Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Slobozia: Ministerul Sănătății lasă Spitalul Județean fără RMN

Slobozia: Ministerul Sănătății lasă Spitalul Județean fără RMN

Una dintre cele mai importante investiții din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia, achiziționarea unui dispozitiv RMN, a fost blocată de către Ministerul Sănătății. Acesta a promis că va co-finanța această investiție, însă «a uitat» să vireze fondurile în conturile Spitalului Județean. Violeta Șapira, managerul acestei unități medicale, așteaptă și acum răspunsul Ministerului. «Așteptăm răspunsul Ministerului la solicitarea noastră!» ne-a declarat aceasta laconic.

O investiție de 4 milioane de lei
La aprobarea bugetului județean pentru anul în curs, oficialii Consiliului Județean Ialomița anunțau alocarea a peste 3 milioane de lei pentru achiziții de tehnică medicală care să permită asigurarea unor servicii de calitate. Printre acestea s-a numărat și un dispozitiv RMN pentru care Consiliul Județean a alocat o sumă de 2,6 milioane de lei. Restul banilor, 1,4 milioane de lei, urmau să fie asigurați de către Ministerul Sănătății. «Ne-am dorit acest aparat RMN pentru toată populația județului Ialomița. El ne este necesar pentru a avea un diagnostic clar și pentru a oferi cît mai repede un diagnostic corespunzător. Pierderea de timp poate duce la ceea ce nu ne dorim niciodată, moartea pacienților...» declara Violeta Șapira, managerul Spitalului Județean la începutul lunii martie. La o lună și jumătate distanță de la aceste declarații, achiziția dispozitivului RMN a devenit incertă. Oficialii Consiliului Județean Ialomița confirmă faptul că Ministerul de Resort «a uitat» să aloce co-finanțarea de 1,4 milioane de lei promisă de ministrul Nicolae Bănicioiu la vizita efectuată în vara anului trecut la Spitalul Județean de Urgență Slobozia...

RMN, o «fata morgana» medicală Achiziționarea unui dispozitiv RMN este o preocupare mai veche a oficialilor Spitalului Județean. Ultimul oficial care a vorbit despre necesitatea achiziționării acestui tip de tehnică medicală a fost Adrian Berbece, fostul manager al Spitalului. La momentul respectiv, Spitalul a negociat chiar achiziționarea unui «aparat de 1,5 Tesla, al cărui preț se ridica la 1,2 milioane de euro». Una dintre mizele ascunse ale achiziționării unui RMN o reprezintă pericolul declasificării acestei unități medicale. Ramintim că Spitalul Județean de Urgență Slobozia este un spital de categoria a III-a.

28 Aprilie 2015, 17:20 (6611 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Luni de așteptare pentru un examen RMN la Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Primele investigații RMN la Spitalul Slobozia
Ialomița are aparat RMN «made in China»

Comentariile cititorilor:


@elena:
(3 Mai 2015, 11:45)
Auzi Leana... sa vezi cozi la vulcanizari in ultimii 4 ani-la schimbul de anvelope. Problema este ca ne.am obisnuit.Tu esti sora lui Pinochio? Talasul in creeier joaca feste? Resursa umana este planul doi.Sa fie spitalul dotat cu aparatura-ca gasim si cadre medicale...Ca la cozi ne.am obisnuit. Iar de programare...si la frizerie suni inainte...
Elena :
(2 Mai 2015, 18:35)
Deocamdata nu este personal medical suficient nici pentru cab.Tomografie Compiuterizata,care ar trebui sa functioneze Non Stop.
Vasile:
(2 Mai 2015, 18:06)
Vai si amar de noi, cred ca vinovat este Basescu... nu-i asa
SORIN:
(30 Aprilie 2015, 09:53)
@@sorin. Ai dreptate, doar că, în esență eu altceva am vrut să reliefez. Că statul român e criminal, asta nu mai e o noutate pentru nimeni. Eu încurajez inițiativele oamenilor de afaceri, cu acele condiții privind LEGALITATEA. Atât și nimic mai mult.
@sorin:
(29 Aprilie 2015, 22:29)
Condamnat...esti dezinformat. Este retinut si are doua dosare in stare de "trimis in judecata". Mai important insa este ca indiferent in ce stare este acel om-cand vei fi internat la cardio-sa il pomenesti. Tu...ori altul...aflat in zona de om cu bani-ai fi facut orice insa nu acel lucru:Renovarea unei sectii. Smenuiti ori nu-acei bani atunci-ajuta acum pacienti si medici sa depaseasca momente grele.Cati din cei trimisi in judecata au procedat astfel? Daca dorea....la acel moment isi construia o sala pentru cardio....Sa nu uiti...ar fi spus Zaharia Stancu. Eu as mai vrea sa stiu ca alti ialomiteni au lasat spitalului cate o sectie renovata inainte de a fi trimisi in instanta. TU NU AI VREA? Apoi sa ii ajute Dumnezeu si sa se caiasca pentru greseala lor. Ca bag seama ...cel mai nerusinat in relatia cu bolnavul este bietul "stat"...cinstit.Care te lasa prada saloanelor insalubre si aparaturii invechite. Mai zii din cetera odata romane!
Alexa:
(29 Aprilie 2015, 16:01)
Faptul că sistemul de sănătate Ialomițean este unul cu dotări minore și cu mari probleme în ceace privește rezolvarea problemelor de sănătate publică denotă competența scăzută a celor ce au condus și administrat Spitalul Județean și implicit județul respectiv Psd Ialomița (aflat permanent la conducerea județului)și corupția care a capușat sănătate Ialomițenilor. Incompetența PSD Ialomița este probată și în cazul dotării precare a sistemului de sănătate public,mergeți în oricare județ limitrof și o să constatați diferențe imense intre spitale din Brăila, Constanța, Buzau, Tulcea și să nu mai discutam de București. În toate spitalele de urgență din județele pe care le-am amintit există cel puțin un RMN funcțional. De ce în Ialomița nu? Oare de ce nu?Oare de ce?Ghici Ciupercă cei?Trage tu singur concluziile dragă electorat Ialomițean și dă-ți singur un răspuns simplu și cu gust amar care îți micșorează speranța de viață.... .......................
@DANIELA:
(29 Aprilie 2015, 12:11)
Foarte bine punctat domnul Sorin . Firmele care aduc bani la buget pot aduce si bani cu contracte de sponsorizari  in orice domeniu . Dar despre ele nu se vorbesc , nu sunt invitate la nici un fel de mese rotunde , reuniuni ,  dar sunt calcate sistematic de controale , doar , doar au gresit ceva . De ce oare ? Sa ramina doar cei care cotizeaza la clasa politica . Sa se incurajeze protia la nivel cat mai inalt . 
T.B.:
(29 Aprilie 2015, 09:26)
@SORIN, de acord cu tine; as completa doar ca ar fi ideal sa fie oameni de afaceri adevarati. Ceea ce avem noi sunt doar smecheri neprinsi care figureaza deocamdata ca negustori cinstiti.
SORIN:
(29 Aprilie 2015, 08:42)
E adevărat că un om de afaceri a modernizat o secție a spitalului, ca și altul cu mult înaintea lui, doar că aceștia au avut interese familiale, n-au făcut-o de dragul bolnavilor, în general. În altă ordine de idei,  faptul că acel investitor este "blamat" este o mare eroare. El nu este BLAMAT, CI CONDAMNAT. Sigur, ar fi ideal ca oameni de afaceri adevărați să se ocupe de donații în sănătate, dar nu din furt, din evaziune, din crimă organizată, ci din rezultatele activității, din profit, în conformitate cu Legea sponsorizării. După părerea mea, M.S. a amânat co-finanțarea din cauza evenimentelor penale din cadrul C.J., precum și a celor din spital. Odată cu liniștirea apelor, sunt convins că va veni și co-finanțarea. În ceea ce o privește pe @Diana, confundă marfa cu ambalajul, Primăria neavând nimic de-a face cu spitalul, ca, de altfel, și comentariul său cu subiectul abordat. Ar fi regretabil ca, din cauza unor penali, ialomițenii să fie vitregiți din punct de vedere al tratamentului modern și eficient.
cetatean:
(29 Aprilie 2015, 08:37)
Daca s-ar recupera din hotiile concetatenilor nostri, vezi C., s-ar mai construi un spital cu atatea milioane de euro
@ion:
(29 Aprilie 2015, 08:28)
Pai normal, conspiratiile se fac unde nu te astepti! Vor sa goneasca tot norodul din oras ca sa il populeze apoi cu masoni si reptilieni. Cica reptilienilor le place foarte mult apa din slobozia ca ii ajuta sa le creasca mai repede solzii pe spinare :)
corectie:
(28 Aprilie 2015, 22:57)
Incorect ! Ofertele de pret au "dus' pretul la 800,000 eur platibili in transe egale pe 3 ani ! Cu alte cuvinte, aparatul se "autofinanta" !
@ion:
(28 Aprilie 2015, 21:16)
Le.ai zis.o ioane! La Slobozia-conspiratii!! Hai ca e tare! Aia fiind de partea intunecata-vor lasa orasul in bezna! Nu RMN...Nu medici..Nu specialisti...primarul...( o fi si ala mason d.ala) si liota de tampiti ce aproba distrugerea intregului oras- copaci sanatosi taiati...( un singur arbore este bogatie curata pentru aglomeratii urbane) ...Revenind- ce conspiratii se mai pregatesc in prafuiala din oras? Alte gropi( in care sa arunce orasul), carosabil plin de canale montate de tembeli..( prea sus-prea jos..) fara giratorii ori parcuri amenajate-igienizate la saptamana cu solutie....Ce sa mai ceri un aparat performant pentru spital? Si auzi....Cardiologia a fost REFACUTA de un OM blamat acum.Insa a ramas ceva .Ar mai fi nevoie de asa oameni. Unii ar da RMNul...altii..
paul:
(28 Aprilie 2015, 20:13)
e bine ca s-a construit catedrala  sa mergem acolo sa ne dea popa diagnosticul
Ion:
(28 Aprilie 2015, 19:55)
Masonii sunt de vina!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 28 Mai 2020
195 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(78 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(57 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(43 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(102 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(218 vizualizări - 2 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


9

Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(468 vizualizări - 3 comentarii)


10
Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(361 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(146 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(121 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(337 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Audiențe digitale pentru clienții ENEL

Începând de luni, 25 mai 2020, companiile E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Reprezentanții Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești au precizat faptul că 64% dintre pacienții bolnavi de COVID-19 s-au vindecat. Estimativ, în cadrul unității medicale, au fost internați 187 de ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:05
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Axintele, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «amenințare», «nerespectare ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:40
(183 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada de acordare a indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că beneficiarii de indemnizație de șomaj, aflați în plată la data de 22 mai 2020, dreptul la indemnizație de șomaj ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:20
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 346 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 22 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 346 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:05
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 342 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 21 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 342 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2020, 13:10
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Feteși: Lovit de tren la trecerea de cale ferată

Un bărbat de 49 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la București după ce a fost lovit de un tren de marfă. Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:20
(317 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Modele de bună practică privind educația on-line

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dat publicității lista localităților unde administrațiile locale au făcut eforturi pentru a-i sprijini pe elevii fără posibilități materiale să aibă acces la resursele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:10
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Pasagera unui taxi, victimă a unui accident rutier

O femeie de 29 de ani, din Fetești, pasageră a unui taxi, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri, 20 mai 2020. Șoferul taxiului nu a respectat ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 14:05
(244 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Țăndărei: Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări

Pompierii din Țăndărei au intervenit miercuri, 20 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în gospodăria unui localnic. Flăcările au cuprins o anexă și au ars aproximativ 5 mp din acoperișul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:45
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Incendiu de vegetație uscată

Pompierii din Fetești au intervenit marți, 19 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs în zona localității Stelnica. Flăcările au distrus un hectar cultivat cu grâu. Cel mai probabil ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:30
(209 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stelnica incendiu


ITM Ialomița: Măsuri de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 în căminele pentru bătrâni

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că administratorii centrelor dedicate îngrijirii vârstnicilor trebuie să ia măsuri de prevenire a infectării cu ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:20
(236 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun alt caz de COVID-19 înregistrat în Ialomița în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la faptul că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul îmbolnăvirilor este ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:05
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Panică pe Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, din cauza unei candele rămasă aprinsă. Flăcările au cuprins o ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 08:05
(538 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
gigi friptu în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor Vio în Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19 Unul din Braila în În căutarea brand-ului pierdut Axinte în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Cetatean în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 Un părinte în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Mimi în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 Om în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți SILLY în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Gabi în Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței @Nuti spaima Constitutii în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți Viorel în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți ciu matu în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 ciudat în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 nedumerit în Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19 Fetestean cu traditii în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți Cristi în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 Mihai G în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Nuti spaima Constitutii în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...