Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Preotul din Brătia are casă în curtea școlii

Fărădelege la Axintele

Preotul din Brătia are casă în curtea școlii

Curțile unităților de învățămînt din Ialomița, scoase din rețeaua școlară, sînt la dispoziția potentaților locali. De ani buni, aceste locații sînt utilizate pentru amplasarea ilegală a magazinelor, buticurilor sau frizeriilor comunale. Fostul preot din satul Brătia, comuna Axintele, a plusat, iar cu acordul tacit al autorităților locale și-a ridicat în curtea fostei școli o casă parohială...

Scandalul din curtea școlilor
Unitățile de învățămînt din Ialomița, scoase din rețeaua școlară a județului de cîțiva ani, provoacă adevărate scandaluri publice. Deși sînt aflate în administrarea Consiliilor Locale, autoritățile au nevoie de avize de la Ministerul Educației pentru a putea efectua lucrări de întreținere, reparație sau schimbare a destinațiilor acestor obiective. De la teorie la practică distanța este astronomică, puțini dintre reprezentanții autorităților locale ținînd însă cont de prevederile legale care există în acest sens. Prefectura Ialomița a reclamat în nenumărate rînduri ilegalitățile care se petrec în curțile școlilor dezafectate din județ. Oficialii instituției au constatat foarte multe cazuri în care în respectivele locații au fost amenajate, fără ca Ministerul Educației să fie sesizat, magazine, buticuri sau frizerii comunale.

Casa parohială ilegală de la Brătia
O situație similară a fost constatată în satul Brătia, care aparține de comuna Axintele. În curtea grădiniței din sat, un teren de peste 8000 metri pătrați aparținînd fostei școli, fostul preot al comunității și-a ridicat casa parohială. Situația durează de 7 ani și a ieșit la iveală recent, cînd autoritățile locale au încercat să adopte o hotărîre de consiliu local prin care au încercat să-l împroprietărească pe actualul preot cu imobilul și terenul pe care a fost construită respectiva casă parohială. Oficialii Episcopiei Sloboziei și Călărașilor recunosc situația și speră ca situația să fie remediată. «Într-adevăr există o casă parohială în respectiva curte. Ea s-a construit demult și nu are avize... S-a făcut mai mult în baza unei înțelegeri verbale a fostei administrații de la Axintele și fostul duhovnic al satului» a explicat situația Nicușor Dascălu, purtătorul de cuvînt al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Prefectura Ialomița nu a dat aviz de legalitate
Proiectul de hotărîre prin care Consiliul Local Axintele a încercat să legitimeze construcția a fost considerat ilegal de către reprezentanții Prefecturii Ialomița. Surse din cadrul instituției au confirmat faptul că această construcție nu are avizul Ministerului Educației. La începutul acestui an școlar, oficialii Inspectoratului Școlar au constatat că imobilul cu destinația «casa parohială» de la Brătia împarte aceeași curte cu o grădiniță, unde învață 60 de preșcolari. Ea a fost ridicată cu bani de la Banca Mondială și a fost inaugurată la 15 septembrie. Oficialii Inspectoratului Școlar Județean Ialomița au explicat însă că activitatea unității de învățămînt nu este afectată. «Cele două imobile, casa parohială și grădinița, sînt în aceeași curte, dar acest lucru nu împiedică activitatea didactică. Cele două clădiri sînt împrejmuite cu garduri, iar distanța dintre ele este destul de mare. Nu sînt probleme din acest punct de vedere» a confirmat situația Ileana Condruț, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița.

DREPT LA REPLICĂ
Dezinformare referitoare la preotul din satul Brătia
În săptămînalul Independent din 13 noiembrie 2014, au fost publicate sub protecția anonimatului informații eronate și jignitoare la adresa preotului Marian Bolborici din satul Brătia, comuna Axintele, județul Ialomița, care slujește de aproape 10 ani în această parohie misionară. Pentru corecta informare a opinei publice, facem următoarele precizări:
În primul rînd, informația că autoritățile locale au încercat să adopte o hotărîre de consiliu local prin care să-l împroprietărească pe preot este falsă. Casa parohială nu constituie un bun imobiliar al preotului Marian Bolborici, ci al comunității creștin-ortodoxe din satul Brătia, comuna Axintele.
În al doilea rînd, construirea casei parohiale a început în anul 2003 la inițiativa fostului preot Daniel Oancea, cu acordul verbal al fostului primar Stelian Butoi, care a înțeles nevoile comunității creștin-ortodoxe de a avea un preot care să locuiască în parohia Brătia. Întrucît părintele Daniel Oancea a fost transferat în anul 2005 la Parohia Sfînta Treime-Urziceni, noului preot Marian Bolborici i-a revenit datoria de a continua și finaliza lucrările de construcție, Astfel, părintele Marian Bolborici a reușit să realizeze branșamentul casei la rețeaua de electricitate a comunei și finisajele. În paralel, părintele Bolborici a făcut demersuri pe lîngă Primăria comunei Axintele în vederea rezolvării situației juridice a terenului, avînd în vedere faptul că aceasta aparține Ministerului Educației si Cercetării.
În al treilea rînd, este jignitoare atitudinea jurnaliștilor anonimi ai săptămânalului
Independent care compară biserica cu hramul Sfânta Treime-Brătia cu un magazin, butic sau frizerie. Preotul paroh Marian Bolborici desfășoară o intensă activitate pastorală și numeroase acțiuni social-filantropice pentru familiile sărace din localitate. În acest sens, le reamintim modul exemplar în care preotul paroh a acționat în timpul căderilor abundente de zăpadă din iarna trecută.
În concluzie, articolul anonim din săptămînalul
Independent este tendențios și denotă lipsă de deontologie, invidie și ură față de Biserică și slujitorii ei. (Serviciul de presă al Protopopiatului Urziceni)

13 Noiembrie 2014, 09:30 (5773 vizualizări - 11 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Valentina:
(28 Septembrie 2016, 14:13)
Doamne ajuta !
Axinteanu:
(22 Noiembrie 2014, 00:45)
Stimati domni de la redactia ziarului INDEPENDENT..incercati sa va documentati mai bine asupra faptelor care le inserati in acest articol pentru ca esenta adevarata a acestui articol il puteti dezlega numai printro investigatie minutioasa cu destul timp in urma pentru ca asa cum s-a spus de d-l Cristi acel teren pe care s-a construit casa parohiala are ca regim juridic o confiscare de teren luata de comunisti de la adevaratul propietar din familia Bratienilor si dat spre folosinta fara nici un act jumatate de teren fostei scoli din satul Bratia iar cealalta parte spre folosinta CPADM-AXINTELE ACOLO UNDE A FUNCTIONAT UN MAGAZIN MIXT  multa vreme si pe care s-a construit actuala casa parohiala cu mentiunea ca tot timpul cele doua trupuri de teren au fost departajate prin imprejmuiala iar acceptul tacit de constructie a casei parohiale nu a fost dat de fosta administratie a Primariei Axintele ci de fostul conducator al lanturilor de magazine CPADM D-L Robe MIHAIL CEL CARE AVEA SUB CONTROL ACEST TEREN  care a devenit ulterior loc viran prin dezafectarea fostului magazin si care a fost donat spre folosinta comunitatii -cu mentiunea ca TERENUL PE CARE S-A RIDICAT ACTUALA GRADINITA din satul AXINTELE fost Bratia si pe care a functionat vechea scoala Bratia nu are nici o tangenta ca propietate a MEI ci doar de vecinatate si atat !!!  
Cristi:
(21 Noiembrie 2014, 20:54)
S-a interesat cineva de situatia exacta a subiectului luat in discutie ? Mama mea locuieste in satul Bratia de 75 ani . Terenul respectiv a fost al unui boier . Casa boierului  a fost transformata in scoala . .. asa s-a ajuns dupa moartea boierului ca terenul sa fie luat de comunisti abuziv si trecut la scoala. in anul 2002 oameni din sat au inceput constructia casei parohiale pe acel teren viran ( scoala fiind doar o ruina , nu mai era functionala ) urmand sa primesca aprobare de la primarie, etc..dar terenul a intrat in litigiu ( primaria si nepotii boierului ) si nu au mai primit aprobarile ... acu am inteles ca  locuitorii din sat au cerut concesiunea terenului  in favoarea bisercii prin preotul Ciprian ..   Casa este construita din paianta , prin claca , nu prin fonduri europene pe locul unde a fost magazia boierului apoi o carciuma , nefiind in posesia scolii sau a primariei atunci .
Doru:
(20 Noiembrie 2014, 12:17)
Atit ar mai lipsi, fonduri europene pentru lucrari bisericesti. La cit sint de intreprinzatori purtatorii de sutana am avea ulita si biserica si nici creierii muntilor nu cred c-ar scapa nelobotomizati.
Mimi:
(20 Noiembrie 2014, 11:32)
Fondurile de la Banca mondiala au fost pentru gradinita, nu pentru casa popii desi textul articolului e putin neclar. E evidenta totusi destinatia banilor, n-arunca scirtarii aia banii asa, aiurea, decit atunci cind le convine.
costel:
(20 Noiembrie 2014, 09:17)
Stau si ma intreb cum au putut accesa fonduri europene pentru ridicarea acestei constructii care nu are autorizatie de construire si in plus pe terenul care nu ii apartine. Cine a declarat eligibil acel proiect de finantare nu are nimic de declarat ( in fata celor de la DNA)?
Silviu:
(19 Noiembrie 2014, 10:39)
Multumim pentru publicarea dreptului la replica. Asta inseamna profesionalism. Felicitari !
Vlad:
(15 Noiembrie 2014, 13:16)
Auzi parinte, da cu craciunu cind veniti? Sa stim sa legam purceaua si sa dam drumu la caini.
Hella:
(14 Noiembrie 2014, 15:03)
Ce si-o fi zis parintele: ian uite cum sta degeaba frumusete de locsor, sa-mi trag io un acaret pina nu-l ocupa pasarile migratoare. S-a uitat in dreapta, s-a uitat in stinga si daca nimeni n-a zic nimica, lasa pielea porcului de-o parte si peste noapte isi ridica o frumusete de palat. Plus ca eludarea legii nu face parte din cele sapte pacate capitale.
Sfintul Petru:
(14 Noiembrie 2014, 14:01)
Adica doamna Condrut vrea sa zica ca nu e cazul sa ne mai incurcam intr-o foaie de hirtie acuma, avizul ala va fi dat oricum, fapta s-a prescris, doar n-o sa dam popa afara din casa. Cred ca le tremura nadragii pe ei la gindul c-ar putea parintele sa-i afuriseasca cumva. Improprietari-ti-l naibii odata si sa ne vedem de treaba ca oricum e o formalitate.
SORIN:
(14 Noiembrie 2014, 09:56)
Eu pup poala popii, popa pupă p...a mea! Chiar dacă acea construcție ridicată ilegal "... nu împiedică activitatea didactică", doamna inspector general, oricât de credincioasă ar fi alături de toți pesediștii din ziua de azi, mai mult sau mai puțin penali, ar trebui să ia atitudine și să obțină evacuarea IMEDIATĂ a lui Scharaoțchi în sutană de pe "moșia" Învățământului. Ce dracu, au ajuns popii să facă regulile în țara asta fără să-i tragă nimeni la răspundere, doar pentru că au burta și barba mari?! Iar o să-mi sară-n cap alde pupători de oase "binefăcătoare". Ăstora le-aș propune să primească în curtea și grădina lor câte un Popa-paișpe, care să-și construiască o casă parohială, poate chiar o bisericuță, ca să nu se mai deplaseze "gazda", poate face și niscaiva bani, cu chestia asta. Cât tupeu pot avea unii de-și zic "trimișii Domnului" pe Pământ! Nu  mai zic nimic, fiindcă mi se ridică ... părul, ha, ha, ha!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
31 Mai 2020
239 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(160 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(96 vizualizări - 0 comentarii)


 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(140 vizualizări - 0 comentarii)


8

Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(103 vizualizări - 0 comentarii)


9

Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(129 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(206 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(152 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(153 vizualizări - 1 comentariu)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(1258 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(1121 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(1328 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(1139 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(593 vizualizări - 3 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(451 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(469 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(420 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Ultimele comentarii
guvidu în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Musat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 Costel în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ionescu în Administrația Mocioniu încalcă legea Vicol Vasile în Marian Moraru, povești de luptător Prostie si neputinta în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Nea NAE în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu cicuta în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița oli în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița obiectiv în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Aurel din cartier în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate George.s în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate #astairomania în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Florin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Teo în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta pacientul curios în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta liviu în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Paul în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Ialomitean în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...