Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Urban așteaptă investițiile promise de municipalitate

Apa noastră cea de toate zilele

Urban așteaptă investițiile promise de municipalitate

SC Urban are autorizație sanitară de funcționare pentru încă 3 ani. Municipalitatea slobozeană promite noi investiții în rețeaua de apă a orașului. O nouă ședință AGA în mai puțin de o lună. «Furnizăm apă potabilă la paramentri tehnici stabiliți de lege!» declară Valentin Cilibeanu, directorul societății.

Urban merge mai departe În ultimele luni, polemicile din jurul SC Urban au devenit anoste. Slobozenii s-au resemnat să consume apa de la robinete sau să o care de la supermarket, consilierii Opoziției s-au plictisit să conteste buletinele de analiză, iar amenințarea RAJA este tot mai distantă. În aceste condiții, societatea continuă să asigure furnizarea apei potabile așteptînd o nouă ședință a Adunării Generale a Acționarilor. Directorul SC Urban, Valentin Cilibeanu, susține că, sprijinită de autorități, societatea și-ar putea stabiliza poziția pe piața de profil. «La momentul ăsta, pentru că respectăm graficul de efectuare a analizelor așa cum ni-l cere Direcția de Sănătate Publică în autorizația sanitară de funcționare, nu avem probleme. Furnizăm apă potabilă la parametri tehnici stabiliți de lege! Iar sprijinul pe care sperăm că-l vom primi din partea autorităților, a Consiliului Local, sîntem convinși că va fi în avantajul societății și al locuitorilor municipiului Slobozia. În fond, toate eforturile pe care le-am făcut pînă acum și continuăm să le facem sînt pentru a asigura orașului apa de care toți avem nevoie!».

Orașul mai are nevoie de 15 kilometri de rețea Dincolo de declarații, pentru a furniza apa potabilă la standardele asumate prin programul de conformare, SC Urban are nevoie de reabilitarea ultimelor 15 kilometri de rețea de apă, încă neînlocuită pînă la acest moment. «Este vorba despre 3 conducte de aducțiune, plus conducta de echilibrare, de la podul de la Bora, pe bulevardul Chimiei și pînă la Casa de Cultură a Sindicatelor. Este o investiție mare și sperăm că vor exista și bani pentru executarea ei...» a mai declarat Valentin Cilibeanu. Deși la acest moment autoritățile locale nu au avansat nicio cifră pentru susținerea acestei investiții, surse din cadrul Primăriei Slobozia confirmă faptul că ea s-ar putea ridica, în anul 2015, la 10 milioane de lei. Reamintim că nota de plată a cheltuielilor pentru actuala sursă de apă a orașului a ridicat nota de plată a municipalității la sume astronomice. Astfel, au fost cheltuite 15 milioane de lei pentru investiția în sursa de apă, circa 10 milioane de lei pentru înlocuirea rețelei de apă, 10 milioane de lei pentru stația de tratare a apei și 28 de milioane lei pentru stația de epurare. Oficialii SC Urban dau asigurări că, în cazul în care lucrările vor fi reluate, calitatea apei nu va fi afectată.

20 Februarie 2015, 15:50 (5624 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Amonil SA cere indexarea debitelor plătite cu rata inflației
Apa din Slobozia, o problemă fără sfârșit
«Trihalometanii se încadrează în limitele de potabilitate impuse de lege!»

Comentariile cititorilor:


Ana:
(27 Februarie 2015, 19:52)
Am fost printe cei sceptici, privind buletinele de analiza ale apei de la robinetul meu...  Am dus probe de apa la un laborator de analiza, altul decat cel care a semnat buletinele Urban-ului si am primit aceleasi valori de anliza. Cei care vor sa verifice asta o pot face singuri sau prin asociatie cu alti consumatori. Asociati, pretul e suportabil.
dan :
(25 Februarie 2015, 08:04)
Ce fc dn cilibeanu somezi oameni sa plateasca datoriile ca restrictionezi apa,,,,,,nu va e rusine dupa ce ne dayi  o opa din canal,,,,,,,chiar vreau sa faci  asta sa te dau in judecata sa vedem cine cistiga,,,,,va  trebuie bani,,,v ati invatat ca slobozeni suntf,,,,si platesc ca sa stea aia  in birouri degeaba,,,nu poti intra de fum,,,nu poti lua masuri    rusine ca ai tupeu
ELENA:
(24 Februarie 2015, 10:29)
NOI CUMPARAM APA DE BAUT DAR NICI CEA CARE SPALAM VASE SAU RUFE NU E BUNA IAR URBANU IA SALARII GRASE SI BONURI DE MASA SI MERGE TREABA TINE O DROAIE DE ANGAJATI LA BIROU IAR CEI CE ITI CITESC CHIPURILE APOMETRELE SE BAT DE MUSCA SI NOI II PLATIM
Cetatean satul de cumparat apa:
(23 Februarie 2015, 20:11)
S o bei dumneata, domnule Valentin Cilibeanu, impreuna cu cei care spun ca apa e potabila. Poate o sa beau si eu dupa ce va voi vedea pe toti, nu spunand ca e potabila, ci band cate doi litri pe zi (ca asa e sanatos).
cetatean:
(23 Februarie 2015, 17:00)
 Voi, astia de la "Independent" dece nu sunteti independenti?! Dati comentariile pe care le vreti. Ati mai pierdut un cititor. In felul acesta veti da F A L I M E N T. Eu sunt un simplu cetatean, voi sunteti pe cai mari si orice cal va deveni o gloaba.
Mary:
(23 Februarie 2015, 11:54)
       MINCIUNI, MINCIUNI, MINCIUNI.  Bateti apa-n piua, ca sa iasa unt de Dorna. O sa va vina randu cu atati bani cheltuiti de pomana. Nu scapati de DNA. Continuati sa mintiti, ca asa v-a invatat tatuca Ciuperca si badea Stoica. O mana spala pe cealalta. Se strange latul. Calcati apa...! "Scapa cine poate !" vorba prim-plagiatorului. Sus in avion si zburati cat mai departe. De venit inapoi, sa asteptati pana ce va vom chema noi. APA NU ESTE POTABILA INCEPAND DE LA IZVOARE. lasti dracu buletinele de analiza, sunt hartii masluite cu care va acoperiti. Pana cand?! 
SORIN:
(23 Februarie 2015, 09:19)
Problema nu e numai a slobozenilor, ci și a locuitorilor unor comune apropiate. Nu știu cum fac primarii pesediști din localitățile afectate, dar cad mereu în picioare. Acum, odată cu arestarea domnului profesor mafiot Ciupercă, poate s-or trezi la realitatea cătușelor și primarii care, ani de-a rândul și-au bătut joc de cetățenii care i-au votat. Sugerez o anchetă "la sânge" a tuturor investițiilor aiurea privind aducțiunea de apă în localitățile apropiate Sloboziei. Oare de ce li s-au perceput oamenilor sume exorbitante pentru un așa-zis cămin eco?! Cum de unele primării au suportat cheltuielile aferente alimentării cu apă a gospodăriilor, iar altele nu?! Să fie numai incompetență, sau și ceva para-ndărăt, cum se spune?! O parte din vină o au și cetățenii care s-au conformat, umili și umiliți sub amentințarea că nu vor mai "vedea" nicio adeverință de la Primărie, dacă nu se conformează. De ce gospodarii care aveau deja cămin zidit, din cărămidă, betonat, au fost obligați să dea un pumn de bani pe acele butoaie din plastic, fiindcă, vezi Doamne, așa a fost contractul. Numai un cretin poate crede că furnizorul de asemenea tâmpenii poate impune o clauză care să oblige beneficiarul la așa ceva. În concluzie, primarii care "au pus botu'", și-au umilit propriii concetățeni, ceilalți, nu. Oare va verifica cineva, vreodată, sumele imense care au fost mătrășite pe la primării cu primari pesediști incompetenți, indolenți și nesimțiți?! Oare secretarii primăriilor cu pricina să fie străini?! Mă-ndoiesc, mai ales că ei sunt "legea". Ar fi multe de spus cu referire la "apa cea de toate zilele", dar nu vreau să mă enervez, amintindu-mi de Ionașcu & Co..
DINAMITA:
(22 Februarie 2015, 09:49)
Ar trebui sa plateasca si cei care au facut studiul de fezabilitate , avind in vedere istoricul zonei de foraj , deoarece in zona se afla un bazin indiguit unde se depozitau dejectiile animale de la fermele din Bora . acestea fiind amestecate cu ingrasaminte lichide de la combinat , urmind a fi pompate prin sistemul de irigatii la culturile din zona . Aceste dejectii plus ingrasamintele lichide depozitate in acest bazin neizolat au putut sa se infiltreze in pinza freatica dea lungul timpului . Despre acest bazin nu sa spus nimic 
Marius Vasile:
(21 Februarie 2015, 19:49)
@Adriana. Pe lângă schimbarea opțiunii politice trebuie urgent oprite noile investiții în schimbarea de conductelor, trebuie urgent realizat schimbarea fontului de captare(puturi)în nordul orașului și probabil Instituțiile cu competența juridică să facă o anchetă penală pentru stabilirea faptelor și făptașilor cu imputare pagubelor și anchetă serioasă în ceace privește sănătatea Slobozenilor prin implicarea factorilor din Slobozia cu complicitata Urban și DSP.
Adriana:
(21 Februarie 2015, 11:53)
@Marius Vasile. Îți împărtășesc indignarea! Cumpărăm bidoane, dar nici acolo nu știm ce este exact. Ce propui? Ce putem face. Bun! Vor fi închiși, penalizați, tăiat capete vinovați! Cum scăpăm de pericol că, vrând-nevrând, tot ne atingem sănătatea cu apa IONAȘCU!? Ialomițenii slobozeni, în majoritate, se pun preș fără a crâcni, imediat. Invită manipulatorul: ,, Faceți cu noi ce vreți. Zdrențe ne numim!"....Nu toți!
T.B.:
(21 Februarie 2015, 10:06)
Nu pot sa cred ca "apa e potabila la parametri tehnici stabiliti de lege", asa cum se afirma oficial devreme ce aceasi oficiali(primari si directori de la Urban) ne-au ascuns faptul ca ani de zile apa de la robinet nu a fost potabila ,in plus,am platit-o la pret de apa plata de izvor, nu menajera cum e de fapt. Un atentat grav la sanatatea locuitorilor orasului la care au fost complice mai multe institutii locale.
Marius Vasile:
(20 Februarie 2015, 19:56)
Apa potabilă!!! la robinetul cetățenilor în Slobozia, gogoși, povesti de adormit electoratul psd-ist. Indiferent de câți bani vor mai cheltui de aici înainte aleșii locali apa în oraș va fii nepotabila. Banii au fost cheltuiți și vor fii în continuare cheltuiți cu un scop pe care mulți îl știu sau îl intuiesc.Soluția este următoarea:schimbarea sursei(puturile de apa) La cât de introvertiți și naivi sunteți voi Slobozenilor veți mai cumpără apa de la supermarket sau veți bea apă nepotabila la preț de apă potabilă vândută de Urban poate încă 30 de ani sau atât timp cât veți vota perpetuarea comunismului în Slobozia.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 15 Aug 2020
380 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august a.c., între localitățile Movila și Fetești. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Printre ...[citește_toată_știrea]

15 August 2020, 11:00
(384 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor

Joi, 13 august a.c., polițiștii din Slobozia au organizat o razie de amploare cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale pe raza orașului. Astfel, au fost controlate 333 de autovehicule și legitimate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:30
(162 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Alături de oameni... pentru oameni»

Protopopiatul Urziceni continuă și în acest an programul social, lansat în urmă cu 11 ani, «Alături de oameni... pentru oameni». Astfel, joi, 13 august a.c., preoții din zona Urziceniului au donat bunuri ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:25
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Transporta ilegal peste 2 tone de roșii

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic transportând peste 2 tone de roșii, fără a avea documente de proveniență a mărfii. În valoare de peste 2300 de lei, întreaga cantitate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în zona Cartierului Buliga din Fetești

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Călarași din orașul Fetești, RAJA Constanța a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:15
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(237 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(157 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(124 vizualizări - 0 comentarii)


10

Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(138 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(162 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(204 vizualizări - 2 comentarii)


13

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(545 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(636 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mecanic în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Cetatean sincer în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Gica în Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean Relu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 cetatean în Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști cetatean în Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor Cunostinta în Fotografii care NU au făcut istorie Potorist în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Io în Fotografii care NU au făcut istorie vasile în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Viitor ancorat in Trecut în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro M&M's în Fotografii care NU au făcut istorie garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 august 2020 Benoit în Unirea Slobozia a promovat în «B» Gigel în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia lovrin în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...