Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dacă administrație nu e, nimic nu e

Autoritățile locale din Ialomița sfidează legea

Un control efectuat de Prefectura Ialomița scoate la iveală modul în care aleșii locali ai ialomițenilor sfidează legile după care trebuie să funcționeze. De la ședințe ordinare efectuate după poftele consilierilor și pînă la absențe nemotivate, administrația locală din Ialomița le-a văzut pe toate. Campioană la nereguli administrative pare a fi tot comuna Dridu, urmată îndeaproape de Bordușani, Andrășești, Săveni și Ciochina.

Ialomița, un «paradis» administrativ
Controlul efectuat de Serviciul Legalitate și Contencios al Prefecturii Ialomița în documentele cîtorva dintre primăriile județului a scos la iveală abaterile grave pe care le comit aleșii locali. Sub falsa impresie că ar veghea pentru binele cetățenilor, consilierii locali și primarul comunei Dridu, de exemplu, au fost în «șomaj tehnic» anul trecut. Datele arată că, în perioada martie-iunie 2014, ședințele ordinare ale Consiliului Local Dridu nu s-au organizat. Și tot consilierii aceleiași localități au refuzat să-și facă publice declarațiile de avere și de interese încă din 2012, de cînd au fost aleși în funcții. De asemenea, primarul Valentin Turiga nu și-a prezentat raportul de activitate aferent anului precedent, iar primăria în fruntea căreia se află nu are program de lucru cu publicul și niciun spațiu special amenajat în acest sens. În schimb, aleșii locuitorilor din Bordușani au absentat nemotivat de la ședințele ordinare ale Consiliului Local și au refuzat să-și prezinte rapoartele de activitate. Aceleași abateri principale au fost constatate și în cadrul Primăriei Ciochina. La Andrășești, aparatul administrativ nu a întocmit proiectele de hotărîre, nu au fost întocmite și înregistrate, iar consilierii locali nu și-au depus declarațiile de avere și interese aferente anului 2014. În cazul comunei Săveni, reprezentanții Prefecturii Ialomița au constatat faptul că localitatea nu deține planuri cadastrale cu delimitarea administrativ-teritorială. De asemenea, în cazul aceleiași localități a fost constatat și faptul că primărița Mariana Drăgoi nu și-a prezentat raportul privind activitatea financiar-economică a instituției pe care o conduce. În urma tuturor acestor abateri constatate, reprezentanții Prefecturii Ialomița au adoptat măsurile care se impun în aceste cazuri.

7 Aprilie 2015, 14:45 (8062 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Dezastru financiar administrativ în Ialomița
Ialomița administrativă nu folosește sistemul informatic PatrimVen
Administrațiile locale au mărit taxele și impozitele în 29 de localități

Comentariile cititorilor:


Gigel:
(23 August 2016, 09:36)
@Dima Nicolae: Reclamă-l la DSP pentru WC și la DSV pentru animale. Dar fă acest lucru în scris. Cu pomii, dacă nu a respectat distanța legală față de gard - sapă gropi lângă gard, și cum dai de o rădăcină a pomului vecinului pui o cârpă îmbibată în motorină. Vor începe să se usuce.
Dima Nicolae:
(23 August 2016, 08:33)
Am o prprietate in com. Movilita Jud Ialomita unde locuiesc acolo in perioada estivala Vecinul meu Toma Vasile Cand am cumparat proprietatea nu avea gard de hotar.Am facut gard si am cazut de acort sa-si taie pomii de langa gard.Pomii lui netaiati imi umbreste livada iar pe partea aceea pomii nu rodesc.Nu se lasa si se apuca sa creasca porci al caror miros si muste si sobolani imi face viata insuportabila.Mai zilele trecute isi incepe constructia la un Wc-eu care l-a amplasat chiar langa gardul meu de la intrarea in curte.Va imaginati  ce se va intampla: Mirosuri insuportabile muste  sobolani poluarea panzei freatice care se afla la doar 3 m.Pana sa deschid actiune in justitie cum sa procedez? Pentru construirea WC-ului are nevoie de autorizatie de constructie?.
CU CU BAU:
(13 Decembrie 2015, 23:29)
TOTI PRIMARII DIN IALOMITA (APROAPE TOTI) LUCREAZA TEREN AGRICOL PRIN INTERPUSI. UNII MIA DE HECTARE.... DE CE NU SE SCRIE NIMIC DESPRE ASTA....
a lui soare:
(16 Iulie 2015, 09:36)
Si cand se duc la puscarie cu anii...Fac pariu ca pana la Alegerile locale de anul viitor 2016 TURIGA VALENTIN o sa fie luat de DNA. Primarul din Dridu impreuna cu FLORICA GLONTARU au facut jaf in aceasta comuna Dridu. Primarul ca primarul dar initiatorul tuturor furaciunilor inca din anii 1990 este nimeni altul decat Glontaru el a fost primar in perioada de glorie a furaciunilor . pe acesta o sal ial primul si fac pariu ca va fii atestat si condamnat rau Glontaru....Mai iwri wrau prin comuna Dridu uni de la televiziune care erau si itreba despre mizeriile facute de glontaru daca primaria dridu va scapa de acest glontaru ramane de vazut sa speram ca-l pune la rece vreo 10-12 ani justitia
gigi:
(22 Mai 2015, 18:51)
Intrebare pentru cetateni comunei Dridu,jud.Ialomita ?  Stie  cineva cui  apartine  islazul comunal ?Cate TITLURI DE PROPRIETATE  SAU EMIS  PENTRU  ACEST  TEREN  ?
Ionela:
(8 Mai 2015, 18:16)
EXEMPLU DE EXCELENTA - PSD -Consiliul Local al Primaria com. Dridu din Jud.Ialomita RESPECTAREA DREPTURILOR CETATENILOR , Ia uita-te stimata redactie si vezi cum respecta drepturile cetatenilor Primarul PSD din comuna Dridu,jud.Ialomita. Ia citeste dumneata d.le Ponta : NOTA DE CONSTATARE NR.2471 din data de 19.02.2015 -Prefectura Ialomita.... Ia vezi si explica d.le , Ponta cum este cu drepturile cetatenilor respectate. Ia mai fa o documentare si vezi ce sa intamplat in urma acestui control. Vezi cum Prefectul de Ialomita d.l, Gigi Petre doarme in bocanci. Dar ce sa mai speram de la PSD ??? In teritoriu este dezastru dar te faci ca nu vezi d.le Ponta ! In afara faptului ca singura solutie este DNA ! Vorbiti de egalitate ! Este legalitate cand mergi la o primarie locala , unde faci cereri peste cereri pentru rezolvarea unor probleme iar primarul si bugetarii te sfideaza. Egalitate ???? Chiar aveti tupeu ! Grav este ca in urma acestei nota de constatare nu sa intamplat nimic, ba mai mult sau accentuat ! Nimeni din cadru Prefectura jud.Ialomita, nu a miscat un deget,De Comisie de disciplina nu este  si nu exista cum nu a existat ! Actualmente au un control de la ministerul de interne la nivel de prefectura dar pe care-l tin ascuns de presa cat si de opinia publica
Florina:
(14 Aprilie 2015, 19:00)
Pentru Maricica Georgescu, mediator- Mai ai de asteptat pana primesti un raspuns din parte primariei comuna.Dridu,jud.Ialomita. Retine te rog ! La nivel de Prefectura judet Ialomita exista: Nota constatare nr.2471/19.02.2015 o gasesti pe Google. Desii au trecut aproape doua luni de zile nu sa luat nici o masura,privind Primaria,Consiliul Local al comunei Dridu. La nivel de judet exista  plangeri si reclamatii vizati fiind cei alesi si angajati ai consiliului local de la comuna Dridu.Sunt plangeri  si sesizari . Te sfatuiesc sa mergi la Parchetul Urziceni,Politia I.p.j. dar in mod special la Serviciul Investigare Fraude,Ialomita.Depune sesizare la Prefectura Ialomita. Acolo va exista un control audit intern din partea corpului de control al primului ministru. Foarte multe nemultumiri din partea cetatenilor privind activitatea inexistenta din Primaria Dridu. Astia chiar se cred de neatins,oare pana cand vor continua cu bataia de joc.Nu se gandesc ca anul viitor vor fii alegeri locale. Se cred batuti in fotoliile primariei. Mai era una blonda care se credea iar acum plange prin arestul central Ce vrei sa se schimba cand  cetatenii sunt batjocoriti de cei ce normal ar trebui sa-i servesca non stop. Legea 554/2004, legea contenciosului administrativ . Ma intreb oare cat va mai fii pana la capatul atei,Merita salariile angajatii si alesii acestei institutii.
M.Georgescu:
(14 Aprilie 2015, 14:47)
Aduc la cunostinta tuturor cititorilor si in mod special Comisiei de Disciplina a Prefecturii Ialomita ca , in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public si al Legii 215/2001 privind administratia publica locala, am depus la Primaria Dridu si Consiliul Local al primariei Dridu din Ialomita doua notificari inregistrate sub nr. 824 si 825/11.03.2015 prin care am solicitat copii ale rapoartelor de activitate ale  consilierilor locali pentru 2014, procesele verbale de sedinta ale Consiliului local,hotararile acestuia si bugetul de venituri si cheltuieli ale comunei Dridu pe 2014, pana in prezent neprimind nici un raspuns. La expirarea termenului legal ma voi adresa instantei pentru obtinerea cu celeritate a informatiilor solicitate, in baza legilor in vigoare, astfel incat sa putm actiona in continuare in cunostinta de cauza.

Inertia, lipsa de respect si lipsa de disciplina a administratiei locale sfideaza cetatenii si comunitatea, alesii nostri uitand complet ca ei se afla in slujba oamenilor comunei si nu invers. Ca nu exista planuri cadastrale si cetatenii nu pot dispune de proprietatea lor, consifintita de Constitutie, aceasta este o alta problema "spinoasa" prin care administratia locala incalca legea si drepturile cetatenilor. Comuna Dridu pare a traieste intr-o alta era, pe aici nimic nu s-a schimbat, mentalitatea comunitatii si a alesilor pare a fi de tip "ancestral". Nimeni nu isi cere drepturile pentru a nu "supara" autoritatile, deoarece se tem ca nu-si mai pot obtine adeverinte, autorizatii si alte documente de care ar avea nevoie pentru desfasurarea activitatii zilnice.

Daca Prefectura nu reactioneaza, e bine de stiut ca ne vom obtine drepturile pe cale legala. Gunoiul trebuie curat si oamenii invatati sa-si ceara si sa-si respecte ei insisi dreptul de fi consultati inainte de luarea unor decizii si respectati de catre autoritatile locale, aflate in slujba cetateanului. Maricica Georgescu, mediator
bizidei:
(9 Aprilie 2015, 21:02)
Reprezentantii Prefecturii Ialomita au adoptat masurile care se impun in aceste cazuri?Dvs. , domnilor ziaristi, vi s-a aratat, negru pe alb, adica scris, vreo masura si vreo sanctiune aplicata, conform Legii 215, a administratiei publice locale, primarilor si secretarilor care incalca aceasta lege si o aplica dupa bunul lor plac? Am stiinta despre niste sesizari facute de niste consilieri locali catre dl Prefect privind incalcarea legii de catre primarul si secretarul  lor , din 2012 incoace, dar nimeni nu a luat nici o masura. Cand dl Costica vegheaza acolo ca nimeni sa nu-i deranjeze pe ai lui, cum credeti ca se va schimba ceva? Era o vreme cand prefectul Madalin era injurat de toti primarii, fiindca verifica amanuntit orice hotarare de CL si sanctiona si o virgula pusa gresit.Acum sedinte la trei luni, una se voteaza si alta apare in hotarare, una se vorbeste in sedinta si alta scrie secretarul in procesul verbal. Poate totusi se va trezi si dl actual prefect din somn si isi va aduce aminte ca el este prefect si nu dl Costica, adica psd-ul!
Vasilica Oaie:
(9 Aprilie 2015, 09:22)
Ce a facut COMISIA DE DISCIPLINA a Prefectura Ialomita ???????????? Nota constatare nr.2471/19.02.2015 ?  NIMIC , NIMIC  !!!!!!   O intreaga ciuma rosie  la Prefectura PSD- la primariile PSD...... De ani de zile se cunosta faptul ca in primaria Dridu,jud.Ialomita nimic  nu functioneaza !- Dar si cand va cadea cu fundun ,,BECIUL  DOMNESCMM vorva unui clasic al PSD acum in arestul politiei capitalei !  Sa speram ca in curand va veni  si dupa Primarul Turiga Valentin, dar si dupa apropriatii lui. In Primaria Dridu, gasesti o cloaca de golani pusi pe manevre si pe capatuiala..... Aici la dridu caca se vor lua la purificat retrocedarile si improprietaririle cetatenilor din comuna veti avea de gasit o noua NANA.... Izlazul Comunal  ce  a facut Turiga Valentin cu el ??????? Canal Apa- RAJA  ????? Contractul cu dezapezirea ?  Contractul cu Gunoiul  ????? aici bani multi dusi pe apa sambetei !!!!!! Valentin Turiga  dormi  linistit ??????
Mary:
(7 Aprilie 2015, 19:15)
       Tuturor edililor locali, un "Paste fericit!" in groapa din fata prefecturii. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 17 Iul 2019
250 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(161 vizualizări - 1 comentariu)


Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(146 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(166 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


4

Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(137 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(155 vizualizări - 0 comentarii)


9
deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(778 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(564 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(470 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(546 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(559 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(548 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(500 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(649 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(961 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(924 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Axintele

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 6 percheziții pe raza localității Axintele la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuința unei persoane din localitatea Horia. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:40
(982 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni premiază spiritul civic

Vineri, 5 iulie a.c., polițiștii ialomițeni din cadrul IPJ Ialomița au premiat doi ialomițeni pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Astfel, un tânăr de 15 ani, din Slobozia, și o femeie de 26 ani ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:35
(939 vizualizări - 1 comentariu)


Stejaru: Autoturism răsturnat, patru persoane rănite

Polițiștii Serviciului Rutier Ialomița au intervenit în cazul unui accident rutier petrecut vineri, 5 iunie 2019, la intrare în localitatea Stejaru. Din primele informații, este vorba despre un automobil ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 15:20
(983 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru accident


Incendiu la o stână din Făcăeni

Miercuri, 3 iulie a.c., în jurul orelor 18,30, două adăposturi de animale ale unui localnic din Făcăeni au luat foc. Pompierii Stației Fetești s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale cu apă și ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:30
(968 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: A murit după ce a căzut din mașină

Miercuri, 3 iulie a.c., pe drumul județean ce leagă localitățile Hagiești de Lilieci, în timp ce un șofer conducea o autoutilitară, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față al autovehicului s-ar fi sprijinit ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:25
(1011 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Beat la volan

Un bărbat de 53 de ani, din Săveni, a fost depistat de polițiștii Secției 7 Poliție Săveni, miercuri, 3 iulie a.c., în timp ce conducea un autovehicul, deși anterior consumase băuturi alcoolice. Bărbatul ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:20
(949 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Bărbat din Vrancea, sancționat pesntru transport ilegal de lemne

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bucu au depistat pe raza comunei Bucu un bărbat, de 52 de ani, din județul Vrancea, în timp ce transporta, cu ajutorul unei utilitare, o cantintate mai mare de ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:15
(956 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, patru răniți

Marți, 2 iulie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente de circulație soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orelor 17,00, în afara localității Grivița ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2019, 16:00
(968 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Urziceni, surprins cu un cuțit asupra sa

Marți, 2 iulie a.c., polițiștii de Ordine Publică din Urziceni au depistat un tânăr, de 18 ani, din Urziceni, care avea asupra sa un cuțit. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2019, 15:55
(1093 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni cuțit


Țăndărei: I-a furat banii din geantă

Marți, 2 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată de o tânără, de 19 ani, din Mihail Kogălniceanu, cu privire la faptul că un bărbat, de 29 de ani, din Țăndărei, i-ar fi sustras suma de 400 de lei și ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2019, 15:50
(941 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Țăndărei furt


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...