Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

RETROSPECTIVĂ

Ialomița reflectată în paginile Independent

RETROSPECTIVĂ 2014

Ialomița reflectată în paginile Independent

Organele de urmărire penală locale și centrale au dat tonul evenimentelor în anul 2014. Ialomițenii au avut parte de anchete, percheziții, arestări și trimiteri în judecată fără precedent în ultimii 10 ani! Toate infracțiunile prevăzute în noul Cod Penal au fost trecute prin filtrul procurorilor și polițiștilor. Principalii vizați de anchete au fost oficiali de rang înalt din administrația locală și județeană, în frunte chiar cu Silvian Ciupercă, președintele Consiliului Județean Ialomița, dar și infractori periculoși care au semănat groaza în tot județul. Deznodămîntul acestor dosare îl vom afla, probabil, în anul care urmează, pentru că cercetările sînt în plină desfășurare. Acestea nu au fost însă singurele evenimente relatate de ziarul Independent. În plan administrativ, Ialomița a rămas la fel: un județ sărac, specializat în construcția de drumuri și podețe. Slobozia a încercat firav să demonstreze contrariul prin implementarea a două proiecte urbanistice de anvergură. Din punct de vedere electoral, Ialomița a dovedit că nu se poate schimba. Veșnicii votanți social-democrați au demonstrat faptul că PSD rămîne principala forță politică a județului, fapt confirmat de rezultatele obținute în cele două tururi de scrutin ale prezidențialelor.  Dar, pentru a reflecta cît mai bine evenimentele din acest an, Independent vi le reamintește, așa cum s-au petrecut ele, în Retrospectiva anului 2014.

Ianuarie, luna anchetelor penale
Anul 2014 a început în forță, cu două anchete care au zguduit din temelii administrația și justiția din Slobozia. Primul vizat a fost Alexandru Stoica, primarul orașului, considerat principalul suspect în dosarul «Ștampila». Ați ghicit, acel dosar în care o ștampilă cu însemnele Primăriei s-ar fi regăsit pe o serie de acte falsificate de un grup de «băieți răi» care-și făceau veacul prin oraș. Deși zvonurile cu privire la implicarea edilului în acest caz au fost infirmate, surse judiciare precizează că cercetările sînt încă în curs, iar deznodămîntul ne va lăsa fără cuvinte. A urmat apoi arestarea lui Cătălin Hristescu, prim-procurorul județului, de către colegii săi de la DNA. Acesta a fost acuzat de faptul că a încercat să stopeze demararea unei anchete care-l avea în prim plan pe afaceristul Ștefan Foamete, un apropiat de-al său. În prezent, magistratul suspendat din funcție se află în continuare în arest și își așteaptă sentința la Curtea de Apel București. Tot în ianuarie, sub titlul «Femeie omorîtă de neglijența autorităților», Independent relata cazul unei femei din Slobozia care a murit sub privirile serviciilor de asistență socială. Și acest caz s-a transformat într-o anchetă, iar vinovații sînt în continuare căutați. Ianuarie a adus și prima zăpadă adevărată în județ, iar la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Ministerul Sănătății a făcut primul control serios din ultimii 20 de ani.

Preluări de ștafetă în luna februarie
Primul efect al controlului ministerial de la Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost înlocuirea din funcția de director a doctorului Vasile Olaru, cu Adrian Berbece, șeful Serviciului Economic al instituției. Al doilea a constat în epurarea tuturor asistentelor angajate ilegal în baza contractelor de prestări servicii. Tot în februarie, Parchetul Județean s-a ales și el cu un șef nou, în persoana procurorului Daniela Maria Manolache. Sub titlul «Gaura neagră a Consiliului Județean va înghiți 5,8 milioane de lei», Independent relata nostalgicilor despre ultimii bani investiți în construcția sălii de spectacole a Consiliului Județean, obiectiv demarat cu 20 de ani în urmă. Din seria «Așa DA!», Independent a prezentat în februarie, povestea britanicei Noreen și a americancei Ema, două septuagenare venite la Slobozia în anii ’90 să-i sprijine pe copiii bolnavi de SIDA. Dragostea lor pentru copii le-a făcut să rămînă aici, să înființeze o fundație și să lupte pentru drepturile persoanelor defavorizate din Ialomița.

Slobozia a rămas fără birou DNA în martie
Motiv de bucurie pentru marii corupți ai județului. Din martie, Direcția Națională Anticorupție-Structura Centrală a decis desființarea Biroului Teritorial «viciat» de la Slobozia. Toate dosarele de sertar ale fostului șef Dumitru Cristudor, actualmente condamnat la 3 ani de închisoare pentru fapte de corupție, au fost luate la București și urmează să fie redeschise. Tot în prima lună de primăvară, handbalistele de la CSM Unirea Slobozia au reușit să ajungă în Liga Națională, după ani întregi de încercări ratate. În tot acest timp, un preot din comuna Sudiți și-a deschis o mică afacere într-o capelă mortuară. Cazul a fost tratat pe larg de reporterii Independent în materialul titrat «Farmacia din capela mortuară». De asemenea, procurorii Parchetului Județean au reușit să aresteze un grup infracțional condus de Petre Buțoi și specializat în acte de violență. Totodată primăvara a adus și declinul imperiului Vivani, una dintre firmele cu tradiție din Ialomița, ajunsă acum în pragul falimentului.

Nu e păcăleală, o mamă a născut în aprilie al 15-lea copil
Bucurie pentru Artemiza Tudor din Țăndărei. Femeia a adus pe lume în luna aprilie al 15-lea copil al familiei, un băiețel de 3400 de grame. Ecoul anchetei deschise în dosarul greilor fotbalului a ajuns și la Slobozia, după ce Curtea de Apel București a decis ca frații Ioan și Victor Becali, alături de Cristian Borcea, să-și ispășească pedepsele în penitenciarul de la marginea orașului. Tot în aprilie, procurorii DIICOT din Slobozia au trimis în judecată doi preoți acuzați de faptul că-și obligau enoriașii să ia credite, folosindu-se de documente fictive. Și tot procurorii DIICOT l-au suspectat pe administratorul SC Avicola SA de fapte de evaziune fiscală. La toate acestea se adaugă o statistică a Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, potrivit căreia în școlile din județ învață elevi-infractori.  În a doua lună de primăvară,  Raluca Dumitrescu, directorul coordonator al GAL «Dunărea de Jos» le-a explicat cititorilor Independent despre facilitățile fondurilor europene și oportunitatea accesării lor prin intermediul Grupurilor de Acțiune Locală.

Ialomița a ratat alegerile europarlamentare din luna mai
Desfășurate în luna mai 2014, alegerile europarlamentare nu i-au mobilizat pe ialomițeni să se prezinte la urne. Din păcate, în Ialomița doar 26,72% din cetățenii cu drept de vot au mers să și-l exercite. Organele de cercetare penală au dat dreptate ziarului Independent, care în luna noiembrie a anului trecut relatau despre o afacere ilegală cu ferme fictive de bovine, prin intermediul cărora s-ar fi fraudat bugetul Uniunii Europene cu multe milioane de euro. În mai, au fost efectuate mai multe controale în acest sens. Tot în luna mai, sub titlul «Ferma-model de la Perieți, o ruină de 1,4 milioane de lei», Independent prezenta într-un articol soarta pe care o are în prezent unul dintre cele mai importante monumente istorice din județ. Mai mult, italienii de la Riso Scotti au reușit să distrugă culturile de grîu ale fermierilor care dețin terenuri pe lîngă orezăriile lor, împrăștiind «accidental» un erbicid pe bază de Glifosat printr-un tratament avio-chimic.

Bîlci de provincie în iunie, la «Sărbătorile municipiului Slobozia»
Luna iunie a început în forță cu a XIV-a ediție a «Sărbătorilor Municipiului Slobozia». Ceea ce s-a dorit a fi un eveniment deosebit, a fost în realitate un bîlci de provincie, de unde nu au lipsit mititeii și berea ieftină vîndută la pahare de plastic. După controlul din ianuarie al Ministerului Sănătății, pe la Spitalul Județean de Urgență Slobozia au trecut și auditorii Camerei de Conturi Ialomița. În iunie aceștia au făcut public și raportul de control, document în care au specificat modul ilegal în care au fost cheltuiți banii publici acordați pe care spitalul de la Slobozia i-a primit. Tot în iunie, procurorii Parchetului Județean Ialomița reușeau să destructureze o rețea infracțională, specializată în eliberarea de fișe medicale false pentru obținerea permiselor de conducere. În iunie, Independent relata despre campania demarată de operatorul de apă și canalizare Raja Constanța, în articolul cu titlul «SC Raja Constanța a demarat campania „Recensămîntul abonaților“».

Lecție de viață oferită în iulie de un elev nevăzător
Alexandru Georgian Zamfir din Slobozia este un elev nevăzător care anul acesta s-a înscris la Evaluarea Națională și a reușit să promoveze examenul. Prin exemplul său, Alex ne-a demonstrat tuturor că, indiferent de situație, orice obstacol poate fi trecut prin voință. Performanța lui Alexandru i-a lăsat însă indiferenți pe absolvenții de liceu care au ratat și anul acesta examenul de maturitate. Promovabilitatea în Ialomița la sesiunea din iulie 2014 a Bacalaureatului a fost de puțin peste 55%. Tot în iulie, primarul Florinel Negraru de la Platonești și-a încordat mușchii la Slobozia. El a provocat un scandal public și era la un pas de a da cu subsemnatul în fața polițiștilor. Tot în aceeași lună, fostul manager al Agenției «Star Models» Ion «Terra» Tămîrjan a fost condamnat la 4 ani de închisoare de Curtea Supremă în dosarul de proxenetism în care avea calitatea de inculpat. O condamnare a primit și latifundiarul Ștefan Poienaru, prima din multele procese civile și penale în care este implicat. Luna s-a încheiat cu o altă anchetă a procurorilor locali, cea a sîngelui vîndut ca la piață de Cristiana Stoian, fosta șefă a Centrului de Transfuzii Sanguine Ialomița. Ea a fost trimisă în judecată cu 21 de capete de acuzare.

Directorii de școală anti-PSD, lăsați fără funcții în august
În ultima lună de vară, PSD Ialomița și-a reconfirmat poziția în fruntea școlilor din județ. 30 de șefi ai tot atîtor instituții de învățămînt au fost demiși din funcții la comanda inspectorului școlar general Ileana Condruț. În ciuda protestelor publice, oamenii confirmați pe poziții în școli sînt încă în funcție. Sub titlul «Urziceni va deveni oraș balnear», Independent relata despre faptul că, și la capătul celălalt al județului, calitatea apei este la fel de proastă ca și la Slobozia. Tot în august, Klaus Iohannis, președintele României, și-a început campania electorală. El i-a adunat la Casa de Cultură Municipală din Slobozia pe membrii și simpatizanții PNL din județ și le-a vorbit despre imaginea unei noi Românii. «Îmi doresc o Românie prosperă și puternică» le-a declarat actualul președinte al României, Klaus Iohannis susținătorilor săi ialomițeni. Iar la Amara, organizatorii celei de-a 47-a ediție a Festivalului «Trofeul Tinereții» le-au oferit spectatorilor un spectacol live 100%.

Consilierii locali din Slobozia au început toamna cu un război
În luna septembrie, consilierii locali din cadrul Consiliului Local Slobozia s-au înarmat pînă-n dinți cu vorbe grele și au început să se războiască unii cu alții. Conflictul nu s-a terminat nici pînă în prezent, iar singurii care au de suferit sînt cetățenii orașului. La scurt timp de la declanșarea ofensivei, Radu Paros descoperea că repartiția noilor locuințe ANL se face în sistem P(ile) C(unoștințe) și R(elații). În aceeași lună, reprezentanții județeni ai Companiei Naționale «Apele Române» au demonstrat că se pot face bani din nămolul sapropelic extras din lacul Amara. Tot în septembrie, autoritățile județene au inaugurat Centrul de Recuperare Movila, destinat persoanelor cu dizabilități neuropsihice. Investiția s-a ridicat la suma de 3 milioane de lei. În altă ordine de idei, o angajată a supermarketului Lidl a reușit să se remarce la locul de muncă, în loc de primă de salariu ea primind un dosar penal pentru ca a plecat acasă cu 6000 de lei, bani din încasări...

În octombrie, Polaris a cucerit Slobozia
Primăria Slobozia concesiona serviciul de salubrizare al orașului operatorului constănțean Polaris, după 12 ani în care de curățenia străzilor reședinței de județ s-a ocupat firma locală SC Servicii Comunale. La nicio lună de la venirea în Slobozia, firma de la malul mării a iscat un scandal public legat de semnarea contractelor de prestări servicii. Administrația județeană, condusă cu mînă de fier de președintele Silvian Ciupercă, declară public eșecul lucrărilor de reparații la podul peste rîul Prahova din zona Dridu. Astfel, județul a pierdut 700 mii de lei oferiți firmei falimentare Teloxim. Tot în octombrie, o delegație a Partidului Democrat Liberal a întreprins o vizită de lucru la Bruxelles. Printr-o corespondență specială, reporterii Independent au descris «Două ore în Parlamentul European». Între timp, procurorii de la Slobozia și-au continuat anchetele arestînd hoți de produse petroliere și traficanți de țigarete!

Silvian Ciupercă, în vizorul DNA la început de noiembrie
Autoconsiderat «cel mai cinstit și onest președinte de consiliu județean», Silvian Ciupercă ajunge să devină pionul principal într-o anchetă a Direcției Naționale Anticorupție, desfășurată la Slobozia și concretizată cu o serie de percheziții efectuate la sediul Consiliului Județean Ialomița și Spitalului Județean de Urgență. Președintele Ciupercă întregește astfel tabloul șefilor de consilii județene vizați de procurorii anticorupție. Deocamdată, în dosarul deschis în noiembrie la Slobozia de anchetatori se cercetează fapte care, inevitabil, vor ajunge și la persoane. La finalul descinderilor, evenimentele din noiembrie s-au desfășurat sub semnul alegerilor electorale pentru Președintele României. Veșnicii votanți social-democrați au demonstrat faptul că PSD rămîne principala forță politică a județului, fapt confirmat de rezultatele obținute în cele două tururi de scrutin ale prezidențialelor. Tot în noiembrie, Independent a relatat și despre «Satele uitate din Ialomița», acele localități care, deși există fizic, nimeni n-a auzit vreodată de ele.

Decembrie, luna statuii lui Mihai Viteazul la Slobozia
Cînd credeam că le-am văzut pe toate, în decembrie administrația locală din Slobozia ne-a demonstrat contrariul. De Ziua Națională a României, edilii orașului au dezvelit statuia lui Mihai Viteazul, voievod despre care istoria spune că s-a născut pe meleaguri ialomițene, la Giurgeni. În loc de domnitor, cetățenii orașului au avut parte de un personaj ce seamănă, mai degrabă, cu Moș Crăciun. Vestea că Moșul a ajuns la Slobozia a făcut turul țării, povestea statuii hidoase fiind relatată pe larg de toată presa centrală. Și tot în decembrie, a fost ales și noul șef al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. După aproape un an de interimat, Adrian Berbece a renunțat la fotoliul de director în favoarea medicului Violeta Șapira, care a cîștigat funcția prin concurs. Astfel, ea va conduce cea mai mare unitate medicală din județ în viitorii 3 ani. Iar la final de an, în loc de cadouri, o statistică a Casei Corpului Didactic Ialomița arată că bibliotecile școlare din județ n-au mai primit cărți de 5 ani...

5 Ianuarie 2015, 15:45 (9274 vizualizări - 7 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Tov. Manoliu:
(7 Ianuarie 2015, 20:04)
Toate bune si frumoase ,dar de ,,Frusin,, nu specificati nimic ,va este frica? Deasemenea ,, Taifas,, va trimete ,,donatzii din Olanda  si-l ,,omitetzi intentionat ? Unde va este deotologia cu care va batetzi in piept ? R U S I N E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CITITOR FIDEL:
(7 Ianuarie 2015, 16:56)
La multi ani INDEPENDENT In legatura cu Stoica nu a-ti aflat nici acum cum l-a angajat pe Caraulani fara studii fara concurs si pe ce post? CUM I-A DAT CASA LA 55 DE ANI DIN FONDUL LOCATIV ACESTA FIIND DIN LOCALITATE?
Nicolae Stanescu:
(6 Ianuarie 2015, 16:36)
Bravo! Multi ani de-acum incolo va urez. Sinteti principala noastra sursa de informatii locala. Aveți di tăti. Niște sacâz v-ar mai trebui.
Gelu:
(6 Ianuarie 2015, 15:28)
Felicitari, Independent. Nu stim ce ne-am face fara voi. Viata ar fi mai searbada probabil. Mergeti inainte si noi vom tine aproape.
Diana:
(6 Ianuarie 2015, 12:26)
Ati uitat sa mentionati meteoritul cazut in fata prefecturii care ne-a cadorisit cu un crater ce l-ar face invidios pina si pe Vezuviu.
T.B.:
(6 Ianuarie 2015, 11:06)
Doresc sa felicit si totodata sa incurajez pe toti cei care trudesc la ziarul "Independent"pt activitatea lor, pt verva si promptitudinea cu care semnaleaza evenimentele din judetul nostru si nu numai. LA MULTI ANI, "Independent"!
Ialomitean:
(5 Ianuarie 2015, 16:58)
De cea mai mare neregulă semnalată și în ziarul dumneavoastră sub auspicul discreției și după aceea a dispărut brusc de pe paginile ziarului nu ați amintit, este vorba de un număr mare de primari din județ care au dat bani din bugetele locale pe contracte de consultanță cu dedicație către SC CI SRL Amara,operațiuni financiare intrate în atenția instituțiilor statului la sesizarea ONPCSB nu ați mai semnalat nimic.Curiozitatea contribuabililor ar fii aceea dacă una din instituțiile de presa din Ialomița ar fii cerut instituțional informații de la DNA în legătură cu acest dosar demarat încă de când exista DNA Slobozia iar acum s-a ridicat capacul pus dosarului odată cu desființarea DNA Slobozia iar dacă a făcut-o ce ar avea de comunicat cititorilor.Speram spre respectarea celor ce își plătesc obligațiile la bugetele locale să continue acest dosar să nu i se mai pună încă odată capac, să fie publicată lista primăriilor care au făcut acele contracte păguboase iar cei ce au încălcat legea să fie trași la răspundere Acesta ar fii cel mai fierbinte subiect din Ialomița. INDEPENDENT înseamnă în opinia cunoscătorilor echidistant, imparțial -demonstrat-o.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 07 Iul 2020
212 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(140 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(176 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(589 vizualizări - 4 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(144 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(194 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


9
Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(95 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


10

Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(145 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(156 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


12

Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(221 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(312 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(191 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

30 Iunie 2020, 19:10


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(226 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: 4,13%-rata șomajului în mai 2020

La sfârșitul lunii mai 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3864 șomeri (din care 1777 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:20
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 430 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 30 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 430, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:05
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 425 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 29 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 425, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 13:05
(268 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește localitatea Dridu, RAJA Constanța va sista furnizarea apei marți, 30 iunie 202 ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 11:55
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Borănești

Razie de amploare la Borănești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat vineri după amiază, 26 iunie a.c., în comuna Borănești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2020, 10:40
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Gigel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză geaba în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Eu în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Nelu Prostanelu în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia in dependent în «Am o datorie morală față de acești oameni!» pentru vorbareata în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean asitent de garda în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia pe bune în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză fara numar, fara numar în Administrația Mocioniu încalcă abuziv proprietatea fraților Petrache Neacșu florin în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial ca pe vlasca în Extinderea neautorizată a gospodăriilor din Cartierul Bora blochează consolidarea digului de protecție al râului Ialomița V I R U S A T în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Ilie în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Cetatean1 în Extinderea neautorizată a gospodăriilor din Cartierul Bora blochează consolidarea digului de protecție al râului Ialomița Vasi în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia beesting în Absolvenții de liceu s-au făcut de râs la Bacalaureat 2020 Zoe în Școlile ialomițene «repetente» la Evaluarea Națională Zid nezidit în Slobozia lui Ambruș de la Urbanism beesting în Absolvenții de liceu s-au făcut de râs la Bacalaureat 2020 Sarpee în Slobozia lui Ambruș de la Urbanism
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...