Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Țeapă de manual la Loto 6/49

Ialomița: Loteria Română păcălește jucătorii

Țeapă de manual la Loto 6/49

Drept la Replică al Companiei Naționale «Loteria Română»

Un jucător la Loto 6/49 din comuna ialomițeană Gheorghe Lazăr reclamă faptul că de 3 luni așteaptă să intre în posesia premiului de 18200 de lei pe care l-a cîștigat, însă reprezentanții Loteriei Române refuză să-i dea banii. Contactați de reporterii Independent, oficialii instituției au evitat să ofere un punct de vedere cu privire la această situație...

Biletul cu ghinion
Florinel Stanciu, din Gheorghe Lazăr, este asemeni milioanelor de jucători care visează să se îmbogățească jucînd la Loto. Ce n-a știut el este că Loteria Română premiază doar pe cine vrea... După un an și jumătate de bifat numere la 6/49, cu 3 luni în urmă, norocul i-a surîs. 5 din cele 6 cifre pe care a mizat i-au ieșit cîștigătoare, obținînd un premiu de 18200 lei. Cînd a mers să-și ridice banii, omului i s-a explicat că biletul care i-a adus premiul este invalid. Respectivul bilet era, de fapt, o copie a celui cu care a jucat inițial, întrucît tichetul original s-a rupt în momentul în care casiera l-a introdus pentru a fi validat! Este vorba despre angajata unei societăți comerciale din Slobozia mandatată de Loteria Română să pună în vânzare bilete pentru jocurile de noroc. «Biletul s-a rupt și mi s-a dat o copie spunîndu-mi-se că pot să iau premiul. De 3 luni aștept și mă plimbă dintr-o în parte în alta. Mi s-a zis să nu mă duc la Poliție că iau banii sigur! Pe 11 august expiră cele 3 luni pînă cînd pot să primesc premiul și o să rămîn fără cîștig...» reclamă omul supărat din cauza situației.

Explicații aberante
Jucătorul a făcut toate demersurile necesare pentru a-și obține premiul, însă eforturile lui au fost zadarnice. Ar fi putut rezolva situația mai repede dacă ar fi prezentat biletul deteriorat de aparat reprezentanților Loteriei Române. Însă, potrivit explicațiilor administratorului magazinului unde omul și-a jucat numerele cîștigătoare, tichetul rupt a fost aruncat de casieră la gunoi. «Fata n-a știut de acest regulament și a aruncat biletul. A zis că dacă are copie nu mai trebuie și originalul. Mînăria e a Loteriei Române...» ne confirmă întîmplarea Adrian Frățilă, din Amara, patronul magazinului. Așa se face că acum Florinel Stanciu este la un pas de a pierde cîștigul. «Este clar o mînărie de-a lor. Își bat joc de oameni!» adaugă bărbatul supărat.
Reporterii Independent au încercat să obțină un punct de vedere de la reprezentanții Loteriei Române, însă aceștia au refuzat să comenteze incidentul. «Nu avem ce să spunem în acest caz. Faceți o adresă scrisă!» a fost poziția atît a lui Gheorghe Banciu, directorul filialei județene a Loteriei Române, cît și a reprezentanților Biroului de Relații Publice al instituției de la București.

DREPT LA REPLICĂ
Către «Independent»
În atenția domnului Victor-Eugen Popa-Redactor Șef
Stimate domnule Redactor Șef,

Referitor la articolul apărut în săptămânalul «Independent» în data de 07.08.2014, intitulat «Țeapă de manual la Loto 6/49», pentru o corectă informare a cititorilor, vă rugăm să publicați următorul drept la replică:
C.N. «Loteria Română» S.A. își desfășoară activitatea în baza unor regulamente și norme care sunt aprobate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, organism în subordinea Guvernului Romaniei.
Jocurile de noroc LOTO sunt organizate și se desfășoară în baza Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor loto.
Conform cap. I, art. 2 din regulamentul la care am făcut referire anterior:
«Art. 2
Participarea la jocurile LOTO presupune cunoașterea și acceptarea fără rezerve a tuturor prevederilor prezentului Regulament, care stipulează modul de organizare, administrare și exploatare a jocurilor LOTO.
Prezentul Regulament poate fi consultat la sediul C.N.L.R., la sediile Sucursalelor Zonale/Punctelor de Lucru ale C.N.L.R., precum și în toate punctele de vânzare autorizate de C.N.L.R.»
În situația expusă de către dl. Florinel Stanciu, la care face referire și articolul menționat, Regulamentul prevede următoarele:
«Art. 16
În cazul în care participantul constată după validarea biletului că tipărirea lui este defectuoasă, biletul trebuie returnat (obligatoriu la punctul de vânzare autorizat de C.N.L.R. la care a fost jucat, până la data și ora de închidere a jocurilor), pentru a fi anulat. În asemenea situații, participantul poate rejuca biletul sau poate solicita restituirea sumei achitate. Pentru biletele returnate în vederea anulării, de regulă se va emite o copie, care va avea imprimata pe ultimul rând litera „C”. Copia nu poate fi folosită pentru participare sau solicitarea eventualelor câștiguri.»
Totodată, în conformitate cu art. 44 din acelasi regulament:
«Plata câștigurilor se face prin agențiile proprii C.N.L.R. și prin punctele de vânzare autorizate de C.N.L.R. plătitoare de câștiguri, conform normelor elaborate în acest scop de C.N.L.R. Plata se efectuează pe baza prezentării biletului câștigător.»
Prin urmare, conform regulamentului, plata unui câștig se face în baza biletului câștigător în original, copia biletului neputând fi folosită pentru participare sau solicitarea eventualelor căștiguri. (Birou Comunicare și Protocol)

7 August 2014, 05:45 (22602 vizualizări - 22 comentarii)

Comentariile cititorilor:


marius:
(6 Ianuarie 2017, 18:46)
1 + 1 = 2 asa spune matematica .....e o regula ....joaca dupa reguli ! copia e emisa doar pt returnarea banilor ,contravaloarea biletului si a fi anulat pt neconformitati urmand returnarea banilor...este o procedura !!! ramai cu banii blocati care iti vor fi returnati ...regulament....
regulament care spune clar iar ....joaca din nou biletul cu aceleasi variante, alti bani pt a intra iar in concurs ! asta e regulamentul !!!
te duci la o firma de asigurari ..asiguri masina ...o busesti si constati ca politia spune ca asigurarea nu e valabila (iti dau o copie si e ok spune casiera loto...ea o sa spuna ca tia dat doar o copie ..doar no sa-ti dea banii din cei 9 mil pe luna   ).pe cine dai in judecata...dai femeia de la loto care ia 9 milioane pe luna si nu obtii nimic ...tu spui ceva ia alceva...si vina e doar a ta ca nu ai citit regulamentul dovada ca daca il citeai regulamentul  nu erai tampit sa pleci doar cu copia ...deci esti necitit sa nu zic tampit!...citeste in stanga sus pe bilet ce scrie ..biletul loto ...regulament .
e pacat de castig dar joaca ...speranta moare ultima!!!
cat despre cei care au postat mai sus au dreptate dar problema ii depaseste...bai fratilor voi va legati de prostii...hotia e alta(sau nu pana la proba contrarie daca nu se dau singuri de gol ,noi nu-i prindem ...e jocul lor ) ...timpul de ateptare de cand se inchide jocul pana se extrag numerele...ex loteria din sarbia  cu acelasi sistem si sau dat de gol ca este aranjata ..masluita .
succes !!!
marian:
(20 Iunie 2016, 10:24)
loto 6/49 este un joc VIRTUAL ,deci sa cistiga numai cind sa lasa varianta aleatorie data de calculator,in concluzie cind vor ei
Va:
(5 August 2015, 12:24)
   Sa ii dea in judecata pe cei care i-au rupt biletul original. Daca aparatul care a rupt biletul apartine loteriei atunci sa suporte dauna, adica distrugerea unei valori de 18200. Ce vina are persoana care a platit corect biletul, l-a pastrat corect in buna stare, l-a dat agentiei sa isi ridice castigul si acolo angajata l-a bagat in aparatul care i l-a rupt. Pe urma si angajata nu ar trebui sa scape basma curata. Arunci la cos bilet castigator. Sa fim seriosi. Cred ca nu e chiar atat de nevinovata nici tantia in cauza. Cine stie de cand viseaza sa prinda vre-un bilet pe mana si si-a facut planuri sa si-l insuseasca. "Oups! S-a agatat in aparatul asta, nu stiu ce i-a venit tocmai acum. Si s-a si rupt, nu doar s-a blocat in el. Dar nu va faceti griji ca va dau o copie si pe asta original nu vi-l mai dau inapoi ca il arunc aici la cos, sa va scap de o grija :))"
Nicolae:
(6 Iulie 2015, 11:09)
Fratilor,sper ca v-ati dat seama ca noi suntem cei naivi,ei nu au nici o vina,nu ne baga nimeni mana in buzunar ca sa jucam,ei mizeaza pe cel mai vechi si utilizat mijloc de castig din toate timpurile,PROSTIA OMENEASCA,cel mai bun mijloc al nostru de a-i face sa fie corecti este sa nu mai punem botul la vrajeala lor,stiu ca este greu(din moment ce ptr multi dintre noi a juca la loto a devenit un viciu) dar nu este imposibil,in momentul in care nu vor mai avea cotizanti si le vor scadea serios castigurile numai atunci vor vrea sa reevalueze situatia si sa intre in normalitate,ganditi-va si urmati-mi calea,nu mai jucati la loteria romana,daca totusi nu va puteti abtine incercati alte loterii din afara Romaniei,acesta este sfatul unuia care s-a saturat de manariile jegoase ale asa zisei loterii romane,multa bafta!
preda marin:
(18 Mai 2015, 14:57)
Exista castigatori la 6/49>>>>? La cata hotie este in Romania unde se fura de peste tot sa fie oare ocolita Loteria Nationala? Cine sunt locatarii blocului Loteriei Nationalae Str Ocatvian Goga colt cu nerva Traian>>>>? Ogica a incercat ceva si la costat libertatea asta este adevarata miza BANII GHEATA de care te debarasezi voit cand zoci la loto. Intrebari?
suster:
(17 Aprilie 2015, 19:44)
sigur si precis loteria romana indeparteaza prin politicile sale aberante ,discriminatorii si numai de ei intelese jucatoriii care se simt prostiti ,pacaliti si umiliti.sper ca in cel mai scurt timp cineva sa  actioneze si sa aduca l  loteria pe drumul cel bun.
suster:
(13 Aprilie 2015, 01:13)
ce am spus aia  s a intimplat si de cistigat cine  a cistigat  oare? 
suster:
(11 Aprilie 2015, 12:22)
acum sunt curios cind or sa dea drumu la cistig.dupa ce au pompat atita banet in jocuri nu cred ca prea curind.in loc sa lase joaca libera sa se stringa in mod natural ei intervin artificial pompeaza bani in jocuri ca sa devina atractive iar  norocul apare cind vor ei .ce oamenii ce institutie bai frate mai  controlaza asa ceva norocui pasare rara prin loteria romana.aceste practici nu le intlnesti decit aici in romania  si ele sunt vechi dar au dat rezultate si inca merg .practic jucatorul nu are decit datoria sa bage bani si sa piarda bani .asta este statutul jucatorului de  loto din romania . ma intreb cit o sa mai tina  bataia asta de joc si cit o sa mai  toleram noi jucatorii asa ceva. aici cineva trebuie sa intervina rapid  si  promnt si sa puna in  normalitate o institutie care este anormala de prea mult timp.daca mai sunt jucatorii  sau cunoscatori ai fenomenului numit loteria romana va rog spuneti va  parerea. conteaza indiferent daca este contrara sau aprobatoare.  
suster:
(10 Aprilie 2015, 15:46)
acum alta hotiie .deci s a cistigat marele premiu ce fac capetele luminate de la loterie ,pompeaza 2mil lei apr 500000 euro in joc6/49 .acum de pasti alta jmecherie suplimenteaza cu 300000mii lei iar ,dar pentru ca exista si un dar dublaza la pret varianta de joc si uite asa ne pomenim plasca pe cap si premiu mare si taxati dublu.unde naiba s a mai pomenit asa ceva decit in romania .si au atins doua scopuri; unu  atingerea unui prag psihologic si sa puna botu prostu sa bage bani si al doilea recuperarea pagubei deci doua in una.ingenioasa ideie ce numai la noi se poate intimpla.deci ce face oameni buni punem botu la vrajala lor ieftia mai halim asfel de boroboate si pacaleli ieftine ?eu zic sa nu si sa ne vedem de alte treburi .gata cu prosteala loteria romana ajunge .daca o mai tineti tot asa va prevad un sfirsit  de.........sfirsit.
suster:
(9 Aprilie 2015, 15:28)
 am vazut mai multe regulamente dupa care se ghideaza cele  mai mari loterii din lume si am ramas surprins ce reguli clare si precise au.loteria romana are propiile reguli dupa ureche practic nu exista fac numai ce le tuna lor prin cap.asta nu este loterie  este un haos din care nu mai intelegi nimic practic asta este si scopul lor .nimic modern totul vechi practic nu vezi nimic bun in comparatie cu alte loterii din alte tari. .  totul se bazeaza pe jaf la jucatori .asta este loteria romana din pacate.ce mai cautam noi in europa  ?o loterie privata este singura solutie rezonabila si actuala. poate ca putina concureta nu strica,
suster:
(9 Aprilie 2015, 14:32)
stau si ma minunez cit de naivi suntem si cum  loteria romana isi bate joc de toti jucatorii .ma interesaza acest subiect si am intrebat si pe alti daca la ei se  intimpla ca la noi.in sua de exemplu  loteria lor daca exista report la 10 a 11extragere daca nu exista cistigator la prima categorie reportul se inparte la cei cu cistiguri de categoria a  2  si 3.frumos nu ca la noi care asteptam  5 6 7 8 9 luni   ca banditii astia sa dea drumu la cistig .trebuie si la noi aplicata o asfel de regula si multe alte reguli civilizate si de bun simt.alo loteria romana infractoare si hoata se aude ,,,,nu o sa ma las pina nu va faceti  schimbari si sa stiti ca exista si posibilitatea  unei loterii private parca domnu tiriac vroia sa faca una .pai so faca si sa scapam de aceasta loterie nenorocita  adica loteria romana. prea sunteti nesimtiti .lasa sa existe concurenta sa va vedem atunci ce o sa mai faceti. 
suster:
(8 Aprilie 2015, 15:17)
acum am aflat ca loteria este sub ancheta pentru o frauda la jocurile de pacnele de 100 milioane euro .bravo loteria romana inca un succes pe plan infractional ,aud de conturi blocate firme grecesti implicate numai fapte bune asa ca de pasti.  cemai suntem de risul  intregului univers mai rau de atit ce trebuie sa se intimple ca sa schimbam ceva.?adica nu ceva ci totul de la radacina si plecat pe  princcipii sanatoase solide cu conducere competenta de profesionisti fara aplecare politica fara interese de partide politice care sa strice treaba.trebuie o gindire noua bazata pe populaizarea jocurilor si aici revin pe experienta italia unde jocul de loto este foarte popular pentu ca este ieftin practic  si pur si simplu o distactie.  practic ei joaca marutisul care il au prin buzunare  si nu provoca pagube mari jucatoruli. asa trebuie si in romania  ca si 0.50 ban sa poti cumpara un produs loto.cu alte cuvite  accesibil fiecarui muritor.astept si alte opinii si sugestii constructive si de la alti jucatori,
suster:
(8 Aprilie 2015, 12:32)
acum loteria este o rusine nationala .cu aparatura perimata expirata care abia mai face fata acestor timpuri dar cu preturi mari ,mai mari chiar si fata de tarile din ue iar despre personalul operativ  ce sa  spunem .stau agatate si multumite ca inca au  un loc de munca .asta este domnilor loteria romana o mare mizerie ivechita  pe care trebuie so ocolim si sa o uitam.despre   modernism nu domnilor loteria romana este inca din pacate in epoca de piatra.de aceia va imtreb ce rost mai are sa jucam ?pun aceasta intrebare eu zic bazata pe argumente solide si verificabile si nu pe vorben vint.cei care ati jucat pentru ca sper ca apelul meu sa aiba ecou si sa declarati abandon loteriei romane ,le stitii le cunoasteti iar daca sunt minciuni contratima si spuneti voi ca tot ce sustin eu este eronat.astept si alte  puncte de vedere  ,propuneri solutii.
suster:
(8 Aprilie 2015, 11:28)
eu personal vreau o loterie corecta cu egalitate de sanse la cistig.pai daca la noi variantele de joc sunt asa de scumpe ce egalitate de sanse am eu  cu o  persoana din bucuresti consanta brasov si alte orase mari unde se veniturile personale sunt peste media nationala iar jucatorul de acolo isi permite sa joce iar eu sau alta persoana din vrun sat sau cmuna care avem venituri sub media nationala/? pina loteria nu va intelege ca are strategii gresite si paguboase si discriminatorii  eu fac apel la toti jucatorii de loto din toata tara sa nu mai joace .trebuie sa ne oprim sa  schimbam   ceia ce trebuie schimbat  sa  fie mai multa transparenta .eu vreau o  loterie moderna  bazata pe corectitudine si nu niste aroganti si neprofesionisti care sfideaza jucatorii.sper ca jurnalistii ialomiteni sa sprijine acest  demers si sa ajute sa schimbam ceva rau si putred .
suster:
(7 Aprilie 2015, 13:58)
apel catre toti jucatorii ialomiteni de loto ,nu mai jucati nu vedeti ca norocul sau asa zisul noroc ocoleste jud nostru.cistiga numai din jud sau orase mari iar noi prosti cotizam.sunt un vechi jucator si  am mari indoieli privind corectitudinea acestor jocurii organizate de loteria romana. numa la noi se cistiga din an in paste ,variata de joc este ff scumpa adica nu pentru buzunaru orcui .renunt cu regret la aceste jocuri pentru ca nu suntdispus sa mai  cheltuiesc banii in van.am jucat si in strainatat e dar acolo este cu totul alfel .in italia mai precis acolo se cistiga des sunt jocuri accesibile ca pret si pot spune ca am simtit placerea joculi.acolo la enaioto italia au strategii si  mentalitate diferita de romania .ei fac jocul cit mai popular si pentru toate buzunarele.eu personal cheltuiam intre 5 si 10 euro saptaminal si erau 3 trageri saptaminale .va ichipuiti ce popularitate si ce  notorietate exista acolo si erau jucatori de toate virstele mai puti copiii care nu aveau virsta necesara.rog si jurnalistii ialomiteni sa cerceteze si sa comenteze acest subiect si sa indemne oamenii sa nu mai piarda timp si bani cu loteria romana.va multumescsi astept reeactii si comentarii pe aceasta tema. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 23 Oct 2019
161 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

22 Octombrie 2019, 17:30


Camionagiu sancționat de polițiștii ialomițeni

Luni, 21 octombrie a.c., un bărbat, de 42 de ani, din Slobozia, a fost sancționat contravențional de polițiști, fiindu-i reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare. În fapt, bărbatul a fost depistat ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2019, 16:25
(88 vizualizări - 0 comentarii)


Moaștele Sfântului Nectarie, la Slobozia

Eveniment religios la Parohia «Sf. Dumitru» din Slobozia (Șoseaua Nordului). Cu ocazia Hramului Bisericii, în perioada 23-27 octombrie 2019, în incinta lăcașului de cult vor fi aduse Moaștele Sfântului ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2019, 16:20
(99 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 22 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Coșereni au oprit pentru control, pe raza comunei Bărcănești, un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani, din București. În ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2019, 16:15
(69 vizualizări - 0 comentarii)


4

Tânăr din Fetești beat la volan, urmărit de polițiști

Sâmbătă, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 20,30, polițiștii feteșteni au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din Fetești. În momentul în care s-au apropiat de conducătorul ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2019, 16:10
(43 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea de apă în Țăndărei și Fetești

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, diametrul de 110 mm, de pe strada Primăverii din orașul Țăndărei, RAJA SA a fost nevoită să furnizeze apă cu presiuni scăzute, marți, 22 octombrie ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2019, 16:05
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Trafic blocat între Slobozia și Drajna din cauza unui accident rutier

Cinci persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau s-a lovit de un tir. Accidentul s-a petrecut în seara zilei de duminică, 20 octombrie 2019, pe șoseaua dintre Slobozia și Drajna. Victimele ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2019, 21:34
(726 vizualizări - 0 comentarii)


Trei persoane, rănite într-un accident rutier între Slobozia Nouă și Iazu

Trei persoane au fost rănite după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit. Accidentul rutier s-a petrecut între Slobozia Nouă și Iazu, duminică, 20 octombrie 2019, în jurul orelor 11,00. Una dintre victime ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2019, 11:40
(486 vizualizări - 0 comentarii)


8

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Octombrie 2019, 17:30


9

AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Vineri, 18 octombrie 2019, la nivel național s-a desfășurat «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:55
(153 vizualizări - 0 comentarii)


10

Biciclist izbit frontal de o mașină în apropiere de Săveni

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 201, în afara localității Săveni, soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:50
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică» la Muzeul Agriculturii

Marți, 22 octombrie 2019, începând cu orele 14,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va inaugura Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică». Cercetarea și conservarea acestei expoziții a ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:45
(130 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 21-25 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie elecrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:40
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în ziua de 16 octombrie 2019, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii, a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:30
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

În cursul zilei de joi, 17 octombrie a.c., polițiștii rutieri, cei de Ordine Publică și Transporturi au desfășurat, timp de mai multe ore, activități atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:25
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Albești: Arestat pentru «furt calificat»

MIercuri, 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:20
(168 vizualizări - 1 comentariu)


Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii ialomițeni

Miercuri, 16 octombrie a.c, doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza localității Dridu, un conducător auto ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:15
(167 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație produse ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:10
(136 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(188 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(256 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...