Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Epurări politice în învățământul ialomițean

Alți directori, aceleași școli

Epurări politice în învățămîntul ialomițean

Social-democrația ialomițeană a reușit să zdrobească și ultima rămășiță de liberalism din școlile ialomițene. Printr-un ordin semnat de actualul șef al învățămîntului județean, de la 1 august 2014, 19 directori, 11 directori adjuncți și 6 inspectori de specialitate, cu simpatii anti PSD, au rămas fără funcții! Ileana Condruț, actualul inspector școlar general al județului, a reușit astfel s-o detroneze pe Otilia Dumitru, considerată maestra schimbărilor politice din școli. Puțini dintre noii șefi ai unităților școlare sînt însă eligibili pentru a ocupa aceste funcții...

Schimbări de sus în jos
Noile numiri comandate de Ileana Condruț au început, firește, cu Inspectoratul Școlar Județean. De la 1 august 2014, instituția a rămas fără inspector general adjunct, Carmelușca Prelucă fiind schimbată după ce a deținut această funcție timp de un an. Alături de ea au plecat și alți 5 inspectori de specialitate, printre care și cei de Matematică sau Istorie. În ceea ce privește structurile de conducere ale școlilor din județ, surse avizate din învățămîntul ialomițean precizează că un număr de 19 directori și 11 directori adjuncți au fost schimbați din funcții pe criterii politice. Valul epurărilor a lovit puternic în Țăndărei și Fetești, orașe în ale căror școli circula un puternic curent anti PSD. Așa se face că, după doar un an în fruntea Liceului Teoretic «Paul Georgescu» Țăndărei, Laura Copilău, fost inspector școlar adjunct în vremea ex-generalului Gheorghe Petre, a fost înlocuită cu Cristina Vardianu, director al unității în vremea Otiliei Dumitru. Liceul Tehnologic din Țăndărei are, de asemenea, un nou director, numit în persoana Adrianei Spînu. Și tot la Țăndărei, Steluța Mitrea, director al Școlii Generale Nr. 1, se pregătește să-i cedeze locul Cătălinei Vasile, profesor de Istorie în cadrul aceleiași unități școlare. Cea mai importantă schimbare politică din Fetești s-a petrecut la Liceul Teoretic «Carol I». Astfel, după ani buni în fruntea unității, directorul Vasile Mitu a fost înlocuit cu Viorel Dobre, fost inspector de Istorie. Liceul Pedagogic «Matei Basarab» din Slobozia are, de asemenea, un nou director. Adriana Dumitru, fosta șefă a unității școlare, a revenit în sînul Inspectoratului Școlar Județean. Ea a fost numită inspector pentru Implementarea Descentralizării Instituționale și Învățămînt Particular.

«Yes-manii» din școli
Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere cu privire la valul de schimbări produs în școlile din județ, Ileana Condruț, șefa învățămîntului ialomițean, a evitat să facă declarații. Ea a răspuns sec că: «Atunci cînd vom avea ok-ul Ministerului Educației vă vom da detalii. Bine?». După care a închis telefonul. Vizibil dezinteresați de situația din teritoriu, oficialii din cadrul Ministerului Educației oferă însă detalii surprinzătoare despre modul în care sînt numiți în funcție directorii de școală. Potrivit informațiilor, șefii unităților școlare atît din Ialomița, cît și din celelalte județe, sînt în realitate doar un grup de «yes-mani» susținuți de formațiunile politice. Aceștia sînt numiți în funcții pe perioade determinate, fără a susține vreun concurs în acest sens. Totul pentru a fi schimbați cît mai repede, în cazul în care activitatea lor deranjează reprezentanții politici ai sistemului de învățămînt. Practica este acceptată de Ministerul Educației și denumită «detașare în interesul învățămîntului», conform declarației lui Daniel Tomoni, purtătorul de cuvînt al instituției.

Directori «ilegali» în școlile ialomițene La momentul de față, toți cei 112 directori de școală din județul Ialomița au ocupat funcția prin numire directă, fără fi participat la vreun concurs. Și mai interesant este faptul că 41 dintre aceștia ar fi numiți în condiții care contravin Legii Educației. Concret, aceștia sînt profesorii fără prea multă experiență, nu au grade didactice sau cursuri de experți în managementul educativ. «Acești oameni nu sînt titulari ai sistemului educativ sau nu fac parte din corpul experților în management educativ, condiții esențiale pentru a fi director de școală, așa cum scrie în lege!» ne explică Traian Mitrea, liderul Uniunii Sindicatelor Libere din Învățămînt, filiala Ialomița.

8 August 2014, 09:39 (20910 vizualizări - 57 comentarii)

Citiți și:
Inspectoratul Școlar Ialomița «a tuns, ras și frezat» 20 de directori

Comentariile cititorilor:


oana badea:
(3 Septembrie 2014, 17:33)
dinastia invatatorilor..peste tot ajung capusele astea-invatatori,educatori care si-au carpit studiile pe banutzi si care vor sa-si recupereze investitia. dar doamne feri! sa nu-i numesti-PROFESORI..astia doar se mai baga sa accepte functii (renale,venale si penale-in acceptiunea mea),pentru oamenii de calitate e o rusine azi sa fii director,inspector,etc...au multe de rezolvat in invatamantul asta ca,deh,toata lumea are copii si e nevoie din ce in ce mai mult de ajutor-sa nu rada targul de rezultatele odraslei si atunci,solutia este sa aiba oamenii lor-poate e cam mult spus oamenii...nici vorba de concurs pe bune, a disparut complet conceptul de valoare,de onoare si se instituie doar oroare.intelectuali de carton presat!
SORIN:
(19 August 2014, 05:37)
@Adriana. Dacă tu susții că textul postat este de mare stil, atunci vai de stiliștii adevărați din literatură, nu din Fashion, sau Hair.  Eu n-am contestat niciodată logica și știința ta de carte, numai că lauda de sine ... Hai, pa/Și nu te supăra!
Pentru @sorin:
(18 August 2014, 13:38)
@SORIN. Mare dezamăgire! Te bănuiam mai deschis la subtilități. Uite cum e: există o ortografiere cu majusculă, după reguli stricte! Există, de asemenea, posibilitatea scrierii cu majuscule când acorzi, tu, ca un stilist subtil, o conotație substantivului comun!! Eu, măi dragă, am vrut să accentuez subst. GREȘELI! Dacă vreau o minimalizare, o desconsiderare a unui nume propriu voi scrie "sorin"...de exemplu! Deci, reține: majusculă (minuscula) are efect stilistic, dar trebuie să citească un biped avizat...!!!! Adriana
SORIN:
(18 August 2014, 11:20)
@Adriana.  Mă faci de râs, măi dragă! De când în limba română substantivele comune se scriu cu literă mare, ca în germană?! Dacă p'aia cu "subânțeles" ai rezolvat-o, ce faci cu "Deci, Greșelile .."?!
XXX:
(15 August 2014, 12:11)
@daniela6. Tu, cea care ești ,,pe invers'', ești și penibilă! Ai urgentă nevoie de a fi întoarsă...pe față!
aleinad6:
(14 August 2014, 15:36)
@Tot profesor @Sandu @ Patruped alias x  : formatori -informatori :) Cred ca ai gresit pagina si garantat subiectul...poate ca-i cazul sa cauti o pagina de facebook unde sa-ti racoresti frustrarile.... O zi buna draga X , isteria nu se poate trata. Apropo istericul face orice pentru a se evidentia:)
Raluca A.:
(14 August 2014, 10:59)
Personaje foarte periculoase, din toate punctele de vedere, in scoli, au rămas nenumărate! Marele bine care s-a făcut, chipurile, in Țăndarei, nu se datorează IȘJ-ului! În niciun caz! A fost ceva politic, tot politicul! Din întâmplare, a dat bine! Numai pe Luminița Barcaro să n-o mai prindem pe la IȘJ...oricum, e intrată in căcatul de la bac 2012! "Dl" Mitrea T. ar mai trebui schimbat de la Sindicatul fantomă!
herr:
(14 August 2014, 10:33)
De acord cu tine "Tandarei",mitrea la sindicat nu-i decat  un parazit ordinar care suge din banul public in interes personal.Cred ca masina sindicatului,cumparata din banul profesorilor cotizanti,sta mai mult prin fata carciumilor liberale decat in fata institutiilor de invatatmnat.Si ca sa trec de la una la alta lumea in Tandarei vorbeste ca madam mitrea ,fosta directoare de scoala generala, ar fi umblat noaptea,pe ascuns si impreuna cu lacheii dumeaei ar fi furat niste hartii,probabil compromitatoare, din scoala pe care a muls-o ani buni de zile.Ei ,sa mi zica cineva ca asemenea oameni fac cinste invatamantului Tandarean.Eu unul ma inchin cu ambele maini ca inspectoratul judeatan a reusit sa indeparteze asemenea pesonaje extrem de periculoase din toate punctele de vedere,Mai ramane sa fie goniti din functii si aia care care conduc diferite deconcentrate sia au ajuns acolo datorita faptului ca au pupat cururi si pasarici de deputatTE liberale:))
Țandărei:
(14 August 2014, 09:40)
,,herr'' școlile din țăndărei vor fi modele de urmat!! Cu Mitrea la sindicat e ca și fără sindicat.
Sandu:
(14 August 2014, 07:08)
@adelaba, du-te cu legea lui Funeriu, du-te după el, că va intra curând la rece!! Numai nimicuri scrii! Chiar că n-ai treabă, vorba unuia...
herr:
(13 August 2014, 21:15)
Turbeaza gasca liberala  indepartata din scolile tandarene,gasca penala sustinuta de alcoolistu' mitrea care pana nu demult facea numiri in functii de conducere numai celor care cotizau sexual sau material la punga acestui libidinos sindicalist cu nevasta directoare de scoala in Tandarei.Vreau sa stiu si eu cum a fost posibil ca o maimuta urduroasa ca stela mitrea sa ajunga director de scoala,oare sa fi fost desemnata pe baza de competenta sau a fost numita de gogu pe criterii politice,la sugestia sau santajul  sindicalistului,politician traian si mitrea?Gasca liberala care a capusat invatamantul tandarean a ajuns la ziua judecatii meritate..de acum inainte in scolile din Tandarei se face invamant pe bune datorita faptului ca au fost indepartate cariile liberale de la conducerea respectivelor scoli....cat priveste capusa sindicalista care se numeste traian si mitrea lumea trebuie sa stie ca in Tandarei sunt persoane tepuite si ademenite cu promisiunea ca vor obtine usor un examen de BAC ,contracost,de omul care "reprezinta"intresele profesorilor..prostii care i-au czut in plasa nu numai ca au pierdut banii dar s-au ales si cu dosare penale din pricina libralului,sindicalist si consilier local mitrea traianA..
lasa-ma sa te las:
(13 August 2014, 18:24)
romanul este prost dupa ce we all dracutului. Se pricepe la 3 lucruri : politica, fotbal si invatamant! Am uitat in lucru : comentariile!
Tot profesor:
(13 August 2014, 15:32)
@adelab... Răspuns colectiv: o așa păsărică rară ca tine, n-are altă treabă?! La 70 de ani, un fost profesor român, dacă mai este cu mintea la el, se retrage discret și ,,răspunde" numai când e întrebat; adică, nu umblă disperat să ia ore că e plin cimitirul de oameni de neînlocuit! Excepțiile?! Cu ,,jos pălăria'', cu formatori-informatori...nu se face la noi! Sunt metodiștii! Care sunt...
Steluța :
(13 August 2014, 10:28)
@laura. Ce pretenții să ai la profesorii din școli, dacă la IȘJ sunt numai cârpaci, momâi narcisiste și fițoase cu pile politice?! Ceea ce scrii tu este verificabil la oricare "mare unitate de învățământ". Cine realizează, pe cine îl doare sufletul de drama școlii românești? Idioți să iese, că ei vor asigura doar perpetuarea ,,speciei", cu ajutoare sociale și hoție!
aleinad6:
(13 August 2014, 07:12)
@Laura draga unde erai tu cand noi sustineam legea invatamantului data de domnul Daniel Funeriu ? Apropo draga numirile politice pe functii in invatamant se practica de pe timpul lui Ceausescu iar spaga a fost, este si asa o sa ramana daca o sa se mai practice traseismul politc iar arivistii din vechiul regim vor invada si noile structuri politice. Arivistii sunt cea mai mare plaga a societatii(nu are importanta ideologia partidului din care fac parte, ei sunt mereu prezenti acolo unde pot sa stoarca ceva), ii vezi, le simti prostia si dorinta de inavutire rapida si culmea culmilor nu ai ce sa faci pentru ca sunt prea multi si toate partidele au nevoie de bani pentru campanii si activitati sociale.......@Laurentiu: Cresterea salariilor in invatamant trebuie sa apara dupa ce sistemul este curatat !!!! Daca vor creste salariile "lucratorii din invatamant " se vor agata si mai tare de scaune!!!! @Adriana: Sunt si  persoane de peste 70 de ani in invatamant in fata carora trebuie sa-ti dai palaria jos! Este adevarat ca rolul lor ar trebui sa fie acela de formatori de profesori tineri dar aceasta functie nu exista. Exista in Legea Domnului Daniel Funeriu dar "revolta lucratorilor din invatamant" a dat roade si legea a fost calcata in picioare. Iar in invatamant AVEM NEVOIE DE FORMATORI DE PROFESORI , formatori de mentalitati. Si tu si eu  si poate mai multi suntem constienti care este mentalitatea colegilor din sistem                                                                                                @Patruped:mai bine proasta ca mine decat destept ca tine.....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 01 Iun 2020
193 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prinși în flagrant la furat din autoturisme

În noaptea de 24 spre 25 decembrie a.c., în jurul orei 23,40, doi bărbați au fost surprinși în flagrant de polițiști în timp ce încercau să sustragă doi acumulatori ai unui autocamion. Autovehiculul era ...[citește_toată_știrea]

28 Decembrie 2009, 12:58
(8642 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbători Fericite!

Sărbători Fericite!

Redacția Independent vă dorește un Crăciun liniștit, alături de cei dragi. ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 19:00
(8482 vizualizări - 0 comentarii)


Eleve, victime ale traficului de minori

Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Ialomița, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 16:01
(7704 vizualizări - 0 comentarii)


Șoferi băuți implicați în accident

Doi conducători auto, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au fost implicați într-un accident rutier. De reținut că unul dintre aceștia nu poseda permis de conducere. Așadar, miercuri, 23 decembrie ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 15:12
(9932 vizualizări - 0 comentarii)


S-a predat singur

Miercuri, 24 decembrie a.c., în jurul orei 7.30, la Poliția Municipiului Slobozia s-a prezentat Marian P., de 36 ani, din municipiul Slobozia, urmărit din luna februarie 2009. Bărbatul se sustrăgea executării ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 13:00
(9806 vizualizări - 2 comentarii)


Moș Crăciun jandarm

Moș Crăciun jandarm

Cu ocazia Sărbătorilor Crăciunului, jandarmii ialomițeni i-au luat locul lui Moș Crăciun și au împărțit cadouri copiilor cu dizabilități din cadrul Fundației «Trebuie» Fetești. Copiii, într-un cadru emoționant ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 12:27
(8350 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție la bani!

Marți, 23 decembrie, o femeie din Urziceni a fost victima unei tîlhării. Femeia, în vîrstă de 36 ani, administrator a două magazine din localitate, a fost atacată de doi indivizi ce, prin violență, i-au ...[citește_toată_știrea]

23 Decembrie 2009, 14:06
(8150 vizualizări - 0 comentarii)


Expoziție stradală dedicată Revoluției

Expoziție stradală dedicată Revoluției

Cele mai importante 48 de fotografii exclusive realizate de AGERPRES în timpul Revoluției din Decembrie 1989 pot fi văzute începînd din 21 decembrie 2009, pînă pe 12 ianuarie 2010, în cadrul expoziției ...[citește_toată_știrea]

23 Decembrie 2009, 14:04
(7413 vizualizări - 0 comentarii)


8

Achizițiile intracomunitare și importurile de legume-fructe, în atenția polițiștilor

Începînd cu data de 15 decembrie 2009, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor Ialomița, în colaborare cu comisarii Gărzii Financiare și inspectori ai Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 16:10
(8109 vizualizări - 0 comentarii)


9

Dosare pentru produse contrafăcute

Polițiștii feteșteni au început urmărirea penală în șapte dosare penale în care sînt cercetați reprezentanții unor agenți economici, societăți comerciale sau persoane fizice, cu puncte de lucru în localitățile ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 16:05
(7791 vizualizări - 0 comentarii)


10

Infractori după gratii

Doi ialomițeni, cu domiciliul în comuna Jilavele, pe numele cărora existau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost identificați de polițiștii ialomițeni, fiind încarcerați în Penitenciarul ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 15:59
(8087 vizualizări - 0 comentarii)


APIA notifică fermierii

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură revine cu apelul către fermierii notificați pentru clarificarea datelor declarate în cererea de plată. Aceștia sînt obligați să se prezinte în cel mai ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 15:38
(9905 vizualizări - 0 comentarii)


12
Unirea Urziceni vs Liverpool

Unirea Urziceni vs Liverpool

Ghinion teribil pentru Unirea Urziceni la tragerea la sorți Europa League. Singura echipă din România calificată în primăvara europeană, Unirea Urziceni, și-a aflat adversarul din «16»-imile Ligii Europa ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 13:09
(8573 vizualizări - 0 comentarii)


13

ANM-Sîmbătă și duminică, în sud-est reîncep ninsorile

Prognoza meteorologică pe următoarele trei zile, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, prevede că în cursul zilei sîmbătă, 19 decembrie, în cursul nopții și duminică, 20 decembrie, în sud ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 12:13
(7565 vizualizări - 0 comentarii)


DRUMURI ÎNCHISE

DRUMURI ÎNCHISE

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează că peste 150 de polițiști, din care 34 din structurile de siguranță rutieră, sînt angrenați în măsuri de deblocare/dirijare a traficului rutier ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 10:00
(9397 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni, în sprijinul oamenilor înzăpeziți

Jandarmii ialomițeni, în sprijinul oamenilor înzăpeziți

Peste 25 de jandarmi din cadrul Detașamentului Urziceni au acționat, în zilele de 16 și 17 decembrie a.c., pentru deszăpezirea participanților la trafic surprinși de viscol. Pe segmentul de șosea Urziceni ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 09:52
(7987 vizualizări - 1 comentariu)


Brazi confiscați la Fetești

Brazi confiscați la Fetești

8 brazi pentru care nu existau documente de proveniență potrivit legii au fost confiscați de polițiștii feteșteni. Aceștia au acționat joi, 17 decembrie a.c., pe raza municipiului pentru prevenirea și combaterea ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 09:47
(7399 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea SPORT a fost actualizată!

Nu ratați cele mai noi articole despre sportul ialomițean. ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 09:40
(8115 vizualizări - 0 comentarii)


În Ialomița se circulă în condiții de iarnă

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează că pe majoritatea arterelor de pe raza județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă. Nu există tronsoane de drum închise circulației, traficul ...[citește_toată_știrea]

17 Decembrie 2009, 12:46
(8339 vizualizări - 0 comentarii)


Hoți din mașini, prinși în flagrant

Hoți din mașini, prinși în flagrant

Polițiștii au identificat un grup format din patru suspecți, acuzați că au acționat pe raza municipiului Slobozia și orașului Țăndărei, săvîrșind zece furturi din autoturisme. În cursul zilei de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Decembrie 2009, 12:44
(9053 vizualizări - 0 comentarii)


Viscolul-41 de localități fără energie electrică, Slobozia fără apă

Potrivit subprefectului Gigi Petre, «viscolul a afectat rețelele electrice din întreg județul Ialomița, parțial sau integral 41 de localități rămînînd fără energie electrică». «Noaptea trecută a fost un ...[citește_toată_știrea]

16 Decembrie 2009, 14:28
(8102 vizualizări - 0 comentarii)


Camioanele de peste 7,5 tone, interzise în trafic de prefectul Teculescu

Camioanele de peste 7,5 tone, interzise în trafic de prefectul Teculescu

Din cauza blocajelor din trafic, prefectul Mădălin Teculescu a emis astăzi, la orele 10,45, o dispoziție prin care interzice circulația autovehiculelor cu o greutate mai mare de 7,5 tone pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

16 Decembrie 2009, 12:47
(7315 vizualizări - 0 comentarii)


Permanență 24 din 24 la sediul DSV

Printr-un comunicat de presă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, în perioada 19 decembrie 2009-3 ianuarie 2010, în scopul prevenirii apariției unor evenimente ...[citește_toată_știrea]

16 Decembrie 2009, 12:37
(8550 vizualizări - 0 comentarii)


Atenționare pentru șoferi

Atenționare pentru șoferi

Polițiștii ialomițeni avertizează conducătorii autovehiculelor de mare tonaj că la intrare în localitățile Slobozia și Urziceni au fost instituite filtre ce restricționează accesul mașinilor neechipate ...[citește_toată_știrea]

15 Decembrie 2009, 14:55
(6818 vizualizări - 1 comentariu)


Bătrân omorât pe loc

Bătrîn omorît pe loc

În localitatea Coșereni s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unui pieton. Astfel, luni, 14 decembrie a.c., în jurul orelor 18,00, pe DN 2, un pieton, în timp ce se angajase în traversarea ...[citește_toată_știrea]

15 Decembrie 2009, 12:37
(7967 vizualizări - 0 comentarii)


Amenzi în trafic de peste 500 de milioane

Serviciul Rutier Ialomița a monitorizat, în perioada 7-13 decembrie 2009, traficul rutier pe toate arterele importante ale județului. Astfel, polițiștii au aplicat 207 sancțiuni contravenționale, 109 dintre ...[citește_toată_știrea]

15 Decembrie 2009, 12:28
(7537 vizualizări - 0 comentarii)


Birou pentru eliberarea de caziere judiciare, la Urziceni

De marți, 15 decembrie a.c., și municipiul Urziceni are un Birou pentru eliberarea de certificate de cazier judiciar. Așadar, de la orele 14,00, la sediul Poliției Municipiului Urziceni, a fost inaugurat ...[citește_toată_știrea]

15 Decembrie 2009, 12:18
(10363 vizualizări - 0 comentarii)


Selecție pentru studenții care doresc să lucreze în Germania

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București anunță organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de ...[citește_toată_știrea]

15 Decembrie 2009, 11:40
(7834 vizualizări - 0 comentarii)


«Sărbătoarea colindului», la Slobozia

«Sărbătoarea colindului», la Slobozia

Vineri, 18 decembrie, autoritățile locale dau startul sărbătorilor de iarnă. Anul acesta, Consiliul Județean Ialomița, Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale, Consiliul Local Slobozia ...[citește_toată_știrea]

15 Decembrie 2009, 11:38
(7374 vizualizări - 0 comentarii)


Polei și zăpadă

Polei și zăpadă

În Ialomița se acționează deja cu 16 utilaje dotate cu lamă și răspînditori material antiderapant și 6 unimoguri, fiind permanent ținută legătura cu reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Ialomița ...[citește_toată_știrea]

15 Decembrie 2009, 11:36
(8309 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Las Boras în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu geanta cel semetz în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu platitor de taxe în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu guvidu în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Musat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 Costel în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ionescu în Administrația Mocioniu încalcă legea Vicol Vasile în Marian Moraru, povești de luptător Prostie si neputinta în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Nea NAE în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu cicuta în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița oli în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița obiectiv în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Aurel din cartier în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate George.s în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate #astairomania în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Florin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Teo în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta pacientul curios în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...