Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Ialomița caută primari pentru alegerile din 2016

Jumătate DA, jumătate NU

Ialomița caută primari pentru alegerile din 2016

Cu o lege a alegerilor locale pe drum și un DNA transformat în instrument de presiune politică, primarii ialomițeni pendulează între decizia de a accepta un nou mandat și mult mai tentanta retragere din prim planul vieții sociale. Potrivit unor estimări făcute de către filialele locale ale principalelor partide politice din județ, principala problemă a viitoarelor alegeri nu o reprezintă cîștigarea acestora, ci identificarea unui candidat dispus să-și asume (încă) un mandat.

Ialomița edililor locali
Ialomița are 66 de primari aleși. O treime dintre ei au cîștigat alegerile în barca PSD, o altă treime în barca USL, iar ceilalți pe unde au apucat și au găsit loc. Doar 2 dintre edilii locali din Ialomița, respectiv Livia Gomes la Sfîntu Gheorghe și Victor Moraru la Amara au avut curajul în 2012 de a candida independent de partidele politice care i-au consacrat. Cu un an (și puțin) înainte de alegeri, principala problemă care se conturează la orizontul viitoarelor alegeri este aceea a identificării viitorilor candidați. Iritați (și pe alocuri chiar speriați!) de presiunile politice exercitate asupra lor, majoritatea primarilor ialomițeni au anunțat conducerea filialelor că iau în calcul varianta de a nu mai candida la alegerile din 2016. Deși este devreme (iar noua lege a alegerilor locale, o poliță de asigurare pentru conservarea mandatului, pe drum), liderii politici locali caută cu disperare soluții pentru conservarea mandatelor cîștigate în 2012. În cazul PSD, declinul politic al lui Silvian Ciupercă și statutul de politician-vedetă al noului președinte, Marian Neacșu, nu fac decît să accentueze criza. În cazul PNL-PDL, anvergura politică modestă a lui Ioan Martin nu reprezintă o garanție suficientă pentru asumarea a încă 4 ani de riscuri inutile.

Liniște în locul banilor
Chiar și fără «vînătoarea de vrăjitoare» a DNA, primarii ialomițeni dau de cîțiva ani semne clare de nervozitate. Controalele Curții de Conturi Ialomița din ultimii ani au confirmat că în jumătate dintre unitățile administrativ-teritoriale din județ se încalcă legea. Evident, primarii au fost vexați de aceste constatări și s-au revoltat. «În condițiile actuale, vă spun eu, 36 din 66 de primari pe care îi are Ialomița vor da înapoi pînă la alegeri! Vă spun clar, că pe mulți dintre ei i-am întrebat! Așa nu se mai poate!» ne-a declarat Iusein Iuksel, primarul orașului Fierbinți. La fel de revoltat, primarul comunei Sărățeni, Eugen Tocileanu, expune mai aplicat această stare de fapt: «Degeaba ne dau bani de cheltuit, dacă nu putem face asta în liniște. Eu nu spun să nu controleze! Să controleze, că asta e menirea lor. Dar legea spune că au atribuții de îndrumare și control... Adică întîi ți se explică unde greșești și abia apoi, dacă nu te îndrepți, plătești. Nu așa, tam-nisam, cum li se... vorba aia, vin și-ți dau amendă. Că de-aia am ajuns să îmi doresc să mă lipsesc și de primărie și de tot, doar oi avea și eu puțină liniște. Că nu m-a făcut primăria cine sînt și nici nu-mi cad galoanele dacă nu mai candidez. Pe mine tot așa mă cheamă...».

Primarii kamikaze Există însă și primari care doresc să obțină un nou mandat în ciuda presiunilor exercitate în jurul lor. Unul dintre aceștia este Vasile Șincan, primarul comunei Sudiți: «Am auzit mulți colegi spunînd că nu mai candidează și, pe de-o parte, le dau dreptate. Pe de altă parte, nimeni nu ne obligă să rămînem în funcție. Eu, unul, o să o fac pentru că vreau să obțin bani europeni pentru comuna mea. Anul acesta deja l-am pierdut, că așa merg treburile, mai încet. Dacă depunem anul viitor, o să primim banii în mandatul celălalt. Și ce-ar trebui acum? De grija drobului de sare să nu mai candidez? Atîta timp cît n-am venit aici să fur, nu văd de ce mi-ar fi frică!». Mai rezervat, primarul Valentin Turiga de la Dridu nuanțează: «Depinde din ce unghi privești situația. În unele cazuri, e normal să se ia măsuri drastice. În altele, e clar că vorbim de abuzuri și presiuni politice. Acum, eu ce să spun?! Depinde de norocul primarului și pe cine a supărat el...». Concluzia aparține însă primarului de la Sfîntu Gheorghe, independenta Livia Gomes. «Toți spunem așa înainte de alegeri... Și e normal, după atîtea arestări. Dar ce va fi, numai la alegeri vom vedea!» ne-a declarat ea.

26 Mai 2015, 16:05 (7222 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Ialomița: 208 candidați pentru administrațiile rurale
4400 de candidați în Ialomița! 15 tone de hîrtie pentru 220 de mii de buletine de vot!
«Voi renunța la candidatură doar dacă dispar fizic!»

Comentariile cititorilor:


Leila:
(27 Aprilie 2016, 08:30)
Infractorii Neacsu, Ciuperca ... si multi altii au aruncat la inaintare fete noi ...si ei conduc din spate ..asta inseamna politica in Slobozia ???????
Rusine sa ne fie daca ne lasam calcati pe cap iar de psd-isi ...
iesiti oameni buni la vot , exprimati-va opinia , nu lasati asistatii sociali sa voteze psd .
Raul cel mai mic ??  un candidat nou... care nu a fost in pnl sau psd ...
Nu mai dati banii pe mana psd-ului...
nu mai puneti stampila de la un capat la altul pe un singur partid , ca el sa taie si sa spanzure in oras .
Fati harakiri:
(18 Iulie 2015, 21:48)
Bai Turiga cand era invatator lin comuna Moldoveni te scuipa lumea saracule.Ca familie erai un sarac si un puturos. Casa cadea pe voi mata nu avea pamant decat in calcaie iar acum casa la Bucuresti,in loc de casa de chirpici ti-ai facut vila ,mare casa Bani bani. Pe chioara  de contabila o rupi pe cosor prin birourile primariei.Mai nou ai si secretara particulara. Cand o afla barbasuu sa te tii Turiga Valentin. Anul asta ti-ai rezervat locul la scoala din Dridu prin transfer de la Moldoveni si te dai  primar Kamikaze. Bravoo tie.Dar nu spui cata lume ai nenorocit mai Turiga Valentin, locul tau nu este la  scoala ,locul tau este la puscarie mai Turiga Valentin. Mergi tu primul si tinei un pat rezerbvat si lui  secretar comuna Dridu,Glontaru Mihai - Florin ca voi stiti bine ce ati facut cu licitatiile si banii publici,voi doi stiti cata lume ati injosit,praful si pulberea de voi.In fiecare zii ard lumanari cu susul in jos pentru voi doi.O RDINARILOR  De unde ai avut tu bani mai primar de tara din simbria de primar ? Cand te va lua purificat cu averea sa te vedem pe unde scoti camasa mai buhaiule. Sa vedem cum te face Nae Iancu la alegerile viitoare. Socoteala vei da in fata justitiei sa vedem poate te faci primar la Jilava nu la jilavele sau pe la Poarta Alba ca sa devii fetita lui Ion Becali Primarii kamikaze ! Mai rezervat, primarul Valentin Turiga de la Dridu nuanțează: «Depinde din ce unghi privești situația. În unele cazuri, e normal să se ia măsuri drastice. În altele, e clar că vorbim de abuzuri și presiuni politice. Acum, eu ce să spun?! Depinde de norocul primarului și pe cine a supărat el.. -
enescu- lataXX:
(15 Iulie 2015, 01:33)
Cavalerul de dridu primrul din Dridu,chestiune de timp pana la DNA si arestul politiei. La Dridu serparie mare, cand vor cade cu totii se duc,Turiga si Glontaru cei mai mari corupri astia vor face multi ani de puscarie mai ales hotul ala de florica glontaru ala este tartorul. O magazie de tupeu un nemernic ordinar. Can era lrimar la Dridu dupa rwvolutie multa lume a nenorocit. Cel mai mare ordinar
fane:
(2 Iunie 2015, 10:01)
Si primarul turc de la las Fierbinti este plin de dosare tot politicul il apara si pe acesta.Cetateni cinstiti din or.Fierbinti trezitiva la realitate si nu mai votati turcul in 2016,si-a facut plinul gata sa stea acasa.,si sa aiba grija de subalternii FIS si BRIGU PRECUM SI FRIZERUL MARIUS.
peretean:
(28 Mai 2015, 22:37)
ia zi primarito de perieti mai candidezi .] sau nu mai apuci .
Oprea:
(28 Mai 2015, 17:34)
E groasă la Dridu. O fi numai acolo??!! N-are cine verifica. Toți, hoți.
Drideana:
(28 Mai 2015, 12:29)
Mai  domnule , primarule  de la Dridu ,Turiga Valentin chiar nu ai pic de rusine o dai cu abuzuri si presiuni politice. Cand in primaria Dridu ,pastorita de tine  de ani de zile este un dezastru total...Ia spune public mai primarule Turiga Valentin ce masuri au fost luate in urma controlului de la Prefectura Ialomita , cand sa emis Nota de constatare nr.2471 / 19.02.2015  si care poate fii gasita liber pe internet, Google fiind publica. Din acea nota de constatare reiese capacitatea ta mai primarule. Asta esti . Primul lucru care spune cat de gospodar un primar il observi chiar in curtea primariei din Dridu. Un jeg total ,ai impresia ca intrii intr-un bufet rapanos din satele din lumea a- III-a. Bai primarule da un exemplu si pune mana pe matura. macar asta  sa faci....
De unde presiuni politice din parte cui mai primarule Turiga Valentin.... Spune public care iti sunt interesele financiare in diferite firme ,ex.transport, cum este cea a lui Otet ? Farmacia  domnule primar Turiga ??????? Cum  ti-ai batut joc de banii comunitati  ex. Baza Sportiva cun scrie un altul mai inainte. Ia spune domnule primar, Turiga pentru ce a fost tras curent electric Islazul comunal ? Care este interesul ? De ce nu spui domnule primar. Presiuni politice din partea cui ? Mai  primarule Turiga cum este cu contractele de dezapezire ? Dar contractele cu gunoiul ? Ai crezut tu primarule ca etatenii din comuna Dridu sun prosti ,dar te inseli... Toti se cred dumnezeii pe pamant- Vanghelie - Mazare - Nichita si lista este lunga ! Sa se ia la verificat totul in primaria Dridu ! Si o dai cu politicul primarule Cavaler de Malta cu studii la apelul bocancilor. Mai sus de invatator de tara  ai urcat. Din casa de chirpici ai iesit.  Dar  dumnezeu le vede, chiar daca este si mai tarziu. Stim cu toti ca nu renunti la privilegiul de primar ca asa mai ai proptele . in rest cele bune  primarule Turiga speriat de ..... influenta politicului
Petrica:
(28 Mai 2015, 11:58)
Pe bune... Pai mai nea ia vezi dumneta pe lacomuna, Dridu si vezi  Baza Sportiva facuta in camp. Ia vezi dumneta tot la Dridu cum acesta baza sportiva a fost transformata in parcare pentru utilajele RAJA. Ia vezi dumneta cum a fost transformata in depozit de materiale de constructii acesta baza sportiva. Pai banii sun ai tututror mai nenicutule. Primesti bani faci ceva dupa care imediat o distrugi ,facand-o parcare auto pentru utilaje.. bai despre ce vorbim ? Pai ce primar este omul asta cand isi bate joc de semeni din comuna Dridu.. Ce merita sa i se faca statuie ? Pai degeaba va ia DNA ? Mai  omule ia mai uitate tot pe la Dridu .... si vezi cat de in regula sunt actele si documentele emise de primar. Ia vezi dumneata cetatene din Dridu, cum sau emis titluri de proprietate. Intreb , cui apartine  islazul comunal ? Cati bani a cheltuit neica primarul din Dridu sa traga eDEHEBKlectricitate pe langa tot islazul comunal ? Sti pentru ce ??? Pai cum sa mai doarma linistit ori sa mai candideze la primarie. Ia vezi dumneta cetatene din Dridu, care sunt interesele ascunse ale primarului in comisiile de restituire a proprietatilor. Cate acte  pe care unii cetateni le detineu au fost modificate si strerse cu pixul.... Pai  si cate iti mai pot spune... Isi merita soarta !
Vasea :
(28 Mai 2015, 11:44)
E adevarat ca primarul de Urziceni are o firma ce vinde materiale de constructie si toti constructorii ce au contract cu primaria sunt obligati sa cumpere de la el la preturi de trei ori mai mari ? Poate explica cum a cumparat BMW X6 de 100 mii Euro si iahtul de la Eforie de 300 mii euro din salariul de 2 mii ron ???
ialomiteanu':
(27 Mai 2015, 16:57)
majoritatea au afaceri in agricultura. se folosesesc de informatiile din primarii pentru a cumpara pamant. rup orice anunt de vanzare afisat. nu se mai satura. cat pe la locul de munca nu=i prea gasesti.
Foto:
(27 Mai 2015, 12:31)
Ce sa faci cu Teculescu? Nu-i bun nici de dos de căciula... tine frig...
independent:
(27 Mai 2015, 12:07)
alo   fa  publica  lista cu primarii cercetati  penal  , si incepe  cu  perietiul ,,,,,,daca aveti singe  in  instalatie ,,,,independentule care esti ,,,,,,,
ALEGATOR:
(27 Mai 2015, 10:48)
IL VREM PE TECULESCU LA SLOBOZIA
una desteapta:
(26 Mai 2015, 22:30)
Si la cocora? Primarul patron? Ce spune? Merge faina?
Alexa:
(26 Mai 2015, 22:08)
Motivul pentru care cei 33 de primari Ialomiteni vor renunța a mai candida în 2016 nu este cel expus în articol și anume agresivitatea controalelor camerei de conturi Ialomița cu privire la legalitatea execuției bugetare. Adevăratul motiv îl reprezintă problemele penale pe care cei 33 le au și care sunt fapte penale disjunse din dosarul Ciupercă-Valcan pe banii dați cu încălcarea legii pe consultanța către doamna T. și mai nou doamna M. Infracțiunea este acea de abuz în serviciu contra intereselor publice. Dumneavoastră presa cunoașteți foarte bine adevăratul motiv dar nu îl puneți în pagină, chiar nu știți oare că un număr mare de primari au fost citați la DNA București pentru audieri în acest scop în calitatea oficială de suspecți. O simplă adresă către DNA v-ar lamuri. Chiar dacă până la alegerile din 2016 nu va fii finalizată cercetarea sau nu se va da o soluție în dosarul cu aceste fapte disjunse toate partidele au luat decizia de a nu mai pune pe liste oameni cu probleme penale. Oare când presa locală vă avea curajul să publice adevărul în acesta speță care a adus Ialomița în acest urători declin bugetar.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
12 Iul 2020
267 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(205 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(78 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(145 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(131 vizualizări - 0 comentarii)


9
Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(317 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(135 vizualizări - 0 comentarii)


13
Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(277 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(159 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(132 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(205 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(239 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(769 vizualizări - 5 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(271 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(180 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(222 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...