Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Epurări politice în învățământul ialomițean

Alți directori, aceleași școli

Epurări politice în învățămîntul ialomițean

Social-democrația ialomițeană a reușit să zdrobească și ultima rămășiță de liberalism din școlile ialomițene. Printr-un ordin semnat de actualul șef al învățămîntului județean, de la 1 august 2014, 19 directori, 11 directori adjuncți și 6 inspectori de specialitate, cu simpatii anti PSD, au rămas fără funcții! Ileana Condruț, actualul inspector școlar general al județului, a reușit astfel s-o detroneze pe Otilia Dumitru, considerată maestra schimbărilor politice din școli. Puțini dintre noii șefi ai unităților școlare sînt însă eligibili pentru a ocupa aceste funcții...

Schimbări de sus în jos
Noile numiri comandate de Ileana Condruț au început, firește, cu Inspectoratul Școlar Județean. De la 1 august 2014, instituția a rămas fără inspector general adjunct, Carmelușca Prelucă fiind schimbată după ce a deținut această funcție timp de un an. Alături de ea au plecat și alți 5 inspectori de specialitate, printre care și cei de Matematică sau Istorie. În ceea ce privește structurile de conducere ale școlilor din județ, surse avizate din învățămîntul ialomițean precizează că un număr de 19 directori și 11 directori adjuncți au fost schimbați din funcții pe criterii politice. Valul epurărilor a lovit puternic în Țăndărei și Fetești, orașe în ale căror școli circula un puternic curent anti PSD. Așa se face că, după doar un an în fruntea Liceului Teoretic «Paul Georgescu» Țăndărei, Laura Copilău, fost inspector școlar adjunct în vremea ex-generalului Gheorghe Petre, a fost înlocuită cu Cristina Vardianu, director al unității în vremea Otiliei Dumitru. Liceul Tehnologic din Țăndărei are, de asemenea, un nou director, numit în persoana Adrianei Spînu. Și tot la Țăndărei, Steluța Mitrea, director al Școlii Generale Nr. 1, se pregătește să-i cedeze locul Cătălinei Vasile, profesor de Istorie în cadrul aceleiași unități școlare. Cea mai importantă schimbare politică din Fetești s-a petrecut la Liceul Teoretic «Carol I». Astfel, după ani buni în fruntea unității, directorul Vasile Mitu a fost înlocuit cu Viorel Dobre, fost inspector de Istorie. Liceul Pedagogic «Matei Basarab» din Slobozia are, de asemenea, un nou director. Adriana Dumitru, fosta șefă a unității școlare, a revenit în sînul Inspectoratului Școlar Județean. Ea a fost numită inspector pentru Implementarea Descentralizării Instituționale și Învățămînt Particular.

«Yes-manii» din școli
Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere cu privire la valul de schimbări produs în școlile din județ, Ileana Condruț, șefa învățămîntului ialomițean, a evitat să facă declarații. Ea a răspuns sec că: «Atunci cînd vom avea ok-ul Ministerului Educației vă vom da detalii. Bine?». După care a închis telefonul. Vizibil dezinteresați de situația din teritoriu, oficialii din cadrul Ministerului Educației oferă însă detalii surprinzătoare despre modul în care sînt numiți în funcție directorii de școală. Potrivit informațiilor, șefii unităților școlare atît din Ialomița, cît și din celelalte județe, sînt în realitate doar un grup de «yes-mani» susținuți de formațiunile politice. Aceștia sînt numiți în funcții pe perioade determinate, fără a susține vreun concurs în acest sens. Totul pentru a fi schimbați cît mai repede, în cazul în care activitatea lor deranjează reprezentanții politici ai sistemului de învățămînt. Practica este acceptată de Ministerul Educației și denumită «detașare în interesul învățămîntului», conform declarației lui Daniel Tomoni, purtătorul de cuvînt al instituției.

Directori «ilegali» în școlile ialomițene La momentul de față, toți cei 112 directori de școală din județul Ialomița au ocupat funcția prin numire directă, fără fi participat la vreun concurs. Și mai interesant este faptul că 41 dintre aceștia ar fi numiți în condiții care contravin Legii Educației. Concret, aceștia sînt profesorii fără prea multă experiență, nu au grade didactice sau cursuri de experți în managementul educativ. «Acești oameni nu sînt titulari ai sistemului educativ sau nu fac parte din corpul experților în management educativ, condiții esențiale pentru a fi director de școală, așa cum scrie în lege!» ne explică Traian Mitrea, liderul Uniunii Sindicatelor Libere din Învățămînt, filiala Ialomița.

8 August 2014, 09:39 (20908 vizualizări - 57 comentarii)

Citiți și:
Inspectoratul Școlar Ialomița «a tuns, ras și frezat» 20 de directori

Comentariile cititorilor:


oana badea:
(3 Septembrie 2014, 17:33)
dinastia invatatorilor..peste tot ajung capusele astea-invatatori,educatori care si-au carpit studiile pe banutzi si care vor sa-si recupereze investitia. dar doamne feri! sa nu-i numesti-PROFESORI..astia doar se mai baga sa accepte functii (renale,venale si penale-in acceptiunea mea),pentru oamenii de calitate e o rusine azi sa fii director,inspector,etc...au multe de rezolvat in invatamantul asta ca,deh,toata lumea are copii si e nevoie din ce in ce mai mult de ajutor-sa nu rada targul de rezultatele odraslei si atunci,solutia este sa aiba oamenii lor-poate e cam mult spus oamenii...nici vorba de concurs pe bune, a disparut complet conceptul de valoare,de onoare si se instituie doar oroare.intelectuali de carton presat!
SORIN:
(19 August 2014, 05:37)
@Adriana. Dacă tu susții că textul postat este de mare stil, atunci vai de stiliștii adevărați din literatură, nu din Fashion, sau Hair.  Eu n-am contestat niciodată logica și știința ta de carte, numai că lauda de sine ... Hai, pa/Și nu te supăra!
Pentru @sorin:
(18 August 2014, 13:38)
@SORIN. Mare dezamăgire! Te bănuiam mai deschis la subtilități. Uite cum e: există o ortografiere cu majusculă, după reguli stricte! Există, de asemenea, posibilitatea scrierii cu majuscule când acorzi, tu, ca un stilist subtil, o conotație substantivului comun!! Eu, măi dragă, am vrut să accentuez subst. GREȘELI! Dacă vreau o minimalizare, o desconsiderare a unui nume propriu voi scrie "sorin"...de exemplu! Deci, reține: majusculă (minuscula) are efect stilistic, dar trebuie să citească un biped avizat...!!!! Adriana
SORIN:
(18 August 2014, 11:20)
@Adriana.  Mă faci de râs, măi dragă! De când în limba română substantivele comune se scriu cu literă mare, ca în germană?! Dacă p'aia cu "subânțeles" ai rezolvat-o, ce faci cu "Deci, Greșelile .."?!
XXX:
(15 August 2014, 12:11)
@daniela6. Tu, cea care ești ,,pe invers'', ești și penibilă! Ai urgentă nevoie de a fi întoarsă...pe față!
aleinad6:
(14 August 2014, 15:36)
@Tot profesor @Sandu @ Patruped alias x  : formatori -informatori :) Cred ca ai gresit pagina si garantat subiectul...poate ca-i cazul sa cauti o pagina de facebook unde sa-ti racoresti frustrarile.... O zi buna draga X , isteria nu se poate trata. Apropo istericul face orice pentru a se evidentia:)
Raluca A.:
(14 August 2014, 10:59)
Personaje foarte periculoase, din toate punctele de vedere, in scoli, au rămas nenumărate! Marele bine care s-a făcut, chipurile, in Țăndarei, nu se datorează IȘJ-ului! În niciun caz! A fost ceva politic, tot politicul! Din întâmplare, a dat bine! Numai pe Luminița Barcaro să n-o mai prindem pe la IȘJ...oricum, e intrată in căcatul de la bac 2012! "Dl" Mitrea T. ar mai trebui schimbat de la Sindicatul fantomă!
herr:
(14 August 2014, 10:33)
De acord cu tine "Tandarei",mitrea la sindicat nu-i decat  un parazit ordinar care suge din banul public in interes personal.Cred ca masina sindicatului,cumparata din banul profesorilor cotizanti,sta mai mult prin fata carciumilor liberale decat in fata institutiilor de invatatmnat.Si ca sa trec de la una la alta lumea in Tandarei vorbeste ca madam mitrea ,fosta directoare de scoala generala, ar fi umblat noaptea,pe ascuns si impreuna cu lacheii dumeaei ar fi furat niste hartii,probabil compromitatoare, din scoala pe care a muls-o ani buni de zile.Ei ,sa mi zica cineva ca asemenea oameni fac cinste invatamantului Tandarean.Eu unul ma inchin cu ambele maini ca inspectoratul judeatan a reusit sa indeparteze asemenea pesonaje extrem de periculoase din toate punctele de vedere,Mai ramane sa fie goniti din functii si aia care care conduc diferite deconcentrate sia au ajuns acolo datorita faptului ca au pupat cururi si pasarici de deputatTE liberale:))
Țandărei:
(14 August 2014, 09:40)
,,herr'' școlile din țăndărei vor fi modele de urmat!! Cu Mitrea la sindicat e ca și fără sindicat.
Sandu:
(14 August 2014, 07:08)
@adelaba, du-te cu legea lui Funeriu, du-te după el, că va intra curând la rece!! Numai nimicuri scrii! Chiar că n-ai treabă, vorba unuia...
herr:
(13 August 2014, 21:15)
Turbeaza gasca liberala  indepartata din scolile tandarene,gasca penala sustinuta de alcoolistu' mitrea care pana nu demult facea numiri in functii de conducere numai celor care cotizau sexual sau material la punga acestui libidinos sindicalist cu nevasta directoare de scoala in Tandarei.Vreau sa stiu si eu cum a fost posibil ca o maimuta urduroasa ca stela mitrea sa ajunga director de scoala,oare sa fi fost desemnata pe baza de competenta sau a fost numita de gogu pe criterii politice,la sugestia sau santajul  sindicalistului,politician traian si mitrea?Gasca liberala care a capusat invatamantul tandarean a ajuns la ziua judecatii meritate..de acum inainte in scolile din Tandarei se face invamant pe bune datorita faptului ca au fost indepartate cariile liberale de la conducerea respectivelor scoli....cat priveste capusa sindicalista care se numeste traian si mitrea lumea trebuie sa stie ca in Tandarei sunt persoane tepuite si ademenite cu promisiunea ca vor obtine usor un examen de BAC ,contracost,de omul care "reprezinta"intresele profesorilor..prostii care i-au czut in plasa nu numai ca au pierdut banii dar s-au ales si cu dosare penale din pricina libralului,sindicalist si consilier local mitrea traianA..
lasa-ma sa te las:
(13 August 2014, 18:24)
romanul este prost dupa ce we all dracutului. Se pricepe la 3 lucruri : politica, fotbal si invatamant! Am uitat in lucru : comentariile!
Tot profesor:
(13 August 2014, 15:32)
@adelab... Răspuns colectiv: o așa păsărică rară ca tine, n-are altă treabă?! La 70 de ani, un fost profesor român, dacă mai este cu mintea la el, se retrage discret și ,,răspunde" numai când e întrebat; adică, nu umblă disperat să ia ore că e plin cimitirul de oameni de neînlocuit! Excepțiile?! Cu ,,jos pălăria'', cu formatori-informatori...nu se face la noi! Sunt metodiștii! Care sunt...
Steluța :
(13 August 2014, 10:28)
@laura. Ce pretenții să ai la profesorii din școli, dacă la IȘJ sunt numai cârpaci, momâi narcisiste și fițoase cu pile politice?! Ceea ce scrii tu este verificabil la oricare "mare unitate de învățământ". Cine realizează, pe cine îl doare sufletul de drama școlii românești? Idioți să iese, că ei vor asigura doar perpetuarea ,,speciei", cu ajutoare sociale și hoție!
aleinad6:
(13 August 2014, 07:12)
@Laura draga unde erai tu cand noi sustineam legea invatamantului data de domnul Daniel Funeriu ? Apropo draga numirile politice pe functii in invatamant se practica de pe timpul lui Ceausescu iar spaga a fost, este si asa o sa ramana daca o sa se mai practice traseismul politc iar arivistii din vechiul regim vor invada si noile structuri politice. Arivistii sunt cea mai mare plaga a societatii(nu are importanta ideologia partidului din care fac parte, ei sunt mereu prezenti acolo unde pot sa stoarca ceva), ii vezi, le simti prostia si dorinta de inavutire rapida si culmea culmilor nu ai ce sa faci pentru ca sunt prea multi si toate partidele au nevoie de bani pentru campanii si activitati sociale.......@Laurentiu: Cresterea salariilor in invatamant trebuie sa apara dupa ce sistemul este curatat !!!! Daca vor creste salariile "lucratorii din invatamant " se vor agata si mai tare de scaune!!!! @Adriana: Sunt si  persoane de peste 70 de ani in invatamant in fata carora trebuie sa-ti dai palaria jos! Este adevarat ca rolul lor ar trebui sa fie acela de formatori de profesori tineri dar aceasta functie nu exista. Exista in Legea Domnului Daniel Funeriu dar "revolta lucratorilor din invatamant" a dat roade si legea a fost calcata in picioare. Iar in invatamant AVEM NEVOIE DE FORMATORI DE PROFESORI , formatori de mentalitati. Si tu si eu  si poate mai multi suntem constienti care este mentalitatea colegilor din sistem                                                                                                @Patruped:mai bine proasta ca mine decat destept ca tine.....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 01 Iun 2020
189 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Protopopiatul Slobozia: Ajutoare pentru semenii nevoiași în valoare de 53 mii de lei

În perioada 2-30 aprilie 2020, reprezentanții Protopopiatului Slobozia, cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, au venit în sprijinul familiilor nevoiașe și a vârstnicilor greu încercați de soartă ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2020, 12:30
(303 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Programul casieriilor de 1 Mai

RAJA Constanța informează cu privire la faptul că, în perioada 1-3 mai 2020, toate casieriile unității vor fi închise. Cei care doresc să-și achite facturile, o pot face apelând la serviciile on-line. ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2020, 12:25
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița: 66 de ialomițeni s-au vindecat de COVID-19

Prefectura Ialomița a dat publicității o situație la zi cu privire la numărul persoanelor infectate cu noul Coronavirus care s-au vindecat. Este vorba despre 66 de ialomițeni depistați pozitiv în urma testelor ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 16:15
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 165 de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 29 aprilie 2020, potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița s-au înregistrat 165 de cazuri de infecție cu COVID-19. În ceea ce privește ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:30
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Izolat la domiciliu, descoperit în trafic de polițiști

Un tânăr din județul Călărași a fost plasat în carantină obligatorie după ce a fost descoperit într-o mașină pe raza municipiului Slobozia. Împreună cu un prieten în vârstă de 18 ani, acesta se afla într ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:25
(284 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 1 mai, termen de depunere a documentelor pentru acordarea șomajului tehnic

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează că documentele necesare pentru obținerea șomajului tehnic vor fi transmise, începând de vineri, 1 mai 2020, prin Registratura electronică ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:20
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Vindea pește fără documente legale

La data de 28 aprilie a.c., polițiștii au oprit pentru verificări, pe raza comunei Făcăieni, un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din orașul Hârșova. Oamenii legii au depistat în interiorul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:15
(414 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 14 persoane cercetate penal pentru «fals în declarații»

Polițiștii ialomițeni au deschis dosare penale pe numele a 14 persoane care, la data de 28 aprilie 2020, au fost identificate circulând pe raza județului Ialomița având asupra lor adeverințe eliberate de ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:10
(329 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: Femeie de 64 de ani, ucisă de infecția cu noul Coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la un nou deces înregistrat în Ialomița, ca urmare a infecțiilor provocate de noul Coronavirus. Este vorba despre o femeie de 64 de ani, care a murit ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 20:00
(504 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 160 de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 28 aprilie 2020, potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița s-au înregistrat 160 de cazuri de infecție cu COVID-19. În ceea ce privește numărul ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 13:05
(410 vizualizări - 1 comentariu)


10

AJOFM Ialomița: Rata șomajului în luna martie 2020-4,27%

Conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de  Muncă Ialomița, rata șomajului înregistrată la sfârșitul lunii martie 2020, a fost de 4,27% cu 1,03 puncte procentuale sub valoarea înregistrată ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 12:50
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Adăpost pentru oi, cuprins de flăcări

Pompierii Gărzii de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină luni, 27 aprilie 2020, pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit la un adăpost pentru oi, aflat pe raza localității Platonești ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 12:45
(848 vizualizări - 0 comentarii)


12

Acțiune preventivă a polițiștilor la Bărbulești și Urziceni

Luni, 27 aprilie 2020, polițiștii din Ialomița au efectuat o acțiune preventivă pe raza localităților Urziceni și Bărbulești. În urma verificărilor, au fost aplicate 131 de sancțiuni contravenționale, în ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 12:40
(323 vizualizări - 0 comentarii)


13

Mihail Kogălniceanu: La volan sub influența alcoolului

Polițiștii din comuna Mihail Kogălniceanu au identificat luni, 27 aprilie 2020, un șofer de 35 de ani care circula pe drumurile publice în stare de ebrietate. Acesta avea o alcoolemie de 0,47 miligrame ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 12:35
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Copil de 10 ani, surprins la volanul unui autoturism

Sâmbătă, 25 aprilie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești, în timp ce efectuau activități pe linia asigurării măsurilor specifice pe timpul instituirii carantinei ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2020, 13:20
(406 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Ordine de protecție provizorii emise de polițiști pentru «violență în familie»

În ultimele 48 de ore polițiștii ialomițeni au emis două ordine de protecție și au  întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «violență în familie» pe numele a doi bărbați, de ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2020, 13:15
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Peste 80 kg de pește, confiscate de polițiști

Făcăeni: Peste 80 kg de pește, confiscate de polițiști

Peste 80 de kilograme de scrumbie, crap și somn au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 65 de ani, care transporta pe raza comunei Făcăeni pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2020, 13:10
(410 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Se menține numărul ialomițenilor infectați cu noul Coronavirus

Luni, 27 aprilie 2020, potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița s-au înregistrat 154 de cazuri de infecție cu COVID-19, același număr anunțat și ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2020, 13:05
(368 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 154 de ialomițeni sunt infectați cu noul Coronavirus

Duminică, 26 aprilie 2020, conform informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița s-au înregistrat 154 de cazuri de infecție cu COVID-19. Totodată, potrivit datelor ...[citește_toată_știrea]

26 Aprilie 2020, 13:05
(444 vizualizări - 0 comentarii)


Pompieri angajați ai Detașamentului Cernavodă, internați la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» din Fetești

Numărul pompierilor infectați cu COVID-19 din cadrul Detașamentului Cernavodă al ISU Dobrogea a ajuns la 15. 4 dintre militari sunt internați la spitalul suport COVID-19 din Fetești. Oficialii ISU Dobrogea ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2020, 12:00
(508 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat care și-ar fi bătut concubina

Polițiștii ialomițeni au emis joi, 23 aprilie a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din Munteni Buzău, care și-ar fi lovit și amenințat concubina. Revenind, Poliția ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 15:25
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei, Bărbulești: Prinși la volan fără permise de conducere

Joi, 23 aprilie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii din Țăndărei au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din Țăndărei. La solicitarea documentelor personale și ale autovehiculului ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 15:20
(498 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune a polițiștilor

Slobozia: Acțiune a polițiștilor

Polițiștii slobozeni au desfășurat joi, 23 aprilie a.c., o acțiune de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, precum și de protejare a populației de anumite practici comerciale ilicite, în zona piețelor ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 15:15
(516 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Dosar penal pentru «braconaj cinegetic»

Doi ialomițeni sunt cercetați penal de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de «braconaj cinegetic», după ce au fost depistați pe un fond de vânătoare de pe raza orașului Căzănești având asupra lor ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 15:10
(509 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Peste 16 mii de hectare de terenuri agricole sunt afectate de secetă

Prefectura Ialomița a făcut o primă estimare în ceea ce privește suprafețele agricole afectate de seceta puternică înregistrată în ultimele luni. Potrivit instituției, la nivelul județului există 16844 ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 14:00
(408 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 37 de persoane infectate cu COVID-19 au fost declarate vindecate

Conform unei statistici oficiale a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, la nivelul județului au fost declarate vindecate, în urma infectării cu noul Coronavirus, 37 de persoane. De ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 13:50
(431 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: Incendiu la un grajd de animale

Bărcănești: Incendiu la un grajd de animale

Pompierii din Urziceni au intervenit vineri, 24 aprilie 2020, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un graj de animale, aflat într-o gospodărie din comuna Bărcănești. Flăcările au distrus o parte ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 11:50
(376 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Proiectile neexplodate descoperite în grădină

Gimbășani: Proiectile neexplodate descoperite în grădină

În timp ce lucra în grădina proprie, un bărbat din satul Gimbășani a descoperit joi, 23 aprilie 2020, două proiectile de artilerie rămase neexplodate. Omul a sunat de urgență la 112 și a cerut ajutorul ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 10:00
(359 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată pe raza a 4 localități

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată pe raza a 4 localități

Pompierii ialomițeni au intervenit joi, 23 aprilie 2020, pentru stingerea mai multor incendii de vegetație uscată, ce s-au manifestat pe raza a 4 localități ialomițene. Este vorba despre Săveni, Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 09:50
(405 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada acordării indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că dreptul de acordare a indemizației de șomaj se prelungește până la încetarea perioadei Stării de Urgență. Această ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2020, 15:45
(411 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Las Boras în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu geanta cel semetz în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu platitor de taxe în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu guvidu în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Musat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 Costel în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ionescu în Administrația Mocioniu încalcă legea Vicol Vasile în Marian Moraru, povești de luptător Prostie si neputinta în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Nea NAE în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu cicuta în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița oli în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița obiectiv în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Aurel din cartier în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate George.s în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate #astairomania în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Florin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Teo în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta pacientul curios în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...