Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Centrul Zonal al RAJA devine realitate

La Slobozia

Centrul Zonal al RAJA devine realitate

RAJA Constanța este cu un pas mai aproape de obiectivul stabilit în urmă cu un an. De cîteva săptămîni, firma renovează într-un ritm susținut fostul sediu al SC Urban din Slobozia. Potrivit informațiilor oficiale, la sfîrșitul acestui an RAJA SA va deschide acolo un centru zonal!

Istoria preluării sediului Istoria pierderii sediului SC Urban este una veche. La începutul anului 2012, SC Amonil își adjudecă în urma unei licitații la care participă, alături de SC RAJA, sediul furnizorului local de apă. Licitația s-a desfășurat pe 18 ianuarie 2012, iar prețul de adjudecare a fost de aproape 2,5 milioane de lei! Considerat uriaș la momentul respectiv, prețul oferit se explică prin prisma datoriilor de 12,8 milioane lei pe care le înregistra SC Urban către SC Amonil. La fel se explică și faptul că banii nu au fost virați în conturile SC Urban niciodată, licitația reprezentînd doar o modalitate de compensare financiară a unei părți a datoriilor scadente. Rămasă fără sediu, SC Urban a continuat să-și desfășoare activitatea în clădirile respective în schimbul unei chirii destul de piperate. După 2 ani însă, SC Amonil, principalul datornic al județului, a fost la rîndu-i executată silit pentru clădirea adjudecată atît de scump în urmă cu 2 ani. Întotdeauna atentă la oportunități, RAJA a reușit, la începutul lunii iunie 2014, să-și adjudece clădirea. Prețul oferit, respectiv 1,1 milioane lei, a fost de două ori mai mic decît cel de acum 3 ani, semn că răbdarea competitorului constănțean a fost cum nu se poate mai productivă. La momentul respectiv, oficialii instituției au susținut că sediul va fi renovat și transformat în centru zonal. La acest moment, lucrările sînt în curs, iar termenul limită pentru finalizarea lor este luna decembrie a acestui an.

Centrul zonal va deservi o întreagă regiune Potrivit declarațiilor oficialilor RAJA, necesitatea deschiderii unui centru zonal în Slobozia se impune, în condițiile dezvoltării susținute a firmei: «Sîntem alături de ialomițeni de cîțiva ani buni... În aceste condiții, se impune deschiderea unui centru zonal care să permită o mai bună monitorizare a activității în zonă. Societatea noastră gestionează sistemele de furnizare a apei în multe dintre localitățile județului, iar acest Centru ne va permite să răspundem prompt oricăror nevoi care apar, fie din partea beneficiarilor finali, fie din partea autorităților cu care avem relații contractuale» a declarat, pentru Independent, purtătorul de cuvînt al societății, Irina Oprea. Dincolo de interesul economic al RAJA în Ialomița, această societate a investit sume impresionante în rețelele de apă ale județului. Potrivit datelor oficiale, în orașele Fierbinți, Țăndărei și Fetești valoarea investițiilor care urmează să fie finalizate pînă la sfîrșitul anului 2015, va depăși 172 milioane de lei. La finalizarea lucrărilor, localitățile vor beneficia de 3 stații de epurare moderne și 170 km de rețele noi de alimentare cu apă și canalizare. Investițiile realizate în Ialomița sînt doar partea văzută a eforturilor RAJA de a satisface nevoile în creștere ale beneficiarilor. Ca în toate cele aproape 170 de localități în care asigură furnizarea apei, de la Constanța și pînă la Buftea, în județul Ilfov, RAJA SA oferă o politică unitară de prețuri, menită să protejeze consumatorii de fluctuațiile care apar pe această piață. Astfel, prețul practicat de către SC RAJA SA pentru furnizarea unui mc de apă potabilă (plus canalizare și epurare) este de 7,12 lei.

7 Aprilie 2015, 15:55 (6219 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
RAJA Constanța vrea să aducă apă potabilă la Slobozia!
Caracatița RAJA se pregătește să preia Urban Slobozia

Comentariile cititorilor:


Adriana:
(11 Aprilie 2015, 10:49)
@Dănuț. Salut revenirea ta. Ne-ai lipsit, mitocan deștept!
Dănuț:
(11 Aprilie 2015, 05:36)
:)))))))acum am citit comentariul postacului RAJA.....și zic că-i jalnic:)) Probabil URBAN are mai mulți clienți decât are RAJA în tot județul....și-i cred ..și-i înțeleg pe cei de la RAJA...că ar fi vrut afacerea de la Slobozia...și cred că și fostele administrații, CL uri au obligat Urban să livreze serviciile sub prețul de cost....din populism...sau cu interes să-i facă loc la râia asta de constanța:)))URBAN a avut datorii istorice..venite și pe energie termică...și din lipsa de contorizare a clienților. IO mă bucur, că din mers...s-a reușit menținerea pe piață a URBAN.....iar despre apă...io o beau pe asta de la robinet...nevastă-mea își cumpără și cară bidonul...că ea-i fraieră și impresionată de privirea de vițel a lui prefecturescu...și de clipurile cu prosopu-n chiuvetă postat de G.:)) Dar io-s șugubăț..și mereu îi golesc bidonul..îl umplu cu apă de la robinet...și văd că nu simte iubirea mea:))))) Așa că , băi RAJA, lasă vraja și du te n rahat cu performanțele tale în coruperea administrațiilor ...și manipularea prin presă:))
Dănuț:
(11 Aprilie 2015, 05:01)
:)))))))))io-s fericit că a făcut URBAN profit:)) Nu că=s mort după pesediști...și fac vreo diferență între cei roșii de  la URBAN cu RAJA.....dar mie nu mi plac regiile astea mari...gen RAJA:)) Ne-am fript cu enel..Eon..Gdf...RAJA ne mai lipsea:)) Da, pe unde a pătrus RAJA..erau în faliment alde IGO locale...și acolo cred că RAJA prin asociere și prin capacittea lor de a atrage finanțări...au rezolvat probleme grave privind disponibilitatea administrațiilor de a asigura apă cetățenilor. Bine..și acolo sunt de discutat și analizat asocierile...da-i treaba procurorilor:)) La noi...chiar nu are ce căuta RAJA....după câte investiții costisitoare făcu municipalitatea:))))))))) Bine...bulangii de pdliști ca Prefecturescu..și alți mu.ști de pesediști...și-ar fi dorit falimentul URBAN:)) Pentru că nu fu lăsat URBAN să moară...dacă și la anul iar iese pe profit și gestionează corect creanțele..cu recuperare bună...io-l votez pe Stoica cu două ștampile:))))))))  CU ăștia cu gunoiul...io zic că-i bună treaba.....și se poate , probabil, să reziliezi o asociere..cu daune minime ....dar dacă dai apa și canalul la șmecheri...cu redevență mare și compensări pe investiții...îți f.ți norocul...că-ți cumpără ăștia consilierii la bucată...și=ți vin cu adiționale la contract...de nici mama juriștilor( aia a lu Petre)nu te mai scapă..și nici tata golanilor de procurori(Cristudori sau Cătălini)):)))))))))))Da...pe presă o doare la bască...dacă ne mulge sau nu RAJA:)) Mai du-te-n spume cu RAJA cu tot:)) Acum..la ce sediu și-a tras RAJA...sper ca și primăria noastră să le tragă un impozit pe clădiri...după investiție...la valoarea reală......și-n zece ani să luăm clădirea-napoi, pentru neplata impozitelor....și .tot la licitație:))
viorel t.:
(9 Aprilie 2015, 19:22)
La Fetesti,din surse sigure va spun,e 10 lei mc de apa fratilor,deci o sa vadem noi ce este cu RAJA asta.
denis:
(9 Aprilie 2015, 14:03)
@RAJA, ai uitat sa spui ca pretul apei este de fapt 14 pe metrul cub de apa pentru ca voi facturati si apa data la canalizare la acelasi pret, adica consumi 10 metrii cubi de apa potabila automat ai de plata si 10 metrii cubi de apa reziduala data la canalizare. Asa ca lasati abureala si minciuna..la Tandarei n-ati investi nimic , ne bagati pe gat pierderile si ati facut infrastructura orasului praf  din cauza sistemului de canalizare impementat pe bani europeni.      
Alexa:
(8 Aprilie 2015, 18:18)
Cedarea exploatării alimentarii cu apă a orașului Slobozia către RAJA Constanța a fost gândită de PSD Ialomița pentru a fugii de răspunderea morală pentru imensul eșec în ceace privește marea investiție cu un rezultat execrabil din punct de vedere al calității apei.Aceasta procedură de cedare a exploatării către RAJA după ce comunitatea a făcut investiții mari în sistemul de alimentare cu apă este o prostie imensă, punând șef în curtea ta pe altul care vine apoi și face profit pe seama locuitorilor care sunt jecmaniti.
RAJA:
(8 Aprilie 2015, 12:54)
Pentru "Confirmare" apa calda nu se plateste la RAJA ci numai apa in sine, energia termica inglobata in apa calda ca sa fie adusa de la 5 grade la 50 grade se plateste la Regia de Termoficare. Spre exemplificare cumpara o butelie de GPL care costa 45 lei si vezi daca poti sa incalzesti 1 mc (1000 l) de apa rece pana la temperatura de 50 grade. Deci 1 mc apa rece si 1 mc de apa rece pentru prepararea apei calde a costat 14,24 lei, diferenta o reprezinta combustibilul folosit pentru incalzirea ei. Asa ca nu mai fabulati nu  RAJA va ia piela ci Urbanul prin faptul ca nu fac investitii in modernizare ci asteapta aceasta de la Primaria Slobozia (a se citi un articol precedent tot din ziarul Independent. RAJA va face investitii in tratarea apei si va potabiliza apa pe care o platiti pe post de apa potabila dar care ne este( a se citi comentariile cititorilor ziarului care cara bidoanele cu apa pe scarile blocurilor. Daca am spus ca apa va costa 7,12 lei mc, asa va fi (in prezent la Urban platiti 6 lei mc). Cititi, incercati sa intelegeti si apoi comentati.
Confirmare:
(8 Aprilie 2015, 08:39)
Asa este, eu detin o garsoniera in Constanta si ptr 1 mc de apa rece si 1 mc de apa calda am  platit 26,2 RON, enorm de mult. Asa ca cei in drept sa analizeze inainte de schimbarea distrib de apa, ptr ca tot din puturile existente va aduce apa;
cornelius:
(7 Aprilie 2015, 22:26)
Sa vina la noi si ;Na lupule tigan de -a gata Ar fi cea mai mare teapa care ar lua locuitorii Sloboziei !
denis:
(7 Aprilie 2015, 22:24)
O sa vedeti voi pe dracu cu raja..o sa va puna pielea pe bat cum o face la Tandarei.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 15 Aug 2020
398 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august a.c., între localitățile Movila și Fetești. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Printre ...[citește_toată_știrea]

15 August 2020, 11:00
(382 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor

Joi, 13 august a.c., polițiștii din Slobozia au organizat o razie de amploare cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale pe raza orașului. Astfel, au fost controlate 333 de autovehicule și legitimate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:30
(162 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Alături de oameni... pentru oameni»

Protopopiatul Urziceni continuă și în acest an programul social, lansat în urmă cu 11 ani, «Alături de oameni... pentru oameni». Astfel, joi, 13 august a.c., preoții din zona Urziceniului au donat bunuri ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:25
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Transporta ilegal peste 2 tone de roșii

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic transportând peste 2 tone de roșii, fără a avea documente de proveniență a mărfii. În valoare de peste 2300 de lei, întreaga cantitate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în zona Cartierului Buliga din Fetești

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Călarași din orașul Fetești, RAJA Constanța a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:15
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(237 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(157 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(124 vizualizări - 0 comentarii)


10

Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(138 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(204 vizualizări - 2 comentarii)


13

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(545 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(636 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mecanic în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Cetatean sincer în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Gica în Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean Relu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 cetatean în Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști cetatean în Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor Cunostinta în Fotografii care NU au făcut istorie Potorist în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Io în Fotografii care NU au făcut istorie vasile în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Viitor ancorat in Trecut în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro M&M's în Fotografii care NU au făcut istorie garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 august 2020 Benoit în Unirea Slobozia a promovat în «B» Gigel în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia lovrin în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...