Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Deputatul Marian Neacșu, posibil candidat la președinția PSD

Scenarii mici pentru politica mare

Deputatul Marian Neacșu, posibil candidat la președinția PSD

Marian Neacșu, deputat PSD de Ialomița și vicepreședinte al Camerei Deputaților, ar putea candida pentru șefia PSD la alegerile din toamnă. Deși anvergura lui națională nu este atît de impresionantă ca a lui Liviu Dragnea sau Valeriu Zgonea, Marian Neacșu aspiră la cea mai înaltă funcție în cadrul partidului. Surse din anturajul său confirmă faptul că acesta ia în calcul o posibilă candidatură, «dacă această candidatură va fi în folosul partidului». Contactat telefonic, Marian Neacșu nu a putut oferi un punct de vedere oficial pînă la închiderea ediției. Liderii locali ai Organizației PSD Ialomița confirmă însă această variantă și consideră că Marian Neacșu are suficientă notorietate pentru a candida la cea mai înaltă funcție în PSD. Pe de altă parte, trebuie reamintit faptul că alegerea lui Marian Neacșu în funcția de președinte al PSD Ialomița a nemulțumit pe mulți dintre primarii PSD în funcție, iar o eventuală plecare a sa către vîrful partidului ar permite reconfigurarea polilor de putere în cadrul PSD pe plan local. Deși este prea devreme pentru o decizie finală, iar contextul politic este unul complicat, liderii PSD de la Centru recunosc deja public necesitatea înlocuirii lui Victor Ponta la șefia PSD. Printre numele vehiculate în mass-media se numără și Liviu Dragnea, coordonatorul politic al partidului, dar și Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților.

20 Iulie 2015, 08:40 (5650 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Cuplul Neacșu-Moraru, oficializat!
Ghidul Renegatului
Ce ar fi Ialomița politică dacă...

Comentariile cititorilor:


kogalniceanu:
(27 Mai 2016, 07:05)
Oameni buni stiti binecat de rau am duso cu clica basista alegeti pesedisti sunt nformati din clica noastra muncitoreasca.Domnilor guvernarea Ponta o guvernare de om patriot. .
Ioana:
(1 Septembrie 2015, 12:24)
Pt".fost  pesedist 2" Care doamna sa fie aleasa ?? O doamna inculta ? la paza sa se duca.......de unde a venit, da ?in rest e....CANCAN.........................
Alina:
(1 Septembrie 2015, 12:21)
@fost psd 2. Pe cine, domnule, a dat Băcănelu deoparte? Vreo damă bună? Băcănelu și Beciu! Ce să le ceri?! Să-i alegeți in continuare, să nu se piardă sămânța! Propun o deviză neoriginală: SLOBOZIA, NU UITA / GROAPA SIGUR E A TA! / VA RĂMÂNE-N VEȘNICIE / SINGURA URBEI MÂNDRIE!!! / Uraaaa!
fost pesedist 2:
(1 Septembrie 2015, 11:40)
Mare sedinta astazi 1 septembrie la PSD alegeri la sefia femeilor din PSD noutatea este ca li -a intersiz unor memebre PSD sa candideze pentru functia de presedinte cine putea fi altul care sa faca asta decat BACANU rusine, rusine sa interzici sa nu mai candideze o persoana este fff urat umilitor Bacanu TE-AI FACUT de ras inca o data in fata femeilor PSD ca te bagi unde nu iti fierbe oala se stie ca manaresti cu Beciuleasa tu si stoica toate proiectele din consiliul local dar nu o sa va mearga mult alegatorii s-au prins de mult si organizatia de femei a PSD  s-a prins de multe manevre ca cei care muncesc si isi tocesc tocurile in campanie la alegeri sunt dati la o parte - Nu este drept ati luat-o pe urmele lui CIUPERCA care impunea totul in partid o s jungeti mai devreme sau mai tarziu mai rau decat el.  Neacsu un pampalau si jumatate nici macar nu il intereseaza ce se inatmpla la org. din Slobozia pacat ca nu a fost lasat aceasta DOAMNA sa candideze a facut multe pentru tine NEACSU nu uita a muncit mult ea si nu BECIULEASA pe care o sustineti cu totii nu este bine NEACSU nu este bine STOICA ca te-ai vorbit cu BACANU sa o dati la oparte RUSINE BACANU ti un om de nimic si ajaa sa ajungi cat de curand .  
vasile:
(24 Iulie 2015, 20:11)
Asta ne mai trebuia, ca in rest avem de toate
MARIN:
(24 Iulie 2015, 09:55)
Esti frustrat rau Sorine de faci atatea reprosuri pe greseli gramaticale, probabil ai avut o copilarie tare nefericita.
SORIN:
(24 Iulie 2015, 09:22)
@Îți mulțumesc pentru faptul că nu-mi mai dai replică, totuși să știi că se scrie "... a mă hrăni..". În rest, să fii sănătos!
cetatean :
(22 Iulie 2015, 17:49)
@Sorin,văd că ești plin de tupeu!Văd că nici nu ai deschis bine calculatorul de la serviciul tău de la stat(degeaba)și ai și început să îți dai cu părea în timpul programului.Eu fără să doresc contribui pentru a plătii paraziți ca tine.Cu mare placere aș deveni saprofit cu condiția de a mă hrănii cu paraziți ca tine chiar aflați în descompunere. Ar scăpa bugetul statului de plata salariului tău și site-ul Independent de un postac care nu poate posta de acasă în timpul liber ci numai de la serviciul de la stat în timpul programului.Este ultima replică pe care ți-o dau.
SORIN:
(22 Iulie 2015, 09:41)
@cetățean. Se vede de la o poștă că ești saprofit, ha, ha, ha! Norocul omenirii sunt cetățenii saprofiți, așa ca tine.
cetățean :
(21 Iulie 2015, 10:48)
Alexa nu te necăji, nu merită să îi dai replică lui Sorin Este un frustrat care "lucrează" la stat, are un post bun pe care l-a primit cadou de la fostul prefect pesedist Bălan, cei ce îl știu cunosc care este adevăratul motiv pentru care a fost pus în acel post.Și la serviciu cum bine ai spus tu mai înainte face numai prezența și ia salariu de pomană, el ocupându-se în cele 8 ore în care ar trebui să muncească, de delectat pe net(Facebook, presă,ect.) și își dă cu părerea. Nu merită să dai replici paraziților. Comentariul pus de @Elev este pus tot de către @Sorin de pe același IP, tot din biroul de la stat. Deci elev și sorin este unul și același parazit.
SORIN:
(21 Iulie 2015, 09:05)
@Alexa. Sigur, nu trebuie exagerat într-ale gramaticii, dar nici într-ale aprecierilor față de un partid sau altul care nu e pe placul tău. Dacă PSD este un partid "distrugăor", dă-mi, te rog, exemplu de un partid în timpul "domniei" căruia România a atins performanțele actuale, recunoscute pe plan internațional. Să cred cumva că ești vreun admirator al PDL?! După părerea mea, și nu numai, PDL a fost cel mai distrugător partid din istoria postdecembristă a României. Cele mai mari furturi, parte din ele descoperite și anchetate, s-au petrecut în anii de așa-zisă criză, tocmai când românilor li se tăiau salariile, pensiile, cota de tva a aruncat prețurile în aer etc.. Dacă ești penelist adevărat, înseamnă că trebuie să te rușineze alierea cu escrocii din pedele, aceștia din urmă ascunzându-se sub pulpana mult mai deschisă a liberalilor. Dacă noul PNL continuă cu faultarea bunului mers la care s-a înhămat guvernul Ponta, în 2016 va avea mari probleme la alegerile parlamentare. Abia aștept întrebarea ta vizavi de ceea ce se va întâmpla "joia viitoare".
Mary:
(20 Iulie 2015, 18:27)
         La politica si spartul semintelor, nu ne intrece nimeni. E, daca-i asa, am sa-mi dau si eu cu parerea. Marian Neacsu, acest duce geanta lu' Ponta, o sa fie presedintele PSD, cand o face plopu' mere si rachita micsunele. La cei 85 de trandafiri, cu sau fara spini, nea Nelu, este mai bun de o mie de ori. La ce? ca asta nu-i PSD.
Alexa:
(20 Iulie 2015, 14:36)
Voi cei ce faceți analiză textului vă rog respectuos să veniți cu probele greșelilor făcute de mine în postarea dinainte.Voi cei ce stați cu gramatica în buzunar și tociți jilturile din sediile PSD Ialomița, voi cei ce ne corectați pe noi cei cu educație măruntă, spuneți aici ce anume vă deranjează în definitiv,greșelile gramaticale sau ideea care a fost postată în legătură cu partidul vostru distrugător de țară, de familii,de destine,de cariere ect. @elev,atenție mare la atacul la persoană.@Sorin, poate că acele mici greșeli sunt intenționat puse pentru a crea o reacție politicienilor perfecționiști. Încetați în a mai da lecții de gramatică aici.Noi oamenii simpli din popor așa știm să scriem.Noi cei mai mulți vă alimentam vouă buzunarele,vouă celor care "munciți" la stat,vouă celor care parazitați această societate și care vă perpetuați pe posturile de funcționari publici din tată în fiu, din mătușa în nepot în funcție de cum serviți partidul vostru distrugător. Ceace am pus eu în postarea dinainte nu este un scenariu literar este adevărul care se va petrece în săptămâna această. Așa că stați pe aici pentru a îmi da răspunsul după evenimentele de joia viitoare.
Elev:
(20 Iulie 2015, 13:19)
@alexa, care ești un boy! Scrii cu greșeli grave! Învață să respecți româna scrisă și te respecți pe tine! Când vezi cum scrie un om, ideile lui se duc la dracu! @alexa, nimeni un va mai putea să recupereze golurile, dar măcar să nu ai copiii ca tine!
SORIN:
(20 Iulie 2015, 13:16)
@Alexa. Văd că ai "boală" pe verbul "a fi". La început am crezut că e o greșeală, dar pe tot parcursul textului perseverezi în a scrie incorect. Nu că ar fi mare problemă, dar să crezi că pesedeul se va scinda chiar așa, e un nonsens. Criminalul Iliescu, exprimare cu care sunt de acord, nu cred că mai are vreo șansă într-un partid frustrat. Asta ar mai lipsi: Marian Neacșu să devină președinte al celui mai mare partid din România. Eu nu cred că e posibil așa ceva. În primul rând acest Neacșu n-are notorietatea necesară și nici anvergura politică indispensabilă unui lider adevărat. Victor Ponta, cu toate tarele sale, are alură de lider, chiar demonstrând de-a lungul timpului că e un adversar redutabil. Eu nu cred în apusul politic al lui Victor Ponta, cu toate tunurile peneliste și pedeliste puse pe el. Ponta n-are cum să fie mai escroc și mai penal decât Blaga, Videanu, Predoiu, Gorghiu și alți așa-ziși neoliberali. Doar așa, dacă DNA va găsi un alt Eva care să fabrice dosare împotriva premierului, lucru greu, aproape imposibil de crezut. Dacă urmărești cu atenție viața politică și meandrele ei din țara asta, vei observa că și până Alina Mungiu Pippidi, vajnic acuzator al Antenelor și al lui Voiculescu a cerut public răspuns la întrebarea cum de o instituție precum DNA nu  a putut demonstra vinovăția voiculescului decât apelând la un procuror-escroc. Nu cred ca Ponta să fie într-un real pericol, dac'ar fi să judecăm ținând cont de situația penibilă în care se află DNA  la acestă oră. Eu l-aș vedea pe Cătălin Ivan un lider de anvergură la conducerea unui PSD reformat, fără alde Neacșu, Sârbu-tata-socru și alte năpârci lacome și avare. Așa cum a dispărut marele  îmbârligător Hrebenciuc, încet-încet vor dispărea și ciocoii mai noi din PSD. Vreau să cred că România va avea în PSD un adevărat partid de stânga, nu ca și până acum, o făcătură.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 29 Feb 2020
141 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 de persoane, izolate la domiciliu!

Potrivit Prefecturii Ialomița, în ceea ce privește situația epidemiologică-Coronavirus, vineri, 28 februarie 2020, 73 de persoane sunt izolate la domiciliu, în carantină neaflându ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 17:20
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură la Muzeul Național al Agriculturii

Prima lună de primăvară debutează la Muzeul Național al Agriculturii cu o expoziție de pictură. Sub denumirea «Armonii de primăvară», artista Cecilia Nițu își va expune pe simezele din cadrul Muzeulului ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 15:40
(54 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția șomerilor peste 223 de locuri de muncă. Persoanele interesate pot obține mai multe detalii la sediul instituției din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 15:25
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric!

În perioada 2-6 martie 2020, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 15:20
(69 vizualizări - 0 comentarii)


4

Broșteni: Surprins beat la volan, a refuzat recoltarea de sânge

Joi, 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Roată au depistat în trafic un bărbat, de 51 de ani, ce conducea un autoturism pe raza localității Broșteni, aflându-se sub influența ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 14:20
(51 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Fetești și în localitățile învecinate

Joi, 27 februarie a.c., polițiști ialomițeni au efectuat o razie pe raza municipiului Fetești, dar și a comunelor arondate, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 14:15
(90 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 65 persoane, izolate la domiciliu!

Potrivit Prefecturii Ialomița, în ceea ce privește situația epidemiologică-Coronavirus, joi, 26 februarie 2020, 65 persoane sunt izolate la domiciliu, în carantină neaflându-se ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 17:10
(361 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mircea Dinescu lansează «Scaunul cu trei picioare»

Slobozia: Mircea Dinescu lansează «Scaunul cu trei picioare»

Cu ocazia «Zilei Modiale a Scriitorului», marți, 3 martie 2020, de la orele 14,30, la Sala Studio a Centrului Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia se va lansa volumul de poezii «Scaunul cu trei picioare ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:35
(175 vizualizări - 0 comentarii)


8

Accident la Lilieci: O persoană moartă pe loc, alte patru rănite!

Miercuri, 26 februarie 2020, în jurul orei 6,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DN2, în localitatea Lilieci, soldat cu decesul unei persoane ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:20
(399 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Lilieci accident


9

Fetești: Acțiune a polițiștilor

Polițiștii feteșteni au desfășurat miercuri, 26 februarie a.c., activități de prevenire a evenimentelor rutiere, precum și a furturilor din locuințe, în cadrul campaniilor «Viața are prioritate!» și «Hoții ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:10
(116 vizualizări - 0 comentarii)


10

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 41 persoane, izolate la domiciliu!

Potrivit Prefecturii Ialomița, în ceea ce privește situația epidemiologică-Coronavirus, miercuri, 26 februarie 2020, 41 persoane sunt izolate la domiciliu, în carantină neaflându-se persoane. Pe localități ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 17:30
(576 vizualizări - 0 comentarii)


Razie cu percheziții la Bărbulești și Jilavele

10 percheziții domiciliare, articole pirotehnice ridicate de polițiști, 127 de sancțiuni contravenționale aplicate și o infracțiune constatată în flagrant, este bilanțul unei acțiuni de amploare desfășurată ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 16:10
(230 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Campania «Viața are prioritate»

Polițiștii slobozeni au aplicat marți, 25 februarie a.c., peste 30 de sancțiuni contravenționale, în cadrul unei acțiuni operative desfășurate în cadrul campaniei de prevenire a evenimentelor rutiere « ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 14:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


13
ISU Ialomița: Incendii la Scânteia, Piersica și Condeești

ISU Ialomița: Incendii la Scânteia, Piersica și Condeești

În curzul zilei de marți, 25 februarie 2020, în jurul orelor 12,35, pompierii ialomițeni au intervenit  pentru localizarea și stingerea unui incendiu la o hală metalică din comuna Scânteia. La locul ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 12:40
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 9 persoane, izolate la domiciliu la Fetești, Urziceni, Manasia, Amara și Dridu. Alte 4 persoane, izolate la domiciliu sub supraveghere medicală!

Având în vedere situația epidemiologică creată de numeroasele cazuri de coronavirus confirmate în regiunile Lombardia și Veneto din nordul  Italiei,  precum și numărul mare de cetățeni români ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 19:15
(2547 vizualizări - 1 comentariu)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Februarie 2020, 18:10


Slobozia: Spărgător de mașini, reținut pentru 24 de ore

Polițiștii slobozeni au identificat un bărbat, de 28 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de «tentativă la furt calificat», fapte săvârșite în noaptea de 23/24 februarie 2020. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:50
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Tineri ialomițeni, prinși la volan fără permis

Doi ialomițeni de 20, respectiv 30 de ani, au fost depistați de polițiști luni, 24 februarie a.c., conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru vreo categorie de ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:40
(151 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amendat de 3 ori pentru comerț ilegal cu porci

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți cetățenii județului că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:15
(209 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Avarie pe strada Călărași din Fetești!

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 75 mm, de pe strada Călărași din Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 25 februarie ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:10
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, un decedat și patru răniți

La sfârșitul de săptămână precedent, 21-23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la patru accidente de circulație, soldate cu decesul unui persoane și rănirea a altor patru. Primul accident ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:40
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Fetești au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11000 de lei, în urma unei razii pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților ce se pot comite în domeniul silviculturii ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:15
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii rutieri au depistat, pe raza județului Ialomița, șapte șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Șoferii, cu vârste cuprinse între ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:05
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(328 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(268 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...