Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Groapa lui Stoica», colacul de salvare al ACM4

Povești penale cu bani europeni

«Groapa lui Stoica», colacul de salvare al ACM4

De două săptămîni, lucrările la «groapa lui Stoica» stagnează. Motivul acestei sincope îl reprezintă probleme financiare ale Antrepriză Construcții Montaj nr. 4 București SA, firma care și-a adjudecat lucrările de reabilitare a Pieței Revoluției din Slobozia. La începutul acestei luni, ACM4 București a intrat în insolvență, la cererea creditorului SC Rezident District Construct SRL. «Reprezentanții firmei ne-au asigurat că intrarea în insolvență nu reprezintă o problemă. Ba, dimpotrivă!» declară public Alexandru Stoica.

De la încet la foarte încet
Lucrările de reabilitare a Pieței Revoluției trenează de mai bine de două săptămîni. Practic, pe șantierul deschis în fața Consiliului Județean Ialomița, supranumit «groapa lui Stoica», în tot acest răstimp au lucrat doar cîțiva muncitori. Ceva mai numeroasă a fost echipa de muncitori din fața Bancpost, unde urmează să fie realizată «o agoră grecească, 7 fîntîni și 7 statui». Motivul oficial furnizat inițial de către administrația locală îl reprezintă «problemele financiare» întîmpinate de firmă. Dovada evidentă a acestor probleme financiare o reprezintă dispariția firmelor locale de pe șantier, firme care asigurau atît lucrările de excavare, cît și materia primă necesară realizării construcției. Surse neoficiale din cadrul acestor firme confirmă faptul că ACM4 București are debite restante vechi de cel puțin o lună... În aceste condiții, principalul pericol îl reprezintă ratarea termenului limită de finalizare a lucrărilor, respectiv luna decembrie 2015! Primele semnale care confirmă acest scenariu au apărut la sfîrșitul lunii mai. La acel moment, primarul Alexandru Stoica a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută în prezența reprezntantului firmei ACM4 București că este nemulțumit de ritmul de execuție a lucrărilor. Explicația oferită la acel moment de către reprezentantul firmei, Mihai Nistor, a fost justificată de «situația geotehnică particulară» descoperită ulterior demarării lucrărilor.

«Fazani noi» pentru lucrările din șantier
Dincolo de aceste explicații, altfel pertinente, ACM4 București ascunde o problemă mult mai gravă. Potrivit unei corespondențe purtate cu autoritățile locale, imediat după conferința de presă, firma a încercat să smulgă primarului Alexandru Stoica un acord de înlocuire a subcontractorului. Astfel, susține firma, «declararea unui nou subcontractor pe parcursul derulării contractului are ca scop amplificarea resurselor de manoperă, utilaje și cadre tehnice de supraveghere, implicit mărirea ritmului de lucrări și a stadiilor fizice realizate lunar. Prin acest mijloc organizatoric societatea ACM 4 SA angajează un efort suplimentar pentru încadrarea în termenul de execuție al Proiectului și în duratele planificate pe obiective conform Graficului de Execuție Actualizat, cu toate că decalajele de execuție au apărut din motive independente de voința Executantului». Pentru a impune acest artificiu, ACM4 București a recurs la argumente de ordin legislativ preluate din normele europene: «în cauza de față nu este incidentă niciuna dintre ipotezele identificate de Curtea Europeană ca fiind apte să conducă la o modificare substanțială a contractului de achiziție publică, apreciem că nu există niciun impediment legal pentru a suplimenta sau înlocui subcontractanții inițial desemnați, cu atît mai mult cu cît autoritatea contractantă nu ar fi prejudiciată, iar propunerea tehnică și cea financiară nu ar fi suferit modificări».

Primarul Sloboziei refuză cererea ACM4
La două zile după solicitarea făcută de ACM4 către Primăria Slobozia, respectiv pe 4 iunie 2015, firma Rezident District Construct SRL cere falimentul debitorului ACM4 București. Potrivit soluției date de către Tribunalul București, începînd cu această dată, ACM4 București intră oficial în insolvență. Pe cale de consecință, Best Insolvency SRL este desemnat ca administrator judiciar, iar ACM4 București este obligată să se supună normelor legale care decurg din această decizie. Manager de proiect în lucrarea de reabilitare a Pieței Revoluției, primarul Alexandru Stoica face publice problemele pe care le întîmpină în relația cu ACM4 București și susține că, la acest moment, situația este sub control. Ba mai mult, consideră acesta, insolvența ACM4 București reprezintă o garanție a finalizării lucrărilor. «Luni, 22 iunie, am avut o întîlnire cu reprezentanții ACM4 și veștile sînt bune! Insolvența nu ne afectează cu nimic, ba dimpotrivă... Fiindcă ei au nevoie de banii din această lucrare pentru a salva societatea, vor face toate eforturile necesare pentru finalizarea lucrărilor la timp. Ne-au asigurat că vor plăti furnizorii și că își vor respecta termenele de execuție! Asta nu înseamnă că am fost de acord cu cererea lor de a aduce un nou subcontractor. Nici vorbă de așa ceva. Nu îl vom acepta! Și nici nu vom da banii înapoi așa cum se aude... Europenii ăia nu sînt tîmpiți! De ce să purtăm noi vina pentru greșelile altora?! Noi ne-am făcut datoria, am plătit la timp, am executat lucrările cerute de ei, ne-am făcut treaba ca la carte!» a declarat primarul Alexandru Stoica.

Modernizarea Pieței Revoluției... În anul 2008, administrația locală din Slobozia anunța public demararea celui mai mare proiect de  modernizare a Pieței Revoluției. Timp de 2 ani, despre acest proiect nu se mai aude nimic. Abia în 2010, consilierii locali, prin hotărîrea 37735/19.10.2010, aprobau studiul de fezabilitate al respectivului proiect. Potrivit documentului, «în Piața Revoluției se urmărește reabilitarea sistemului de circulație carosabilă pe bdul Chimiei, între două intersecții importante -intersecția cu bdul Unirii și intersecția cu bulevardului M. Basarab- și creșterea capacității și fluenței de trafic pe sectorul respectiv. Terenul pe care se dezvoltă proiectul de reabilitare aparține domeniului public al municipiului Slobozia, iar după execuția lucrării terenul va rămîne în domeniul public, împreună cu obiectivele și amenajările realizate prin proiect. Investiția complexă cuprinde desfaceri și refaceri ale construcțiilor existente, construcții noi și operațiuni complexe de viabilizare tehnico-edilitară. La aceasta se adaugă lucrări speciale de amenajare peisagistică, menite să asigure reconstrucția ecologică a ansamblului urbanistic al Pieței Revoluției». Valoarea întregului proiect este de aproximativ 51 milioane de lei. La 6 luni de la demararea lucrărilor, în martie 2015, apar primele probleme. Surse oficiale din cadrul administrației locale confirmau la acel moment faptul că adîncimea de 6,3 metri prevăzută în proiect nu poate fi la acest moment atinsă din cauza că pînza freatică este situată mai sus. În aprilie 2014, la «groapa lui Stoica» izbucnește un nou scandal. În urma unui control al Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, firma Unisat Energy București, firmă care a preluat lucrările în baza unui contract de subantrepriză, este acuzată că folosește angajați «la negru».Pentru conformitate, reamintim că lucrările de reabilitare a Pieței Revoluției au fost adjudecate de un consorțiu de 4 firme din care fac parte, pe lîngă Antrepriză Construcții Montaj nr. 4 București SA, și SC Compania Romprest Service SA, SC Tiab SA și SC Octagon Contracting Engineering SA.

«Groapa lui Stoica» în gura lumii În fiecare zi prin fața «gropii lui Stoica» trec sute de slobozeni. Luni, 22 iunie, după două zile de ploaie mocănească, un slobozean venit «să caște gura la ce fac ăștia», după cum el singur s-a exprimat, a avut o explicație memorabilă cu privire la utilitatea acestei investiții: «dom’le, eu zic că aici nu fac parcare subterană. Aștia fac cavou! Și, la cît de mare e, eu zic că încăpem toți în el! Ne bagă acolo, pun panseluțe peste noi, cum l-am auzit eu pe primar la televizor, și nu o să mai avem grijă de nimic. Nici de apă, nici de datorii, nici că murim de foame în orașul ăsta prăpădit. Dumneavoastră ce spuneți?!». Noi nu spunem nimic, dar credem că oficialii administrației ar putea să o facă... Sau măcar să dea o dezmințire că, mîine-poimîine se răspîndește zvonul și nu mai concesionează nimeni locuri de veci în cimitirul orașului!

30 Iunie 2015, 17:35 (10481 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Se caută voluntari pentru «groapa lui Stoica»
Slobozia: «Groapa lui Stoica» în oglindă
Slobozia: Piața Revoluției, construită cu angajați ilegal

Comentariile cititorilor:


vasile:
(5 Iulie 2015, 19:15)
votati PSD
Hidro :
(3 Iulie 2015, 13:40)
Cu apa si hidrobiciclete ar merita iertare neputinciosul ranjit.Debarcader cu mititei, ceva stuf pe latura cu bulevardul,ratuste de plastic...Prosteala cheltuielii pentru garaj subteran...e grosolanie.A reusit sa distruga in intreaga zona. A impartit orasul.Soselele din Nord sunt impracticabile pentru evitarea centrului...totul este facut fara minte.Cata indulgenta sa aratam?Omul acesta lucreaza impotriva populatiei. Chiar si contra celor ce i.au dat botul. Pardon votul.I.ar fi pe plac sa ne ordone: "in groapa adunarea"...
Mary:
(3 Iulie 2015, 12:14)
Să aducă și Orașul cu pz...de floci, de! Să aducă și orașul la Groapă, să nu mai bântuie prof.Vlad Emilia elevii pe-acolo, absolut in fiecare toamnă, de 10-15 ani încoace! Excursia, o afacere de familie!
lulu:
(3 Iulie 2015, 10:09)
1.eu nu-i iert pastia ca ne-au desfiintat echipa de fotbal.2.orice proiect e sortit esecului. 3.nu trebuia sa mai demareze nimic pana nu rezolvau inainte de orice apa potabila!!!!!!!4. de ce nu e tras nimeni la raspundere pentru ca 40000 de slobozeni nu au acces la apa potabila ???????ionascu si stoica =0
mircea:
(2 Iulie 2015, 20:23)
In chioscul construit de corlateanu pe 640 mii lei...ron... isi gaseste utilitatea, adica turistii ce vor veni in Slobozia, adica angolezii de care primaru-bomba pomenea acum cateva luni ca se vor buluci sa ocupe faimosul parc industrial, asadar congolezii vor sti ce sa viziteze...groapa din centrul orasului sau satuia lui shrek-viteazul....si ca bonus,maidanul unde se organizeaza faimoasele si plinele de cultura zile ale Sloboziei.....
Baiat bun:
(2 Iulie 2015, 16:48)
Un salon de nunti nu ar strica in gaura aia
slobozean:
(1 Iulie 2015, 22:06)
Cand o termina mandatul Stoica va ramane in istorie ca cel mai slab primar pe care la avut Slobozia. Este cel care a terminat echipa de fotbal, cel care a creat un cavou in mijlocul orasului, cel care nu a realizat nimic notabil in mandatul sau.
parvu :
(1 Iulie 2015, 16:34)
eu  am spus  ca  si-au sapat groapa singuri .
Constantin:
(1 Iulie 2015, 15:22)
Cum să fugă cu banii? Au mers încet și sigur. Cu banii! Cine? Cine are această experiență. Groapa proverbială va înlocui renumele și excursiile din toamnă la Orașul de floci! Asta e o pierdere! Toți vor merge la Groapă. Cam sinistru, dar la Slobozia, merge! Ialomițeni și nu numai! Groapa v-așteaptă!
Guță L.:
(1 Iulie 2015, 14:05)
Se vorbește in sat că ar fi fugit unii cu banii! Cine, cum, e adevărat? Să fie așa hoție in Slobozia?! Fără precedent! E imposibil!
hahaha:
(1 Iulie 2015, 13:37)
Propun o noua dezbatere : ce facem cu groapa? O idee:  bazin de colectare a apei de ploaie care apoi dupa "tratare"  sa fie intr odusa in reteaua de apa potabila a orasului
hahaha:
(1 Iulie 2015, 13:30)
Offf ce o fi fost in mintea lor cu parcarea subterana? Putea sa renoveze doar parte cu bancpost si midolux si in loc de parcare schimba doar pavajul, boscheti si eventual mai facea o fantana.  Acum ar trebui inundata zona sa facem un fel de delta cu functionari intre blocuri. Eventual sa angajam si cativa vanatori
bingo:
(1 Iulie 2015, 12:12)
Atentie !!!  DNA- fiti cu ochii pe ei,ceva e in neregula,iar vreti sa mai spalati niste bani europeni ? Beciul domnesc va asteapta cu bratele deschise !!  Cat o sa mai suportam nenoracita aia de groapa din centru ??? Ne-am saturat !!!  ... si de groapa si de voi !...
Ca calu'.Roib.:
(30 Iunie 2015, 23:37)
Maro. Bai stoica, am avut impresia ca esti mai istetel. M.am inselat. Esti "Obelix" rau. Iar cazatura in potiune...e film. Tu ai papat maro cu caru'. Ca nu esti retinut pentru mizeriile facute in oras....dracu'stie cum.Baba Vanga...mama Omida...tata ciuperca...cine te recomanda? Vocea si talentul? Intr.un stat european in care faceai mizeria de groapa pe bani europeni.....te duceai la bulau. Racoare.Mititica.Ce spui tu....sunt povesti bre nea sandule. European cu drepturi. Te dadeau in judecata toate institutiile statului+oengeuri pentru groapa ta.In Europa. La noi... Ai taiat stejari de zeci de ani...sanatosi.Ai distrus alei.Piata Revolutiei.Arteziana de la E14...ai facut doar "obelixme"...Tu nu iti mai revii si ne distrugi linistea. Doar ca pentru oameni nu snt legi. Doar pentru caini.Si pisici.Oameni...in ultimii 5 ani nu mai conteaza.
Poteraș:
(30 Iunie 2015, 21:35)
Să vedeți turism la Groapa din Slobozia! Victorie nesperată! Și statuia și un bâlci la Orașul cu flocii, și un teatru-dans de amatori autentic! Se justifică cazemata aceea de la Biserica de lemn! Aha! Și bisericile făcătoare de minuni! Prioritar, Gropanul! Unic, ialomițean...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 17 Oct 2019
181 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(106 vizualizări - 0 comentarii)


3
Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(113 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(132 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(115 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(89 vizualizări - 0 comentarii)


9

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Octombrie 2019, 17:55


10

Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(195 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


12

Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(173 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(389 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(284 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Tovărășia

Miercuri, 2 octombrie a.c., în jurul orelor 13,00, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Tovărășia. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:25
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Filmul «Între Chin și Amin», premieră la Slobozia

Vineri, 4 octombrie a.c., începând cu orele 18,00, la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc premiera filmului «Între Chin și Amin» . Filmul independent al lui Toma Enache este un omagiu ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:20
(452 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice»

Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația «Samarineni în comunitate» au organizat miercuri, 2 octombrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:15
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Astfel, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:10
(240 vizualizări - 0 comentarii)


ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

În perioada 20-30 Septembrie 2019, Hotelul Aurora din localitatea Mamaia a găzduit Divizia A de șah clasic pe echipe. Divizia A este eșalonul secund al Campionatului Național de șah clasic pe echipe, o ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 15:35
(297 vizualizări - 2 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «furt calificat» și «violare de domiciliu»

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit depistarea unui bărbat, de 25 de ani, din Armășești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:30
(335 vizualizări - 0 comentarii)


Activități preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență, a traficului și a consumului de droguri, precum și siguranța rutieră în școlile ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:25
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Polițiștii slobozeni au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Amara, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia luni, 1 octombrie a.c., deși avea acest drept suspendat. În cauză, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:20
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Zilele Recoltei 2019»

În perioada 5-6 octombrie 2019, în Piața Agroalimentară din Slobozia, va avea loc tradiționala manifestare a toamnei «Zilele Recoltei 2019», organizată de Primăria Municipiului Slobozia în parteneriat cu ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 15:20
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...