Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Slobozia politică vrea primar nou pentru alegerile din 2016

Drumeți în calea lupilor politici

Slobozia politică vrea primar nou pentru alegerile din 2016

Unii vor spune că e prea devreme pentru a vorbi despre viitorul primar al Sloboziei. Dar, dacă e adevărat că niciodată nu e prea tîrziu, atunci trebuie că și reciproca este valabilă. Așa că astăzi vom prezenta primele scenarii ale anului 2015 despre alegerile locale din 2016, pentru Slobozia. Pe lista scurtă a posibililor candidați se înscriu, ca de obicei, obișnuiții casei, dar și nume noi, apărute din neantul calculelor politice de culise. Dacă nu ne credeți, așteptați alegerile. Dacă ne credeți, fugiți cît mai e vreme. Mîine, așa cum vă spuneam, ar putea fi prea tîrziu!

Troica Neacșu-Pavel-Stoica
Cel mai probabil dintre scenariile potențiale îi are ca protagoniști pe deputatul Marian Neacșu, senatorul Marian Pavel și, oricît ar părea de absurd, actualul primar Alexandru Stoica. Potrivit unor surse din interiorul Organizației, la acest moment, cei trei s-au decis să rupă căruța pesedistă în două. Pentru manevrele de culise a fost ales, din nou surprinzător, senatorul Marian Pavel. Deși este considerat «lipsit de tact și arogant», Marian Pavel speră să se autodepășească și să coaguleze în jurul fracțiunii pe care o reprezintă masa critică necesară pentru a impune viitorul primar al orașului Slobozia. Motivația lui Pavel e simplă. În actualul context (și cu un Silvian Ciupercă care va supraviețui politic ca președinte de Consiliu Județean), acesta este primul și ultimul său mandat de parlamentar. Pentru a obține un al doilea, Marian Pavel are nevoie, pe lîngă sprijinul «masei critice» despre care vorbeam mai devreme, și de o victorie electorală. Iar cea mai la îndemînă ar fi, după cum ați ghicit, securizarea Sloboziei prin susținerea unui candidat cu șanse reale. Pînă atunci însă, trebuie cîștigată bătălia pentru șefia Organizației, despre care vă povesteam săptămîna trecută. Dată fiind anvergura națională a deputatului Marian Neacșu, aceasta este o simplă formalitate. Lupta pentru Slobozia este însă o altă poveste. Cu un Stoica în declin și fără o alternativă viabilă, Marian Pavel caută cu disperare o soluție. Deși la acest moment este prea devreme pentru a confirma, fie și parțial, povestea de mai sus, l-am întrebat pe Alexandru Stoica dacă este dispus să susțină noua oligarhie a PSD Ialomița: «Toată lumea știe că eu fac ce e mai bine pentru partid. Acesta este obiectivul meu. Nu știu de ce-mi spuneți ce-mi spuneți și nu cred în scenarii... Eu l-am rugat pe domnul Neacșu să mă susțină pentru că are conexiuni la nivel central și, în felul ăsta, am rezolvat o mulțime de probleme pentru cetățeni!» ne-a declarat, franc, primarul Sloboziei.

Chinta la juvetele PSD
Cealaltă fracțiune politică din cadrul PSD se învîrte, firesc, în jurul lui Silvian Ciupercă. În cazul în care acesta nu va fi declarat indezirabil în martie, așa cum prognozam săptămîna trecută, el este obligat să ofere lupilor tineri din cadrul Organizației un debușeu. În condițiile în care Alexandru Stoica susține că va face «ce e mai bine pentru partid», acesta ar putea fi Valentin Băcanu. Disciplinat, docil, loial, Valentin Băcanu este la acest moment cea mai bună soluție pentru a aplica la PSD Slobozia butada «să se revizuiască, primesc, dar să nu se schimbe nimic». Una dintre celebrele noastre surse din cadrul PSD ne-au șoptit, anonim, că la acest moment «domnul președinte nu a luat încă o decizie. Dar, după cum știți, chinta se joacă în mai multe feluri. Azi, domnul Băcanu este în anturajul domnului Ciupercă, mîine, domnul Ciupercă poate alege alt candidat pentru Slobozia. Asta dacă apucă Paștele în funcție, evident!». Cu sau fără Ciupercă, Valentin Băcanu se bucură de susținerea colegilor de generație politică, de la Ștefan Mușoiu, considerat moștenitorul tronului PSD în Ialomița și pînă la eminența cenușie a pesediștilor locali, subprefectul apolitic Marin Constantin. Deocamdată însă, acest scenariu politic calchiat după cel al alegerilor din 2012, este blocat de situația incertă în care se află președintele. Și, de această dată nu vorbim despre decizia care urmează a fi luată în martie, ci de dosarul de la DNA, din cauza căruia domnul Ciupercă și-a pierdut supranumele de «cel mai competent și cinstit» președintete de consiliu județean din România.

Mihai Găină, compromisul care asigură liniștea Sloboziei? O informație venită la închiderea ediției avansează ideea că cele două fracțiuni din cadrul PSD ar putea agrea ideea unui primar «de compromis». Acesta este nimeni altul decît actualul deputat Mihai Găină, un parlamentar discret și atent la nevoile colegilor săi. Alegerea sa drept viitor candidat la Slobozia ar putea asigura liniștea atît de necesară într-o Organizație aflată în pragul unui război fratricid. Ca și alți parlamentari PSD ialomițeni, Mihai Găină are șanse mici la un nou mandat. În aceste condiții, fotoliul de primar al Sloboziei ar putea reprezenta pentru acesta o poliță de asigurare în cazul în care situația de la Centru devine explozivă...

Martinică îi trage preșul de sub picioare lui Cezărică
Bătălia pentru viitorul primar al Sloboziei nu se reduce însă la războiul dintre fracțiunile PSD Ialomița. La celălalt capăt al eșichierului politic, Cezar Zamfir, fost viceprimar PNL a Sloboziei și propunerea eternă a organizației PNL Slobozia la funcția de primar, se pregătește pentru ultimul său bal...
Martin visează o Slobozie liberală Deși în coaliție cu PD-L, liberalii din Slobozia nici măcar nu iau în calcul o eventuală candidatură a unui pedelist la funcția de primar al Sloboziei. Așa că nume precum Mirela Dacici sau, mai nou, Gigi Manea, irită deranjant urechile fine ale liderilor PNL. Dacă ne întrebați la sfîrșitul anului trecut, singura opțiune  viabilă a filialei conduse de Ioan Martin era Cezar Zamfir, un sinucigaș politic de profesie. La acest început de an însă, zvonurile noi confirmă că nu degeaba apare Ioan Martin în toate pozele cu președintele Iohannis. Acesta și-a propus să candideze în 2016 la Slobozia și, ce e surprinzător, să și cîștige. Obiectivul co-președintelui ACL, Ioan Martin, este însă imposibil de atins în condițiile în care nici organizația PD-L și nici măcar propria organizație nu este dispusă să-l susțină necondiționat. În aceste condiții, susțin surse din cadrul PNL, Ioan Martin este dispus să-l sacrifice în agora politică pe Cezar Zamfir, oaia neagră a ambelor organizații. Acum înțelegeți de ce fostul viceprimar al Sloboziei se pregătește pentru ultimul său bal politic?

Ben TEN-ul lui Macovei
Un alt candidat la viitoarele alegeri locale este Mădălin Teculescu. Acesta se pregătește să construiască o trambulină politică care să-l propulseze automat la funcția de primar al Sloboziei.
M10, un proiect independent politic Mădălin Teculescu, fost membru al PD-L și candidat al acestei formațiuni la Primăria Slobozia în 2012, acum consilier local independent în Consiliul Local Slobozia, pregătește un nou proiect politic. El se numește M10 și este, pentru cei care încă nu știu, o asociație civică înființată sub patronajul Monicăi Macovei, asociație care precede înființarea partidului politic cu care aceasta intenționează să acceadă în Parlament. Proiectul se potrivește mănușă justițiarului Teculescu, izolat politic în acest moment tocmai din cauza intransigenței sale exprimată public în repetate rînduri. Deși se jură că nu este interesat de Primăria Slobozia, Mădălin Teculescu nu neagă faptul că pînă în 2016 mai e suficient timp pentru a-și schimba opinia. «Vreau să ofer locuitorilor județului Ialomița dovada că politica se poate face fără compromisuri și în interesul comunităților. Nu sînt interesat în acest moment de candidatura la Slobozia... Și consider că, deocamdată, este prea devreme pentru nominalizarea unui contracandidat la oferta PSD, oricare ar fi ea!» a declarat el pentru Independent. Deși extrem de firavă la acest moment (membrii asociației M10 din Ialomița se numără lejer pe degetele celor două mîini pe care le avem fiecare), inițiativa Monicăi Macovei ar putea reprezenta, într-o lume ideală, o alternativă la actualul sistem clientelar care sufocă orașul. Rămîne de văzut dacă mai există slobozeni care să creadă îl minuni!

4 Februarie 2015, 11:40 (12365 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Războiul politic pentru Slobozia a început
Oraș de provincie, liber de contract în 2016, caut primar
Min(ci)uni electorale
Stoica-Martin, primarii Sloboziei

Comentariile cititorilor:


radu:
(13 Februarie 2015, 08:54)
ACEASTA ESTE O POZA  MAFIOTA NUMITA CARACATITA.
xxxx:
(10 Februarie 2015, 20:31)
la puscarieeee
eu:
(10 Februarie 2015, 17:06)
Huuuoooo, rușine nesatuilor !afară din județ cu voi!
Radu:
(8 Februarie 2015, 23:20)
Uitați-vă la băcanu! Scuipați-l! Să nu-l deocheați. Mândru-i, Doamne, de pică! Sau...va pica.
mnb:
(8 Februarie 2015, 20:12)
ce mutra amarata are Otilica. stia de atunci ca intra la parnaie
Dino:
(8 Februarie 2015, 12:45)
Dumitru Otilia pe primul rând. Foarte relevant pentru ce titlu poate avea poza: "NOI SUNTEM ȘPĂGARI ". Morala: din școală se aliniază corupții.
radu d.n.a.:
(8 Februarie 2015, 12:28)
o poza cu corupti,penali sloboziei foarte frumos .
Relu:
(8 Februarie 2015, 10:59)
Ce salarii au?... de bugetari, minim pe economie, ca noi, cei multi...
Mara:
(6 Februarie 2015, 16:14)
Penali, lingai si infractori, toti in jurul lui Pinoochio. Pai, cine se aseamana  se aduna. Huooooooooooooo.......................
Mary:
(6 Februarie 2015, 12:46)
         Zimbiti, va rog! - pasarica!.. muta-ti cuibul si te du!
SORIN:
(5 Februarie 2015, 10:13)
E bine că ați publicat această fotografie, ca să știe tot slobozeanu' pe cine să nu aleagă în 2016.
D.N.A:
(5 Februarie 2015, 09:08)
...alo,D.N.A,pe ciuperca cand il ridicati?A facut trafic de influenta la greu,nemernicul asta.
carmen:
(4 Februarie 2015, 18:23)
doamna cu sacou alb din primul rand cine este?
T.B.:
(4 Februarie 2015, 15:58)
Fotografia e facuta in 21 septembrie, in ziua cand Ponta vizita Slobozia(in plina campanie electorala) cu ocazia sfintirii picturii Catedralei episcopale. Multe figuri de"marca",care-i stau alaturi si-au pus nadejdea scaparii de dosarele penale prin reusita plagiatorului la presedintie; dar n-a fost sa fie..
CORLEONE:
(4 Februarie 2015, 15:02)
Din cauza fețelor astea din fotografie a ajuns orașul și județul ăsta unde a ajuns votații că merită. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 26 Sep 2020
322 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Grupul de Comunicare Strategică: 1213 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 26 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1213, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 13:05
(56 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Pompierii militari din cadrul ISU Ialomița au intervenit în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 25/26 septembrie a.c., în jurul orelor 23,00, la un accident rutier produs pe DN2, în localitatea Movilița ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 08:15
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Septembrie 2020, 19:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Un bărbat, de 53 de ani, din Slobozia, a fost oprit în seara zilei de joi, 24 septembrie a.c., pe un drum public din oraș de către un echipaj de Poliție. Oamenii legii au observat că mergea cu mașina pe ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:15
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Arestat pentru «furt calificat»

Joi, 24 septembrie a.c., polițiștii din Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:10
(52 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1205 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 25 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1205, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 13:05
(52 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 30 septembrie 2020, termen limită pentru depunerea notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare

Agenția Națională de Administrare Fiscală reamintește că termenul limită de depunere a notificării prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura de restructurare a obligațiilor bugetare restante ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 10:35
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Primăria Slobozia: Termen scadent pentru plata impozitelor

Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei Slobozia aduce la cunoștință contribuabililor care au ales să-și plătească taxele locale în două rate faptul că termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:10
(147 vizualizări - 0 comentarii)


8
Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Un bărbat, de 44 de ani, din Fetești, s-a ales cu un dosar penal după ce asupra sa au fost descoperite 10 exemplare de cegă, pentru care nu avea documente legale cu privire la proveniență. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:00
(181 vizualizări - 1 comentariu)


Făcăeni: Alcoolul l-a lăsat fără permis

În urma unei acțiuni preventive desfășurată miercuri, 23 septembrie a.c., pe zona de Est a județului Ialomița, polițiștii au oprit în trafic un șofer care, înainte de a se urca la volan, consumase băuturi ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 16:55
(108 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 1191 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1191, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 13:10
(106 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la firmele care folosesc zilieri

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 14-19.09.2020 s-a desfășurarat ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 12:15
(102 vizualizări - 0 comentarii)


12

ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(102 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(219 vizualizări - 0 comentarii)


11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(337 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(258 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(253 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(659 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(395 vizualizări - 0 comentarii)


Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(437 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Gogu de la borduri în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Pavel în Clean Tech produce ilegal și nu respectă condițiile de funcționare impuse de autorități #pasajladrajna în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Balea în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Nona în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Costel în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Gigel în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Ion în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița colocatar katanga în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Nu mi veti da mesajul în Scrisoare pentru tine :)))) în Ieri am primit vizita lui Dan Barna, președintele USR. cetatean în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Gigel în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Vali în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Nesimtire nocturna în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Om cu om... în Ieri am primit vizita lui Dan Barna, președintele USR. Succes! în Scrisoare pentru tine Benoit în Scrisoare pentru tine Slobozean în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Cetățean în Scrisoare pentru tine
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...