Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Deputatul Marian Neacșu, posibil candidat la președinția PSD

Scenarii mici pentru politica mare

Deputatul Marian Neacșu, posibil candidat la președinția PSD

Marian Neacșu, deputat PSD de Ialomița și vicepreședinte al Camerei Deputaților, ar putea candida pentru șefia PSD la alegerile din toamnă. Deși anvergura lui națională nu este atît de impresionantă ca a lui Liviu Dragnea sau Valeriu Zgonea, Marian Neacșu aspiră la cea mai înaltă funcție în cadrul partidului. Surse din anturajul său confirmă faptul că acesta ia în calcul o posibilă candidatură, «dacă această candidatură va fi în folosul partidului». Contactat telefonic, Marian Neacșu nu a putut oferi un punct de vedere oficial pînă la închiderea ediției. Liderii locali ai Organizației PSD Ialomița confirmă însă această variantă și consideră că Marian Neacșu are suficientă notorietate pentru a candida la cea mai înaltă funcție în PSD. Pe de altă parte, trebuie reamintit faptul că alegerea lui Marian Neacșu în funcția de președinte al PSD Ialomița a nemulțumit pe mulți dintre primarii PSD în funcție, iar o eventuală plecare a sa către vîrful partidului ar permite reconfigurarea polilor de putere în cadrul PSD pe plan local. Deși este prea devreme pentru o decizie finală, iar contextul politic este unul complicat, liderii PSD de la Centru recunosc deja public necesitatea înlocuirii lui Victor Ponta la șefia PSD. Printre numele vehiculate în mass-media se numără și Liviu Dragnea, coordonatorul politic al partidului, dar și Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților.

20 Iulie 2015, 08:40 (5573 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Cuplul Neacșu-Moraru, oficializat!
Ghidul Renegatului
Ce ar fi Ialomița politică dacă...

Comentariile cititorilor:


kogalniceanu:
(27 Mai 2016, 07:05)
Oameni buni stiti binecat de rau am duso cu clica basista alegeti pesedisti sunt nformati din clica noastra muncitoreasca.Domnilor guvernarea Ponta o guvernare de om patriot. .
Ioana:
(1 Septembrie 2015, 12:24)
Pt".fost  pesedist 2" Care doamna sa fie aleasa ?? O doamna inculta ? la paza sa se duca.......de unde a venit, da ?in rest e....CANCAN.........................
Alina:
(1 Septembrie 2015, 12:21)
@fost psd 2. Pe cine, domnule, a dat Băcănelu deoparte? Vreo damă bună? Băcănelu și Beciu! Ce să le ceri?! Să-i alegeți in continuare, să nu se piardă sămânța! Propun o deviză neoriginală: SLOBOZIA, NU UITA / GROAPA SIGUR E A TA! / VA RĂMÂNE-N VEȘNICIE / SINGURA URBEI MÂNDRIE!!! / Uraaaa!
fost pesedist 2:
(1 Septembrie 2015, 11:40)
Mare sedinta astazi 1 septembrie la PSD alegeri la sefia femeilor din PSD noutatea este ca li -a intersiz unor memebre PSD sa candideze pentru functia de presedinte cine putea fi altul care sa faca asta decat BACANU rusine, rusine sa interzici sa nu mai candideze o persoana este fff urat umilitor Bacanu TE-AI FACUT de ras inca o data in fata femeilor PSD ca te bagi unde nu iti fierbe oala se stie ca manaresti cu Beciuleasa tu si stoica toate proiectele din consiliul local dar nu o sa va mearga mult alegatorii s-au prins de mult si organizatia de femei a PSD  s-a prins de multe manevre ca cei care muncesc si isi tocesc tocurile in campanie la alegeri sunt dati la o parte - Nu este drept ati luat-o pe urmele lui CIUPERCA care impunea totul in partid o s jungeti mai devreme sau mai tarziu mai rau decat el.  Neacsu un pampalau si jumatate nici macar nu il intereseaza ce se inatmpla la org. din Slobozia pacat ca nu a fost lasat aceasta DOAMNA sa candideze a facut multe pentru tine NEACSU nu uita a muncit mult ea si nu BECIULEASA pe care o sustineti cu totii nu este bine NEACSU nu este bine STOICA ca te-ai vorbit cu BACANU sa o dati la oparte RUSINE BACANU ti un om de nimic si ajaa sa ajungi cat de curand .  
vasile:
(24 Iulie 2015, 20:11)
Asta ne mai trebuia, ca in rest avem de toate
MARIN:
(24 Iulie 2015, 09:55)
Esti frustrat rau Sorine de faci atatea reprosuri pe greseli gramaticale, probabil ai avut o copilarie tare nefericita.
SORIN:
(24 Iulie 2015, 09:22)
@Îți mulțumesc pentru faptul că nu-mi mai dai replică, totuși să știi că se scrie "... a mă hrăni..". În rest, să fii sănătos!
cetatean :
(22 Iulie 2015, 17:49)
@Sorin,văd că ești plin de tupeu!Văd că nici nu ai deschis bine calculatorul de la serviciul tău de la stat(degeaba)și ai și început să îți dai cu părea în timpul programului.Eu fără să doresc contribui pentru a plătii paraziți ca tine.Cu mare placere aș deveni saprofit cu condiția de a mă hrănii cu paraziți ca tine chiar aflați în descompunere. Ar scăpa bugetul statului de plata salariului tău și site-ul Independent de un postac care nu poate posta de acasă în timpul liber ci numai de la serviciul de la stat în timpul programului.Este ultima replică pe care ți-o dau.
SORIN:
(22 Iulie 2015, 09:41)
@cetățean. Se vede de la o poștă că ești saprofit, ha, ha, ha! Norocul omenirii sunt cetățenii saprofiți, așa ca tine.
cetățean :
(21 Iulie 2015, 10:48)
Alexa nu te necăji, nu merită să îi dai replică lui Sorin Este un frustrat care "lucrează" la stat, are un post bun pe care l-a primit cadou de la fostul prefect pesedist Bălan, cei ce îl știu cunosc care este adevăratul motiv pentru care a fost pus în acel post.Și la serviciu cum bine ai spus tu mai înainte face numai prezența și ia salariu de pomană, el ocupându-se în cele 8 ore în care ar trebui să muncească, de delectat pe net(Facebook, presă,ect.) și își dă cu părerea. Nu merită să dai replici paraziților. Comentariul pus de @Elev este pus tot de către @Sorin de pe același IP, tot din biroul de la stat. Deci elev și sorin este unul și același parazit.
SORIN:
(21 Iulie 2015, 09:05)
@Alexa. Sigur, nu trebuie exagerat într-ale gramaticii, dar nici într-ale aprecierilor față de un partid sau altul care nu e pe placul tău. Dacă PSD este un partid "distrugăor", dă-mi, te rog, exemplu de un partid în timpul "domniei" căruia România a atins performanțele actuale, recunoscute pe plan internațional. Să cred cumva că ești vreun admirator al PDL?! După părerea mea, și nu numai, PDL a fost cel mai distrugător partid din istoria postdecembristă a României. Cele mai mari furturi, parte din ele descoperite și anchetate, s-au petrecut în anii de așa-zisă criză, tocmai când românilor li se tăiau salariile, pensiile, cota de tva a aruncat prețurile în aer etc.. Dacă ești penelist adevărat, înseamnă că trebuie să te rușineze alierea cu escrocii din pedele, aceștia din urmă ascunzându-se sub pulpana mult mai deschisă a liberalilor. Dacă noul PNL continuă cu faultarea bunului mers la care s-a înhămat guvernul Ponta, în 2016 va avea mari probleme la alegerile parlamentare. Abia aștept întrebarea ta vizavi de ceea ce se va întâmpla "joia viitoare".
Mary:
(20 Iulie 2015, 18:27)
         La politica si spartul semintelor, nu ne intrece nimeni. E, daca-i asa, am sa-mi dau si eu cu parerea. Marian Neacsu, acest duce geanta lu' Ponta, o sa fie presedintele PSD, cand o face plopu' mere si rachita micsunele. La cei 85 de trandafiri, cu sau fara spini, nea Nelu, este mai bun de o mie de ori. La ce? ca asta nu-i PSD.
Alexa:
(20 Iulie 2015, 14:36)
Voi cei ce faceți analiză textului vă rog respectuos să veniți cu probele greșelilor făcute de mine în postarea dinainte.Voi cei ce stați cu gramatica în buzunar și tociți jilturile din sediile PSD Ialomița, voi cei ce ne corectați pe noi cei cu educație măruntă, spuneți aici ce anume vă deranjează în definitiv,greșelile gramaticale sau ideea care a fost postată în legătură cu partidul vostru distrugător de țară, de familii,de destine,de cariere ect. @elev,atenție mare la atacul la persoană.@Sorin, poate că acele mici greșeli sunt intenționat puse pentru a crea o reacție politicienilor perfecționiști. Încetați în a mai da lecții de gramatică aici.Noi oamenii simpli din popor așa știm să scriem.Noi cei mai mulți vă alimentam vouă buzunarele,vouă celor care "munciți" la stat,vouă celor care parazitați această societate și care vă perpetuați pe posturile de funcționari publici din tată în fiu, din mătușa în nepot în funcție de cum serviți partidul vostru distrugător. Ceace am pus eu în postarea dinainte nu este un scenariu literar este adevărul care se va petrece în săptămâna această. Așa că stați pe aici pentru a îmi da răspunsul după evenimentele de joia viitoare.
Elev:
(20 Iulie 2015, 13:19)
@alexa, care ești un boy! Scrii cu greșeli grave! Învață să respecți româna scrisă și te respecți pe tine! Când vezi cum scrie un om, ideile lui se duc la dracu! @alexa, nimeni un va mai putea să recupereze golurile, dar măcar să nu ai copiii ca tine!
SORIN:
(20 Iulie 2015, 13:16)
@Alexa. Văd că ai "boală" pe verbul "a fi". La început am crezut că e o greșeală, dar pe tot parcursul textului perseverezi în a scrie incorect. Nu că ar fi mare problemă, dar să crezi că pesedeul se va scinda chiar așa, e un nonsens. Criminalul Iliescu, exprimare cu care sunt de acord, nu cred că mai are vreo șansă într-un partid frustrat. Asta ar mai lipsi: Marian Neacșu să devină președinte al celui mai mare partid din România. Eu nu cred că e posibil așa ceva. În primul rând acest Neacșu n-are notorietatea necesară și nici anvergura politică indispensabilă unui lider adevărat. Victor Ponta, cu toate tarele sale, are alură de lider, chiar demonstrând de-a lungul timpului că e un adversar redutabil. Eu nu cred în apusul politic al lui Victor Ponta, cu toate tunurile peneliste și pedeliste puse pe el. Ponta n-are cum să fie mai escroc și mai penal decât Blaga, Videanu, Predoiu, Gorghiu și alți așa-ziși neoliberali. Doar așa, dacă DNA va găsi un alt Eva care să fabrice dosare împotriva premierului, lucru greu, aproape imposibil de crezut. Dacă urmărești cu atenție viața politică și meandrele ei din țara asta, vei observa că și până Alina Mungiu Pippidi, vajnic acuzator al Antenelor și al lui Voiculescu a cerut public răspuns la întrebarea cum de o instituție precum DNA nu  a putut demonstra vinovăția voiculescului decât apelând la un procuror-escroc. Nu cred ca Ponta să fie într-un real pericol, dac'ar fi să judecăm ținând cont de situația penibilă în care se află DNA  la acestă oră. Eu l-aș vedea pe Cătălin Ivan un lider de anvergură la conducerea unui PSD reformat, fără alde Neacșu, Sârbu-tata-socru și alte năpârci lacome și avare. Așa cum a dispărut marele  îmbârligător Hrebenciuc, încet-încet vor dispărea și ciocoii mai noi din PSD. Vreau să cred că România va avea în PSD un adevărat partid de stânga, nu ca și până acum, o făcătură.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 19 Oct 2019
78 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Octombrie 2019, 17:30


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Vineri, 18 octombrie 2019, la nivel național s-a desfășurat «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:55
(68 vizualizări - 0 comentarii)


Biciclist izbit frontal de o mașină în apropiere de Săveni

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 201, în afara localității Săveni, soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:50
(92 vizualizări - 0 comentarii)


3

Slobozia: Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică» la Muzeul Agriculturii

Marți, 22 octombrie 2019, începând cu orele 14,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va inaugura Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică». Cercetarea și conservarea acestei expoziții a ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:45
(64 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 21-25 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie elecrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:40
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în ziua de 16 octombrie 2019, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii, a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:30
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

În cursul zilei de joi, 17 octombrie a.c., polițiștii rutieri, cei de Ordine Publică și Transporturi au desfășurat, timp de mai multe ore, activități atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:25
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Albești: Arestat pentru «furt calificat»

MIercuri, 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:20
(100 vizualizări - 0 comentarii)


8

Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii ialomițeni

Miercuri, 16 octombrie a.c, doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza localității Dridu, un conducător auto ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:15
(96 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație produse ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:10
(89 vizualizări - 0 comentarii)


10

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


12

Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(137 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(152 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(212 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(190 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(412 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(303 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...