Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Ialomița caută primari pentru alegerile din 2016

Jumătate DA, jumătate NU

Ialomița caută primari pentru alegerile din 2016

Cu o lege a alegerilor locale pe drum și un DNA transformat în instrument de presiune politică, primarii ialomițeni pendulează între decizia de a accepta un nou mandat și mult mai tentanta retragere din prim planul vieții sociale. Potrivit unor estimări făcute de către filialele locale ale principalelor partide politice din județ, principala problemă a viitoarelor alegeri nu o reprezintă cîștigarea acestora, ci identificarea unui candidat dispus să-și asume (încă) un mandat.

Ialomița edililor locali
Ialomița are 66 de primari aleși. O treime dintre ei au cîștigat alegerile în barca PSD, o altă treime în barca USL, iar ceilalți pe unde au apucat și au găsit loc. Doar 2 dintre edilii locali din Ialomița, respectiv Livia Gomes la Sfîntu Gheorghe și Victor Moraru la Amara au avut curajul în 2012 de a candida independent de partidele politice care i-au consacrat. Cu un an (și puțin) înainte de alegeri, principala problemă care se conturează la orizontul viitoarelor alegeri este aceea a identificării viitorilor candidați. Iritați (și pe alocuri chiar speriați!) de presiunile politice exercitate asupra lor, majoritatea primarilor ialomițeni au anunțat conducerea filialelor că iau în calcul varianta de a nu mai candida la alegerile din 2016. Deși este devreme (iar noua lege a alegerilor locale, o poliță de asigurare pentru conservarea mandatului, pe drum), liderii politici locali caută cu disperare soluții pentru conservarea mandatelor cîștigate în 2012. În cazul PSD, declinul politic al lui Silvian Ciupercă și statutul de politician-vedetă al noului președinte, Marian Neacșu, nu fac decît să accentueze criza. În cazul PNL-PDL, anvergura politică modestă a lui Ioan Martin nu reprezintă o garanție suficientă pentru asumarea a încă 4 ani de riscuri inutile.

Liniște în locul banilor
Chiar și fără «vînătoarea de vrăjitoare» a DNA, primarii ialomițeni dau de cîțiva ani semne clare de nervozitate. Controalele Curții de Conturi Ialomița din ultimii ani au confirmat că în jumătate dintre unitățile administrativ-teritoriale din județ se încalcă legea. Evident, primarii au fost vexați de aceste constatări și s-au revoltat. «În condițiile actuale, vă spun eu, 36 din 66 de primari pe care îi are Ialomița vor da înapoi pînă la alegeri! Vă spun clar, că pe mulți dintre ei i-am întrebat! Așa nu se mai poate!» ne-a declarat Iusein Iuksel, primarul orașului Fierbinți. La fel de revoltat, primarul comunei Sărățeni, Eugen Tocileanu, expune mai aplicat această stare de fapt: «Degeaba ne dau bani de cheltuit, dacă nu putem face asta în liniște. Eu nu spun să nu controleze! Să controleze, că asta e menirea lor. Dar legea spune că au atribuții de îndrumare și control... Adică întîi ți se explică unde greșești și abia apoi, dacă nu te îndrepți, plătești. Nu așa, tam-nisam, cum li se... vorba aia, vin și-ți dau amendă. Că de-aia am ajuns să îmi doresc să mă lipsesc și de primărie și de tot, doar oi avea și eu puțină liniște. Că nu m-a făcut primăria cine sînt și nici nu-mi cad galoanele dacă nu mai candidez. Pe mine tot așa mă cheamă...».

Primarii kamikaze Există însă și primari care doresc să obțină un nou mandat în ciuda presiunilor exercitate în jurul lor. Unul dintre aceștia este Vasile Șincan, primarul comunei Sudiți: «Am auzit mulți colegi spunînd că nu mai candidează și, pe de-o parte, le dau dreptate. Pe de altă parte, nimeni nu ne obligă să rămînem în funcție. Eu, unul, o să o fac pentru că vreau să obțin bani europeni pentru comuna mea. Anul acesta deja l-am pierdut, că așa merg treburile, mai încet. Dacă depunem anul viitor, o să primim banii în mandatul celălalt. Și ce-ar trebui acum? De grija drobului de sare să nu mai candidez? Atîta timp cît n-am venit aici să fur, nu văd de ce mi-ar fi frică!». Mai rezervat, primarul Valentin Turiga de la Dridu nuanțează: «Depinde din ce unghi privești situația. În unele cazuri, e normal să se ia măsuri drastice. În altele, e clar că vorbim de abuzuri și presiuni politice. Acum, eu ce să spun?! Depinde de norocul primarului și pe cine a supărat el...». Concluzia aparține însă primarului de la Sfîntu Gheorghe, independenta Livia Gomes. «Toți spunem așa înainte de alegeri... Și e normal, după atîtea arestări. Dar ce va fi, numai la alegeri vom vedea!» ne-a declarat ea.

26 Mai 2015, 16:05 (7034 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Ialomița: 208 candidați pentru administrațiile rurale
4400 de candidați în Ialomița! 15 tone de hîrtie pentru 220 de mii de buletine de vot!
«Voi renunța la candidatură doar dacă dispar fizic!»

Comentariile cititorilor:


Leila:
(27 Aprilie 2016, 08:30)
Infractorii Neacsu, Ciuperca ... si multi altii au aruncat la inaintare fete noi ...si ei conduc din spate ..asta inseamna politica in Slobozia ???????
Rusine sa ne fie daca ne lasam calcati pe cap iar de psd-isi ...
iesiti oameni buni la vot , exprimati-va opinia , nu lasati asistatii sociali sa voteze psd .
Raul cel mai mic ??  un candidat nou... care nu a fost in pnl sau psd ...
Nu mai dati banii pe mana psd-ului...
nu mai puneti stampila de la un capat la altul pe un singur partid , ca el sa taie si sa spanzure in oras .
Fati harakiri:
(18 Iulie 2015, 21:48)
Bai Turiga cand era invatator lin comuna Moldoveni te scuipa lumea saracule.Ca familie erai un sarac si un puturos. Casa cadea pe voi mata nu avea pamant decat in calcaie iar acum casa la Bucuresti,in loc de casa de chirpici ti-ai facut vila ,mare casa Bani bani. Pe chioara  de contabila o rupi pe cosor prin birourile primariei.Mai nou ai si secretara particulara. Cand o afla barbasuu sa te tii Turiga Valentin. Anul asta ti-ai rezervat locul la scoala din Dridu prin transfer de la Moldoveni si te dai  primar Kamikaze. Bravoo tie.Dar nu spui cata lume ai nenorocit mai Turiga Valentin, locul tau nu este la  scoala ,locul tau este la puscarie mai Turiga Valentin. Mergi tu primul si tinei un pat rezerbvat si lui  secretar comuna Dridu,Glontaru Mihai - Florin ca voi stiti bine ce ati facut cu licitatiile si banii publici,voi doi stiti cata lume ati injosit,praful si pulberea de voi.In fiecare zii ard lumanari cu susul in jos pentru voi doi.O RDINARILOR  De unde ai avut tu bani mai primar de tara din simbria de primar ? Cand te va lua purificat cu averea sa te vedem pe unde scoti camasa mai buhaiule. Sa vedem cum te face Nae Iancu la alegerile viitoare. Socoteala vei da in fata justitiei sa vedem poate te faci primar la Jilava nu la jilavele sau pe la Poarta Alba ca sa devii fetita lui Ion Becali Primarii kamikaze ! Mai rezervat, primarul Valentin Turiga de la Dridu nuanțează: «Depinde din ce unghi privești situația. În unele cazuri, e normal să se ia măsuri drastice. În altele, e clar că vorbim de abuzuri și presiuni politice. Acum, eu ce să spun?! Depinde de norocul primarului și pe cine a supărat el.. -
enescu- lataXX:
(15 Iulie 2015, 01:33)
Cavalerul de dridu primrul din Dridu,chestiune de timp pana la DNA si arestul politiei. La Dridu serparie mare, cand vor cade cu totii se duc,Turiga si Glontaru cei mai mari corupri astia vor face multi ani de puscarie mai ales hotul ala de florica glontaru ala este tartorul. O magazie de tupeu un nemernic ordinar. Can era lrimar la Dridu dupa rwvolutie multa lume a nenorocit. Cel mai mare ordinar
fane:
(2 Iunie 2015, 10:01)
Si primarul turc de la las Fierbinti este plin de dosare tot politicul il apara si pe acesta.Cetateni cinstiti din or.Fierbinti trezitiva la realitate si nu mai votati turcul in 2016,si-a facut plinul gata sa stea acasa.,si sa aiba grija de subalternii FIS si BRIGU PRECUM SI FRIZERUL MARIUS.
peretean:
(28 Mai 2015, 22:37)
ia zi primarito de perieti mai candidezi .] sau nu mai apuci .
Oprea:
(28 Mai 2015, 17:34)
E groasă la Dridu. O fi numai acolo??!! N-are cine verifica. Toți, hoți.
Drideana:
(28 Mai 2015, 12:29)
Mai  domnule , primarule  de la Dridu ,Turiga Valentin chiar nu ai pic de rusine o dai cu abuzuri si presiuni politice. Cand in primaria Dridu ,pastorita de tine  de ani de zile este un dezastru total...Ia spune public mai primarule Turiga Valentin ce masuri au fost luate in urma controlului de la Prefectura Ialomita , cand sa emis Nota de constatare nr.2471 / 19.02.2015  si care poate fii gasita liber pe internet, Google fiind publica. Din acea nota de constatare reiese capacitatea ta mai primarule. Asta esti . Primul lucru care spune cat de gospodar un primar il observi chiar in curtea primariei din Dridu. Un jeg total ,ai impresia ca intrii intr-un bufet rapanos din satele din lumea a- III-a. Bai primarule da un exemplu si pune mana pe matura. macar asta  sa faci....
De unde presiuni politice din parte cui mai primarule Turiga Valentin.... Spune public care iti sunt interesele financiare in diferite firme ,ex.transport, cum este cea a lui Otet ? Farmacia  domnule primar Turiga ??????? Cum  ti-ai batut joc de banii comunitati  ex. Baza Sportiva cun scrie un altul mai inainte. Ia spune domnule primar, Turiga pentru ce a fost tras curent electric Islazul comunal ? Care este interesul ? De ce nu spui domnule primar. Presiuni politice din partea cui ? Mai  primarule Turiga cum este cu contractele de dezapezire ? Dar contractele cu gunoiul ? Ai crezut tu primarule ca etatenii din comuna Dridu sun prosti ,dar te inseli... Toti se cred dumnezeii pe pamant- Vanghelie - Mazare - Nichita si lista este lunga ! Sa se ia la verificat totul in primaria Dridu ! Si o dai cu politicul primarule Cavaler de Malta cu studii la apelul bocancilor. Mai sus de invatator de tara  ai urcat. Din casa de chirpici ai iesit.  Dar  dumnezeu le vede, chiar daca este si mai tarziu. Stim cu toti ca nu renunti la privilegiul de primar ca asa mai ai proptele . in rest cele bune  primarule Turiga speriat de ..... influenta politicului
Petrica:
(28 Mai 2015, 11:58)
Pe bune... Pai mai nea ia vezi dumneta pe lacomuna, Dridu si vezi  Baza Sportiva facuta in camp. Ia vezi dumneta tot la Dridu cum acesta baza sportiva a fost transformata in parcare pentru utilajele RAJA. Ia vezi dumneta cum a fost transformata in depozit de materiale de constructii acesta baza sportiva. Pai banii sun ai tututror mai nenicutule. Primesti bani faci ceva dupa care imediat o distrugi ,facand-o parcare auto pentru utilaje.. bai despre ce vorbim ? Pai ce primar este omul asta cand isi bate joc de semeni din comuna Dridu.. Ce merita sa i se faca statuie ? Pai degeaba va ia DNA ? Mai  omule ia mai uitate tot pe la Dridu .... si vezi cat de in regula sunt actele si documentele emise de primar. Ia vezi dumneata cetatene din Dridu, cum sau emis titluri de proprietate. Intreb , cui apartine  islazul comunal ? Cati bani a cheltuit neica primarul din Dridu sa traga eDEHEBKlectricitate pe langa tot islazul comunal ? Sti pentru ce ??? Pai cum sa mai doarma linistit ori sa mai candideze la primarie. Ia vezi dumneta cetatene din Dridu, care sunt interesele ascunse ale primarului in comisiile de restituire a proprietatilor. Cate acte  pe care unii cetateni le detineu au fost modificate si strerse cu pixul.... Pai  si cate iti mai pot spune... Isi merita soarta !
Vasea :
(28 Mai 2015, 11:44)
E adevarat ca primarul de Urziceni are o firma ce vinde materiale de constructie si toti constructorii ce au contract cu primaria sunt obligati sa cumpere de la el la preturi de trei ori mai mari ? Poate explica cum a cumparat BMW X6 de 100 mii Euro si iahtul de la Eforie de 300 mii euro din salariul de 2 mii ron ???
ialomiteanu':
(27 Mai 2015, 16:57)
majoritatea au afaceri in agricultura. se folosesesc de informatiile din primarii pentru a cumpara pamant. rup orice anunt de vanzare afisat. nu se mai satura. cat pe la locul de munca nu=i prea gasesti.
Foto:
(27 Mai 2015, 12:31)
Ce sa faci cu Teculescu? Nu-i bun nici de dos de căciula... tine frig...
independent:
(27 Mai 2015, 12:07)
alo   fa  publica  lista cu primarii cercetati  penal  , si incepe  cu  perietiul ,,,,,,daca aveti singe  in  instalatie ,,,,independentule care esti ,,,,,,,
ALEGATOR:
(27 Mai 2015, 10:48)
IL VREM PE TECULESCU LA SLOBOZIA
una desteapta:
(26 Mai 2015, 22:30)
Si la cocora? Primarul patron? Ce spune? Merge faina?
Alexa:
(26 Mai 2015, 22:08)
Motivul pentru care cei 33 de primari Ialomiteni vor renunța a mai candida în 2016 nu este cel expus în articol și anume agresivitatea controalelor camerei de conturi Ialomița cu privire la legalitatea execuției bugetare. Adevăratul motiv îl reprezintă problemele penale pe care cei 33 le au și care sunt fapte penale disjunse din dosarul Ciupercă-Valcan pe banii dați cu încălcarea legii pe consultanța către doamna T. și mai nou doamna M. Infracțiunea este acea de abuz în serviciu contra intereselor publice. Dumneavoastră presa cunoașteți foarte bine adevăratul motiv dar nu îl puneți în pagină, chiar nu știți oare că un număr mare de primari au fost citați la DNA București pentru audieri în acest scop în calitatea oficială de suspecți. O simplă adresă către DNA v-ar lamuri. Chiar dacă până la alegerile din 2016 nu va fii finalizată cercetarea sau nu se va da o soluție în dosarul cu aceste fapte disjunse toate partidele au luat decizia de a nu mai pune pe liste oameni cu probleme penale. Oare când presa locală vă avea curajul să publice adevărul în acesta speță care a adus Ialomița în acest urători declin bugetar.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 13 Nov 2019
246 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Noiembrie 2019, 17:10


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Beat și fără permis: Tânăr din Săveni, prins de polițiști la volanul unei mașini pe care o furase!

Luni, 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:10
(132 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Țăndărei

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui hidrant de la intersecția străzilor Artelor cu Mecanizării, din orașul Țăndărei, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:05
(72 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Misiuni pentru siguranța desfășurării Alegerilor Prezidențiale

În perioada 9-10 noiembrie 2019, polițiștii, jandarmii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor asigura paza și protecția a 220 secții de votare ce s-au constituit pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:25
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 11-15 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:20
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:15
(130 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire în unitățile de învățământ din Fetești

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești au participat la activități preventive în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:10
(112 vizualizări - 0 comentarii)


8

Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea!

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din municipiul Fetești, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 8 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 17:10
(269 vizualizări - 0 comentarii)


9

Munteni Buzău: Jandarmii, prezenți la «Târgul de Toamnă»

În perioada 8-9 noiembrie a.c., jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în localitatea Munteni Buzău cu ocazia «Târgului de Toamnă». În plus, în cadrul acestui eveniment ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 16:10
(202 vizualizări - 0 comentarii)


10

Razie a polițiștilor la Slobozia

Marți, 5 noiembrie a.c., 49 de polițiști  ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia. Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:20
(351 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Slobozia: Tânăr reținut după ce a fost prins la volanul mașinii pe care o furase

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au reținut pentru 24 ore doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de «furt calificat», «tentativă de furt calificat» și «distrugere», fapte săvârșite ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:15
(239 vizualizări - 0 comentarii)


12

Bărbat din Fetești, arestat pentru conducere fără permis

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Fetești au identificat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


Slobozia: Cercetat pentru «deținere de obiecte periculoase»

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza municipiului Slobozia un tânăr de 19 ani care avea asupra sa un baston metalic cu 3 elemenți. Cel în cauză a fost sancționat contravențional ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:05
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Marți, 5 noiembrie 2019, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, împreună cu toți preoții Eparhiei noastre și peste 4000 de credincioși au întâmpinat la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 19:05
(408 vizualizări - 1 comentariu)


S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

Ziua de 5 noiembrie 2019 a început cu o veste extrem de tristă pentru handbalul românesc. S-a stins din viață, la vârsta de 72 de ani, unul dintre cei mai longevivi și valoroși antrenori pe care i-a avut ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:45
(557 vizualizări - 2 comentarii)


Movilița: Persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, o femeie de 52 de ani, din localitatea Movilița, a apelat numărul de urgență 112 sesizând faptul că fiul ei, în vârstă de 31 de ani, are stări de leșin. În ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:40
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Beat la volan, a provocat un accident

Duminică, 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În fapt, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:35
(164 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 500 sancțiuni contravenționale aplicate

În perioada 1-3 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 155 evenimente și au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale. Astfel, în urma activităților au fost constatate 37 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:30
(179 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: 15 focare active de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației despre situația ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:25
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Lansare de carte pentru copii

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, începând cu orele 12,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia va avea loc lansarea de carte pentru copii «Povestea Mimozei». ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:20
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Percheziție la un hoț din locuințe

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Axintele au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Axintele pentru documentarea activității infracționale a unei persoane bănuite ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:15
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Ordin de protecție emis pe numele unui brăilean

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizați cu privire la un scandal în familie produs în localitatea Scânteia. În fapt, un bărbat, de 36 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:10
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Femeie acroșată de o mașină la Lăcusteni

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Lăcusteni, soldat cu rănirea unui pieton. Concret, în timp ce un bărbat, de 31 de ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:05
(305 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,49%-rata șomajului în luna septembrie 2019

La sfârșitul lunii septembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4194 șomeri (dintre care 1947 femei), rata șomajului fiind de 4,49%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 16:20
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 4-8 noiembrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:15
(316 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 1 noiembrie ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:05
(352 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

În perioada 5-11 noiembrie 2019, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi Hramului «Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil» al străvechiului așezământ ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:15
(514 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Învăț, știu să mă apăr!»

Miercuri, 30 octombrie a.c., Protopopiatul Slobozia, în colaborare cu Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Ialomiță a organizat acțiunea «Învăț, știu să mă apăr!». Evenimentul s-a desfășurat la ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:10
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat din Rădulești

Luni, 28 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Rădulești, și-ar fi agresat soția. În urma formularului de evaluare a riscului întocmit ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2019, 16:15
(516 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ionut în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel Ani în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 noiembrie 2019 cineva în Administrația din Ciulnița amenință cu evacuarea o familie cu trei copii Nissan Pathfinder în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 noiembrie 2019 George în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate pentru independent în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței Goe în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate @Ioana în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate @cetatean în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean @cetatean în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței mambo în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate vai de noi în Administrația din Ciulnița amenință cu evacuarea o familie cu trei copii La vot cu tot ce misca inca în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței cetatean în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean ???? în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel Daniela în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean Io în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate cetatean în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței EU PSD în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței PSD ist în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...