Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Vama Veche s-a mutat în Pădurea Peri

«1 Mai Muncitoresc» la Slobozia, o sărbătoare a tinerilor

Vama Veche s-a mutat în Pădurea Peri

La Slobozia, ziua de «1 Mai» a fost mai degrabă o sărbătoare a tinerilor. Față de anii trecuți, în Pădurea Peri de la marginea orașului, zeci de adolescenți au întreținut atmosfera. În stilul lor, cu manele date la maxim, alcool și dansuri lascive. Rătăciți printre ei, veteranii au criticat atitudinea petrecăreților.

Mici, grătare, manele și… tineri
Aproape de orele prînzului, Pădurea Peri de la marginea orașului seamănă mai degrabă cu plaja din Vama Veche. Zeci de tineri au venit aici să petreacă ziua de «1 Mai». Și-au adus cu ei prietenii, grătarele, micii, berea rece, dar și CD-urile cu manele. Cu boxele date la maxim, o fată și un băiat dansează lasciv pe ritmul tărăgănat al lui Florin Salam. Din cealaltă parte a pădurii, o altă gașcă le face concurență cu muzica lui Nicolae Guță. Sărbătoarea e a lor și vor să se distreze pînă la refuz. Aranjată ca de club, Alexandra D. (15 ani) încearcă să se integreze în peisaj. A venit la pădure împreună cu prietenii și promite că va bea doar bere fără alcool. «Este foarte frumos aici. Am venit cu niște prieteni și îmi place. E distracție, e tot ce contează!» spune tînăra. Rătăcită printre tineri, Elena Dan, în vîrstă de 65 de ani, se uită mută de uimire la dezmățul din pădure. În tinerețea ei, «1 Mai» însemna cu totul altceva. «Oamenii erau mult mai decenți decît acum. Mergeam la defilare, apoi la terasă. Uitați-vă și dumneavoastră cum e acum. Parcă nici nu îți mai vine să petreci...» spune femeia.

1 Mai 2015, 14:05 (7148 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Vînători ialomițeni, deveniți «pradă» pentru procurori
«1 Mai» la Slobozia, după 25 de ani

Comentariile cititorilor:


ANAF(ura):
(5 Mai 2015, 00:03)
@DANUT vecinii nostri prahoveni sunt și ei in situația noastră. Vezi atitudinea mass-media prohoveană și fă apoi o comparație cu a noastră.
Dănuț:
(4 Mai 2015, 14:00)
@ ANAFură  Măi, am intrat să-mi spun părerea pt că am primit un plic d=ăsta.....și evident că am dat un search pe google și m-am informat. Asta am constatat io, că nu prea ai ce contesta, că nu poate fi utilizată prescripția. Da, și analizând cine va fi afectat, am concluzionat că acei fără venituri din salarii și fără o asigurare de sănătate, dar care au mai ciupit un venit din dividente, chirii și arendă,sunt mai mulți la muncă în străinătate.  Cât despre atitudine....n-aștepta să sesizeze Ciorbea pe CCR, că nu citește ăla ce zicem noi despre biruri. Ca să se judece constituționalitatea impunerii ăsteia pentru CASS, trebuie să meargă cineva în instanță, să se judece...iar pentru 470 de lei...io zic că nu merită să-mi pierd timpul...să plătesc și avocat.....și să stau cu contul blocat:)) Da, presa nu a analizat impunerile astea, că doar ce au primit oamenii înștiințarea......dar peste două luni când o să se trezească oamenii cu conturile blocate, va fi breaking news....cu puie monta:)))
SORIN:
(4 Mai 2015, 09:20)
@Dănuț. Bine ai revenit printre noi, cu ale tale comentarii picante, dar corecte. Statul român este un stat criminal care, de cele mai multe ori, este paralel cu realitatea. Totuși, nenorocirea a pornit de când Boc a considerat că dacă omu' are o drujbă, face bani cu ea și trebuie impozitat. Această inepție fiscală a fost amplificată de guvernele ce au urmat, fără să țină cont de milioanele de amărâți din țara asta. Și, culmea, se mai dau și social-democrați. Nu știu dacă Ponta e vinovat de toate relele din țara asta din ultimul timp, dar sigur mafioții din jurul său au un cuvânt greu de spus. Lenin a spus: "Să ne ferească Dumnezeu de burghezia proletară!". Iată, burghezia comunistă a ajuns să butoneze viața oamenilor din țara asta, fără a ține cont de nimic. Ei să-i fie bine. Această burghezie comunistă se regăsește ÎN TOATE PARTIDELE, oricât de liberale sau de altă natură s-ar declara. Totul este fals, iar țara asta va merge din rău în mai rău cu asemenea spurcăciuni comunisto-securiste infiltrate peste tot.
ANAF(ura):
(4 Mai 2015, 08:51)
@DANUT - văd ca o tot arzi cu diaspora. Eu trăiesc în țară și nu îmi convine sa fiu jecmănit printr-o lege neconstituțională. De aceea iau atitudine. Nu este de ajuns că-ti controlează viața personală, ca știu câți bani ai în conturi, ca oricând te pot da afară din casă din cauza unor hotărâri judecătorești?
Dănuț:
(4 Mai 2015, 05:45)
@ ANAF ură    O zgudui degeaba...după ce-am citit cum ...și ce spune legea...impunerea trebuie plătită:))Cred că la asta se referea Ponta...când vorbea de-o taxă de zece euro pt diasporă:)) Ei sunt cei mai loviți...că sigur nu au statut de asigurați la CASS...și sigur au un mic venit, ba din chirii, ba dividente pe rahatul de cupon...sau au luat arenda pe vreun pogon moștenit de la mă-sa:)))Da, acțiunea ANAF e cam întârziată...ei sunt abilitați prin lege să se ocupe și de contribuțiile la sănătate, de la 1-06-2012...și n-au trimis nimic până acum...că tot fură alegeri..iar acum, dacă a supt-o Ponta..și ne-am luat țara-napoi...ne-o dă cu tot cu piele:)))))))))))Da, și pentru un leu venit din ceva...o să se trezească cei ce lucrează prin străinătate cu conturile blocate, astea din țară...și dacă n-au cont..o să curgă penalități și titluri executorii...și o să plătească, să nu piardă casa, mașina, pământul...că nu-ți execută ANAFul vreo acțiune de la Fpp muntenia:)) Da, cred c-o să urmeze și procese în justție...dar până la o declarare neconstituțională a impunerilor...conturile sunt blocate....)) Ăsta-i statul de căcat...suntem la mâna lui, nu prea avem ce face:)) Am primit și io un plic d=ăsta...m-am documentat și o să plătesc..că nu stau de contestații și alte plângeri pt 470 de lei. Bine, e golănie ce face ANAF....iar cei mai loviți vor fi cei din diaspora ce vor fi taxați cu cel puțin o sută de euroi pe an:))) Dar asta-i nimic...la cei fără venituri din salarii și neasigurați...o să le vină la unii pe drepturi de autor și colaborări..de-o să vorbească singuri, deci Puie Monta:))
Chrono:
(3 Mai 2015, 21:15)
Foarte urata comparatia intre Vama Veche si Peri, cel care a scris articolul ori e habarnist,ori e zeflemist,oricum ar fi,sigur nu a fost la Vama Veche ;). 
hahaha:
(3 Mai 2015, 10:03)
@Mary cand am intrebat de cele 1mil loc.munca raspunsul a fost k au promis pana in 2018. Bai astia sunt fenomenali in minciuni. 
Mary:
(2 Mai 2015, 11:38)
        Si-au luat portia de "salam" la maxim. Ce, Vama Veche?!  Slobozia Veche !!!  "...ca la 20 de ani, fara griji si fara bani". Traiasca PSD si cele 1 000 000 de locuri de munca! ...ca tot este 1 Mai. Mincinosii.
adina:
(2 Mai 2015, 08:20)
Daca tot am inceput sa comentam ,,la iarba verde asa,, sa dau si un ex. Mama vinde un teren ca sa-si asigure ceva banuti pentru batranete,3ooo lei.Mama persoana fara venit,ca sa fie sigura ii pune la banca de unde ridica 150 lei/an dobanda. Acum vine anaf si ii impune sa plateasca 462 lei/an x2012,2013,2o14,2o15,sa nu punem si maririle de salariu minim pe economie. Si acum sa calculam cat ii ramane in cont? VA las pe voi! Eu ii doresc viata lunga mamei si multa sanatate,daca se poate sa nu treaca pe la banca pentru ca peste inca alti 4 ani se duce degeaba.
acel cineva:
(2 Mai 2015, 05:30)
Acea replica cu pe vremea mea e cât se poate de reala.lipseste respectul, decenta, bunul simt.in schimb domina prostia, înjurăturile, vagabontealea,băutură și manelele specifice.Bine ca sau dus la pădure ca sa nu i mai auzim prin apartamente la blocuri sa i suportam urlaturile.
ANAF(ura):
(1 Mai 2015, 22:51)
Prea tarziu Adina! Mici si berea sunt sezaționalul zilei. Mass media e la iarba verde si, ca de obicei, presa ialomiteana este mereu in ofsaid. Dar problema nu este presa, ea ori este aservita ori fara putere (nu tine vrajeala cu a n-spea putere in stat). In ziua de azi instituțiile cu initiale de vitamine sunt la putere. ANAF-ul a invatat economia de piață și ia de la multi mai puțin decat să ia mai mult de la puțini. Oricum, cu marii evazioniști nu se poate lupta, aceștia având în spate o grămadă de avocați și alte pârghii de constrângere a șefilor de stopa controalele, așa că se indreaptă împotriva celor care nu au puterea de a se lupta cu instituțiile statului.Este si cazul ANAF-ului care nu stă la discuții, că de, trebuie să umple cu orice preț găurile rezultate din furăciuni sau, mai nou, de scăderi populiste de TVA ce nu duc la creșterea bunăstării noastre, ci a corporațiilor ce exportă profitul. Astept răspunsul SIF-urilor să văd cum, exploatând bazele de date cu evidența populației ma face pe mine acționar, fără voința mea și fără să mă înștiințeze. Practic, se amestecă în viața personală a mea și uite că reușește să-mi afecteze bugetul. Mâine, poimâine, se descoperă că sunt posesorul unui vapor din flota dispărută și sunt bun de plată. peste un an vine iar ANAF-ul și spune că sunt dator să-mi plătesc cheltuielile ocazionate cu propria naștere. Aceste măsuri antipolpulare sunt foarte periculoase, vezi starea conflictuală din SUA. Dar cum la noi totul se uită a doua zi, merge, si uite așa rămânem buni de plată. 
adina:
(1 Mai 2015, 20:59)
Da,anaf ai mare dreptate.Nici macar un rand in presa despre aceasta situatie atat de grava. Vin decizii de impunere din 2012, si dupa 60 zile majorari si penalitati. Asteptam  un reportaj si pe aceasta tema!!
mircea:
(1 Mai 2015, 20:36)
Pai daca nu ascuți guța sau salam, daca numananci o roabă de mici cu o lopata de muștar și daca nu iți bagi și scoț in gura mare....nu știi sa te distrezi....dupa care pui tot pe feisbuc sa vază lumea cat de bine și de tare te-ai distrat....bleahhhhhhhhh....
Alex:
(1 Mai 2015, 19:26)
ce articol de cacao. . . vama veche nu se va muta niciodata la Slobozia sau langa ca aia nu au in repertoriu MANELE 
ANAF(ura):
(1 Mai 2015, 18:31)
Zilele acestea statul roman cauta prin toate metodele sa-si subjuge cetațenii. Harababura de la ANAF lovește in stânga și-n dreapta, cautand sa umple bugetul asigurarilor sociale de sănătate cu banii noștri, in mod nemeritat. Statul ne pune pe toti sa umblam cu petitii, sa pierdem timp si nervi pe holurile tribunalelor in speranta ca un judecator va judeca asa cum trebuie. ANAF-ul ridica din umeri si da vina pe SIF-uri care au declarat ca am castigat 1 leu din dividende. Problema e ca pana acum multi dintre noi nu au stiut ca suntem de fapt actionari la SIF-uri. Asta in baza OG54/1998, cand Guvernul Radu Vasile a impartit in stnga si-n dreapta actiuni. Cum? Daca te aveau in baza de date ca ai primit cupoane pentru "marea privatizare" ti-au bagat pe gat, fara voia ta si fara sa te anunte, actiuni la SIF-uri. La o comanda politica SIF-urile acorda dividende, tu cetatean inregistezi venituri din dividende si raporteaza acest lucru la ANAF. ANAF-ul inchide cercul si iti trimite Decizie de impunere, luand ca baza de calcul suma de 8400lei. Astfel, tu, actionar fara voia ta, ai de platit CASS vreo 5milioane. Atentie, asta pe anul 2012. Dar urmeaza si 2013, 2014. In acest timp noi stam la mici si bere. Asteptati si controlati cutia postala, iepurasul va va face un cadou

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 17 Oct 2019
145 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(92 vizualizări - 0 comentarii)


3
Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(122 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(104 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(84 vizualizări - 0 comentarii)


9

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Octombrie 2019, 17:55


10

Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(181 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


12

Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(382 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(279 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Tovărășia

Miercuri, 2 octombrie a.c., în jurul orelor 13,00, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Tovărășia. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:25
(349 vizualizări - 0 comentarii)


Filmul «Între Chin și Amin», premieră la Slobozia

Vineri, 4 octombrie a.c., începând cu orele 18,00, la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc premiera filmului «Între Chin și Amin» . Filmul independent al lui Toma Enache este un omagiu ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:20
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice»

Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația «Samarineni în comunitate» au organizat miercuri, 2 octombrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:15
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Astfel, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:10
(237 vizualizări - 0 comentarii)


ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

În perioada 20-30 Septembrie 2019, Hotelul Aurora din localitatea Mamaia a găzduit Divizia A de șah clasic pe echipe. Divizia A este eșalonul secund al Campionatului Național de șah clasic pe echipe, o ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 15:35
(293 vizualizări - 2 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «furt calificat» și «violare de domiciliu»

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit depistarea unui bărbat, de 25 de ani, din Armășești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:30
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Activități preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență, a traficului și a consumului de droguri, precum și siguranța rutieră în școlile ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:25
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Polițiștii slobozeni au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Amara, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia luni, 1 octombrie a.c., deși avea acest drept suspendat. În cauză, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:20
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Zilele Recoltei 2019»

În perioada 5-6 octombrie 2019, în Piața Agroalimentară din Slobozia, va avea loc tradiționala manifestare a toamnei «Zilele Recoltei 2019», organizată de Primăria Municipiului Slobozia în parteneriat cu ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 15:20
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...