Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Ialomița caută primari pentru alegerile din 2016

Jumătate DA, jumătate NU

Ialomița caută primari pentru alegerile din 2016

Cu o lege a alegerilor locale pe drum și un DNA transformat în instrument de presiune politică, primarii ialomițeni pendulează între decizia de a accepta un nou mandat și mult mai tentanta retragere din prim planul vieții sociale. Potrivit unor estimări făcute de către filialele locale ale principalelor partide politice din județ, principala problemă a viitoarelor alegeri nu o reprezintă cîștigarea acestora, ci identificarea unui candidat dispus să-și asume (încă) un mandat.

Ialomița edililor locali
Ialomița are 66 de primari aleși. O treime dintre ei au cîștigat alegerile în barca PSD, o altă treime în barca USL, iar ceilalți pe unde au apucat și au găsit loc. Doar 2 dintre edilii locali din Ialomița, respectiv Livia Gomes la Sfîntu Gheorghe și Victor Moraru la Amara au avut curajul în 2012 de a candida independent de partidele politice care i-au consacrat. Cu un an (și puțin) înainte de alegeri, principala problemă care se conturează la orizontul viitoarelor alegeri este aceea a identificării viitorilor candidați. Iritați (și pe alocuri chiar speriați!) de presiunile politice exercitate asupra lor, majoritatea primarilor ialomițeni au anunțat conducerea filialelor că iau în calcul varianta de a nu mai candida la alegerile din 2016. Deși este devreme (iar noua lege a alegerilor locale, o poliță de asigurare pentru conservarea mandatului, pe drum), liderii politici locali caută cu disperare soluții pentru conservarea mandatelor cîștigate în 2012. În cazul PSD, declinul politic al lui Silvian Ciupercă și statutul de politician-vedetă al noului președinte, Marian Neacșu, nu fac decît să accentueze criza. În cazul PNL-PDL, anvergura politică modestă a lui Ioan Martin nu reprezintă o garanție suficientă pentru asumarea a încă 4 ani de riscuri inutile.

Liniște în locul banilor
Chiar și fără «vînătoarea de vrăjitoare» a DNA, primarii ialomițeni dau de cîțiva ani semne clare de nervozitate. Controalele Curții de Conturi Ialomița din ultimii ani au confirmat că în jumătate dintre unitățile administrativ-teritoriale din județ se încalcă legea. Evident, primarii au fost vexați de aceste constatări și s-au revoltat. «În condițiile actuale, vă spun eu, 36 din 66 de primari pe care îi are Ialomița vor da înapoi pînă la alegeri! Vă spun clar, că pe mulți dintre ei i-am întrebat! Așa nu se mai poate!» ne-a declarat Iusein Iuksel, primarul orașului Fierbinți. La fel de revoltat, primarul comunei Sărățeni, Eugen Tocileanu, expune mai aplicat această stare de fapt: «Degeaba ne dau bani de cheltuit, dacă nu putem face asta în liniște. Eu nu spun să nu controleze! Să controleze, că asta e menirea lor. Dar legea spune că au atribuții de îndrumare și control... Adică întîi ți se explică unde greșești și abia apoi, dacă nu te îndrepți, plătești. Nu așa, tam-nisam, cum li se... vorba aia, vin și-ți dau amendă. Că de-aia am ajuns să îmi doresc să mă lipsesc și de primărie și de tot, doar oi avea și eu puțină liniște. Că nu m-a făcut primăria cine sînt și nici nu-mi cad galoanele dacă nu mai candidez. Pe mine tot așa mă cheamă...».

Primarii kamikaze Există însă și primari care doresc să obțină un nou mandat în ciuda presiunilor exercitate în jurul lor. Unul dintre aceștia este Vasile Șincan, primarul comunei Sudiți: «Am auzit mulți colegi spunînd că nu mai candidează și, pe de-o parte, le dau dreptate. Pe de altă parte, nimeni nu ne obligă să rămînem în funcție. Eu, unul, o să o fac pentru că vreau să obțin bani europeni pentru comuna mea. Anul acesta deja l-am pierdut, că așa merg treburile, mai încet. Dacă depunem anul viitor, o să primim banii în mandatul celălalt. Și ce-ar trebui acum? De grija drobului de sare să nu mai candidez? Atîta timp cît n-am venit aici să fur, nu văd de ce mi-ar fi frică!». Mai rezervat, primarul Valentin Turiga de la Dridu nuanțează: «Depinde din ce unghi privești situația. În unele cazuri, e normal să se ia măsuri drastice. În altele, e clar că vorbim de abuzuri și presiuni politice. Acum, eu ce să spun?! Depinde de norocul primarului și pe cine a supărat el...». Concluzia aparține însă primarului de la Sfîntu Gheorghe, independenta Livia Gomes. «Toți spunem așa înainte de alegeri... Și e normal, după atîtea arestări. Dar ce va fi, numai la alegeri vom vedea!» ne-a declarat ea.

26 Mai 2015, 16:05 (7119 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Ialomița: 208 candidați pentru administrațiile rurale
4400 de candidați în Ialomița! 15 tone de hîrtie pentru 220 de mii de buletine de vot!
«Voi renunța la candidatură doar dacă dispar fizic!»

Comentariile cititorilor:


Leila:
(27 Aprilie 2016, 08:30)
Infractorii Neacsu, Ciuperca ... si multi altii au aruncat la inaintare fete noi ...si ei conduc din spate ..asta inseamna politica in Slobozia ???????
Rusine sa ne fie daca ne lasam calcati pe cap iar de psd-isi ...
iesiti oameni buni la vot , exprimati-va opinia , nu lasati asistatii sociali sa voteze psd .
Raul cel mai mic ??  un candidat nou... care nu a fost in pnl sau psd ...
Nu mai dati banii pe mana psd-ului...
nu mai puneti stampila de la un capat la altul pe un singur partid , ca el sa taie si sa spanzure in oras .
Fati harakiri:
(18 Iulie 2015, 21:48)
Bai Turiga cand era invatator lin comuna Moldoveni te scuipa lumea saracule.Ca familie erai un sarac si un puturos. Casa cadea pe voi mata nu avea pamant decat in calcaie iar acum casa la Bucuresti,in loc de casa de chirpici ti-ai facut vila ,mare casa Bani bani. Pe chioara  de contabila o rupi pe cosor prin birourile primariei.Mai nou ai si secretara particulara. Cand o afla barbasuu sa te tii Turiga Valentin. Anul asta ti-ai rezervat locul la scoala din Dridu prin transfer de la Moldoveni si te dai  primar Kamikaze. Bravoo tie.Dar nu spui cata lume ai nenorocit mai Turiga Valentin, locul tau nu este la  scoala ,locul tau este la puscarie mai Turiga Valentin. Mergi tu primul si tinei un pat rezerbvat si lui  secretar comuna Dridu,Glontaru Mihai - Florin ca voi stiti bine ce ati facut cu licitatiile si banii publici,voi doi stiti cata lume ati injosit,praful si pulberea de voi.In fiecare zii ard lumanari cu susul in jos pentru voi doi.O RDINARILOR  De unde ai avut tu bani mai primar de tara din simbria de primar ? Cand te va lua purificat cu averea sa te vedem pe unde scoti camasa mai buhaiule. Sa vedem cum te face Nae Iancu la alegerile viitoare. Socoteala vei da in fata justitiei sa vedem poate te faci primar la Jilava nu la jilavele sau pe la Poarta Alba ca sa devii fetita lui Ion Becali Primarii kamikaze ! Mai rezervat, primarul Valentin Turiga de la Dridu nuanțează: «Depinde din ce unghi privești situația. În unele cazuri, e normal să se ia măsuri drastice. În altele, e clar că vorbim de abuzuri și presiuni politice. Acum, eu ce să spun?! Depinde de norocul primarului și pe cine a supărat el.. -
enescu- lataXX:
(15 Iulie 2015, 01:33)
Cavalerul de dridu primrul din Dridu,chestiune de timp pana la DNA si arestul politiei. La Dridu serparie mare, cand vor cade cu totii se duc,Turiga si Glontaru cei mai mari corupri astia vor face multi ani de puscarie mai ales hotul ala de florica glontaru ala este tartorul. O magazie de tupeu un nemernic ordinar. Can era lrimar la Dridu dupa rwvolutie multa lume a nenorocit. Cel mai mare ordinar
fane:
(2 Iunie 2015, 10:01)
Si primarul turc de la las Fierbinti este plin de dosare tot politicul il apara si pe acesta.Cetateni cinstiti din or.Fierbinti trezitiva la realitate si nu mai votati turcul in 2016,si-a facut plinul gata sa stea acasa.,si sa aiba grija de subalternii FIS si BRIGU PRECUM SI FRIZERUL MARIUS.
peretean:
(28 Mai 2015, 22:37)
ia zi primarito de perieti mai candidezi .] sau nu mai apuci .
Oprea:
(28 Mai 2015, 17:34)
E groasă la Dridu. O fi numai acolo??!! N-are cine verifica. Toți, hoți.
Drideana:
(28 Mai 2015, 12:29)
Mai  domnule , primarule  de la Dridu ,Turiga Valentin chiar nu ai pic de rusine o dai cu abuzuri si presiuni politice. Cand in primaria Dridu ,pastorita de tine  de ani de zile este un dezastru total...Ia spune public mai primarule Turiga Valentin ce masuri au fost luate in urma controlului de la Prefectura Ialomita , cand sa emis Nota de constatare nr.2471 / 19.02.2015  si care poate fii gasita liber pe internet, Google fiind publica. Din acea nota de constatare reiese capacitatea ta mai primarule. Asta esti . Primul lucru care spune cat de gospodar un primar il observi chiar in curtea primariei din Dridu. Un jeg total ,ai impresia ca intrii intr-un bufet rapanos din satele din lumea a- III-a. Bai primarule da un exemplu si pune mana pe matura. macar asta  sa faci....
De unde presiuni politice din parte cui mai primarule Turiga Valentin.... Spune public care iti sunt interesele financiare in diferite firme ,ex.transport, cum este cea a lui Otet ? Farmacia  domnule primar Turiga ??????? Cum  ti-ai batut joc de banii comunitati  ex. Baza Sportiva cun scrie un altul mai inainte. Ia spune domnule primar, Turiga pentru ce a fost tras curent electric Islazul comunal ? Care este interesul ? De ce nu spui domnule primar. Presiuni politice din partea cui ? Mai  primarule Turiga cum este cu contractele de dezapezire ? Dar contractele cu gunoiul ? Ai crezut tu primarule ca etatenii din comuna Dridu sun prosti ,dar te inseli... Toti se cred dumnezeii pe pamant- Vanghelie - Mazare - Nichita si lista este lunga ! Sa se ia la verificat totul in primaria Dridu ! Si o dai cu politicul primarule Cavaler de Malta cu studii la apelul bocancilor. Mai sus de invatator de tara  ai urcat. Din casa de chirpici ai iesit.  Dar  dumnezeu le vede, chiar daca este si mai tarziu. Stim cu toti ca nu renunti la privilegiul de primar ca asa mai ai proptele . in rest cele bune  primarule Turiga speriat de ..... influenta politicului
Petrica:
(28 Mai 2015, 11:58)
Pe bune... Pai mai nea ia vezi dumneta pe lacomuna, Dridu si vezi  Baza Sportiva facuta in camp. Ia vezi dumneta tot la Dridu cum acesta baza sportiva a fost transformata in parcare pentru utilajele RAJA. Ia vezi dumneta cum a fost transformata in depozit de materiale de constructii acesta baza sportiva. Pai banii sun ai tututror mai nenicutule. Primesti bani faci ceva dupa care imediat o distrugi ,facand-o parcare auto pentru utilaje.. bai despre ce vorbim ? Pai ce primar este omul asta cand isi bate joc de semeni din comuna Dridu.. Ce merita sa i se faca statuie ? Pai degeaba va ia DNA ? Mai  omule ia mai uitate tot pe la Dridu .... si vezi cat de in regula sunt actele si documentele emise de primar. Ia vezi dumneata cetatene din Dridu, cum sau emis titluri de proprietate. Intreb , cui apartine  islazul comunal ? Cati bani a cheltuit neica primarul din Dridu sa traga eDEHEBKlectricitate pe langa tot islazul comunal ? Sti pentru ce ??? Pai cum sa mai doarma linistit ori sa mai candideze la primarie. Ia vezi dumneta cetatene din Dridu, care sunt interesele ascunse ale primarului in comisiile de restituire a proprietatilor. Cate acte  pe care unii cetateni le detineu au fost modificate si strerse cu pixul.... Pai  si cate iti mai pot spune... Isi merita soarta !
Vasea :
(28 Mai 2015, 11:44)
E adevarat ca primarul de Urziceni are o firma ce vinde materiale de constructie si toti constructorii ce au contract cu primaria sunt obligati sa cumpere de la el la preturi de trei ori mai mari ? Poate explica cum a cumparat BMW X6 de 100 mii Euro si iahtul de la Eforie de 300 mii euro din salariul de 2 mii ron ???
ialomiteanu':
(27 Mai 2015, 16:57)
majoritatea au afaceri in agricultura. se folosesesc de informatiile din primarii pentru a cumpara pamant. rup orice anunt de vanzare afisat. nu se mai satura. cat pe la locul de munca nu=i prea gasesti.
Foto:
(27 Mai 2015, 12:31)
Ce sa faci cu Teculescu? Nu-i bun nici de dos de căciula... tine frig...
independent:
(27 Mai 2015, 12:07)
alo   fa  publica  lista cu primarii cercetati  penal  , si incepe  cu  perietiul ,,,,,,daca aveti singe  in  instalatie ,,,,independentule care esti ,,,,,,,
ALEGATOR:
(27 Mai 2015, 10:48)
IL VREM PE TECULESCU LA SLOBOZIA
una desteapta:
(26 Mai 2015, 22:30)
Si la cocora? Primarul patron? Ce spune? Merge faina?
Alexa:
(26 Mai 2015, 22:08)
Motivul pentru care cei 33 de primari Ialomiteni vor renunța a mai candida în 2016 nu este cel expus în articol și anume agresivitatea controalelor camerei de conturi Ialomița cu privire la legalitatea execuției bugetare. Adevăratul motiv îl reprezintă problemele penale pe care cei 33 le au și care sunt fapte penale disjunse din dosarul Ciupercă-Valcan pe banii dați cu încălcarea legii pe consultanța către doamna T. și mai nou doamna M. Infracțiunea este acea de abuz în serviciu contra intereselor publice. Dumneavoastră presa cunoașteți foarte bine adevăratul motiv dar nu îl puneți în pagină, chiar nu știți oare că un număr mare de primari au fost citați la DNA București pentru audieri în acest scop în calitatea oficială de suspecți. O simplă adresă către DNA v-ar lamuri. Chiar dacă până la alegerile din 2016 nu va fii finalizată cercetarea sau nu se va da o soluție în dosarul cu aceste fapte disjunse toate partidele au luat decizia de a nu mai pune pe liste oameni cu probleme penale. Oare când presa locală vă avea curajul să publice adevărul în acesta speță care a adus Ialomița în acest urători declin bugetar.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 28 Mar 2020
222 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(544 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(499 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(424 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(632 vizualizări - 0 comentarii)


4

Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(452 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(429 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(662 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(638 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(1022 vizualizări - 0 comentarii)


9

Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(605 vizualizări - 1 comentariu)


10

Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(567 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(583 vizualizări - 1 comentariu)


12

Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(554 vizualizări - 0 comentarii)


13

AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(599 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(1038 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(516 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(436 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(521 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(541 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(1227 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(570 vizualizări - 1 comentariu)


Ajutoare de peste 500 mii de lei, acordate de Epsicopia Sloboziei și Călărașilor

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au realizat un bilanț al ajutoarelor pe care le-au acordat persoanelor aflate în dificultate din cadrul Episcopiei în ultimul trimestru al anului 2019 ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:05
(556 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 14:35
(720 vizualizări - 0 comentarii)


Două fete din Amara, dispărute

Două fete din Amara, dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două minore, de 14 și 15 ani, care au plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:40
(1612 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara dispărute


Tânăr din Slobozia, arestat

Miercuri, 8 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:35
(529 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia arestare


Primăria Slobozia: Obligativitatea de înscriere în Registrul Agricol

Primăria Municipiului Slobozia aduce la cunoștința persoanelor fizice și juridice obligația acestora de a declara următoarele date pentru înscrierea în Registrul Agricol. Astfel, între 5 ianuarie și ultima ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2020, 11:20
(845 vizualizări - 0 comentarii)


Cosâmbești: Bătrână de 77 de ani, acroșată de o mașină

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din Slobozia au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Cosâmbești, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 14:50
(691 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Constănțean reținut pentru «înșelăciune» și «fals în înscrisuri sub semnătură privată»

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut luni, 6 ianuarie 2020, de polițiștii ialomițeni, pentru comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și de fals în înscriuri sub semnătură privată ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:55
(634 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Făcăeni, depistat băut la volan

Luni, 6 decembrie a.c., polițiștii din Fetești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu în timp ce se afla sub influența alcoolului. ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:45
(423 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 permise reținute, amenzi de peste 79 mii de lei

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 23 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. De asemenea, au fost sesizate 8 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:40
(630 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ion în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Parpanghel Antonescu în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Slobozia în Consiliul Județean Ialomița alocă noi fonduri pentru combaterea COVID-19 Darius G în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Etnia!!!! în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare disoluție în Marian Neacșu decide viitorul politic al județului GUVID 19 în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Irina în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare STIMATE D LE PRIMAR... în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! Va dati cu parerea în «Autoritățile știu ce au de făcut!» tara arde... în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare disoluție în Marian Neacșu decide viitorul politic al județului Damian în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Vasile în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Un simplu cetatean în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița PSD ist în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! obiectiv în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! vasile în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! Fanica în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...