Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Silvian Ciupercă, trimis în «concediu» de DNA

1,5 milioane de euro prejudiciu în afacerea «Green Harvest»

Silvian Ciupercă, trimis în «concediu» de DNA

Direcția Națională Anticorupție îl trimite în «concediu» forțat pe Silvian Ciupercă. La începutul acestei săptămîni, printr-o adresă oficială,  DNA i-a interzis președintelui Ciupercă să-și exercite prerogativele funcției pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, procurorii anticorupție au stabilit că în afacerea «Green Harvest» inculpații din dosar ar fi creat un prejudiciu estimat la 1,5 milioane de euro.

Uite președintele, nu e președintele
Revenit la birou după 66 de zile de arest, președintele Ciupercă este obligat să renunțe la prerogativele funcției pentru 30 de zile. Procurorul de caz a solicitat Consiliului Județean Ialomița, printr-o adresă oficială, să ia act de «interdicția exercitării funcției» pînă la data de 14 iunie 2015. Motivul invocat de DNA are legătură cu bunul mers al anchetei în afacerea «Green Harvest». Reamintim că unul dintre principalele capete de acuzare formulat de DNA a fost că «în perioada aprilie-mai 2014, abuzînd de prerogativele funcției sale, avînd un ascendent asupra subordonaților săi, i-a determinat pe membri comisiei de licitație din cadrul Consiliului Județean Ialomița să-și îndeplinească în mod defectuos atribuțiile de serviciu, în sensul atribuirii, în mod nelegal, a contractului de concesiune unei societăți SC Green Harvest SRL (ofertant clasat pe locul 2) și a încheiat cu această societate contractul de concesiune, producînd astfel un prejudiciu bugetului Consiliului Județean Ialomița de 6.939.216,2 de lei (pe toată durata contractului de 35 de ani)».

Sechestre asiguratorii pentru un prejudiciu de 1,5 milioane de euro
Prejudiciul estimat de DNA în afacerea «Green Harvest» reprezintă echivalentul a 1,577 milioane de euro, iar pentru a-l recupera DNA a solicitat impunerea mai multor sechestre asiguratorii. Inculpații vizați de această măsură dispusă de procurorul de caz sînt Silvian Ciupercă, președintele Consiliului Județean Ialomița, Cezar Vîlcan, șeful Direcției Achiziții și Patrimoniu al instituției, și Marinela Neacșu, consilier juridic în  cadrul respectivei entități. Astfel, DNA a trimis primăriilor Țăndărei și Slobozia înștiințări cu privire la impunerea sechestrelor asiguratorii. În cazul lui Ciupercă, procurorii DNA au impus sechestre pe o casă moștenită, un apartament, un autoturism marca Opel Astra, precum și pe o suprafață de 5 hectare de teren. Bunurile puse sub sechestru care aparțin lui Cezar Vîlcan sînt un apartament de 110 metri pătrați, un teren extravilan de 5000 metri pătrați și un altul intravilan de 400 metri pătrați. Marinelei Neașcu i-a fost impus sechestru pe un apartament cu suprafața de 93 metri pătrați. Cercetările în dosarul președintelui Silvian Ciupercă sînt în plină desfășurare, DNA făcînd demersuri pentru a determina Consiliul Județean Ialomița să se constituie parte civilă în procesul penal. Consilierii aleși vor lua o decizie în acest sens joi, 28 mai 2015, în cadrul ședinței ordinare.

20 Mai 2015, 13:35 (12945 vizualizări - 26 comentarii)

Citiți și:
Președintele Moraru semnează contractele ex-președintelui Ciupercă
Fața nevăzută a președintelui Moraru în afacerea «Green Harvest»
Comisie de analiză pentru recuperarea prejudiciului din afacerea «Green Harvest»
15 funcționari sînt anchetați de procurorii anticorupție
Eugen Nicolăescu și Nicolae Bănicioiu, martori în dosarul DNA al președintelui Ciupercă

Comentariile cititorilor:


anti-pesede:
(29 Mai 2015, 23:10)
se aude la noi prin sat ca: pe nea nego beton  de la concivic l-a cautat niscaiva organe judiciare de prin constanta. ce sa insemne asta? 
dan:
(29 Mai 2015, 12:29)
@Sorin,dvs aveti unele dintre cele mai bune comentarii care se pot citi pe acest forum ,sunt de acord ca anchetele jurnalistice sa contina nume si prenume dar eu ma refeream strict la uni comentatori hiena care se folosesc de numele real al altor persoane in incercarea de a-l jigni si denigra pe adevaratul posesor de nume si prenume.
SORIN:
(29 Mai 2015, 09:47)
@ dan. Aveți și n-aveți dreptate. La câte mizerii se pot citi ... Problema e că detaliile pe care eu le-am dat, sunt publice, pot fi verificate ușor. Tocmai de aceea am sugerat o anchetă jurnalistică mai de anvergură. Sigur, dacă vor apărea numele în ziar, chiar online, totul e în regulă, nu?!
dan:
(28 Mai 2015, 16:24)
Va raspund eu la intrebare domnule Sorin.Admnistratorii site-ului au luat decizia de a cenzura numele intregi pentru ca exista persoane care dau comentarii cu numele real al altor persoane incercand in acest fel sa faca rau.  Vi s-ar pare normal ca cineva sa posteze tot felul de mizerii in numele si cu numele dvs?
SORIN:
(28 Mai 2015, 08:45)
Știți ce nu'nțeleg eu, d-lor "independenți"?! De ce atunci când cineva postează nume și prenume reale, precum și denumiri de firme, numere de mașini etc., dv. publicați doar inițialele?! Ce-ar fi, ca atunci când dv. realizați o anchetă jurnalistică, să publicați numai inițialele, cine v-ar citi?! Dacă puteți să-mi explicați logica, predau armele. Sigur, e saitul dv. dar, totuși, nu vi se pare corect să publicați în întregime postările noastre?! Nu cred că este în regulă această cenzură, în condiția în care apar tot felul de postări agramate, mii de elucubrații ale unor postaci analfabeți care scriu așa, ca să se vadă și ei pe ecranele monitoarelor. Cred că anumite postări pot însemna demararea unor anchete jurnalistice mai de anvergură, cu dezvoltarea subiectelor în paginile ziarului dv.. Ce ziceți?
...:
(27 Mai 2015, 19:01)
S.D. a facut si face trafic de influenta in numele nasului si finului si incaseaza la greu de la primariile din judet. Unii mici au ajuns mari si au acces la informatii pe care le stoarce prin santajul cu publicarea in ziar tot S.
SORIN:
(27 Mai 2015, 14:58)
O doamnă procuror din cadrul DNA a pus sechestru pe zece părți sociale ale numitei T.E.C.- CO..S 2000 S.R.L. Amara. Madama este acuzată că l-ar fi determinat pe dom' profesor să exercite presiuni asupra numitului S.D., expert ADR Sud Muntenia. În cauză se mai află și unii angajați ai CON..LT IN..ST S.R.L., printre care U.M.-manager proiect, D.D. (B.), G.E.-diriginte de șantier. S-a mai pus sechestru și asupra unui bolid Jaguar cu nr. IL .. DAV. Nu cumva musiu S. este cel care cândva, din postura de șef OPC, vindea mărfuri expirate la magazinul pe care-l deținea ilegal la parterul blocului unde a fost florăria, lângă Actaș?! Ce mai, numa' unu' și unu'! Și nici dl. A.C. nu se simte prea bine după țeapa care i-a tras-o un "partener". Ce-ți e și cu sponsorii ăștia, dom'le!
Gigel:
(26 Mai 2015, 09:15)
Acum văd că au scris pe afiș numele judecătorului în cauză, ca și cum judecătorul ar fi vinovat pentru faptele lui Silvian Ciupercă. Ce mizerie!
Titel:
(25 Mai 2015, 11:07)
@Gigel. Și pe mine mă deranjează! Nu știu de ce, dar mă deranjează al dracului de mult și nu pot face mai nimic...
anti-psd:
(25 Mai 2015, 09:35)
Ciuperca a pus umarul din greu la crearea grupului mafiot psd din Ialomita.Nu e suficient sa plateasca doar el.Trebuie stors tot puroiul.
Gigel:
(25 Mai 2015, 08:28)
Pentru Geo: Fa si tu inmultirea. 35 de ani X 35.000 euro = 1.225.000 euro. Actualizat peste 35 de ani cu rata inflatiei (de astazi, dar am avut si inflatie de 120% pe an!) iti da valoarea de 1.5 milioane euro. Este o estimare extrem de blanda, daca depui anual la banca 35.000 euro, peste 35 de ani vei ajunge la o suma mult mai consistenta. Sau poate pentru tine Silvian Ciuperca este tot "domnul" presedinte al Consiliului Judetean? Banii astia sunt furati de la noi toti, dar pe tine se pare ca nu prea te deranjeaza. Pe mine ma deranjeaza.
marian:
(22 Mai 2015, 21:35)
Silvian , te-ai facut de MARO !  RUSINEEEEE  !!!!!!!
geo:
(22 Mai 2015, 13:15)
Contractul cu pricina este încheiat pe 35 de ani având ca redevență cca 35 de mii de euro pe an. A trecut un an. Ca atare, de unde paguba de 1,542 mil. euro?.
ptr mircea si Gogu:
(22 Mai 2015, 10:26)
D ACA NU RIDICAM OCHII DIN FATA D- LUI ERAM CU EI,DAR MI-A PLACUT SA LE SPUN LUCRURILOR PE NUME SI IN FATA FAPT CE I-AU DERANJAT. NU AM FOST DE ACORD CU EI SI CU MINCIUNILE LOR. EU NU-L JUDEC PE DOMN PROFESOR CA NU-S JUDECATOR CI CONTEST DOAR FAPTELE DUMNEALUI ,IAR IN POSTURA CARE SE AFLA D-LUI ACUM DE A FI DAT AFARA  CHIAR DE PROPRIUL PARTID PE CARE L-A SLUJIT ATATA VREME ASA AM FOST SI EU SI ALTII CA MINE SI VROIAM SA RASPUNDA SI SA SPUNA CUM E CUM SE SIMTE SA FIE EXCLUS CHIAR DE CEI PE CARE I-AU CRESCUT IAR PENTRU FAPTELE DE CARE E INVINOVATIT AVEM JUSTITIA CARE O SA-I DEA VERDICTUL
toma:
(21 Mai 2015, 20:03)
Ciuperca sa răspunde ptr faptele sale daca e vinovat. Dacă nu e să vadă de viața lui liniștit. E bine ca acum să se retragă că nu mai rezolvă nimic, zic.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 09 Iul 2020
157 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(200 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(118 vizualizări - 1 comentariu)


8
Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(101 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


9

Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(158 vizualizări - 0 comentarii)


10

IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(199 vizualizări - 0 comentarii)


13

IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(679 vizualizări - 5 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(228 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(131 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(179 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(198 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(236 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(248 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(330 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(323 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
korona în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu Curiosul în Firma care administrează Combinatul Chimic din Slobozia are datorii de 80 milioane de euro cainii latra ursul merge în Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton Marus în Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton Gigel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Amarean în Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton Vali în Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton Ion în «Cocoașa» comandantului Bâcu Simon în «Cocoașa» comandantului Bâcu Lady în «Cocoașa» comandantului Bâcu Anonim în Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton Petru jidanu în «Cocoașa» comandantului Bâcu Pt anghel de la Rachias în «Cocoașa» comandantului Bâcu anghel s. în «Cocoașa» comandantului Bâcu Teyus în «Cocoașa» comandantului Bâcu Rady în «Cocoașa» comandantului Bâcu apartament 2 camere-birouri în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 8 iulie 2020 Mary în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Brancovean în Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton Mary în Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...