Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Groapa de 37 milioane de lei din Piața Revoluției (II)

Primarul Stoica are deja un țap ispășitor: «Elena Neagu de la Sindicate a întîrziat lucrările cu 3 luni!»

Groapa de 37 milioane de lei din Piața Revoluției (II)

Elena Neagu, președintele UJSL Ialomița: «Administrația locală nu a dorit să identifice o soluție»

Groapa din Piața Revoluției reînvie un scandal public declanșat în anul 2011. Primarul Alexandru Stoica a acuzat-o public pe Elena Neagu, președintele Uniunii Județene a Sindicatelor Libere Ialomița, pentru blocarea acestui proiect. Primarul Sloboziei își bazează acuzațiile pe un document emis de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin care se confirmă că UJSLI «nu are drept de proprietate asupra terenului» aflat în litigiu. «Doamna Neagu nu are niciun drept de administrare a patrimoniului fostului UJSL, ilegal administrat pînă acum!» a declarat primarul Alexandru Stoica pentru Independent.
Istoria prescurtată a unui litigiu Scandalul public declanșat zilele acestea la Slobozia este o continuare a celui din 2011, an în care administrația locală a demarat procedurile legale de preluare în domeniul public al Primăriei a unei suprafețe de 1476 de mp, aflată în administrarea UJSLI. Schimbarea destinației terenului era obligatorie pentru accesarea finanțării europene destinată reabilitării Pieței Revoluției. Pentru a prelua terenul, în mai 2011 consilierii locali au aprobat un proiect de hotărîre în acest sens, iar ulterior, acesta a fost dublat de o Hotărîre de Guvern prin care cei 1476 de mp deveneau, oficial, «domeniu public al Primăriei Slobozia». Decizia nu a fost însă adusă la cunoștința Elenei Neagu, administratorul UJSLI, aceasta aflînd că a pierdut dreptul de administrare asupra terenului abia în anul 2014! Mai mult decît atît, potrivit documentelor făcute publice de către aceasta, în ultimii 3 ani UJSLI a plătit impozit pentru terenul intrat în proprietatea administrației locale! Pe cale de consecință, Elena Neagu a formulat o plîngere penală în care solicită cercetarea acestui abuz...
Primarul Stoica atacă la baionetă Joi, 26 februarie 2015, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia, primarul Alexandru Stoica a acuzat-o public pe Elena Neagu că încearcă să blocheze derularea investiției și a susținut că, la acest moment, problema este rezolvată: «Îmi pare foarte rău că doamna Neagu a făcut acest demers. S-a dovedit fals, total inoportun, inadecvat și ne-a încurcat. S-a blocat finanțarea timp de 3 luni! În urma verificărilor, o comisie juridică de la Minister a constatat că am avut perfectă dreptate. Sîntem în legalitate. Deci, demersurile dînsei... Cred că cineva a împins-o din spate, politic, cred că știu și cine, dar nu mai contează... Ceea ce contează e că dînsa reprezintă un sindicat care nu are niciun membru și spun, de-acuma public, că doamna Neagu nu are niciun drept de administrare a patrimoniului fostului UJSL, ilegal administrat pînă acum! Vom face demersurile necesare pentru ca acest lucru să se schimbe, inclusiv ca această Casă de Cultură a Sindicatelor să treacă în domeniul public al municipiului Slobozia, poate și al ialomițenilor, pentru că aceștia au finanțat din banii lor construcția, în trecut. Iar dînsa, aproape ca un impostor, pot să spun, a profitat de asta...».
Ministerul dă dreptate administrației Pledoaria primarului Alexandru Stoica este susținută de un document remis în 25 februarie 2015 de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Potrivit acestuia, ca răspuns la sesizarea făcută de UJSLI, «nu se constată existența unui drept de proprietate, fiind invocată doar o decizie emisă în anul 1969. (...) În concluzie, rezultă fără dubiu că, potrivit Constituției României în vigoare la acea dată, imobilul se afla în domeniul public al statului, fiind, printre altele, inalienabil. Pe cale de consecință, el nu putea face obiectul unui transfer de proprietate». Același document, emis de către Direcția Constatare și Stabilire Nereguli din cadrul Ministerului, confirmă faptul că administrația locală a transmis cererea de finanțare în termen, iar autorizațiile de construire au fost emise cu respectarea cadrului legal în vigoare. «Echipei de verificare nu i s-a pus la dispoziție dovada înscrierii în cartea funciară pe numele UJSL Ialomița. În consecință, și în lipsa vreunei dovezi în susținerea aspectelor sesizate, nu se poate aprecia existența unor suspiciuni în legătură cu emiterea sau valabilitatea autorizațiilor de construire» se mai arată în documentul citat.

În replică la acuzațiile aduse de către Primarul Alexandru Stoica, Elena Neagu, președintele UJSL Ialomița, face publice o serie de documente care confirmă, susține ea, bunele sale intenții. Potrivit acestora, în anul 2011, Elena Neagu a încercat să identifice o soluție legală prin care Primăria Slobozia să poată administra cei 1476 de mp de teren aflați acum în litigiu. «Ei au dorit să fie terenul lor! Dar terenul nu e al meu, eu sînt doar administrator... Și-atunci, pentru că nu am fost de acord cu ei, m-au dat afară!».
Elena Neagu a avut o soluție Contestată sau nu, Elena Neagu este la acest moment președintele Uniunii Județene a Sindicatelor Libere Ialomița. În această calitate, susține ea, are obligația de a administra bunurile mobile și imobile ale Sindicatului, fără a le înstrăina. «Acest teren nu este al meu, că nu a venit Elena Neagu cu terenul ei de-acasă... Îl am în administrare și îl voi preda următorului președinte!» a comentat aceasta situația de principiu în care se află. Însă, susține Elena Neagu, problema de fond este alta. «În 2011, documentul este scos pe 19 ianuarie, m-am dus la ei cu documentul ăsta... Conform lui, după modelul de la Consiliul Județean Ialomița, am oferit autorităților locale drept de administrare asupra terenului pe o perioadă cu 5 ani mai mică decît în cazul Consiliului Județean. La întîlnire a participat domnul Băcanu, care mi-a spus că hîrtia trebuie legalizată. Am legalizat-o pe banii mei și le-am dus-o iar! Dar între timp nu știu cine le-a spus, ce le-a spus, n-au mai vrut... Și m-am trezit în 2014 că se lucrează!». Conform documentului prezentat de Elena Neagu, document aprobat de consiliul de administrație al UJSL Ialomița, «se aprobă darea în administrare către Consiliul Local al municipiului Slobozia a suprafeței de 1476 mp pe o perioadă de 10 ani în vederea realizării /implementării proiectului „reabilitarea funcțională a Pieței Revoluției Slobozia“ depus în cadrul Axei I (...)» cu condiția ca autoritățile locale să asigure accesul neîngrădit al cetățenilor la sediul UJSL Ialomița.
Uite groapa, nu e groapa Elena Neagu confirmă însă faptul că, la acest moment, nu mai există nicio cale amiabilă de soluționare a acestui litigiu. Ca urmare a demarării lucrărilor și în condițiile în care administrația locală a refuzat să recunoască dreptul de administrare a terenului aflat în litigiu, Elena Neagu a depus o plîngere penală, înregistrată la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Slobozia cu numărul 3448/P/2014, sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de abuz în serviciu, faptă pedepsită de art. 297 Cod Penal. Mai mult decît atît, fiind vorba despre o investiție care presupune accesarea de fonduri europene, ancheta Poliției este în curs încă de la sfîrșitul anului 2014, cînd Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a solicitat o serie întreagă de documente pentru probarea acestor acuzații, documente care au fost deja puse la dispoziția polițiștilor. «Am dat deja declarații în acest sens. Nu mai există cale de întoarcere nici dacă aș vrea... Dar nu vreau! Oamenii trebuie să știe cine sînt cei care ne conduc, cum m-au amenințat cînd au venit la mine, acum două săptămîni... Și, pentru că se comportă așa, nu mă voi lăsa nici eu! Voi ajunge pînă la minister și le voi explica cu cine au de-a face! Nu se poate ca, avînd dreptate, tot eu să fiu arătată cu degetul... Ce fel de țară e asta?!» se întreabă Elena Neagu retoric. De asemenea, susține Elena Neagu, autoritățile locale i-au solicitat, în cursul lunii februarie 2015, o serie de adrese din corespondență purtată între UJSL Ialomița și Primăria Slobozia în decursul ultimilor ani. «De unde nu știu eu că actele pe care mi le-au cerut nu stau la baza raportului făcut de minister? Îi cred în stare de orice, în situația de față!».

18 Martie 2015, 08:35 (9045 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: Craterul de pe strada Lacului
Slobozia: Gropile «administrative» ale primarului Stoica
Investițiile muncipale s-au oprit pe Brăilei

Comentariile cititorilor:


RADU:
(29 Martie 2015, 11:15)
EU ZIC CA MAI BINE SA SE IN GROAPE STOICA BINE IN FATA PREFECTURI CA DACA NU O FACE CU MANA LUI O FACE LEGEA SIGUR NU O SA RAMANA  ASA  STOICA VA PLATI CU PUSCARIA  TOATE HOTIILE FACUTE LA PRIMARIA SLOBOZIA  DE CIND ESTE PRIMAR........D N A CE MAI ASTEPTATI E CALD DUPA AIA SE RACESTE SI NU STIU CE MAI  FACETIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
curios:
(26 Martie 2015, 15:54)
Sunt informatii ca vor fi masive  miscari sindicale la Slobozia  si a fost oare pregatit terenul din fata Prefecturii ???
geo:
(23 Martie 2015, 11:33)
Ce Casa de Cultura este aia? Cati bani ia d-na Neagu de la buticarii care au magazine acolo? Cand privesti de la Gara spre Casa de Cultura nu vezi decat o ruina de cladire care strica imaginea orasului! Sa puna mana sindicalul sa renoveze cladirea, trotuarul, etc. Sa ne lase d-na Neagu cu sindicalele ei! A fost o data!
SORIN:
(20 Martie 2015, 09:32)
@Pcl. Bine că scrii cu majuscule, ca să vadă lumea câtă carte știi. Ai tras tu concluzia că sunt plătit din mai multe părți. Mare mercenar! M-am ajuns, ce mai! Numai că nu știu ce fel de PCL ești: 85, 86, fiincă astea, parcă, erau niște lămpi de televizor. Numai că astea sunt de domeniul trecutului, de pe vremea când totul era alb-negru. În concluzie, ești vetust și scrii așa, ca să te afli-n treabă. Îți doresc multe succesuri din partea pedeleului ha, ha, ha!
Pcl:
(19 Martie 2015, 20:34)
SORINE TE CUNOSC FOARTE BINE ESTI UN  MARE MANCATOR DE CACAT,DACA TE PLATESTE BINE PSD II LAUZI ESTI PSD-IST DACA TE PLATESTE MAI BINE PDL-UL ESTI PDL-IST SI II CRITICI PE PSD-ISTI SI TOT ASA..DE ACEEA ITI PUTE GURA
Adevăratul abc:
(19 Martie 2015, 15:53)
Atenție, adevăratul abc este cel care a avut un schimb de replici cu @Darius, cel care îi susține pe tinerii din cartierul-problemă ș.a.m.d.. Independent poate confirma acest lucru, prin compararea IP-urilor. Nu doresc ca acest nickname să fie "însușit" de către alt user.
anonim:
(19 Martie 2015, 13:50)
bre primarule ia-l de mana pe Prepelita si puneti-va o piatra de gat si aruncativa in bazinul de inot tot ce ati atins ati distrus
Mary:
(19 Martie 2015, 13:40)
       A folosi cuvantul "reabilitare" in loc de distrugere a Pietei Revolutiei, mi se pare nepotrivit. Coniferele adaptate cu greu in buricul baraganului la temperaturi extreme cu plus si minus, a stejarilor cu trunchi pitic sau frumusetea trandafirilor nu se compara cu salcamul de odinioara care este facut sa reziste pe aceste meleaguri.. Oaza de verdeata din mijlocul orasului va fi inlocuita cu betoane de dragul banilor europeni. Nu fac parte din categria celor nostalgici, imi place noul si urasc prostia si hotia. Din '90 si pana in prezent in orasul Slobozia, prostia si hotia guverneaza. Totul este de prost gust si fara cap. Exemplele le vedem la tot pasul si le simtim zilnic. Se spunea ca in acest mic si linistit oras nu se intampla nimic. Acum sunt tot mai multi care vor sa contrazica prin gandire si comportament, aflati in functii administrative si nu numai. Sigur i-a innebunit banii. 
SORIN:
(19 Martie 2015, 11:42)
Oare știe madam sacâz că acele cortine uriașe din pluș de culoarea vișinei putrede au ajuns draperii pe la foști angajați, de pe vremea când "gestionau" instituția?! Oare știe madam sacâz cât a ciordit piticania de Crunțeanu, marele contabil de pe la lăcașul de cultură?! Niște nenorociți care sunt, iată, apărați de analfabeți precum @abc. Vorba unui regretat prieten: Auzi bă, tu în ce garaj ai birou'?!
curios:
(19 Martie 2015, 09:30)
Mai exista U.J.S.L.?!  Dar Casă de Cultură a Sindicatelor?!  Care sindicate ?! Este pacaleala de 1 Aprilie ?!
Sindicalist:
(19 Martie 2015, 09:09)
Sorine, ce discuți cu ăștia ca ABC ? Atât știe din alfabet. Păi, măi, alfabet trunchiat , care sindicate libere, poate alea ocupate ,unde se încasează chirii de mii de euro. Care sindicat liber ? Proștii de sindicaliști au plătit cotizații ani de zile, s-au ridicat atâtea edificii și vine o madamă care lucra pe la filatură , pune stăpânire pe clădiri , și încasează chirii.Acești bani ar trebui să ajungă și la acei cotizanți, dar se împart cu Crunțeanu și mai ajung și în alte părți. Acum , madama vrea și pământ, ca să-l închirieze  pentru vreo parcare. Dacă nu mai ai niciun sindicat și prostești lumea, cel puțin lasă  pe  alții să muncească . Nu ne mai arăta hârtii că pătezi doliul în care ești îmbrăcată. Condoleanțe.Și pune mâna și mănâncă, nu vezi că ai slăbit enorm. Mai las-o dracului de muncă sindicală, că n-o să ai statuie pe terenul ce îl revendici. Și mai faceți și un inventar pe la casa de cultură, dar cu DNA.
SORIN:
(19 Martie 2015, 08:35)
Măi, fraților, hotărâți-vă odată: ori sunt pesedist, ori sunt pedelist, ori sunt penelist, că nici eu nu mai știu din ce partid fac parte. Cred că din udemere. Prin urmare, dragă @ abc, după ce mai pui mâna (sau ce vrei tu) pe carte, sau îți corectezi postările, poate mai discutăm. Până atunci, taci și sapă, simțitorule!
radu:
(19 Martie 2015, 07:39)
Primare dute la puscarie..........
abc:
(18 Martie 2015, 20:50)
SORINE CHIAR DE ESTI TU PSD-IST NU ITI DA DREPTUL NIMENI SA JICNESTI MAI ALES O FEMEIE CHIAR DACA E BATRANA PUTEA FI MAICATA.CERETI SCUZE NESIMTITULE
unirist pana la moarte:
(18 Martie 2015, 19:07)
nea primare sa te duci dupa Unirea  bre!lasa-ne cu gropile si lupta pentru bunurile sindicatelor, ne-am saturat de minciuni si mizerii! DEMISIA! 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 01 Iun 2020
204 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(111 vizualizări - 0 comentarii)


 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(144 vizualizări - 0 comentarii)


8

Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(107 vizualizări - 0 comentarii)


9

Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(134 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(211 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(156 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(157 vizualizări - 1 comentariu)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(1273 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(1125 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(1333 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(1143 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(608 vizualizări - 3 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(455 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(474 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(426 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Ultimele comentarii
Las Boras în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu geanta cel semetz în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu platitor de taxe în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu guvidu în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Musat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 Costel în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ionescu în Administrația Mocioniu încalcă legea Vicol Vasile în Marian Moraru, povești de luptător Prostie si neputinta în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Nea NAE în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu cicuta în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița oli în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița obiectiv în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Aurel din cartier în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate George.s în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate #astairomania în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Florin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Teo în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta pacientul curios în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...