Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Epurări politice în învățământul ialomițean

Alți directori, aceleași școli

Epurări politice în învățămîntul ialomițean

Social-democrația ialomițeană a reușit să zdrobească și ultima rămășiță de liberalism din școlile ialomițene. Printr-un ordin semnat de actualul șef al învățămîntului județean, de la 1 august 2014, 19 directori, 11 directori adjuncți și 6 inspectori de specialitate, cu simpatii anti PSD, au rămas fără funcții! Ileana Condruț, actualul inspector școlar general al județului, a reușit astfel s-o detroneze pe Otilia Dumitru, considerată maestra schimbărilor politice din școli. Puțini dintre noii șefi ai unităților școlare sînt însă eligibili pentru a ocupa aceste funcții...

Schimbări de sus în jos
Noile numiri comandate de Ileana Condruț au început, firește, cu Inspectoratul Școlar Județean. De la 1 august 2014, instituția a rămas fără inspector general adjunct, Carmelușca Prelucă fiind schimbată după ce a deținut această funcție timp de un an. Alături de ea au plecat și alți 5 inspectori de specialitate, printre care și cei de Matematică sau Istorie. În ceea ce privește structurile de conducere ale școlilor din județ, surse avizate din învățămîntul ialomițean precizează că un număr de 19 directori și 11 directori adjuncți au fost schimbați din funcții pe criterii politice. Valul epurărilor a lovit puternic în Țăndărei și Fetești, orașe în ale căror școli circula un puternic curent anti PSD. Așa se face că, după doar un an în fruntea Liceului Teoretic «Paul Georgescu» Țăndărei, Laura Copilău, fost inspector școlar adjunct în vremea ex-generalului Gheorghe Petre, a fost înlocuită cu Cristina Vardianu, director al unității în vremea Otiliei Dumitru. Liceul Tehnologic din Țăndărei are, de asemenea, un nou director, numit în persoana Adrianei Spînu. Și tot la Țăndărei, Steluța Mitrea, director al Școlii Generale Nr. 1, se pregătește să-i cedeze locul Cătălinei Vasile, profesor de Istorie în cadrul aceleiași unități școlare. Cea mai importantă schimbare politică din Fetești s-a petrecut la Liceul Teoretic «Carol I». Astfel, după ani buni în fruntea unității, directorul Vasile Mitu a fost înlocuit cu Viorel Dobre, fost inspector de Istorie. Liceul Pedagogic «Matei Basarab» din Slobozia are, de asemenea, un nou director. Adriana Dumitru, fosta șefă a unității școlare, a revenit în sînul Inspectoratului Școlar Județean. Ea a fost numită inspector pentru Implementarea Descentralizării Instituționale și Învățămînt Particular.

«Yes-manii» din școli
Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere cu privire la valul de schimbări produs în școlile din județ, Ileana Condruț, șefa învățămîntului ialomițean, a evitat să facă declarații. Ea a răspuns sec că: «Atunci cînd vom avea ok-ul Ministerului Educației vă vom da detalii. Bine?». După care a închis telefonul. Vizibil dezinteresați de situația din teritoriu, oficialii din cadrul Ministerului Educației oferă însă detalii surprinzătoare despre modul în care sînt numiți în funcție directorii de școală. Potrivit informațiilor, șefii unităților școlare atît din Ialomița, cît și din celelalte județe, sînt în realitate doar un grup de «yes-mani» susținuți de formațiunile politice. Aceștia sînt numiți în funcții pe perioade determinate, fără a susține vreun concurs în acest sens. Totul pentru a fi schimbați cît mai repede, în cazul în care activitatea lor deranjează reprezentanții politici ai sistemului de învățămînt. Practica este acceptată de Ministerul Educației și denumită «detașare în interesul învățămîntului», conform declarației lui Daniel Tomoni, purtătorul de cuvînt al instituției.

Directori «ilegali» în școlile ialomițene La momentul de față, toți cei 112 directori de școală din județul Ialomița au ocupat funcția prin numire directă, fără fi participat la vreun concurs. Și mai interesant este faptul că 41 dintre aceștia ar fi numiți în condiții care contravin Legii Educației. Concret, aceștia sînt profesorii fără prea multă experiență, nu au grade didactice sau cursuri de experți în managementul educativ. «Acești oameni nu sînt titulari ai sistemului educativ sau nu fac parte din corpul experților în management educativ, condiții esențiale pentru a fi director de școală, așa cum scrie în lege!» ne explică Traian Mitrea, liderul Uniunii Sindicatelor Libere din Învățămînt, filiala Ialomița.

8 August 2014, 09:39 (21020 vizualizări - 57 comentarii)

Citiți și:
Inspectoratul Școlar Ialomița «a tuns, ras și frezat» 20 de directori

Comentariile cititorilor:


oana badea:
(3 Septembrie 2014, 17:33)
dinastia invatatorilor..peste tot ajung capusele astea-invatatori,educatori care si-au carpit studiile pe banutzi si care vor sa-si recupereze investitia. dar doamne feri! sa nu-i numesti-PROFESORI..astia doar se mai baga sa accepte functii (renale,venale si penale-in acceptiunea mea),pentru oamenii de calitate e o rusine azi sa fii director,inspector,etc...au multe de rezolvat in invatamantul asta ca,deh,toata lumea are copii si e nevoie din ce in ce mai mult de ajutor-sa nu rada targul de rezultatele odraslei si atunci,solutia este sa aiba oamenii lor-poate e cam mult spus oamenii...nici vorba de concurs pe bune, a disparut complet conceptul de valoare,de onoare si se instituie doar oroare.intelectuali de carton presat!
SORIN:
(19 August 2014, 05:37)
@Adriana. Dacă tu susții că textul postat este de mare stil, atunci vai de stiliștii adevărați din literatură, nu din Fashion, sau Hair.  Eu n-am contestat niciodată logica și știința ta de carte, numai că lauda de sine ... Hai, pa/Și nu te supăra!
Pentru @sorin:
(18 August 2014, 13:38)
@SORIN. Mare dezamăgire! Te bănuiam mai deschis la subtilități. Uite cum e: există o ortografiere cu majusculă, după reguli stricte! Există, de asemenea, posibilitatea scrierii cu majuscule când acorzi, tu, ca un stilist subtil, o conotație substantivului comun!! Eu, măi dragă, am vrut să accentuez subst. GREȘELI! Dacă vreau o minimalizare, o desconsiderare a unui nume propriu voi scrie "sorin"...de exemplu! Deci, reține: majusculă (minuscula) are efect stilistic, dar trebuie să citească un biped avizat...!!!! Adriana
SORIN:
(18 August 2014, 11:20)
@Adriana.  Mă faci de râs, măi dragă! De când în limba română substantivele comune se scriu cu literă mare, ca în germană?! Dacă p'aia cu "subânțeles" ai rezolvat-o, ce faci cu "Deci, Greșelile .."?!
XXX:
(15 August 2014, 12:11)
@daniela6. Tu, cea care ești ,,pe invers'', ești și penibilă! Ai urgentă nevoie de a fi întoarsă...pe față!
aleinad6:
(14 August 2014, 15:36)
@Tot profesor @Sandu @ Patruped alias x  : formatori -informatori :) Cred ca ai gresit pagina si garantat subiectul...poate ca-i cazul sa cauti o pagina de facebook unde sa-ti racoresti frustrarile.... O zi buna draga X , isteria nu se poate trata. Apropo istericul face orice pentru a se evidentia:)
Raluca A.:
(14 August 2014, 10:59)
Personaje foarte periculoase, din toate punctele de vedere, in scoli, au rămas nenumărate! Marele bine care s-a făcut, chipurile, in Țăndarei, nu se datorează IȘJ-ului! În niciun caz! A fost ceva politic, tot politicul! Din întâmplare, a dat bine! Numai pe Luminița Barcaro să n-o mai prindem pe la IȘJ...oricum, e intrată in căcatul de la bac 2012! "Dl" Mitrea T. ar mai trebui schimbat de la Sindicatul fantomă!
herr:
(14 August 2014, 10:33)
De acord cu tine "Tandarei",mitrea la sindicat nu-i decat  un parazit ordinar care suge din banul public in interes personal.Cred ca masina sindicatului,cumparata din banul profesorilor cotizanti,sta mai mult prin fata carciumilor liberale decat in fata institutiilor de invatatmnat.Si ca sa trec de la una la alta lumea in Tandarei vorbeste ca madam mitrea ,fosta directoare de scoala generala, ar fi umblat noaptea,pe ascuns si impreuna cu lacheii dumeaei ar fi furat niste hartii,probabil compromitatoare, din scoala pe care a muls-o ani buni de zile.Ei ,sa mi zica cineva ca asemenea oameni fac cinste invatamantului Tandarean.Eu unul ma inchin cu ambele maini ca inspectoratul judeatan a reusit sa indeparteze asemenea pesonaje extrem de periculoase din toate punctele de vedere,Mai ramane sa fie goniti din functii si aia care care conduc diferite deconcentrate sia au ajuns acolo datorita faptului ca au pupat cururi si pasarici de deputatTE liberale:))
Țandărei:
(14 August 2014, 09:40)
,,herr'' școlile din țăndărei vor fi modele de urmat!! Cu Mitrea la sindicat e ca și fără sindicat.
Sandu:
(14 August 2014, 07:08)
@adelaba, du-te cu legea lui Funeriu, du-te după el, că va intra curând la rece!! Numai nimicuri scrii! Chiar că n-ai treabă, vorba unuia...
herr:
(13 August 2014, 21:15)
Turbeaza gasca liberala  indepartata din scolile tandarene,gasca penala sustinuta de alcoolistu' mitrea care pana nu demult facea numiri in functii de conducere numai celor care cotizau sexual sau material la punga acestui libidinos sindicalist cu nevasta directoare de scoala in Tandarei.Vreau sa stiu si eu cum a fost posibil ca o maimuta urduroasa ca stela mitrea sa ajunga director de scoala,oare sa fi fost desemnata pe baza de competenta sau a fost numita de gogu pe criterii politice,la sugestia sau santajul  sindicalistului,politician traian si mitrea?Gasca liberala care a capusat invatamantul tandarean a ajuns la ziua judecatii meritate..de acum inainte in scolile din Tandarei se face invamant pe bune datorita faptului ca au fost indepartate cariile liberale de la conducerea respectivelor scoli....cat priveste capusa sindicalista care se numeste traian si mitrea lumea trebuie sa stie ca in Tandarei sunt persoane tepuite si ademenite cu promisiunea ca vor obtine usor un examen de BAC ,contracost,de omul care "reprezinta"intresele profesorilor..prostii care i-au czut in plasa nu numai ca au pierdut banii dar s-au ales si cu dosare penale din pricina libralului,sindicalist si consilier local mitrea traianA..
lasa-ma sa te las:
(13 August 2014, 18:24)
romanul este prost dupa ce we all dracutului. Se pricepe la 3 lucruri : politica, fotbal si invatamant! Am uitat in lucru : comentariile!
Tot profesor:
(13 August 2014, 15:32)
@adelab... Răspuns colectiv: o așa păsărică rară ca tine, n-are altă treabă?! La 70 de ani, un fost profesor român, dacă mai este cu mintea la el, se retrage discret și ,,răspunde" numai când e întrebat; adică, nu umblă disperat să ia ore că e plin cimitirul de oameni de neînlocuit! Excepțiile?! Cu ,,jos pălăria'', cu formatori-informatori...nu se face la noi! Sunt metodiștii! Care sunt...
Steluța :
(13 August 2014, 10:28)
@laura. Ce pretenții să ai la profesorii din școli, dacă la IȘJ sunt numai cârpaci, momâi narcisiste și fițoase cu pile politice?! Ceea ce scrii tu este verificabil la oricare "mare unitate de învățământ". Cine realizează, pe cine îl doare sufletul de drama școlii românești? Idioți să iese, că ei vor asigura doar perpetuarea ,,speciei", cu ajutoare sociale și hoție!
aleinad6:
(13 August 2014, 07:12)
@Laura draga unde erai tu cand noi sustineam legea invatamantului data de domnul Daniel Funeriu ? Apropo draga numirile politice pe functii in invatamant se practica de pe timpul lui Ceausescu iar spaga a fost, este si asa o sa ramana daca o sa se mai practice traseismul politc iar arivistii din vechiul regim vor invada si noile structuri politice. Arivistii sunt cea mai mare plaga a societatii(nu are importanta ideologia partidului din care fac parte, ei sunt mereu prezenti acolo unde pot sa stoarca ceva), ii vezi, le simti prostia si dorinta de inavutire rapida si culmea culmilor nu ai ce sa faci pentru ca sunt prea multi si toate partidele au nevoie de bani pentru campanii si activitati sociale.......@Laurentiu: Cresterea salariilor in invatamant trebuie sa apara dupa ce sistemul este curatat !!!! Daca vor creste salariile "lucratorii din invatamant " se vor agata si mai tare de scaune!!!! @Adriana: Sunt si  persoane de peste 70 de ani in invatamant in fata carora trebuie sa-ti dai palaria jos! Este adevarat ca rolul lor ar trebui sa fie acela de formatori de profesori tineri dar aceasta functie nu exista. Exista in Legea Domnului Daniel Funeriu dar "revolta lucratorilor din invatamant" a dat roade si legea a fost calcata in picioare. Iar in invatamant AVEM NEVOIE DE FORMATORI DE PROFESORI , formatori de mentalitati. Si tu si eu  si poate mai multi suntem constienti care este mentalitatea colegilor din sistem                                                                                                @Patruped:mai bine proasta ca mine decat destept ca tine.....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
05 Iul 2020
123 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Sosele însângerate în județul Ialomița

Sosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița, sâmbătă, 4 iulie 2020. 5 persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(297 vizualizări - 1 comentariu)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(140 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(81 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(115 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(129 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


8

Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(190 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(251 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(130 vizualizări - 0 comentarii)


12
Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(170 vizualizări - 0 comentarii)


13

IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(279 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(67 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

30 Iunie 2020, 19:10


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(206 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: 4,13%-rata șomajului în mai 2020

La sfârșitul lunii mai 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3864 șomeri (din care 1777 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:20
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 430 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 30 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 430, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:05
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 425 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 29 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 425, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 13:05
(245 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește localitatea Dridu, RAJA Constanța va sista furnizarea apei marți, 30 iunie 202 ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 11:55
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Borănești

Razie de amploare la Borănești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat vineri după amiază, 26 iunie a.c., în comuna Borănești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2020, 10:40
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Un mort și trei răniți, este bilanțul unui accident petrecut în urmă cu aproximativ 40 de minute, în zona Urziceni. Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit. La fața locului au intervenit ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 19:15
(621 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căruță implicată într-un accident rutier

Trei tineri din Țăndărei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au ajuns la spitalul din oraș fiind victime ale unui accident rutier. Aceștia se aflau într-o căruță care a fost lovită de o mașină. În cauză ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:20
(210 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Scânteia, arestat pentru «conducere fără permis»

Un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Scânteia, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani și 20 de zile, a ajuns după gratii. El a fost identificat de polițiștii din Grivița vineri, 26 mai ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:15
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: 3 hectare de grâu, incendiate

Pompierii din Urziceni au intervenit joi, 25 iunie 2020, pentru stingerea unui incediu produs într-un lan de grâu de pe raza localității Bărcănești. Flăcările au distrus aproximativ 3 hectare de grâu, cauza ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:10
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Aurel în Sosele însângerate în județul Ialomița Edu Katzie ncsf în Școlile ialomițene «repetente» la Evaluarea Națională @haiduc în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» giovani în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» MMC în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Dan în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Baloții LUI STOICA în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» analiza în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» PSD ist în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Scutaru Daniel în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» cititor în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» Fântânel @haiduc în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» CONTRIBUABIL în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» CETATEAN în Ialomițeni amendați pentru că nu purtau măștile de protecție cetatean în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Rodica în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Frizeru pnlist în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Fff în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Catalin în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Radu V în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...