Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Ialomița caută primari pentru alegerile din 2016

Jumătate DA, jumătate NU

Ialomița caută primari pentru alegerile din 2016

Cu o lege a alegerilor locale pe drum și un DNA transformat în instrument de presiune politică, primarii ialomițeni pendulează între decizia de a accepta un nou mandat și mult mai tentanta retragere din prim planul vieții sociale. Potrivit unor estimări făcute de către filialele locale ale principalelor partide politice din județ, principala problemă a viitoarelor alegeri nu o reprezintă cîștigarea acestora, ci identificarea unui candidat dispus să-și asume (încă) un mandat.

Ialomița edililor locali
Ialomița are 66 de primari aleși. O treime dintre ei au cîștigat alegerile în barca PSD, o altă treime în barca USL, iar ceilalți pe unde au apucat și au găsit loc. Doar 2 dintre edilii locali din Ialomița, respectiv Livia Gomes la Sfîntu Gheorghe și Victor Moraru la Amara au avut curajul în 2012 de a candida independent de partidele politice care i-au consacrat. Cu un an (și puțin) înainte de alegeri, principala problemă care se conturează la orizontul viitoarelor alegeri este aceea a identificării viitorilor candidați. Iritați (și pe alocuri chiar speriați!) de presiunile politice exercitate asupra lor, majoritatea primarilor ialomițeni au anunțat conducerea filialelor că iau în calcul varianta de a nu mai candida la alegerile din 2016. Deși este devreme (iar noua lege a alegerilor locale, o poliță de asigurare pentru conservarea mandatului, pe drum), liderii politici locali caută cu disperare soluții pentru conservarea mandatelor cîștigate în 2012. În cazul PSD, declinul politic al lui Silvian Ciupercă și statutul de politician-vedetă al noului președinte, Marian Neacșu, nu fac decît să accentueze criza. În cazul PNL-PDL, anvergura politică modestă a lui Ioan Martin nu reprezintă o garanție suficientă pentru asumarea a încă 4 ani de riscuri inutile.

Liniște în locul banilor
Chiar și fără «vînătoarea de vrăjitoare» a DNA, primarii ialomițeni dau de cîțiva ani semne clare de nervozitate. Controalele Curții de Conturi Ialomița din ultimii ani au confirmat că în jumătate dintre unitățile administrativ-teritoriale din județ se încalcă legea. Evident, primarii au fost vexați de aceste constatări și s-au revoltat. «În condițiile actuale, vă spun eu, 36 din 66 de primari pe care îi are Ialomița vor da înapoi pînă la alegeri! Vă spun clar, că pe mulți dintre ei i-am întrebat! Așa nu se mai poate!» ne-a declarat Iusein Iuksel, primarul orașului Fierbinți. La fel de revoltat, primarul comunei Sărățeni, Eugen Tocileanu, expune mai aplicat această stare de fapt: «Degeaba ne dau bani de cheltuit, dacă nu putem face asta în liniște. Eu nu spun să nu controleze! Să controleze, că asta e menirea lor. Dar legea spune că au atribuții de îndrumare și control... Adică întîi ți se explică unde greșești și abia apoi, dacă nu te îndrepți, plătești. Nu așa, tam-nisam, cum li se... vorba aia, vin și-ți dau amendă. Că de-aia am ajuns să îmi doresc să mă lipsesc și de primărie și de tot, doar oi avea și eu puțină liniște. Că nu m-a făcut primăria cine sînt și nici nu-mi cad galoanele dacă nu mai candidez. Pe mine tot așa mă cheamă...».

Primarii kamikaze Există însă și primari care doresc să obțină un nou mandat în ciuda presiunilor exercitate în jurul lor. Unul dintre aceștia este Vasile Șincan, primarul comunei Sudiți: «Am auzit mulți colegi spunînd că nu mai candidează și, pe de-o parte, le dau dreptate. Pe de altă parte, nimeni nu ne obligă să rămînem în funcție. Eu, unul, o să o fac pentru că vreau să obțin bani europeni pentru comuna mea. Anul acesta deja l-am pierdut, că așa merg treburile, mai încet. Dacă depunem anul viitor, o să primim banii în mandatul celălalt. Și ce-ar trebui acum? De grija drobului de sare să nu mai candidez? Atîta timp cît n-am venit aici să fur, nu văd de ce mi-ar fi frică!». Mai rezervat, primarul Valentin Turiga de la Dridu nuanțează: «Depinde din ce unghi privești situația. În unele cazuri, e normal să se ia măsuri drastice. În altele, e clar că vorbim de abuzuri și presiuni politice. Acum, eu ce să spun?! Depinde de norocul primarului și pe cine a supărat el...». Concluzia aparține însă primarului de la Sfîntu Gheorghe, independenta Livia Gomes. «Toți spunem așa înainte de alegeri... Și e normal, după atîtea arestări. Dar ce va fi, numai la alegeri vom vedea!» ne-a declarat ea.

26 Mai 2015, 16:05 (7000 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Ialomița: 208 candidați pentru administrațiile rurale
4400 de candidați în Ialomița! 15 tone de hîrtie pentru 220 de mii de buletine de vot!
«Voi renunța la candidatură doar dacă dispar fizic!»

Comentariile cititorilor:


Leila:
(27 Aprilie 2016, 08:30)
Infractorii Neacsu, Ciuperca ... si multi altii au aruncat la inaintare fete noi ...si ei conduc din spate ..asta inseamna politica in Slobozia ???????
Rusine sa ne fie daca ne lasam calcati pe cap iar de psd-isi ...
iesiti oameni buni la vot , exprimati-va opinia , nu lasati asistatii sociali sa voteze psd .
Raul cel mai mic ??  un candidat nou... care nu a fost in pnl sau psd ...
Nu mai dati banii pe mana psd-ului...
nu mai puneti stampila de la un capat la altul pe un singur partid , ca el sa taie si sa spanzure in oras .
Fati harakiri:
(18 Iulie 2015, 21:48)
Bai Turiga cand era invatator lin comuna Moldoveni te scuipa lumea saracule.Ca familie erai un sarac si un puturos. Casa cadea pe voi mata nu avea pamant decat in calcaie iar acum casa la Bucuresti,in loc de casa de chirpici ti-ai facut vila ,mare casa Bani bani. Pe chioara  de contabila o rupi pe cosor prin birourile primariei.Mai nou ai si secretara particulara. Cand o afla barbasuu sa te tii Turiga Valentin. Anul asta ti-ai rezervat locul la scoala din Dridu prin transfer de la Moldoveni si te dai  primar Kamikaze. Bravoo tie.Dar nu spui cata lume ai nenorocit mai Turiga Valentin, locul tau nu este la  scoala ,locul tau este la puscarie mai Turiga Valentin. Mergi tu primul si tinei un pat rezerbvat si lui  secretar comuna Dridu,Glontaru Mihai - Florin ca voi stiti bine ce ati facut cu licitatiile si banii publici,voi doi stiti cata lume ati injosit,praful si pulberea de voi.In fiecare zii ard lumanari cu susul in jos pentru voi doi.O RDINARILOR  De unde ai avut tu bani mai primar de tara din simbria de primar ? Cand te va lua purificat cu averea sa te vedem pe unde scoti camasa mai buhaiule. Sa vedem cum te face Nae Iancu la alegerile viitoare. Socoteala vei da in fata justitiei sa vedem poate te faci primar la Jilava nu la jilavele sau pe la Poarta Alba ca sa devii fetita lui Ion Becali Primarii kamikaze ! Mai rezervat, primarul Valentin Turiga de la Dridu nuanțează: «Depinde din ce unghi privești situația. În unele cazuri, e normal să se ia măsuri drastice. În altele, e clar că vorbim de abuzuri și presiuni politice. Acum, eu ce să spun?! Depinde de norocul primarului și pe cine a supărat el.. -
enescu- lataXX:
(15 Iulie 2015, 01:33)
Cavalerul de dridu primrul din Dridu,chestiune de timp pana la DNA si arestul politiei. La Dridu serparie mare, cand vor cade cu totii se duc,Turiga si Glontaru cei mai mari corupri astia vor face multi ani de puscarie mai ales hotul ala de florica glontaru ala este tartorul. O magazie de tupeu un nemernic ordinar. Can era lrimar la Dridu dupa rwvolutie multa lume a nenorocit. Cel mai mare ordinar
fane:
(2 Iunie 2015, 10:01)
Si primarul turc de la las Fierbinti este plin de dosare tot politicul il apara si pe acesta.Cetateni cinstiti din or.Fierbinti trezitiva la realitate si nu mai votati turcul in 2016,si-a facut plinul gata sa stea acasa.,si sa aiba grija de subalternii FIS si BRIGU PRECUM SI FRIZERUL MARIUS.
peretean:
(28 Mai 2015, 22:37)
ia zi primarito de perieti mai candidezi .] sau nu mai apuci .
Oprea:
(28 Mai 2015, 17:34)
E groasă la Dridu. O fi numai acolo??!! N-are cine verifica. Toți, hoți.
Drideana:
(28 Mai 2015, 12:29)
Mai  domnule , primarule  de la Dridu ,Turiga Valentin chiar nu ai pic de rusine o dai cu abuzuri si presiuni politice. Cand in primaria Dridu ,pastorita de tine  de ani de zile este un dezastru total...Ia spune public mai primarule Turiga Valentin ce masuri au fost luate in urma controlului de la Prefectura Ialomita , cand sa emis Nota de constatare nr.2471 / 19.02.2015  si care poate fii gasita liber pe internet, Google fiind publica. Din acea nota de constatare reiese capacitatea ta mai primarule. Asta esti . Primul lucru care spune cat de gospodar un primar il observi chiar in curtea primariei din Dridu. Un jeg total ,ai impresia ca intrii intr-un bufet rapanos din satele din lumea a- III-a. Bai primarule da un exemplu si pune mana pe matura. macar asta  sa faci....
De unde presiuni politice din parte cui mai primarule Turiga Valentin.... Spune public care iti sunt interesele financiare in diferite firme ,ex.transport, cum este cea a lui Otet ? Farmacia  domnule primar Turiga ??????? Cum  ti-ai batut joc de banii comunitati  ex. Baza Sportiva cun scrie un altul mai inainte. Ia spune domnule primar, Turiga pentru ce a fost tras curent electric Islazul comunal ? Care este interesul ? De ce nu spui domnule primar. Presiuni politice din partea cui ? Mai  primarule Turiga cum este cu contractele de dezapezire ? Dar contractele cu gunoiul ? Ai crezut tu primarule ca etatenii din comuna Dridu sun prosti ,dar te inseli... Toti se cred dumnezeii pe pamant- Vanghelie - Mazare - Nichita si lista este lunga ! Sa se ia la verificat totul in primaria Dridu ! Si o dai cu politicul primarule Cavaler de Malta cu studii la apelul bocancilor. Mai sus de invatator de tara  ai urcat. Din casa de chirpici ai iesit.  Dar  dumnezeu le vede, chiar daca este si mai tarziu. Stim cu toti ca nu renunti la privilegiul de primar ca asa mai ai proptele . in rest cele bune  primarule Turiga speriat de ..... influenta politicului
Petrica:
(28 Mai 2015, 11:58)
Pe bune... Pai mai nea ia vezi dumneta pe lacomuna, Dridu si vezi  Baza Sportiva facuta in camp. Ia vezi dumneta tot la Dridu cum acesta baza sportiva a fost transformata in parcare pentru utilajele RAJA. Ia vezi dumneta cum a fost transformata in depozit de materiale de constructii acesta baza sportiva. Pai banii sun ai tututror mai nenicutule. Primesti bani faci ceva dupa care imediat o distrugi ,facand-o parcare auto pentru utilaje.. bai despre ce vorbim ? Pai ce primar este omul asta cand isi bate joc de semeni din comuna Dridu.. Ce merita sa i se faca statuie ? Pai degeaba va ia DNA ? Mai  omule ia mai uitate tot pe la Dridu .... si vezi cat de in regula sunt actele si documentele emise de primar. Ia vezi dumneata cetatene din Dridu, cum sau emis titluri de proprietate. Intreb , cui apartine  islazul comunal ? Cati bani a cheltuit neica primarul din Dridu sa traga eDEHEBKlectricitate pe langa tot islazul comunal ? Sti pentru ce ??? Pai cum sa mai doarma linistit ori sa mai candideze la primarie. Ia vezi dumneta cetatene din Dridu, care sunt interesele ascunse ale primarului in comisiile de restituire a proprietatilor. Cate acte  pe care unii cetateni le detineu au fost modificate si strerse cu pixul.... Pai  si cate iti mai pot spune... Isi merita soarta !
Vasea :
(28 Mai 2015, 11:44)
E adevarat ca primarul de Urziceni are o firma ce vinde materiale de constructie si toti constructorii ce au contract cu primaria sunt obligati sa cumpere de la el la preturi de trei ori mai mari ? Poate explica cum a cumparat BMW X6 de 100 mii Euro si iahtul de la Eforie de 300 mii euro din salariul de 2 mii ron ???
ialomiteanu':
(27 Mai 2015, 16:57)
majoritatea au afaceri in agricultura. se folosesesc de informatiile din primarii pentru a cumpara pamant. rup orice anunt de vanzare afisat. nu se mai satura. cat pe la locul de munca nu=i prea gasesti.
Foto:
(27 Mai 2015, 12:31)
Ce sa faci cu Teculescu? Nu-i bun nici de dos de căciula... tine frig...
independent:
(27 Mai 2015, 12:07)
alo   fa  publica  lista cu primarii cercetati  penal  , si incepe  cu  perietiul ,,,,,,daca aveti singe  in  instalatie ,,,,independentule care esti ,,,,,,,
ALEGATOR:
(27 Mai 2015, 10:48)
IL VREM PE TECULESCU LA SLOBOZIA
una desteapta:
(26 Mai 2015, 22:30)
Si la cocora? Primarul patron? Ce spune? Merge faina?
Alexa:
(26 Mai 2015, 22:08)
Motivul pentru care cei 33 de primari Ialomiteni vor renunța a mai candida în 2016 nu este cel expus în articol și anume agresivitatea controalelor camerei de conturi Ialomița cu privire la legalitatea execuției bugetare. Adevăratul motiv îl reprezintă problemele penale pe care cei 33 le au și care sunt fapte penale disjunse din dosarul Ciupercă-Valcan pe banii dați cu încălcarea legii pe consultanța către doamna T. și mai nou doamna M. Infracțiunea este acea de abuz în serviciu contra intereselor publice. Dumneavoastră presa cunoașteți foarte bine adevăratul motiv dar nu îl puneți în pagină, chiar nu știți oare că un număr mare de primari au fost citați la DNA București pentru audieri în acest scop în calitatea oficială de suspecți. O simplă adresă către DNA v-ar lamuri. Chiar dacă până la alegerile din 2016 nu va fii finalizată cercetarea sau nu se va da o soluție în dosarul cu aceste fapte disjunse toate partidele au luat decizia de a nu mai pune pe liste oameni cu probleme penale. Oare când presa locală vă avea curajul să publice adevărul în acesta speță care a adus Ialomița în acest urători declin bugetar.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 26 Aug 2019
161 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 26-30 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:55
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Peste 60 de sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești și Secției 3 Poliție Rurală Stelnica, în cadrul unei ample acțiuni pe linia pisciculturii, combaterii ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:10
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Accident între Movila și Fetești, patru victime

Miercuri, 21 august a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Fetești au intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ212, în afara municipiului Fetești, soldat cu rănirea a patru ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:15
(382 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Depistat la volanul unui autoturism radiat din circulație

Miercuri, 21 august a.c., polițiștii ialomițeni au întocmit dosare penale unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Astfel, un bărbat, de 36 de ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:10
(359 vizualizări - 0 comentarii)


4

IPJ Ialomița: Acțiune împotriva «taximetriștilor-pirat»

Joi, 22 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Mărculești, în timp ce efectua transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:05
(367 vizualizări - 0 comentarii)


5

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 57 mii de lei, 6 permise reținute

Marți, 20 august a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune pe raza județului pentru creșterea gradului de disciplină și combaterea cauzelor generatoare de accidente, săvârșite cu implicarea bicicliștilor ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:40
(403 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Marți, 20 august a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat un bărbat, de 49 de ani, din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, în ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:20
(373 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL

Printr-un comunicat de presă, Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița anunță că a emis în data de 20.08.2019 Decizia nr. 2 de încetare a suspendării Autorizației Integrate de Mediu nr. 1/17.03.2014 emisă ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 12:25
(419 vizualizări - 2 comentarii)


8

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 19-23 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:20
(576 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 56 de ani, din Rădulești, care conducea un autoturism pe drumul ce leagă Fierbinți-Târg de Rădulești în timp ce se afla ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:15
(436 vizualizări - 0 comentarii)


10

Bărbat din Coșereni, prins cu cuțitul la brâu

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, cu ocazia desfășurării de activități specifice pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență în zona barurilor și a discotecilor ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:10
(449 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Coșereni cuțit


Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

La data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:05
(495 vizualizări - 0 comentarii)


12

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(1067 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(926 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(1113 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(1027 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(931 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(1070 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(892 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(1090 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(965 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(961 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(1185 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(1159 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(1158 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(1139 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(1215 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...