Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

SPORT

«Veți vedea handbal frumos la Slobozia. E o promisiune!»

Handbal, CSM Unirea Slobozia, Victorina Bora

«Veți vedea handbal frumos la Slobozia. E o promisiune!»

Cu două victorii în cele două meciuri de baraj, Unirea Slobozia și-a păstrat locul în prima ligă. A fost un campionat lung și greu, cu un final de foc. Acum s-a intrat în binemeritata vacanță, dar din 9 iulie se reiau pregătirile cu ceva jucătoare noi și speranțe pentru o prestație superioară celei din sezonul recent încheiat, primul de Ligă pentru Slobozia. Salvarea de la retrogradare i se datorează în mare măsură și antrenoarei Victorina Bora, cea care ne-a acordat interviul de mai jos, chiar înainte de plecarea în vacanță. Nu va fi deloc o vacanță liniștită pentru că, veți vedea!, ambițiile pentru viitoarea toamnă handbalistică sînt mari.
-V-a fost vreun moment teamă de acest baraj?
-Întotdeauna trebuie tratate cu maximă seriozitate aceste meciuri. Ați văzut ce s-a întîmplat cu Deva, echipă cu jucătoare foarte bune, care însă a clacat chiar în meciul decisiv, cu Cisnădie. Noi ne-am pregătit foarte bine, dar mi-am făcut și griji pentru că aveam jucătoare importante accidentate, cum a fost cazul Anei Drăguț. De asemenea, Paula Pavăl și Geo Stoleru veneau după accidentări serioase.
-De la venirea dumneavoastră la echipă s-a văzut un plus de combativitate...
-Nu am făcut altceva decît să le dau fetelor de înțeles că au valoare și o pot demonstra. Dar, pentru asta, lucrul cel mai important, trebuie să fim o echipă! Timpul a fost foarte scurt și chiar mai erau multe de pus la punct, fetele au învățat rapid să aibă încredere în mine... Astfel, ne-am îndeplinit obiectivul, chiar dacă la început puțini erau cei care ne dădeau șanse.
-La nivel individual, Ana Drăguț și Maria Gavrilă au explodat în ultimele etape...
-Și Paula Pavăl a făcut un play-out bun. Și Camelia Carabulea sau Raluca Băcăoanu. Portarii au evoluat și s-au completat foarte bine! Deci, nu pot să spun că au contat doar 2-3 jucătoare, ci, repet, noi am cîștigat la capitolul echipă! Aici mă refer și la cei ce au muncit în afara terenului. Am avut o colaborare bună cu domnul Prepeliță, domnul Nica, cu Ilie Lemnaru sau cu preparatorul fizic Marius Milea. De mare ajutor în recuperare, mai ales că am avut și un program extrem de încărcat, au fost și maseurii Tudorel Sava și Gabriel Basarab. Fiecare pe partea lui și-a făcut treaba și astfel totul s-a terminat cu bine.
-Cînd va fi reunirea și care este, în linii mari, programul de pregătire?
-Ne reunim pe 9 iulie 2015, iar pe 10 iulie plecăm într-un cantonament de o săptămînă la mare. În perioada 20-30 iulie facem pregătirea la munte, iar apoi revenim în oraș și, cu siguranță, vom avea o serie de meciuri amicale. Totodată, fetele au primit și programul de pregătire pe care trebuie să-l efectueze în ultimele două săptămîni de vacanță...
-Ce jucătoare din actualul lot nu se vor regăsi la reunire?
-Există și momente delicate în viața unui sportiv. Într-adevăr vor fi jucătoare de care ne vom despărți. Aș vrea să le mulțumesc pentru tot ce au făcut în această perioadă de o lună și jumătate cît eu am fost la echipă și să le urez succes acolo unde vor merge. Sînt jucătoare valoroase care însă nu se pliază pe stilul pe care doresc eu să-l impun la Slobozia. Veți afla în curînd numele acestora, dar, deocamdată, dați-mi voie să nu le nominalizez...
-Noutăți?
-Sîntem în discuții cu mai multe jucătoare. Avem acordul lor verbal, dar nu putem divulga nimic pînă ce semnătura lor nu se va regăsi pe contract. Singura certitudine este pînă în acest moment Lorena Ostase...
-Cum apreciați publicul slobozean?
-Mi-a plăcut foarte mult ce s-a întîmplat în sală. Spectatorii au fost extraordinari și sînt convinsă că fără sprijinul lor nu reușeam meciuri atît de bune. Efectiv au fost momente cînd publicul a împins echipa de la spate. În general, oamenii din Slobozia par calzi, iar orașul este liniștit, ideal pentru a face performanță.
-Va mai trăi Slobozia periculos în următorul sezon?
-Dacă reușim să aducem jucătoarele pe care ni le-am propus, cu siguranță nu. O să vedeți un handbal frumos, o echipă frumoasă la Slobozia. Și asta e o promisiune!

Greu cu Știința, ușor cu Slatina
Primul meci al Unirii la barajul de menținere de la Rîmnicu Vîlcea, cel cu Știința București, a fost unul destul de dificil. Echipa noastră s-a dezmorțit greu, iar în minutul 16 scorul era 9-7 pentru bucureștence. S-a evidențiat apoi plusul de valoare al Unirii și la pauză era 13-11 pentru echipa noastră. Am trăit periculos și în partea secundă, chiar dacă în minutul 52 aveam 22-18. A urmat o serie de 3 goluri ale Științei, iar soarta jocului devenea incertă. Din fericire, Dăscălete și Gavrilă au semnat două goluri izbăvitoare care au stabilit scorul final: 24-21 pentru Unirea. Au conturat această victorie Gavrilă-8 goluri, Dăscălete-7, Băcăoanu-4, Carabulea-2, Moroianu-1, Artean-1, Pavăl-1. Cu Slatina am etalat o partitură mult mai sigură și este suficient să spunem că, în minutul 6, conduceam deja cu 5-0. La pauză a fost 22-13, iar la final 37-30 pentru Unirea. Au marcat Artean-7 goluri, Simion-6, Gavrilă-6, Băcăoanu-6, Dăscălete-4, Stănciulescu-4, Moroianu-3, Carabulea-1.

Start de sezon cu nou promovatele
Chiar dacă noul sezon competițional începe abia pe 29 august, țintarul acestuia s-a tras deja la sorți. Astfel, în prima etapă Unirea se deplasează la Sebeș, pentru ca în a doua etapă să primească acasă vizita altei nou promovate, Rapid. În etapa a 11-a, la Slobozia vine campioana CSM București, iar în etapa a 12-a Unirea joacă la Baia Mare. Menționăm că sistemul competițional se va baza doar pe cele 26 de etape ale sezonului regulat, renunțîndu-se la faza de play-off/play-out pentru a i se da răgaz Echipei Naționale să se pregătească în vederea Olimpiadei de la Rio.

Primul transfer, Lorena Ostase
Unirea Slobozia și-a început campania de achiziții aducînd-o sub comanda Victorinei Bora pe una dintre cele mai promițătoare handbaliste din România, pivotul Lorena Ostase. În vîrstă de 19 ani, Lorena a devenit în 2014 campioană mondială de junioare cu naționala României. Tot atunci jucătoarea originară din Vaslui a fost desemnată cel mai bun pivot din lume la categoria ei de vîrstă. Conform conducerii slobozene în circa o săptămînă se vor concretiza și celelalte transferuri. La capitolul plecări sînt deocamdată două certitudini: Jeni Drăgan și Ramona Urse.

16 Iunie 2015, 13:40 (4771 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
A început numărătoarea inversă
CSM Unirea Slobozia, campioana județului
Fotoliul de lider a contat
Punct și de la capăt
(H)andbalul (C)ade-n (M)ediocritate

Comentariile cititorilor:


dark:
(30 Iunie 2015, 00:18)
Jeni Dragan simbol al handbalului local?pe bune?nu a mai jucat de doi ani sau .....a jucat vreodata?simbol al handbalului local si judetean este domnul profesor Simion Marian care chiar face performanta in handbal cu copii Ialomiteni
ex csm:
(22 Iunie 2015, 08:47)
Excelent fetelor,interesul pentru voi a inceput sa creasca ,numarul mare de vizualizari si chiar numarul mare de mesaje(chiar daca sunt multe prostii),arata asta!  Asadar:"...sa plece hotul de Prepelita","Nica nu face nimic si fura","Lemnaru e papagal si vorbeste mult prin oras"  ,"Primare nu te mai votam!",  sunt numai cateva dintre prostiile scrise pe aici si se repeta de cativa ani buni! Mergeti fratilor la club,la primarie, si ca "barbati adevarati",rezolvati lucrurile fata in fata!Spuneti-va toate nemultumirile pentru ca asa este corect! Mesajele ,in general,in presa mondiala sunt pentru incurajare,sugestii,nu pentru a refula toti neavenitii care nu au personalitatea suficient de dezvoltata sa abordeze lucrurile fata in fata!! Totusi ,sunt prea multi ani de cand se scriu aceleasi prostii despre aceeasi oameni si nu ajuta la nimic DAR sa nu uitam ca cei mai multi(care nu scriu pe aici) ,iubesc sportul si apreciaza faptul ca in orasul nostru,exsista o echipa de LIGA NATIONALA in detrimentul altor orase precum ,Timisoara,Iasi,Constanta,Arad,Oradea e.t.c.
fotbal plus:
(21 Iunie 2015, 23:39)
hai si cu echipa de fotbal,trebuie sa revenim dar nu cu aceeasi conducere,felicitari si echipei de handbal care merge mult mai bine dupa plecarea bunicului-antrenor.sa plece prepelita!putem sa facem sport la un nivel mai inalt!rezultatele si performanta aduc oameni in arene,minciuna si grandomania ,niciodata!
pro sport de calitate:
(21 Iunie 2015, 20:17)
BRAVO fetelor,ati demonstrat ca aveti puterea sa reveniti chiar daca erau multi care asteptau cu mainile incrucisate sa nu se intample asta!!!!! Unii ,nu sunt in stare sa aprecieze si se leaga ,de primar,  de conducatori,de tot felul de motive care nu au nicio legatura cu subiectul articolului...
suporter neconditionat:
(21 Iunie 2015, 09:23)
ii recomand doamnei Victorina Bora sa pupe mai putin persoanele din conducerea CSM. Daca erau capabili echipa de fotbal nu avea cum sa retrogradeze. Dl prepelita (care are un salariu enorm de  cca 6.000 ron/luna) depinde de banii nostrii si nici nu cres ca a facut eforturi extraordinare pt echipa.Ce a facut dl prepelita??? a incurajat echipa, a dat prime de la el, a adus mingii de acasa?? NU. Probabil s-a mai dus la dl primar Stoica, ia mai pupat mana sau a dat cu sarumana si a mai cerut o marire de leafa pt el , pt ca echipa a ramas in Liga Nationala. Dl nica cred ca vine la munca ca sa-si ia banii. Felicitari fetelor pt ramanerea in Liga Nationala si bafta pt sezonul viitor.
parvu :
(18 Iunie 2015, 19:12)
aceiasi oameni au distrus si sectia de lupte-libere .dar nu mai au mult si vor raspunde in fata legii ..echipei  de hanbal  mult suces  antrenoarei a-i recomand  ,multa atentie la cei din jur .
melu:
(18 Iunie 2015, 14:26)
jeni a plecat cu lacrimi in ochi iar cel care ia tot bagat strambe pe langa antrenoare a fost NICA sustinut de PREPELITA doi mafioti hua jegosilor afara cu voi impreuna cu Stocica ati desfiintat si fotbalul la bulau cu voi.
iulian:
(17 Iunie 2015, 23:28)
bravooooo fetelor!!!!!!!!!!!! vrem echipa mai buna!!!!!!!!!!!!
Daca....??????..:
(17 Iunie 2015, 19:57)
Toate fetele s-au autodepasit,echipa a aratat mult mai bine de la venirea doamnei dar sa vedem acum ce jucatoare vin pentru ca aici scrie ca va fi altceva,daca....vor fi achizitii....
lora:
(17 Iunie 2015, 19:36)
Felicitari,obiectiv indeplinit cand nimeni nu mai credea!!!!!!
traian:
(17 Iunie 2015, 10:18)
Felicitări echipei și Victorinei!
slobozean:
(17 Iunie 2015, 09:55)
Dragan Jeni este un simbol al handbalului local si nu cred ca ar trebui sa plece sub nicio forma !
gigel:
(17 Iunie 2015, 09:53)
Doamna antrenoare ati avut si vetiavea o colaborare buna pentru ca Nica nu s-a mai bagat in handbal a fost inlaturat ca altfel era o pacoste acum sta acasa pe banii publici ai nostri ai slobozenilor si pe bani multi nu gluma vinovat este Prepelita el il sustine autoritati sesizativa la alegeri mai pupati un mandat .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
17 Feb 2019
146 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Februarie 2019, 16:30


E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe zone din ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2019, 16:25
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Urziceni, două persoane rănite

Un accident rutier s-a produs joi, 14 februarie a.c., pe DN2A, în apropiere de muncipiul Uziceni, soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce o tânără, de 21 ani, din Cosâmbești, conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2019, 15:35
(266 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Ialomița: Șoferi beți și fără permis, la volan

Joi, 14 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 32 ani, din Urziceni în timp ce conducea un  autoturism pe raza localității Moldoveni, deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2019, 15:30
(213 vizualizări - 0 comentarii)


4

Tineri din Ion Roată, hoți din locuințe. Percheziții la Slobozia și Amara!

Joi, 14 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Roată au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, din Ion Roată, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2019, 15:25
(333 vizualizări - 0 comentarii)


5
Slobozia: Cleric al Mânăstirii «Sfinții Voievozi», implicat într-un accident rutier

Slobozia: Cleric al Mânăstirii «Sfinții Voievozi», implicat într-un accident rutier

Accident rutier produs joi, 14 februarie 2019, pe șoseaua de centură a Sloboziei, în zona Mânăstirii «Sfinții Voievozi». Se pare evenimentul rutier ar fi fost provocat de un călugăr care slujește în cadrul ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2019, 17:10
(699 vizualizări - 0 comentarii)


6

Acțiune de amploare a polițiștilor pe raza localității Movilița

Miercuri, 13 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale au efectuate pe raza comunei Movilița percheziții la persoane fizice bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de «furt din locuință ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2019, 16:40
(310 vizualizări - 0 comentarii)


7

Tânăr din Stelnica, bănuit a fi spărgător de case

Marți, 12 februarie a.c., polițiștii feteșteni au identificat un tânăr, de 20 de ani, din Stelnica, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». La sfârșitul anului 2018, tânărul ar fi intrat ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2019, 16:15
(451 vizualizări - 0 comentarii)


8

Trei tineri din Ciochina, arestați pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au identificat trei tineri, de 18, 21 și 30 de ani, din comuna Ciochina, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de «tâlhărie calificată», faptă comisă asupra unui alt tânăr, de 19 ani, ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2019, 16:10
(565 vizualizări - 0 comentarii)


9

Bărbat din Scânteia, la volan fără permis

Marți, 12 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat un bărbat, în vârstă de 48 ani, din Scânteia, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu fără a poseda permis de conducere. De ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2019, 16:05
(460 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia Nouă: Accident cu doi morți pe DN21

Slobozia Nouă: Accident cu doi morți pe DN21

Miercuri, 13 februarie a.c., în jurul orelor 5,00, pe DN21, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 51 de ani, din județul Galați, conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2019, 08:40
(1684 vizualizări - 2 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Februarie 2019, 16:15


12

Munca «la negru», în atenția ITM Ialomița

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna ianuarie  2019, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă, în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2019, 15:55
(605 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Doi ialomițeni, de 47 și 56 ani, au fost depistați de polițiștii rutieri luni, 11 februarie 2019, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice. Ambii ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2019, 13:20
(552 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Dosar penal pentru o remorcă

Un bărbat, de 40 ani, din Fierbinți-Târg, a fost depistat de polițiștii ialomițeni pe raza localității Maia, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism care tracta o remorcă. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2019, 13:10
(653 vizualizări - 0 comentarii)


Valea Ciorii: A murit intoxicată cu monoxid de carbon

O bătrână de 75 de ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon, în propria locuință. Femeia a fost descoperită de vecini, care au observat că atât ea, cât și soțul ei, nu au ieșit din casă. Oamenii s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2019, 16:15
(751 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Explozie și incendiu, în incinta unei vulcanizări

Manasia: Explozie și incendiu, în incinta unei vulcanizări

Astăzi, 11 februarie a.c., în jurul orei 10,00, 3 autospeciale de stingere și o autosanitară SMURD de la Detașamentul Urziceni s-au deplasat la o vulcanizare din Manasia. Incendiul a pornit de la un cap ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2019, 12:34
(1028 vizualizări - 0 comentarii)


Drajna: O femeie a murit într-un accident rutier

O femeie a murit și alte trei persoane au fost rănite, în urma impactului dintre un tir și un autoturism, produs la ieșirea de pe A2, în zona localității Drajna. La fața locului s-a intervenit cu un elicopter ...[citește_toată_știrea]

9 Februarie 2019, 12:12
(1776 vizualizări - 2 comentarii)


Accident la Urziceni

Marți, 5 februarie a.c., un tânăr de 18 ani din comuna Axintele, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiul Urziceni, nu a respectat semnificația indicatorului «Oprire» și a pătruns în intersecție ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2019, 17:25
(1237 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Bucureștean arestat la Ion Roată pentru «tentativă de furt»

Polițiștii Secției Rurale Ion Roată au reușit identificarea unui bărbat, de 39 de ani, din București, pe numele căruia Judecătoria Sectorului 2 București a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2019, 17:10
(1285 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii Secției Rurale Slobozia au depistat pe raza comunei Perieți un bărbat, de 31 de ani, din localitate, care se deplasa la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu deși nu deținea ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2019, 17:05
(1245 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Albești, reținut pentru furturi din locuințe

Polițiștii Secției Rurale Slobozia au reținut un tânăr, de 24 de ani, din Albești. Acesta ar fi sustras mai multe scule electrice și produse accizabile din anexele unor locuințe de pe raza comunei de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 15:25
(1376 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Arestat pentru «distrugere» și «loviri sau alte violențe»

Polițiștii Secției Rurale Grivița au acționat pe raza de competență, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 15:05
(1420 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Grivița arestare


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă pentru studenți în Germania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița anunță organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 14:45
(1274 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: «Șoferi» urmăriți de polițiști

Un bărbat, de 34 ani, din Manasia, care se deplasa la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, a încercat să se sustragă controlului polițiștilor. Din verificările efectuate, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 14:30
(1250 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au depistat doi bărbați, de 45, respectiv 46 ani, ambii din comuna Făcăeni, în timp ce se deplasau cu o căruță, având asupra lor pește din speciile ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 14:25
(1360 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

La sfârșitul de săptămână precedent, polițiștii rutieri au depistat trei bărbați, de 27, 32 și 64 de ani, din Slobozia, respectiv București, care conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși au consumat ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 14:15
(1242 vizualizări - 0 comentarii)


Preasfințitul Vincențiu, 25 de ani ca episcop

Preasfințitul Vincențiu, 25 de ani ca episcop

Sâmbătă, 2 februarie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători «Întâmpinarea Domnului» la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2019, 17:05
(2195 vizualizări - 5 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,57%, rata șomajului în luna decembrie 2018

La sfârșitul lunii decembrie, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 5268 șomeri (din care 2184 femei), rata șomajului fiind de 5,57%. Comparativ cu luna ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2019, 15:20
(1687 vizualizări - 0 comentarii)


Trei persoane rănite într-un accident rutier produs pe DN21

Luni, 28 ianuarie a.c., în jurul orei 8,40, în timp ce un bărbat de 44 de ani, din județul Giurgiu, conducea un autoturism pe Drumul Național 21, din direcția Slobozia către Brăila, se pare că pe fondul ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2019, 17:45
(2173 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...