Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Epurări politice în învățământul ialomițean

Alți directori, aceleași școli

Epurări politice în învățămîntul ialomițean

Social-democrația ialomițeană a reușit să zdrobească și ultima rămășiță de liberalism din școlile ialomițene. Printr-un ordin semnat de actualul șef al învățămîntului județean, de la 1 august 2014, 19 directori, 11 directori adjuncți și 6 inspectori de specialitate, cu simpatii anti PSD, au rămas fără funcții! Ileana Condruț, actualul inspector școlar general al județului, a reușit astfel s-o detroneze pe Otilia Dumitru, considerată maestra schimbărilor politice din școli. Puțini dintre noii șefi ai unităților școlare sînt însă eligibili pentru a ocupa aceste funcții...

Schimbări de sus în jos
Noile numiri comandate de Ileana Condruț au început, firește, cu Inspectoratul Școlar Județean. De la 1 august 2014, instituția a rămas fără inspector general adjunct, Carmelușca Prelucă fiind schimbată după ce a deținut această funcție timp de un an. Alături de ea au plecat și alți 5 inspectori de specialitate, printre care și cei de Matematică sau Istorie. În ceea ce privește structurile de conducere ale școlilor din județ, surse avizate din învățămîntul ialomițean precizează că un număr de 19 directori și 11 directori adjuncți au fost schimbați din funcții pe criterii politice. Valul epurărilor a lovit puternic în Țăndărei și Fetești, orașe în ale căror școli circula un puternic curent anti PSD. Așa se face că, după doar un an în fruntea Liceului Teoretic «Paul Georgescu» Țăndărei, Laura Copilău, fost inspector școlar adjunct în vremea ex-generalului Gheorghe Petre, a fost înlocuită cu Cristina Vardianu, director al unității în vremea Otiliei Dumitru. Liceul Tehnologic din Țăndărei are, de asemenea, un nou director, numit în persoana Adrianei Spînu. Și tot la Țăndărei, Steluța Mitrea, director al Școlii Generale Nr. 1, se pregătește să-i cedeze locul Cătălinei Vasile, profesor de Istorie în cadrul aceleiași unități școlare. Cea mai importantă schimbare politică din Fetești s-a petrecut la Liceul Teoretic «Carol I». Astfel, după ani buni în fruntea unității, directorul Vasile Mitu a fost înlocuit cu Viorel Dobre, fost inspector de Istorie. Liceul Pedagogic «Matei Basarab» din Slobozia are, de asemenea, un nou director. Adriana Dumitru, fosta șefă a unității școlare, a revenit în sînul Inspectoratului Școlar Județean. Ea a fost numită inspector pentru Implementarea Descentralizării Instituționale și Învățămînt Particular.

«Yes-manii» din școli
Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere cu privire la valul de schimbări produs în școlile din județ, Ileana Condruț, șefa învățămîntului ialomițean, a evitat să facă declarații. Ea a răspuns sec că: «Atunci cînd vom avea ok-ul Ministerului Educației vă vom da detalii. Bine?». După care a închis telefonul. Vizibil dezinteresați de situația din teritoriu, oficialii din cadrul Ministerului Educației oferă însă detalii surprinzătoare despre modul în care sînt numiți în funcție directorii de școală. Potrivit informațiilor, șefii unităților școlare atît din Ialomița, cît și din celelalte județe, sînt în realitate doar un grup de «yes-mani» susținuți de formațiunile politice. Aceștia sînt numiți în funcții pe perioade determinate, fără a susține vreun concurs în acest sens. Totul pentru a fi schimbați cît mai repede, în cazul în care activitatea lor deranjează reprezentanții politici ai sistemului de învățămînt. Practica este acceptată de Ministerul Educației și denumită «detașare în interesul învățămîntului», conform declarației lui Daniel Tomoni, purtătorul de cuvînt al instituției.

Directori «ilegali» în școlile ialomițene La momentul de față, toți cei 112 directori de școală din județul Ialomița au ocupat funcția prin numire directă, fără fi participat la vreun concurs. Și mai interesant este faptul că 41 dintre aceștia ar fi numiți în condiții care contravin Legii Educației. Concret, aceștia sînt profesorii fără prea multă experiență, nu au grade didactice sau cursuri de experți în managementul educativ. «Acești oameni nu sînt titulari ai sistemului educativ sau nu fac parte din corpul experților în management educativ, condiții esențiale pentru a fi director de școală, așa cum scrie în lege!» ne explică Traian Mitrea, liderul Uniunii Sindicatelor Libere din Învățămînt, filiala Ialomița.

8 August 2014, 09:39 (20768 vizualizări - 57 comentarii)

Citiți și:
«Școlile, pregătite pentru elevi!»
Meditații școlare pe bani europeni
50 de școli din Ialomița, în prag de comasare
Inspectoratul Școlar Ialomița «a tuns, ras și frezat» 20 de directori

Comentariile cititorilor:


oana badea:
(3 Septembrie 2014, 17:33)
dinastia invatatorilor..peste tot ajung capusele astea-invatatori,educatori care si-au carpit studiile pe banutzi si care vor sa-si recupereze investitia. dar doamne feri! sa nu-i numesti-PROFESORI..astia doar se mai baga sa accepte functii (renale,venale si penale-in acceptiunea mea),pentru oamenii de calitate e o rusine azi sa fii director,inspector,etc...au multe de rezolvat in invatamantul asta ca,deh,toata lumea are copii si e nevoie din ce in ce mai mult de ajutor-sa nu rada targul de rezultatele odraslei si atunci,solutia este sa aiba oamenii lor-poate e cam mult spus oamenii...nici vorba de concurs pe bune, a disparut complet conceptul de valoare,de onoare si se instituie doar oroare.intelectuali de carton presat!
SORIN:
(19 August 2014, 05:37)
@Adriana. Dacă tu susții că textul postat este de mare stil, atunci vai de stiliștii adevărați din literatură, nu din Fashion, sau Hair.  Eu n-am contestat niciodată logica și știința ta de carte, numai că lauda de sine ... Hai, pa/Și nu te supăra!
Pentru @sorin:
(18 August 2014, 13:38)
@SORIN. Mare dezamăgire! Te bănuiam mai deschis la subtilități. Uite cum e: există o ortografiere cu majusculă, după reguli stricte! Există, de asemenea, posibilitatea scrierii cu majuscule când acorzi, tu, ca un stilist subtil, o conotație substantivului comun!! Eu, măi dragă, am vrut să accentuez subst. GREȘELI! Dacă vreau o minimalizare, o desconsiderare a unui nume propriu voi scrie "sorin"...de exemplu! Deci, reține: majusculă (minuscula) are efect stilistic, dar trebuie să citească un biped avizat...!!!! Adriana
SORIN:
(18 August 2014, 11:20)
@Adriana.  Mă faci de râs, măi dragă! De când în limba română substantivele comune se scriu cu literă mare, ca în germană?! Dacă p'aia cu "subânțeles" ai rezolvat-o, ce faci cu "Deci, Greșelile .."?!
XXX:
(15 August 2014, 12:11)
@daniela6. Tu, cea care ești ,,pe invers'', ești și penibilă! Ai urgentă nevoie de a fi întoarsă...pe față!
aleinad6:
(14 August 2014, 15:36)
@Tot profesor @Sandu @ Patruped alias x  : formatori -informatori :) Cred ca ai gresit pagina si garantat subiectul...poate ca-i cazul sa cauti o pagina de facebook unde sa-ti racoresti frustrarile.... O zi buna draga X , isteria nu se poate trata. Apropo istericul face orice pentru a se evidentia:)
Raluca A.:
(14 August 2014, 10:59)
Personaje foarte periculoase, din toate punctele de vedere, in scoli, au rămas nenumărate! Marele bine care s-a făcut, chipurile, in Țăndarei, nu se datorează IȘJ-ului! În niciun caz! A fost ceva politic, tot politicul! Din întâmplare, a dat bine! Numai pe Luminița Barcaro să n-o mai prindem pe la IȘJ...oricum, e intrată in căcatul de la bac 2012! "Dl" Mitrea T. ar mai trebui schimbat de la Sindicatul fantomă!
herr:
(14 August 2014, 10:33)
De acord cu tine "Tandarei",mitrea la sindicat nu-i decat  un parazit ordinar care suge din banul public in interes personal.Cred ca masina sindicatului,cumparata din banul profesorilor cotizanti,sta mai mult prin fata carciumilor liberale decat in fata institutiilor de invatatmnat.Si ca sa trec de la una la alta lumea in Tandarei vorbeste ca madam mitrea ,fosta directoare de scoala generala, ar fi umblat noaptea,pe ascuns si impreuna cu lacheii dumeaei ar fi furat niste hartii,probabil compromitatoare, din scoala pe care a muls-o ani buni de zile.Ei ,sa mi zica cineva ca asemenea oameni fac cinste invatamantului Tandarean.Eu unul ma inchin cu ambele maini ca inspectoratul judeatan a reusit sa indeparteze asemenea pesonaje extrem de periculoase din toate punctele de vedere,Mai ramane sa fie goniti din functii si aia care care conduc diferite deconcentrate sia au ajuns acolo datorita faptului ca au pupat cururi si pasarici de deputatTE liberale:))
Țandărei:
(14 August 2014, 09:40)
,,herr'' școlile din țăndărei vor fi modele de urmat!! Cu Mitrea la sindicat e ca și fără sindicat.
Sandu:
(14 August 2014, 07:08)
@adelaba, du-te cu legea lui Funeriu, du-te după el, că va intra curând la rece!! Numai nimicuri scrii! Chiar că n-ai treabă, vorba unuia...
herr:
(13 August 2014, 21:15)
Turbeaza gasca liberala  indepartata din scolile tandarene,gasca penala sustinuta de alcoolistu' mitrea care pana nu demult facea numiri in functii de conducere numai celor care cotizau sexual sau material la punga acestui libidinos sindicalist cu nevasta directoare de scoala in Tandarei.Vreau sa stiu si eu cum a fost posibil ca o maimuta urduroasa ca stela mitrea sa ajunga director de scoala,oare sa fi fost desemnata pe baza de competenta sau a fost numita de gogu pe criterii politice,la sugestia sau santajul  sindicalistului,politician traian si mitrea?Gasca liberala care a capusat invatamantul tandarean a ajuns la ziua judecatii meritate..de acum inainte in scolile din Tandarei se face invamant pe bune datorita faptului ca au fost indepartate cariile liberale de la conducerea respectivelor scoli....cat priveste capusa sindicalista care se numeste traian si mitrea lumea trebuie sa stie ca in Tandarei sunt persoane tepuite si ademenite cu promisiunea ca vor obtine usor un examen de BAC ,contracost,de omul care "reprezinta"intresele profesorilor..prostii care i-au czut in plasa nu numai ca au pierdut banii dar s-au ales si cu dosare penale din pricina libralului,sindicalist si consilier local mitrea traianA..
lasa-ma sa te las:
(13 August 2014, 18:24)
romanul este prost dupa ce we all dracutului. Se pricepe la 3 lucruri : politica, fotbal si invatamant! Am uitat in lucru : comentariile!
Tot profesor:
(13 August 2014, 15:32)
@adelab... Răspuns colectiv: o așa păsărică rară ca tine, n-are altă treabă?! La 70 de ani, un fost profesor român, dacă mai este cu mintea la el, se retrage discret și ,,răspunde" numai când e întrebat; adică, nu umblă disperat să ia ore că e plin cimitirul de oameni de neînlocuit! Excepțiile?! Cu ,,jos pălăria'', cu formatori-informatori...nu se face la noi! Sunt metodiștii! Care sunt...
Steluța :
(13 August 2014, 10:28)
@laura. Ce pretenții să ai la profesorii din școli, dacă la IȘJ sunt numai cârpaci, momâi narcisiste și fițoase cu pile politice?! Ceea ce scrii tu este verificabil la oricare "mare unitate de învățământ". Cine realizează, pe cine îl doare sufletul de drama școlii românești? Idioți să iese, că ei vor asigura doar perpetuarea ,,speciei", cu ajutoare sociale și hoție!
aleinad6:
(13 August 2014, 07:12)
@Laura draga unde erai tu cand noi sustineam legea invatamantului data de domnul Daniel Funeriu ? Apropo draga numirile politice pe functii in invatamant se practica de pe timpul lui Ceausescu iar spaga a fost, este si asa o sa ramana daca o sa se mai practice traseismul politc iar arivistii din vechiul regim vor invada si noile structuri politice. Arivistii sunt cea mai mare plaga a societatii(nu are importanta ideologia partidului din care fac parte, ei sunt mereu prezenti acolo unde pot sa stoarca ceva), ii vezi, le simti prostia si dorinta de inavutire rapida si culmea culmilor nu ai ce sa faci pentru ca sunt prea multi si toate partidele au nevoie de bani pentru campanii si activitati sociale.......@Laurentiu: Cresterea salariilor in invatamant trebuie sa apara dupa ce sistemul este curatat !!!! Daca vor creste salariile "lucratorii din invatamant " se vor agata si mai tare de scaune!!!! @Adriana: Sunt si  persoane de peste 70 de ani in invatamant in fata carora trebuie sa-ti dai palaria jos! Este adevarat ca rolul lor ar trebui sa fie acela de formatori de profesori tineri dar aceasta functie nu exista. Exista in Legea Domnului Daniel Funeriu dar "revolta lucratorilor din invatamant" a dat roade si legea a fost calcata in picioare. Iar in invatamant AVEM NEVOIE DE FORMATORI DE PROFESORI , formatori de mentalitati. Si tu si eu  si poate mai multi suntem constienti care este mentalitatea colegilor din sistem                                                                                                @Patruped:mai bine proasta ca mine decat destept ca tine.....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 01 Apr 2020
186 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(130 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(171 vizualizări - 0 comentarii)


4

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(83 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(90 vizualizări - 1 comentariu)


8
Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(100 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(71 vizualizări - 0 comentarii)


10

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(778 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(327 vizualizări - 1 comentariu)


12

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(206 vizualizări - 0 comentarii)


13

AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(523 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(220 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(150 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(220 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(736 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(535 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Casandra...MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus @Jilava. în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit @gmail în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetățean în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă Toni în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă OM în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Ruda cu pacientul de la etaj în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis Cetățean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Nelu în Slobozia: Ajutoare de urgență pentru persoanele izolate la domiciliu Cetățean în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Nic în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Vio în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Marian în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Vasile în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus Răduță Aurelian-Constantin în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! Worker în Slobozia: Ajutoare de urgență pentru persoanele izolate la domiciliu Chiar așa...! în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...