Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Țeapă de manual la Loto 6/49

Ialomița: Loteria Română păcălește jucătorii

Țeapă de manual la Loto 6/49

Drept la Replică al Companiei Naționale «Loteria Română»

Un jucător la Loto 6/49 din comuna ialomițeană Gheorghe Lazăr reclamă faptul că de 3 luni așteaptă să intre în posesia premiului de 18200 de lei pe care l-a cîștigat, însă reprezentanții Loteriei Române refuză să-i dea banii. Contactați de reporterii Independent, oficialii instituției au evitat să ofere un punct de vedere cu privire la această situație...

Biletul cu ghinion
Florinel Stanciu, din Gheorghe Lazăr, este asemeni milioanelor de jucători care visează să se îmbogățească jucînd la Loto. Ce n-a știut el este că Loteria Română premiază doar pe cine vrea... După un an și jumătate de bifat numere la 6/49, cu 3 luni în urmă, norocul i-a surîs. 5 din cele 6 cifre pe care a mizat i-au ieșit cîștigătoare, obținînd un premiu de 18200 lei. Cînd a mers să-și ridice banii, omului i s-a explicat că biletul care i-a adus premiul este invalid. Respectivul bilet era, de fapt, o copie a celui cu care a jucat inițial, întrucît tichetul original s-a rupt în momentul în care casiera l-a introdus pentru a fi validat! Este vorba despre angajata unei societăți comerciale din Slobozia mandatată de Loteria Română să pună în vânzare bilete pentru jocurile de noroc. «Biletul s-a rupt și mi s-a dat o copie spunîndu-mi-se că pot să iau premiul. De 3 luni aștept și mă plimbă dintr-o în parte în alta. Mi s-a zis să nu mă duc la Poliție că iau banii sigur! Pe 11 august expiră cele 3 luni pînă cînd pot să primesc premiul și o să rămîn fără cîștig...» reclamă omul supărat din cauza situației.

Explicații aberante
Jucătorul a făcut toate demersurile necesare pentru a-și obține premiul, însă eforturile lui au fost zadarnice. Ar fi putut rezolva situația mai repede dacă ar fi prezentat biletul deteriorat de aparat reprezentanților Loteriei Române. Însă, potrivit explicațiilor administratorului magazinului unde omul și-a jucat numerele cîștigătoare, tichetul rupt a fost aruncat de casieră la gunoi. «Fata n-a știut de acest regulament și a aruncat biletul. A zis că dacă are copie nu mai trebuie și originalul. Mînăria e a Loteriei Române...» ne confirmă întîmplarea Adrian Frățilă, din Amara, patronul magazinului. Așa se face că acum Florinel Stanciu este la un pas de a pierde cîștigul. «Este clar o mînărie de-a lor. Își bat joc de oameni!» adaugă bărbatul supărat.
Reporterii Independent au încercat să obțină un punct de vedere de la reprezentanții Loteriei Române, însă aceștia au refuzat să comenteze incidentul. «Nu avem ce să spunem în acest caz. Faceți o adresă scrisă!» a fost poziția atît a lui Gheorghe Banciu, directorul filialei județene a Loteriei Române, cît și a reprezentanților Biroului de Relații Publice al instituției de la București.

DREPT LA REPLICĂ
Către «Independent»
În atenția domnului Victor-Eugen Popa-Redactor Șef
Stimate domnule Redactor Șef,

Referitor la articolul apărut în săptămânalul «Independent» în data de 07.08.2014, intitulat «Țeapă de manual la Loto 6/49», pentru o corectă informare a cititorilor, vă rugăm să publicați următorul drept la replică:
C.N. «Loteria Română» S.A. își desfășoară activitatea în baza unor regulamente și norme care sunt aprobate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, organism în subordinea Guvernului Romaniei.
Jocurile de noroc LOTO sunt organizate și se desfășoară în baza Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor loto.
Conform cap. I, art. 2 din regulamentul la care am făcut referire anterior:
«Art. 2
Participarea la jocurile LOTO presupune cunoașterea și acceptarea fără rezerve a tuturor prevederilor prezentului Regulament, care stipulează modul de organizare, administrare și exploatare a jocurilor LOTO.
Prezentul Regulament poate fi consultat la sediul C.N.L.R., la sediile Sucursalelor Zonale/Punctelor de Lucru ale C.N.L.R., precum și în toate punctele de vânzare autorizate de C.N.L.R.»
În situația expusă de către dl. Florinel Stanciu, la care face referire și articolul menționat, Regulamentul prevede următoarele:
«Art. 16
În cazul în care participantul constată după validarea biletului că tipărirea lui este defectuoasă, biletul trebuie returnat (obligatoriu la punctul de vânzare autorizat de C.N.L.R. la care a fost jucat, până la data și ora de închidere a jocurilor), pentru a fi anulat. În asemenea situații, participantul poate rejuca biletul sau poate solicita restituirea sumei achitate. Pentru biletele returnate în vederea anulării, de regulă se va emite o copie, care va avea imprimata pe ultimul rând litera „C”. Copia nu poate fi folosită pentru participare sau solicitarea eventualelor câștiguri.»
Totodată, în conformitate cu art. 44 din acelasi regulament:
«Plata câștigurilor se face prin agențiile proprii C.N.L.R. și prin punctele de vânzare autorizate de C.N.L.R. plătitoare de câștiguri, conform normelor elaborate în acest scop de C.N.L.R. Plata se efectuează pe baza prezentării biletului câștigător.»
Prin urmare, conform regulamentului, plata unui câștig se face în baza biletului câștigător în original, copia biletului neputând fi folosită pentru participare sau solicitarea eventualelor căștiguri. (Birou Comunicare și Protocol)

7 August 2014, 05:45 (23516 vizualizări - 22 comentarii)

Comentariile cititorilor:


marius:
(6 Ianuarie 2017, 18:46)
1 + 1 = 2 asa spune matematica .....e o regula ....joaca dupa reguli ! copia e emisa doar pt returnarea banilor ,contravaloarea biletului si a fi anulat pt neconformitati urmand returnarea banilor...este o procedura !!! ramai cu banii blocati care iti vor fi returnati ...regulament....
regulament care spune clar iar ....joaca din nou biletul cu aceleasi variante, alti bani pt a intra iar in concurs ! asta e regulamentul !!!
te duci la o firma de asigurari ..asiguri masina ...o busesti si constati ca politia spune ca asigurarea nu e valabila (iti dau o copie si e ok spune casiera loto...ea o sa spuna ca tia dat doar o copie ..doar no sa-ti dea banii din cei 9 mil pe luna   ).pe cine dai in judecata...dai femeia de la loto care ia 9 milioane pe luna si nu obtii nimic ...tu spui ceva ia alceva...si vina e doar a ta ca nu ai citit regulamentul dovada ca daca il citeai regulamentul  nu erai tampit sa pleci doar cu copia ...deci esti necitit sa nu zic tampit!...citeste in stanga sus pe bilet ce scrie ..biletul loto ...regulament .
e pacat de castig dar joaca ...speranta moare ultima!!!
cat despre cei care au postat mai sus au dreptate dar problema ii depaseste...bai fratilor voi va legati de prostii...hotia e alta(sau nu pana la proba contrarie daca nu se dau singuri de gol ,noi nu-i prindem ...e jocul lor ) ...timpul de ateptare de cand se inchide jocul pana se extrag numerele...ex loteria din sarbia  cu acelasi sistem si sau dat de gol ca este aranjata ..masluita .
succes !!!
marian:
(20 Iunie 2016, 10:24)
loto 6/49 este un joc VIRTUAL ,deci sa cistiga numai cind sa lasa varianta aleatorie data de calculator,in concluzie cind vor ei
Va:
(5 August 2015, 12:24)
   Sa ii dea in judecata pe cei care i-au rupt biletul original. Daca aparatul care a rupt biletul apartine loteriei atunci sa suporte dauna, adica distrugerea unei valori de 18200. Ce vina are persoana care a platit corect biletul, l-a pastrat corect in buna stare, l-a dat agentiei sa isi ridice castigul si acolo angajata l-a bagat in aparatul care i l-a rupt. Pe urma si angajata nu ar trebui sa scape basma curata. Arunci la cos bilet castigator. Sa fim seriosi. Cred ca nu e chiar atat de nevinovata nici tantia in cauza. Cine stie de cand viseaza sa prinda vre-un bilet pe mana si si-a facut planuri sa si-l insuseasca. "Oups! S-a agatat in aparatul asta, nu stiu ce i-a venit tocmai acum. Si s-a si rupt, nu doar s-a blocat in el. Dar nu va faceti griji ca va dau o copie si pe asta original nu vi-l mai dau inapoi ca il arunc aici la cos, sa va scap de o grija :))"
Nicolae:
(6 Iulie 2015, 11:09)
Fratilor,sper ca v-ati dat seama ca noi suntem cei naivi,ei nu au nici o vina,nu ne baga nimeni mana in buzunar ca sa jucam,ei mizeaza pe cel mai vechi si utilizat mijloc de castig din toate timpurile,PROSTIA OMENEASCA,cel mai bun mijloc al nostru de a-i face sa fie corecti este sa nu mai punem botul la vrajeala lor,stiu ca este greu(din moment ce ptr multi dintre noi a juca la loto a devenit un viciu) dar nu este imposibil,in momentul in care nu vor mai avea cotizanti si le vor scadea serios castigurile numai atunci vor vrea sa reevalueze situatia si sa intre in normalitate,ganditi-va si urmati-mi calea,nu mai jucati la loteria romana,daca totusi nu va puteti abtine incercati alte loterii din afara Romaniei,acesta este sfatul unuia care s-a saturat de manariile jegoase ale asa zisei loterii romane,multa bafta!
preda marin:
(18 Mai 2015, 14:57)
Exista castigatori la 6/49>>>>? La cata hotie este in Romania unde se fura de peste tot sa fie oare ocolita Loteria Nationala? Cine sunt locatarii blocului Loteriei Nationalae Str Ocatvian Goga colt cu nerva Traian>>>>? Ogica a incercat ceva si la costat libertatea asta este adevarata miza BANII GHEATA de care te debarasezi voit cand zoci la loto. Intrebari?
suster:
(17 Aprilie 2015, 19:44)
sigur si precis loteria romana indeparteaza prin politicile sale aberante ,discriminatorii si numai de ei intelese jucatoriii care se simt prostiti ,pacaliti si umiliti.sper ca in cel mai scurt timp cineva sa  actioneze si sa aduca l  loteria pe drumul cel bun.
suster:
(13 Aprilie 2015, 01:13)
ce am spus aia  s a intimplat si de cistigat cine  a cistigat  oare? 
suster:
(11 Aprilie 2015, 12:22)
acum sunt curios cind or sa dea drumu la cistig.dupa ce au pompat atita banet in jocuri nu cred ca prea curind.in loc sa lase joaca libera sa se stringa in mod natural ei intervin artificial pompeaza bani in jocuri ca sa devina atractive iar  norocul apare cind vor ei .ce oamenii ce institutie bai frate mai  controlaza asa ceva norocui pasare rara prin loteria romana.aceste practici nu le intlnesti decit aici in romania  si ele sunt vechi dar au dat rezultate si inca merg .practic jucatorul nu are decit datoria sa bage bani si sa piarda bani .asta este statutul jucatorului de  loto din romania . ma intreb cit o sa mai tina  bataia asta de joc si cit o sa mai  toleram noi jucatorii asa ceva. aici cineva trebuie sa intervina rapid  si  promnt si sa puna in  normalitate o institutie care este anormala de prea mult timp.daca mai sunt jucatorii  sau cunoscatori ai fenomenului numit loteria romana va rog spuneti va  parerea. conteaza indiferent daca este contrara sau aprobatoare.  
suster:
(10 Aprilie 2015, 15:46)
acum alta hotiie .deci s a cistigat marele premiu ce fac capetele luminate de la loterie ,pompeaza 2mil lei apr 500000 euro in joc6/49 .acum de pasti alta jmecherie suplimenteaza cu 300000mii lei iar ,dar pentru ca exista si un dar dublaza la pret varianta de joc si uite asa ne pomenim plasca pe cap si premiu mare si taxati dublu.unde naiba s a mai pomenit asa ceva decit in romania .si au atins doua scopuri; unu  atingerea unui prag psihologic si sa puna botu prostu sa bage bani si al doilea recuperarea pagubei deci doua in una.ingenioasa ideie ce numai la noi se poate intimpla.deci ce face oameni buni punem botu la vrajala lor ieftia mai halim asfel de boroboate si pacaleli ieftine ?eu zic sa nu si sa ne vedem de alte treburi .gata cu prosteala loteria romana ajunge .daca o mai tineti tot asa va prevad un sfirsit  de.........sfirsit.
suster:
(9 Aprilie 2015, 15:28)
 am vazut mai multe regulamente dupa care se ghideaza cele  mai mari loterii din lume si am ramas surprins ce reguli clare si precise au.loteria romana are propiile reguli dupa ureche practic nu exista fac numai ce le tuna lor prin cap.asta nu este loterie  este un haos din care nu mai intelegi nimic practic asta este si scopul lor .nimic modern totul vechi practic nu vezi nimic bun in comparatie cu alte loterii din alte tari. .  totul se bazeaza pe jaf la jucatori .asta este loteria romana din pacate.ce mai cautam noi in europa  ?o loterie privata este singura solutie rezonabila si actuala. poate ca putina concureta nu strica,
suster:
(9 Aprilie 2015, 14:32)
stau si ma minunez cit de naivi suntem si cum  loteria romana isi bate joc de toti jucatorii .ma interesaza acest subiect si am intrebat si pe alti daca la ei se  intimpla ca la noi.in sua de exemplu  loteria lor daca exista report la 10 a 11extragere daca nu exista cistigator la prima categorie reportul se inparte la cei cu cistiguri de categoria a  2  si 3.frumos nu ca la noi care asteptam  5 6 7 8 9 luni   ca banditii astia sa dea drumu la cistig .trebuie si la noi aplicata o asfel de regula si multe alte reguli civilizate si de bun simt.alo loteria romana infractoare si hoata se aude ,,,,nu o sa ma las pina nu va faceti  schimbari si sa stiti ca exista si posibilitatea  unei loterii private parca domnu tiriac vroia sa faca una .pai so faca si sa scapam de aceasta loterie nenorocita  adica loteria romana. prea sunteti nesimtiti .lasa sa existe concurenta sa va vedem atunci ce o sa mai faceti. 
suster:
(8 Aprilie 2015, 15:17)
acum am aflat ca loteria este sub ancheta pentru o frauda la jocurile de pacnele de 100 milioane euro .bravo loteria romana inca un succes pe plan infractional ,aud de conturi blocate firme grecesti implicate numai fapte bune asa ca de pasti.  cemai suntem de risul  intregului univers mai rau de atit ce trebuie sa se intimple ca sa schimbam ceva.?adica nu ceva ci totul de la radacina si plecat pe  princcipii sanatoase solide cu conducere competenta de profesionisti fara aplecare politica fara interese de partide politice care sa strice treaba.trebuie o gindire noua bazata pe populaizarea jocurilor si aici revin pe experienta italia unde jocul de loto este foarte popular pentu ca este ieftin practic  si pur si simplu o distactie.  practic ei joaca marutisul care il au prin buzunare  si nu provoca pagube mari jucatoruli. asa trebuie si in romania  ca si 0.50 ban sa poti cumpara un produs loto.cu alte cuvite  accesibil fiecarui muritor.astept si alte opinii si sugestii constructive si de la alti jucatori,
suster:
(8 Aprilie 2015, 12:32)
acum loteria este o rusine nationala .cu aparatura perimata expirata care abia mai face fata acestor timpuri dar cu preturi mari ,mai mari chiar si fata de tarile din ue iar despre personalul operativ  ce sa  spunem .stau agatate si multumite ca inca au  un loc de munca .asta este domnilor loteria romana o mare mizerie ivechita  pe care trebuie so ocolim si sa o uitam.despre   modernism nu domnilor loteria romana este inca din pacate in epoca de piatra.de aceia va imtreb ce rost mai are sa jucam ?pun aceasta intrebare eu zic bazata pe argumente solide si verificabile si nu pe vorben vint.cei care ati jucat pentru ca sper ca apelul meu sa aiba ecou si sa declarati abandon loteriei romane ,le stitii le cunoasteti iar daca sunt minciuni contratima si spuneti voi ca tot ce sustin eu este eronat.astept si alte  puncte de vedere  ,propuneri solutii.
suster:
(8 Aprilie 2015, 11:28)
eu personal vreau o loterie corecta cu egalitate de sanse la cistig.pai daca la noi variantele de joc sunt asa de scumpe ce egalitate de sanse am eu  cu o  persoana din bucuresti consanta brasov si alte orase mari unde se veniturile personale sunt peste media nationala iar jucatorul de acolo isi permite sa joce iar eu sau alta persoana din vrun sat sau cmuna care avem venituri sub media nationala/? pina loteria nu va intelege ca are strategii gresite si paguboase si discriminatorii  eu fac apel la toti jucatorii de loto din toata tara sa nu mai joace .trebuie sa ne oprim sa  schimbam   ceia ce trebuie schimbat  sa  fie mai multa transparenta .eu vreau o  loterie moderna  bazata pe corectitudine si nu niste aroganti si neprofesionisti care sfideaza jucatorii.sper ca jurnalistii ialomiteni sa sprijine acest  demers si sa ajute sa schimbam ceva rau si putred .
suster:
(7 Aprilie 2015, 13:58)
apel catre toti jucatorii ialomiteni de loto ,nu mai jucati nu vedeti ca norocul sau asa zisul noroc ocoleste jud nostru.cistiga numai din jud sau orase mari iar noi prosti cotizam.sunt un vechi jucator si  am mari indoieli privind corectitudinea acestor jocurii organizate de loteria romana. numa la noi se cistiga din an in paste ,variata de joc este ff scumpa adica nu pentru buzunaru orcui .renunt cu regret la aceste jocuri pentru ca nu suntdispus sa mai  cheltuiesc banii in van.am jucat si in strainatat e dar acolo este cu totul alfel .in italia mai precis acolo se cistiga des sunt jocuri accesibile ca pret si pot spune ca am simtit placerea joculi.acolo la enaioto italia au strategii si  mentalitate diferita de romania .ei fac jocul cit mai popular si pentru toate buzunarele.eu personal cheltuiam intre 5 si 10 euro saptaminal si erau 3 trageri saptaminale .va ichipuiti ce popularitate si ce  notorietate exista acolo si erau jucatori de toate virstele mai puti copiii care nu aveau virsta necesara.rog si jurnalistii ialomiteni sa cerceteze si sa comenteze acest subiect si sa indemne oamenii sa nu mai piarda timp si bani cu loteria romana.va multumescsi astept reeactii si comentarii pe aceasta tema. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 25 Mai 2020
205 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(250 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Audiențe digitale pentru clienții ENEL

Începând de luni, 25 mai 2020, companiile E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:25
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Reprezentanții Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești au precizat faptul că 64% dintre pacienții bolnavi de COVID-19 s-au vindecat. Estimativ, în cadrul unității medicale, au fost internați 187 de ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:05
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Axintele, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «amenințare», «nerespectare ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:40
(122 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada de acordare a indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că beneficiarii de indemnizație de șomaj, aflați în plată la data de 22 mai 2020, dreptul la indemnizație de șomaj ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:20
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 346 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 22 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 346 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 342 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 21 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 342 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2020, 13:10
(267 vizualizări - 0 comentarii)


8

Feteși: Lovit de tren la trecerea de cale ferată

Un bărbat de 49 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la București după ce a fost lovit de un tren de marfă. Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:20
(255 vizualizări - 0 comentarii)


9

IȘJ Ialomița: Modele de bună practică privind educația on-line

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dat publicității lista localităților unde administrațiile locale au făcut eforturi pentru a-i sprijini pe elevii fără posibilități materiale să aibă acces la resursele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:10
(261 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Pasagera unui taxi, victimă a unui accident rutier

O femeie de 29 de ani, din Fetești, pasageră a unui taxi, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri, 20 mai 2020. Șoferul taxiului nu a respectat ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 14:05
(189 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Țăndărei: Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări

Pompierii din Țăndărei au intervenit miercuri, 20 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în gospodăria unui localnic. Flăcările au cuprins o anexă și au ars aproximativ 5 mp din acoperișul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:45
(156 vizualizări - 0 comentarii)


12

Stelnica: Incendiu de vegetație uscată

Pompierii din Fetești au intervenit marți, 19 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs în zona localității Stelnica. Flăcările au distrus un hectar cultivat cu grâu. Cel mai probabil ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:30
(159 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stelnica incendiu


13

ITM Ialomița: Măsuri de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 în căminele pentru bătrâni

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că administratorii centrelor dedicate îngrijirii vârstnicilor trebuie să ia măsuri de prevenire a infectării cu ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:20
(181 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun alt caz de COVID-19 înregistrat în Ialomița în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la faptul că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul îmbolnăvirilor este ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:05
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Panică pe Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, din cauza unei candele rămasă aprinsă. Flăcările au cuprins o ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 08:05
(478 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Mai 2020, 16:10


IPJ Ialomița: «Pomana regelui Cioabă», o nouă metodă de înșelăciune

Polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la o nouă metodă de înșelăciune pe care escrocii o folosesc. Este vorba despre metoda «Pomana regelui Cioabă». Potrivit oamenilor legii, infractorii acostează ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 16:05
(383 vizualizări - 0 comentarii)


S-a răsturnat cu mașina într-un șanț între Slobozia și Amara

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 18 mai 2020. Evenimentul rutier s-a petrecut pe șoseaua care leagă orașele Amara și Slobozia din cauza unui șofer de 45 de ani. Acesta s-a angajat ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:55
(254 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Măsuri de asigurare la locul de muncă

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la măsurile de protecție pe care trebuie să le ia atât angajatorii, cât și angajații, pentru a preveni riscul infectării cu SARS-CoV-2 în ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:50
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 336 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 19 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 336 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul Spitalului Municipal «Anghel Saligny ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 13:00
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Vineri, 15 mai a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, pe raza comunei Valea Măcrișului, un șofer, de 47 de ani, ce emana halenă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:55
(231 vizualizări - 0 comentarii)


În afara Mărculeștiului, s-a răsturnat cu mașina în șanț. La Adâncata, un biciclist a intrat frontal într-un autoturism!

La sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a două persoane. Primul accident de circulație s-a produs sâmbătă, 16 mai a.c., în jurul ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:45
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Poiana: Beat la volan, a izbit gardul unei case și a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 29 de ani din comuna Albești este cercetat de polițiștii ialomițeni pentru mai multe infracțiuni după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice, a lovit gardul unui imobil și a părăsit ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:35
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Enel reia activitatea cu publicul in unele magazine

O parte din magazinele Enel Energie și Enel Energie Muntenia, precum și cele ale partenerilor, își vor relua activitatea cu publicul, începând de luni, 18 mai 2020. Pentru a preveni riscul răspândirii ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:20
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Accident rutier cu trei victime

Gimbășani: Accident rutier cu trei victime

Sâmbătă, 16 mai 2020, în jurul orelor 17,50, pompierii au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Gimbășani, în incident fiind implicate două autoturisme. În sprijinul persoanelor implicate ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 13:35
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Casă în flăcări la Țăndărei

Casă în flăcări la Țăndărei

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost anunțat duminică dimineață, 17 mai a.c., despre izbucnirea unui incendiu la o casă a unui cetățean din orașul Țăndărei. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 13:15
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 332 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 18 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 332 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul Spitalului Municipal «Anghel Saligny ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 13:05
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Ghica: Pompierii au salvat o pisică dintr-o fântână

Duminică, 17 mai a.c., în jurul orelor 13,30, pompierii au fost solicitați să intervină la Ion Ghica pentru salvarea unei pisici căzută într-o fântână dezafectată cu o adâncime de aproximativ 30 m. La locul ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 11:25
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Păltinișu

Duminică, 17 mai 2020, în jurul orelor 15,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din satul Păltinișu. La locul solicitării s ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 11:10
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
mishto în Cheltuieli de 7,3 milioane de lei pentru Centrele de Carantină și spitalele din Ialomița Emil în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Pandemie cu mușchi! în Prefectul Tonița Manea cere demiterea șefilor Poliției și Jandarmeriei! obiectiv în Ialomița are peste 126 mii de hectare calamitate de seceta pedologică severă ciumatu în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Cici 3 în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței @@stanley în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene @Stanley în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Marius B. în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Elena în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 mai 2020 admitaror ialomitean în Olimpiada Virtuală de Geografie Stanley în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Axinte în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Tonita manelista în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene @Radu în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene @@Radu în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene @Radu în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene @Radu în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Costy în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Silviu în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...