Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Deputatul Marian Neacșu, posibil candidat la președinția PSD

Scenarii mici pentru politica mare

Deputatul Marian Neacșu, posibil candidat la președinția PSD

Marian Neacșu, deputat PSD de Ialomița și vicepreședinte al Camerei Deputaților, ar putea candida pentru șefia PSD la alegerile din toamnă. Deși anvergura lui națională nu este atît de impresionantă ca a lui Liviu Dragnea sau Valeriu Zgonea, Marian Neacșu aspiră la cea mai înaltă funcție în cadrul partidului. Surse din anturajul său confirmă faptul că acesta ia în calcul o posibilă candidatură, «dacă această candidatură va fi în folosul partidului». Contactat telefonic, Marian Neacșu nu a putut oferi un punct de vedere oficial pînă la închiderea ediției. Liderii locali ai Organizației PSD Ialomița confirmă însă această variantă și consideră că Marian Neacșu are suficientă notorietate pentru a candida la cea mai înaltă funcție în PSD. Pe de altă parte, trebuie reamintit faptul că alegerea lui Marian Neacșu în funcția de președinte al PSD Ialomița a nemulțumit pe mulți dintre primarii PSD în funcție, iar o eventuală plecare a sa către vîrful partidului ar permite reconfigurarea polilor de putere în cadrul PSD pe plan local. Deși este prea devreme pentru o decizie finală, iar contextul politic este unul complicat, liderii PSD de la Centru recunosc deja public necesitatea înlocuirii lui Victor Ponta la șefia PSD. Printre numele vehiculate în mass-media se numără și Liviu Dragnea, coordonatorul politic al partidului, dar și Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților.

20 Iulie 2015, 08:40 (5512 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Ghidul Renegatului
Ce ar fi Ialomița politică dacă...
Marian Neacșu a fost exclus din PSD!

Comentariile cititorilor:


kogalniceanu:
(27 Mai 2016, 07:05)
Oameni buni stiti binecat de rau am duso cu clica basista alegeti pesedisti sunt nformati din clica noastra muncitoreasca.Domnilor guvernarea Ponta o guvernare de om patriot. .
Ioana:
(1 Septembrie 2015, 12:24)
Pt".fost  pesedist 2" Care doamna sa fie aleasa ?? O doamna inculta ? la paza sa se duca.......de unde a venit, da ?in rest e....CANCAN.........................
Alina:
(1 Septembrie 2015, 12:21)
@fost psd 2. Pe cine, domnule, a dat Băcănelu deoparte? Vreo damă bună? Băcănelu și Beciu! Ce să le ceri?! Să-i alegeți in continuare, să nu se piardă sămânța! Propun o deviză neoriginală: SLOBOZIA, NU UITA / GROAPA SIGUR E A TA! / VA RĂMÂNE-N VEȘNICIE / SINGURA URBEI MÂNDRIE!!! / Uraaaa!
fost pesedist 2:
(1 Septembrie 2015, 11:40)
Mare sedinta astazi 1 septembrie la PSD alegeri la sefia femeilor din PSD noutatea este ca li -a intersiz unor memebre PSD sa candideze pentru functia de presedinte cine putea fi altul care sa faca asta decat BACANU rusine, rusine sa interzici sa nu mai candideze o persoana este fff urat umilitor Bacanu TE-AI FACUT de ras inca o data in fata femeilor PSD ca te bagi unde nu iti fierbe oala se stie ca manaresti cu Beciuleasa tu si stoica toate proiectele din consiliul local dar nu o sa va mearga mult alegatorii s-au prins de mult si organizatia de femei a PSD  s-a prins de multe manevre ca cei care muncesc si isi tocesc tocurile in campanie la alegeri sunt dati la o parte - Nu este drept ati luat-o pe urmele lui CIUPERCA care impunea totul in partid o s jungeti mai devreme sau mai tarziu mai rau decat el.  Neacsu un pampalau si jumatate nici macar nu il intereseaza ce se inatmpla la org. din Slobozia pacat ca nu a fost lasat aceasta DOAMNA sa candideze a facut multe pentru tine NEACSU nu uita a muncit mult ea si nu BECIULEASA pe care o sustineti cu totii nu este bine NEACSU nu este bine STOICA ca te-ai vorbit cu BACANU sa o dati la oparte RUSINE BACANU ti un om de nimic si ajaa sa ajungi cat de curand .  
vasile:
(24 Iulie 2015, 20:11)
Asta ne mai trebuia, ca in rest avem de toate
MARIN:
(24 Iulie 2015, 09:55)
Esti frustrat rau Sorine de faci atatea reprosuri pe greseli gramaticale, probabil ai avut o copilarie tare nefericita.
SORIN:
(24 Iulie 2015, 09:22)
@Îți mulțumesc pentru faptul că nu-mi mai dai replică, totuși să știi că se scrie "... a mă hrăni..". În rest, să fii sănătos!
cetatean :
(22 Iulie 2015, 17:49)
@Sorin,văd că ești plin de tupeu!Văd că nici nu ai deschis bine calculatorul de la serviciul tău de la stat(degeaba)și ai și început să îți dai cu părea în timpul programului.Eu fără să doresc contribui pentru a plătii paraziți ca tine.Cu mare placere aș deveni saprofit cu condiția de a mă hrănii cu paraziți ca tine chiar aflați în descompunere. Ar scăpa bugetul statului de plata salariului tău și site-ul Independent de un postac care nu poate posta de acasă în timpul liber ci numai de la serviciul de la stat în timpul programului.Este ultima replică pe care ți-o dau.
SORIN:
(22 Iulie 2015, 09:41)
@cetățean. Se vede de la o poștă că ești saprofit, ha, ha, ha! Norocul omenirii sunt cetățenii saprofiți, așa ca tine.
cetățean :
(21 Iulie 2015, 10:48)
Alexa nu te necăji, nu merită să îi dai replică lui Sorin Este un frustrat care "lucrează" la stat, are un post bun pe care l-a primit cadou de la fostul prefect pesedist Bălan, cei ce îl știu cunosc care este adevăratul motiv pentru care a fost pus în acel post.Și la serviciu cum bine ai spus tu mai înainte face numai prezența și ia salariu de pomană, el ocupându-se în cele 8 ore în care ar trebui să muncească, de delectat pe net(Facebook, presă,ect.) și își dă cu părerea. Nu merită să dai replici paraziților. Comentariul pus de @Elev este pus tot de către @Sorin de pe același IP, tot din biroul de la stat. Deci elev și sorin este unul și același parazit.
SORIN:
(21 Iulie 2015, 09:05)
@Alexa. Sigur, nu trebuie exagerat într-ale gramaticii, dar nici într-ale aprecierilor față de un partid sau altul care nu e pe placul tău. Dacă PSD este un partid "distrugăor", dă-mi, te rog, exemplu de un partid în timpul "domniei" căruia România a atins performanțele actuale, recunoscute pe plan internațional. Să cred cumva că ești vreun admirator al PDL?! După părerea mea, și nu numai, PDL a fost cel mai distrugător partid din istoria postdecembristă a României. Cele mai mari furturi, parte din ele descoperite și anchetate, s-au petrecut în anii de așa-zisă criză, tocmai când românilor li se tăiau salariile, pensiile, cota de tva a aruncat prețurile în aer etc.. Dacă ești penelist adevărat, înseamnă că trebuie să te rușineze alierea cu escrocii din pedele, aceștia din urmă ascunzându-se sub pulpana mult mai deschisă a liberalilor. Dacă noul PNL continuă cu faultarea bunului mers la care s-a înhămat guvernul Ponta, în 2016 va avea mari probleme la alegerile parlamentare. Abia aștept întrebarea ta vizavi de ceea ce se va întâmpla "joia viitoare".
Mary:
(20 Iulie 2015, 18:27)
         La politica si spartul semintelor, nu ne intrece nimeni. E, daca-i asa, am sa-mi dau si eu cu parerea. Marian Neacsu, acest duce geanta lu' Ponta, o sa fie presedintele PSD, cand o face plopu' mere si rachita micsunele. La cei 85 de trandafiri, cu sau fara spini, nea Nelu, este mai bun de o mie de ori. La ce? ca asta nu-i PSD.
Alexa:
(20 Iulie 2015, 14:36)
Voi cei ce faceți analiză textului vă rog respectuos să veniți cu probele greșelilor făcute de mine în postarea dinainte.Voi cei ce stați cu gramatica în buzunar și tociți jilturile din sediile PSD Ialomița, voi cei ce ne corectați pe noi cei cu educație măruntă, spuneți aici ce anume vă deranjează în definitiv,greșelile gramaticale sau ideea care a fost postată în legătură cu partidul vostru distrugător de țară, de familii,de destine,de cariere ect. @elev,atenție mare la atacul la persoană.@Sorin, poate că acele mici greșeli sunt intenționat puse pentru a crea o reacție politicienilor perfecționiști. Încetați în a mai da lecții de gramatică aici.Noi oamenii simpli din popor așa știm să scriem.Noi cei mai mulți vă alimentam vouă buzunarele,vouă celor care "munciți" la stat,vouă celor care parazitați această societate și care vă perpetuați pe posturile de funcționari publici din tată în fiu, din mătușa în nepot în funcție de cum serviți partidul vostru distrugător. Ceace am pus eu în postarea dinainte nu este un scenariu literar este adevărul care se va petrece în săptămâna această. Așa că stați pe aici pentru a îmi da răspunsul după evenimentele de joia viitoare.
Elev:
(20 Iulie 2015, 13:19)
@alexa, care ești un boy! Scrii cu greșeli grave! Învață să respecți româna scrisă și te respecți pe tine! Când vezi cum scrie un om, ideile lui se duc la dracu! @alexa, nimeni un va mai putea să recupereze golurile, dar măcar să nu ai copiii ca tine!
SORIN:
(20 Iulie 2015, 13:16)
@Alexa. Văd că ai "boală" pe verbul "a fi". La început am crezut că e o greșeală, dar pe tot parcursul textului perseverezi în a scrie incorect. Nu că ar fi mare problemă, dar să crezi că pesedeul se va scinda chiar așa, e un nonsens. Criminalul Iliescu, exprimare cu care sunt de acord, nu cred că mai are vreo șansă într-un partid frustrat. Asta ar mai lipsi: Marian Neacșu să devină președinte al celui mai mare partid din România. Eu nu cred că e posibil așa ceva. În primul rând acest Neacșu n-are notorietatea necesară și nici anvergura politică indispensabilă unui lider adevărat. Victor Ponta, cu toate tarele sale, are alură de lider, chiar demonstrând de-a lungul timpului că e un adversar redutabil. Eu nu cred în apusul politic al lui Victor Ponta, cu toate tunurile peneliste și pedeliste puse pe el. Ponta n-are cum să fie mai escroc și mai penal decât Blaga, Videanu, Predoiu, Gorghiu și alți așa-ziși neoliberali. Doar așa, dacă DNA va găsi un alt Eva care să fabrice dosare împotriva premierului, lucru greu, aproape imposibil de crezut. Dacă urmărești cu atenție viața politică și meandrele ei din țara asta, vei observa că și până Alina Mungiu Pippidi, vajnic acuzator al Antenelor și al lui Voiculescu a cerut public răspuns la întrebarea cum de o instituție precum DNA nu  a putut demonstra vinovăția voiculescului decât apelând la un procuror-escroc. Nu cred ca Ponta să fie într-un real pericol, dac'ar fi să judecăm ținând cont de situația penibilă în care se află DNA  la acestă oră. Eu l-aș vedea pe Cătălin Ivan un lider de anvergură la conducerea unui PSD reformat, fără alde Neacșu, Sârbu-tata-socru și alte năpârci lacome și avare. Așa cum a dispărut marele  îmbârligător Hrebenciuc, încet-încet vor dispărea și ciocoii mai noi din PSD. Vreau să cred că România va avea în PSD un adevărat partid de stânga, nu ca și până acum, o făcătură.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 23 Aug 2019
139 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Accident între Movila și Fetești, patru victime

Miercuri, 21 august a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Fetești au intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ212, în afara municipiului Fetești, soldat cu rănirea a patru ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:15
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Depistat la volanul unui autoturism radiat din circulație

Miercuri, 21 august a.c., polițiștii ialomițeni au întocmit dosare penale unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Astfel, un bărbat, de 36 de ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:10
(129 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune împotriva «taximetriștilor-pirat»

Joi, 22 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Mărculești, în timp ce efectua transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:05
(134 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 57 mii de lei, 6 permise reținute

Marți, 20 august a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune pe raza județului pentru creșterea gradului de disciplină și combaterea cauzelor generatoare de accidente, săvârșite cu implicarea bicicliștilor ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:40
(205 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Marți, 20 august a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat un bărbat, de 49 de ani, din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, în ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:20
(185 vizualizări - 0 comentarii)


5

APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL

Printr-un comunicat de presă, Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița anunță că a emis în data de 20.08.2019 Decizia nr. 2 de încetare a suspendării Autorizației Integrate de Mediu nr. 1/17.03.2014 emisă ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 12:25
(209 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 19-23 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:20
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 56 de ani, din Rădulești, care conducea un autoturism pe drumul ce leagă Fierbinți-Târg de Rădulești în timp ce se afla ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:15
(262 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bărbat din Coșereni, prins cu cuțitul la brâu

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, cu ocazia desfășurării de activități specifice pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență în zona barurilor și a discotecilor ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:10
(274 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Coșereni cuțit


9

Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

La data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:05
(299 vizualizări - 0 comentarii)


10

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(840 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


12

Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(739 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(925 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(849 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(748 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(876 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(710 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(880 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(778 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(772 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(1000 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(965 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(970 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(958 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(1028 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(1177 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(1123 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ultimele comentarii
Lipsă personal în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Cetatean în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Om în APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL CETACEAN în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Grecu în Alexandru Potor, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene Cetățean în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Udrea în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 august 2019 Sandel în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Parinte grupa 2005 în «Grupa 2005», triumf la Memorialul «George Isac» Mircea în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița tichie de margaritar în Borduri de granit la 100 de lei bucata pe Calea București! Bidon în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Pentru "un analist" în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Gicuță în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Un roman în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene @horia în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Tandarean în Alexandru Potor, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene Jhon în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Urmașul lui urmașul lui Sava în Borduri de granit la 100 de lei bucata pe Calea București! Horia în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...