Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Ialomița caută primari pentru alegerile din 2016

Jumătate DA, jumătate NU

Ialomița caută primari pentru alegerile din 2016

Cu o lege a alegerilor locale pe drum și un DNA transformat în instrument de presiune politică, primarii ialomițeni pendulează între decizia de a accepta un nou mandat și mult mai tentanta retragere din prim planul vieții sociale. Potrivit unor estimări făcute de către filialele locale ale principalelor partide politice din județ, principala problemă a viitoarelor alegeri nu o reprezintă cîștigarea acestora, ci identificarea unui candidat dispus să-și asume (încă) un mandat.

Ialomița edililor locali
Ialomița are 66 de primari aleși. O treime dintre ei au cîștigat alegerile în barca PSD, o altă treime în barca USL, iar ceilalți pe unde au apucat și au găsit loc. Doar 2 dintre edilii locali din Ialomița, respectiv Livia Gomes la Sfîntu Gheorghe și Victor Moraru la Amara au avut curajul în 2012 de a candida independent de partidele politice care i-au consacrat. Cu un an (și puțin) înainte de alegeri, principala problemă care se conturează la orizontul viitoarelor alegeri este aceea a identificării viitorilor candidați. Iritați (și pe alocuri chiar speriați!) de presiunile politice exercitate asupra lor, majoritatea primarilor ialomițeni au anunțat conducerea filialelor că iau în calcul varianta de a nu mai candida la alegerile din 2016. Deși este devreme (iar noua lege a alegerilor locale, o poliță de asigurare pentru conservarea mandatului, pe drum), liderii politici locali caută cu disperare soluții pentru conservarea mandatelor cîștigate în 2012. În cazul PSD, declinul politic al lui Silvian Ciupercă și statutul de politician-vedetă al noului președinte, Marian Neacșu, nu fac decît să accentueze criza. În cazul PNL-PDL, anvergura politică modestă a lui Ioan Martin nu reprezintă o garanție suficientă pentru asumarea a încă 4 ani de riscuri inutile.

Liniște în locul banilor
Chiar și fără «vînătoarea de vrăjitoare» a DNA, primarii ialomițeni dau de cîțiva ani semne clare de nervozitate. Controalele Curții de Conturi Ialomița din ultimii ani au confirmat că în jumătate dintre unitățile administrativ-teritoriale din județ se încalcă legea. Evident, primarii au fost vexați de aceste constatări și s-au revoltat. «În condițiile actuale, vă spun eu, 36 din 66 de primari pe care îi are Ialomița vor da înapoi pînă la alegeri! Vă spun clar, că pe mulți dintre ei i-am întrebat! Așa nu se mai poate!» ne-a declarat Iusein Iuksel, primarul orașului Fierbinți. La fel de revoltat, primarul comunei Sărățeni, Eugen Tocileanu, expune mai aplicat această stare de fapt: «Degeaba ne dau bani de cheltuit, dacă nu putem face asta în liniște. Eu nu spun să nu controleze! Să controleze, că asta e menirea lor. Dar legea spune că au atribuții de îndrumare și control... Adică întîi ți se explică unde greșești și abia apoi, dacă nu te îndrepți, plătești. Nu așa, tam-nisam, cum li se... vorba aia, vin și-ți dau amendă. Că de-aia am ajuns să îmi doresc să mă lipsesc și de primărie și de tot, doar oi avea și eu puțină liniște. Că nu m-a făcut primăria cine sînt și nici nu-mi cad galoanele dacă nu mai candidez. Pe mine tot așa mă cheamă...».

Primarii kamikaze Există însă și primari care doresc să obțină un nou mandat în ciuda presiunilor exercitate în jurul lor. Unul dintre aceștia este Vasile Șincan, primarul comunei Sudiți: «Am auzit mulți colegi spunînd că nu mai candidează și, pe de-o parte, le dau dreptate. Pe de altă parte, nimeni nu ne obligă să rămînem în funcție. Eu, unul, o să o fac pentru că vreau să obțin bani europeni pentru comuna mea. Anul acesta deja l-am pierdut, că așa merg treburile, mai încet. Dacă depunem anul viitor, o să primim banii în mandatul celălalt. Și ce-ar trebui acum? De grija drobului de sare să nu mai candidez? Atîta timp cît n-am venit aici să fur, nu văd de ce mi-ar fi frică!». Mai rezervat, primarul Valentin Turiga de la Dridu nuanțează: «Depinde din ce unghi privești situația. În unele cazuri, e normal să se ia măsuri drastice. În altele, e clar că vorbim de abuzuri și presiuni politice. Acum, eu ce să spun?! Depinde de norocul primarului și pe cine a supărat el...». Concluzia aparține însă primarului de la Sfîntu Gheorghe, independenta Livia Gomes. «Toți spunem așa înainte de alegeri... Și e normal, după atîtea arestări. Dar ce va fi, numai la alegeri vom vedea!» ne-a declarat ea.

26 Mai 2015, 16:05 (7095 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Ialomița: 208 candidați pentru administrațiile rurale
4400 de candidați în Ialomița! 15 tone de hîrtie pentru 220 de mii de buletine de vot!
«Voi renunța la candidatură doar dacă dispar fizic!»

Comentariile cititorilor:


Leila:
(27 Aprilie 2016, 08:30)
Infractorii Neacsu, Ciuperca ... si multi altii au aruncat la inaintare fete noi ...si ei conduc din spate ..asta inseamna politica in Slobozia ???????
Rusine sa ne fie daca ne lasam calcati pe cap iar de psd-isi ...
iesiti oameni buni la vot , exprimati-va opinia , nu lasati asistatii sociali sa voteze psd .
Raul cel mai mic ??  un candidat nou... care nu a fost in pnl sau psd ...
Nu mai dati banii pe mana psd-ului...
nu mai puneti stampila de la un capat la altul pe un singur partid , ca el sa taie si sa spanzure in oras .
Fati harakiri:
(18 Iulie 2015, 21:48)
Bai Turiga cand era invatator lin comuna Moldoveni te scuipa lumea saracule.Ca familie erai un sarac si un puturos. Casa cadea pe voi mata nu avea pamant decat in calcaie iar acum casa la Bucuresti,in loc de casa de chirpici ti-ai facut vila ,mare casa Bani bani. Pe chioara  de contabila o rupi pe cosor prin birourile primariei.Mai nou ai si secretara particulara. Cand o afla barbasuu sa te tii Turiga Valentin. Anul asta ti-ai rezervat locul la scoala din Dridu prin transfer de la Moldoveni si te dai  primar Kamikaze. Bravoo tie.Dar nu spui cata lume ai nenorocit mai Turiga Valentin, locul tau nu este la  scoala ,locul tau este la puscarie mai Turiga Valentin. Mergi tu primul si tinei un pat rezerbvat si lui  secretar comuna Dridu,Glontaru Mihai - Florin ca voi stiti bine ce ati facut cu licitatiile si banii publici,voi doi stiti cata lume ati injosit,praful si pulberea de voi.In fiecare zii ard lumanari cu susul in jos pentru voi doi.O RDINARILOR  De unde ai avut tu bani mai primar de tara din simbria de primar ? Cand te va lua purificat cu averea sa te vedem pe unde scoti camasa mai buhaiule. Sa vedem cum te face Nae Iancu la alegerile viitoare. Socoteala vei da in fata justitiei sa vedem poate te faci primar la Jilava nu la jilavele sau pe la Poarta Alba ca sa devii fetita lui Ion Becali Primarii kamikaze ! Mai rezervat, primarul Valentin Turiga de la Dridu nuanțează: «Depinde din ce unghi privești situația. În unele cazuri, e normal să se ia măsuri drastice. În altele, e clar că vorbim de abuzuri și presiuni politice. Acum, eu ce să spun?! Depinde de norocul primarului și pe cine a supărat el.. -
enescu- lataXX:
(15 Iulie 2015, 01:33)
Cavalerul de dridu primrul din Dridu,chestiune de timp pana la DNA si arestul politiei. La Dridu serparie mare, cand vor cade cu totii se duc,Turiga si Glontaru cei mai mari corupri astia vor face multi ani de puscarie mai ales hotul ala de florica glontaru ala este tartorul. O magazie de tupeu un nemernic ordinar. Can era lrimar la Dridu dupa rwvolutie multa lume a nenorocit. Cel mai mare ordinar
fane:
(2 Iunie 2015, 10:01)
Si primarul turc de la las Fierbinti este plin de dosare tot politicul il apara si pe acesta.Cetateni cinstiti din or.Fierbinti trezitiva la realitate si nu mai votati turcul in 2016,si-a facut plinul gata sa stea acasa.,si sa aiba grija de subalternii FIS si BRIGU PRECUM SI FRIZERUL MARIUS.
peretean:
(28 Mai 2015, 22:37)
ia zi primarito de perieti mai candidezi .] sau nu mai apuci .
Oprea:
(28 Mai 2015, 17:34)
E groasă la Dridu. O fi numai acolo??!! N-are cine verifica. Toți, hoți.
Drideana:
(28 Mai 2015, 12:29)
Mai  domnule , primarule  de la Dridu ,Turiga Valentin chiar nu ai pic de rusine o dai cu abuzuri si presiuni politice. Cand in primaria Dridu ,pastorita de tine  de ani de zile este un dezastru total...Ia spune public mai primarule Turiga Valentin ce masuri au fost luate in urma controlului de la Prefectura Ialomita , cand sa emis Nota de constatare nr.2471 / 19.02.2015  si care poate fii gasita liber pe internet, Google fiind publica. Din acea nota de constatare reiese capacitatea ta mai primarule. Asta esti . Primul lucru care spune cat de gospodar un primar il observi chiar in curtea primariei din Dridu. Un jeg total ,ai impresia ca intrii intr-un bufet rapanos din satele din lumea a- III-a. Bai primarule da un exemplu si pune mana pe matura. macar asta  sa faci....
De unde presiuni politice din parte cui mai primarule Turiga Valentin.... Spune public care iti sunt interesele financiare in diferite firme ,ex.transport, cum este cea a lui Otet ? Farmacia  domnule primar Turiga ??????? Cum  ti-ai batut joc de banii comunitati  ex. Baza Sportiva cun scrie un altul mai inainte. Ia spune domnule primar, Turiga pentru ce a fost tras curent electric Islazul comunal ? Care este interesul ? De ce nu spui domnule primar. Presiuni politice din partea cui ? Mai  primarule Turiga cum este cu contractele de dezapezire ? Dar contractele cu gunoiul ? Ai crezut tu primarule ca etatenii din comuna Dridu sun prosti ,dar te inseli... Toti se cred dumnezeii pe pamant- Vanghelie - Mazare - Nichita si lista este lunga ! Sa se ia la verificat totul in primaria Dridu ! Si o dai cu politicul primarule Cavaler de Malta cu studii la apelul bocancilor. Mai sus de invatator de tara  ai urcat. Din casa de chirpici ai iesit.  Dar  dumnezeu le vede, chiar daca este si mai tarziu. Stim cu toti ca nu renunti la privilegiul de primar ca asa mai ai proptele . in rest cele bune  primarule Turiga speriat de ..... influenta politicului
Petrica:
(28 Mai 2015, 11:58)
Pe bune... Pai mai nea ia vezi dumneta pe lacomuna, Dridu si vezi  Baza Sportiva facuta in camp. Ia vezi dumneta tot la Dridu cum acesta baza sportiva a fost transformata in parcare pentru utilajele RAJA. Ia vezi dumneta cum a fost transformata in depozit de materiale de constructii acesta baza sportiva. Pai banii sun ai tututror mai nenicutule. Primesti bani faci ceva dupa care imediat o distrugi ,facand-o parcare auto pentru utilaje.. bai despre ce vorbim ? Pai ce primar este omul asta cand isi bate joc de semeni din comuna Dridu.. Ce merita sa i se faca statuie ? Pai degeaba va ia DNA ? Mai  omule ia mai uitate tot pe la Dridu .... si vezi cat de in regula sunt actele si documentele emise de primar. Ia vezi dumneata cetatene din Dridu, cum sau emis titluri de proprietate. Intreb , cui apartine  islazul comunal ? Cati bani a cheltuit neica primarul din Dridu sa traga eDEHEBKlectricitate pe langa tot islazul comunal ? Sti pentru ce ??? Pai cum sa mai doarma linistit ori sa mai candideze la primarie. Ia vezi dumneta cetatene din Dridu, care sunt interesele ascunse ale primarului in comisiile de restituire a proprietatilor. Cate acte  pe care unii cetateni le detineu au fost modificate si strerse cu pixul.... Pai  si cate iti mai pot spune... Isi merita soarta !
Vasea :
(28 Mai 2015, 11:44)
E adevarat ca primarul de Urziceni are o firma ce vinde materiale de constructie si toti constructorii ce au contract cu primaria sunt obligati sa cumpere de la el la preturi de trei ori mai mari ? Poate explica cum a cumparat BMW X6 de 100 mii Euro si iahtul de la Eforie de 300 mii euro din salariul de 2 mii ron ???
ialomiteanu':
(27 Mai 2015, 16:57)
majoritatea au afaceri in agricultura. se folosesesc de informatiile din primarii pentru a cumpara pamant. rup orice anunt de vanzare afisat. nu se mai satura. cat pe la locul de munca nu=i prea gasesti.
Foto:
(27 Mai 2015, 12:31)
Ce sa faci cu Teculescu? Nu-i bun nici de dos de căciula... tine frig...
independent:
(27 Mai 2015, 12:07)
alo   fa  publica  lista cu primarii cercetati  penal  , si incepe  cu  perietiul ,,,,,,daca aveti singe  in  instalatie ,,,,independentule care esti ,,,,,,,
ALEGATOR:
(27 Mai 2015, 10:48)
IL VREM PE TECULESCU LA SLOBOZIA
una desteapta:
(26 Mai 2015, 22:30)
Si la cocora? Primarul patron? Ce spune? Merge faina?
Alexa:
(26 Mai 2015, 22:08)
Motivul pentru care cei 33 de primari Ialomiteni vor renunța a mai candida în 2016 nu este cel expus în articol și anume agresivitatea controalelor camerei de conturi Ialomița cu privire la legalitatea execuției bugetare. Adevăratul motiv îl reprezintă problemele penale pe care cei 33 le au și care sunt fapte penale disjunse din dosarul Ciupercă-Valcan pe banii dați cu încălcarea legii pe consultanța către doamna T. și mai nou doamna M. Infracțiunea este acea de abuz în serviciu contra intereselor publice. Dumneavoastră presa cunoașteți foarte bine adevăratul motiv dar nu îl puneți în pagină, chiar nu știți oare că un număr mare de primari au fost citați la DNA București pentru audieri în acest scop în calitatea oficială de suspecți. O simplă adresă către DNA v-ar lamuri. Chiar dacă până la alegerile din 2016 nu va fii finalizată cercetarea sau nu se va da o soluție în dosarul cu aceste fapte disjunse toate partidele au luat decizia de a nu mai pune pe liste oameni cu probleme penale. Oare când presa locală vă avea curajul să publice adevărul în acesta speță care a adus Ialomița în acest urători declin bugetar.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 25 Feb 2020
161 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: 4 accidente, un decedat și patru răniți

La sfârșitul de săptămână precedent, 21-23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la patru accidente de circulație, soldate cu decesul unui persoane și rănirea a altor patru. Primul accident ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:40
(50 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Fetești au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11000 de lei, în urma unei razii pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților ce se pot comite în domeniul silviculturii ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:15
(69 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii rutieri au depistat, pe raza județului Ialomița, șapte șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Șoferii, cu vârste cuprinse între ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:05
(49 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


4

ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(241 vizualizări - 0 comentarii)


8

DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(198 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(189 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(221 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(198 vizualizări - 0 comentarii)


12

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(256 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(556 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(320 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(294 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(445 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(363 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(481 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(584 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(335 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...