Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dacă administrație nu e, nimic nu e

Autoritățile locale din Ialomița sfidează legea

Un control efectuat de Prefectura Ialomița scoate la iveală modul în care aleșii locali ai ialomițenilor sfidează legile după care trebuie să funcționeze. De la ședințe ordinare efectuate după poftele consilierilor și pînă la absențe nemotivate, administrația locală din Ialomița le-a văzut pe toate. Campioană la nereguli administrative pare a fi tot comuna Dridu, urmată îndeaproape de Bordușani, Andrășești, Săveni și Ciochina.

Ialomița, un «paradis» administrativ
Controlul efectuat de Serviciul Legalitate și Contencios al Prefecturii Ialomița în documentele cîtorva dintre primăriile județului a scos la iveală abaterile grave pe care le comit aleșii locali. Sub falsa impresie că ar veghea pentru binele cetățenilor, consilierii locali și primarul comunei Dridu, de exemplu, au fost în «șomaj tehnic» anul trecut. Datele arată că, în perioada martie-iunie 2014, ședințele ordinare ale Consiliului Local Dridu nu s-au organizat. Și tot consilierii aceleiași localități au refuzat să-și facă publice declarațiile de avere și de interese încă din 2012, de cînd au fost aleși în funcții. De asemenea, primarul Valentin Turiga nu și-a prezentat raportul de activitate aferent anului precedent, iar primăria în fruntea căreia se află nu are program de lucru cu publicul și niciun spațiu special amenajat în acest sens. În schimb, aleșii locuitorilor din Bordușani au absentat nemotivat de la ședințele ordinare ale Consiliului Local și au refuzat să-și prezinte rapoartele de activitate. Aceleași abateri principale au fost constatate și în cadrul Primăriei Ciochina. La Andrășești, aparatul administrativ nu a întocmit proiectele de hotărîre, nu au fost întocmite și înregistrate, iar consilierii locali nu și-au depus declarațiile de avere și interese aferente anului 2014. În cazul comunei Săveni, reprezentanții Prefecturii Ialomița au constatat faptul că localitatea nu deține planuri cadastrale cu delimitarea administrativ-teritorială. De asemenea, în cazul aceleiași localități a fost constatat și faptul că primărița Mariana Drăgoi nu și-a prezentat raportul privind activitatea financiar-economică a instituției pe care o conduce. În urma tuturor acestor abateri constatate, reprezentanții Prefecturii Ialomița au adoptat măsurile care se impun în aceste cazuri.

7 Aprilie 2015, 14:45 (8286 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Administrațiile din Ialomița așteaptă încă o rectificare bugetară
Dezastru financiar administrativ în Ialomița
Ialomița administrativă nu folosește sistemul informatic PatrimVen

Comentariile cititorilor:


Gigel:
(23 August 2016, 09:36)
@Dima Nicolae: Reclamă-l la DSP pentru WC și la DSV pentru animale. Dar fă acest lucru în scris. Cu pomii, dacă nu a respectat distanța legală față de gard - sapă gropi lângă gard, și cum dai de o rădăcină a pomului vecinului pui o cârpă îmbibată în motorină. Vor începe să se usuce.
Dima Nicolae:
(23 August 2016, 08:33)
Am o prprietate in com. Movilita Jud Ialomita unde locuiesc acolo in perioada estivala Vecinul meu Toma Vasile Cand am cumparat proprietatea nu avea gard de hotar.Am facut gard si am cazut de acort sa-si taie pomii de langa gard.Pomii lui netaiati imi umbreste livada iar pe partea aceea pomii nu rodesc.Nu se lasa si se apuca sa creasca porci al caror miros si muste si sobolani imi face viata insuportabila.Mai zilele trecute isi incepe constructia la un Wc-eu care l-a amplasat chiar langa gardul meu de la intrarea in curte.Va imaginati  ce se va intampla: Mirosuri insuportabile muste  sobolani poluarea panzei freatice care se afla la doar 3 m.Pana sa deschid actiune in justitie cum sa procedez? Pentru construirea WC-ului are nevoie de autorizatie de constructie?.
CU CU BAU:
(13 Decembrie 2015, 23:29)
TOTI PRIMARII DIN IALOMITA (APROAPE TOTI) LUCREAZA TEREN AGRICOL PRIN INTERPUSI. UNII MIA DE HECTARE.... DE CE NU SE SCRIE NIMIC DESPRE ASTA....
a lui soare:
(16 Iulie 2015, 09:36)
Si cand se duc la puscarie cu anii...Fac pariu ca pana la Alegerile locale de anul viitor 2016 TURIGA VALENTIN o sa fie luat de DNA. Primarul din Dridu impreuna cu FLORICA GLONTARU au facut jaf in aceasta comuna Dridu. Primarul ca primarul dar initiatorul tuturor furaciunilor inca din anii 1990 este nimeni altul decat Glontaru el a fost primar in perioada de glorie a furaciunilor . pe acesta o sal ial primul si fac pariu ca va fii atestat si condamnat rau Glontaru....Mai iwri wrau prin comuna Dridu uni de la televiziune care erau si itreba despre mizeriile facute de glontaru daca primaria dridu va scapa de acest glontaru ramane de vazut sa speram ca-l pune la rece vreo 10-12 ani justitia
gigi:
(22 Mai 2015, 18:51)
Intrebare pentru cetateni comunei Dridu,jud.Ialomita ?  Stie  cineva cui  apartine  islazul comunal ?Cate TITLURI DE PROPRIETATE  SAU EMIS  PENTRU  ACEST  TEREN  ?
Ionela:
(8 Mai 2015, 18:16)
EXEMPLU DE EXCELENTA - PSD -Consiliul Local al Primaria com. Dridu din Jud.Ialomita RESPECTAREA DREPTURILOR CETATENILOR , Ia uita-te stimata redactie si vezi cum respecta drepturile cetatenilor Primarul PSD din comuna Dridu,jud.Ialomita. Ia citeste dumneata d.le Ponta : NOTA DE CONSTATARE NR.2471 din data de 19.02.2015 -Prefectura Ialomita.... Ia vezi si explica d.le , Ponta cum este cu drepturile cetatenilor respectate. Ia mai fa o documentare si vezi ce sa intamplat in urma acestui control. Vezi cum Prefectul de Ialomita d.l, Gigi Petre doarme in bocanci. Dar ce sa mai speram de la PSD ??? In teritoriu este dezastru dar te faci ca nu vezi d.le Ponta ! In afara faptului ca singura solutie este DNA ! Vorbiti de egalitate ! Este legalitate cand mergi la o primarie locala , unde faci cereri peste cereri pentru rezolvarea unor probleme iar primarul si bugetarii te sfideaza. Egalitate ???? Chiar aveti tupeu ! Grav este ca in urma acestei nota de constatare nu sa intamplat nimic, ba mai mult sau accentuat ! Nimeni din cadru Prefectura jud.Ialomita, nu a miscat un deget,De Comisie de disciplina nu este  si nu exista cum nu a existat ! Actualmente au un control de la ministerul de interne la nivel de prefectura dar pe care-l tin ascuns de presa cat si de opinia publica
Florina:
(14 Aprilie 2015, 19:00)
Pentru Maricica Georgescu, mediator- Mai ai de asteptat pana primesti un raspuns din parte primariei comuna.Dridu,jud.Ialomita. Retine te rog ! La nivel de Prefectura judet Ialomita exista: Nota constatare nr.2471/19.02.2015 o gasesti pe Google. Desii au trecut aproape doua luni de zile nu sa luat nici o masura,privind Primaria,Consiliul Local al comunei Dridu. La nivel de judet exista  plangeri si reclamatii vizati fiind cei alesi si angajati ai consiliului local de la comuna Dridu.Sunt plangeri  si sesizari . Te sfatuiesc sa mergi la Parchetul Urziceni,Politia I.p.j. dar in mod special la Serviciul Investigare Fraude,Ialomita.Depune sesizare la Prefectura Ialomita. Acolo va exista un control audit intern din partea corpului de control al primului ministru. Foarte multe nemultumiri din partea cetatenilor privind activitatea inexistenta din Primaria Dridu. Astia chiar se cred de neatins,oare pana cand vor continua cu bataia de joc.Nu se gandesc ca anul viitor vor fii alegeri locale. Se cred batuti in fotoliile primariei. Mai era una blonda care se credea iar acum plange prin arestul central Ce vrei sa se schimba cand  cetatenii sunt batjocoriti de cei ce normal ar trebui sa-i servesca non stop. Legea 554/2004, legea contenciosului administrativ . Ma intreb oare cat va mai fii pana la capatul atei,Merita salariile angajatii si alesii acestei institutii.
M.Georgescu:
(14 Aprilie 2015, 14:47)
Aduc la cunostinta tuturor cititorilor si in mod special Comisiei de Disciplina a Prefecturii Ialomita ca , in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public si al Legii 215/2001 privind administratia publica locala, am depus la Primaria Dridu si Consiliul Local al primariei Dridu din Ialomita doua notificari inregistrate sub nr. 824 si 825/11.03.2015 prin care am solicitat copii ale rapoartelor de activitate ale  consilierilor locali pentru 2014, procesele verbale de sedinta ale Consiliului local,hotararile acestuia si bugetul de venituri si cheltuieli ale comunei Dridu pe 2014, pana in prezent neprimind nici un raspuns. La expirarea termenului legal ma voi adresa instantei pentru obtinerea cu celeritate a informatiilor solicitate, in baza legilor in vigoare, astfel incat sa putm actiona in continuare in cunostinta de cauza.

Inertia, lipsa de respect si lipsa de disciplina a administratiei locale sfideaza cetatenii si comunitatea, alesii nostri uitand complet ca ei se afla in slujba oamenilor comunei si nu invers. Ca nu exista planuri cadastrale si cetatenii nu pot dispune de proprietatea lor, consifintita de Constitutie, aceasta este o alta problema "spinoasa" prin care administratia locala incalca legea si drepturile cetatenilor. Comuna Dridu pare a traieste intr-o alta era, pe aici nimic nu s-a schimbat, mentalitatea comunitatii si a alesilor pare a fi de tip "ancestral". Nimeni nu isi cere drepturile pentru a nu "supara" autoritatile, deoarece se tem ca nu-si mai pot obtine adeverinte, autorizatii si alte documente de care ar avea nevoie pentru desfasurarea activitatii zilnice.

Daca Prefectura nu reactioneaza, e bine de stiut ca ne vom obtine drepturile pe cale legala. Gunoiul trebuie curat si oamenii invatati sa-si ceara si sa-si respecte ei insisi dreptul de fi consultati inainte de luarea unor decizii si respectati de catre autoritatile locale, aflate in slujba cetateanului. Maricica Georgescu, mediator
bizidei:
(9 Aprilie 2015, 21:02)
Reprezentantii Prefecturii Ialomita au adoptat masurile care se impun in aceste cazuri?Dvs. , domnilor ziaristi, vi s-a aratat, negru pe alb, adica scris, vreo masura si vreo sanctiune aplicata, conform Legii 215, a administratiei publice locale, primarilor si secretarilor care incalca aceasta lege si o aplica dupa bunul lor plac? Am stiinta despre niste sesizari facute de niste consilieri locali catre dl Prefect privind incalcarea legii de catre primarul si secretarul  lor , din 2012 incoace, dar nimeni nu a luat nici o masura. Cand dl Costica vegheaza acolo ca nimeni sa nu-i deranjeze pe ai lui, cum credeti ca se va schimba ceva? Era o vreme cand prefectul Madalin era injurat de toti primarii, fiindca verifica amanuntit orice hotarare de CL si sanctiona si o virgula pusa gresit.Acum sedinte la trei luni, una se voteaza si alta apare in hotarare, una se vorbeste in sedinta si alta scrie secretarul in procesul verbal. Poate totusi se va trezi si dl actual prefect din somn si isi va aduce aminte ca el este prefect si nu dl Costica, adica psd-ul!
Vasilica Oaie:
(9 Aprilie 2015, 09:22)
Ce a facut COMISIA DE DISCIPLINA a Prefectura Ialomita ???????????? Nota constatare nr.2471/19.02.2015 ?  NIMIC , NIMIC  !!!!!!   O intreaga ciuma rosie  la Prefectura PSD- la primariile PSD...... De ani de zile se cunosta faptul ca in primaria Dridu,jud.Ialomita nimic  nu functioneaza !- Dar si cand va cadea cu fundun ,,BECIUL  DOMNESCMM vorva unui clasic al PSD acum in arestul politiei capitalei !  Sa speram ca in curand va veni  si dupa Primarul Turiga Valentin, dar si dupa apropriatii lui. In Primaria Dridu, gasesti o cloaca de golani pusi pe manevre si pe capatuiala..... Aici la dridu caca se vor lua la purificat retrocedarile si improprietaririle cetatenilor din comuna veti avea de gasit o noua NANA.... Izlazul Comunal  ce  a facut Turiga Valentin cu el ??????? Canal Apa- RAJA  ????? Contractul cu dezapezirea ?  Contractul cu Gunoiul  ????? aici bani multi dusi pe apa sambetei !!!!!! Valentin Turiga  dormi  linistit ??????
Mary:
(7 Aprilie 2015, 19:15)
       Tuturor edililor locali, un "Paste fericit!" in groapa din fata prefecturii. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 17 Oct 2019
157 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(58 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(82 vizualizări - 0 comentarii)


3
Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(100 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(111 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(102 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(73 vizualizări - 0 comentarii)


9

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Octombrie 2019, 17:55


10

Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(171 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


12

Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(156 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(204 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(376 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(277 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(259 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Tovărășia

Miercuri, 2 octombrie a.c., în jurul orelor 13,00, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Tovărășia. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:25
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Filmul «Între Chin și Amin», premieră la Slobozia

Vineri, 4 octombrie a.c., începând cu orele 18,00, la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc premiera filmului «Între Chin și Amin» . Filmul independent al lui Toma Enache este un omagiu ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:20
(435 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice»

Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația «Samarineni în comunitate» au organizat miercuri, 2 octombrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:15
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Astfel, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

În perioada 20-30 Septembrie 2019, Hotelul Aurora din localitatea Mamaia a găzduit Divizia A de șah clasic pe echipe. Divizia A este eșalonul secund al Campionatului Național de șah clasic pe echipe, o ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 15:35
(290 vizualizări - 2 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «furt calificat» și «violare de domiciliu»

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit depistarea unui bărbat, de 25 de ani, din Armășești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:30
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Activități preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență, a traficului și a consumului de droguri, precum și siguranța rutieră în școlile ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:25
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Polițiștii slobozeni au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Amara, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia luni, 1 octombrie a.c., deși avea acest drept suspendat. În cauză, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:20
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Zilele Recoltei 2019»

În perioada 5-6 octombrie 2019, în Piața Agroalimentară din Slobozia, va avea loc tradiționala manifestare a toamnei «Zilele Recoltei 2019», organizată de Primăria Municipiului Slobozia în parteneriat cu ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 15:20
(362 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...