Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Slobozia politică vrea primar nou pentru alegerile din 2016

Drumeți în calea lupilor politici

Slobozia politică vrea primar nou pentru alegerile din 2016

Unii vor spune că e prea devreme pentru a vorbi despre viitorul primar al Sloboziei. Dar, dacă e adevărat că niciodată nu e prea tîrziu, atunci trebuie că și reciproca este valabilă. Așa că astăzi vom prezenta primele scenarii ale anului 2015 despre alegerile locale din 2016, pentru Slobozia. Pe lista scurtă a posibililor candidați se înscriu, ca de obicei, obișnuiții casei, dar și nume noi, apărute din neantul calculelor politice de culise. Dacă nu ne credeți, așteptați alegerile. Dacă ne credeți, fugiți cît mai e vreme. Mîine, așa cum vă spuneam, ar putea fi prea tîrziu!

Troica Neacșu-Pavel-Stoica
Cel mai probabil dintre scenariile potențiale îi are ca protagoniști pe deputatul Marian Neacșu, senatorul Marian Pavel și, oricît ar părea de absurd, actualul primar Alexandru Stoica. Potrivit unor surse din interiorul Organizației, la acest moment, cei trei s-au decis să rupă căruța pesedistă în două. Pentru manevrele de culise a fost ales, din nou surprinzător, senatorul Marian Pavel. Deși este considerat «lipsit de tact și arogant», Marian Pavel speră să se autodepășească și să coaguleze în jurul fracțiunii pe care o reprezintă masa critică necesară pentru a impune viitorul primar al orașului Slobozia. Motivația lui Pavel e simplă. În actualul context (și cu un Silvian Ciupercă care va supraviețui politic ca președinte de Consiliu Județean), acesta este primul și ultimul său mandat de parlamentar. Pentru a obține un al doilea, Marian Pavel are nevoie, pe lîngă sprijinul «masei critice» despre care vorbeam mai devreme, și de o victorie electorală. Iar cea mai la îndemînă ar fi, după cum ați ghicit, securizarea Sloboziei prin susținerea unui candidat cu șanse reale. Pînă atunci însă, trebuie cîștigată bătălia pentru șefia Organizației, despre care vă povesteam săptămîna trecută. Dată fiind anvergura națională a deputatului Marian Neacșu, aceasta este o simplă formalitate. Lupta pentru Slobozia este însă o altă poveste. Cu un Stoica în declin și fără o alternativă viabilă, Marian Pavel caută cu disperare o soluție. Deși la acest moment este prea devreme pentru a confirma, fie și parțial, povestea de mai sus, l-am întrebat pe Alexandru Stoica dacă este dispus să susțină noua oligarhie a PSD Ialomița: «Toată lumea știe că eu fac ce e mai bine pentru partid. Acesta este obiectivul meu. Nu știu de ce-mi spuneți ce-mi spuneți și nu cred în scenarii... Eu l-am rugat pe domnul Neacșu să mă susțină pentru că are conexiuni la nivel central și, în felul ăsta, am rezolvat o mulțime de probleme pentru cetățeni!» ne-a declarat, franc, primarul Sloboziei.

Chinta la juvetele PSD
Cealaltă fracțiune politică din cadrul PSD se învîrte, firesc, în jurul lui Silvian Ciupercă. În cazul în care acesta nu va fi declarat indezirabil în martie, așa cum prognozam săptămîna trecută, el este obligat să ofere lupilor tineri din cadrul Organizației un debușeu. În condițiile în care Alexandru Stoica susține că va face «ce e mai bine pentru partid», acesta ar putea fi Valentin Băcanu. Disciplinat, docil, loial, Valentin Băcanu este la acest moment cea mai bună soluție pentru a aplica la PSD Slobozia butada «să se revizuiască, primesc, dar să nu se schimbe nimic». Una dintre celebrele noastre surse din cadrul PSD ne-au șoptit, anonim, că la acest moment «domnul președinte nu a luat încă o decizie. Dar, după cum știți, chinta se joacă în mai multe feluri. Azi, domnul Băcanu este în anturajul domnului Ciupercă, mîine, domnul Ciupercă poate alege alt candidat pentru Slobozia. Asta dacă apucă Paștele în funcție, evident!». Cu sau fără Ciupercă, Valentin Băcanu se bucură de susținerea colegilor de generație politică, de la Ștefan Mușoiu, considerat moștenitorul tronului PSD în Ialomița și pînă la eminența cenușie a pesediștilor locali, subprefectul apolitic Marin Constantin. Deocamdată însă, acest scenariu politic calchiat după cel al alegerilor din 2012, este blocat de situația incertă în care se află președintele. Și, de această dată nu vorbim despre decizia care urmează a fi luată în martie, ci de dosarul de la DNA, din cauza căruia domnul Ciupercă și-a pierdut supranumele de «cel mai competent și cinstit» președintete de consiliu județean din România.

Mihai Găină, compromisul care asigură liniștea Sloboziei? O informație venită la închiderea ediției avansează ideea că cele două fracțiuni din cadrul PSD ar putea agrea ideea unui primar «de compromis». Acesta este nimeni altul decît actualul deputat Mihai Găină, un parlamentar discret și atent la nevoile colegilor săi. Alegerea sa drept viitor candidat la Slobozia ar putea asigura liniștea atît de necesară într-o Organizație aflată în pragul unui război fratricid. Ca și alți parlamentari PSD ialomițeni, Mihai Găină are șanse mici la un nou mandat. În aceste condiții, fotoliul de primar al Sloboziei ar putea reprezenta pentru acesta o poliță de asigurare în cazul în care situația de la Centru devine explozivă...

Martinică îi trage preșul de sub picioare lui Cezărică
Bătălia pentru viitorul primar al Sloboziei nu se reduce însă la războiul dintre fracțiunile PSD Ialomița. La celălalt capăt al eșichierului politic, Cezar Zamfir, fost viceprimar PNL a Sloboziei și propunerea eternă a organizației PNL Slobozia la funcția de primar, se pregătește pentru ultimul său bal...
Martin visează o Slobozie liberală Deși în coaliție cu PD-L, liberalii din Slobozia nici măcar nu iau în calcul o eventuală candidatură a unui pedelist la funcția de primar al Sloboziei. Așa că nume precum Mirela Dacici sau, mai nou, Gigi Manea, irită deranjant urechile fine ale liderilor PNL. Dacă ne întrebați la sfîrșitul anului trecut, singura opțiune  viabilă a filialei conduse de Ioan Martin era Cezar Zamfir, un sinucigaș politic de profesie. La acest început de an însă, zvonurile noi confirmă că nu degeaba apare Ioan Martin în toate pozele cu președintele Iohannis. Acesta și-a propus să candideze în 2016 la Slobozia și, ce e surprinzător, să și cîștige. Obiectivul co-președintelui ACL, Ioan Martin, este însă imposibil de atins în condițiile în care nici organizația PD-L și nici măcar propria organizație nu este dispusă să-l susțină necondiționat. În aceste condiții, susțin surse din cadrul PNL, Ioan Martin este dispus să-l sacrifice în agora politică pe Cezar Zamfir, oaia neagră a ambelor organizații. Acum înțelegeți de ce fostul viceprimar al Sloboziei se pregătește pentru ultimul său bal politic?

Ben TEN-ul lui Macovei
Un alt candidat la viitoarele alegeri locale este Mădălin Teculescu. Acesta se pregătește să construiască o trambulină politică care să-l propulseze automat la funcția de primar al Sloboziei.
M10, un proiect independent politic Mădălin Teculescu, fost membru al PD-L și candidat al acestei formațiuni la Primăria Slobozia în 2012, acum consilier local independent în Consiliul Local Slobozia, pregătește un nou proiect politic. El se numește M10 și este, pentru cei care încă nu știu, o asociație civică înființată sub patronajul Monicăi Macovei, asociație care precede înființarea partidului politic cu care aceasta intenționează să acceadă în Parlament. Proiectul se potrivește mănușă justițiarului Teculescu, izolat politic în acest moment tocmai din cauza intransigenței sale exprimată public în repetate rînduri. Deși se jură că nu este interesat de Primăria Slobozia, Mădălin Teculescu nu neagă faptul că pînă în 2016 mai e suficient timp pentru a-și schimba opinia. «Vreau să ofer locuitorilor județului Ialomița dovada că politica se poate face fără compromisuri și în interesul comunităților. Nu sînt interesat în acest moment de candidatura la Slobozia... Și consider că, deocamdată, este prea devreme pentru nominalizarea unui contracandidat la oferta PSD, oricare ar fi ea!» a declarat el pentru Independent. Deși extrem de firavă la acest moment (membrii asociației M10 din Ialomița se numără lejer pe degetele celor două mîini pe care le avem fiecare), inițiativa Monicăi Macovei ar putea reprezenta, într-o lume ideală, o alternativă la actualul sistem clientelar care sufocă orașul. Rămîne de văzut dacă mai există slobozeni care să creadă îl minuni!

4 Februarie 2015, 11:40 (11372 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Războiul politic pentru Slobozia a început
Oraș de provincie, liber de contract în 2016, caut primar
Min(ci)uni electorale
Stoica-Martin, primarii Sloboziei

Comentariile cititorilor:


radu:
(13 Februarie 2015, 08:54)
ACEASTA ESTE O POZA  MAFIOTA NUMITA CARACATITA.
xxxx:
(10 Februarie 2015, 20:31)
la puscarieeee
eu:
(10 Februarie 2015, 17:06)
Huuuoooo, rușine nesatuilor !afară din județ cu voi!
Radu:
(8 Februarie 2015, 23:20)
Uitați-vă la băcanu! Scuipați-l! Să nu-l deocheați. Mândru-i, Doamne, de pică! Sau...va pica.
mnb:
(8 Februarie 2015, 20:12)
ce mutra amarata are Otilica. stia de atunci ca intra la parnaie
Dino:
(8 Februarie 2015, 12:45)
Dumitru Otilia pe primul rând. Foarte relevant pentru ce titlu poate avea poza: "NOI SUNTEM ȘPĂGARI ". Morala: din școală se aliniază corupții.
radu d.n.a.:
(8 Februarie 2015, 12:28)
o poza cu corupti,penali sloboziei foarte frumos .
Relu:
(8 Februarie 2015, 10:59)
Ce salarii au?... de bugetari, minim pe economie, ca noi, cei multi...
Mara:
(6 Februarie 2015, 16:14)
Penali, lingai si infractori, toti in jurul lui Pinoochio. Pai, cine se aseamana  se aduna. Huooooooooooooo.......................
Mary:
(6 Februarie 2015, 12:46)
         Zimbiti, va rog! - pasarica!.. muta-ti cuibul si te du!
SORIN:
(5 Februarie 2015, 10:13)
E bine că ați publicat această fotografie, ca să știe tot slobozeanu' pe cine să nu aleagă în 2016.
D.N.A:
(5 Februarie 2015, 09:08)
...alo,D.N.A,pe ciuperca cand il ridicati?A facut trafic de influenta la greu,nemernicul asta.
carmen:
(4 Februarie 2015, 18:23)
doamna cu sacou alb din primul rand cine este?
T.B.:
(4 Februarie 2015, 15:58)
Fotografia e facuta in 21 septembrie, in ziua cand Ponta vizita Slobozia(in plina campanie electorala) cu ocazia sfintirii picturii Catedralei episcopale. Multe figuri de"marca",care-i stau alaturi si-au pus nadejdea scaparii de dosarele penale prin reusita plagiatorului la presedintie; dar n-a fost sa fie..
CORLEONE:
(4 Februarie 2015, 15:02)
Din cauza fețelor astea din fotografie a ajuns orașul și județul ăsta unde a ajuns votații că merită. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 23 Aug 2019
149 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Accident între Movila și Fetești, patru victime

Miercuri, 21 august a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Fetești au intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ212, în afara municipiului Fetești, soldat cu rănirea a patru ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:15
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Depistat la volanul unui autoturism radiat din circulație

Miercuri, 21 august a.c., polițiștii ialomițeni au întocmit dosare penale unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Astfel, un bărbat, de 36 de ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:10
(125 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune împotriva «taximetriștilor-pirat»

Joi, 22 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Mărculești, în timp ce efectua transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:05
(129 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 57 mii de lei, 6 permise reținute

Marți, 20 august a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune pe raza județului pentru creșterea gradului de disciplină și combaterea cauzelor generatoare de accidente, săvârșite cu implicarea bicicliștilor ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:40
(201 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Marți, 20 august a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat un bărbat, de 49 de ani, din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, în ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:20
(181 vizualizări - 0 comentarii)


5

APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL

Printr-un comunicat de presă, Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița anunță că a emis în data de 20.08.2019 Decizia nr. 2 de încetare a suspendării Autorizației Integrate de Mediu nr. 1/17.03.2014 emisă ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 12:25
(205 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 19-23 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:20
(352 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 56 de ani, din Rădulești, care conducea un autoturism pe drumul ce leagă Fierbinți-Târg de Rădulești în timp ce se afla ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:15
(258 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bărbat din Coșereni, prins cu cuțitul la brâu

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, cu ocazia desfășurării de activități specifice pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență în zona barurilor și a discotecilor ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:10
(270 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Coșereni cuțit


9

Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

La data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:05
(295 vizualizări - 0 comentarii)


10

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(836 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


12

Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(735 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(921 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(845 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(744 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(872 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(706 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(876 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(774 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(768 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(996 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(961 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(966 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(954 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(1024 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(1172 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(1119 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ultimele comentarii
Lipsă personal în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Cetatean în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Om în APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL CETACEAN în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Grecu în Alexandru Potor, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene Cetățean în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Udrea în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 august 2019 Sandel în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Parinte grupa 2005 în «Grupa 2005», triumf la Memorialul «George Isac» Mircea în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița tichie de margaritar în Borduri de granit la 100 de lei bucata pe Calea București! Bidon în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Pentru "un analist" în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Gicuță în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Un roman în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene @horia în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Tandarean în Alexandru Potor, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene Jhon în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Urmașul lui urmașul lui Sava în Borduri de granit la 100 de lei bucata pe Calea București! Horia în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...