Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Vama Veche s-a mutat în Pădurea Peri

«1 Mai Muncitoresc» la Slobozia, o sărbătoare a tinerilor

Vama Veche s-a mutat în Pădurea Peri

La Slobozia, ziua de «1 Mai» a fost mai degrabă o sărbătoare a tinerilor. Față de anii trecuți, în Pădurea Peri de la marginea orașului, zeci de adolescenți au întreținut atmosfera. În stilul lor, cu manele date la maxim, alcool și dansuri lascive. Rătăciți printre ei, veteranii au criticat atitudinea petrecăreților.

Mici, grătare, manele și… tineri
Aproape de orele prînzului, Pădurea Peri de la marginea orașului seamănă mai degrabă cu plaja din Vama Veche. Zeci de tineri au venit aici să petreacă ziua de «1 Mai». Și-au adus cu ei prietenii, grătarele, micii, berea rece, dar și CD-urile cu manele. Cu boxele date la maxim, o fată și un băiat dansează lasciv pe ritmul tărăgănat al lui Florin Salam. Din cealaltă parte a pădurii, o altă gașcă le face concurență cu muzica lui Nicolae Guță. Sărbătoarea e a lor și vor să se distreze pînă la refuz. Aranjată ca de club, Alexandra D. (15 ani) încearcă să se integreze în peisaj. A venit la pădure împreună cu prietenii și promite că va bea doar bere fără alcool. «Este foarte frumos aici. Am venit cu niște prieteni și îmi place. E distracție, e tot ce contează!» spune tînăra. Rătăcită printre tineri, Elena Dan, în vîrstă de 65 de ani, se uită mută de uimire la dezmățul din pădure. În tinerețea ei, «1 Mai» însemna cu totul altceva. «Oamenii erau mult mai decenți decît acum. Mergeam la defilare, apoi la terasă. Uitați-vă și dumneavoastră cum e acum. Parcă nici nu îți mai vine să petreci...» spune femeia.

1 Mai 2015, 14:05 (6980 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Vînători ialomițeni, deveniți «pradă» pentru procurori
«1 Mai» la Slobozia, după 25 de ani

Comentariile cititorilor:


ANAF(ura):
(5 Mai 2015, 00:03)
@DANUT vecinii nostri prahoveni sunt și ei in situația noastră. Vezi atitudinea mass-media prohoveană și fă apoi o comparație cu a noastră.
Dănuț:
(4 Mai 2015, 14:00)
@ ANAFură  Măi, am intrat să-mi spun părerea pt că am primit un plic d=ăsta.....și evident că am dat un search pe google și m-am informat. Asta am constatat io, că nu prea ai ce contesta, că nu poate fi utilizată prescripția. Da, și analizând cine va fi afectat, am concluzionat că acei fără venituri din salarii și fără o asigurare de sănătate, dar care au mai ciupit un venit din dividente, chirii și arendă,sunt mai mulți la muncă în străinătate.  Cât despre atitudine....n-aștepta să sesizeze Ciorbea pe CCR, că nu citește ăla ce zicem noi despre biruri. Ca să se judece constituționalitatea impunerii ăsteia pentru CASS, trebuie să meargă cineva în instanță, să se judece...iar pentru 470 de lei...io zic că nu merită să-mi pierd timpul...să plătesc și avocat.....și să stau cu contul blocat:)) Da, presa nu a analizat impunerile astea, că doar ce au primit oamenii înștiințarea......dar peste două luni când o să se trezească oamenii cu conturile blocate, va fi breaking news....cu puie monta:)))
SORIN:
(4 Mai 2015, 09:20)
@Dănuț. Bine ai revenit printre noi, cu ale tale comentarii picante, dar corecte. Statul român este un stat criminal care, de cele mai multe ori, este paralel cu realitatea. Totuși, nenorocirea a pornit de când Boc a considerat că dacă omu' are o drujbă, face bani cu ea și trebuie impozitat. Această inepție fiscală a fost amplificată de guvernele ce au urmat, fără să țină cont de milioanele de amărâți din țara asta. Și, culmea, se mai dau și social-democrați. Nu știu dacă Ponta e vinovat de toate relele din țara asta din ultimul timp, dar sigur mafioții din jurul său au un cuvânt greu de spus. Lenin a spus: "Să ne ferească Dumnezeu de burghezia proletară!". Iată, burghezia comunistă a ajuns să butoneze viața oamenilor din țara asta, fără a ține cont de nimic. Ei să-i fie bine. Această burghezie comunistă se regăsește ÎN TOATE PARTIDELE, oricât de liberale sau de altă natură s-ar declara. Totul este fals, iar țara asta va merge din rău în mai rău cu asemenea spurcăciuni comunisto-securiste infiltrate peste tot.
ANAF(ura):
(4 Mai 2015, 08:51)
@DANUT - văd ca o tot arzi cu diaspora. Eu trăiesc în țară și nu îmi convine sa fiu jecmănit printr-o lege neconstituțională. De aceea iau atitudine. Nu este de ajuns că-ti controlează viața personală, ca știu câți bani ai în conturi, ca oricând te pot da afară din casă din cauza unor hotărâri judecătorești?
Dănuț:
(4 Mai 2015, 05:45)
@ ANAF ură    O zgudui degeaba...după ce-am citit cum ...și ce spune legea...impunerea trebuie plătită:))Cred că la asta se referea Ponta...când vorbea de-o taxă de zece euro pt diasporă:)) Ei sunt cei mai loviți...că sigur nu au statut de asigurați la CASS...și sigur au un mic venit, ba din chirii, ba dividente pe rahatul de cupon...sau au luat arenda pe vreun pogon moștenit de la mă-sa:)))Da, acțiunea ANAF e cam întârziată...ei sunt abilitați prin lege să se ocupe și de contribuțiile la sănătate, de la 1-06-2012...și n-au trimis nimic până acum...că tot fură alegeri..iar acum, dacă a supt-o Ponta..și ne-am luat țara-napoi...ne-o dă cu tot cu piele:)))))))))))Da, și pentru un leu venit din ceva...o să se trezească cei ce lucrează prin străinătate cu conturile blocate, astea din țară...și dacă n-au cont..o să curgă penalități și titluri executorii...și o să plătească, să nu piardă casa, mașina, pământul...că nu-ți execută ANAFul vreo acțiune de la Fpp muntenia:)) Da, cred c-o să urmeze și procese în justție...dar până la o declarare neconstituțională a impunerilor...conturile sunt blocate....)) Ăsta-i statul de căcat...suntem la mâna lui, nu prea avem ce face:)) Am primit și io un plic d=ăsta...m-am documentat și o să plătesc..că nu stau de contestații și alte plângeri pt 470 de lei. Bine, e golănie ce face ANAF....iar cei mai loviți vor fi cei din diaspora ce vor fi taxați cu cel puțin o sută de euroi pe an:))) Dar asta-i nimic...la cei fără venituri din salarii și neasigurați...o să le vină la unii pe drepturi de autor și colaborări..de-o să vorbească singuri, deci Puie Monta:))
Chrono:
(3 Mai 2015, 21:15)
Foarte urata comparatia intre Vama Veche si Peri, cel care a scris articolul ori e habarnist,ori e zeflemist,oricum ar fi,sigur nu a fost la Vama Veche ;). 
hahaha:
(3 Mai 2015, 10:03)
@Mary cand am intrebat de cele 1mil loc.munca raspunsul a fost k au promis pana in 2018. Bai astia sunt fenomenali in minciuni. 
Mary:
(2 Mai 2015, 11:38)
        Si-au luat portia de "salam" la maxim. Ce, Vama Veche?!  Slobozia Veche !!!  "...ca la 20 de ani, fara griji si fara bani". Traiasca PSD si cele 1 000 000 de locuri de munca! ...ca tot este 1 Mai. Mincinosii.
adina:
(2 Mai 2015, 08:20)
Daca tot am inceput sa comentam ,,la iarba verde asa,, sa dau si un ex. Mama vinde un teren ca sa-si asigure ceva banuti pentru batranete,3ooo lei.Mama persoana fara venit,ca sa fie sigura ii pune la banca de unde ridica 150 lei/an dobanda. Acum vine anaf si ii impune sa plateasca 462 lei/an x2012,2013,2o14,2o15,sa nu punem si maririle de salariu minim pe economie. Si acum sa calculam cat ii ramane in cont? VA las pe voi! Eu ii doresc viata lunga mamei si multa sanatate,daca se poate sa nu treaca pe la banca pentru ca peste inca alti 4 ani se duce degeaba.
acel cineva:
(2 Mai 2015, 05:30)
Acea replica cu pe vremea mea e cât se poate de reala.lipseste respectul, decenta, bunul simt.in schimb domina prostia, înjurăturile, vagabontealea,băutură și manelele specifice.Bine ca sau dus la pădure ca sa nu i mai auzim prin apartamente la blocuri sa i suportam urlaturile.
ANAF(ura):
(1 Mai 2015, 22:51)
Prea tarziu Adina! Mici si berea sunt sezaționalul zilei. Mass media e la iarba verde si, ca de obicei, presa ialomiteana este mereu in ofsaid. Dar problema nu este presa, ea ori este aservita ori fara putere (nu tine vrajeala cu a n-spea putere in stat). In ziua de azi instituțiile cu initiale de vitamine sunt la putere. ANAF-ul a invatat economia de piață și ia de la multi mai puțin decat să ia mai mult de la puțini. Oricum, cu marii evazioniști nu se poate lupta, aceștia având în spate o grămadă de avocați și alte pârghii de constrângere a șefilor de stopa controalele, așa că se indreaptă împotriva celor care nu au puterea de a se lupta cu instituțiile statului.Este si cazul ANAF-ului care nu stă la discuții, că de, trebuie să umple cu orice preț găurile rezultate din furăciuni sau, mai nou, de scăderi populiste de TVA ce nu duc la creșterea bunăstării noastre, ci a corporațiilor ce exportă profitul. Astept răspunsul SIF-urilor să văd cum, exploatând bazele de date cu evidența populației ma face pe mine acționar, fără voința mea și fără să mă înștiințeze. Practic, se amestecă în viața personală a mea și uite că reușește să-mi afecteze bugetul. Mâine, poimâine, se descoperă că sunt posesorul unui vapor din flota dispărută și sunt bun de plată. peste un an vine iar ANAF-ul și spune că sunt dator să-mi plătesc cheltuielile ocazionate cu propria naștere. Aceste măsuri antipolpulare sunt foarte periculoase, vezi starea conflictuală din SUA. Dar cum la noi totul se uită a doua zi, merge, si uite așa rămânem buni de plată. 
adina:
(1 Mai 2015, 20:59)
Da,anaf ai mare dreptate.Nici macar un rand in presa despre aceasta situatie atat de grava. Vin decizii de impunere din 2012, si dupa 60 zile majorari si penalitati. Asteptam  un reportaj si pe aceasta tema!!
mircea:
(1 Mai 2015, 20:36)
Pai daca nu ascuți guța sau salam, daca numananci o roabă de mici cu o lopata de muștar și daca nu iți bagi și scoț in gura mare....nu știi sa te distrezi....dupa care pui tot pe feisbuc sa vază lumea cat de bine și de tare te-ai distrat....bleahhhhhhhhh....
Alex:
(1 Mai 2015, 19:26)
ce articol de cacao. . . vama veche nu se va muta niciodata la Slobozia sau langa ca aia nu au in repertoriu MANELE 
ANAF(ura):
(1 Mai 2015, 18:31)
Zilele acestea statul roman cauta prin toate metodele sa-si subjuge cetațenii. Harababura de la ANAF lovește in stânga și-n dreapta, cautand sa umple bugetul asigurarilor sociale de sănătate cu banii noștri, in mod nemeritat. Statul ne pune pe toti sa umblam cu petitii, sa pierdem timp si nervi pe holurile tribunalelor in speranta ca un judecator va judeca asa cum trebuie. ANAF-ul ridica din umeri si da vina pe SIF-uri care au declarat ca am castigat 1 leu din dividende. Problema e ca pana acum multi dintre noi nu au stiut ca suntem de fapt actionari la SIF-uri. Asta in baza OG54/1998, cand Guvernul Radu Vasile a impartit in stnga si-n dreapta actiuni. Cum? Daca te aveau in baza de date ca ai primit cupoane pentru "marea privatizare" ti-au bagat pe gat, fara voia ta si fara sa te anunte, actiuni la SIF-uri. La o comanda politica SIF-urile acorda dividende, tu cetatean inregistezi venituri din dividende si raporteaza acest lucru la ANAF. ANAF-ul inchide cercul si iti trimite Decizie de impunere, luand ca baza de calcul suma de 8400lei. Astfel, tu, actionar fara voia ta, ai de platit CASS vreo 5milioane. Atentie, asta pe anul 2012. Dar urmeaza si 2013, 2014. In acest timp noi stam la mici si bere. Asteptati si controlati cutia postala, iepurasul va va face un cadou

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 20 Iul 2019
142 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(67 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(76 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(88 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(84 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(199 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(202 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(208 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(404 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(343 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(401 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(315 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(321 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(325 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1020 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(724 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(628 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(714 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(713 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(717 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(650 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(797 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1104 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1063 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...