Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

SPORT

«Veți vedea handbal frumos la Slobozia. E o promisiune!»

Handbal, CSM Unirea Slobozia, Victorina Bora

«Veți vedea handbal frumos la Slobozia. E o promisiune!»

Cu două victorii în cele două meciuri de baraj, Unirea Slobozia și-a păstrat locul în prima ligă. A fost un campionat lung și greu, cu un final de foc. Acum s-a intrat în binemeritata vacanță, dar din 9 iulie se reiau pregătirile cu ceva jucătoare noi și speranțe pentru o prestație superioară celei din sezonul recent încheiat, primul de Ligă pentru Slobozia. Salvarea de la retrogradare i se datorează în mare măsură și antrenoarei Victorina Bora, cea care ne-a acordat interviul de mai jos, chiar înainte de plecarea în vacanță. Nu va fi deloc o vacanță liniștită pentru că, veți vedea!, ambițiile pentru viitoarea toamnă handbalistică sînt mari.
-V-a fost vreun moment teamă de acest baraj?
-Întotdeauna trebuie tratate cu maximă seriozitate aceste meciuri. Ați văzut ce s-a întîmplat cu Deva, echipă cu jucătoare foarte bune, care însă a clacat chiar în meciul decisiv, cu Cisnădie. Noi ne-am pregătit foarte bine, dar mi-am făcut și griji pentru că aveam jucătoare importante accidentate, cum a fost cazul Anei Drăguț. De asemenea, Paula Pavăl și Geo Stoleru veneau după accidentări serioase.
-De la venirea dumneavoastră la echipă s-a văzut un plus de combativitate...
-Nu am făcut altceva decît să le dau fetelor de înțeles că au valoare și o pot demonstra. Dar, pentru asta, lucrul cel mai important, trebuie să fim o echipă! Timpul a fost foarte scurt și chiar mai erau multe de pus la punct, fetele au învățat rapid să aibă încredere în mine... Astfel, ne-am îndeplinit obiectivul, chiar dacă la început puțini erau cei care ne dădeau șanse.
-La nivel individual, Ana Drăguț și Maria Gavrilă au explodat în ultimele etape...
-Și Paula Pavăl a făcut un play-out bun. Și Camelia Carabulea sau Raluca Băcăoanu. Portarii au evoluat și s-au completat foarte bine! Deci, nu pot să spun că au contat doar 2-3 jucătoare, ci, repet, noi am cîștigat la capitolul echipă! Aici mă refer și la cei ce au muncit în afara terenului. Am avut o colaborare bună cu domnul Prepeliță, domnul Nica, cu Ilie Lemnaru sau cu preparatorul fizic Marius Milea. De mare ajutor în recuperare, mai ales că am avut și un program extrem de încărcat, au fost și maseurii Tudorel Sava și Gabriel Basarab. Fiecare pe partea lui și-a făcut treaba și astfel totul s-a terminat cu bine.
-Cînd va fi reunirea și care este, în linii mari, programul de pregătire?
-Ne reunim pe 9 iulie 2015, iar pe 10 iulie plecăm într-un cantonament de o săptămînă la mare. În perioada 20-30 iulie facem pregătirea la munte, iar apoi revenim în oraș și, cu siguranță, vom avea o serie de meciuri amicale. Totodată, fetele au primit și programul de pregătire pe care trebuie să-l efectueze în ultimele două săptămîni de vacanță...
-Ce jucătoare din actualul lot nu se vor regăsi la reunire?
-Există și momente delicate în viața unui sportiv. Într-adevăr vor fi jucătoare de care ne vom despărți. Aș vrea să le mulțumesc pentru tot ce au făcut în această perioadă de o lună și jumătate cît eu am fost la echipă și să le urez succes acolo unde vor merge. Sînt jucătoare valoroase care însă nu se pliază pe stilul pe care doresc eu să-l impun la Slobozia. Veți afla în curînd numele acestora, dar, deocamdată, dați-mi voie să nu le nominalizez...
-Noutăți?
-Sîntem în discuții cu mai multe jucătoare. Avem acordul lor verbal, dar nu putem divulga nimic pînă ce semnătura lor nu se va regăsi pe contract. Singura certitudine este pînă în acest moment Lorena Ostase...
-Cum apreciați publicul slobozean?
-Mi-a plăcut foarte mult ce s-a întîmplat în sală. Spectatorii au fost extraordinari și sînt convinsă că fără sprijinul lor nu reușeam meciuri atît de bune. Efectiv au fost momente cînd publicul a împins echipa de la spate. În general, oamenii din Slobozia par calzi, iar orașul este liniștit, ideal pentru a face performanță.
-Va mai trăi Slobozia periculos în următorul sezon?
-Dacă reușim să aducem jucătoarele pe care ni le-am propus, cu siguranță nu. O să vedeți un handbal frumos, o echipă frumoasă la Slobozia. Și asta e o promisiune!

Greu cu Știința, ușor cu Slatina
Primul meci al Unirii la barajul de menținere de la Rîmnicu Vîlcea, cel cu Știința București, a fost unul destul de dificil. Echipa noastră s-a dezmorțit greu, iar în minutul 16 scorul era 9-7 pentru bucureștence. S-a evidențiat apoi plusul de valoare al Unirii și la pauză era 13-11 pentru echipa noastră. Am trăit periculos și în partea secundă, chiar dacă în minutul 52 aveam 22-18. A urmat o serie de 3 goluri ale Științei, iar soarta jocului devenea incertă. Din fericire, Dăscălete și Gavrilă au semnat două goluri izbăvitoare care au stabilit scorul final: 24-21 pentru Unirea. Au conturat această victorie Gavrilă-8 goluri, Dăscălete-7, Băcăoanu-4, Carabulea-2, Moroianu-1, Artean-1, Pavăl-1. Cu Slatina am etalat o partitură mult mai sigură și este suficient să spunem că, în minutul 6, conduceam deja cu 5-0. La pauză a fost 22-13, iar la final 37-30 pentru Unirea. Au marcat Artean-7 goluri, Simion-6, Gavrilă-6, Băcăoanu-6, Dăscălete-4, Stănciulescu-4, Moroianu-3, Carabulea-1.

Start de sezon cu nou promovatele
Chiar dacă noul sezon competițional începe abia pe 29 august, țintarul acestuia s-a tras deja la sorți. Astfel, în prima etapă Unirea se deplasează la Sebeș, pentru ca în a doua etapă să primească acasă vizita altei nou promovate, Rapid. În etapa a 11-a, la Slobozia vine campioana CSM București, iar în etapa a 12-a Unirea joacă la Baia Mare. Menționăm că sistemul competițional se va baza doar pe cele 26 de etape ale sezonului regulat, renunțîndu-se la faza de play-off/play-out pentru a i se da răgaz Echipei Naționale să se pregătească în vederea Olimpiadei de la Rio.

Primul transfer, Lorena Ostase
Unirea Slobozia și-a început campania de achiziții aducînd-o sub comanda Victorinei Bora pe una dintre cele mai promițătoare handbaliste din România, pivotul Lorena Ostase. În vîrstă de 19 ani, Lorena a devenit în 2014 campioană mondială de junioare cu naționala României. Tot atunci jucătoarea originară din Vaslui a fost desemnată cel mai bun pivot din lume la categoria ei de vîrstă. Conform conducerii slobozene în circa o săptămînă se vor concretiza și celelalte transferuri. La capitolul plecări sînt deocamdată două certitudini: Jeni Drăgan și Ramona Urse.

16 Iunie 2015, 13:40 (4916 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Ca-n vacanță
Victorie de orgoliu
Experiența a făcut diferența
Punct și de la capăt
(H)andbalul (C)ade-n (M)ediocritate

Comentariile cititorilor:


dark:
(30 Iunie 2015, 00:18)
Jeni Dragan simbol al handbalului local?pe bune?nu a mai jucat de doi ani sau .....a jucat vreodata?simbol al handbalului local si judetean este domnul profesor Simion Marian care chiar face performanta in handbal cu copii Ialomiteni
ex csm:
(22 Iunie 2015, 08:47)
Excelent fetelor,interesul pentru voi a inceput sa creasca ,numarul mare de vizualizari si chiar numarul mare de mesaje(chiar daca sunt multe prostii),arata asta!  Asadar:"...sa plece hotul de Prepelita","Nica nu face nimic si fura","Lemnaru e papagal si vorbeste mult prin oras"  ,"Primare nu te mai votam!",  sunt numai cateva dintre prostiile scrise pe aici si se repeta de cativa ani buni! Mergeti fratilor la club,la primarie, si ca "barbati adevarati",rezolvati lucrurile fata in fata!Spuneti-va toate nemultumirile pentru ca asa este corect! Mesajele ,in general,in presa mondiala sunt pentru incurajare,sugestii,nu pentru a refula toti neavenitii care nu au personalitatea suficient de dezvoltata sa abordeze lucrurile fata in fata!! Totusi ,sunt prea multi ani de cand se scriu aceleasi prostii despre aceeasi oameni si nu ajuta la nimic DAR sa nu uitam ca cei mai multi(care nu scriu pe aici) ,iubesc sportul si apreciaza faptul ca in orasul nostru,exsista o echipa de LIGA NATIONALA in detrimentul altor orase precum ,Timisoara,Iasi,Constanta,Arad,Oradea e.t.c.
fotbal plus:
(21 Iunie 2015, 23:39)
hai si cu echipa de fotbal,trebuie sa revenim dar nu cu aceeasi conducere,felicitari si echipei de handbal care merge mult mai bine dupa plecarea bunicului-antrenor.sa plece prepelita!putem sa facem sport la un nivel mai inalt!rezultatele si performanta aduc oameni in arene,minciuna si grandomania ,niciodata!
pro sport de calitate:
(21 Iunie 2015, 20:17)
BRAVO fetelor,ati demonstrat ca aveti puterea sa reveniti chiar daca erau multi care asteptau cu mainile incrucisate sa nu se intample asta!!!!! Unii ,nu sunt in stare sa aprecieze si se leaga ,de primar,  de conducatori,de tot felul de motive care nu au nicio legatura cu subiectul articolului...
suporter neconditionat:
(21 Iunie 2015, 09:23)
ii recomand doamnei Victorina Bora sa pupe mai putin persoanele din conducerea CSM. Daca erau capabili echipa de fotbal nu avea cum sa retrogradeze. Dl prepelita (care are un salariu enorm de  cca 6.000 ron/luna) depinde de banii nostrii si nici nu cres ca a facut eforturi extraordinare pt echipa.Ce a facut dl prepelita??? a incurajat echipa, a dat prime de la el, a adus mingii de acasa?? NU. Probabil s-a mai dus la dl primar Stoica, ia mai pupat mana sau a dat cu sarumana si a mai cerut o marire de leafa pt el , pt ca echipa a ramas in Liga Nationala. Dl nica cred ca vine la munca ca sa-si ia banii. Felicitari fetelor pt ramanerea in Liga Nationala si bafta pt sezonul viitor.
parvu :
(18 Iunie 2015, 19:12)
aceiasi oameni au distrus si sectia de lupte-libere .dar nu mai au mult si vor raspunde in fata legii ..echipei  de hanbal  mult suces  antrenoarei a-i recomand  ,multa atentie la cei din jur .
melu:
(18 Iunie 2015, 14:26)
jeni a plecat cu lacrimi in ochi iar cel care ia tot bagat strambe pe langa antrenoare a fost NICA sustinut de PREPELITA doi mafioti hua jegosilor afara cu voi impreuna cu Stocica ati desfiintat si fotbalul la bulau cu voi.
iulian:
(17 Iunie 2015, 23:28)
bravooooo fetelor!!!!!!!!!!!! vrem echipa mai buna!!!!!!!!!!!!
Daca....??????..:
(17 Iunie 2015, 19:57)
Toate fetele s-au autodepasit,echipa a aratat mult mai bine de la venirea doamnei dar sa vedem acum ce jucatoare vin pentru ca aici scrie ca va fi altceva,daca....vor fi achizitii....
lora:
(17 Iunie 2015, 19:36)
Felicitari,obiectiv indeplinit cand nimeni nu mai credea!!!!!!
traian:
(17 Iunie 2015, 10:18)
Felicitări echipei și Victorinei!
slobozean:
(17 Iunie 2015, 09:55)
Dragan Jeni este un simbol al handbalului local si nu cred ca ar trebui sa plece sub nicio forma !
gigel:
(17 Iunie 2015, 09:53)
Doamna antrenoare ati avut si vetiavea o colaborare buna pentru ca Nica nu s-a mai bagat in handbal a fost inlaturat ca altfel era o pacoste acum sta acasa pe banii publici ai nostri ai slobozenilor si pe bani multi nu gluma vinovat este Prepelita el il sustine autoritati sesizativa la alegeri mai pupati un mandat .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 20 Apr 2019
167 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2019, 18:15


Piața Agroalimentară Slobozia, spațiu autorizat pentru sacrificarea mieilor

Piața Agroalimentară Slobozia este singurul spațiu autorizat sanitar-veterinar pentru sacrificarea și vânzarea mieilor de către producătorii particulari. Astfel, zona specială va fi deschisă în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:50
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinsă la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 18 aprilie a.c., o femeie de 40 de ani, din București, a fost depistată de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturim neînmatriculat în apropiere de Urziceni. Totodată, un alt conducător ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:45
(153 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Împreună pentru o comunitate mai sigură!»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează campania de prevenire a criminalității în mediul rural «Împreună pentru o comunitate mai sigură!». Polițiștii din structurile de Prevenire, Ordine ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:40
(137 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 22-24 aprilie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:35
(154 vizualizări - 0 comentarii)


5
Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 13,00, în fața Consiliului Județean Ialomița. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, la ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:35
(371 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


6

Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

RAJA SA aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:30
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Munteni Buzău, arestat pentru «furt»

Polițiștii ialomițeni au reușit miercuri, 17 aprilie a.c., identificarea unui tânăr de 23 de ani, din Munteni Buzău. Pe numele acestuia, Judecătoria Slobozia a emis un mandat de executare a pedepsei privative ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:45
(291 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Firme sancționate de polițiști

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 30000 de lei la două firme din Slobozia. În ambele cazuri, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:40
(386 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan și fără permis

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat două persoane, de 17 și 39 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumuri publice fără a poseda permis de conducere, cât și un bărbat, ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:35
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Vlădeni, arestat pentru neplata unei amenzi

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat de 48 ani, din Vlădeni, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:20
(498 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Vlădeni arestare


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Stelnica au depistat, pe raza comunei Stelnica, un tânăr, de 25 ani, din Fetești, care transporta cu ajutorul unui autoturism pește din ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:15
(434 vizualizări - 0 comentarii)


12

Coșereni: Bucureștean prins conducând cu permisul suspendat

Un bărbat, de 37 ani, din București, a fost depistat marți, 16 aprilie a.c., pe raza localității Coșereni, în timp ce conducea o autoutilitară, deși avea acest drept suspendat. În acest caz polițiștii ialomițeni ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:10
(374 vizualizări - 0 comentarii)


13

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Aprilie 2019, 19:10


Slobozia: 7 tone de deșeuri electrice colectate

În perioada 12-13 aprilie a.c., la Slobozia s-a desfășurat campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. În urma acțiunii de colectare DEEE, organizată de Asociația Română ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:15
(789 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale înainte de Paște

În scopul prevenirii apariției toxiinfecțiilor alimentare în perioada Sărbătorilor Pascale când, în mod tradițional, consumul de alimente de origine animală crește, Direcția Sanitară Veterinară și pentru ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:05
(435 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Prinși în flagrant în timp ce încercau să fure chiloți și sutiene

Doi ialomițeni, domiciliați în Movilița, au fost reținuți pentru 24 de ore, într-o anchetă a polițiștilor din Ilfov. Alături de alți cinci suspecți, aceștia au dat o spargere la un depozit de haine din ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 12:58
(881 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă-12 aprilie 2019

Vineri, 12 aprilie 2019, la nivel național, s-a desfașurat Bursa Generală a Locurilor de Muncă, acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost organizat ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2019, 16:10
(777 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Concursul național «Știu și aplic-Securitatea și sănătatea se dobândește de pe băncile școlii”

Vineri, 12 aprilie 2019, începând cu orele 11,00,  în amfiteatrul Universității Bioterra, filiala Slobozia, are loc etapa județeană a Concursului național «Știu și aplic-Securitatea și sănătatea se ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2019, 16:05
(817 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Și-a pus capăt zilelor la marginea satului

Un bărbat de 62 de ani, din județul Prahova, s-a sinucis la marginea satului Rădulești, din județul Ialomița. Bărbatul a lăsat un bilet de adio prin care și-a motivat gestul necugetat. Pe respectivul bilet ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 16:08
(1290 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Recrutare voluntari-«Salvatori din pasiune»

În perioada 5 aprilie-3 mai 2019, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» Ialomița desfășoară campania de recrutare a voluntarilor «Salvatori din pasiune». Recrutarea se realizează de ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 16:05
(1222 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fonduri pentru cultivatorii de tomate

Programul de sprijin pentru tomate, aflat în al treilea an de implementare, suscită un interes din ce în ce mai mare pentru producătorii agricoli. Astfel, până la data de 8 aprilie 2019, în program s-au ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:15
(1508 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Împreună pentru o comunitate mai sigură!»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează campania de prevenire a criminalității în mediul rural «Împreună pentru o comunitate mai sigură!». Polițiști din structurile de Prevenire, Ordine ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:10
(986 vizualizări - 0 comentarii)


DAJ Ialomița: Ajutor de minimis pentru crescătorii de ovine

Anul acesta, prin Direcția Agricolă Județeană Ialomița s-au înscris 300 posibili beneficiari ai schemei «Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:05
(1203 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1000 euro/ha pentru cultivarea de usturoi

Până la data de 8 aprilie a.c., în programul de susținere a producției de usturoi, la nivelul județului Ialomița s-au înscris 4 producători agricoli, cu o suprafață totală de 4,27 ha. Solicitanții sprijinului ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:00
(1084 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Dridu și Drăgoești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației că marți, 9 aprilie ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 14:55
(1058 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1,3 tone de pește, confiscate

În perioada 1-7 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au constatat 15 infracțiuni privind ilegalități în domeniul pescuitului și acvaculturii. Astfel, 19 persoane au fost cercetate în cadrul dosarelor întocmite ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 14:50
(1190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 592 de abateri în săptămâna TISPOL Speed

În perioada 1-7 aprilie a.c., s-a desfășurat la nivel național acțiunea TISPOL Speed, acțiune ce a vizat respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 14:45
(1078 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!

Pentru remedierea unei avarii survenită la vana de legătură de pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzii Soarelui cu Șoseaua Brăilei, din orașul Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2019, 12:15
(1386 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune preventivă pentru reducerea accidentelor rutiere

IPJ Ialomița: Acțiune preventivă pentru reducerea accidentelor rutiere

Serviciul Poliției Rutiere Ialomița desfășoară, până duminică, 7 aprilie 2019, o acțiune cu caracter preventiv cu scopul de a reduce accidentele rutiere. Acțiunea oamenilor legii se înscrie în seria de ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2019, 17:50
(2109 vizualizări - 9 comentarii)


Ultimele comentarii
harap alb în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Spinu Lucian în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean @Haiduc în Primarul Adrian Mocioniu a retras atribuțiile viceprimarilor #pasajladrajna în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Vaporean în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Timișorean în Comisioane ilegale la plata facturilor, în magazinele din Slobozia #pasajladrajna în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Barbu în Primăria Țăndărei investește în Educație Medic în ne-am împiedicat Comentator în Direcția de Sănătate Publică Ialomița are o nouă conducere Spinu Lucian în Primăria Țăndărei investește în Educație @Red în Direcția de Sănătate Publică Ialomița are o nouă conducere Georgeta în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 17 aprilie 2019 Spinu Lucian în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Părinte Tandarean în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Fost profesor în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean G.G. în Vivani solicită aviz pentru extinderea gropii de deșeuri periculoase @NUMIRI în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Marian în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 17 aprilie 2019 ADRIANA în Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...