLATEASCA ! ! ! ORICARE SOCIETATE CARE ARE MANAGEMENT PROST , CAPUSATA SI ADMINISTRATA DE INCOMPETENTI NUMITI POLITIC  IN FUNCTII  FALIMENTEAZA ! ! ! AFACEREA NU MAI MERGE CU VRAJALA  IEFTINA , POPULISM SI AMNISTII FISCALE  ! ! !
xyz:
(6 August 2014, 05:39)
Îmi pare rău că ultimile două comentarii nu ai vrut să le publici , dar eu continui totuși să-mi spun părerea poate te vei îndura să afle și slobozenii ce și cum gândesc. Scrieți numai și numai de datoriile URBAN dar nu și cum a ajuns URBAN la aceste datorii pentru că ani la rând a ținut prețul prestărilor de servicii la sume de nimic pentru că se tot împotriveau consilierii locali și cârcotașii din oraș. Dacă va prelua RAJA toate serviciile de la URBAN o să vedem atunci când o să plătim 10 mc de apă ca la Fetești, Țăndărei,.....și nu o să mai aibă cui să ceară "Dreapta Coagulată" analize de preț și alte alea, nu o să mai aibă Teculescu și cu Paros la cine țipa că apa nu e potabilă, e murdară si câte și mai câte. O să tacă și o să înghită că la RAJA  nu mai sunt fraierii de la URBAN. ASTA E.
Urbanistul:
(6 August 2014, 05:10)
Da aveti dreptate, Cilibeanu tine cu dintii de fotoliul pe care il ocupa deoarece el patroneaza in curtea URBAN-ului o APICOLA unde el si toti sefii nu se ocupa decat de albinarit, toate masinile stau doar pe camp la albine iar transportul vagoanelor se face cu tractoarele societatii. Ia sa ceara AGA foile de parcurs ale masinilor sa vada cati kilometri se fac cu acestea si sa ii puna sa justifice unde i-au facut. Nu au un plan de actiune nu au nimic, se bazeaza pe lozinca lasa ca merge si asa cat o mai merge? 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 15 Aug 2020
124 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august a.c., între localitățile Movila și Fetești. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Printre ...[citește_toată_știrea]

15 August 2020, 11:00
(389 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor

Joi, 13 august a.c., polițiștii din Slobozia au organizat o razie de amploare cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale pe raza orașului. Astfel, au fost controlate 333 de autovehicule și legitimate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:30
(164 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Alături de oameni... pentru oameni»

Protopopiatul Urziceni continuă și în acest an programul social, lansat în urmă cu 11 ani, «Alături de oameni... pentru oameni». Astfel, joi, 13 august a.c., preoții din zona Urziceniului au donat bunuri ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:25
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Transporta ilegal peste 2 tone de roșii

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic transportând peste 2 tone de roșii, fără a avea documente de proveniență a mărfii. În valoare de peste 2300 de lei, întreaga cantitate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în zona Cartierului Buliga din Fetești

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Călarași din orașul Fetești, RAJA Constanța a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:15
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(237 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(158 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(124 vizualizări - 0 comentarii)


10

Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(138 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(162 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(204 vizualizări - 2 comentarii)


13

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(545 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(636 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mecanic în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Cetatean sincer în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Gica în Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean Relu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 cetatean în Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști cetatean în Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor Cunostinta în Fotografii care NU au făcut istorie Potorist în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Io în Fotografii care NU au făcut istorie vasile în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Viitor ancorat in Trecut în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro M&M's în Fotografii care NU au făcut istorie garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 august 2020 Benoit în Unirea Slobozia a promovat în «B» Gigel în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia lovrin în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...