Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Groapa lui Stoica», colacul de salvare al ACM4

Povești penale cu bani europeni

«Groapa lui Stoica», colacul de salvare al ACM4

De două săptămîni, lucrările la «groapa lui Stoica» stagnează. Motivul acestei sincope îl reprezintă probleme financiare ale Antrepriză Construcții Montaj nr. 4 București SA, firma care și-a adjudecat lucrările de reabilitare a Pieței Revoluției din Slobozia. La începutul acestei luni, ACM4 București a intrat în insolvență, la cererea creditorului SC Rezident District Construct SRL. «Reprezentanții firmei ne-au asigurat că intrarea în insolvență nu reprezintă o problemă. Ba, dimpotrivă!» declară public Alexandru Stoica.

De la încet la foarte încet
Lucrările de reabilitare a Pieței Revoluției trenează de mai bine de două săptămîni. Practic, pe șantierul deschis în fața Consiliului Județean Ialomița, supranumit «groapa lui Stoica», în tot acest răstimp au lucrat doar cîțiva muncitori. Ceva mai numeroasă a fost echipa de muncitori din fața Bancpost, unde urmează să fie realizată «o agoră grecească, 7 fîntîni și 7 statui». Motivul oficial furnizat inițial de către administrația locală îl reprezintă «problemele financiare» întîmpinate de firmă. Dovada evidentă a acestor probleme financiare o reprezintă dispariția firmelor locale de pe șantier, firme care asigurau atît lucrările de excavare, cît și materia primă necesară realizării construcției. Surse neoficiale din cadrul acestor firme confirmă faptul că ACM4 București are debite restante vechi de cel puțin o lună... În aceste condiții, principalul pericol îl reprezintă ratarea termenului limită de finalizare a lucrărilor, respectiv luna decembrie 2015! Primele semnale care confirmă acest scenariu au apărut la sfîrșitul lunii mai. La acel moment, primarul Alexandru Stoica a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută în prezența reprezntantului firmei ACM4 București că este nemulțumit de ritmul de execuție a lucrărilor. Explicația oferită la acel moment de către reprezentantul firmei, Mihai Nistor, a fost justificată de «situația geotehnică particulară» descoperită ulterior demarării lucrărilor.

«Fazani noi» pentru lucrările din șantier
Dincolo de aceste explicații, altfel pertinente, ACM4 București ascunde o problemă mult mai gravă. Potrivit unei corespondențe purtate cu autoritățile locale, imediat după conferința de presă, firma a încercat să smulgă primarului Alexandru Stoica un acord de înlocuire a subcontractorului. Astfel, susține firma, «declararea unui nou subcontractor pe parcursul derulării contractului are ca scop amplificarea resurselor de manoperă, utilaje și cadre tehnice de supraveghere, implicit mărirea ritmului de lucrări și a stadiilor fizice realizate lunar. Prin acest mijloc organizatoric societatea ACM 4 SA angajează un efort suplimentar pentru încadrarea în termenul de execuție al Proiectului și în duratele planificate pe obiective conform Graficului de Execuție Actualizat, cu toate că decalajele de execuție au apărut din motive independente de voința Executantului». Pentru a impune acest artificiu, ACM4 București a recurs la argumente de ordin legislativ preluate din normele europene: «în cauza de față nu este incidentă niciuna dintre ipotezele identificate de Curtea Europeană ca fiind apte să conducă la o modificare substanțială a contractului de achiziție publică, apreciem că nu există niciun impediment legal pentru a suplimenta sau înlocui subcontractanții inițial desemnați, cu atît mai mult cu cît autoritatea contractantă nu ar fi prejudiciată, iar propunerea tehnică și cea financiară nu ar fi suferit modificări».

Primarul Sloboziei refuză cererea ACM4
La două zile după solicitarea făcută de ACM4 către Primăria Slobozia, respectiv pe 4 iunie 2015, firma Rezident District Construct SRL cere falimentul debitorului ACM4 București. Potrivit soluției date de către Tribunalul București, începînd cu această dată, ACM4 București intră oficial în insolvență. Pe cale de consecință, Best Insolvency SRL este desemnat ca administrator judiciar, iar ACM4 București este obligată să se supună normelor legale care decurg din această decizie. Manager de proiect în lucrarea de reabilitare a Pieței Revoluției, primarul Alexandru Stoica face publice problemele pe care le întîmpină în relația cu ACM4 București și susține că, la acest moment, situația este sub control. Ba mai mult, consideră acesta, insolvența ACM4 București reprezintă o garanție a finalizării lucrărilor. «Luni, 22 iunie, am avut o întîlnire cu reprezentanții ACM4 și veștile sînt bune! Insolvența nu ne afectează cu nimic, ba dimpotrivă... Fiindcă ei au nevoie de banii din această lucrare pentru a salva societatea, vor face toate eforturile necesare pentru finalizarea lucrărilor la timp. Ne-au asigurat că vor plăti furnizorii și că își vor respecta termenele de execuție! Asta nu înseamnă că am fost de acord cu cererea lor de a aduce un nou subcontractor. Nici vorbă de așa ceva. Nu îl vom acepta! Și nici nu vom da banii înapoi așa cum se aude... Europenii ăia nu sînt tîmpiți! De ce să purtăm noi vina pentru greșelile altora?! Noi ne-am făcut datoria, am plătit la timp, am executat lucrările cerute de ei, ne-am făcut treaba ca la carte!» a declarat primarul Alexandru Stoica.

Modernizarea Pieței Revoluției... În anul 2008, administrația locală din Slobozia anunța public demararea celui mai mare proiect de  modernizare a Pieței Revoluției. Timp de 2 ani, despre acest proiect nu se mai aude nimic. Abia în 2010, consilierii locali, prin hotărîrea 37735/19.10.2010, aprobau studiul de fezabilitate al respectivului proiect. Potrivit documentului, «în Piața Revoluției se urmărește reabilitarea sistemului de circulație carosabilă pe bdul Chimiei, între două intersecții importante -intersecția cu bdul Unirii și intersecția cu bulevardului M. Basarab- și creșterea capacității și fluenței de trafic pe sectorul respectiv. Terenul pe care se dezvoltă proiectul de reabilitare aparține domeniului public al municipiului Slobozia, iar după execuția lucrării terenul va rămîne în domeniul public, împreună cu obiectivele și amenajările realizate prin proiect. Investiția complexă cuprinde desfaceri și refaceri ale construcțiilor existente, construcții noi și operațiuni complexe de viabilizare tehnico-edilitară. La aceasta se adaugă lucrări speciale de amenajare peisagistică, menite să asigure reconstrucția ecologică a ansamblului urbanistic al Pieței Revoluției». Valoarea întregului proiect este de aproximativ 51 milioane de lei. La 6 luni de la demararea lucrărilor, în martie 2015, apar primele probleme. Surse oficiale din cadrul administrației locale confirmau la acel moment faptul că adîncimea de 6,3 metri prevăzută în proiect nu poate fi la acest moment atinsă din cauza că pînza freatică este situată mai sus. În aprilie 2014, la «groapa lui Stoica» izbucnește un nou scandal. În urma unui control al Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, firma Unisat Energy București, firmă care a preluat lucrările în baza unui contract de subantrepriză, este acuzată că folosește angajați «la negru».Pentru conformitate, reamintim că lucrările de reabilitare a Pieței Revoluției au fost adjudecate de un consorțiu de 4 firme din care fac parte, pe lîngă Antrepriză Construcții Montaj nr. 4 București SA, și SC Compania Romprest Service SA, SC Tiab SA și SC Octagon Contracting Engineering SA.

«Groapa lui Stoica» în gura lumii În fiecare zi prin fața «gropii lui Stoica» trec sute de slobozeni. Luni, 22 iunie, după două zile de ploaie mocănească, un slobozean venit «să caște gura la ce fac ăștia», după cum el singur s-a exprimat, a avut o explicație memorabilă cu privire la utilitatea acestei investiții: «dom’le, eu zic că aici nu fac parcare subterană. Aștia fac cavou! Și, la cît de mare e, eu zic că încăpem toți în el! Ne bagă acolo, pun panseluțe peste noi, cum l-am auzit eu pe primar la televizor, și nu o să mai avem grijă de nimic. Nici de apă, nici de datorii, nici că murim de foame în orașul ăsta prăpădit. Dumneavoastră ce spuneți?!». Noi nu spunem nimic, dar credem că oficialii administrației ar putea să o facă... Sau măcar să dea o dezmințire că, mîine-poimîine se răspîndește zvonul și nu mai concesionează nimeni locuri de veci în cimitirul orașului!

30 Iunie 2015, 17:35 (10954 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Se caută voluntari pentru «groapa lui Stoica»
Slobozia: «Groapa lui Stoica» în oglindă
Slobozia: Piața Revoluției, construită cu angajați ilegal

Comentariile cititorilor:


vasile:
(5 Iulie 2015, 19:15)
votati PSD
Hidro :
(3 Iulie 2015, 13:40)
Cu apa si hidrobiciclete ar merita iertare neputinciosul ranjit.Debarcader cu mititei, ceva stuf pe latura cu bulevardul,ratuste de plastic...Prosteala cheltuielii pentru garaj subteran...e grosolanie.A reusit sa distruga in intreaga zona. A impartit orasul.Soselele din Nord sunt impracticabile pentru evitarea centrului...totul este facut fara minte.Cata indulgenta sa aratam?Omul acesta lucreaza impotriva populatiei. Chiar si contra celor ce i.au dat botul. Pardon votul.I.ar fi pe plac sa ne ordone: "in groapa adunarea"...
Mary:
(3 Iulie 2015, 12:14)
Să aducă și Orașul cu pz...de floci, de! Să aducă și orașul la Groapă, să nu mai bântuie prof.Vlad Emilia elevii pe-acolo, absolut in fiecare toamnă, de 10-15 ani încoace! Excursia, o afacere de familie!
lulu:
(3 Iulie 2015, 10:09)
1.eu nu-i iert pastia ca ne-au desfiintat echipa de fotbal.2.orice proiect e sortit esecului. 3.nu trebuia sa mai demareze nimic pana nu rezolvau inainte de orice apa potabila!!!!!!!4. de ce nu e tras nimeni la raspundere pentru ca 40000 de slobozeni nu au acces la apa potabila ???????ionascu si stoica =0
mircea:
(2 Iulie 2015, 20:23)
In chioscul construit de corlateanu pe 640 mii lei...ron... isi gaseste utilitatea, adica turistii ce vor veni in Slobozia, adica angolezii de care primaru-bomba pomenea acum cateva luni ca se vor buluci sa ocupe faimosul parc industrial, asadar congolezii vor sti ce sa viziteze...groapa din centrul orasului sau satuia lui shrek-viteazul....si ca bonus,maidanul unde se organizeaza faimoasele si plinele de cultura zile ale Sloboziei.....
Baiat bun:
(2 Iulie 2015, 16:48)
Un salon de nunti nu ar strica in gaura aia
slobozean:
(1 Iulie 2015, 22:06)
Cand o termina mandatul Stoica va ramane in istorie ca cel mai slab primar pe care la avut Slobozia. Este cel care a terminat echipa de fotbal, cel care a creat un cavou in mijlocul orasului, cel care nu a realizat nimic notabil in mandatul sau.
parvu :
(1 Iulie 2015, 16:34)
eu  am spus  ca  si-au sapat groapa singuri .
Constantin:
(1 Iulie 2015, 15:22)
Cum să fugă cu banii? Au mers încet și sigur. Cu banii! Cine? Cine are această experiență. Groapa proverbială va înlocui renumele și excursiile din toamnă la Orașul de floci! Asta e o pierdere! Toți vor merge la Groapă. Cam sinistru, dar la Slobozia, merge! Ialomițeni și nu numai! Groapa v-așteaptă!
Guță L.:
(1 Iulie 2015, 14:05)
Se vorbește in sat că ar fi fugit unii cu banii! Cine, cum, e adevărat? Să fie așa hoție in Slobozia?! Fără precedent! E imposibil!
hahaha:
(1 Iulie 2015, 13:37)
Propun o noua dezbatere : ce facem cu groapa? O idee:  bazin de colectare a apei de ploaie care apoi dupa "tratare"  sa fie intr odusa in reteaua de apa potabila a orasului
hahaha:
(1 Iulie 2015, 13:30)
Offf ce o fi fost in mintea lor cu parcarea subterana? Putea sa renoveze doar parte cu bancpost si midolux si in loc de parcare schimba doar pavajul, boscheti si eventual mai facea o fantana.  Acum ar trebui inundata zona sa facem un fel de delta cu functionari intre blocuri. Eventual sa angajam si cativa vanatori
bingo:
(1 Iulie 2015, 12:12)
Atentie !!!  DNA- fiti cu ochii pe ei,ceva e in neregula,iar vreti sa mai spalati niste bani europeni ? Beciul domnesc va asteapta cu bratele deschise !!  Cat o sa mai suportam nenoracita aia de groapa din centru ??? Ne-am saturat !!!  ... si de groapa si de voi !...
Ca calu'.Roib.:
(30 Iunie 2015, 23:37)
Maro. Bai stoica, am avut impresia ca esti mai istetel. M.am inselat. Esti "Obelix" rau. Iar cazatura in potiune...e film. Tu ai papat maro cu caru'. Ca nu esti retinut pentru mizeriile facute in oras....dracu'stie cum.Baba Vanga...mama Omida...tata ciuperca...cine te recomanda? Vocea si talentul? Intr.un stat european in care faceai mizeria de groapa pe bani europeni.....te duceai la bulau. Racoare.Mititica.Ce spui tu....sunt povesti bre nea sandule. European cu drepturi. Te dadeau in judecata toate institutiile statului+oengeuri pentru groapa ta.In Europa. La noi... Ai taiat stejari de zeci de ani...sanatosi.Ai distrus alei.Piata Revolutiei.Arteziana de la E14...ai facut doar "obelixme"...Tu nu iti mai revii si ne distrugi linistea. Doar ca pentru oameni nu snt legi. Doar pentru caini.Si pisici.Oameni...in ultimii 5 ani nu mai conteaza.
Poteraș:
(30 Iunie 2015, 21:35)
Să vedeți turism la Groapa din Slobozia! Victorie nesperată! Și statuia și un bâlci la Orașul cu flocii, și un teatru-dans de amatori autentic! Se justifică cazemata aceea de la Biserica de lemn! Aha! Și bisericile făcătoare de minuni! Prioritar, Gropanul! Unic, ialomițean...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
31 Mai 2020
261 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(137 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(95 vizualizări - 0 comentarii)


 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(138 vizualizări - 0 comentarii)


8

Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(102 vizualizări - 0 comentarii)


9

Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(128 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(206 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(150 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(153 vizualizări - 1 comentariu)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(1258 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(1121 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(1328 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(1139 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(593 vizualizări - 3 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(451 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(467 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(410 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Ultimele comentarii
guvidu în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Musat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 Costel în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ionescu în Administrația Mocioniu încalcă legea Vicol Vasile în Marian Moraru, povești de luptător Prostie si neputinta în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Nea NAE în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu cicuta în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița oli în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița obiectiv în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Aurel din cartier în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate George.s în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate #astairomania în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Florin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Teo în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta pacientul curios în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta liviu în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Paul în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Ialomitean în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...